Nyheter om Berge


I tunge arbeidsklær ramlet de på sjøen. HTG-eleven Anders (18) klarte å berge farfaren.

Farfaren og barnebarnet kom rett fra vedhogst i skogen og skulle bare sjekke fortøyningene på båten. Så brakk utriggeren de sto på.

I troppen, men skal ikke spille

Bjarte Myrhol er tatt med i landslagstroppen til EM-kvalikkampene mot Latvia og Italia i begynnelsen av november, til tross for at han er skadet til over nyttår. Landslagssjef Christian Berge sier til TV 2 at han ønsker å ha sin kaptein nær laget, selv om han ikke kan spille. – Jeg ønsker å ha Bjarte i nærheten av laget hele tiden, sier han til kanalen. Se hele Norges tropp her.
Les mer om:

Myrhol med landslagstroppen – men skal ikke spille

Landslagskaptein Bjarte Myrhol er med i troppen til EM-kvalifiseringen, men veteranen er ikke tatt med for å spille. – Jeg ønsker å ha Bjarte i nærheten av laget hele tiden, sier landslagssjef Christian Berge.
Les mer om:

Nedrykkstruede Start «tapte» to poeng mot 10 Godset-spillere

DRAMMEN (VG) (SIF-Start 1–1) Christian Bolanos (36) er hentet «hjem» for å berge eliteserieplassen for Start. Mot Strømsgodset var costaricaneren nær ved å bli matchvinner, men de nedrykkstruede sørlendingene rotet bort to av tre mulige poeng på tampen av kampen.
Les mer om:

Berge og Sheffield United tok sesongens første poeng

Sheffield United med Sander Berge på laget tok sesongens første poeng med 1-1 hjemme mot Fulham i Premier League søndag.

Berge og Sheffield United tok sesongens første poeng

Sheffield United med Sander Berge på laget tok sesongens første poeng med 1-1 hjemme mot Fulham i Premier League søndag.

Endelig poeng for Berge

Sheffield United med Sander Berge på laget tok sesongens første poeng med 1–1 hjemme mot Fulham i Premier League søndag. Det så lenge ut som om Sheffield United skulle gått på sitt femte strake tap, men takket være en straffe fem minutter før slutt reddet de seg unna ydmykelsen og fikk med seg ett poeng. Aleksandar Mitrovic skulle klarere en ball, men traff beinet til Jack Robinson. Dommeren måtte ty til VAR for å se om det var en forseelse eller ikke. Det ble straffe, og Billy Sharp var sikker fra ellevemeteren da han banket ballen midt i mål. (NTB)

Akkurat nå åpner filmfestivalen(pluss)

Erik Berge og Jason Havneraas åpnet torsdag kveld Arctic Moving Image & Film Festival med videoverket Bird´s Whistle på Harstad kino.
Les mer om:

Slik vil Ingrid berge ruta: – Den betyr veldig mye for folk

Rådmannen har foreslått å legge ned bygderuten i Bodø. Ingrid Lien (Sp) vil forsøke å berge den.
Les mer om:

Klart for siste byggetrinn på «Lørenskogs tak»: – Både beliggenheten og utsikten er helt unik

Denne uka har kjøperne i byggetrinn 2 i Haneborgåsen Panorama overtatt de nye boligene sine. Liv-Hilde Berge flytter fra hus på Fjellhamar til leilighet med panoramautsikt. – Nærheten til marka var avgjørende for meg, sier hun.
Les mer om:

Meteorologen: – Det ser jo veldig lovende ut

Haldis Berge hos Vervarslinga på Vestlandet er forsiktig med å kalle den kommende uka for sommer, men hun lover oss likevel strålende vær.
Les mer om:

Norge fikk revansj – Haaland-hattrick i oppgjøret mot Romania

OSLO (Sporten) (NORGE – ROMANIA 4-0) Landslaget i fotball fortsetter å kjøre berg-og-dalbane. Søndag kom en ny oppvisning etter en brutal nedtur med 4-0 mot Romania i nasjonsligaen.Erling Braut Haaland (hattrick) og Alexander Sørloth scoret, som de gjorde i 5-1-seieren i Nord-Irland i september. Etter hjemmetapet mot Østerrike som Lars Lagerbäck kalte en «vekkerklokke» ble det en sovepute. Etter at EM-drømmen havnet i grøfta mot Serbia gir søndagens seier håp om gruppeseier og opprykk til A-divisjonen.– Jeg synes hele laget skal ha ros i dag.

Internasjonalt opprop for å berge hval- og delfinarter – Men i våre farvann er situasjonen en annen

Hvaler, delfiner og niser står i fare for å bli utryddet. Slik lyder advarselen fra 350 vitenskapsfolk fra 40 land som krever at sjøpattedyrene får bedre beskyttelse. Samtidig står det bedre til i våre nærområder.
Les mer om:

Laks blir løsningen for å unngå konkurs i toppmoderne torskebedrift

Filetbedriften i Vesterålen ble kalt det nye håpet for fiskeriarbeidsplasser på land i Norge. Nå må de satse på laks for å berge 70 arbeidsplasser.

Åse (59) skal ukependle fra Trondheim:– Vi vet at det er gründerkraft i området(pluss)

Åse Berge er ny leder for Utviklingsprogrammet for Nord-Fosen Utvikling. Hun mener distriktet har de beste forutsetninger for lykkes med å skape arbeidsplasser og bolyst.
Les mer om:

EM-drømmen knust for Norge, Serbia var overlegen

ULLEVAAL: (SPORTEN) (Norge – Serbia 1-2 e.eo). Det vil seg ikke for Norge i kvalifiseringer. Serbia var klart best i regnværet på Ullevaal og tok seg til omspillfinale i EM-kvalifiseringen med 2-1-seier. Kjapp oppsummering Så var den norske EM-drømmen over igjen, etter nok et playoff-tap. Serbia var det beste laget gjennom store deler av kampen, og vant sånn sett fortjent. Gjestene skapte mange sjanser og de skapte store sjanser, mens Norge kun skapte store sjanser.

Berge etter EM-farvel: – Nesten litt paralysert

Sander Berge var en nedbrutt mann etter at EM-omspillet sluknet for Norge i regnet på Ullevaal. Serbia vant fullt fortjent 2-1 etter ekstraomganger.
Les mer om:

Disse starter mot Serbia

Landslagssjef Lars Lagerbäck har plukket ut følgende 11-er til skjebnekampen mot Serbia: Rune Jarstein - Omar Elabdellaoui, Tore Reginiussen, Kristoffer Ajer, Haitam Aleesami - Martin Ødegaard, Markus Henriksen, Sander Berge, Stefan Johansen - Alexander Sørloth, Erling Braut Haaland. Kampen starter 20.45, og du kan følge den her.

Frykter for fremtiden til bransjen: – Skal ha en kraftig ryggrad for å klare å berge seg

Onsdag presenterte regjeringen sitt forslag til statsbudsjett for 2021. Forslaget skuffer aktører i reiselivet.
Les mer om:

Bojan Zajic: Ser svakheter hos begge lag

Bojan Zajic mener det er en 50-50-kamp mellom Norge og Serbia. Den tidligere Vålerenga-profilen peker på det han mener er klare mangler hos de norske forsvaret.Semifinalen i EM-omspillet er den desidert viktigste fotballkampen for Norge som fotballnasjon. Det er første etappe mot et EM-sluttspill neste sommer, den starter hjemme mot «balkan-boys» (Serbia).Serbia-oppgjøret skulle egentlig vært spilt i mars. Da stoppet pandemien opp det meste.– Hadde vi spilt i mars, kan jeg nesten garantere at Serbia ville vunnet.

Pensjonist Bjørg (70) måtte ha noe å drive med. Det resulterte i bedriften Fjellbær, som går så det suser

Bjørg Berge lager geleer av roser, mjødurt, blokkebær og andre herligheter heime på kjøkkenet i Vang.
Les mer om:

Norge er godt forberedt på Serbia

Ullevaal: (SPORTEN) Erling Braut Haaland kommer til Serbia-kampen med 35 mål på de siste tolv månedene. Det aller meste handler om han inn mot avspark.Norges Fotballforbund startet oppkjøringen til EM-omspillet med å servere indrefileten direkte. Haaland kom først ut på pressekonferanse sammen med landslagssjef Lars Lagerbäck mandag.Det gjør at Haaland slipper unna flere spørsmål fra mediene før kampen torsdag. Haaland syklet bare litt på ergometersykkel mens deler av troppen spilte fotball under mandagens treningsøkt.Tirsdag trener alle.

Blytung rekke

Sander Berge og Sheffield United holdt unna i 1. omgang mot Arsenal, men måtte til slutt gi tapt 1-2 etter mål fra Bukayo Saka og Nicolas Pépé søndag.
Les mer om:

Tap for Berge

Et gult kort var alt Sander Berge (bildet) fikk med seg hjem fra London søndag ettermiddag. Sheffield United tapte nemlig 2-1 mot Arsenal. Bukago Saka og Nicolas Pépé scoret for Arsenal før David McGoldrick reduserte for Sheffield United seks minutter før slutt. Sander Berges klubb har dermed tapt de fire første kampene i årets Premier League-sesong og er i alvorlig trøbbel.

Tre magiske minutter sørget for Arsenal-seier – Berge grisetaklet Aubameyang

Sander Berge viste ingen respekt overfor Arsenals stjernespiller, men det var Pierre-Emerick Aubameyang som kunne smile til slutt.
Les mer om: