Nyheter om Best


«Og over heile byen høres skriking ...»

Denne magiske og plaskvåte oktoberkvelden i 1953 kunne byen hylle dem som mestere. Klubben Viking var endelig best i egen by.
Les mer om:

Høst best i Olaf Skoglunds Minneløp

Det 80 km lange Olaf Skoglunds Minneløp som inngår i Guide World Classic Tour gikk lørdag fra Kragerø til Gautefall.
Les mer om:

Erlend Blikra norgesmester i gateritt

Erlend Blikra er ny Norgesmester i gateritt. Et løp som var preget av masse dramatikk endte på best tenkelig vis for Team Coop.
Les mer om:

Ble best i landet med tusenvis av mattestykker

Rønningen skole er nest minst i Asker, men elevene her har regnet flest stykker i snitt i den nasjonale regnekonkurransen Mattemaraton.
Les mer om:

Slik har det gått med sex-symbolet

20 år etter at karrieren var på topp, er hun i dag kanskje best kjent som ekskonen til den skandaløse skuespilleren Charlie Sheen.
Les mer om:

Brun/Strandli til finale i verdenscupen i roing

Kristoffer Brun og Are Strandli var best i sitt semifinaleheat og tok seg til søndagens finale i lettvekt dobbeltsculler i verdenscupen i roing lørdag.
Les mer om:

Coutinho best på Brasil-børsen: – Han er en vinner

Etter møtet mellom Brasil og Costa Rica setter TV 2s fotballkommentator opp sin børs på brasilianerne. Underveis kan du gi din dom her!
Les mer om:

Berisha klar for større utfordringer: «De er veldig interesserte»

Valon Berisha har vunnet serien fem år på rad med RedBull Salzburg. For 25-åringen kan forrige sesong med semifinale i Europaligaen og fem scoringer bety overgang til en større liga.  – Høydepunktet var mot Borussia Dortmund på bortebane. Å score to mål mot en sånn storklubb var en opplevelse jeg alltid kommer til å huske og vil være stolt av helt til jeg legger opp, sier Berisha ifølge TV 2. Oppskriften til spilleren, som fra 2016 valgte å spille landskamper for Kosovo, har vært den samme hele veien. -Da jeg vokste opp i Egersund og ville bli best der.

Blir en av verdens best betalte

Julian Nagelsmann har imponert alle i Bundesliga som manager for Hoffenheim, han kom til klubben i 2016 og har tatt dem videre til Champions League gjennom årets tredjeplass. Det løpet har han til intensjon å fullføre, samtidig som han naturlig nok har lyst til å cashe inn.

For en bursdagsfeiring!

SANDEFJORD: Mathias Skretteberg (18) fikk en best mulig 18-årsfeiring på tirsdag. Men velten like før mål kunne ødelagt for NM-gullet.

Test deg selv: Hvem bør du egentlig holde med i VM?

Er du en skapmarokkaner, eller har du en peruaner i magen? Sjekk hvilket land som passer deg best her!
Les mer om:

Menneskets best venn.

Les mer om:

Gardens musikk- og drillkompani til Kristiansand

Kombinasjonen av marsj, drill og konsert er noe tredje gardekompani er best på i verden. Nå kommer de på en sørlandsturné, med base i Kristiansand. Daniel Sørensen fra Tveit Union Musikkorps er stolt over å ha fått dem til Kristiansand.…

Tett på Helge Lien jr: Livet er best ute - med eit våpen over skuldra

Han tok jegerprøven då han var 14. Seinare har nesten all fritid gått med til å jakta. Rutinen kom godt med då han nyleg kjempa om å bli landets råaste jeger.
Les mer om:

VM-kommentatorene får kritikk

I VM 1990 gikk store deler av mesterskapet uten kommentatorer pga streik i NRK, og mange syntes det var deilig å slippe å høre på masete kommentatorer. Årets VM deles mellom NRK og TV2 og begge kanaler stiller med med sterke tropper i Russland. Christian Nilssen og Lise Klaveness samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland for NRK. TV2 stiller med de kjente stemmene til Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad med henholdsvis Petter Myhre og Brede Hangeland som eksperter.

Ny smøresjef for landslaget

- Sammen skal vi dra lasset med mål om å levere best mulig ski til utøverne våre gjennom systematisk og iherdig jobbing, sier den nytilsatte smøresjefen. 
Les mer om:

Eiksundsambandet nest best på samfunnsøkonomi(pluss)

Eiksundsambandet er mellom dei mest lønsame statlege investeringane som er gjort siste åra.
Les mer om:

Best i Nord-Europa

Hewlett Packard Enterprise kåret nylig Basefarm til sin beste serviceleverandør i Nord-Europa.
Les mer om:

Eiksundsambandet nest best på samfunnsøkonomi(pluss)

Eiksundsambandet er mellom dei mest lønsame statlege investeringane som er gjort siste åra.
Les mer om:

Maaemo i Oslo kåret til verdens 35. beste restaurant

Oslo-spisestedet Maaemo er kåret til verdens 35. beste restaurant i rangeringen World’s 50 best restaurants awards.
Les mer om:

«Takk for alle minnene»

Da Jack Wilshere som nå er 26 år begynte i Arsenal som 9 åring hadde Arsene Wenger allerede vært manager en stund. – Etter Wenger sluttet ved sesongslutt var Jack den som har vært lengst i klubben- hele 17 år. (Wenger 22 år) Jack Wilshere har selv offentliggjort på sin Instagram-profil at han forlater Arsenal når kontrakten hans med klubben går ut 31. juni. Det har vært ventet en stund nå at det snart var slutt, utlån og skader og manglende spilletid har fortalt sin tydelige historie den siste tiden.

VIDEO: Overrasket alle med flott sang

To best kjent som politikere viste frem andre sider.
Les mer om: