Nyheter om Bertelsen


Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år(pluss)

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år. Kunstneren, Ailis Bertelsen, er glad i katter, men liker å variere kunstuttrykk.
Les mer om:

– Jeg elsker katter(pluss)

Kattene får god plass på Harstad kunstforenings juleutstilling i år. Kunstneren, Ailis Bertelsen, er glad i katter, men liker å variere kunstuttrykk.

Markerer Senja kommune med sterke dråper(pluss)

Når Senja kommune er blitt en realitet kunne ikke brennevins-spesialisten Jon Bertelsen dy seg. I dag mandag kan akevitt-elskere i Midt-Troms få kjøpt sin Senja Aquavit i Vinmonopolets utsalg på Finnsnes.
Les mer om:

Investerte i Luxemburg - i fjor kunne ekteparet innkassere milliongevinsten

- Vi har solgt et eiendomsselskap. Slik forklarer Siri K. Bertelsen millioninntektene til seg selv og ektemannen Carl F. Bertelsen i fjor.
Les mer om:

Ørjans tidsvitneprosjekt kan bli dokumentarfilm(pluss)

Fotograf Ørjan Marakatt Bertelsen intervjuer tidsvitner til evakueringen av Nord-Troms. Det kan det bli film av.
Les mer om:

Lang og omfattende prosess: I kveld fikk utbygger svaret hun har håpet på

Hanne Cecilie Bertelsen, som sammen med sin mann står bak reguleringsplanen for nye boliger ved Borøykilen, fulgte tirsdag kveld spent med på politikernes behandling.
Les mer om:

– Regjeringen tar vekk flere ting familier trenger

Familien Remøy Bertelsen i Sveio nyter godt av skattelette, men reagerer på at regjeringen kutter i stønad til cøliakere, barn med briller og tannregulering.

«Kjernefamilien» Remøy Bertelsen: – Tar vekk flere ting familier trenger

SVEIO, HORDALAND: Familien Remøy Bertelsen nyter godt av skattelette, men reagerer likevel på at regjeringen kutter i stønad til cøliakere, barn med briller og tannregulering.

Baker Hughes og GE skiller lag etter bare to år

– De fleste her er bare glade for å gå tilbake til slik det var før, sier hovedtillitsvalgte Atle Bertelsen.
Les mer om:

– Skummelt når det tar fyr i trehusbebyggelsen

Marit Bertelsen sier det kom mye røyk fra huset i Strandgata.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Snart kan vi kjøre på genistreken

Oppdraget med å bygge genistreken gikk til egersundselskapet Bertelsen & Garpestad AS. Veien åpnes for trafikk i oktober.
Les mer om:

Artistdebuterer

Ifølge en pressemelding fra Sony Music er Bertelsen signert til et tysk søsterselskap. Debuten med klubbhyllesten kommer fredag. Bertelsen har – som låtskriver og/eller produsent – allerede 1,5 milliarder streams å vise til.

– Det er første gangen jeg har sett denne formen for aktivitet

Helge Bertelsen fra Røyksund er ikke fremmed for å se rådyr rundt huset. Det han fikk øye på fredag kveld gjorde likevel at han sperret opp øynene ekstra godt.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag. Innen flere sjangere. Kjør deg opp nedenfor. Cashmere Cat «EMOTIONS» Kashmirkatt er snart klar med oppfølgeren til sitt debutalbum fra 2017. Det nye settet har Magnus-Cat laget sammen med sin selvskapte karakter PRINCESS CATGIRL, som han har teaset siden i fjor. Prinsessen får ham til å føle seg tryggere – og hun synger fint. Og treffer høye toner. Jamfør platens første singel. Katten får her (også) hjelp fra Benny Blanco og svenske Tove Styrke. OPPDATERT fredag kl.

Kristian (23) blir en av Norges yngste stasjonsdrivere: – Det er dette jeg brenner for

Ikke mer en noen timer etter Kristian Bertelsen fra Stokke ble uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram, fikk han jobb som stasjonsleder.
Les mer om:

Her får Sveio-spilleren drømmetreff

Sveio-spiller Vilde Bertelsen fikk et treff av de sjeldne i kampen mot Skudenes.
Les mer om:

Far og sønn startet eget firma - kjøpte utstyret til bedrift som skulle legge ned

På Helle har firmaet Bertils Verktøysliperi AS nylig sett dagens lys. Bak tiltaket finner vi Arild Bertelsen og sønnen Kristian Bertelsen.
Les mer om:

Fylkesmannen kaller Tvedestrand kommune og fylkeskommunen inn til meklingsmøte

I oktober i fjor ga et flertall i kommunestyret i Tvedestrand tommelen opp for Hanne Cecilie og Kjetil Bertelsen Helbergs reguleringsplan for Brennvika, som kan gi Borøya 24 nye helårsboliger.
Les mer om:

Strandkanten skal reinskast for søppel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den nasjonale strandryddeveka er i gang. I Egersund blir det strandryddedag for tredje år på rad, med utgangspunkt i anlegget til Egersund seilforening. Alle som vil vera med og rydda i strandsona, kan møta opp.Ny organisator I år er det Dalane friluftsråd som organiserer strandryddedagen i Egersund.

Gjer klar for mottak av vindmølledelar på Langholmen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har dradd veldig ut med å få avklart transportruta for komponentane til dei 70 turbinane som skal installerast i Bjerkreim vindpark. Men tysdag fekk endeleg Terje Jørgensen jr., dagleg leiar i Langholmen AS,beskjed om at arbeidet med å klargjera for mottak av dei store vindmølledelane på Langholmen kunne starta.

Starter arbeidet med ny strategisk næringsplan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Har du lyst til å være med å påvirke utviklingen av Eigersund? Det spørsmålet stilte daglig leder Anne Vigdis Ellingsen i Eigersund næring og havn, da hun tirsdag inviterte rundt 40 deltakere til strategisamling på Grand Hotell.Og svaret var ja. Folk møtte opp. Men samtidig gjorde de travle næringslivslederne det klart at planen de skulle gi innspill til, ikke måtte havne i den beryktede skuffen.

Straffepåstand: – 10 måneders fengsel(pluss)

Aktor Børge Bertelsen vil at voldstiltalt harstadværing skal sone bak murene.
Les mer om:

Unikt racketanlegg opnar på laurdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hovudentreprenør Espeland AS overleverte nybygget til Egersund Racketklubb måndag morgon. Fram mot laurdagen skal detaljane på plass. Då blir det opning med gjester og talar.Ivar Rusdal skal vera konferansier for arrangementet. Både ordføraren og fylkesordføraren vil vera til stades. Sjølve opninga er det Tom Tvedt, president i Norges Idrettsforbund, som skal stå for.