Nyheter om Berge


Heltemodig innsats for å berge gjester

Karsten Øyhus tok seg fram til fots i uværet for å redde turistene som hadde leid seg inn på tretopphyttene i helga.
Les mer om:

Annonserte ny manager minutter etter Slaviša Jokanović fikk sparken

Sheffield United gjør som forrige gang de sparket noen, men denne gangen ikke som en midlertidig løsning. Målsetningen om en kjappest mulig retur til Premier League blir vanskelig, men ikke umulig når klubben ligger på 15.plass i Championship. Sander Berge får ny sjef i Sheffield United etter at Slaviša Jokanović fikk sparken etter noen få måneder i sjefsstolen. – Det er en som kjenner klubben godt som overtar.

Sander Berge får ny sjef

Sheffield United har kvittet seg manager Slavisa Jokanovic og ansatt en ny midlertidig trener. Det bekrefter de på sin egen hjemmeside. Paul Heckingbottom er mannen som skal prøve å snu den tunge sesongen til Sheffield United. Briten har tidligere trent Barnsley, Leeds og Hibenian. Sheffield United er på 16.-plass på nivå to i engelsk fotball. Sander Berge har startet fem kamper og hatt ett innhopp denne sesongen.
Les mer om:

Sky Sports: Sheffield United inntar ikke en «vente og se holdning»

Sheffield United skal ifølge seg selv være et Premier League lag, derfor satte de rekord med spillerkjøp sist sommer. Det fungerte ikke og klubben rykket ned, mye på grunn av skader hos Sander Berge og i mai fikk Chris Wilder sparken. (Gikk rimelig sømløst over i jobben som manager for Middlesbrough som pr nå gjør det nøyaktig like dårlig som Sheffield United i Championship, begge har 34. poeng etter 19.kamper på en 15.og 16.

Sander Berge må få ny sjef

Sheffield United kvittar seg manager Slavisa Jokanovic, melder Sky Sports. Laget med Sander Berge i stallen ligg på nedre tabellhalvdel i meisterskapsserien. Jokanovic overtok treneransvaret frå Chris Wilder etter nedrykket frå Premier League i mai. Sky Sports og fleire andre britiske medium skriv torsdag at serbaren alt no er ferdig i jobben. Sheffield United er på 16.-plass på nivå to i engelsk fotball. Sander Berge har starta fem kampar og hatt eitt innhopp denne sesongen.

Kollapset under kamp

Sheffield United-spiller John Fleck kollapset på banen under bortekampen mot Reading tirsdag. Han var ved bevissthet da han forlot arenaen i ambulanse, opplyser Sheffield United på Twitter. Hendelsen skjedde i 2. omgang da Fleck falt om. Han fikk medisinsk hjelp umiddelbart og ble båret av banen etter seks minutter. Han var bevisst etterpå, og ble kjørt til sykehus i ambulanse. Klubben lovet å komme med oppdateringer om hans tilstand. Kampen ble etter hvert spilt ferdig, og Sheffield United vant 1-0 ved hjelp av scoring av Jayden Bogle i det 56.

Hang i sikkerhetsbeltene etter utforkjøring: – Det var skittføre(pluss)

Kenneth Andreas Berge og kjæresten Milla slapp uskadd fra utforkjøringen på dårlig føre nordøst for Rissa sentrum i Indre Fosen kommune mandag morgen.
Les mer om:

– Det koster livsglede. Det tar bort enormt mye av det man ellers gjør i livet

De siste sesongene har vært en kronisk kamp for å unngå nedrykk. Til tross for store smerter klarer ikke Steffen Jenssen (31) å si nei til å bidra for å berge Ull/Kisa.
Les mer om:

Måtte stenge butikken på grunn av strømbrudd - nå jobber de på spreng med å berge varene

Fredag kveld jobbes det for fullt med å tømme matbutikken for kjøl- og frysevarer. Langvarig strømbrudd førte til at butikken i Røn måtte stenge fredag ettermiddag.
Les mer om:

Aasrud (Ap): – Et riktig valg

Aps parlamentariske leder i Stortinget, Rigmor Aasrud, sier det er viktig å snu hver stein for å berge politikernes tillit i folket etter pendlerboligsakene.
Les mer om:

Stortinget gjør klart for koronapass i Tromsø: – Målet er å berge arbeidsplasser i utelivet

Cecilie Myrseth (Ap) er saksordfører når Stortinget nå behandler en forlenging av smittevernloven.

Kan bli berget på tampen av året: – Blir spennende å se(pluss)

Overraskende høy skatteinngang kan berge økonomien til Molde kommune.
Les mer om:

Lyn på kvalifiseringsplass

Lyn må ut i kvalifisering for å berge plassen i Toppserien etter 3–2 tap mot sølvvinner Rosenborg. Klepp rykket ned sist helg, mens Stabæk, Avaldsnes og Lyn kjempet alle for å unngå kvalifiseringsplassen i dagens siste og avgjørende runde. Med dårligere målforskjell enn Avaldsnes var Lyn avhengig av poeng i siste serierunde. Avaldsnes tapte 2-1 borte mot Stabæk.

Grei KE med flatt batteri da det gjaldt som mest: Stø kurs mot 2. divisjon – møter serielederen i årets siste kamp

Grei Kvinner Elites fotballdamer tapte helgens skjebenekamp mot Hønefoss. Samtidig vant nedrykksrival KIL/Hemne sitt oppgjør mot Fart. Det betyr at groruddølene trenger et mirakel i siste serierunde mot divisjonsvinner Røa og samtidig hjelp av Fløya for å berge plassen i 1. divisjon.

FKH like gode som Roma

Det så lenge ut dagen da FKH skulle klare det Roma og Jose Mourinho ikke klarte, nemlig å slå Bodø/Glimt. Så snudde gjestene kampen. Men så dukket Mads Berge Sande opp og sikret ett poeng.

Redning med lem og nett var Peters idé

Lørdag ble hundrevis av tilskuere imponert over hvor enkelt og effektivt byfergen kunne berge en mann som hadde havnet i elva, ved hjelp av et nett montert på lemmen som brukes til av og påstigning. Originalen stammer fra Hvaler, og reddet liv i sommer.
Les mer om:

Et godt alternativ til rakfisk og akevitt: – Vi føler at vi arrangerer skirenn hver dag

Femkilometeren rundt Beitostølen skistadion er preparert og klar for storinnrykk. Skal du gå på ski i helga råder Kjell Berge Melbybråten til å trene midt på dagen, når eliteløperne hviler mellom sine to daglige økter.
Les mer om:

Christian Berge om fremtiden på landslaget: – Klin umulig å garantere

TRONDHEIM (VG) Christian Berge er fortsatt Kolstads første og eneste valg som ny trener. Landslagssjefen kan ikke garantere at han fortsetter som landslagssjef frem til kontraktens slutt i 2025.
Les mer om:

Stjerneduo i trøbbel: Berge og Ajer glipper for Solbakken

Sander Berge og Kristoffer Ajer var blinket ut som nøkkelspillere i Ståle Solbakkens landslag. De går mot over 120 skadedager til sammen bare denne sesongen.

Mener Kolstad-overgangene styrker landslaget

Landslagssjef Christian Berge tror det at hele fire landslagsspillere har signert med den norske klubben Kolstad kommer til å virke positivt på landslaget.
Les mer om:

Tok ut Glimt-komet

Kristoffer Ajer og Sander Berge er ikke med i troppen til skjebnekampene mot Latvia (13. nov) og Nederland (16. nov). Debutantene Ola Solbakken og Thomas Lehne Olsen er inne.

Riise og Flint rykket ned – legger inn protest

John Arne Riise og Flint rykket lørdag ned til nivå fem i norsk fotball. Men etter kampen har de lagt inn en protest i håp om å berge plassen.

Rekker trolig ikke landskampene

De avgjørende VM-kvalifiseringskampene i november kommer trolig for tidlig for Sander Berge, som ennå ikke er kvitt sin hamstringskade, melder TV 2. Kanalen viser til Sheffield United-manager Slavisa Jokanovics uttalelser på torsdagens pressekonferanse. – For øyeblikket er ikke Sander en del av troppen som forbereder seg til kamper.
Les mer om:

Skottevik Camping – perfekt for sport

Skottevik Camping er en vakker campingplass ved Kristiansand. Med det sydlandske klimaet kan campingturister glede seg over de gode temperaturene til langt ut på senhøsten og vinteren. Selv da fins det mange grunner for å velge nettopp Skottevik Camping. Liker man vannsport eller løping så fungerer campingen som utgangspunkt for disse idrettene. Men syns du det er langt til Sørlandet? Ikke fortvil, det hurtiggående toget går nå direkte fra de aller største byene i landet. Snart vil det også være mulig å ta campingvogna på skinnegangen.