Nyheter om Berg


Nå er det slutt på «dårlige unnskyldninger»

Råholt-klubben ønsker ikke lenger bare å være «høstlaget EIF». Med Roy Arne Berg i spissen ønsker rødtrøyene å bygge treningskultur og klubb.
Les mer om:

Lise (31) sparer 350.000 kroner i året

Lise Vermelid Kristoffersen skal bli økonomisk uavhengig før hun er 40 år. For Eivind Berg ble en Playstation en dyrekjøpt erfaring, mens for Kjersti Grønseth har det gått sport i å spise billig. Møt de tre pengebloggerne her.

Slår Norge lett, selv med de spillerne som er vraket fra laget

Det er bare noen få dager igjen til EM kvalifiseringen starter, Norge møter Spania og Sverige. Mens våre naboer virker stadig enklere å vinne over med stadige forfall ser Spania fryktelig sterke ut.  Sverige gir 19-åringen Alexander Isak sjansen i EM-kvalifiseringstroppen som møter Norge 26. mars i Oslo. Les: Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige John Guidetti og Isaac Kiese Thelin er vraket av landslagssjef Janne Andersson. Vrakingen av Guidetti ble en stor nyhetssak da Sveriges store spiller Victor Nilsson Lindelöf som til daglig spiller for Manchester United meldte avbud.

Israel må hele tiden gjøre det som er nødvendig for å overleve som nasjon

Kjell J. Tveter svarer Hannah Berg at jødene i dag må kjempe for livet for å kunne bo i ca 12 prosent av det landområdet som ble tildelt dem i 1920. Han mener britene svek jødene ved å gi bort land og tillate ukontrollert arabisk innvandring i daværende Palestina.
Les mer om:

Kan gå mot et historisk godt valg – men Rødt trenger listetopper i Råde og på Hvaler

– Vi har klart å fylle listene, men det er ikke bare enkelt å finne noen som vil stå på toppen, sier Hannah Berg, ordførerkandidat og politisk nestleder i Rødt Fredrikstad.

LO-topper sterkt bekymret for økende grensehandel og import – vil bli kvitt tollfri 350-kroners netthandel raskt

Regjeringen har lovt å fjerne tilbudet om toll- og momsfri netthandel for 350 kroner fra nyttår. Jan-Egil Pedersen og Knut Berg i NNN forventer en rask reaksjon og frykter tap av arbeidsplasser i næringsmiddelindustrien.

Personlig bestenotering for Berg og Nordli

Stian Berg gikk inn til en knallsterk 11. plass i Birken. Simen Engebretsen Nordli ble nummer 29.
Les mer om:

Regjeringen vil ha bjørn midt i et av de beste beiteområdene for sau og rein

- Vi sliter allerede med store tap til jerv og gaupe. Kommer det bjørn også er det en katastrofe, sier ordfører i Saltdal, Rune Berg.

Domprosten i Kristiansand med støttetale i moskeen

Domprost Freddy Berg talte fredag i moskeen i Posebyen for å vise solidaritet med muslimer i byen i forbindelse med terroren på New Zealand. Det satte lederen for Muslimsk Union Agder pris på.

– La oss bruke 100 millioner på noe bedre enn et altfor stort kunstsenter!

Folkets Røst ber om at prosjektet Akershus kunstsenter skrinlegges. - Vi kan bare ikke bruke 100 millioner kroner på dette nå, uttaler Tore Berg og Bjørn Ødegaard.

Skal ti-minutters regelen stoppe utbygging Torsnes?

Ulf Berg: – Vi håper at politikerne i Fredrikstad ser det urimelige i at denne ti-minutters regelen skal være styrende for hvor det skal bygges boliger i distriktene våre.
Les mer om:

Patrick Berg: - Et eller annet har løsnet mentalt

Patrick Berg (21) er offensiv som få i forkant av 2019-sesongen.
Les mer om:

Her forsøkte E-tjenesten å rekruttere nye agenter

«Amatørmessig» og «naivt» er ord TV 2-journalist og forfatter Øystein Bogen bruker for å beskrive E-tjenestens bruk av Frode Berg. I sin nye bok beskriver han metodene som systematiske.
Les mer om:

Mener denne russiske vennen lokket Frode Berg i en felle

25 års vennskap endte med at Frode Berg ble rasende på sin russiske venn.
Les mer om:

Visumutfordringer løst, landslagsspiss på plass

Matthew Rusike som beskrives som ving eller spiss har spilt i en rekke klubber som Cape Town City, Club Africain, Kaizer Chiefs og Jomo Cosmos, for et par år siden var han i Sverige og spilte for Helsingborg og Halmstad. Han har trent med Stabæk i noen uker. Nå har 28-åringen – med fire landskamper for Zimbabwe – skrevet under for Bærum-klubben. Les: For første gang måtte Florentino Pérez be på sine knær Welcome, Matthew https://t.co/NaxN8X6r20 — Stabæk Fotball (@Stabaek) March 11, 2019 Han har vært med Stabæk i en periode, og spilte også treningskamp mot Strømmen.

Ja til prøveprosjekt for sekstimersdagen i Fredrikstad

– Rødt Fredrikstad ønsker å innføre et prøveprosjekt på 30 timers arbeidsuke i en avdeling i helse- og omsorgssektoren, forteller Hannah Berg.
Les mer om:

Solskjær svarer Berg: – Ikke helt på viddene

LONDON (VG) Ole Gunnar Solskjærs (46) første Premier League-tap som Manchester United-manager var en av lagets beste kamper under nordmannen, mener tidligere lagkamerat Henning Berg (49).
Les mer om:

Den svenske artisten synger om Kurt Cobain

Den heter Kurt Cobain, og Maggio har skrevet den sammen med Jocke Berg fra Kent og Simon Hassle, melder Universal Music. – Kurt Cobain består av like deler kjærlighetssynth, et bråk i Stockholmsnatten og å velge bort mørke. Det er en sånn låt som jeg ofte ønsker jeg hadde lettere for å skrive.

Putekongen:  – Penger i banken gir meg ikke noen glede

Som 10-åring startet Morten Berg med å selge metallskrot til den lokale skraphandleren. Så tjente han seg rik på dyner og puter.
Les mer om:

Vurderes av utenlandske klubber – men Frida har en god grunn til å bli i Norge

Finnsnes-jenta Frida Berg Lyshoel (23) har muligheter i flere utenlandske klubber, men vurderer ikke å forlate toppserieklubben Røa med det første.
Les mer om:

Bilfritt Oslo: Byråd Lan Marie Berg (MDG) er nødt til å bruke 120 millioner kroner og hogge alle trærne

For å redde miljøet og stanse biltrafikken i Olav Vs gate, må byrådet bruke 120 millioner kroner og hogge alle trærne.
Les mer om:

Berg-etterforskningen ferdig

Russisk sikkerhetstjeneste er ferdig med etterforskningen av spionsiktede Frode Berg. Forsvarer Ilja Novikov tror rettssaken mot nordmannen kan starte i april.
Les mer om:

MDG slår et slag for allemannsretten og områder ved vannet: Visst skal vi passe på!

MDG-leder Margrete Kvalbein beroliger Vigdis Berg som frykter for kyststien på Kråkerøy: – Vi er flere småpartier som kommer til å passe nøye på hvilke verdier vi må vokte.
Les mer om:

Til samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG): «Helt uakseptable forhold»

KOMMENTAR: - Til våren, sommeren og høsten vil mange skolebarn sykle den samme veien som i vinter har vært et mareritt. Vi frykter også at barmarksesongen vil by på betydelige utfordringer knyttet til trafikksikkerheten.
Les mer om:

Best og verst fra blogg-Norge: Februar

Velkommen til mars! Det er rart å tenke på at det kan skje så mye i bloggverdenen i februar – årets korteste måned. Makes you think, og jeg er usikker på om det er på den gode eller dårlige måten. Så la oss hvertfall sette i gang!! Månedens video: Cornelia Grimsmo Cornelia Grimsmo er kanskje ikke kjent for de som kun bryr seg om bloggosfæren (finnes de?), men hun er blant annet stor på Instagram og Youtube, i tillegg til at hun er Annijors BFF og var en del av gjengen som koste seg på Dubai-tur. I det siste har hun ikke hatt det så fryktelig lett, da hun på Valentines fant ut at (eks)-kjæreste