Nyheter om Bergan


Håndballspillere på Bankcup: - Vi er i rulleskiløypa hver dag

Ingrid Bjørnstad Nærstad (13) og Regine Bergan (12) bruker skiløypene til å trene allsidighet.
Les mer om:

Slåss på Gatafestivalen og fant 1,2 kilo hasj i skogen

Rett i slagsmål etter at Julie Bergan gikk av scenen, 1,2 kilo hasj i en bag, og et forbruk på 20 gram hasj om dagen.
Les mer om:

Jon Bergan vurderte å forlate sine partikolleger: - Jeg kommer ingen vei med dikkon likevel

Jon Bergan (KrF) foreslo først et gruppemøte med gruppa si, men han ombestemte seg momentant.
Les mer om:

Jon Bergan

Les mer om:

Vegard (25) kunne blitt historisk. Likevel angrer han ikke på valget

KRISTIANSAND: Vegard Bergan (25) forlot årets suverene fotballag i Norge, Bodø/Glimt, i sommer. I stedet for å bli seriemester, kjemper han nå en intens kamp mot nedrykk med Start.

Plutselig gikk videoen til Bjørn Erik (28) viralt: – Ingen forstår hvordan det er mulig

Bjørn Erik Bergan har kjempet seg tilbake i jobb etter at han ble lam for to år siden. Nå har han fått uventet oppmerksomhet i sosiale medier.
Les mer om:

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk hver fredag. Mens du bidrar til å roe ned pandemien, sett på noen tunes. I natt hørte 730.no gjennom 57 nye norske låter, og plukket ut disse. Kapteinen «Dagen pappa grein» Når vi hører Kapteinen, skulle vi ønske at enda flere sang på kav stavangersk. Heldigvis har vi blant andre Kjell. Siddisen synger råflott om et tema som dessverre altfor mange kan relatere til: Å miste noen som står en nær til kreft. Den vakre låten har han laget med Coucheron og brukes i en kampanje for Kreftforeningen.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Mener Start ble snytt for straffe på Lerkendal: – Den er soleklar

Ekspertene er enig med Vegard Bergan i at han skulle hatt straffespark mot Rosenborg. Dommeren sier han vurderte det annerledes.
Les mer om:

Mener Start ble snytt for straffe på Lerkendal: – Den er soleklar

Ekspertene er enig med Vegard Bergan i at han skulle hatt straffespark mot Rosenborg. Dommeren sier han vurderte det annerledes.
Les mer om:

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp. Vel, ikke all norsk musikk. Men 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 55 nye slipp. Her serverer vi en duggfrisk dose med norske artister innen flere sjangere. Victoria Nadine «Be Okay» Okayyyyyy, Victoria! Du kunne synge bra allerede som 16-åring på Idol som Victoria Karlskås Andersen. Men gud bedre, dette ble ekstra smellvakkert Folk som nettopp har dumpet sin ego kjæreste bør bli okay med denne på rotasjon i hele helgen.

Politiet om rus, stjeling og organisert slåssing blant unge: – Dere andre må tørre å si i fra

Ved inngangen til ny helg går Marius Bergan i Forebyggende Harstad ut med oppfordring til ungdom i byen.
Les mer om:

Politiet om rus, stjeling og organisert slåssing blant unge: – Dere må tørre å si i fra

Ved inngangen til ny helg går Marius Bergan i Forebyggende Harstad ut med oppfordring til ungdom i byen.
Les mer om:

Christine Dancke om Palmesus: – Gråt på generalprøven

Julie Bergan og Arif er bare to av artistene som opptrer på Palmesus-festivalen i Kristiansand som vises på VGTV kl. 19.30 i kveld. Christine Dancke er rørt programleder.
Les mer om:

Dancke om Palmesus Classics: – Gråt på generalprøven

Julie Bergan og Arif er bare to av artistene som opptrer på Palmesus Classics i Kristiansand som vises på VGTV kl. 19.30 i kveld. Christine Dancke er rørt programleder.
Les mer om:

Dancke om Palmesus Classics: – Gråt på generalprøven

Julie Bergan og Arif er bare to av artistene som opptrer på Palmesus Classics i Kristiansand som vises på VGTV kl. 19.30 i kveld. Christine Dancke er rørt programleder.
Les mer om:

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

UNDERGRUNN: – Vi sikter ikke mot et gangster-image!

UNDERGRUNN er tilbake. Nå med sitt debutalbum Firenze’s Finest. UG gikk fra å være et SoundCloud-fenomen til å få mye oppmerksomhet utenfor plattformen – både for musikken og sin klesstil. Boybandet består av seks kompiser fra Oslo øst med aliasene Marstein, Loverboy, Rikpappa, Fretex, Puz og Plaza. I 2018 var UNDERGRUNN kun 15 år gamle da de slapp sin debutsingel «Isbil». Ifølge dem selv var de i starten av puberteten da de spilte inn låten, noe man hører på stemmene deres. Siden den gang har «Isbil» fått flere hundre tusen spins på Spotify, de har sluppet EP, mixtape og flere singler. UNDERG

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Tone har jobbet en ekstra uke i måneden under koronatiden, og lagt ut av egne penger for bedre undervisning. Får ikke fem øre av fylket.

– Det har vært strevsomt, sier Greveskogen-lektor Tone Bergan om koronatiden.
Les mer om:

Programmet til Palmesus Classics i Kilden er klart

Julie Bergan og Arif er blant artistene som skal spille på satsingen Palmesus Classics i Kilden.
Les mer om:

Glimt med en knusende seier

Fire mål på åtte minutter i andre omgang var bare noe av det Bodø/Glimt vartet opp med da de slo Start 6-0 og fortsatte storspillet i Eliteserien lørdag.De ledet riktignok 2-0 til pause, men det er minuttene før timen var spilt alle vil huske etter lørdagens kamp.Først skjøt Jens Petter Hauge et straffespark i nettet i det 53. minutt før Philip Zinckernagel skjøt ballen i lengste hjørne minuttet senere. Kun to minutter etter det igjen fikk Hauge kampens andre nettkjenning, denne gangen fra hode. I det 60.

– Det her holder ikke og vi henger ikke med i det hele tatt

Start-spiller Vegard Bergan etter at Joey Hardarsons lag tapte 0–6.
Les mer om:

Topp 9 nye norske sanger som kom i dag

Norsk musikk x norsk sommer. Nå begynner det å bugne av nye tunes fra kongerikets mange artister. Nedenfor disker 730.no opp med to håndfuller med norsk musikk plukket ut fra dagens slipp. Jerry Folk «Slow» Uten label og management – men allerede med 150 millioner streams hos Spotify. Jerry Folk alias Gerard Taylor fra St. Hanshaugen i Oslo fortsetter å gjøre tingen sin. Nå med et dobbelt slipp: «Slow» og «Carousel».  Les intervju med Jerry her. (Fun fact: Han lager også hip-hop under et annet alias. Mer om det senere.)   HAYES feat.

Når Paal spiller her på lørdag, må du befinne deg på sjøen

Grunnet koronasituasjonen har Bergan Vel måttet snu litt opp-ned på årets konsert på Barneskjær.
Les mer om: