Nyheter om Berntsen


Bjarne Berntsen kan bli bystyrepolitiker i Sandnes

Viking-trener Bjarne Berntsen står på Sandnes Arbeiderparti sin liste foran kommunevalget i 2019. Men hovedpersonen selv har ingen tro på bystyre-plass.
Les mer om:

Han mener flere bussjåfører tråkker litt vel hardt på gasspedalen

- Dette føles ikke som noen trygg skolevei, det mangler også fortau her, ifølge Jon Annar Berntsen. Men det er ikke bare store busser i veien, men også anleggstransport.
Les mer om:

Mandag ble TIL-yndlingen benket fra start for første gang. Han frykter det samme skjer til helga - og har en anelse om hvorfor

Daniel Berntsen (25) har vært et fast valg helt fra han signerte for TIL. Nå tror han den andre strake kampen på benken kommer søndag.
Les mer om:

Veien til serieledelse for Mjøndalen er åpen på tirsdag

Før i dag var det tre lag på toppen av OBOS-Ligaen som hadde samme poengsum. Aalesund, Mjøndalen og Viking hadde alle etter 24 kamper 49 poeng.  Viking VS Florø. – Viking spiller for opprykk og Florø for overlevelse Florø var innstilt på å sende Viking hjem uten poeng, de kjemper nederst i OBOS-Ligaen og er avhengig av å ta igjen og gå forbi minst et lag for å overleve.

Dagens Florø – Viking kamp er viktig for begge lag

Med ti seire på de tolv siste kampene er det ingenting å si på formen til Viking om dagen, det er de som sanker flest poeng i OBOS-Ligaen.  Viking ligger nå likt med Mjøndalen og serieleder Aalesund på poeng (49) – Mens Florø som ligger nest sist håper de snudde en negativ trend ved å vinne borte mot Nest/Sotra i forrige runde. Florø vet hvor viktig denne kampen er og håper å få med seg hjemmepublikumet med å gi bort billetter for en krone. – Det er de fremste radene som skal fylles og klubben tror det blir ok vær, men lover ingenting.

Bli med Ole-Anton på munnharpekurs

Ole-Anton Berntsen er hytteeier ved Vangsjøen og har meldt seg på munnharpekurs for nybegynnere. Se og hør hvordan det går her.
Les mer om:

Bjarne Berntsen: - Vegvesenet kjører over et lokalsamfunn med dampveivals

Figgjo-bu Bjarne Berntsen reagerer sterkt på at Statens vegvesen overkjører politikere og fylkesmann, og kommer med et nytt forslag på E39-trasé mellom Ålgård og Hove.

Mona Berntsen x Rihanna i New York

Se video <3
Les mer om:

Mona Berntsen skal opptre med Rihanna

Den norske danseren Mona Berntsen skal dele scene med pop-prinsessen Rihanna når hun avslutter moteuken i New York.
Les mer om:

Mener Drillo-fotballen ikke er gått ut på dato

– Den type fotball som fungerte på 1990-tallet er faktisk ganske ålreit fortsatt i Europa, sier Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen.

Sarpsborg vil ikke ha storlag i gruppespillet, sportssjefen tror stadion fylles uansett

Sarpsborg-sportssjef Thomas Berntsen satte kursen mot gruppespilltrekning i Monaco etter europaligaseieren i Israel. Sportssjefen vil helst unngå gigantene.

Eliteseriespiller har reist hjem

Det skal ifølge Midtjyllands avis bare være en legesjekk i Silkeborg som står imellom en overgang for Sarpsborg 08 spiller Ronnie Schwartz «Vi har ikke noen kommentar til spillerlogistikk før noe konkret er å kommentere» sier Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen i en SMS til Eurosport. Ronnie Schwartz kom til Sarpsborg 08 fra belgiske Waasland Beveren i januar. Midtjyllands Avis har vært i kontakt med Silkeborg IF-trener Michael Hansen som heller ikke hadde noen kommentar. Les: Nå er også lillebror Northug tatt for fyllekjøring 29-åringen har tidligere spilt for klubbene Aalborg BK, Rander

Viking avkledd av naboen, 0-3-tap for Berntsen

Vikings opprykksplaner til Eliteserien fikk en smell da det ble 0-3-tap i lokaloppgjøret mot Sandnes Ulf lørdag.

Har tre uker på å bygge 1200 nye plasser

Sarpsborg 08 spiller returkamp mot Maccabi Tel Aviv i Europaligaen 30 august og skulle de gå videre kommer første kamp i gruppespillet 3 uker senere. Kravet fra UEFA er krystallklart.

Bodøværing i seng med fienden

Daniel Berntsen (25) fra Bodø skal snu en negativ TIL-trend mot Glimt på Alfheim.
Les mer om:

Daniel foran møtet med gamleklubben: – Jeg vet ikke om VIF-supporterne husker at jeg var der engang

Daniel Berntsen mener tre strake tap ikke rokker ved TILs selvtillit, foran gjensynet med gamleklubben.
Les mer om:

Sarpsborg-eventyret: Fra nær konkurs til millionbonuser

Sarpsborg gjør kjempesuksess uten å drive risikosport økonomisk. – Dette er mulig uten så mye penger, sier klubbens sportssjef Thomas Berntsen.

Forvandlingen Sarpsborg: Nær konkurs i 2008, lukter på 30 millioner i bonus i 2018

Sarpsborg gjør kjempesuksess uten å drive risikosport økonomisk. – Dette er mulig uten så mye penger, sier klubbens sportssjef Thomas Berntsen.

Sarpsborg-topp om utskjelt seriestart: - Helt optimalt inn mot Europa

Thomas Berntsen, sportssjef i Sarpsborg, mener årets rekordtidlige seriestart gagner norske lag i Europa.

– Har båret laget frem

Østfoldklubben har klart å få publikum til å bry seg om europacup. – En vesentlig grunn til den sportslige suksessen, sier Thomas Berntsen.
Les mer om:

Nå idioterklærer jeg med glede meg selv for at jeg var skeptisk

Jeg har slitt med å sette ord på det jeg har sett de siste to dagene. For det er nesten uvirkelig, skriver TV 2s friidrettsreporter Per Angell Berntsen.
Les mer om:

Selger kunstoverskuddet

Nå er sjansen der til å sikre seg en Harr, en Berntsen, en Andreassen eller andre lokalkunstnere til en overkommelig pengesum.
Les mer om:

Oppblåsbar stol skapte forvirring blant konkurrentene

Karsten Warholm skal i dag ut å kjempe om sitt første gull. Og han vet nøyaktig hva han skal gjøre, skriver TV 2s reporter Per Angell Berntsen.
Les mer om:

Sebastian (13) og Claudia (13) droppet fotball og teater. Nå er de i norgestoppen.

Vi skal mange år tilbake i Tønsberg Friidrettsklubbs historie for å finne lignende resultater i 13-årsklassen som Sebastian Berntsen (13) og Claudia Maria Foss (13) leverer.

Også Sarpsborg driver med langtidsplanlegging

Midtbanespiller på Mjøndalen 22 år gamle Jonathan Lindseth blir uansett hvordan OBOS-Ligaen utspiller seg i høst Eliteseriespiller fra neste år.  Jonathan Lindseth blir nemlig Sarpsborg 08-spiller fra og med 2019. Det virker som om det er en trend å gjøre avtale om sommeren og gjøre byttet om vinteren. Les: Bytter Eliteserieklubb, men først i januar Til Sarpsborg 08 sine sider sier han: «Jeg er løpssterk, jeg er intensiv, så er jeg glad i å bruke ballen. Jeg har ventet på dette et par uker nå, så det er godt å ha det i boks» Midtbanespilleren kommer til å fortsette ut sesongen på Nedre Eiker.