Nyheter om Bell


Dax Shepard delte frekt bilde av kona

Skuespiller Dax Shepard (46) fant en ganske spesiell måte å hedre Kristen Bell (40) på.
Les mer om:

Viking-børsen: Joe Bell best da Viking feide over Brann

– Før var det status å ha hytte og bil. Nå er det status å ha perfekte barn
Les mer om:

Holder fire festdeltagere hemmelige: - Vi ville ta støyten

Det har stormet kraftig rundt Nordland Arbeiderparti det siste døgnet. Nå åpner fylkessekretær Tor Arne Bell Ljunggren opp om hvorfor partiet kun offentliggjorde fire av åtte festdeltagere, og hvorfor man endte opp med å leie en suite på Scandic Havet.
Les mer om:

Holder fire festdeltagere hemmelige: - Vi ville ta støyten

Det har stormet kraftig rundt Nordland Arbeiderparti det siste døgnet. Nå åpner fylkessekretær Tor Arne Bell Ljunggren opp om hvorfor partiet kun offentliggjorde fire av åtte festdeltagere, og hvorfor man endte opp med å leie en suite på Scandic Havet.
Les mer om:

Legenden død

Manchester City: - Det er med dypeste sorg, og de tyngste hjerter, vi kunngjør bortgangen til City-legenden Colin Bell.
Les mer om:

City-legenden Colin Bell er død

Colin Bell, husket av de fleste som så tippekamper på 1970-tallet, er død. Han ble 74 år gammel. Det melder klubben på sitt nettsted, og beskriver Bell som en Manchester City-legende. – Han er allment betraktet som den beste City-spilleren i sin generasjon, skriver klubben. Bell døde etter et kort sykeleie. Klubben presiserer at sykdommen ikke var korona-relatert. Han ble med City seriemester (1968), FA-cupvinner (1969), ligacupvinner (1970) og cupvinnercupvinner (1970). I 2004 førte en avstemning blant klubbens tilhengere til at en tribune på Manchester Citys nye arena fikk hans navn.
Les mer om:

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Bell kan bli årets fritidsklubb

Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Miley Cyrus lager Metallica-album med coverlåter

Miley Cyrus lager album med Metallica-låter Miley Cyrus er kjent for å gjøre coverlåter, og stort sett treffer hun blink med sangene hun tolker. Nå røper 27-åringen at hun skal bryne seg på materiale fra Metallica. Men ikke bare én låt. Miley Cyrus lager en hel plate. – Vi jobber med et Metallica-coveralbum, forteller den tidligere Hannah Montana-stjernen via Interview. – Vi er så heldige som kan fortsette å jobbe med vår kunst gjennom [pandemien].

Slik reagerte hun da ektemannen sprakk

Dax Shepard hadde nylig et tilbakefall - etter 16 år som edru. Nå snakker kona, Kristen Bell, ut om hendelsen.
Les mer om:

Idyllen slår sprekker på Tjensvoll

Asgeir Bell og Le Roy Tonning i Tjensvoll Terrasse frykter at de må rive sine nye bad, og tape alle pengene, når hele borettslaget skal totalrenovere rørsystemet. Juristene er uenige om det er lov å pålegge beboerne å rive badet.
Les mer om:

Målfest i Stavanger

Det vart heile sju mål i kampen mellom Viking og Ålesund i Stavanger før dommaren bles i fløyta. Bytyqi starta målfesten etter fem minutt, før Bolkan Nordli utlikna for gjestane. Berisha la på til 2-1, før Bytyqi sette sin andre for dagen. Vikstøl gav heimelaget 4-1, før Haugen reduserte til 4–2. Bell fastsette sluttresultatet til 5–2 to minutt på overtid. Marerittet held dermed fram for sunnmøringane som ligg på jumboplass med fattige sju poeng.

Kool & The Gang-grunnlegger død

Ronald «Khalis» Bell, en av grunnleggerne og vokalist i gruppen Kool & The Gang, er død. Han ble 68 år gammel.
Les mer om:

Kool & The Gang-grunnlegger død

Ronald «Khalis» Bell, en av grunnleggerne og vokalist i gruppen Kool & The Gang, er død. Han ble 68 år gammel.
Les mer om:

Utbrudd i Maine kobles til «Superspreder»-bryllup

Han sto for vielsen under et bryllup som granskes som kilden til et nytt smitteutbrudd i den amerikanske delstaten Maine. – Jeg vil at Guds folk skal nyte friheten, sier pastoren Todd Bell etterpå.
Les mer om:

Robert Pattinson: Filmene rangert fra verst til best

Hvilke Robert Pattinson-filmer bør du se, og hvilke kan du skippe? Tenet er spådd som årets største film, og ikke uten grunn. Når Christopher Nolan (Inception, Dunkirk) teamer opp med noen av verdens beste skuespillere og filmer i Norge (!) må jo resultatet bli bra? Vi kan bare håper for nå. Men, selv om det er mindre enn en uke til vi (endelig) får se R-Patz på skjermen, så kan ventetiden være hard.

Viking tok viktige poeng i bunnstriden

Et selvmål fra Ipalibo Jack og en sen scoring fra Joe Bell holdt til 2-0-seier for Viking over Godset lørdag.
Les mer om:

Viking med etterlengtet seier

Viking kunne juble for sin første trepoenger på fem kamper. Laget fra Rogaland tok ledelsen gjennom et selvmål av Ipalibo Jack, før Joe Bell punktere kampen på overtid. Det er tre viktige poeng for Viking som klatrer forbi Mjøndalen og sender dem ned på kvalifiseringsplass, før deres oppgjør mot Rosenborg senere i kveld.

Slipper sitt første soloalbum

Albumet, som har fått tittelen «The View from Halfway Down», slippes 9. oktober. Men allerede nå er den første singelen, «Love Comes In Waves», ute. Bell sier i en kommentar at han alltid har ønsket å lage et soloalbum, og at han har samlet på materiale opp igjennom årene. Han sier at det i koronaens tid har åpnet seg muligheter til å sortere og ordne med egne ideer – og ferdigstille et album. Hør første singel fra albumet her: (©NTB) The post Slipper sitt første soloalbum appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Drake Bell svarer på anklager om partnervold og voldtekt av mindreårige

Melissa Lingafelt kommer i dag med sterke anklager om ekskjæresten Drake Bell. Historien backes av flere. Melissa forteller via TikTok og Instagram Story at hun flyttet inn med TV-stjernen som 16-åring.
Les mer om:

Joe Bidens barndomsvenn forteller: – Han har drømt om å bli president siden han var 20

SCRANTON, PENNSYLVANIA (VG) Tom Bell (77) og Joe Biden (77) har fulgt hverandre siden de var smågutter. Bell synes ikke det politiske klimaet i USA er bra for tiden. Nå vil han stemme på kompisen.

Jameela Jamil: – Det er ikke noe poeng å skrike på Kim Kardashian

Kim Kardashian skaper sinne. Firebarnsmoren gjør seg klar til å feire sin 40-årsdag i oktober.

– Bli med på ei innhaldsrik veke(pluss)

Det er ingen tvil om at det blir ein annleis sommarferie i år – også for ungdommane. Difor har Prosjekt Ung Arena Ulstein slått seg saman med Bell Ungdomsklubb og MOT i Ulstein – og arrangerer ungdomsveke mellom 22. og 26. juni.
Les mer om: