Nyheter om Berge


Bunadsgeriljaen har startet innsamlingsaksjon for å lokke gynekologer til føden

Aksjonistene vil berge den truede fødeavdelingen i Kristiansund. De håper å samle inn en halv million.
Les mer om:

Øverby tilbake etter sykdom

Petter Øverby er tilbake i form og spiller for Norge i håndball-VM mandag. Han var utslått av mageonde tidligere i mesterskapet og sto over mot Sveits. Norge er sikret avansement til hovedrunden med minst uavgjort mot Østerrike. Det vil også bety at Øverby og de norske gutta starter hovedrunden med to poeng. – Petter er forsvarssjef, og vi er veldig glad for å ha ham tilbake. Han skal også spille en del i angrep i dag (mandag), sier landslagssjef Christian Berge til NTB.

Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten

Det er ikke noe nytt for Lingard å bli sendt på utleie, men forrige gang i 2015 til Derby, da var han fortsatt på vei opp. Denne gangen har han mer eller mindre stagnert. Uansett hvor 28-åringen befinner seg i karrieren, noe må skje – og ifølge The Telegraph skjer det i løpet av kort tid. Les: Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona For mens Manhester United dundrer på som Kongen av Premier League, blir det tydligere og tydligere at Lingard ikke er savnet.

Seier til Tottenham!

Tottenham hadde ikke råd til å tape flere poeng, og lot bundproppen (dette herlige danske uttrykk) Sheffield United ta nok et sikkert steg mot Premier league-avgrunnen. Nå skal vi ikke ta alt håp fra Sander Berge (spilte ikke mot Spurs) og Sheffield, men 5 poeng på 19 kamper sier ingenting om at seirene kommer i nær fremtid. Les: Plutselig står ikke telefonen stille for Manchester United spiss Odion Ighalo Dette var Tottenham og Tanguy Ndombeles søndag. Heung Min Son serverte et hjørnespark på hodet til Serge Aurier til 1-0.

Mannens dramatiske jakt på hjelp

Barbeint og i nattøy tok mannen seg ut et vindu og la på sprang, da han skjønte det var umulig å berge andre ut av den overtente hytta.
Les mer om:

Berge får kritikk: Krangler om Sander Sagosen

Hverdagen besto av gaming, røyking og junkfood. Slik snudde Pernille (37) livet på hodet
Les mer om:

Berge får kritikk: Krangler om Sander Sagosen

KAIRO/OSLO (VG) (Sveits-Norge 25–31) Christian Berge får knallhard kritikk for bruken av Sander Sagosen av sin gamle lagkamerat Joachim Boldsen. Landslagssjefen slår tilbake.
Les mer om:

- Vinner ikke gull

Til tross for en høydramatisk oppladning til kampen, slo Norge tilbake mot Sveits og viste til tider mestertakter. Likevel får landslagstrener Christian Berge slakt etter kampen.
Les mer om:

Viktig spiller ute for Norge

Forsvarssjef Petter Øverby er ikke med i den norske kamptroppen som møter Sveits i kveld. Han sliter med mageproblemer, bekrefter lege Thomas Torgalsen til TV3. Landslagssjef Christian Berge sa tidligere lørdag at to spillere hadde magetrøbbel, men ville ikke si hvem. Landslagslegen sier Magnus Jøndal var den andre spilleren, men han er friskmeldt. – Jeg er litt overrasket over at det kommer nå. Det startet allerede på onsdag, forteller Torgalsen, og forklarer at det ikke er noen sammenheng mellom de som er syke. Også Christian O'Sullivan var ute med mageproblemer, men er nå tilbake.

Magetrøbbel i VM-troppen

Christian O'Sullivan, som mistet åpningskampen mot Frankrike med sykdom, er sannsynligvis klar til lørdagens nøkkelkamp mot Sveits i håndball-VM. Samtidig forteller landslagssjef Christian Berge at nye spillere sliter med magetrøbbel. – Det har kommet positive signaler om O'Sullivan. Men vi har utfordringer med to spillere med mageproblemer, sier Berge. Han vil ikke si hvem det dreier seg om, men det er uansett ikke optimalt for en norsk lag som allerede har kniven mot strupen i kveldens kamp mot Sveits.

Slik vil de berge vintersport-arrangementene på norsk jord

Ingen publikum, koronatesting hver tredje dag, fritidskarantener og enkeltrom på hotell er bare noen av tiltakene Norges Skiforbund (NSF) håper skal gi de lov til å arrangere verdenscup i langrenn, alpint, kombinert, skiskyting og hopp denne vinteren.

Berge om Erevik-utspill: – Merkelig å være så bastant

– Jeg prøver å unngå å svare på de spørsmålene, sier landslagssjefen.
Les mer om:

Norge måtte droppe vanlig taktikk-trening - teipet opp 6-meter på møterom (!)

Christian Berge stilte opp landlagsspillerne.
Les mer om:

– Selv om det er helt jævlig, var jeg nødt til å gjøre det

Magnus Abelvik Rød (23) satt med telefonen i over to timer før han turte å ringe landslagssjef Christian Berge (47) med VM-beskjeden.
Les mer om:

– Det var tungt å skulle ta den telefonen til Christian

Landslagssjef Christian Berge (47) er uten forsvarssjef Magnus Gullerud (29), som tror Norge er bedre forberedt enn de fleste til håndball-VM.

Berge overrasket VM-forholdene i Egypt: - Vi har sagt klart ifra

Stopper salg av mulig brannfarlig panel
Les mer om:

Fv 51 ved Vasetdansen stenges for berging av vogntog

Fv 51 ved Vasetdansen i Tisleidalen stenges 12:30 for å berge et vogntog, opplyser Vegtrafikksentralen Øst.
Les mer om:

Første seier på 186 dager: «Teller hvert, minutt, hver time og hver dag»

Sheffield United fikk sin første seier på 186 dager i Premier League da de slo Newcastle i kveld, og seieren betyr mye for manager Chris Wilder. Det har gått noen lange måneder for Sheffield United, som før tirsdag kveld hadde vunnet en eneste kamp i Premier League. – Klubbens største stjerne norske Sander Berge pådro seg skade i kampen mot Manchester United før jul og er ute i minst tre måneder til. Les: Furten Donny van de Beek nekter å la seg intervjue Endelig ble det seier, Sheffield United vant 1 – 0 over Newcastle.

Magne håpet skiutleie skulle berge omsetningen. Det gikk ikke helt etter planen

– Jeg har permittert meg selv, vi har kun åpent halve dagen tre dager i uken.
Les mer om:

De var sjanseløse på å berge nybygget

Jobbet på stedet da det tok fyr.
Les mer om:

Brytelandslagets ekstreme OL-plan: – Vi må på jobb

Stig-André Berge (37) og brytelandslaget øker faren for corona-smitte når de kommende månedene blir tilbrakt med trening og turneringer i utlandet.
Les mer om:

Jobber hardt for å hjelpe kjæledyrene fra Gjerdrum

Privatpersoner, organisasjoner og en frivillig veterinær jobber nå på ulike måter for å berge kjæledyrene som ble rammet av jordskredet natt til onsdag.
Les mer om:

15 millioner kroner forsvant - nå har Geir Martin håp om at to ting skal berge dette kinoåret

Kinodirektøren håper vaksinen og James Bond redder 2021.
Les mer om:

Etter koronapause: – Som når du slipper ut både kyr og sauer på våren

Hva skjer når en gammel sirkushest blir sittende koronafast? Haugesundsartisten Bjørn Berge forteller.
Les mer om: