Nyheter om Berlin


Turid debuterte i helmaraton

Kvinesdal var representert med veteranløperen Turid Tjørnhom i Oslo Maraton. Noen løp også Berlin Marathon.
Les mer om:

Klart for Putin-besøk

Verdens dyktigste president har blitt mottatt av pave Frans i Roma, av presidenten i Paris, og i Wien og i Berlin, og av Donald Trump. Nå åpner Norges utenriksminister for besøk til Norge.

Ny verdensrekord: - Det er det villeste løpet jeg har sett. Han sprenger grenser

Under Berlin Maraton senket Eliud Kipchoge verdensrekorden med over ett minutt. Det skal ikke gå an, mener ekspert.
Les mer om:

Pussy Riot-medlem fløyet til Berlin for behandling – ikke lenger i livsfare

Pjotr Verzilov, som stormet banen under VM-finalen mellom Frankrike og Kroatia i juli, ble tirsdag innlagt på sykehus. Nå er han fløyet til Berlin for medisinsk behandling.
Les mer om:

Sondre med superløp i Berlin

Les mer om:

– Det er helt vanvittig. De driver en annen idrett!

Nytt solid løp i Berlin.
Les mer om:

Sundvor i mål langt under tre-timersgrensa

Bjørn Sundvor fra Bjerkreim passerte målstreken under søndagens maraton i Berlin med tida 2.47.55.
Les mer om:

Vanvittig maraton-verdensrekord

Kenyanske Eliud Kipchoge løp søndag inn til ny verdensrekord på maraton i Berlin med 2.01.39. Rekordforbedringen på ett minutt og 18 sekunder var den største på 51 år.
Les mer om:

Råsterk Kipchoge smadret verdensrekorden på maraton

Kenyanske Eliud Kipchoge var nærmest målløs etter at han søndag løp inn til ny verdensrekord på maraton i Berlin.
Les mer om:

Ny verdensrekord på maraton

Satt av kenyanske Eliud Kipchoge i Berlin.
Les mer om:

Kipchoge smadret verdensrekorden: – Helt uhørt!

Smak litt på denne tiden: 2.01,39. Eliud Kipchoge senket maraton-verdensrekorden med hele 1 minutt og 18 sekunder i Berlin.
Les mer om:

Jarsteins null sprakk mot Wolfsburg

Rune Almenning Jarstein var den eneste keeperen i tysk 1. Bundesliga som hadde holdt nullen denne sesongen inntil Hertha Berlin spilte 2-2 mot Wolfsburg lørdag.
Les mer om:

Paco Alcácer med mål i Bundesligadebuten

I noen timer inntok Borussia Dortmund tabelltoppen i Bundesliga da de i går slo Eintracht Frankfurt 3-1, på scoringslisten den spanske landslagsspissen Paco Alcácer som meldte overgang fra Barcelona rett før sommerens overgangsvindu stengte.  Også Abdou Diallo og Marius Wolf scoret sine første mål for Dortmund, som er oppe i sju poeng etter tre kamper. Bayern München, Wolfsburg og Hertha Berlin har alle 6 poeng på to kamper. Les: Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken Die Statistiken zu #BVBSGE!

Valgte å bli, vil kjempe seg tilbake

Det begynner å bli mange år siden Per Ciljan Skjelbred (31) forlot Rosenborg til fordel for tysk fotball, først spilte den offensive midtbanespilleren for Hamburger SV før han i 2013 ble lånt ut til Hertha Berlin. Året etter skrev de under en langsiktig avtale og fra da av har Per Ciljan Skjelbred vært flittig brukt. Nå er det ikke lenge igjen av kontrakten og Hertha Berlin manager Pál Dárdai er ikke like sikker på sin norske midtbanespiller.

Kampen om OL-plassene: Premier League karate

Konkurransen om OL-plassene starter for alvor under Premier League i karate denne helgen. Fra Norge stiller fem utøvere i kampen om de første rankingpoengene til OL-kvalifisering. Første stevne med mulighet for å sanke rankingpoeng til OL-rankingen finner sted i Berlin denne helgen. Å kvalifisere seg til OL via rankingpoeng er en av to muligheter til å få delta i de olympiske lekene på karatesiden. De fire høyest ranket i hver klasse våren 2020 er automatisk tildelt en OL-plass.

– Jeg bruker diskrimineringen som inspirasjon!

730 traff Brooklyn-talent i Berlin.
Les mer om:

Michael Johnson rammet av hjernedrypp

Michael Johnson som nå har blitt 50 år var verdens raskeste helt til Usain Bolt kom på banen. – For en uke siden ble han rammet av Transitorisk iskemisk anfall (TIA) – kalt hjernedrypp også omtalt som et minislag. I dag har han sendt ut en pressemelding om at han er hjemme igjen hos familien og har gjort store fremskritt, de regner med at han blir helt frisk. Four-time Olympic champion Michael Johnson says he is recovering at home after suffering a "mini-stroke". Wishing you a speedy recovery, @MJGold!

Birmingham City i fare for å miste 12.poeng

Birmingham er allerede ute å kjøre i Championship, etter 6.kamper ligger de på 20.plass av 26 lag. Og nå er det iferd med å bli skikkelig ille.  De siste tiårene har Birmingham vært en typisk Jo-Jo klubb, men da mellom Premier League og Championship, men nå hvis de mister 12 poeng for å ha brutt de reglene til «English Football League» (EFL) skal det godt gjøres at de ikke rykker videre ned i seriesystemet. Les: 28.

Lader opp til å bryte tre-timersgrensa

Neste søndag skal Bjørn Sundvor springe maraton i Berlin. Han vet at om han skal komme i mål på under tre timer, må han spare på kreftene - til startskuddet går.
Les mer om:

Bono i U2 har fått stemmen tilbake etter konsertavbrudd

En lettet Bono har vært hos legen og sier han snart synger for full hals igjen. U2 måtte avlyse en konsert da han mistet stemmen i Berlin i helga.
Les mer om:

Lavprisalternativ i Berlin

En halvdel moderne billighotell og en halvdel tilbake-til-DDR-stemning i hyperbillig utgave av den franske lavpriskjeden Ibis.
Les mer om:

1.500.000 har sett værstekraner i Alan Walkers video

Superpopulære Alan Walker slapp en ny videoversjon av «Darkside». I forbindelse med YouTube Space i Berlin er det klippet inn kjempetøffe dronesekvenser fra Jotne Kråkerøy i videoen med Alan, Au/Ra og Tomine Harket.
Les mer om:

Bono i U2 har fått stemmen tilbake etter konsertavbrudd

En lettet Bono har vært hos legen og sier han snart synger for full hals igjen. U2 måtte avlyse en konsert da han mistet stemmen i Berlin i helga.
Les mer om:

Bono i U2 har fått stemmen tilbake etter konsertavbrudd

En lettet Bono har vært hos legen og sier han snart synger for full hals igjen. U2 måtte avlyse en konsert da han mistet stemmen i Berlin i helga.
Les mer om: