Nyheter om Best


Norge best i klassen på trafikksikkerhet igjen

Siden 2010 er antall omkomne på norske veier halvert, mens EU-snittet er en reduksjon på 20 prosent. Det gjør Norge til landet med de sikreste veiene i Europa.
Les mer om:

Pasha har juice! Se breial videopremiere

Sjøfly? Hvorfor ikke. I sin nye, maritime musikkvideo tar den Kadetten-aktuelle Rykkinn-rapperen Pasha oss med på et seilas av det sjeldne. Jerry Folk-produserte «I Got The Juice» slippes fredag, men allerede nå kan du sniklytte via vår videopremiere. Sjekk ut snutten nedenfor vår lille chat! Hei Pasha! Hva slags juice er det du har? – Heisann 730!! Har litt av vært. Mest RIOT juice! Bortsett fra Pasha, hvem har mest/best juice i Norge? – Nå om dagen må jeg si Safario. Isah og Dutty. De juicer om dagen. I høyeste grad!
Les mer om:

Norgesaktuell artist droppet storfestival minutter før på grunn av «angst»

Glynne sier at det var angst som førte til at hun måtte avlyse, mens arrangørene ifølge BBC kaller det utmattelse. – Jeg gjorde meg klar og skulle akkurat til å sette kursen for scenen, da jeg ikke klarte det. Jeg var utrolig svak og full av angst.
Les mer om:

Ti år med demensteam

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ti år siden teamet ble etablert for å styrke demensomsorgen. De skal hjelpe legene med diagnostisering, og se til at pasientene får den oppfølgingen som er best for dem så lenge de bor hjemme.Sju kommuner Teamet er et samarbeid mellom sju kommuner. For 15 år siden kom arbeidet i gang. Tidlig diagnostisering var ett av målene.Tilbudet skulle bedre forholdene både for pasienter og pårørende.

Flytt skandale-VM!

Av svindlere. For svindlere. Og da er det vel best å stoppe hele fotballmesterskapet i Qatar.
Les mer om:

Thorsnes vet best hvordan man scorer på Australia

NICE (VG) Hvis landslagstrener Martin Sjögren lurer på hvordan man scorer mål mot Australia, kan han bare spørre Elise Thorsnes (30).
Les mer om:

Leserbrev: - PK Strøm må dokumentere at det er behov for et steinbrudd på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gjennom høringsrundene har det kommet en rekke innspill fra innbyggere og offentlig forvaltning som peker på negative konsekvenser av et massetak/steinbrudd i utmarka på Drageid, samt manglende utredninger. I hovedsak er de negative konsekvensene konsentrert rundt forurensning (støy, støv, vassdrag/fisk) og trafikksikkerhet, manglende utredninger og vurderinger knyttet til disse, samt mangelfull beskrivelse av ressursen.

Stor sjakkdag på Grefsen: Derfor er sjakk så moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Hva er simultansjakk? Kort forklart: Én til to personer spiller sjakk mot et stort antall motstandere - samtidig.Tirsdag arrangerte Grefsen skole stor simultansjakk-turnering.Inviterte tidligere elev Grefsen skole har hatt sjakk som en sosial aktivitet for barna i storefri på torsdager. Det har vært rundt 45 i oppmøte i våres. I alt 250 besøkende i løpet av de seks gangene.

Byrådslederen til Kringsjå Raymond Johansen dro på klubbesøk - og ble der lenge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Denne gangen var det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) selv, som tok turen til SFK Lyn og Kringsjå - for å se på anlegget og møte Lyn-folket. Sist, og for noen uker siden, var det partikollega og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) som var på befaring, kunstgresset ved hovedbanen er under rehabilitering.

– Topp 20 i verden i golf kan sammenlignes med å være best i langrenn

Kjetil André Aamodt og Marit Breivik hyller de unges prestasjoner i unorske verdensidretter. Nå ser de lyst på sommer-OL i Tokyo 2020.

Ellingsrud kirke fristilles: - Jeg forstår frustrasjonen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Han sitter likevel ikke igjen med noe inntrykk av at møtet lukket ørene da saken ble behandlet. - Jeg opplevde at møtet ville lytte, og at man var interessert i å gjøre dette på best mulig måte. - Men er det ikke litt håpløst å bare gi den kirken som skal legges ned tre minutter taletid?- Dette er det møtet som bestemmer.

Ole Gunnar Berntsen er død: – Han var alltid der for oss

I sorgen er familien glade for at livet til Ole Gunnar Berntsen tok slutt der han trivdes aller best. Den velkjente kapteinen på MS Øyeren døde på post, 68 år gammel.
Les mer om:

Carly Rae Jepsen forteller 730 om livet etter «Call Me Maybe»

Hej, Carly Rae! 33-åringen er urovekkende sjeldent i Norge, så vi tok (som seg hør og bør) turen til Stockholm for å prate litt med Carly Rae Jepsen. Le intervjuet nedenfor, hvor Carly blant annet forteller 730 om det nye albumet, turnéen og livet etter «Call Me Maybe». Ytterst få kunne ha forutsett hva slags karriere Canadian Idol-favoritten Carly Rae Jepsen skulle få i kjølvannet av «Call Me Maybe». At det påfølgende albumet Kiss ikke solgte mer enn ca.

Blue Ivy (7) danser til Beyoncé – se video

Mon tro hvilken Beyoncé-låt Blue Ivy liker best? Det er vanskelig å unngå Beyoncés musikk hvis man driver med moderne dans – også for Blue Ivy Carter. Beyoncé og Jay-Z’ datter kjenner trolig foreldrenes diskografi bedre enn en gjennomsnittlig syvåring, og nå har hun fått vise det på scenen. Blue Ivy går på Debbie Allen-akademiet i Los Angeles, en danseskole for små og store talenter. På en forestilling denne uken danset Blue Ivy og resten av barna til Beyoncés versjon av «Before I Let Go», Maze og Frankie Beverly-låten B vekket liv i tidligere i år. Se også: Beyoncé feirer Netflix-film med alb
Les mer om:

Den belgiske landslagstreneren ber stjerna si bytte klubb

Vi har alle fått med oss at Romelu Lukaku har sendt sin kjærlighetserklæring til Italia: «Serie A is also my dream league – I love Italy». Hadde det vært opp til den belgiske landslagstreneren, bør en overgang skje heller før enn siden. Roberto Martinez ledet Belgia til bronse i VM i Russland.

Schrödingers psykiatriske pasient

GJESTEKOMMENTAR: Når jus møter medisin, blir virkeligheten så vanskelig at det kanskje er best å forholde seg til imaginære katter.
Les mer om:

Den svenske NHL stjernen Erik Karlsson får gigantkontrakt

Erik Karlsson fra Landsbro i Sverige har blitt et ikon i NHL etter å ha spilt for både Ottawa Senators og nå siden 2018  San Jose Sharks. – De vet de har gull i backen og har hostet opp en gigantkontrakt på åtte år med nesten 100 millioner kroner i året.  Det begynte å haste for Karlssons opprinnelige ettårskontrakt med Sharks ville gått ut 1. juli, og da kunne han ha skrevet under for en hvilken som helst annen klubb. Les: Fredrik Ljungberg får en ledende rolle i Arsenal "I'm proud to call myself a Shark for the next eight years.

Best på børsen i ujevn forestilling

Slik spilte Norge mot Sør-Korea.

Sagan best i spurten

Peter Sagan lekte seg til seier i massespurten på den tredje etappen av Tour de Suisse. Daniel Hoelgaard og Alexander Kristoff ble nummer ti og elleve, melder NTB. Med seieren tok Sagan også over den gule trøya i rittet.
Les mer om:

I fjor var det for tidlig, men nå er Herman Geelmuyden på vei ut i verden

For et år siden, da Stabæk talent Herman Geelmuyden bare var 16 år gammel meldte den nederlandske storklubben PSV Eindhoven sin interesse. – Etter en rekke treningsopphold i hos PSV har ikke interessen blitt mindre, tvert imot. Nå er det startet nye samtaler med Stabæk Les: En skuffet Francesco Totti tar sin hatt og går Unggutten signerte proffkontrakt med Stabæk sommeren 2017, etter å ha gått gradene i akademiet.

Han var nest best, etter Prøysen. Hvor ble han av?

Asbjørn ASA Krogtoft (70) hylles med ny samleplate.
Les mer om:

«Taust» kormedlem stilte ut

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har fått følge koret på alt de har gjort; øvelser, turer og fester, forteller fotografen, Børge Damsgård.Han har nesten fulgt koret så lenge og tett at han kan regnes som medlem. Et taust et - alltid med kameraet på plass. Grunnen til at han ville gå så grundig til verks, var at han ville ha riktigst mulig bilder av medlemmene.
Les mer om:

Varmt på jobb? Da funker kvinnene best

Skru opp temperaturen i kontorlandskapet – og kvinnelige ansatte vil prestere bedre enn sine mannlige kolleger, viser en ny studie.
Les mer om:

Vy er ute i kulden - svenskene skal stå for togene i nord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Jernbanedirektoratet har i dag besluttet at trafikkavtalen for togtilbudet på Dovrebanen, Rørosbanen, Raumabanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen og Meråkerbanen skal tildeles SJ Norge.Også Saltenpendelen skal driftes av SJ.- Kampen om kontrakten sto i sluttfasen mellom SJ Norge og Vy Tog, og det var tett og jevnt. Både SJ Norge og Vy Tog leverte meget gode tilbud på kvalitet og oppdragsforståelse.

Myggen liker deg aller best når du er svett

Forskere i Sverige og USA håper oppdagelsen kan føre til nye måter å hindre at myggen stikker deg.
Les mer om: