Nyheter om Berntsen


Ikke over for vinteraktivitetene helt ennå

I samarbeid med Gladheim Fjellføring, Berntsen Fjell og Vasetmutten blir det arrangert TindeKalas på Tyinholmen i 1. mai-helga.
Les mer om:

Firemålsscorer og keeperhelt

Fredrik Bülow Berntsen scoret fire og sikret nærmest seieren på egenhånd for Barkåker. Det samme gjorde Joakim Enge i TFK-målet, med en rekke klasseredninger.
Les mer om:

– Skal du gjenreise Forsvaret i Finnmark, Jørn Erik Berntsen?(pluss)

Oberst Jørn Erik Berntsen fra Bardu skal lede gjenopprettelsen av Finnmark landforsvar.
Les mer om:

- Tror fotballen er viktig og samlende

Viking-trener Bjarne Berntsen er selv fra Figgjo og kjente de tre som omkom på Sokn lørdag. Han tror fotballen kan være en samlende kraft midt oppi tragedien.
Les mer om:

Bryne og Adrian Berntsen skiller lag

Midtbanespilleren står fritt til å finne en ny klubb.
Les mer om:

TIL-profilene har snakket sammen daglig og skjelt hverandre ut de siste årene – men nesten aldri møttes

Synes du Runar Espejord og Daniel Berntsen har en god kjemi på banen? Det er ikke så rart.
Les mer om:

Bardudøl skal etablere Finnmarks landforsvar(pluss)

Neste måned starter oberst Jørn Erik Berntsen fra Bardu jobben med å etablere Finnmark landforsvar på Porsanger.

Overlevde veibombe i Afghanistan – nå skal han bygge opp Forsvaret i Finnmark

2. mai tar oberst Jørn Erik Berntsen (52) fra Bardu fatt på jobben med å etablere Finnmark landforsvar på Porsangmoen.

Holder Ferrariene borte fra Sarpsborg

Sarpsborg 08 fortsetter å fosse frem på en imponerende måte i Eliteserien. Syv poeng på de tre første serierundene vitner om at det dreier seg som en toppklubb, men at det skal være noe jåleri av den grunn, vil ikke sportslig leder ha noe av. – Enkeltspilleren er ikke noe problem økonomisk for oss, vi har mer enn nok penger til å betale lønnen. Men den interne inflasjonen i etterkant av det er den største utfordringen, også i forhold til rettferdighetsprinsippet. At det da skal komme kjørende inn Ferrarier og sånt på Sarpsborg stadion her i millionlønninger, det passer ikke Sarpsborg 08.

Torunn og Sindre avslørte «Lyden av Norge» – vant 50.000 kroner

Torunn Herrebrøden Berntsen og sønnen Sindre (9) fra Fetsund klinte til og løste «Lyden av Norge» på P4 tirsdag morgen. Premien er 50.000 kroner!
Les mer om:

Torunn og Sindre avslørte «Lyden av Norge» – vant 50.000 kroner

Torunn Herrebrøden Berntsen og sønnen Sindre (9) fra Fetsund klinte til og løste «Lyden av Norge» på P4 tirsdag morgen. Premien er 50.000 kroner!
Les mer om:

Rival spår tøff sesong for Viking

28 år på rad med spill i Eliteserien er historie. Nå innrømmer Viking-trener Bjarne Berntsen at hverdagen i førstedivisjon blir knalltøff.

Viking jakter opprykk på første forsøk

28 år på rad med spill i Eliteserien er historie. Nå innrømmer Viking-trener Bjarne Berntsen at hverdagen i førstedivisjon blir knalltøff.

TILs nysignering: – Målet er å dominere i eliteserien

Daniel Berntsen (24) ble tidlig omtalt som et stortalent, og har store klubber på cv'en. Han tror det virkelige gjennombruddet kommer i TIL, takket være Simo Valakari.
Les mer om:

Må lånes ut på grunn av utlendingskvoten

Det er ikke Brann vi snakker om som har samme problem med for mange spillere som ikke er dyrket frem i Norge, denne gangen er det Sarpsborg 08 som har tatt konsekvensen av for mange utenfra. Den islandske landslagsstopperen Orri Sigurdur Ómarsson er en av de mest spennende nysigneringene i Eliteserien, men nå blir 23 åringene lånt ut til HamKam. Les: Har vært med hele veien, vil fortsette oppturen HamKam er fornøyde og det er også Orri skal vi tro HamKam sine sider: «Jeg er veldig glad for å være her hos HamKam.

“Stopp bussen jeg vil av”

Viking gjør ikke som de andre klubbene og reiser til Spania eller lengre for sin treningsleir. De drar til Danmark.

Se hvem Valakari gir tillit i første hjemmekamp

Debut fra start for Berntsen og en liten overraskelse fra TIL-treneren.
Les mer om:

Torsdag ble Daniel Berntsen TIL-spiller. Søndag får han debuten

Rett inn på laget.
Les mer om:

Midtbanespiller til Tromsø

Daniel Berntsen er klar for eliteserieklubben Tromsø. 24-åringen, med fartstid i blant annet Djurgården, kommer fra Vålerenga.

Berntsen forlater Vålerenga

Daniel Berntsen (24) er ferdig i Vålerenga og har skrevet under for Tromsø. Mer på TV2.no.

Brodd-trener: - En spiller sa hun ikke var opptatt av å bli best, det var kjekkest når alle var på trening

STAVANGER: Bjørn Berntsen i Brodd foreslår å ta bort formuleringen «best mulig», i klubbens målsetning. Han vil ha oppmerksomheten bort fra topping av fotballagene.

Skal vi ikke ha flere, troppen er komplett

Nå mener Viking de har det som trengs for å finne veien tilbake i toppen av norsk fotball. selvsagt ville troppen sett annerledes ut hvis de hadde tilgang til ubegrensede midler, men nå er de fornøyde. Hovedtrener Bjarne Berntsen som selv er ny i klubben sier de har gjort rekrutteringsjobben, inn i troppen finner vi blant andre: Jordan Hallam, Rolf Daniel Vikstøl og Leo Østigård. Les: Skal spille i OBOS-Ligaen for å bli knallgod “Det er ikke flere på vei inn nå. Dette er troppen vår. Og jeg synes vi begynner å få en veldig interessant stall med konkurranse i alle lagdeler.

Agnes blir daglig leder for hotellkjede

Agnes Berntsen er ansatt som daglig leder/driftsdirektør for Team Hotels AS, som blant annet omfatter Quality Hotel Klubben i Tønsberg.
Les mer om:

Ny hotelljobb for Agnes Berntsen

Agnes Berntsen, som lenge drev Strand Hotel Fevik, blir «overdirektør» for de fire hotellene til Glastad Farsund. Ett av dem er Caledonien.
Les mer om: