Nyheter om Berger


Hovland framleis nummer 14

Viktor Hovland held sin 14.-plass på verdsrankingen i golf etter femteplassen i turneringa i helga. Hovland gjekk forbi Viktor Berger på rankingen, men måtte sjå seg passert av Tony Finau, som blei nummer 2 i turneringa i California etter omspel mot vinnaren Max Homa.
Les mer om:

Berger fikk den siste VM-plassen

Frida Berger fra Røyken er tatt ut til VM i Oberstdorf. Dermed er det norske VM-troppen i hopp komplett. 16 år gamle Berger fikk VM-plassen etter sin innsats i kontinentalcupen i tyske Brotterode i helgen. – Det blir gøy og kult å få erfaring og lære av det, sa Frida Berger til hopplandslagets Twitter-konto. Hun tok 7.-plass lørdag og 16.-plass i søndagens renn, begge dager som beste norske utøver. Lørdag hadde hun tredje beste hopp i finaleomgangen. Det norske laget består for øvrig av Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørnseth.

Erna Solberg om høy arbeidsinnvandring: Berger distriktene

Regjeringen mener at vi i Norge skal være glad for at landet er så attraktivt for arbeidsinnvandrere. Hele veksten i antallet yrkesaktive de siste 12 årene kommer fra Øst-Europa, Asia og Afrika.

Franske Christian(46) levde ut gründerdrømmen i Norge, men så kom koronaen: – Jeg har ingen kunder nå

Christian François Berger og kona Mathilde falt pladask for Norge. De forlot alt de eide i Frankrike og prøvde lykken i Norge.
Les mer om:

Avdekket kvikkleire i Gjerstad - vurderer tiltak mot skred før E18-utbyggingen

– Kommunen er glad for at funnet ble oppdaget nå, og ikke i forbindelse med selve utbyggingen, sier Tonje Berger Ausland i Gjerstad kommune..
Les mer om:

Gedigen vannvogn sørger for slokkevann i tilfelle brann(pluss)

Lavangen Maskin berger brannberedskapen i Lavangen og stiller en gedigen vannvogn klar til utrykning på en avansert traktor. – Gutta her gjør en fantastisk innsats, sier leder i brannvesenet Andreas Simonsen. I tillegg kan de få hjelp fra Salangen og Bardu.

Oilers-underskuddet mindre enn fryktet

Sist sesongs seriemester berger seg gjennom en voldsomt krevende sesong. Tore Christiansen takker lojale Oilers-partnere.
Les mer om:

Posten bygger på Berger

I et lagerlokale på Berger ved Skedsmokorset bygger Posten Norges største fullautomatiserte lagerløsning. Satsingen til rundt 100 millioner kroner er sentral i Postens offensiv for å styrke netthandeltilbudet.
Les mer om:

Meteorologen ber først bilistene ta seg god tid og kjøre etter forholdene: Men så forsvinner snøen

I løpet av torsdag og fredag vil den snøen som nå har kommet være borte, i hvert fall i lavereliggende strøk og langs kysten, skal vi tro vakthavende meteorolog Marit Berger.
Les mer om:

Dobbel gladnyhet for Frank: – Nå berger vi en arbeidsplass

Sportsbutikk gir bort koronastøtte til bar.
Les mer om:

Her berger Adrian (16) et liv på isen – for andre dag på rad

Her berger Adrian (16) et liv på isen – for andre dag på rad
Les mer om:

Har holdt stengt siden oktober: – Per idag ser det ut som at vi berger oss(pluss)

Hugos Pub har hatt stengte dører siden slutten av oktober og innehaver Hugo Nordnes er den eneste ansatte igjen. Nå håper han på en normalsituasjon i løpet av det nye året.
Les mer om:

Vått og grått vær i vente: – Det blir nedbør

– Sånn det ser ut nå, er det enklere å bare melde nedbør, uten å spesifisere hva det blir, sier meteorolog Marit Berger.
Les mer om:

Nå er det bestemt. Slik blir juleværet i Salten

Vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, Marit Berger, har fasiten.
Les mer om:

LARS BERGER JOBBER SOM MADSHUS’ NYE SKITEKNIKER: – Jeg legger like mye i hvert eneste skipar

– Det er moro å bidra til å lage de skiene folk vil ha. Det brenner jeg for, sier den flerfaldige OL- og VM-medaljøren Lars Berger til Langrenn Pluss.
Les mer om:

Manchester United med «shock and awe» strategi

I militær strategi (og i business også for så vidt) har du en teknikk som kalles «shock and awe». Brightons 24 år gamle franske midtbanespiller Yves Bissouma er tungt imponerende, såpass viktig er han at manager Graham Potter har fortalt sine sjefer han har kvaliteter som gjør de berger plassen i Premier League. Både Arsenal og Liverpool har vært frempå siden i sommer for å skaffe seg 24 åringens signatur, men Brighton klarte å stå imot tilbud som, for å være helt ærlig ikke var spesielt imponerende.

– Bilførere bør i dag senke stressnivået. Det berger både lommeboka og julefreden

I fjor ble det nasjonalt bulket for over 227 millioner kroner i den siste uka før jul.
Les mer om:

Nordmenn er ekstra rause i år: – Viser seg fra sin beste side

Flere veldedige organisasjoner merker en økt givervilje i år. Samtidig øker behovet for hjelp. Therese Korsvik Berger er en av dem som bidrar til at flere kan glede seg litt mer til jul.
Les mer om:

Solskjærs United snudde igjen

Flere veldedige organisasjoner merker en økt givervilje i år. Samtidig øker behovet for hjelp. Therese Korsvik Berger er en av dem som bidrar til at flere kan glede seg litt mer til jul.
Les mer om:

Valdres blir anbefalt å søke seg vekk fra Mjøssykehuset og til Hønefoss. Det må vi vurdere, sier Linda Mæhlum Robøle

At Helse Sør-Øst plutselig ønsker å flytte det nye hovedsykehuset vekk fra Mjøsbrua og til Brumunddal, skaper sreaksjoner i store deler av Innlandet, ikke bare i Valdres. Ikke minst koker det i Gjøvik-regionen. En tung aktør innen næringslivet, Johannes Olsen Berger, uttaler til OA at han forventer at Valdres og Hadeland nå søker om å bli overført til Ringerike og Oslo.

Riita Berger: Brakkeliv ved Gudeberg skole

«Nabolaget protesterte den gangen på plasseringen av brakkene og ville vite hvor lenge de skulle bli stående. Vi fikk aldri noe svar.»
Les mer om:

Berger nedleggingstruet barnehage i sørbygda(pluss)

Gausvik barnehage berges mens Sørvik barnehage får fire avdelinger.
Les mer om:

Berger skoler og kutter kontant­støtten

Nedleggingstruede skoler blir berget. Samtidig blir kommunens kontantstøtte kuttet og Kristiansand får piggdekkavgift og økte parkeringsgebyr.
Les mer om:

Grønt lys for håndball-EM: – Vi kan knapt vente

Danskene berger europamesterskapet i håndball for kvinner.
Les mer om: