Nyheter om Best


Røthe tok sitt første VM-gull på norsk drømmedag

Sjur Røthe var råsterk på skøytedelen og avsluttet best av alle på VM-tremila med skibytte. Belønningen ble karrierens første individuelle mesterskapsgull.
Les mer om:

Fra tre til to aviser i uken

Tirsdag og fredag blir om noen små uker de nye VA-dagene. – Vi skal fremdeles være best på stoff fra Hadsel, sier daglig leder i Vesteraalens Avis, Mona Kristine Rosvold.
Les mer om:

Er dette byens best bevarte hemmelighet?

Her kan du gjøre dette helt gratis!
Les mer om:

Se Nicki Minaj og Juice WRLD avlyse i Europa

Det startet bra…. Verdensturnéen til Nicki Minaj og Juice WRLD – snedig nok døpt The Nicki WRLD Tour – hadde sin første stopp på torsdag. Da ble det konsert som planlagt i nesten utsolgte Olympiahalle i München.   View this post on Instagram   #FeelingMyself in #Munich #Germany tonight #NickiWRLDTour with Juice WRLD A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on Feb 21, 2019 at 5:12pm PST Men fredag kveld gikk det ganske til helvete i Bratislava. Altså – som du vet – hovedstaden i Slovakia. Fadesen var dog ikke artistenes skyld. Ondrej Nepela Arena, som har kapasi

Blåfrost 2019: Anmeldelse: - Best når han byr på seg selv

Helge Simonsen gir OnklP en varm omtale etter konserten i Slipen fredag.
Les mer om:

Managementet avslutter samarbeid med Ørjan Burøe

- Som management må vi fortløpende vurdere hvordan vi best mulig kan hjelpe og bistå våre klienter.
Les mer om:

Ungdom må stå sammen i Viken!

Ingen andre vet best hvordan vi ungdommer har det enn oss selv.
Les mer om:

– Tidenes beste resultat

Haugesund Sparebank kan se tilbake på ett svært godt 2018. Faktisk ble 2018 historiens best, ifølge adm. banksjef Bente Haraldson Syre.
Les mer om:

Kommunen: - Vi har forberedt oss hele uken

Lenvik kommune har høvlet veiene og kjørt bort snø hele uken, for å være best mulig forberedt på mildværet.
Les mer om:

– Jordyn og Tristans flørt har pågått i en måned

Dramaet fortsetter, gitt, og det blir bare verre.

Halfvarsson ute etter stavbrekk

Calle Halfvarsson ble slått ut i kvartfinalen av VM-sprinten fordi han brekte staven i starten. Han fikk raskt en ny stav, men da hadde han allerede tapt så mye at han aldri kom i kontakt med teten. Svensken var fjerde best i prologen, men ble bare nummer fem i sitt heat.
Les mer om:

5 konspirasjonsteorier om Tristan/Jordyn-skandalen

Tirsdag ble det lurveleven da Hollywood Unlocked meldte at forholdet mellom Khloé Kardashian og babypappa Tristan Thompson var over – fordi han angivelig ble tatt på fersken med nok en ny kvinne. Ikke så overraskende i seg selv, men internett gikk av hengslene da det ble kjent at det var snakk om Jordyn Woods (21). Det hele skal ha gått ned på en hjemmefest som altså endte med sertifisert snuskeri – i form av klining og klåing – mellom Tristan og Jordyn. Sistnevnte er best kjent som Kylie Jenners BFF (Kylie er lillesøsteren til Khloé, og dermed Tristans svigerinne) og har hatt et nært forhold

Odel Curling best på Sørlandet

Denne kompisgjengen fra Arendal har i løpet av 2,5 år hatt en fin utvikling og vant nylig sin avdeling i 1. divisjon.
Les mer om:

«I startgropen av noe fantastisk»

Konradsen er vennene Eirik Vildgren og Jenny Marie Sabel, som fra et soveromstudio på Grønland, med synther og planter, på kort tid har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i utlandet. Den forrige singelen de slapp, Never Say A, fikk rosende omtale av flere utenlandske medier, som FADER og The Line of Best Fit.

Ida mener hun kan ta gull på sprinten, ble vraket av Sverige

- Det er best at jeg tar en bit av denne gulroten.
Les mer om:

Arnes kunder har reddet 1.220 matporsjoner fra å havne i søppelkassa – det er best i fylket

Samarbeidsavtalen mellom Circle K Norge og Too Good To Go ble etablert for litt over ett år siden. Det har gitt svært gode resultater, og har bidratt til å redde 43.996 porsjoner mat på landsbasis.
Les mer om:

– Du begynte å grine første gang jeg slo deg!

Tvillingene Tiril og Lotta Udnes Weng (22) har konkurrert mot hverandre i alt hele livet. Alt fra å pusse tennene raskest til nå å bli best i VM i Seefeld.
Les mer om:

Fantaski: Billigst og best? Seierstips til VM-åpningen

Er du usikker på hvem du skal velge på langrennsmanagerspillet Fantaski? Her er noen tips før torsdagens sprint.
Les mer om:

Nedleggingsdømte Emil Mørchs Minne er billigst av alle sykehjemmene i Fredrikstad

Bjørnar Laabak, Frp, har fått rådmannen til å sjekke driftskostnader ved kommunens sykehjem. Emil Mørchs Minne som ventes å bli nedlagt, kom best ut.
Les mer om:

Sigrid var stjerne på The Late Show i natt – se video

Sigrid Solbakk Raabe hadde som vanlig stålkontroll da hun entret scenen til The Late Show i natt. Programleder Stephen Colbert introduserer «Don’t Feel Like Crying» ved å si at singelen er hentet fra vestlendingens «highly anticipated» debutalbum Sucker Punch, som kommer 1. mars. Se stjerna og bandet gjøre det de kan aller best: Se også: Astrid S TV-debuterer i USA The post Sigrid var stjerne på The Late Show i natt – se video appeared first on 730.no.
Les mer om:

The best musikal, ever!(pluss)

Les mer om:

Etter nedrykket i 2013 la TIL en plan. Nå er de best i landet

Når resultatene kommer, mener TIL-toppene det forsvarer et årlig budsjett på ti millioner kroner.
Les mer om:

Kun to lag gjenstår i Klassequizen - sjekk hvem som ligger best an her

Det milde vêret gjer at insekta vaknar frå vinterdvalen. Konsekvensane kan verte skumle – særleg om du er humle.
Les mer om:

12 norske podcaster du bør høre i vinterferien

Gratulerer med vinterferie! Eller ja, for noen deler av landet er det denne uken, mens resten av landet er velsignet med ferie neste uke. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med voksenjobb uten vinterferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.