Nyheter om Berdal


Thon på hjemmebane: - Hvis jeg slipper til, blir det bare rotete

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/NORDRE AKER: Fredag ble Olav Thon (95, fyller 96 år i dag, 23. juni) og Sissel Berdal Haga (79) endelig ekteforlk, under en seremoni på Hotel Bristol, som var det første hotellet til eiendomskongen fra Hallingdal. - Dette viser at kjærligheten ikke har noen aldersgrense, sa ordfører Marianne Borgen, som viet de to.Nordre Aker Budstikke var tilstede under vielsen.

Nå er de herr og fru Thon: - Vi har grodd fast i Nordre Aker!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Fredag 21. juni fikk Olav Thon (95) sin Sissel Berdal Haga (78) til hustru, i en storslått feiring med 250 gjester på Hotel Bristol. Og dét er det symbolikk i: Bristol var Thons første hotell.I forkant av selve vielsen klokken 11.30 inne i Bristol Hall, var det stor ståhei utenfor. Kampen Janitsjar spilte opp, og brudeparet kom også ut en tur for å hilse og å høre på musikken en liten stund.

Nå er de mann og kone

Etter å ha «tenkt på det i over 30 år», er Olav Thon og Sissel Berdal Haga nå gift.
Les mer om:

Begge har sagt ja – nå er de gift

OSLO (NRK): Eiendomsmilliardær Olav Thon (95) og tidligere tingrettsdommer Sissel Berdal Haga Thon (79) har vært livsledsagere i over 30 år. I dag ga de hverandre sitt ja.
Les mer om:

Nå er de mann og kone

Etter å ha «tenkt på det i over 30 år», er Olav Thon og Sissel Berdal Haga nå gift.
Les mer om:

Mann og kone: Olav Thon (95) har sagt ja til Sissel Berdal Haga (78)

HOTEL BRISTOL OSLO (VG) Nå er de gift. Den kjente hotell- og eiendomsmilliardæren fikk fredag sin kjære Sissel på Hotel Bristol i Oslo.
Les mer om:

Sissel om førsteinntrykket av Olav Thon: – Jeg synes han var fryktelig gammel

Med 243 gjester til stede ga eiendomsmilliardær Olav Thon (95) og tidligere tingrettsdommer Sissel Berdal Haga Thon (79) hverandre sitt ja.
Les mer om:

I mange år ønsket kjæresten at Olav Thon skulle skille seg. Nå skal de endelig bli mann og kone

Olav Thon (95) om forloveden Sissel Berdal Haga (78): – Det er ganske enestående
Les mer om:

Utdrikningslag for Olav Thon (95) – Sissel (78) var med

Nordberg Grand Prix-gutta fikset utdrikningslag for Olav Thon (95) som gifter seg med sin Sissel Berdal Haga (78) neste uke, etter å ha vært kjærester i 30 år.
Les mer om:

Snart skal Olav Thon gifte seg - tirsdag kveld var det utdrikningslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: I en hage på Nordberg sitter Olav Thon (95) og Sissel Berdal Haga (79), tirsdag kveld. De er i utdrikningslag, sitt eget. Om få dager skal de gifte seg, etter mange år som kjærester. Den store dagen er 21. juni, og skal feires på Olav Thons sitt eget hotell, Bristol.

Klimaet passer seg selv

Hanne Lisa Matt og Kristine Ruud Berdal i Asker MDG har åpenbart problemer med å godta at andre kan ha divergerende synspunkter når det gjelder den påståtte klimakrisen enn hva de selv har.
Les mer om:

Vil gjenreise Larvik Håndballklubb fra 1.divisjon

Eliteserienemnda i Norges Håndballforbund valgte på grunn av de økonomiske problemene i Larvik Håndballklubb å avvise klubbens søknad om eliteserielisens for neste sesong. Larvik har besluttet å ikke anke den avgjørelsen. Syreleder Marion Eriksen Wold skriver i en pressemelding. «Styret har diskutert grunnlaget for eliteserienemndas beslutning, slik dette er beskrevet i brevet fra nemnda. Styret er ikke udelt enig med nemndas fremstilling eller vurderinger.

Sutrer ikke over Kongens Nei i Langmyrgrenda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Bare to dager etter nasjonaldagen, kommer dagen som på Nordberg er større 17. mai. I år faller den på 19.

Thon til NRK: – Det blir en nøktern vielse

Eiendomsmilliardær Olav Thon (95) og tidligere tingrettsdommer Sissel Berdal Haga (79) skal gifte seg i sommer.
Les mer om:

Olav Thon og Sissel Berdal Haga skal gifte seg

Eiendomsmilliardær Olav Thon (95) og tidligere tingrettsdommer Sissel Berdal Haga (79) skal gifte seg i sommer.
Les mer om:

Olav Thon og Sissel Berdal Haga skal gifte seg

Eiendomsmilliardær Olav Thon (95) og tidligere tingrettsdommer Sissel Berdal Haga (79) skal gifte seg i sommer.
Les mer om:

Olav Thon (95) gifter seg i sommer: – Litt som en rus

Hotell- og eiendomsmilliardær Olav Thon og hans mangeårige kjæreste Sissel Berdal Haga (79) gifter seg.

Olav Thon gifter seg

– Haha, ja, er ikke det flott da? Brudeparet er til sammen 175 år, så er vel det ganske ålreit, men litt utradisjonelt da, sier vordende brud Sissel Berdal Haga (78).
Les mer om:

Vender tilbake i 2020

Science fiction-serien «Westworld» vender tilbake med en tredje sesong neste år, bekrefter TV-selskapet HBO. Samtidig er det klart at 2020 også er året der vi kan glede oss over et gjensyn med den populære Larry David-serien «Curb Your Enthusiasm». Også en ny sesong, sesong fire, av komiserien «Insecure» blir å se på skjermene dette året, skriver Deadline. LES OGSÅ: Ligger an til å få sin egen superheltserie. Den andre sesongen av «Westworld» hadde premiere i fjor.
Les mer om:

Kjempet godt i tøft løp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Formen var mye bedre enn under femmila i NM forrige helg. Jeg hadde bra energi i starten og det gikk veldig bra på de første milene. Da kjempet jeg om 11.

– Vi støtter foreningen med penger fordi vi mener de gjør en veldig bra jobb med lokale aktiviteter

Foreningen Opplevelseskortet frir til næringslivet gjennom sponsorordningen «Bærekraftspartner». – Et veldig målrettet konsept, og midt i blinken for oss, sier Merete Berdal, daglig leder i Jotron.
Les mer om:

Triumf for Vasaloppet-vinner Berdal i ekstreme forhold

– Det ble vanskelig å se løypa, melder arrangøren.
Les mer om:

Kunne gått konkurs i går, men så ble næringslivstoppen med på laget

LARVIK: Da Anja Hammerseng-Edin tok kontakt med Jotron-leder Merete Berdal og resten av næringslivet i Larvik var det med en stor klump i magen. Nå er Berdal trolig med på å redde klubben.
Les mer om:

Vasaloppsvinneren Berdal og Jespersen høyt oppe i Engadin Nachtlauf – Seierspallen for Skinstad

Torsdag kveld fortsatte skifestivalen i tilknytning til Engadin Skimarathon med sitt nattrenn ved St.Moritz i Sveits.

Fikk meldingsrush på telefonen etter sin aller største triumf

Tore Bjørseth Berdal fikk klar beskjed om å gå til med alt han hadde. Fem kilometer senere sto han som seierherre i Vasaloppet.