Nyheter om Berntsen


Bjarne Berntsen til Aftenbladet – blir vår nye fotballekspert

Han har levd nesten et helt liv i toppfotballen. Men nå skal Bjarne Berntsen jobbe med lokalfotballen i vårt distrikt.
Les mer om:

Bjarne Berntsen til Aftenbladet – blir vår nye fotballekspert

Jeg skjønner godt om mange lar seg provosere
Les mer om:

Sarpsborg 08 håper å bringe Ben Karamoko opp til gamle høyder

Målet vårt er å få Ben tilbake på det nivået han var da han kom til FKH og Eliteserien. Sammen med hans motivasjon og det vi tidligere har vist, er det noe vi har god tro på å få til. Da er han av ligaens beste midtstoppere, men det er gap opp dit nå, sier sportssjef Thomas Berntsen.I’m powerful!Jeg lover å gi alt for Sarpsborg 08. De har gitt meg tro på meg selv og jeg vil levere for et lag jeg tror vil være med å kjempe i toppen. Jeg er en solid midtstopper og en leder.

Walter (91) er kritisk til valg av vaksinasjons-sted: - Hvorfor skal en samle alle "gamlingene" på et slikt sted, i en by det ikke er til å komme ut av igjen?

PORSGRUNN: Walter Berntsen (91) er blant de eldre som nå har fått første dose koronavaksine. På biblioteket i Porsgrunn, i sentrum av omfattende gravearbeider og trafikal forvirring. - Ganske utrolig. De gjør det vanskelig for folk, sier han.
Les mer om:

Bommen er open og fjellførar Even testa snøforholda ved Bygdin: – Følg med på terrenget du går i

Fredag opna fylkesveg 51 frå Garli til Bygdin og dermed er det duka for toppturar på ski. Fjellførar Even Gisletun Berntsen tok ein observasjonstur ved Bygdin mot Fagerdalen for å teste snøforholda. Han melder om varierande snøforhold og ber folk vera varsame og følge med på terrenget dei går i.
Les mer om:

Finn Berntsen til minne

Hvalskytter Finn Berntsen ble 94 år.
Les mer om:

Sprekker i hus 200 meter unna skredområdet – NVE mener det er trygt å flytte tilbake

Forrige uke oppdaget Inge Hage sprekker langs listene og parkett som hadde flyttet seg. Han og nabo Linda Berntsen føler seg ikke trygge selv om NVE nå har «friskmeldt» boligfeltet.
Les mer om:

Viking risikerer bot for Berntsen-sparking: – Veldig tilfreds med at NFF tar saken

Den omstridte sparkingen av Bjarne Berntsen som Viking-trener ender i norsk fotballs «domstol». Ifølge klubbens styreleder risikerer klubben nå bot.
Les mer om:

Viking anmeldt av NFF etter Berntsen-sparkingen

Norges Fotballforbunds (NFF) påtalenemnd har anmeldt Viking i forbindelse med sparkingen av Bjarne Berntsen i november.
Les mer om:

Viking anmeldt av NFF etter Berntsen-sparkingen

Norges Fotballforbunds (NFF) påtalenemnd har anmeldt Viking i forbindelse med sparkingen av Bjarne Berntsen i november.
Les mer om:

Viking anmeldt av NFF

Norges Fotballforbunds (NFF) påtalenemnd har anmeldt Viking i forbindelse med sparkingen av Bjarne Berntsen i november.
Les mer om:

Aps historiske bunnotering på 17,5 prosent sendte uvegerlig noen sjokkbølger gjennom partiet

Etter målingen for Nationen og Klassekampen nylig uttalte veteranen Thorbjørn Berntsen at et fotballag med tilsvarende resultat ville ha sagt opp treneren, enkelte andre nøyer seg med å tro at en debatt vil komme.
Les mer om:

Bjarne Berntsen kommer ikke tilbake til Viking

Dialogen mellom Viking og Bjarne Berntsen har ikke ført til enighet om en ny rolle i klubben. Dermed ser hans tid i Viking ut til å være over.
Les mer om:

Bjarne Berntsen kommer ikke tilbake til Viking

Tilbake på hjemme­kontor? Slik øker du moti­vasjonen og får en bedre arbeids­hverdag.
Les mer om:

Bjarne Berntsen kommer ikke tilbake til Viking

Politibil krasjet under utrykning
Les mer om:

FK Haugesund har solgt Ibrahima Koné

For tre år siden dro Haugesund sine speidere til Mali og hentet spisstalentet Ibrahima Koné fra CO de Bamako. – Det gikk sånn midt på treet, sist sesong valgte Eliteserieklubben å leie han ut til den tyrkiske klubben Adana Demirspor som spiller i TFF First League. (Nest øverste nivå) Planen var at det elegant skulle gli over i et kjøp, men corona-pandemien har skapt store problemer for tyrkisk fotball, spesielt litt nedover i seriesystemet.

Thorbjørn Berntsen vil ha lederdebatt i Arbeiderpartiet

Partiveteranen Thorbjørn Berntsen etterlyser ny lederdebatt i Arbeiderpartiet. Selv spiller han inn byrådsleder Raymond Johansen i Oslo som ny partileder.

Ber om lederdiskusjon

Ap-veteran Thorbjørn Berntsen mener Arbeiderpartiet må ha en åpen debatt om Jonas Gahr Støre er som kan gi partiets høyest oppslutning i valget.

Gammel kjenning kommer tilbake og løser keeperproblem

Det ble bare en sesong for David Mitov Nilsson i Sarpsborg, personlige årsaker gjorde at han reiser tilbake til Sverige og sin gamle klubb Sirius. – Etter en elendig avslutning sist sesong overlevde Sarpsborg med et nødskrik, men det var ikke den svenske keeperens skyld det gikk så dårlig på slutten.

Ap-veteran sjokkert etter ny elendig måling for partiet

Aps oppslutning på 17,5 prosent i siste meningsmåling er en katastrofe, mener partiveteran Thorbjørn Berntsen. En fotballtrener ville blitt sparket, sier han.
Les mer om:

Da Cape Town-turen ble avlyst brettet Herman og Magnhild opp ermene: – Jeg jobba til og med på julaften

I 18 år har Herman Berntsen og Magnhild Kolden vært i Cape Town på denne tida av året. Det gikk ikke denne vinteren, men i stedet gjør de noe gjestene deres skal få glede av.
Les mer om:

Sarpsborg solgte førstekeeperen

David Mitov Nilsson sto nesten alle kampene i mål for Sarpsborg i 2020-sesongen. Fredag ble han klar for svenske Sirius etter kun ett år i norsk fotball. Keeperen spilte 26 kamper for Sarpsborg sist sesong. I ti av dem holdt han buret rent. – Det er personlige årsaker som gjør at David nå reiser hjem til Sverige og Sirius. Samtidig har vi fått godt betalt, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens nettsider. Salget betyr at Sarpsborg må finne en erstatter.

Sarpsborg 08 avslutter samarbeidet med Tom Freddy Aune

Etter seks sesonger avslutter Sarpsborg 08 samarbeidet med assistenttrener Tom Freddy Aune (50). - Tom Freddy har gjort en formidabel jobb for oss, men nå føler vi at det er riktig å skille lag, sier sportssjef Thomas Berntsen (50) til SA.

Bedriften får 40 millioner kroner i fersk kapital - utlyser 13 nye kompetansejobber(pluss)

– Vi har på mange måter hatt et vanskelig år bak oss i forbindelse med korona. Vi har kjent mange av utfordringene på kroppen, sier gründer Oscar Hovde Berntsen, som får tilført 40 millioner kroner til bedriften sin.
Les mer om:

Berntsen om Vikings jakt på de beste lagene i Norge: – Det er veldig langt opp

Viking var sjanseløse i serieavslutningen mot den suverene seriemesteren Bodø/Glimt. Avtroppende trener Bjarne Berntsen har en dyster melding på vei ut av klubben.