Nyheter om Best


Hotelldirektøren på Linne er optimistisk

Da koronakrisen slo inn for fullt og store deler av Norge ble stengt ned, fikk det ikke minst konsekvenser for hotellnæringen. Thon Hotel Linne har holdt det gående hele tiden som best de har kunnet - og nå begynner de sakte, men sikkert å komme tilbake til nær normal hotelldrift
Les mer om:

City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool

Karantene-spøkelset som har hengt over Manchester City er blåst bort av svindyre advokater. Nå skal det jobbes steinhardt mot neste sesong for å kutte avstanden og passere Liverpool igjen.

Naya Rivera minnes av sine Glee-kolleger

Naya Rivera ble funnet omkommet, slik mange fryktet. Mange av 33-åringens kolleger fra Glee minnes sin venn. Lea Michele, som hadde rollen som Rachel Berry, kom ikke alltid godt overens med Naya. Noe sistnevnte skriver om i boken hun ga ut i 2016. I helgen skrudde Lea av sin Twitter etter å ha blitt bombardert med hets fra Glee-fans som mente hun burde skrive noe om Nayas forsvinning. Lea minnes nå sin kollega ved å poste et bilde. Hun minnes også Cory Monteith, som spilte karakteren Finn Hudson. Han ble funnet død 13.

Ingen innlagt med korona-virus

Norske veier florerer av bilturister. Drømmer du om å bli en av dem? Her er seks tips til hvordan du lever best i bil.
Les mer om:

Best i Norden

Viktor Hovland fortsetter å imponere. Etter gårsdagens tredjeplass i Ohio er han nå best i Norden.
Les mer om:

Golfkometen fra Ekeberg er best i Norden – Hovland gjorde nytt byks på verdensrankingen

Etter å ha kjempet om seieren i helgens turnering peker pilene oppover. Nå lukter Ekeberg-gutten på topp 30 og har etablert seg sammen med verdens beste spillere på rankingen
Les mer om:

Nå er Hovland best i norden. Dette sier Sverige om å bli skjøvet ned fra tronen.

Viktor Hovland gjør et nytt byks på verdensrankingen etter helgas pallplass.
Les mer om:

Nå er Hovland best i Norden. Dette sier Sverige om å bli skjøvet ned fra tronen.

Viktor Hovland har gjort det ingen mannlige norske golfere har klart før ham.
Les mer om:

Viktor Hovland best i Norden

Viktor Hovland flyr høyt om dagen. Mandag klatret golfstjernen til 33.-plass på verdensrankingen. Dermed er han Nordens best rangerte golfspiller.
Les mer om:

Tottenham – king of the North!

Fotball er ferskvare – heldigvis for José Mourinho. Etter en merkelig 0-0 kamp uten et skudd på mål mot Bournemouth kunne Tottenham-manageren se rett inn i kameraeret etter søndagens kamp. Tre poeng og 2-1 mot Arsenal sendte Spurs opp til åttendeplassen i Premier League og har fått los på en kvalifiseringsplass til Europaligaen neste sesong. Les: Svaret fra Jose Mourinho er NEI! -Jeg syntes det var en tett kamp og mer taktisk enn folk mener. Mikel har funnet en spillestil for Arsenal som gjør dem mer stabile og de forbedrer seg.

Skal du på bilferie i sommer? Her er rådene fra dem som var før deg

Norske veier florerer av bilturister. Drømmer du om å bli en av dem? Her er seks tips til hvordan du lever best i bil.
Les mer om:

Gareth Bale koser seg og ser ingen grunn til å stresse

Den meget høyt gasjerte Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid frem til 2022, men får ikke spilletid å snakke om av manager Zinedine Zidane. – Det plagde waliseren en stund, men så etter at irritasjonen over å ikke få spille så mye og at han ikke fikk reise til Kina og cashe inn har han innfunnet seg med situasjonen. Faktisk er det en smilende og tilsynelatende lykkelig Bale som blir henvist til tribunen, såpass fornøyd ser han ut at fansen har begynt å reagere.

Matcher Manchester City bud for perfekt Harry Maguire partner

Begge Manchester-klubbene er ute etter en sentral back i sommer og de har begge funnet den samme; Inter Milan spiller Milan Skriniar. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ser på han som en perfekt partner for Harry Maquire. Tuttosport melder at de matcher et bud fra Manchester City på 65 millioner euro. Les: Chris Wilder har blitt en fantastisk god manager Manchester City manager Pep Guardiola har vært på ballen en stund og forsøkte å hente den Slovenske landslagsspilleren allerede i vinter, på det tidspunktet lå prosjektet til Ole Gunnar Solskjær med brukket rygg.

Bodø/Glimt best på 64 år: Tangerte seiersrekord og ydmyket AaFK

ÅLESUND (VG) (Aalesunds FK – Bodø/Glimt 1–6) Bodø/Glimt skrev norsk fotballhistorie da AaFK ble filleristet på Color Line Stadion. Aldri før har noe lag i den øverste ligaen - siden omleggingen til én avdeling i 1961 - scoret flere mål etter syv serierunder.

Tottenham best i Nord-London

Toby Alderweireld avgjorde det 200. derbyet mellom Tottenham og Arsenal i Tottenhams favør med 2-1-målet ti minutt før slutt. Dermed er det Tottenham som har åttandeplassen som kan gi plass i europaligaen neste sesong. Alexandre Lacazette gav Arsenal leiinga tidleg, men Heung-min Son utlikna berre eit par minutt etterpå.
Les mer om:

Mourinho lo sist og best: Tottenham snudde til derbyseier

(Tottenham – Arsenal 2–1) José Mourinho var svært frustrert etter at Arsenal tok ledelsen med en drømmescoring. Men det var den hardt pressede portugiseren som lo sist – og best.

Mr. Harrigan’s Phone: Netflix’ kommende Stephen King-film har en magisk iPhone 1

Stephen King har skrevet mange sjuke historier. En av de mer pussige er Mr. Harrigan’s Phone, som ifølge Netflix nå blir filmatisert. (Nedenfor er en introduksjon til handlingen. Ikke les hvis du ikke ønsker å vite noe om hva som skjer i starten av historien.) Handlingen i novellen starter i 2007; året Apple slapp sin første iPhone. Tenåringen Craig gjør småjobber og oppdrag for den eksentriske milliardæren Mr. Harrigan, som nylig flyttet til den vesle byen i Maine hvor Craig bor. De blir fort venner, og når gutten vinner penger på et lodd som Mr.

Tuttosport: United leder kampen mot City om midtstopper

Nå har ikke United slitt med å slippe inn for mange baller de siste månedene, men når målet er å bli best i verden må det siktes høyere. Ifølge Tuttosport er dette «høyere» i Milano. At Milan Skriniar forlater Inter Milan blir nesten tatt for gitt, men hvor neste destinasjon blir er fortsatt uvisst. Les: Mandag vet vi om Ole Gunnar tar vare på gavepakken fra Chelsea Midtstopperen er av verdensklasse, men har slitt med å finne sin plass Contes favorittformasjon med tre i forsvaret.

Best på Molde-børsen igjen: – Umulig for motstanderen å ta ut

MFK tar helg på tabelltopp etter oppvisninga i Haugesund. Magnus Wolff Eikrem var igjen i egen klasse.

Best på Molde-børsen igjen: – Umulig for motstanderen å ta ut

MFK tar helg på tabelltopp etter oppvisninga i Haugesund. Magnus Wolff Eikrem var igjen i egen klasse.

«Rosenborg best i et par viktige glimt»

KOMMENTAR: Fotballens elendighet, slik Strømsgodset må ha følt den: Det er ikke nok å være best, hvis de andre er bedre i et par viktige sekunder av kampen, skriver Ola Bernhus.
Les mer om:

Hamilton best i formel 1-kvalik

Lewis Hamilton sikra seg beste startspor i formel 1-løpet i Austerrike søndag. I dagens kvalifisering var han 1,216 sekund betre enn Max Verstappen. Det var Hamiltons 89. pole position i eit VM-løp. Det var tungt regnver og vanskelege tilhøve i Spielberg, og to av treningsrundane før kvalifiseringa blei avlyste. Løpet er det andre i den avkorta VM-sesongen, og går på same bane som sesongopninga førre helg.
Les mer om:

Runes sommer i nærområdet: – Å vokse opp her er en gave(pluss)

HIL-trener Rune Olsen har det best under midnattssola med familien. I sommerferien har han planer om å gjøre akkurat det.
Les mer om:

- Kan være dødelig for enkelte

Tråkker du på denne mens du bader kan du bli alvorlig forgiftet. Her trives Norges «sjømonster» best.
Les mer om:

Nina (50) jobbet døgnet rundt for å redde bedrifter – så ble hun koronasyk selv: – Det jeg husker aller best var angsten

– Det har vært en veldig hektisk vår, alt ble bare kastet på oss fra den ene dagen til den andre, sier Nina Solli.
Les mer om: