Nyheter om Best


Disse hunderasene liker vi best

Border collie er Rogalands mest populære hunderase, viser en hundeholdsstatistikk fra Norsk Kennel Klub. Men i Stavanger og Sandnes har folk andre favoritter.
Les mer om:

Mowinckel ledet super-G i Cortina da Gut vant

Ragnhild Mowinckel kjørte lenge best, men endte på åttendeplass i super-G-rennet under verdenscupen i italienske Cortina. Sveitsiske Lara Gut vant til slutt.
Les mer om:

Psykologen til ungdommen: - Gi litt mer faen!

KOMMENTAR: - Det å ha det best, er ikke direkte linket til det å være best.
Les mer om:

Best mot Lada

Jeanett Kristiansen ble toppscorer i bortekampen mot Lada i EHF-cupen med sju fulltreffere. God innsats var det også av Kari Brattset og Malin Aune i en kamp der Vipers faktisk tok ledelsen. Men det holdt ikke helt inn og dermed…
Les mer om:

– Han går best, og han skyter best. Dette er det beste verden har å by på.

ANTERSELVA/OSLO (NRK): Det skulle bli en ny superduell mellom Johannes Thingnes Bø og Martin Fourcade. Men franskmannen var aldri i nærheten.
Les mer om:

Debattkultur i Aftenbladet og Stavanger

DEBATT: En åpen, fri og opplyst meningsutveksling er viktig for at vår by skal utvikle seg best mulig. Innbyggernes meninger, fagfolkenes vurderinger og brukerens opplevelser må inngå i debatten. Hvis ikke er det ikke en sjanse en gang for at riktige beslutninger blir truffet.
Les mer om:

Hvem er i best form – fotballproffen eller den tidligere korpsmusikeren?

Fotballproff Tom Høgli varmer opp på tredemølle. En tilsynelatende normal situasjon, men ikke helt. På tredemølla ved siden av varmer saksofonist Halvard Rundberg opp – i korpsuniform.
Les mer om:

Utfordringene med fulltidsjobb - Smarte løsninger for best mulig trening

– Utfordringen for fulltidsarbeidende er å få inn de gode langturene i dagslys, fastslår Erlend Damon Stokke i Team Raske Gutter.
Les mer om:

Eckhoff best i Anterselva

Det ble norsk seier på kvinnenes sprint i Anterselva nå i ettermiddag. Tiril Eckhoff traff ti av ti blinker, og vant 12 sekunder foran tyske Laura Dahlmeier. Dermed tok hub sin første verdenscupseier denne sesongen.
Les mer om:

Best på å feire seg sjøl

2. februar inviterer Åfjord kommune med Åfjord Utvikling i spissen til «Oscarfest» i Åfjordshallen. Åfjordprisen 2017 skal deles ut til åtte forskjellige kandidater.
Les mer om:

Dette mener norske eiere om Topp 5-merkene

Det er ikke det mest solgte som får best karakter.
Les mer om:

Jakten på Sánchez - hvilken klubb passer ham best?

KOMMENTAR: Både Chelsea, Manchester City og Manchester United ønsker seg Alexis Sánchez. Kun to av dem fremstår som fornuftige valg.

Tjente 330 millioner i året: – Jeg var på ferie i sju måneder

I 2017 var han en av verdens best betalte fotballspillere. Nå forteller Carlos Tévez hva han tenker om oppholdet i Kina.
Les mer om:

– Aktivitet er nøkkelen(pluss)

Konstituert overlege Maria Serafia Fjellstad ved medisinsk avdeling ved UNN Harstad er ikke i tvil om hvilken medisin som fungerer best mot overvekt og livsstilssykdommer: Fysisk aktivitet.

At samfunnsøkonomane kallast festbremsar, betyr ikkje at dei alltid tek feil

GJESTEKOMMENTAR: Det er nemleg ikkje alltid slik at det som er best for næringslivet og andre særinteresser samstundes er det beste for fellesskapen.
Les mer om:

Uvær over hele landet - orkan i kastene på Mannen

Uværet som har rammet store deler av landet i natt og mandag morgen merkes best i fjellet og i utsatte strøk langs kysten.
Les mer om:

- Best å sitje rundt bordet(pluss)

Det er betre å sitte rundt bordet  enn på gangen, meiner Venstre-toppar i Ørsta og Volda.
Les mer om:

Vestkantbydel er blitt best i Oslo på å bosette flyktninger

Bydel Vestre Aker var lenge dårligst, men i fjor tok bydelen grep. Det private boligmarkedet ble løsningen.

Tapte viktig kamp

I tredje kamp i årets junior-NM var det duket for prestisjekamp. På Lag Brænden fra Lillehammer og Hedmarken Curlingklubb, var lagene som kanskje kjenner hverandre best. Seks av spillerne spilte sammen i Vikingskipet tidligere. Da Lillehammar fikk egen curlinghall, reiste Ådne Birketveit, Mathias Brænden og Jens Grasbakken Løkken til Lillehammar. Alle tre kommer fra Moelv. Olav Kringlebotn, Even Galåsen og Mikael Brønmo Hansen, valgte å bli i Vikungskipet, men det ble ikke lenge. Da den nye curlinghallen dukket opp i Stange, var veien kort for curlingtalentene

Vil bli best i familien – Og enda litt til

Som 26- og 27-åring har Anna Svendsen tatt steget nesten helt opp, men i NM-sammenheng er hun ikke best i familien.
Les mer om:

Verdenscup Dresden: Klæbo nest best i prologen

For en sjelden gangs skyld var ikke Johannes Høsflot Klæbo aller raskest i en sprintprolog i verdenscupen.
Les mer om:

«Det ensomme hopplivet»

Men moro er det. - Og det som er fint med hoppingen så langt, er at det faktisk er ganske lavterskel. Ikke så mye press om at man «må» bli best, slik jeg opplever at det er i en del andre idretter, sier pappa Jon Fageraas, som tok bildet av sønnen på vei opp bakken.
Les mer om:

– Jeg håper folk tenker seg godt om og velger ut fra fornuft om Molde eller Gjemnes er best for oss (pluss)

«Separatistleder og sleiping» Terje Angvik pustet ut etter stort oppmøte og god debatt i folkemøtet.
Les mer om:

Ulsletten til finale i slopestyle

Snowboardkjører Emil André Ulsletten var fjerde best i sitt kvalifiseringsheat og er klar for dagens finale i verdenscuprenn i slopestyle i Colorado i USA. Dårlige værforhold gjorde at den siste kvalifiseringsomgangen først ble utsatt og deretter avlyst. Ulsletten var den eneste av de fem norske som fikk det til i første omgang, og dermed den eneste som kvalifiserte seg til finalen, melder NTB.
Les mer om:

Rogaland best på lærlinger, men snart kommer eldrebølgen

Rogaland er best i landet på å skaffe læreplasser, men snart kommer eldrebølgen, og et stort behov for helsefagarbeidere. For å beholde pallplassen, må kommunene sterkere på banen.
Les mer om: