Nyheter om Best


Gøy hvis Petter Northug hadde tatt en omvendt John Arne Riise

Av en eller annen grunn kom jeg til å tenke på John Arne Riise mens jeg så Petter Northug gråtkvalt fortelle at en fantastisk karriere nå er over. – Northug slo gjennom i 2006 og har vunnet tretten VM-gull, hvorav sju av dem er individuelle, og han har vunnet alle VM-distanser. I tillegg har han to OL-gull og 38 enkeltseire i verdenscupen, og han vant verdenscupen sammenlagt i 2009/2010 og i 2012/2013. Petter er bare 32 år gammel og topptrent, trolig bedre trent enn 99% av alle fotballspillere i landet. – og nå skjønner du sikkert sammenligningen.

Frank Løke hyller søster Heidi: – Klart best i verden

NANCY (VG) Heidi Løke feiret 36-årsdagen med å slå Spania, passere 200 landskamper og miste EM-semifinalen. Noe av det største er at Frank Løke (38) aldri opplevde 200 kamper for Norge. Nå lover storebroren å utbringe en juleskål for strekspilleren.

Best i fylket på å få elevene gjennom videregående

Samlet sett gjør ikke de videregående skolene i Aust-Agder det spesielt bra i forhold til å lose elevene gjennom skoleløpet. Men det er store forskjeller mellom skolene, og aller best i fylket er Tvedestrand og Åmli vgs.

Møtes om millionbidrag(pluss)

– Bidraget fra Gass-ROR er en storslått gave til alle innbyggerne i Nordmøre og Romsdal, sier styreleder i Helse Møre og Romsdal. Over nyttår møtes givere og mottakere for å snakke om hvordan gaven best kan brukes.

Kapteinen står fram! Hun var best på børsen

Slik spilte håndballjentene.
Les mer om:

Klassevinnere i sikkerhet

EuroNCAP har offentliggjort en liste over hvilke biler som gjorde det best i sine respektive klasser i 2018.
Les mer om:

Er dette Champions League-gruppespillets ti fineste mål?

Onsdag kveld lanserer TV 2s eksperter sine favoritter.Hvilken scoring synes du er best til nå?
Les mer om:

Jansrud beste norske på trening

Kjetil Jansrud var raskest av de norske på utfortreningen i Val Gardena onsdag. Han kjørte ned til en sjuende plass, 1,02 sekunder bak Travis Ganong, som hadde best tid. Aksel Lund Svindal tapte tid til de beste og havnet sist av de norske. Han passerte målstreken hele 3,10 sekunder bak og endte til slutt som nummer 45.

Ingen tvil. «Mongoland» er best!

Julefilmen som gjorde at vi ikke lenger trengte å være flaue av Stavanger-dialekt på tv, er ifølge Aftenbladets lesere tidenes beste rogalandsfilm.
Les mer om:

Oslo topper nasjonale prøver, og... Stovner er best i klassen

Stovner skole er en av skolene i landet med best resultat på årets nasjonale prøver i 5. trinn. Da måtte vi nesten prøve å finne ut hva hemmeligheten er.
Les mer om:

Elever født tidlig på året scorer best på nasjonale prøver

Gutter og jenter født sent på året, har større sannsynlighet for å gjøre det dårligere på nasjonale prøver enn klassekamerater som er født tidlig på året.
Les mer om:

Klopp: Hadde jeg visst dette, hadde jeg betalt dobbelt!

Liverpool opplevde keeper-krise for bare syv måneder siden. Da hadde uheldige Loris Karius nettopp blitt leiet gråtende ut fra Champions League-finalen. Krisen er definitivt over etter Napoli-kampen på tirsdag. Napolis Arkadiusz Milik fikk muligheten til å ødelegge Liverpools Champions League-eventyr. Det eneste som stod i veien var en 1,91 meter høy og lang brasilianer. Det ble en spektakulær redning og Liverpool fikk 1-0-resultet de trengte for å gå videre fra gruppespillet. Best buy ever.

Norges beste på verdiskaping

Multiconsult mener at Bærum er best i landet på verdiskaping og fortjener tittelen «Norges mest fremtidsrettede bykommune».
Les mer om:

Verdensklasse til liten hjelp: Bra at Norge ryker ut

Nå er det er best for sporten å få en pause fra oss.
Les mer om:

Hvilken løsning er best for flest hvis Kanalbrua blir stengt? Her er svarene på noen av lesernes spørsmål om bypakka

Får DS «Kysten» seilt over senketunnelen? Når begynner bussene å gå i Møllegaten? Hvordan skal sykkeltrafikken utvikles mellom Tolvsrød og sentrum? Dere har spurt. Her er svarene.
Les mer om:

Karpe Diem har begynt å kvitte seg med leietakere i Festiviteten

SKIEN: Etter at musikkgruppen Karpe Diem gjennom sitt selskap Vi er best AS kjøpte Festiviteten for nesten 11 millioner kroner, har de nå begynt å kvitte seg med andre leietakere.
Les mer om:

Hedmark har gått fra verst til best i dropout fra videregående

I løpet av ti år har Hedmark gått fra verst til best når det gjelder gjennomføring av videregående opplæring.
Les mer om:

Naltina er klart best i Norge

Naltina Wenneck nærmest sopet inn heder og premie da diplomboksingsesogen ble avsluttet.
Les mer om:

De kan stanse forgubbing(pluss)

Propellfabrikken kan være et tiltak for å bremse forgubbing i regionen, men prosjektet mener likevel en miks mellom unge og erfarne er best.
Les mer om:

Stine Bredal Oftedal vil bli mer ego: – Ofte best når jeg går selv

NANCY (VG) Mye har gått galt for Norge i EM, men Stine Bredal Oftedal (27) fremstår som håndballjentenes store stjerne. Kapteinen vil bli mer ego, kan komme til å satse lenger enn til OL i 2024 og kan ende opp som siviløkonom.
Les mer om:

Oppvekstsjef om nasjonale prøver: – Tar resultatene på dypeste alvor(pluss)

Elevene i Ørland og Indre Fosen gjør det best blant Fosen-kommunene på nasjonale prøver. Bjugn ligger under landssnittet på både 5., 8. og 9. trinn.  
Les mer om:

Iversen endret livsstil – så ble han best i verden

Han er sosial. For sosial. Foran denne sesongen kuttet Emil Iversen (27) drastisk ned på all slags moro.
Les mer om:

Hvilket av de tre forslagene for fylkets hus liker du best?

Trønder-Avisa har uhøytidelig kåring av forslaget leserne liker best.
Les mer om:

Anette (36) ville bare tøffe seg for samboeren. Så ble hun tredje best i verden.

Anette Velde Sande fra Haugesund deltok i helgen i et av verdens tøffeste terrenghinderløp.
Les mer om:

Mener fortsatt at «polet» gjør seg best på Bygnes

Rådmann Vibeke Vikse Johnsen fikk beskjed fra formannskapet at politikerne ville ha en grundigere utredning for hvorfor Vinmonopolet skal få flytte til Bygnes. Det har de fått. Men med samme konklusjon.
Les mer om: