Nyheter om Bergan


Stor stemning i storteltet: Publikum strømmet til utover kvelden

– Jeg skal feste og danse med dere, uansett hvordan jeg synger, sa artisten Julie Bergan, etter at hun og bandet smelte til skikkelig i åpningsnummeret på Tjuvstarten.
Les mer om:

Kapteinen brekker ned sin første mixtape – låt for låt ✨

Ikke kall det et album! Det føles som at Kapteinen slapp debutsingelen sin i går, men nå er mannen med Norges mest myndige artistnavn allerede klar med sin første mixtape. Kjell Øverland aka Kapteinen har imponerende nok produsert hele godteposen selv. Selvbeskrivende En mixtape om kjærlighet har 13 spor og én gjesteartist; Nora Collective-kollega Unge Ferrari. Fun fact: Julie Bergan var med å skrive «Mr. Fantastique». Som seg hør og bør byr Stavanger-solstrålen på både på skits og mellomspill.

Alan Walker avslører stjernespekket gjesteliste til sin kommende storkonsert i Spektrum

Lørdag 9. november inntar Alan Walker selveste Oslo Spektrum, og det er etter alle solemerker duket for en stjernespekket aften. I en pressemelding annonseres det fredag at Julie Bergan, Au/Ra, Juliander, CORSAK, Tomine Harket, Omar Noir og Torine er bekreftet som gjesteartister. Walker letter også på sløret om den «vanvittige produksjonen» som jobbes med til konserten. LES OGSÅ: Anmeldelse av filmen «Judy». – Jeg kjenner at jeg både er nervøs og veldig spent på den kommende Aviation-turnéen – og ikke minst, Oslo Spektrum!

TV-aksjonen mangler nesten 400 bøssebærere: – Hvis ikke flere melder seg snart, må vi sette inn krisetiltak

Aksjonsleder Jan Petter Bergan er redd for at aksjonen ikke får dekket hele Tønsberg, dersom de ikke får inn langt flere bøssebærere før søndag.
Les mer om:

Nick Strand og Mikkel fra Broiler får hjelp av influencer-eks

Konseptet remakes av gamle låter er nydelig i seg selv. Enda mer nydelig er det når to godsnuter, henholdsvis Niklas Strandbråten og Mikkel Christiansen alias Nick Strand og Mio, gjør det sammen. For ikke lenge siden slapp Nick, som en periode var med i Seeb, solo-debuten «Stuck on you» med Hanne Mjøen. Nå har Nick og Broiler-Mio gravd i arkivet og funnet frem Norges mest spilte radiolåt i 2000 og 2001. De har nemlig gitt nytt liv til Ice-klassikeren «Can’t Get Over You». Og ikke bare dét, for noen dager siden dukket en promovideo opp på Instagram-kontoene til Mikkel og hans legende av en eksk

INVITASJON: Milsluker'n Skisamling 2019 – Aketun, Bergan, Stenvold og Reed er instruktører

Det nærmer seg tid for de første samlinger på snø, blant tidligsamlingene finner vi Milsluker'n Sport sin årlige samling.
Les mer om:

Opprykket glapp for Flint

Kompisgjengen på Flint 3 måtte se Store Bergan stikke av med plassen i 6. divisjon rett foran nesa på dem.
Les mer om:

Knutsen endrer minst mulig på laget. Slik stiller Glimt

Vegard Bergan går inn på stopperplass og erstatter en skadet Marius Lode mot Lillestrøm.

Julie Bergan stiller for Kaptein Sabeltann og det ser ut som hun eeelsker det

It’s lit! Kaptein Sabeltann har holdt koken fra før Julie Bergan – sannsynligvis – var påtenkt.
Les mer om:

Åge Sten Nilsen og Julie Bergan synger på ny Sabeltann-plate

Fredag 20. september slippes helt nye versjoner av noen av de kjente Sabeltann-låtene. Musikken er arrangert av Sol Heilo, og på den nye plata er det en overraskelse fra Terje Formoe; en helt ny sjørøverlåt, sunget av Julie Bergan.
Les mer om:

Julie Bergan er gal nok i sin nye musikkvideo

Crazy skills! Norges mest streamede kvinnelige artist i 2018 er også en sertifisert danseløvinne. Hvis man ikke har fått med seg ferdighetene til Julie Bergan; ta en titt på musikkvideoen til «Crazy Enough» som hun slapp i kveld. Den stilige, William Blofeld-regisserte snutten svinger seg gjennom et hus med Skien-stjernen og en stødig partner – spilt av Daniel Sarr. I likhet med låten går dansen fra øm og rolig til hektisk og dramatisk. I likhet med livet <3 Singelen, produsert av Skinny Days, følger opp «STFU» og «Outlaw» som snart leder til EP-slipp. Se Julie Bergan være gal nok i sin nye mu
Les mer om:

18-åring til Fløy

Sander Barstad Bergan vil gjøre sitt for å sikre Fløys opprykk denne sesongen.
Les mer om:

Super-Nordkvelle plaget Bergan da Odd vant toppkampen

SKIEN: (Odd - Bodø/Glimt 3-1) Fredrik Nordkvelle (33) var i kjempeslag da Odd vant toppkampen mot Bodø/Glimt fredag. Det fikk tidligere Odd-spiller, Vegard Bergan (24), merke.

Odd banket serielederen

Odd fortsatte sin gode hjemmeform da serieleder Bodø/Glimt kom på besøk. Allerede etter 12 minutter sendte Fredrik Nordkvelle vertene i ledelsen, da et langskudd gikk via tidligere Odd-spiller Vegard Bergan og i nettet. Ni minutter senere doblet Espen Ruud, før Glimt reduserte like etter pause. Reprisen viste riktig nok at det skulle vært vinket for offside. Ulrik Saltnes satte inn sitt femte for sesongen. Men det hjalp ikke, for i det 81. minutt fastsatte Nordkvelle sluttresultatet til 3-1. – Det var en bra match av laget.

Skepsisen borte: – En genial signering

BODØ: Vegard Bergan (24) ble solgt fra Odd til Bodø/Glimt for cirka 200 000 kroner før sesongen. Én av dem som følger Glimt tettest, mener at telemarkingen har vist seg å være et røverkjøp.

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.

De norske artistene kuppet årets Findings

Til tross for et publikum som stort sett var mer opptatt av å ta bilder til instagram og lage kose-moshpits, var det også en rekke spennende musikalske opplevelser å få med seg under årets Findings. Årets program var spekket med norske talenter – i både små og store bokstaver. LES OGSÅ: Kygo skuffet på Findings. Etter det som nesten kan beskrives som et norsk kupp av årets Findings-program er det også naturlig å redegjøre for noen av prestasjonene som ble levert. Julie Bergan fanget publikums oppmerksomhet Julie Bergan skjønner straks hvor stemningen ligger fredag ettermiddag og inviterer føl

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag bugner det av kliss ny musikk. Inkludert masse norsk. 730.no tråler gjennom slippene og luker ut noen lekre låter innen flere sjangere. Amara «Halvveis love» Oslo-gutten fra Adamstuen har ikke tid til halvveis love fra jenter som lever falske Instagram-liv. Låten har Adrian Amara skrevet og produsert selv, og rett før han flipper beaten sampler han «Adamstuen» fra Ruter. Du vet, trikken.

Disse artistene bør du få med deg på Findings

Findings tar for sjette år på rad over Bislett stadion, og med fenomenet Kygo tronende øverst på årets plakat, er det selvsagt duket for tropisk house-fest i hovedstaden denne helgen. GAFFAs utsendte dro frem spåkulen og tok en titt på hvilke andre artister som er verdt å få med seg under årets utgave av Findings. LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser Findings-opptreden. Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side om hvilke konserter DU gleder deg til å se på Findings Festival. R&B-dronning Hvem: Julie Bergan Hvor: Magenta Når: Fredag 16.

Lil Uzi Vert avlyser Norge

Dårlige nyheter for alle som gledet seg til å se Lil Uzi Vert på norsk jord denne uken… Mandag morgen bekrefter Oslo-festivalen Findings at Lil Uzi Vert avlyser fredagens planlagte konsert på Bislett. Hip-hop-duoen Broiler stepper inn. Trolig til stor glede for Findings-folket. – Lil Uzi Vert må dessverre kansellere konserten på Findings grunnet uforutsette hendelser. Vi håper å se han på Bislett en annen gang.

Gata 19: Julie Bergan fikk alle til å danse

Julie Bergan var full av energi på scenen i går kveld og fikk et helt folkehav til å danse.
Les mer om:

Julie Bergan på Gata

Julie Bergan frir til Parken og Blåfrost.
Les mer om: