Nyheter om Best


Molde-juniorene imponerte i «ubetydelig» kamp: – Vi gjorde det vi er best på

Molde 2 vant komfortabelt på bortebane.
Les mer om:

FFK best i prestisjeduellen - vant komfortabelt mot Kvik

(FFK - Kvik Halden 2-0) FFK leverte en bunnsolid 2. omgang og vant 2-0 i prestisjedullen mot Kvik Halden. Haldenserne mistet serieledelsen - men har god kontroll på kvalifiseringsplassen.
Les mer om:

Rundet 4.000 billetter - bortefeltet er utsolgt!

Ved 10-tiden lørdag bikket FFK 4.000 billetter, og FFK-Kvik Halden kan bli den best besøkte vanlige seriekampen denne sesongen.
Les mer om:

Prisbelønt forskning: Dette er best av 5:2 og lavkalori

Det som har blitt kåret til årets beste fedmeforskning - en studie ved Oslo universitetssykehus - har sammenlignet 5:2-dietten med lavkaloridietten. En ga mer vektreduksjon enn den andre.

Kraftig nedbør i sør: Blir grått og vått

Høstværet blir best i vest, mens deler av Norge må finne frem paraplyen.
Les mer om:

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

MongoDB vs. MySQL: How to choose

IDG NEWS: MongoDB and MySQL are the leading open source NoSQL and relational databases, respectively. Which is best for your application?
Les mer om:

Best i test: Her er vinterdekkene du bør kjøpe

Vinter og snø er rett rundt hjørnet. Da gjelder det at bilen er godt skodd.
Les mer om:

Øyelege: Supermetoden mot tørre øyne

I Norge kan tørre øyne ramme en av fem. Her får du rådene om hva som hjelper best - og hva du for alt i verden må unngå å gjøre.
Les mer om:

Spinn vekk høstmørket med verdens beste casinoer

En ting er helt sikker når dagene blir kortere og høsten setter inn, vi savner farger, varme og spenning. – Når det skjer gjør jeg som så mange andre jeg finner frem mobilen og lar med underholde en stund. Hva med å prøve noe nytt og spennende som, fordi vi har testet det er sikre på at det er bra og trygt. Når du kjøper en bil, har du definitivt lyst til å prøve først og som regel leser du litt info om biler før du gjør ditt valg, det samme hvis du skal reise et sted uavhengig av om det er jobb eller ferie.

Dette er bilene med best lys

På mørke høstveier er godt lys på bilen viktig både for sikkerheten og komforten. Vi har testet lysene på 21 biler. Forskjellene mellom de beste og dårligste er store.
Les mer om:

– Sidearm til Harstad er mismatch(pluss)

Geir Ove Ystmark i Sjømat Norge mener det er best for sjømatnæringa, om en sidearm av Nord-Norgebanen heller går til Sortland foran Harstad.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Netflix’ The King er ikke helt konge

Timothée Chalamet med bollesveis! Da Timothée Chalamets nye Netflix-film The King ble vist for pressen under London Film Festival, klokken 8:30 en torsdag morgen, var det mange tunge øyelokk i salen. Publikum kviknet dog fort til så fort Robert Pattinson kom på skjermen. Den neste Batman spiller britiske Henry Vs nemesis, the Duaphine; altså arvingen til den franske tronen.

Sterkere og hele 30 kilo lettere - Det går an!

Solveig Melby Birkedal har endret livet sitt og gått ned 30 kilo på tre år. - Det viktigste for meg er å være et forbilde for barna mine, og gi dem en best mulig start i livet, sier butikksjefen i Norli bokhandel på Grisen.
Les mer om:

Luftambulansetjenesten: – Tjeldsundet er best egnet som fast base(pluss)

Området sør for Tjeldsund bru og nord for Fjelldal peker seg ut som det mest egnede området for en permanent base for ambulansehelikopteret. Lødingen er alternativ to.

Dette er finalistene til nytt fylkesvåpen: - Tre ualminnelig stygge og dårlige alternativer

Se godt på dette bildet. Hva synes du symboliserer det nye Troms og Finnmark best?
Les mer om:

Streamingtjeneste i Iran fjerner kvinner fra coveret – se 15 fæle eksempler

Gud bedre. Streaming av musikk har vært et foretrukket valg for nordiske lyttere i over et tiår, men det har tatt tid for tjenester som Spotify, Tidal og Apple Music å etablere seg i andre markeder. Mange synes fortsatt nedlasting av én og én låt eller plate via iTunes og lignende er tipp topp, for ikke å snakke om fysiske utgivelser som CD, LP og kassett (!). Men det er ikke den eneste tradisjonen noen klamrer seg til. I Iran har selskapet Melovaz sluppet en moderne streamingtjeneste på nett, men det byr på noen problemer.

Norge burde ansatt Åge Hareide for lenge siden

Danmark er i på god vei mot EM neste år etter de slo Sveits for noen dager siden og med det som kan kalles festfotball slo Luxembourg 4 – 0 i en vennskapskamp i går, mens Norge definitivt ikke deltar i EM etter en tafatt 1 – 1 kamp mot et svekket Romania.  Så nå står vi her med et spillergrunnlag som er vesentlig bedre enn det Danmark kan skilte med, men hvor de er med, mens vi ikke er det. – Årsaken er en kynisk og gjennomført landslagssjef i Åge Hareide som over flere år har bevist han er en av verdens aller beste trenere. (Sveits er EM-klare om de slår Georgia og Gibraltar i november.

Gjer Suldalslågen betre for laksen

Nå er Statkraft i gang med eit pilotprosjekt for å reinska opp elvebotnen. Baksida av medaljen – Ein stor fordel med regulerte vassdrag, er at det reduserer fare for store flaumar og flaumskadar, me ser at det blir viktigare og viktigare i samband med klimaendringar. Ei bakside av medaljen er at det kan bli meir attgroing i elvebotnen, seier Bjørn Sandvik, kraftverksjef i Statkraft.

Geir (52) er vinneren i Østfold, kan bli best i landet

Ungt Entreprenørskap har kåret Geir Normann Andersen til årets entreprenørskaps-lærer i Østfold. Fredrikstadlæreren er også nominert til konkurransen på landsbasis.

Tekniske problemer med liven

Vi beklager noen tekniske utfordringer med liven i kampen mellom Romania og Norge. Det står 0-0 til pause i Bucuresti. Norge har vært best, men altså ikke fått ballen i mål.
Les mer om:

Ingebrigtsen har operert tåa

Henrik Ingebrigtsen har operert tåa som har plaget ham i lengre tid. Operasjonen skjedde tirsdag ved seksjon for fot- og ankelkirurgi på Oslo Universitetssykehus. Toppidrettssjef i Norges Friidrettsforbund, Erlend Slokvik, sier han er svært tilfreds med at Henrik Ingebrigtsen nå er operert og kan forberede seg best mulig fram mot OL i Tokyo kommende sommer.