Nyheter om Belsvik


Kongsvinger har latt seg inspirere av Vatikanet

Vi får håpe at ikke katolske fundamentalister tar markeds-stuntet til Kongsvinger ille opp.

Mourinho før Bayern-kampen: «Spillerne har fått forbud!»

På onsdag kveld går Tottenham-spillerne og Mourinho ut på Allienz Arena for å unngå å bli ydmyket. Høres defensivt ut og lite «Mourinho-sk».

Følger etter Petter Belsvik ut døra

Det er store omskiftninger i Kongsvinger om dagen. Rett før helgen forlot assistent trener Petter Belsvik klubben for å bli en del av trenerteamet til Janne Jönsson i Stabæk, nå er det over for hovedtreneren også. Det er bare et år siden Vitor Gazimba ble hovedtrener for Kongsvinger.

Petter Belsvik har kommet «hjem» til Stabæk

Petter Belsvik har hittil vært ti år i Stabæk, og han gleder seg veldig til å ta fatt på det ellevte. «Det er som å komme hjem, dette er jo klubben i mitt hjerte», sier Belsvik til Stabæk sine sider. Les: Petter Belsvik tar sin hatt og går «Dette er fjerde gangen jeg signerer kontrakt som arbeidstaker i Stabæk Fotball», sier Belsvik og smiler fornøyd. Svært fornøyd, til og med Petter har vært i Stabæk som spiller, spillerutvikler, assistent-trener og hovedtrener.
Les mer om:

Petter Belsvik tar sin hatt og går

Det er bare to personer som har scoret flere mål en Petter Belsvik (159) i Eliteserien, Sigurd Rushfeldt og Harald Martin Brattbakk. – Til tross for dette ble han aldri kalt ut til spill for landslaget (noe vi synes var veldig rart) eller ble i et enkelt år toppscorer i Eliteserien.  Kongsvinger opplyser på sin hjemmeside at Petter Belsvik, som har vært assistent under Vitor Gazimba denne sesongen, er ferdig i klubben. Det har klubben og Belsvik kommet til felles enighet om, ifølge Kil.no.

Eit barn finn seg sjølv

Rune Belsvik har fått mange prisar for barnebøkene sine. Denne er like prisverdig som fleire tidlegare.
Les mer om:

Reagerer på beskyldninger: - Viser liten forståelse

Petter Belsvik (51) slår tilbake mot påstand om streik.
Les mer om:

Belsvik sier opp som assistent i Kongsvinger

Petter Belsvik gir seg som assistenttrener i 1. divisjonsklubben Kongsvinger. Det bekrefter hans advokat til VG onsdag.

Tabben: – Eg skjønar enno ikkje heilt korleis dette kunne skje

Rune Belsvik lærer folk å meditere.
Les mer om:

Gratulerer med 100 år og seier

Hamarkameratene ble stiftet i 1918 og er på vei oppover i norsk fotball igjen, slik de har vært mange ganger tidligere. Etter de for første gang i 1969 rykket opp til øverste nivå i Norge har de norgesrekord i å rykke ned igjen. – Hele 8 ganger har de vært i «Eliteserien» for så å rykke ned.

Belsvik til Larvik

Petter Belsvik ble lørdag presentert som ny daglig leder i Larvik Håndballklubb. Det skjedde tre dager etter at han ga seg som Fram Larvik-trener.
Les mer om:

Belsvik fra fotball til daglig leder i Larvik Håndballklubb

Hadde flere fotballtilbud, men takket nei.
Les mer om:

Petter Belsvik ferdig i Fram: – Han følte seg tom

2. divisjonsklubben Fram Larvik har vært i hardt vær etter at de stilte med åtte mann i kampen mot Nybergsund for tolv dager siden. Nå forlater hovedtrener Petter Belsvik klubben.
Les mer om:

Ingen straff for Fram: Derfor ville ikke Belsvik tvinge juniorene til å spille

Fram-trener Petter Belsvik (50) ville ikke «tvinge» spillere fra klubbens integrerings-juniorlaget til å spille A-lagsfotball. Slik forklarer han valget om heller å stille med for få spillere i bortekampen mot Nybergsund.
Les mer om:

Belsvik forventer konspirasjonsteorier etter avbrutt Fram Larvik-kamp

Fram Larvik startet med sju utespillere borte mot Nybergsund i 2.- divisjon lørdag. Etter 21 minutter blåste dommeren av kampen. Da ledet hjemmelaget 3-0.
Les mer om:

Petter Belsvik: – Dette er en trist dag for fotballen!

Fram, med åtte spillere, spilte i 20 minutter i bortekampen mot Nybergsund. Da kolliderte to larvikspillere med hodet, og dommeren hadde ikke annet valg enn å blåse av kampen.
Les mer om:

Nybergsund - Fram ble en parodi - avblåst etter 21 minutter

Fram stilte som Petter Belsvik varslet bare med åtte spillere mot Nybergsund. Etter mange timer på veien ble det ikke mange minutter spilletid.
Les mer om:

Skulle bli større enn Bayern – nå klarer de ikke stille lag

– Jeg har aldri opplevd maken, sier Fram Larviks trener, Petter Belsvik.
Les mer om:

Hvem skal kommentere Eliteserien nå som Reka som slutter?

Start meldte fredag ettermiddag at de vil presentere ny trener på en pressekonferanse klokken 20 fredag kveld.  VG skriver ta den nye treneren er Kjetil Rekdal. Det har så langt i år gått skikkelig dårlig med Start, bare Sandefjord har gjort det dårlig og hvis ikke noe drastisk skjer vil de rykke ned. – Spørs om det drastisk nok med Kjetil Rekdal. Les: Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng Det er lenge siden 90 tallet, men likevel, den gangen var Start full av sjel, alle på Sørlandet var stolte av klubben sin.

Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng

Det er lenge siden 90 tallet, men likevel, den gangen var Start full av sjel, alle på Sørlandet var stolte av klubben sin.

Tegnegauk kom hjem til Jæren

Bryne-baserte Inger Lise Belsvik feirer 25 år som illustratør med ikke mindre enn fem utstillinger over hele landet.
Les mer om:

Tegnegauk kom hjem til Jæren

Bryne-baserte Inger Lise Belsvik feirer 25 år som illustratør med ikke mindre enn fem utstillinger over hele landet.
Les mer om:

Full splid om norske tv-penger. Camilla kan ikke få rolle hos Espen Eckbo og co. fordi hun er fagorganisert

Skuespiller Camilla Belsvik prøvefilmet for en ny Lene Kongsvik-serie, men ønsker ikke å godta kravene fra Espen Eckbo-selskapet Seefood.
Les mer om:

Erlandsen hyllet prøvespillerne: – Jeg håper jeg får vist meg nok fram til å få kontrakt

(LSK–Start 3-0). Ifølge tidligere LSK-assistent Petter Belsvik skal Mats Haakenstad (23) være blant landets mest løpssterke fotballspillere. Fredag viste han hvorfor.
Les mer om: