Nyheter om Best


Big Sean lister sine topp 5 rappere, Kanye West gir ham musikken sin tilbake

Big Sean røper hvem som er hans største favoritter innen rap. Det er ikke lett å liste artister man liker best, og Big Sean sliter litt når Fat Joe i videoen nedenfor ber ham fortelle hvem som er hans topp fem favorittrappere noensinne. Døde eller levende. Men Detroit-rapperen går for disse: Big Sean topp 5 rappere The Notorious B.I.G. Eminem Kanye West Lil Wayne JAY-Z Han vil helst liste sin topp 10 og legger til Rakim, Nas, 2Pac og Snoop Dogg. Når det komme til sitt eget navn Big Sean, forteller han at dette kommer fra Big Pun, Big L og Biggie Smalls. Big L (R.I.P.) var med i Fat Joes gruppe

Skoleforsker deler bekymringen for karantenehåndtering ved skolene: – Vi må iallfall være sikre på at elevers rettigheter blir ivaretatt

Professor Thomas Nordahl mener kommunene må legge større vekt på elevenes rettigheter og forutsetninger når de iverksetter karantene og hjemmeskole. – Skole er best på skolen, slår skoleforskeren fast.

Er hun 30? Alexa Demie fra Euphoria ble meme på grunn av full aldersforvirring

Hvor gammel er egentlig Alexa Demie? I HBO-suksessen Euphoria, produsert av A24, spiller den meksikansk-amerikanske stjernen 17 år unge Maddy Perez. Men som i de fleste serier om tenåringer (bortsett fra Skam!) er skuespillerne langt eldre. Det viser seg dog at Alexa Demie trolig har pyntet litt på sannheten. Los Angeles-jenta skal ha hevdet å være født i 1994 eller 1995, men i virkeligheten skal hun være 1990-modell. Det betyr at Alexa Demie er, eller fyller, 30 år i 2020. Bakgrunnen er klasselisten som røper at hun gikk ut av high school i LA i 2008. Les også: Hvem er de rå skuespillerne i

Dette er de 100 mest lønnsomme bedriftene i Tvedestrand: Ingen slår denne Lyngør-mannen

Et holdingselskap med adresse i Lyngør hadde best årsresultat av alle i Tvedestrand i fjor.
Les mer om:

Nordlandsbadet var langt fra best i klassen. Nå jobbes det med nytt basseng i Bodø

Enova åpnet pengesekken, og nå er utredningen i gang. Tanken er at Bodøs nye konkurransebasseng skal fungere som prøveklut for hele området.
Les mer om:

Sørloth med advarsel til Haaland: – Sultne ulver jager best

Alexander Sørloth (24) tror at han og RB Leipzig kommer til å passe som hånd i hanske. Derfor var det heller aldri aktuelt å gå noen andre steder.
Les mer om:

Grusomt gode Seven fyller 25 år

Seven alias SE7EN har bursdag. I dag er det 25 år siden premieren til det som i dag kan kalles en av verdens beste thrillere. Noe de færreste forventet i 1995. Etter å ha laget musikkvideoer for blant andre Madonna, Michael Jackson og Aeromsmith, spillefilmdebuterte David Fincher med ikke så vellykkede Alien 3 tre år tidligere.

AaFK-spiller ferdig i klubben med umiddelbar virkning: – Best for alle parter

Jordon Mutch fikk bare med seg ett innhopp i eliteserien. Nå er han ferdig i klubben.
Les mer om:

AaFK-spiller ferdig i klubben med umiddelbar virkning: – Best for alle parter

Jordon Mutch fikk bare med seg ett innhopp i eliteserien. Nå er han ferdig i klubben.
Les mer om:

Evjedøl yppet seg i Talentracet

Magnus Simonsen gjorde det best blant de mange NMK Kvinesdal-førerne i helgas bilcross-stevne.
Les mer om:

Norsk sykkelprofil dropper VM

Den norske proffrytteren Amund Grøndahl Jansen har sagt nei til kjøre sykkel-VM i Italia som begynner 24. september. – Jeg er sliten etter Touren, og med et hektisk rittprogram utover høsten velger jeg å ikke kjøre VM. Ettersom løypen heller ikke er av det slaget jeg liker best, ser jeg for meg at noen andre vil ha langt større glede av å sykle VM. Ønsker alle mine landsmenn/kvinner lykke til!, skriver syklisten på Twitter Landslagssjef Hans Falk forteller til TV 2 at det er UNO-X-rytteren Torstein Træen som får plassen til Jansen.

Norway first

Ikke for å bli en slik «Norge er best i alt» -type altså. Selv om jeg elsker Norge, så registrerer jeg at noen bruker akkurat den inngangen til noe helt annet enn sunn fedrelandskjærlighet. Så jeg skal, i god «America first»-ånd, inspirert av Donald Trump, proklamere det høyt og tydelig: Jeg kjøper bare norske epler. I alle fall om det er mulig å få tak i dem. Smaken på de norske eplene er så latterlig mye bedre enn smaken på andre epler, at det er ingen tvil i min sjel – Norway first.

Sandnes Ulf ble knust – nykommer best på børsen

Trener Steffen Landro lovet et bedre og bedre Sandnes Ulf utover i sesongen. Nå er det stikk motsatt. Tirsdag vant Tromsø enkelt 3–0 på Øster Hus Arena.

Sandnes Ulf ble knust – nykommer best på børsen

Trener Steffen Landro lovet et bedre og bedre Sandnes Ulf utover i sesongen. Det virker som om det er motsatt. Tirsdag vant Tromsø greit 3–0 på Øster Hus Arena.

Henrik (18) best når det gjelder: – Det er alltids lov å drømme, håpe og tro

– Det er alltids lov å drømme, håpe og tro på gode resultater i et større mesterskap, men når det virkelig skjer er det toppen av kransekaka. En sykt god følelse, sier Henrik Flåtnes til Tønsbergs Blad.
Les mer om:

Karin er Norges best betalte professor

Da hun uttalte til avisen at det «bare skulle mangle», fikk hun e-post om at hun var arrogant. – Det er ulempen med Norge, sier hun.
Les mer om:

Ligger under

Gjestene best i gang på Grorud Arctic Match.
Les mer om:

- Det er så stort at det er vanskelig å beskrive det i få ord

BREVIK: Med norske flagg i den ene den ene hånda og telefonen i andre kappet Fylkesordfører Terje Riis-Johansen og ordfører Robin Kåss om å finne de best dekkende ordene for å beskrive nyheten om tidenes miljøsatsing, i lille Brevik.
Les mer om:

Klopp oppsummerer etter Chelsea-seieren: 1 tilbake fra skade, 1 spiller ute de neste ukene

Liverpool kommer inn i uken med en deilig 2-0 seier på Stamford Bridge. I tillegg til tre poeng, er statusen hos de røde én forsvarspiller tilbake, én ut. Det var Fabinho som dannet duo med Virgil van Dijk og tettet helt mot Chelsea i Gomez´og Matips fravær. Nederlenderen mente etter kampen at Fabinho var best på banen.

Jürgen Klopp fikk bekreftelsen: Dette er en genistrek!

På slutten av forrige uke ble det første bildet tatt av Thiago Alcantara i Liverpool-drakt. Noen dager senere spilte midtbanespilleren sin første omgang for Klopp. Noen som er i tvil om at spanjolen kommer til å gjøre nytte for seg før nyttår? Ikke Jürgen Klopp. Det var en litt snodig kamp på Stamford Bridge denne søndagen.

Slik planlegger du arveoppgjøret

En mulig gjeninnføring av arveavgiften kan koste deg hundretusener. Mange nordmenn ønsker råd om hvordan man best kan sikre seg i forkant. Her er ekspertrådene som hjelper deg til å styre unna arvefellene.
Les mer om:

RBK-børsen: Formspilleren jobbet hardest og var best på børsen

Åge Hareide ledet Rosenborg på Lerkendal for første gang siden 1. november 2003. Det ble en vanskelig kamp mot et hardtkjempende Haugesund-lag, men RBK tok poengene til slutt. Sjekk RBK-børsen etter seieren her!

RBK-børsen: Formspilleren jobbet hardest og var best på børsen

Åge Hareide ledet Rosenborg på Lerkendal for første gang siden 1. november 2003. Det ble en vanskelig kamp mot et hardtkjempende Haugesund-lag, men RBK tok poengene til slutt. Sjekk RBK-børsen etter seieren her!

Kristoff nr 4 i Tour-avslutninga

Irske Sam Bennett var klart best i spurten og vann avslutninga på Tour de France i Champs-Élysées i Paris. Han hadde på førehand sikra seg den grøne poengtrøya i årets ritt, og tok sin andre etappesiger i år. Alexander Kristoff var også godt framme i spurten og enda på fjerdeplass og Edvald Boasson Hagen nummer 12. Mads Pedersen og Peter Sagan blei 2 og 3. Tadej Pogacar vann touren samanlagt. 21-åringen frå Slovenia er den yngste Tour-vinnaren sidan 1904.