Nyheter om Belgia


Sander (21) er kongen av Belgia – nå blir han trolig solgt

Sander Bolin Berge har spilt Genk til Champions League. Både han og klubben mer enn antyder at han sannsynligvis forsvinner fra klubben i sommer.

Simen er Bærums ukjente fotballstjerne

Simen Juklerød (25) trodde han måtte bruke sesongen på å vende seg til profflivet i Belgia. I stedet har han vært fast på topplaget Antwerpen.
Les mer om:

Kåres nye liv

Etter ett år som arbeidsledig trener ser Kåre Ingebrigtsen (53) fram til å komme i gang igjen. Men KV Oostende i Belgia er ingen enkel klubb.
Les mer om:

Det blir Manchester City eller Barcelona på Sander Berge

Selv om det er Tottenham og Liverpool som kjemper om tittelen som best i verden, er City og Barcelona klubber som leverer det ypperste av det ypperste. Når Berges trener spår en av disse to klubbene som mulig arbeidsgiver i fremtiden, sier det mye om 21-åringens kvaliteter. Ekstremt mye. Genk ble seriemestre i Belgia denne sesongen, og dette blir trolig det siste vi får se av Berge i Belgia. – Det er nok det, men man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Det er nok noen prosesser som kommer i gang.

Konkurrerte om det flotteste skjegget

VM i skjegg og bart ble arrangert i Belgia denne helgen.
Les mer om:

Berge seriemester i Belgia

Sander Berge hylles og spås en stor fremtid etter at han vant den belgiske serien med Genk.
Les mer om:

Brasil overrasker med uttak til Copa America

Brasils landslagssjef Adenor Leonardo Bacchi som alle bare kaller Tite har tatt ut Brasil troppen i forkant av Copa America. – Mange var som forventet, men vi fikk noen overraskelser også. I listen under vil du verken finne Tottenham midtbanespiller Lucas Moura og Fabinho som spiller på samme posisjon hos Liverpool. – Tidligere i dag offentliggjorde Tite  hvem han vil ha med seg til Copa America på hjemmebane. Brasil jakter sin niende turneringsseier. De starter mot Bolivia fredag 14.

Flere gode nyheter for «Lykkeland»

Det er BBC Four som vil vise oljeserien, laget for NRK av Maipo.

– En infernalsk kveld i dødsmetallens navn

Det skriver Rockefeller i en pressemelding mandag formiddag. Konserten med de to dødsmetalbandene fra henholdsvis Sverige og Belgia går av stabelen på Rockefellers klubbscene John Dee torsdag 31. oktober – på selveste halloween. LES OGSÅ: Lover mørkere og tyngre album i 2020. Entombed A.D. er ifølge pressemeldingen videreføringen av det legendariske dødsmetalbandet Entombed som gikk hvert til sitt i 2014. Svenskene slapp singelen Fit For a King i fjor.

Nordmann dømt til fengsel og bøter for oppfordring til prostitusjon i Belgia

Sigurd Vedal plasserte lastebiler med reklameplakater utenfor universiteter for å lokke studenter til å inngå forhold til «sugardaddies». Nå er han dømt.
Les mer om:

– Jeg håper jeg klarer å følge opp denne starten

VM i Belgia i september er det store målet for sprangrytteren Liselotte Lefdal (25). Sesongstarten i Drammen tyder på at målet er innen rekkevidde.
Les mer om:

Stor politiaksjon mot mistenkte bilsvindlere i Belgia

Belgisk politi har pågrepet over 30 personer i en massiv politiaksjon rettet mot en kriminell gjeng som drev med omsetning av biler på nett.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen skal overraske i ny trenerjobb

Det så en stund ut til at Kåre Ingebrigtsen skulle trekkes mot Danmark. Istedet blir det turen til Belgia. Begge ligaene i betryggende avstand tilTrondheim. Ifølge danske B.T var den tidligere RBK-treneren kandidat til jobben i Brøndby, men Ingebrigtsen kan nå bekrefte at det blir to år med belgiske Oostende. (foto: oostende, twitter) – Det er en liten klubb i Belgia, men med stort potensial. Med litt kløkt med tanke på struktur og overgangsmarkedet håper jeg at vi kan overraske litt i Belgia neste år.

Låner Molde-talent

Både spillere og klubber har god nytte av nye regler for overganger og utlån som gjør det mulig for unge spillere å få spilletid når det blir for trangt i sin egen klubb. – Et eksempel på dette er forsvarsspiller Martin Ove Roseth som lånes ut fra Molde til Sogndal frem til sommerferien.  Sportslig leder i Sogndal Håvard Flo er fornøyd: «I følge rapportane er dette ein rask spelar med god venstrefot.

Amin Nouri sa nei takk til å bli værende i Belgia

Det var familien som fikk Amin Nouri til å takke nei takk når han nå fikk muligheten til å skrive toårskontrakt med belgiske KV Oostende. – Det har vært et lærerikt halvår i en klubb som har skiftet trenere raskere enn sjømenn skifter undertøy. Det betyr at han i sommer returnerer til Vålerenga etter et halvt års utlån. – Amin Nouri var fast mann på Vålerengas høyreback i fjor så de vil trolig ta han imot med åpne armer. I januar ble backen klar for utlån til den belgiske toppserieklubben, som sikret seg en opsjon for å gjøre overgangen permanent.

Cupfinaletap for Sørloth i Belgia

Alexander Sørloth og Sigurd Rosted drømte om å vinne cupen sammen med Gent onsdag, men dagen endte i skuffelse da 2.-divisjonslaget Mechelen vant finalen 2-1.
Les mer om:

Cupfinaletap for Sørloth i Belgia

Alexander Sørloth og Sigurd Rosted drømte om å vinne cupen sammen med Gent onsdag, men dagen endte i skuffelse da 2.-divisjonslaget Mechelen vant finalen 2-1.
Les mer om:

Ingebrigtsen ønsket i Belgia

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er i tenkeboksen med hensyn til om han skal ta trenerjobben i den belgiske eliteserieklubben Oostende. Det skriver Adressa.
Les mer om:

Avis: Ingebrigtsen tilbudt trenerjobb i Belgia

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er i tenkeboksen med hensyn til om han skal ta trenerjobben i den belgiske eliteserieklubben Oostende.
Les mer om:

Ingebrigtsen har tilbud fra Belgia

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen vurderer om han skal ta trenerjobben i belgiske Oostende. Adresseavisen hevder samtidig å kjenne til at Ingebrigtsen inntil videre sitter på gjerdet, bl.a fordi han også er en kandidat til trenerjobben i danske Brøndby.

Er blitt tilbudt jobb i Belgia – kan fortsatt havne i Danmark

Kåre Ingebrigtsen er førstevalget for jobben i belgiske Oostende. Og står fortsatt på lista til danske Brøndby.

Er blitt tilbudt jobb i Belgia – kan fortsatt havne i Danmark

Kåre Ingebrigtsen er førstevalget for jobben i belgiske Oostende. Og står fortsatt på lista til danske Brøndby.

Eirik Lunder har signert for sykkellaget Team Coop

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er gøy å få det bekreftet, veldig gøy, sier Eirik Lunder.I helga syklet han sitt siste ritt i klubbdrakta til Stavanger Sykleklubb. NorgesCupen i Skogn gikk i en småkupert løype og ble et utskillingsritt som, Lunders klubbkamerat Martin Bugge Urianstads lag, Uno-X Development Team dominerte. Uno-X-laget tapetserte pallen og første rytter over mål som ikke var fra i en gul og rød drakt, var Eirik Lunder.

Dansk monument-seier i Belgia

Jakob Fuglsang tok Danmarks første seier i et monumentritt på 22 år da han knustet konkurrentene i Liege – Bastogne – Liege søndag. Fuglsang kom alene til mål i Liege etter 256 km. Odd Christian Eiking var eneste nordmann. Han ble nr 37, slått med 3.34 minutter.
Les mer om:

Gifteklare Hugo rammet av streiken – må tilbringe bryllupsnatten i Brussel

Hugo Hansen (51) fra Tromsø gifter seg i Madrid fredag formiddag. Men streiken i SAS fører til at han og hans kommende ektefelle må tilbringe natten i Belgia.