Nyheter om Bertelsen


Baker Hughes sier opp ansatte i Norge

Oljekrisen gir varige endringer for Baker Hughes Norge. Nå har klubbleder Atle Bertelsen fått beskjed om at det blir oppsigelser.

Se bildene fra arbeidet med nyveien i Bodø

Bodø By skrev 8. mai at anleggsmaskinene begynte å fylle opp parkeringsplassen mange benytter når de skal til Keiservarden i Bodø. Veien til Rønvikfjellet er nå stengt overfor avkjørselen til Hyttebakken og opp til Turisthytta. Gangadkomst i dalen er også stengt, opplyser prosjektleder Jan-Erik Thorbergsen og byggeleder Roger Dalsbø i teknisk avdeling i Bodø kommune. Det var firmaet Bertelsen og Garpestad som fikk tilslaget på å bygge den nye veien til Rønvikfjellet - for 69 millioner kroner.
Les mer om:

Ny fase for veien til Rønvikfjellet

Entreprenørfirmaet Bertelsen og Garpestad skal bygge den nye veien til Rønvikfjellet.
Les mer om:

– Jahn Teigen var en utrolig flott fyr

– Jahn Teigen var en utrolig flott flyr. Jeg arrangerte tre konserter med ham i Haugesund, forteller Helge Bertelsen.

Firma fra Vestlandet skal bygge veien til en overraskende lav pris

Entreprenørfirmaet Bertelsen og Garpestad AS skal bygge den nye veien til Rønvikfjellet.
Les mer om:

Motstandere av boligfelt har henvendt seg til Riksantikvaren - kan få full fredning

Naboer har protestert heftig mot Hanne Cecilie og Kjetil Bertelsen Helbergs byggeplaner i Borøykilen. I fjor høst sa kommunestyret likevel ja. Nå har motstanderne engasjert Riksantikvaren for å stanse prosjektet.
Les mer om:

Bertelsen & Garpestad kjøper seg opp på Stord

Entreprenørfirmaet ekspanderer og skaffer seg ankerfeste i Hordaland.
Les mer om:

To fine damer som «reddet»Frode Berg

Per Bertelsen mener Norges statsminister og utenriksminister ikke fortjener noen ære for sin innsats for å få satt Frode Berg fri fra russisk fengsel.

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år(pluss)

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år. Kunstneren, Ailis Bertelsen, er glad i katter, men liker å variere kunstuttrykk.
Les mer om:

– Jeg elsker katter(pluss)

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år. Kunstneren, Ailis Bertelsen, er glad i katter, men liker å variere kunstuttrykk.

Markerer Senja kommune med sterke dråper(pluss)

Når Senja kommune er blitt en realitet kunne ikke brennevins-spesialisten Jon Bertelsen dy seg. I dag mandag kan akevitt-elskere i Midt-Troms få kjøpt sin Senja Aquavit i Vinmonopolets utsalg på Finnsnes.
Les mer om:

Investerte i Luxemburg - i fjor kunne ekteparet innkassere milliongevinsten

- Vi har solgt et eiendomsselskap. Slik forklarer Siri K. Bertelsen millioninntektene til seg selv og ektemannen Carl F. Bertelsen i fjor.
Les mer om:

Ørjans tidsvitneprosjekt kan bli dokumentarfilm(pluss)

Fotograf Ørjan Marakatt Bertelsen intervjuer tidsvitner til evakueringen av Nord-Troms. Det kan det bli film av.
Les mer om:

Lang og omfattende prosess: I kveld fikk utbygger svaret hun har håpet på

Hanne Cecilie Bertelsen, som sammen med sin mann står bak reguleringsplanen for nye boliger ved Borøykilen, fulgte tirsdag kveld spent med på politikernes behandling.
Les mer om:

– Regjeringen tar vekk flere ting familier trenger

Familien Remøy Bertelsen i Sveio nyter godt av skattelette, men reagerer på at regjeringen kutter i stønad til cøliakere, barn med briller og tannregulering.

«Kjernefamilien» Remøy Bertelsen: – Tar vekk flere ting familier trenger

SVEIO, HORDALAND: Familien Remøy Bertelsen nyter godt av skattelette, men reagerer likevel på at regjeringen kutter i stønad til cøliakere, barn med briller og tannregulering.

Baker Hughes og GE skiller lag etter bare to år

– De fleste her er bare glade for å gå tilbake til slik det var før, sier hovedtillitsvalgte Atle Bertelsen.
Les mer om:

– Skummelt når det tar fyr i trehusbebyggelsen

Marit Bertelsen sier det kom mye røyk fra huset i Strandgata.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Snart kan vi kjøre på genistreken

Oppdraget med å bygge genistreken gikk til egersundselskapet Bertelsen & Garpestad AS. Veien åpnes for trafikk i oktober.
Les mer om:

Artistdebuterer

Ifølge en pressemelding fra Sony Music er Bertelsen signert til et tysk søsterselskap. Debuten med klubbhyllesten kommer fredag. Bertelsen har – som låtskriver og/eller produsent – allerede 1,5 milliarder streams å vise til.

– Det er første gangen jeg har sett denne formen for aktivitet

Helge Bertelsen fra Røyksund er ikke fremmed for å se rådyr rundt huset. Det han fikk øye på fredag kveld gjorde likevel at han sperret opp øynene ekstra godt.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag. Innen flere sjangere. Kjør deg opp nedenfor. Cashmere Cat «EMOTIONS» Kashmirkatt er snart klar med oppfølgeren til sitt debutalbum fra 2017. Det nye settet har Magnus-Cat laget sammen med sin selvskapte karakter PRINCESS CATGIRL, som han har teaset siden i fjor. Prinsessen får ham til å føle seg tryggere – og hun synger fint. Og treffer høye toner. Jamfør platens første singel. Katten får her (også) hjelp fra Benny Blanco og svenske Tove Styrke. OPPDATERT fredag kl.

Kristian (23) blir en av Norges yngste stasjonsdrivere: – Det er dette jeg brenner for

Ikke mer en noen timer etter Kristian Bertelsen fra Stokke ble uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram, fikk han jobb som stasjonsleder.
Les mer om:

Her får Sveio-spilleren drømmetreff

Sveio-spiller Vilde Bertelsen fikk et treff av de sjeldne i kampen mot Skudenes.
Les mer om: