Nyheter om Berntsen


«Det er soleklart at de hører til i Eliteserien»

Fredag ettermiddag gjennomførte sørlendingen den medisinske testen, som bekreftet at han blir Viking spiller ut 2020 sesongen. Trener Bjarne Berntsen er fornøyd med å ha sikret seg en av OBOS-ligaens største talenter. – Viking er en stor klubb i Norge, og en klubb alle har lyst å spille for. Det er soleklart at de hører til i Eliteserien, og jeg vil hjelpe til for å få de opp dit igjen. Les: Selger en av sine beste og henter tilbake en tidligere kaptein — Ylldren Ibrahimaj – Vi er heldige som får Ylldren her til Stavanger.

Selger en av sine beste og henter tilbake en tidligere kaptein

Etter halvspilt sesong ligger Viking og Mjøndalen begge helt øverst i OBOS-Ligaen. Mjøndalen ligger på fjerdeplass to poeng bak Viking som har 28 poeng.   Han vært meget god Ylldren Ibrahimaj rykker opp to poeng på tabellen og forlater Mjøndalen til fordel for førstedivisjonsrival Viking. Omtrent samtidig forteller klubben de har hentet tilbake Joachim Olsen Solberg som har spilt for Sandefjord det siste halvannet år. Les: Har allerede levert åtte år og 275 kamper tilbake og klar for opprykkskamp Men selger samtidig Ylldren Ibrahimaj til Viking.

Mol og Sørum fosser videre. Står med to av to mulige seiere

Anders Berntsen Mol og Christian Sandli Sørum står med to seirer av to mulige etter andre kamp i EM i sandvolleyball onsdag.

Ønsker å skjerme barna

Barnehagene opplever at turister tar seg inn i barnehagene med den største selvfølgelighet. Dette vil styrer Trine Berntsen ha en slutt på.
Les mer om:

I sensasjonell finale: Kan ta Norges første seier på 20 år

Anders Berntsen Mol (21) og Christian Sandlie Sørum (22) avanserte til finalen i majorturneringen i sveitsiske Gstaad.
Les mer om:

Mol og Sørum til semifinale i Sveits

Sandvolleyballduoen Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum avanserte fra kvartfinalen i majorturneringen i Sveits med 2-0 seier fredag kveld.

Sandvolleyball: Mol/Sørum tapte kvartfinalen i Portugal

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum tapte en spennende kvartfinale i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Portugal og endte på delt 5.-plass.

Sandvolleyball: Mol/Sørum vant gruppefinalen i Portugal

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er klare for åttedelsfinale i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Espinho i Portugal.

– Berntsen traff mange(pluss)

Kunstner Svein Arild Berntsen skaffet seg mange nye venner under Festspillene i Nord-Norge.
Les mer om:

Bekreftet for Sarpsborg 08

Kontrakten med andredivisjonsklubben Skeid går ut etter sesongen, da blir den lynraske backen Sulayman Bojang (20)  Sarpsborg 08 spiller Skeid-spiller Sulayman Bojang har onsdag signert en treårskontrakt med Sarpsborg 08 «Signeringen kommer som en følge av speidernettverket vårt i 2. divisjon. Vi har tro på å lage en skikkelig god fotballspiller ut av Bojang. Han har ekstremferdigheter», sier sportssjef Thomas Berntsen på Sarpsborg 08 sin hjemmeside. Her ser du også et kort intervju. Bojang har spilt i Skeid siden januar 2017, men han har vært i klubben siden 2013 som G16 og G19-spiller.

Rødt vokser – høyresida går til angrep

Høyremannen Thomas Berntsen – for anledningen uten å nevne eget partimedlemskap, trolig for å framstå som «quot;nøytral observatør»quot; – har et innlegg på trykk på Tønsbergs Blads nettside 2/7 2018, der han desperat prøver å klistre Rødt til den autoritære tradisjonen som etter hvert utvikla seg i østblokklanda.
Les mer om:

Historien tilsier at vi må være på vakt!

Vi må se opp for partiet Rødts ideologi i en tid da globaliseringen møter økende motstand verden over, mener Thomas Berntsen
Les mer om:

Sandvolleyballparet Mol/Sørum tapte åttedelfinalen i Warszawa

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum tapte 0-2 for Vitor Felipe/Evander fra Brasil i åttedelsfinalen i verdenscupen i sandvolleyball lørdag.

Tom Nordlie kan miste sitt største talent og det er en god nyhet

Den tradisjonsrike Oslo-klubben Skeid med trenerveteran Tom Nordlie ombord har klart å skape optimisme og håp om noe bedre enn Post-Nord ligaen. – De har med små midler klart å tromme sammen et lag som etter 11. seriekamper leder avdeling 2 med 23 poeng, et poeng foran KFUM, Hødd og Kjelsås.  Et av deres store talenter 21 år gamle Hassan Yusuf trener med Eliteserielaget Sarpsborg 08 i sommer.

Kjemper om opprykk, får ekstra penger til spillerkjøp

Det virkert som om Viking hadde klart å tette hullene i skuta og spillte bedre fotball enn på på lenge, men nå har det blitt fire strake tap, nå sist 3 – 2 mot Jerv i OBOS-Ligaen. Viking er nede på fjerdeplass, mens både Sogndal og Mjøndalen får «klatreprisen» med seier i sine fem siste kamper. Serieleder Aalesund ligger fire poeng foran Sogndal og Mjøndalen og tre poeng bak dem igjen på fjerde, Viking. Les: Her er grunnen til at Diego Maradona bruker to klokker Mer penger enn vett? Nå får hovedtrener Bjarne Berntsen mest sannsynlig med å rutte med i opprykkskampen.

Solgte keeper i går tester en ny i dag

I går ble Anders Kristiansen solgt til Sarpsborg 08 sitt favorittmarked Belgia og i dag har de fått en ny keeper til testing.  Søndag kom nyheten om at Kristiansen forlater Sarpsborg 08 og er klar for spill i belgiske Union Saint Gilloise. Ørn Horten keeper Jorge Miguel Vieira (27) fra Portugal skal trene med Eliteserie-laget i noen uker fremover. Les: Sarpsborg 08 fortsetter å selge til Belgia Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, at keeperen gjorde et godt inntrykk på mandagens trening. «Han var bra da han spilte mot oss i cupen også, og han er en god keeper.

Mimrekveld med Thorbjørn Berntsen

Da Groruddalen Historielag inviterte tidligere miljøvernminister Thorbjørn Berntsen for å snakke om sin oppvekst på Grorud, skjedde det på Bånkall gård - en gård Thorbjørn har et nært forhold til.
Les mer om:

Rødt vender ryggen til sårbare barn og unge.

Ved å ville oppheve praksisen med medleverturnus i institusjonsarbeid, river Rødt og partileder Bjørnar Moxnes bort de rammene og den forutsigbarheten dette skaper for dem som bor på institusjon, mener Thomas K. Berntsen
Les mer om:

Kasper (11) avgjorde i siste øvelse

Kasper Berntsen (11) fra Tønsberg, som representerer Nøtterøy Turn, vant i helgen Norges Cup i turn som ble avholdt i Tromsø.

Sjekk de norske volleyball­­stjernenes elleville stunt

Anders Berntsen Mol og Christian Sørum herjer i verdensserien. - De er et medaljehåp i 2020, sier Iver Horrem.
Les mer om:

Tror Buffett eller Bezos tar Norwegian

Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds snakker om «den klart beste dealen for Bjørn Kjos».
Les mer om:

Tror Buffett eller Bezos tar Norwegian

Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds snakker om «den klart beste dealen for Bjørn Kjos».
Les mer om:

Tror Buffett eller Bezos tar Norwegian

Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds snakker om «den klart beste dealen for Bjørn Kjos».
Les mer om:

Berntsen fnyser av Bohinens utspill før toppoppgjøret

Aalesund er ubeseiret i Obos-ligaen og topper tabellen, men trener Lars Bohinen skyver favorittstempelet over på serietoeren før tirsdagens toppoppgjør. Et taktisk utspill, mener Viking-trener Bjarne Berntsen.
Les mer om:

Berntsen: – Hadde absolutt hatt noe å gjøre i dette Vålerenga-laget

Tromsø utklasset Vålerenga 3–0 på hjemmebane, og spikeren i kista var det en tidligere Vålerenga-spiller som sto for