Nyheter om Berge


De kjemper for å berge plassen. Se Skjervøys hjemmekamp mot Fløya lørdag klokken 15.00

Troms-oppgjør med mye spill i 3.-divisjon denne helga. Se Skjervøy-Fløya direkte her.
Les mer om:

«De ønsker å ødelegge ham, men Gud sover aldri!»

Vi syntes at det er flott når familiemedlemmer støtter fotballspillere i opp og-nedturer. Kanskje ikke verdt å nevnes som nyhet, men når det dreier seg om Ronaldo, er vi programforpliktet til å ta det med. Cristiano Ronaldo har spilt 153 Champions League-kamper uten å bli vist det røde kortet. Så kom overgangen til Juventus, og ut bar det i første kamp. Tilfeldighet, eller forteller dette oss noe? Det ble tårer, sutting på tommelen og tap denne kvelden.

Fortsatt et stykke opp til Frankrike og Belgia

Det norske fotballlandslaget har vind i seilene, ikke en storm akkurat, men i det miste en flau bris som bringer oss fremover. Landslagssjef Lars Lagerbäck har flere talenter som får kjørt seg både ute og hjemme å velge imellom enn hans forgjengere. – Fremtiden er med andre ord lys. Etter vi vant i nasjonsligaen mot Krypros og tapte mot Bulgaria var det ikke forventet så veldig store utslag på FIFA-Rankingen som kom i dag.

Pogba: «Vi endrer løpende på laget»

Flere av oss fryktet at Manchester United skulle slite mot sveitsiske Young Boys i Champions League. Spesielt etter at de selv minnet oss på at United spiller bedre mot toppklubber. Men, etter at de hadde sagt dette høyt, forsvant tydeligvis forbannelsen. Paul Pogba var kveldens store spiller i 3-0-seieren på bortebane. Med to scoringer og assist er det ikke noe å si på selvtilliten hos franskmannen. Fransk dynamitt, en høstkveld i Sveits. (foto: united, twitter) -Vi føler oss mentalt sterkere. Vi har blitt bedre, og endrer løpende på laget.

«Does anyone know much about Sander Berge??»

Fiorentina, Sevilla og Tottenham. Dette er klubber som ramses opp når det snakkes om interesse for en norsk 20-åring fra Asker. Men lite får Sander Berge til å gå bort fra planen.  Berge ble i Genk på tross av strømmen av henvendelser fra større klubber. For oss i hjemlandet er det litt ekstra kult når utenlandsk presse begynner å interessere seg for nordmannen. Does anyone know much about Sander Berge??

Reagerer på Christian Berges klubbkontakt: – Jeg vil være skarp

Søndag skal Christian Berge (45) hjelpe Elverum fra tribunen. I oktober gjør landslagssjefen i håndball det samme med Bodø. Alt for å «være skarp» inn mot VM i januar. ØIF Arendal reagerer på den nye praksisen.
Les mer om:

Når størrelsen teller

Ute på plassen på Røn står den grønne doningen til Erik Martin Berge, en John Deere 8370R.
Les mer om:

Trenger støtte for å redde Inderøyfest(pluss)

Inderøyfest 2018 gikk med 300.000 i underskudd. Nå trengs kommunal støtte for å berge festivalens eksistens.
Les mer om:

Skjervøy kan berge naboklubber fra nedrykk - slik avgjøres fotballhøsten

Tre naboklubber i Nord-Troms kan trolig pustet lettet ut dersom Skjervøy berger plassen i 3.-divisjon.

Nytt Ørland-tap(pluss)

Personlige feil og stang inn for Rørvik gjorde at Ørland gikk på sitt tredje strake tap i helga. Nå må de gjøre jobben for å berge plassen i divisjonen.

Trener Løke for å finne VM-formen

Landslagssjef Christian Berge føler han ikke får trent nok på å være trener.
Les mer om:

Må ta saka opp på ny(pluss)

Hareidrådmann Ragnhild Velsvik Berge stiller spørsmål om Ulstein verkeleg har innflyttingsklare lokale til SSIKT. Ho og ørstarådmann Wenche Solheim krev å få saka handsama ein gong til i styret.
Les mer om:

Nå er det kun en historisk bragd som kan berge plassen for Sandefjord

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord – Bodø/Glimt 1–1) Sandefjord-trener Marti Cifuentes innrømmer at ett poeng hjemme mot Bodø/Glimt sannsynligvis ikke holder om målet er å berge plassen i Eliteserien.

Berge delaktig i sterk Genk-seier

Sander Berge spilte hele kampen da Genk slo tittelkandidat Anderlecht 1-0 i belgisk fotball lørdag.
Les mer om:

Stig-André Berge vil aldri tilgi farens drap

Likevel åpner Stig-André Berge (35) opp for at faren kan bo hos ham den dagen straffen er sonet ferdig.
Les mer om:

De rørende ordene som førte til Berges OL-bragd

Stig-André Berge åpner opp om den tøffe tida i ny bok.
Les mer om:

Ny dødsbrann etter brannsikring for fem millioner ved omsorgssenter

En kvinne (78) døde etter en brann ved omsorgssenteret Berge gård i Grimstad onsdag. Dette er den andre dødsbrannen på fem år ved omsorgssenteret.
Les mer om:

Berge roses etter åpenhet: – Stig-André er en fantastisk person

Generalsekretær Morten Sandnæs mener prestasjonen til Stig-André Berge da han tok OL-bronse i 2016 nesten blir umulig å beskrive sett i lys av alt han opplevde i forkant.
Les mer om:

Stig André Berge åpner opp om farens drap på stemoren

I ny bok forteller brytestjernen Stig-André Berge om tragedien som rammet familien hans natt til lørdag 6. juni 2015.
Les mer om:

Stig-André Berge fortjener all kjærlighet han kan få

Noen får mer å kjempe med i livet enn andre. Stig-André Berges sportslige bragder blir enda større når man kjenner hele omfanget av hva han har måttet stri med utenfor matta.
Les mer om:

Snakker ut om familietragedien: Faren drepte sin nye kone

Stig-André Berge avslører familiens rystende tragedie fra 6. juni 2015. I lang tid har OL-bronsevinneren fra Rio fryktet at han ville bli spurt om farens drap av sin nye kone. Nå velger han selv å gå ut med tragedien.
Les mer om:

Derfor takket Stig-André Berge aldri faren etter OL-bronsen

6. juni 2015 satt Stig-André Berge i kirken, i et bryllup han var toastmaster i. Så fikk han en tekstmelding som skulle snu livet på hodet for den profilerte bryteren.
Les mer om:

Stig-André Berge forteller om farens drap på stemoren

Stig-André Berge (35) tilegnet OL-bronsemedaljen høsten 2016 til sin nylig avdøde mor Anne Elisabeth. Svært få visste at han holdt hemmelig en annen familietragedie: Farens drap på stemoren ett år tidligere.
Les mer om:

– I sommer var dette rett og slett fjernt for meg

For halvannen måned siden kjempet Sarah Suphellen (20) om å berge plassen i Toppserien. Før Champions League-debuten innrømmer trønderen overgangen har gjort henne mye mer skjerpet.
Les mer om:

Berge om Drillo-kritikk: – Jeg bør være mer toneangivende

TV 2s eksperter mener man bør stille høyere krav til de kreative norske spillerne. Både Sander Berge og Moi Elyounoussi er enige i kritikken som kommer.
Les mer om: