Nyheter om Bergerud


Klart for publikumsfest under skiflygnings-VM

Det ligger an til publikumsfest når VM i skiflyging går av stabelen i Vikersund i mars. Etter gjenåpningen ventes det opp mot 45.000 tilskuere gjennom helgen. Det ble klart da regjeringen tirsdag fjernet antallsbegrensninger på publikum både på innendørs- og utendørsidrett. – Vi er glade for gjenåpningen og gleder oss stort til VM i skiflyging, folkefest og tidenes publikumsopplevelse i Vikersund, sier generalsekretær for VM i skiflyging, Per Bergerud, i en pressemelding. (NTB)
Les mer om:

To smittetilfeller i Norges EM-tropp i håndball

Keeper Torbjørn Bergerud og linjespiller Magnus Gullerud har avgitt positive virusprøver under håndball-EM.
Les mer om:

To smittetilfeller i Norges EM-tropp i håndball

Keeper Torbjørn Bergerud og linjespiller Magnus Gullerud har avgitt positive virusprøver under håndball-EM.
Les mer om:

To smittetilfeller i Norges EM-tropp i håndball

Keeper Torbjørn Bergerud og linjespiller Magnus Gullerud har avgitt positive virusprøver under håndball-EM.
Les mer om:

To Norge-spillere smittet

Torbjørn Bergerud og Magnus Gullerud spiller ikke kampen om femteplassen etter å ha testet positivt for koronaviruset etter Sverige. Det var Norges første smittetilfeller i EM.
Les mer om:

Bergerud og Gullerud ut av EM: – Frykter mer smitte

BUDAPEST (VG) Torbjørn Bergerud og Magnus Gullerud har testet positivt på corona. Det opplyser landslagslege Thomas Torgalsen på et pressemøte i håndball-EM. Han er forberedt på at det kan bli flere tilfeller frem til Norges EM-avslutning fredag.

To positive tilfeller i landslaget

Torbjørn Bergerud og Magnus Gullerud har testet positivt for koronaviruset, bekrefter håndballandslaget. De fikk positive svar etter tester i bakkant av Sverige-kampen. De er dermed ikke spilleklare for resten av turneringen. De får nå hjemreise med privat transport, der meningen er at de leier biler slik at de smittede spillerne kan kjøre hjem. Resten av gruppa har foreløpig testet negativt.
Les mer om:

Bergerud og Reinkind knust etter svenskesmellen: – Enormt skuffende

BRATISLAVA/OSLO (VG) Torbjørn Bergerud (27) og Harald Reinkind (29) har vært fryktelig nære i flere mesterskap, men heller ikke denne gangen skulle det lykkes. Det preget duoen etter det bitre 23–24-nederlaget for Sverige som gjorde at EM-semifinalen røk.
Les mer om:

Bergerud får kritikk for PSG-nei: – Jeg er trygg på valget

BRATISLAVA (VG) Torbjørn Bergerud (27) kunne inntatt Paris til sommeren. Men i stedet for verdensmetropolen har han valgt ett år i Danmark før han skal spille for Kolstad fra sommeren. Eks-kaptein Bjarte Myrhol er kritisk.

Slaktes etter seier: - Skrekkelig

Avansementet var aldri i tvil, men kveldens førsteomgang vil nok de norske gutta, og spesielt Torbjørn Bergerud, glemme så raskt som mulig.
Les mer om:

Bergerud klarert for nye kamper i håndball-EM

Håndballkeeper Torbjørn Bergerud spiller Norges EM-oppgjør mot Litauen i kveld. Han er klar igjen etter en smell i hodet for noen dager siden. Det bekreftet landslagssjef Christian Berge på et mediemøte i Slovakia. Simen Holand Pettersen forsvinner ut av troppen. Inn kommer Sander Andreassen Øverjordet Norge er storfavoritt mot Litauen. De to beste lagene i puljen går til hovedrunden. Russland ligger best an til å vinne puljen og ta med seg to poeng inn til neste fase av EM. Russerne møter Slovakia i kveld før Norges kamp. (NTB)

Bergerud kan bli spilleklar mandag

Torbjørn Bergerud kan bli klarert til å vokte Norges mål i mandagens avsluttende gruppekamp i håndball-EM mot tabelljumbo Litauen. Bergerud spilte bare noen minutter av åpningskampen mot Slovakia før han ble truffet i ansiktet av ballen. Han måtte gi seg kort etter og var heller ikke mot Russland der Norge tapte 22-23. Søndag sier han at han føler seg bedre, og han kan bli klar til kampen mot Litauen mandag. – Så lenge hodet føles bra nå etter økta i dag så skal man ikke se bort fra det. Vi har god tid fremdeles.
Les mer om:

Keeper Bergerud ikke med mot Russland

Håndballkeeper Torbjørn Bergerud spiller ikke EM-kampen mot Russland i kveld. Han er ikke klar etter et skudd mot hodet for to dager siden. Bergerud fikk en avslutning i ansiktet like etter kampstart mot Slovakia torsdag. Han ble på banen noen minutter før han tok plass på reservebenken. Målvakten, normalt et klart førstevalg på det norske landslaget, var ikke helt pigg selv dagen etter oppgjøret. – Han gikk gjennom en god treningsøkt på morgenen i dag (lørdag). Vi venter litt på å se om den gir noen reaksjoner. Vi tar ingen sjanser.

Bergerud sliter etter EM-smellen

Håndballkeeper Torbjørn Bergerud fikk et hardt skudd i ansiktet rett etter start mot Slovakia i EM-åpningen. Det gjør ham usikker før kampen mot Russland. Den spilles lørdag. – Han hadde en rolig treningsøkt i dag, men han følte seg ikke helt pigg i dag heller. Vi må se an utover kvelden, sa landslagssjef Christian Berge på et pressetreff fredag. Bergerud klaget på noe hodepine etter kampen mot slovakene. Han var bare på banen noen få minutter etter at han ble skutt i senk. (NTB)
Les mer om:

Kolstad signerte nye landslagsspillere

Den storsatsende håndballklubben Kolstad fortsetter opprustningen av spillerstallen. Onsdag ble Gøran Johannessen og Vetle Eck Aga presentert som tilvekster. Signeringene ble presentert på en pressekonferanse i Trondheim. Gøran Johannessen kommer til trønderklubben fra tyske Flensburg-Handewitt. Han har vært skadeplaget denne sesongen og er derfor ikke med i Norges tropp til det kommende EM-sluttspillet i Ungarn og Slovakia. Aga har de siste sesongene spilt i svenske Sävehof.

EM-klar Bergerud: – Helt outstanding

KOŠICE (VG) I EM-generalprøven rant målene inn bak Torbjørn Bergerud. Men sånn har høsten slettes ikke vært for landslagskeeperen. 27-åringen har selvtilliten i orden foran EM-åpningen mot Slovakia torsdag.
Les mer om:

Abelvik Rød mister håndball-EM

Magnus Abelvik Rød blir ikke å se i håndball-EM i januar. Det ble klart da landslagssjef Christian Berge kunngjorde EM-troppen tirsdag. Det gjenstår kun en drøy måned til Norge skal spille EM i Slovakia og Ungarn. Turneringen avvikles i perioden 13. til 30. januar. Den kommer for tidlig for Abelvik Rød. Flensburg-Handewitt-profilen har slitt med en kneskade i lang tid, men gjorde comeback for sitt tyske klubblag forrige måned.

Birgitte (37) fikk beskjed om at fosteret trolig hadde Downs syndrom: – Legen tok det for gitt at vi ville ta abort

Birgitte Bergerud Larssen fikk dårlig samvittighet da hun ville beholde barnet, og tenkte at datteren kom til å bli en byrde for samfunnet.
Les mer om:

Birgitte (37) fikk beskjed om at fosteret trolig hadde Downs syndrom: – Legen tok det for gitt at vi ville ta abort

Birgitte Bergerud Larssen fikk dårlig samvittighet da hun ville beholde barnet, og tenkte at datteren kom til å bli en byrde for samfunnet.
Les mer om:

Kolstad presenterte stjerner

Sander Sagosen ble søndag presentert som Kolstad-spiller sammen med Magnus Gullerud, Magnus Abelvik Rød, Torbjørn Bergerud, Sigvaldi Gudjónsson og Janus Smárason.

Nytt hoppkomitémedlem trekker seg

Odd Rolland trekker seg fra hoppkomiteen i Hordaland skikrets i støtte til Clas Brede Bråthen. Det melder Avisa Hordaland. Rolland mener det er for lite takhøyde i Hordaland skikrets om saken rundt sportssjef Clas Brede Bråthen. Derfor trekker han seg fra hopp- og kombinertkomiteen i kretsen. – Jeg stilte et spørsmål på Facebook om hva Hordaland skikrets gjør i denne saken, og fikk til svar at dette skulle jeg ikke bry meg med, siden dette var en personalsak. For meg ble det feil å ikke engasjere meg i en slik sak.

Skipresidenten: Hoppkomiteen og skistyret jobber tett sammen

Skipresident Erik Røste beklager at tidligere storhopper Per Bergerud trekker seg fra hoppkomiteen. Røste sier skistyret og komiteen jobber godt sammen.
Les mer om:

Per Bergerud trekker seg fra hoppkomiteen i protest

Vikersund-sjef Per Bergerud er kritisk til Skiforbundets behandling av Clas Brede Bråthen og trekker seg fra hoppkomiteen.
Les mer om:

Bergerud trekker seg i protest

Hopplegenden Per Bergerud (65) trekker seg fra hoppkomiteen som følge av Skiforbundets konflikt med hoppernes sportssjef Clas Brede Bråthen. VG meldte nyheten først. Bergerud forteller avisen at han opplever at hoppkomiteen blir overkjørt av Skiforbundet og skistyret. Skiforbundet ønsker ikke å forlenge avtalen med Bråthen når den løper ut i april 2022. Bråthen har svart med å gå til sak mot Skiforbundet, hvor han har vært ansatt i 17 år på midlertidige kontrakter. Bakgrunn: Derfor blir ikkje Skiforbundet kvitt Bråthen
Les mer om:

Per Bergerud trekker seg fra hoppkomiteen

Clas Brede Bråthens konflikt med Norges Skiforbund er bakgrunnen for at den tidligere storhopperen Per Bergerud (65) trekker seg fra hoppkomiteen. 

Mest lest siste uke