Nyheter om Berlin


Brølte i stua: - Har ikke ord

Rune Jarstein spiller med stort trykk rundt seg i Hertha Berlin. Likevel er han Manchester United-supporter på sin hals.
Les mer om:

Cardi B og Lili Reinhart joiner Jennifer Lopez’ strippefilm – basert på sann historie

Som om Hustlers ikke allerede hørtes lit nok ut… Jennifer Lopez spiller en stripper på Manhattans hotteste strippeklubb på 90-tallet, hvor damene svindler, brunstige, sleskete Wall Street-menn. Ekstra artig nok er filmen basert på en sann historie. Det er allerede annonsert at Bronx-veteranen, som fyller 50 i sommer, spiller mot Constance Wu (Crazy Rich Asians, Fresh Off the Boat), og nå begynner resten av rollebesetningen å falle på plass.   View this post on Instagram   A post shared by Constance Wu (@constancewu) on Jan 24, 2019 at 9:39pm PST Ifølge Dead

Slår Norge lett, selv med de spillerne som er vraket fra laget

Det er bare noen få dager igjen til EM kvalifiseringen starter, Norge møter Spania og Sverige. Mens våre naboer virker stadig enklere å vinne over med stadige forfall ser Spania fryktelig sterke ut.  Sverige gir 19-åringen Alexander Isak sjansen i EM-kvalifiseringstroppen som møter Norge 26. mars i Oslo. Les: Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige John Guidetti og Isaac Kiese Thelin er vraket av landslagssjef Janne Andersson. Vrakingen av Guidetti ble en stor nyhetssak da Sveriges store spiller Victor Nilsson Lindelöf som til daglig spiller for Manchester United meldte avbud.

Keeper-mirakelet Jarstein aldri glemmer

BERLIN (VG) Snart 16 år er gått siden Espen Johnsen sto sitt livs kamp mot Spania i Valencia. På lørdag er det Rune Jarstein (34) sin tur.
Les mer om:

Paris Jackson snakker ut om faren

20 år gamle Paris, som er den mellomste av Jacksons tre barn, tok bladet fra munnen uken etter at «Leaving Neverland»-dokumentaren ble vist på TV. – Det er ingenting som jeg kan si, som ikke allerede er blitt sagt når det gjelder hans forsvar, skrev Paris Jackson på Twitter. Ifølge BBC kom uttalelsen etter at hun ble forfulgt av paparazzifotografer under et besøk i New Orleans.

Sigrid spelar på heimebane

Bruland (41) tar over stafettpinnen fra Guri Norstrøm og skal rapportere for NRK fra Berlin.
Les mer om:

Roger frå Utvik blir ny korrespondent for NRK

Bruland (41) tar over stafettpinnen fra Guri Norstrøm og skal rapportere for NRK fra Berlin.
Les mer om:

Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige

Tirsdag tok landslagssjef Lars Lagerbäck ut troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Spania 23. mars og Sverige 26. mars. Vi har dessverre noen skader og noen med lite spilletid, men totalt sett synes jeg det ser ganske bra ut. Vi skal sørge for å gjøre to gode kamper med denne gjengen, sier Lagerbäck. Les: Dette er EM byene – Sander Berge er dessverre skadet igjen og ikke aktuell nå, mens Mats Møller Dæhli kommer inn igjen.

Bråtveit nøyer seg ikke med heltestatus hos Djurgården

Norge gjør seg klar til EM-kvalifisering. Troppen som skal møte Spania og Sverige er nå klar. For en 23-åring hos Djurgården ble uttaket en overraskelse. Per Kristian Bråtveit skal ikke anklages for ikke å ha fokus på arbeidsoppgavene. På telefon med Haugesund Avis fikk han for noen dager siden spørsmålet om landslagsuttaket. Da visste han ikke engang når dette skulle være. Nå står han på listen over de utvalgte. På søndag ble han helt hos Djurgården-supporterne etter at han reddet straffe i byderbyet mot Hammarby.

Slår an blant norske kinogjengere

Brie Larson i tittelrollen som «Captain Marvel» dro 53.270 publikummere inn kinodørene i premierehelgen.
Les mer om:

Lærarane reiste på tur og gav ansvaret til studentane

FØRDE (NRK): I to veker skal 45 lærarstudentar ta over heile skulen. Lærarane er send på studietur til Berlin.
Les mer om:

Jarstein klarte ikke forhindre tap

Rune Almenning Jarstein kunne ikke forhindre at Hertha Berlin tapte 1-2 borte mot Freiburg. Per Ciljan Skjelbred så hele kampen fra benken. Hertha ligger på 9. plass i Bundesliga når ni serierunder gjenstår.
Les mer om:

Solid erstatning for Will Smith i Suicide Squad 2

Deadshot er ikke død. I forrige uke ble det kjent at Will Smith sier nei til å gjenta rollen som Deadshot i Suicide Squad 2. Internettet spekulerte seg grønn på hva som skjer. Skal superantihelten skrives ut av oppfølgeren? Eller skal noen erstatte selveste Will? Nå forteller THR at Deadshot trolig blir med videre, ettersom Idris Elba er i forhandlinger med Warner Bros.

Tyskland vil ikke ta statsborgerskapet fra IS-krigere

Arresterte tyske IS-krigere med dobbelt statsborgerskap trenger ikke frykte for å miste sitt tyske statsborgerskap, opplyser regjeringen i Berlin.

Storstilt jakt for å finne Rebecca (15) – har siktet mann for drap

Tysk politi har gjort et gjennombrudd i saken som de siste ukene har opptatt hele Berlin.
Les mer om:

André Previn er død

Previn var dirigent, komponist og jazzpianist, og hans musikk hadde innflytelse langt utover den klassiske musikkverdenen. Han døde etter kort tids sykdom torsdag i sitt hjem i New York, opplyser manageren Linda Petrikova. Previn hadde et bredt musikalsk repertoire med innflytelse fra både jazz og pop. I løpet av karrieren var han kunstnerisk leder for blant annet London symfoniorkester og Los Angeles-filmharmonien.

Slik blir Oslos nye store kulturarena

Mellom sine børs- og kunstkatedral-naboer finner vi SALT, som byr på en eklektisk stemning med en eim av nordnorske fiskevær og kunstnerbydeler i Berlin, rett ved Oslofjorden. Hver onsdag til lørdag fra april til september skal SALT fylles med musikk, film, litteratur, humor og kunst – og for ikke å snakke om mennesker – til det som blir hovedstadens hyppigste festival. Området har kapasitet på opptil 3000 personer når det er aktivitet i alle hus, og planen er at det skal være et levende kultursentrum hver dag. LES MER OM SALT ART & MUSIC HER. – SALT er en nomadisk kunst- og kulturarena som ha

Da noen av verdens største artister fargela den gråeste bydelen

Kanskje var det kulturby-statusen i 2000, eller det at Bob Dylan tok med seg gitaren sin til Nygårdsparken samme år, som gjorde det. Noe skjedde i hvert fall med Bergen på begynnelsen av tiåret da Garage booket unge fremadstormende band som Muse og Coldplay til intime kjellerkonserter.

Jarstein-bom då Hertha tapte

Javi Martinez og ei feilvurdering i feltet av Rune Almenning Jarstein etter ein corner gav Bayern München 1-0 over Hertha Berlin i Bundesliga. Bayern har dermed vunne 10 av dei 11 siste kampane og er på sida av Dortmund i tabelltoppen.
Les mer om:

Festen fortsetter i Berlin

Union Berlin er uten hjemmetap i 2. bundesliga og fortsetter jakten opprykk til Bundesliga.
Les mer om:

Festen fortsetter i Berlin

Union Berlin er uten hjemmetap i 2. bundesliga og fortsetter jakten opprykk til Bundesliga.
Les mer om:

Festen fortsetter i Berlin

Union Berlin er uten hjemmetap i 2. bundesliga og fortsetter jakten opprykk til Bundesliga.
Les mer om:

Festen fortsetter i Berlin

Union Berlin er uten hjemmetap i 2. bundesliga og fortsetter jakten opprykk til Bundesliga.
Les mer om:

Festen fortsetter i Berlin

Union Berlin er uten hjemmetap i 2. bundesliga og fortsetter jakten opprykk til Bundesliga.
Les mer om:

Prisbelønnet norsk filmskaper med politisk brannfakkel

– Det er blitt vanskeligere. Filmer som denne, har trangere kår enn før, sier Moland. NTB møter ham i Berlin, der Molands nye film «Ut og stjæle hester» lørdag kveld ble hedret med sølvbjørnen for beste foto under den internasjonale filmfestivalen Berlinale. Prisen gikk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk. Smertefulle valg Da de to møtte pressen etter prisutdelingen, fortalte Moland om store budsjettbegrensninger under filmingen.