Nyheter om Belgia


Liverpool jobber aktivt for en løsning for stoppertalent Sepp van den Berg

Det er overhodet ikke aktuelt å la 19 år gamle Sepp van den Berg forsvinne fra Anfield permanent. – For to somre siden var Liverpool og hentet stoppertalentet i den nederlandske klubben PEC Zwolle for 20 millioner kroner (pluss en del bonuser). Det er mange før han i stopperkøen og det kommer ikke til å bedre seg med det første, det er ikke så lenge til Virgil van Dijk er tilbake i full vigør.

26 døde etter julenisse-besøk

Et besøk av en koronasmittet julenisse får skylden for at 26 mennesker har mistet livet i Belgia.
Les mer om:

Belgia sliter fortsatt tungt i korona-motbakken

Få har mer grunn til å vente på vaksinen enn Raymonde Leclercq (90). Aldershjemmene i Belgia er de som har vært hardest rammet av noe vestlig land. Og nå herjer viruset igjen.
Les mer om:

Pfizer har problemer med vaksineleveransen – Norge trolig ikke berørt

Leveransen av Pfizer-vaksinen er forsinket for åtte EU-land etter problemer med forsendelsen fra fabrikken i Belgia. Forsendelser til Norge går som normalt.
Les mer om:

Avis: Voldsom eksplosjon i Belgia

En stor eksplosjon rammet lørdag formiddag byen Temse i Belgia, melder den belgiske avisen La Libre.
Les mer om:

Alt er klart for vaksinering i Bodø: – Vi får vaksiner i uke 1

De første leveransene av Pfizer og Biontechs vaksine til EU-land er på vei fra fabrikken i Belgia. I Bodø er alt klart for vaksinering.
Les mer om:

Vaksinefabrikk starter europeiske leveranser

De første leveransene av Pfizer og Biontechs vaksine til EU-land er på vei ut fra fabrikken i Belgia.
Les mer om:

Pfizer-sjef om vaksinen: – Dette opplever jeg nok bare én gang i livet

Pfizer-vaksinen er den første som har blitt godkjent for bruk i EU og Norge. Det betyr at vaksinedosene som venter på fabrikken i Belgia nå kan lastes og sendes ut med lastebiler.
Les mer om:

Belgia stenger grensene for reisende fra Storbritannia

En rekke land stanser når flyginger og innreise fra Storbritannia, der det er oppdaget en ny coronavariant. Norge vurderer behovet for tiltak.
Les mer om:

Belgia stenger grensene for reisende fra Storbritannia - Høie vurderer tiltak

Belgia stenger for all innreise fra Storbritannia, der det er oppdaget en ny koronavariant. Norge vurderer behovet for tiltak.

Slik blir koronajulen i Europa

KORONA: Synes du vi har strenge koronaregler i Norge? Da skal du prise deg lykkelig over at du ikke bor i Belgia.
Les mer om:

Så mye kan FKH få for Velde: – Blir ikke solgt uten skikkelige penger

Kristoffer Velde er et av FKHs største salgsobjekter. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson blir ikke overrasket om Velde havner i Belgia eller Nederland.

Alle kvalifiseringsgrupper for VM i Qatar

Det er ikke lenge til de første kvalifiseringskampene for VM i Qatar i 2022 starter, vi får håpe at vår nye landslagssjef Ståle Solbakken er ute av karantene innen mars når det hele sparkes i gang. Tidligere i dag ble gruppene trukket, veien til VM virker å være forholdsvis lett for Danmark, mens både Sverige og Norge får en vesentlig tøffere vei.

Vant gjev pris: – Vi fikk en kjempestor mulighet i Australia, men takket nei

MIDT-TELEMARK: Lindheim Ølkompani gjør det stort i internasjonal sammenheng. Nå har de vunnet priser i store øl-konkurranser både i Belgia og i Panama. I tillegg har de flere tilbud fra land som ønsker å ta inn ølet.
Les mer om:

Mener Norge skiller seg ut

Anders Tegnell sammenlikner Sverige med land som Storbritannia og Belgia, når han peker på at befolkningstetthet kan være avgjørende for hvordan pandemien slår ut i en befolkning.

Frister med Kevin de Bruyne og litt over en milliard

På søndag var både Jack Grealish og Kevin de Bruyne på oppdrag for sine respektive landslag. – De to plassert rett ovenfor hverandre Kevin de Bruyne som Nr 7 på et fantastisk belgisk lag og Jack Grealish som Nr 16 for England.

Norges nødkaptein refses i Belgia: – Håper ikke han kommer etter meg med balltre

WIEN (VG) Onsdag kveld oppfyller han en barndomsdrøm i Østerrike. Men Mats Møller Dæhli (25) sin belgiske klubbhverdag er i ferd med å bli et lite mareritt.

Norges nødkaptein refses i Belgia: – Håper ikke han kommer etter meg med balltre

WIEN (VG) Onsdag kveld oppfyller han en barndomsdrøm i Østerrike. Men Mats Møller Dæhlis (25) belgiske klubbhverdag er i ferd med å bli et lite mareritt.

Amnesty: Belgia sviktet sine eldre under den første coronabølgen

Belgiske myndigheter ga opp tusenvis av eldre som døde på sykehjem i vår, ifølge en ny rapport fra Amnesty International.
Les mer om:

Christian Eriksen senket Island, mens Belgia fikk revansj over England

To straffemål fra Christian Eriksen ødela Islands håp om poeng, mens Belgia slo England 2-0 i A-divisjonens gruppe 1 i nasjonsligaen.

Ga England bank

To straffemål fra Christian Eriksen ødela Islands håp om poeng, mens Belgia slo England 2–0 i A-divisjonens gruppe 1 i søndagens kamper i nasjonsligaen.
Les mer om:

Belgia slo England

Youri Tielemans og Dries Mertens scoret hver sin gang da Belgia vant 2-0 over England i toppkampen i Nations League søndag. Les mer og se video av scoringene på tv2.no/sport.
Les mer om:

England får juling av Belgia

England har store defensive problemer foran kveldens bortekamp mot Belgia i Nations League.
Les mer om:

England får juling av Belgia

England har store defensive problemer foran kveldens bortekamp mot Belgia i Nations League.
Les mer om:

Julenissen får koronafritak: – Vi har bestemt oss for å gjøre et unntak

Flere millioner mennesker lever under strenge koronarestriksjoner. I Belgia hyller de én spesiell gruppe for sin helteinnsats.
Les mer om: