Nyheter om Berg


Kristine (22) føler hun mister mye av studietiden: - Den får vi aldri tilbake

– Det er så masse vi skulle gjort når vi er studenter. Vi får aldri denne tida tilbake, sier Kristine Berg som studerer ved Nord universitet.
Les mer om:

Hos Camilla og Lise peker pilene oppover, men spesielt én ting har endret seg det siste året: – Du kan ikke ta heisen til suksess, du må ta trappen, trinn for trinn

Camilla Berg Eriksen og Lise Johansen eier og driver Øya Interiør som holder til i Tønsberg. Nå har boligstylingfirmaet havnet på Dagens Næringslivs gaselleliste for 2020.

Groruddalsdebatt: Tunnelene planlegges i fast berg / Vann- og avløpsetaten svarer Kjartan Eide om Stamnett-prosjektet

Vann- og avløpsetaten er i gang med arbeidet for å sikre Oslos befolkning en robust vannforsyning. Dagens vannforsyning er sårbar fordi vi kun har én hovedvannkilde og ett vannbehandlingsanlegg. Én hendelse kan medføre stans i vannforsyningen til store deler av byen etter få timer.
Les mer om:

Valdres Næringshage inngår formelt samarbeid med miljøfyrtårnkonsulenten Erik

Miljøfyrtårnsertifisering for bedrifter i Valdres gjøres nå enda mer tilgjengelig gjennom et formalisert samarbeid mellom miljøfyrtårnkonsulent Erik Berg og Valdres Næringshage.
Les mer om:

Nå er den tjukk nok – kommer det mer snø, blir det skispor på isen mellom Leira og Fagernes til helga

Lars Tore Berg på Leira har sjekka strandefjordisen og forteller at den nå er tjukk nok til å tåle skiløpere. Dersom det kommer mer snø, starter han å legge skisporet mellom Leira og Fagernes til helga.
Les mer om:

Nelia oppfyller drømmen: – Lokalene er helt perfekte

Etter nesten 15 år i restaurantbransjen får Nelia Berg oppfylt drømmen sin.
Les mer om:

– Mange blir ekskludert når kommunale tomter selges til høystbydende

Stadig økende og høyere boligpriser bekymrer Hannah Berg (Rødt) og Camilla Eidsvold (SV). – Nå må vi være kloke og tenke litt nytt så spesielt unge mennesker kommer seg inn på boligmarkedet, mener de to politikerne.
Les mer om:

MDG-Lan: Vil fase inn dieselbilfrie gater fra 2022

Klima- og samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) vil ha større fart på fjerningen av bensin- og dieselbiler fra Oslos sentrumskjerne enn det som hittil er kjent. Byrådet vil starte med utslippsfrie soner allerede i 2022.
Les mer om:

Patrick Berg nedringt fra Tyrkia

Patrick Berg fikk telefonstorm.
Les mer om:

Berg advarer Bodø/Glimt: – Tror ikke man skal bli uvenner

Patrick Berg (23) mener Bodø/Glimt må passe seg for å kreve for mye for spillerne sine når utenlandske klubber banker på døren.
Les mer om:

Kommune nekter å starte teststasjon før staten stiller med helsepersonell

– Det er nødvendig å si klart ifra i det øyeblikket krav fra myndighetene går utover helsetjenestene til befolkninga, sier kommuneoverlege i Rana, Frode Berg.
Les mer om:

Nordstrandsfolk krever trikkelinje til Rikshospitalet. Men vil folk på Ullevål til Ekeberg?

Et samlet bydelsutvalg på Nordstrand ba i november om at trikken fra Ljabru igjen skal gå til Rikshospitalet. Nå har de fått svar fra byråd Lan Marie Berg (MDG).

Nordstrandsfolk krever trikkelinje til Rikshospitalet - slik svarer byråden: – Tolker dette som et stort gjennombrudd

I et brev fra byråd Lan Marie Berg til bydelsutvalget på Nordstrand skriver hun at det vil være mulig å få tilbake en trikkerute fra Nordstrand til Rikshospitalet til sommeren.
Les mer om:

Alva-gründeren ser lyst på året som kommer

Geir Anders Hætta Berg i Alva Form AS er optimist etter at bedriften fikk koronamidler fra kommunen. Nå kan de endelig tillate seg en bred og helhetlig markedsføring av bedriften og produkter de har brukt lang tid på å utvikle.
Les mer om:

Takk for åpenheten – god bedring til dere alle

Jeg tror at mange - i både idretten og resten av samfunnet - har følt en slags skam forbundet med å pådra seg korona. Få det bort. Gjør da heller som Stian Enghaug, Jacob Berg Stjernen-spillerne med flere som i de siste dagene har vist en flott åpenhet, skriver sportsjournalist Joakim Simensen.
Les mer om:

Gert vil ha fart på jernbanen ut fra Tønsberg: – Sett Petter Berg på saken!

Skal det bli fart i byggingen av nytt dobbeltspor fra Tønsberg mot Larvik, må Tønsberg-politikerne gjøre som de gjorde med Presterødbakken: Få fram et gryteklart prosjekt og kjøre på, mener Gert Heiberg.

Verdens rikeste klubb løser Manchester United sitt Paul Pogba problem

Man skulle tro at tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino har fått med seg alle problemer som Manchester United sitt dyreste kjøp gjennom tidene Paul Pogba har skapt og nå som han har alle pengene i verden ville styrt unna. Den argentinske manageren har pengesekken til Paris Saint-Germain til rådighet og dermed starter ryktene å svirre. – Så langt har vi hørt at Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Christian Eriksen og Sergio Agüero er på vei, men vi skal innrømme vi er litt overrasket over det Daily Star skriver.

Erling Haaland er spilleren som avgjør Premier League for United

Vi har blitt godt vant med å kunne sette oss tilbake i stolen og la all verdens managere, spillere og fotballeksperter øse ut med superlativer om Erling Haaland. Nå kom den siste beskrivelsen av verdien til 20-åringen som får selv oss til å gape. Den tidligere Aston Villa-spilleren Gabriel Agbanlahor bruker tiden som fotballpensjonist til å synse om det som foregår i Premier League.

Liverpool jobber aktivt for en løsning for stoppertalent Sepp van den Berg

Det er overhodet ikke aktuelt å la 19 år gamle Sepp van den Berg forsvinne fra Anfield permanent. – For to somre siden var Liverpool og hentet stoppertalentet i den nederlandske klubben PEC Zwolle for 20 millioner kroner (pluss en del bonuser). Det er mange før han i stopperkøen og det kommer ikke til å bedre seg med det første, det er ikke så lenge til Virgil van Dijk er tilbake i full vigør.

Skal lage en ny visjon

Ordfører Marlen Rendall Berg vil involvere alle i jobben med å lage en ny visjon for Fauske.
Les mer om:

Første natten ble det testet 27 personer der Mariell er stasjonert i den bitende kulda

Ordfører Rune Berg er veldig imponert over ståpåviljen som kommunens ansatte har vist for å få opp teststasjonen i Junkerdalen.
Les mer om:

MDG-byråd mener regjeringen torpederer Oslos klimamål

Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) mener regjeringens nye klimaplan er ødeleggende for klimamålene i hovedstaden.
Les mer om:

Jacob (20) smittet på kamp i Sarpsborg – 50 personer i Molde måtte i karantene

Frilansjournalisten Jacob Berg ble smittet av coronaviruset etter å ha dekket ishockeykampen mellom Sparta og Stjernen for Fredriksstad Blad. Det førte til at 50 personer måtte i karantene i Molde.
Les mer om:

Spurte om grønn adkomst til Sognsvann: Byråden trakk frem ulykker en halv kilometer unna

Bystyrerepresentant Bjørn Revil (FNB) mener flere skattemillioner blir brukt til å løse et problem som ikke eksisterer, etter at han fikk svar fra miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie berg (MDG).
Les mer om:

Her kan sonene uten fossile biler komme. Aktuelt å utvide til nye deler av Oslo

Byråd Lan Marie Berg (MDG) er kjempeglad for at regjeringen åpner opp for fossilfrie soner i Oslo. Hun mener at tiltaket er viktig for å oppnå en utslippsfri by. Flere opposisjonspartier er bekymrede.
Les mer om: