Nyheter om Best


Han var best på en ny tung kveld

SKIEN: Det vil seg ikke for Odd. Vi mener Joshua Kitolano (20) var best i nok et hjemmetap. Her er TAs Odd-børs etter 0-1 på Falkum mot Sandefjord.
Les mer om:

Lunde i storform stoppet Storhamar

Anført av Katrine Lunde hadde Vipers full kontroll fra første stund og slo Storhamar 29-23 i den første av finalene i håndballsluttspillet for kvinner tirsdag. Dermed har mannskapet til Ole Gustav Gjekstad oppskriftsmessig skaffet seg et grep om finaleduellen som spilles best av tre kamper. – Det var en god første omgang, der vi jobber veldig bra. Jeg er veldig godt fornøyd me det. Så blir det litt for begge lag at tempoet og innsatsen går ned i annen omgang, men vi hadde god kontroll, sa Katrine Lunde til TV 2. Halvveis hadde gjestene fra Hamar kun scoret sju mål.
Les mer om:

Evenpoel vann opninga av Tour of Norway

Superstjerna Remco Evenepoel var best i avsluttinga og tok sigeren på opningsetappen av sykkelrittet Tour of Norway framfor Tobias Halland Johannessen. Den 174 kilometer lange etappen frå Bergen til Voss blei avslutta med ein to kilometer lang og tøff bakke. Der fekk som venta Alexander Kristoff og dei andre spurtarane i feltet det tøft. Evenepoel hadde mykje krefter opp mot målstreken, men fekk kamp om sigeren av det norske kjempetalentet Halland Johannessen. Uno-X-ryttaren nærma seg belgiaren mot målstreken, men nådde ikkje heilt fram. – Det var nær. Litt kjedeleg å ikkje ta den siste der.

Her løfter nordmannen 360 kilo og sikrer VM-gull

Per Marius Hole (33) er verdensmester i benkpress etter at han løftet utrolige 360 kilo i Kasakhstan. – Det føles utrolig bra. Det har vært en guttedrøm lenge å ta den VM-tittelen, sier Hole til NRK. Mandagens seier kom i åpen klasse i Almaty, og Hole var best i et sterkt felt. Han slo hjemmefavoritten Arslan Sujunsjalijev med fattige 2,5 kilo. Det er Holes første VM-gull i en ren benkpresskonkurranse, men i fjor ble han verdensmester i disiplinen under mesterskapet i fullt styrkeløft i Stavanger. 33-åringen satte nylig norsk rekord med et løft på 360 kilo i NM i Bergen.
Les mer om:

ØIF Arendal utnyttet matchballen – vant håndballthriller mot Drammen

Lars Haubro Jakobsen scoret tolv mål og ledet an da ØIF Arendal slo Drammen 30-28 og sikret seg plass i sluttspillfinalen i håndball mandag. Avgjørelsen falt helt på tampen etter at lagene hadde fulgt hverandre tett gjennom store deler av oppgjøret. Seieren gjør at ØIF Arendal er klare med 3-1-seier i best av fem kamper. Scoringer av Magnus Søndenå og Sander Løvlie Simonsen, kombinert med en sen Drammen-utvisning, var hovedingrediensene i den tette og spennende avslutningen. (NTB)

United-manageren varsler Liverpools og Citys fall

På søndag ble det klart at Manchester City i en skikkelig «Real Madrid-virvelvind, med tre scoringer på fem minutter mot Aston Villa, snudde minus to til seier og Premier League-tittelen. Nummer to, Liverpool, var klar til å få hånda på trofeet hvis Steven Gerrard skulle lykkes med å nekte City tre poeng på Villa Park. Dette betyr at på de fem siste sesongene har City fire PL-trofeer, Liverpool ett. Erik ten Hag bruker første intervju på Old Trafford til å vise ambisjonene til Manchester United.

Fersk norgesmester fra Tvedestrand: - Endelig! Det var helt utrolig å få det til

Han ble «skytemesternes mester», Marius Sørensen (30) fra Tvedestrand JFF, da han vant NM i nordisk jaktskyting sist helg. Det betyr at han var best sammenlagt etter fire forskjellige øvelser.
Les mer om:

Frisk Sørloth tross tap

Alexander Sørloth herjet med Atlético Madrid-forsvaret i en omgang, men fikk ikke uttelling. Real Sociedad måtte tåle 1-2-tap i sesongens siste kamp. Hjemmelaget var klart best i første omgang og burde ha ledet ved pause. Sørloth serverte Rafinha to kjempesjanser som ble misbrukt. Nordmannen burde også hatt straffespark da han ble felt, men dommeren fikk ikke med seg at han ble sparket på foten. Etter sidebytte var det helt andre takter fra Atlético, og Rodrigo de Paul scoret ledermålet med en suser i krysset før Angel Correa skrudde inn 2-0. Sørloth ble byttet ut i det 72.
Les mer om:

Slik avgjøres Premier League

Søndag skal alt avgjøres i den engelske toppdivisjonen. I toppen kjemper Manchester City og Liverpool om ligatittelen, mens i bunnen står det mellom Leeds og Burnley i kampen om å unngå nedrykk. Og kampen om den siste mesterligaplassen står mellom Martin Ødegaards Arsenal og Tottenham. Manchester City har alt i egne hender, og ligatittelen sikres med seier. Skulle de derimot spille uavgjort eller tape mot Aston Villa, kan Liverpool snike seg forbi. Det avhenger også da av at Liverpool vinner sin kamp mot Wolverhampton. I bunn er det litt mer komplisert.

Du bestemmer hvem som er sesongens spiller – dette mener ekspertene

TV 2s eksperter er uenig i hvem de mener er sesongens spiller. Hvem mener du har vært best?
Les mer om:

Unik norsk studie: Dette er sjekketrikset som funker best for tilfeldig sex

På sjekker’n? Særlig én taktikk fungerer for de fleste.
Les mer om:

La Liga klager mot Mbappé-kontrakt: – Skandaløst

Kylian Mbappé (23) har valgt å bli i Paris Saint-Germain i stedet for å gå til Real Madrid, opplyser klubbens president.

Her finner du garantert noen kjente fjes: – Jeg har fått strekk i brystet

SKIEN: Alt fra tidligere landslagsspillere til lokale fotballhelter deltok på lørdagens Polly cup på Bratsberg idrettsplass. 250 spillere, fordelt på 17 herrelag og fire damelag, var i aksjon på det som ble en fantastisk fotballdag etterfulgt av fest i Brekkeparken og på Parkbiografen. – Det som er så moro er at vi kan samle mange som trener fotball og mange som ikke trener fotball lenger.

Trives best i åpne landskap: – Jeg er bekymret for at skogen skal kvele oss

På Kringsjå, Kvalsvik og Vibrandsøy går Tom Melkeviks villsauer rundt og sørger for at kulturlandskapet holdes ved like. – De er veldig viktige for naturen og fuglelivet. Uten villsauene gror naturlandskapet igjen, sier Melkevik.
Les mer om:

1.000 kvinner og menn avslører: Dette er sjekke­trikset som funker klart best for tilfeldig sex

På sjekker’n? Særlig én taktikk fungerer for de fleste.
Les mer om:

Hauger med skuffende Barcelona-kvalifisering

Dennis Hauger måtte nøye seg med 14.-plass i kvalifiseringen til helgens Formel 2-runde i Barcelona. Det gir dårlig startposisjon i helgens løp. En kort stund så det ut til at han skulle få den viktige 10.-plassen med minste margin, men helt på tampen ble tiden hans slått av ytterligere fire biler. – Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg hadde forventninger om å kvale en god del høyere opp i feltet. Det er sikkert litt tid å hente på selve kjøringen, men jeg har ikke svar på den store tidsforskjellen, sa Hauger i en uttalelse.

Drammen slo tilbake

Drammen slo tilbake i sluttspillsemifinalen mot ØIF Arendal. Kristian Kjellings elever vant 38-30 i Drammenshallen, og reduserte til 1-2 i best av fem-serien.
Les mer om:

Démare tok sin tredje Giro-etappeseier

Etter 14 mil i brudd ble tetkvartetten på fredagens Giro d'Italia-etappe innhentet 700 meter fra mål. Arnaud Démare var igjen best i massespurten. Den franske FDJ-rytteren seiret foran Phil Bauhaus og Mark Cavendish og kunne juble for sin tredje etappeseier i årets ritt. – De var veldig seige i front, men vi tok dem igjen, og jeg fikk et monsteropptrekk.
Les mer om:

Tidenes største managerlønning vil bringe Jose Mourinho tilbake til Premier League

Keiseren av Roma har det litt trist om dagen, Jose Mourinho sitt mannskap har bare sanket tre poeng på de fem siste kampene og er definitivt utenfor kvalifisering til Champions League og må kjempe om å beholde plassen i Europaligaen. – Senere i dag møter Roma Torino i Serie A og taper de den kampen blir det mest sannsynlig Conference League og Bodø/Glimt også neste år. (Eller enda verre Molde) Dette er utålelig for Jose Mourinho som skal skinne i glansen av trofeer å bale rundt ned mot midten av tabellen i verdens fjerde største liga.

Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen

Vi fant ikke noe mer beskrivende tittel på den smått absurde situasjonen som har vært hos Real Madrid denne sesongen. Poenget er at i juni løper kontrakten med Gareth Bale ut, en deal som denne sesongen har «årelatet» budsjettet til kongeklubben i forhold til leveransene til waliseren. Nå ser det ikke ut som Real Madrid har lidd noen nød av å ikke ha sin best betalte spiller på banen, La Liga-tittel og Champions League-finale 28.

Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

I slutten av juni er det slutt for Gareth Bale sin meget innholdsrike lønning fra kongens klubb. – Han er fullstendig klar over at ingen vil være villig til å «ta over» 32 åringens 370 millioner kroners lønning. – Det er ifølge Bale sin agent ikke lønna som bestemmer om han fortsetter med fotball til høsten eller bare vier seg til golf og hammock i skyggen. Femte juni spiller Wales VM kvalifiseringsfinale og hvis de vinner og kvalifiserer seg til VM i Qatar blir det i følge agent Jonathan Barnett en retur til Premier League.

Haaland kjøpte Rolex-klokker til hele laget!

Erling Braut Haaland tok farvel med sine Borussia Dortmund-lagkamerater med å overøse dem med dyre luksusgaver. Bild skriver at den norske spissen, som går til Manchester City i en avtale på 51 millioner pund denne sommeren, ga hver av sine 33 Dortmund-medspillere svindyre Rolex-klokker i avskjedsgave. Klokkene anslås å koste rundt 150.000 kroner pr.

Dyrhaug utpekt som Røstes arvtaker

Valgkomiteen i Norges Skiforbund har innstilt Tove Moe Dyrhaug til ny skipresident, opplyser forbundet i en pressemelding. Dyrhaug har vært daglig leder i Rosenborg siden 2013. I mars ble det kjent at Erik Røste ikke tar gjenvalg. Den neste skipresidenten velges på skitinget i Molde i juni. – Jeg er glad for å ha valgkomiteens tillit og ser frem til mange store, spennende og utfordrende oppgaver, dersom jeg blir valgt. Sammen med en engasjert organisasjon er mitt fokus å utvikle skisporten videre og bidra til at vi er best mulig rustet til å møte dagens utfordringer og de som kommer.

Ferdig i Borussia Dortmund!

Marco Rose har fått sparken som manager for Borussia Dortmund etter bare en sesong som sjef for Bundesligalaget. Den 45 år gamle taktikeren tok over på Signal Iduna Park sommeren 2021, etter gode resultater i Red Bull Salzburg og Borussia Mönchengladbach. Men sesongen endte med åtte poeng bak mesterne Bayern München og uten suksess i Europa eller noen andre større trofeer. SISTE: Liverpool har satt prislapp på cup-helt En uttalelse fra Dortmund lyder: «BVB og trener Marco Rose avslutter forholdet. «Etter en intensiv sesonganalyse på torsdag, inkludert Rose, Watzke, Zorc, Keh

Aud (67) driver Unique hudpleie: – Slik tar du best vare på huden din i sommer

I 49 år har Aud Irene Andresen drevet med hudpleie, og de siste årene har hun sørget for renslig hud blant Lisleby-folket. Nå kommer hudpleieren med tips til hvordan du selv kan ta vare på huden med litt ekstra velvære.
Les mer om:

Mest lest siste uke