Nyheter om Bentsen


25 år siden Sol-funnet

Nå forleden, den 3. august, kl. 09.20, var det nøyaktig 25 år siden Helge Bentsen ankom undertegnede, bringende med seg ei gul bøtte halvfull av sjøvann.
Les mer om:

– Livet begynte med litt flere brutale kort

Unni Hilt og Hilde Bentsen er blitt nære venninner etter at det første sjokket hadde lagt seg.
Les mer om:

Skogvokterrittet: Emil og bestefar syklet over to mil

(SALTDAL) Emil (9) og Finn-Obert (64) Bentsen var med på den første utgaven av Skogvokterrittet.
Les mer om:

Praktscoring av Bentsen sikret Pors-seier

KRISTIANSAND: Den nye Pors-treneren Knut Rønningene fikk en pangstart med seier i første kamp.
Les mer om:

Skal, skal ikke legge ut tomter på Saltnes?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har nemlig kommet inn en lang uttalelse fra Saltnes velforening som er en protest mot å gå i gang med detaljregulering for bygdetuntomta sør.

Full rulle med fotball på Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er artig å være her å spille fotball, konstaterer Leah T. Bye rett etter kamp nummer to for dagen.Hun spiller på Saltdalkamereatene og de er nettopp ferdig med en kamp, hvor motstanderne fikk inn flere mål enn dem selv.Men det gjør ikke så mye, for journalisten blir fortalt at de vant første kamp i dag. De vil også legge til at motstanderne i andrekampen var litt ufine, og at det forekom klyping. JUBLENDE JENTER.

Styrtregn på Sørlandet - og også i Rogaland er det slutt på sol og varme

– Det er nedbørsaktivitet så langt vi kan se, sier vakthavende meteorolog Ingrid Bentsen i Meteorologisk institutt.

- De fleste på Drageid er for steinbruddet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er veldig skuffet etter dagens møte. Vi driver næring på Drageid og vi trenger ordentlig grus til både veier og skogsveier i området, sier Per Arne Knædal som hele livet har jobbet som bonde på Drageid.Han viser Saltenposte rundt i nærområdet rundt den topp moderne sauefjøset, hvor sønnen satser for fullt på å videreføre familiegjeskjeften.

Brannsjef for «redningsvesenet»

Når Knut Berg Bentsen nå vender tilbake til brannvesenet som brannsjef er det til en etat som har endret seg en hel del siden han jobbet der sist. Nå er det langt på vei blitt et redningsvesen.
Les mer om:

Ansatt som ny brannsjef

Knut Berg Bentsen (45) ble tirsdag ettermiddag ansatt som ny brannsjef for Brannvesenet Sør.
Les mer om:

Finn-Obert Bentsen skal lede Saltdal Ap

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Finn-Obert Bentsen ble valgt til leder, mens Jeanette Steen Kristensen ble nestleder.Sekretær er Wenche Skarheim, kasserer Jon Helge Johansen, mens Bjørnar Nilsen, Solveig Annie Strøm og Elin Ingvaldsen er styremedlemmer. Turid-Hanne Mathisen er fagligpolitisk medlem. Varamedlemmer er Kjell Espen Sivertsen og Arnfinn Johansen.

Nå er Kim (31) pappa på to arenaer

PORSGRUNN: (Pors - Ørn-Horten 4-4) Kim Bentsen (31) har inntatt papparollen på sine to hjemmebaner - den ene i Skien og den andre på Vestsida.
Les mer om:

Håper på fartsgrenseskilt

Beboer Lisa Egeland Bentsen vil gjerne ha noen fartsgrenseskilt på veien til Lilledrange
Les mer om:

Se video fra festen: Hele klassetrinnet overrasket Aina med bryllupsfest

Første dag på jobb etter bryllupsreise ble ikke helt som lærer Aina Bentsen hadde forventet
Les mer om:

Meteorolog om herjingene på Fosen: - Ren tilfeldighet(pluss)

Statsmeteorolog Ingrid Bentsen sier at det kan virke som en ren tilfeldighet at akkurat Fosen fikk de verste ødeleggelsene da polare lavtrykk traff kysten natt til mandag.
Les mer om:

Har doblet besøket etter at biblioteket flyttet

Vennesla-dag på fvn.no: – Utlånet har gått noe ned, men besøket bare øker, smiler bibliotekar Anne Kjersti Bentsen.
Les mer om:

Bebuder oppstart av ny nettavis

Johan Aakre og Kjetil Bentsen planlegger å starte nettavis. Min avis Egersund kan se dagens lys allerede tidlig neste år.
Les mer om:

– Tallene for Eigersund er skremmende

Arbeidsledigheten er på rekordlave 2,9 prosent. Derfor vil flertallspartiene i fylket ta omstillingspengene fra Eigersund. De kan umulig ha oppdaget årsaken til nedgangen, hevder Kjetil Bentsen.
Les mer om:

Nærmer seg legenderekorden: – Krever egen parkeringsplass hvis jeg klarer det

PORSGRUNN: Kim Bentsen (31) fortsetter jakten på John-Erling Kleppes rekord på 326 Pors-kamper - uansett om det blir nedrykk eller ikke.
Les mer om:

MENING: Ny Eigerøy bru løser lite - hva med tunnel?

Vi trenger ny tilkomst til Eigerøy, men trenger det være ny bru? spør Kjetil Bentsen i dette leserinnlegget.
Les mer om:

- Tror ikke jeg har sett så store bølger før

Stormen «Knud» har allerede markert seg i store deler av Sør-Norge. I Egersund ble frilansfotograf Kjetil Bentsen vitne til enorme bølger.
Les mer om:

Robin og Cato skal videreføre «Doses» livsverk: - Galskapen skal fortsette

KRAGERØ: Robin Skoglund Bentsen og Cato Lindheim skal drive Stopp en halv og Jensemann videre i Henning «Dose» Aabøe Bentsens ånd.

Latter og gråt i kirken: - Du var bare snill

Kragerø kirke, Metodistkirken og Kirketomta var stuvende fulle av sørgende som tok farvel med Henning «Dose» Aabøe Bentsen.
Les mer om:

Siste begravelse etter veteranbil-tragedien: – Himmelen blir ikke den samme

KRAGERØ (VG) Kragerø-borgerne tok et gripende farvel med bareier og lokalkjendis Henning «Dose» Bentsen fredag. Han er den siste av de fem døde fra Rjukan-ulykken som begraves.
Les mer om:

Henning «Dose» Bentsen omkom i Rjukan-ulykken: - Gikk rett og slett ikke an å ikke bli glad i deg

KRAGERØ/OSLO (VG) Fire av de fem som omkom i en bilulykke på Rjukan var fra Kragerø, deriblant bareier og lokalkjendis Henning «Dose» Bentsen.