Nyheter om Belgia


Knallsterk signering: Henter landslagmidtstopper

Sheldon Bateau er Sarpsborg 08s nye midtstopper. Den 28 år gamle mannen fra Trinidad og Tobago har skrevet en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen. «I Sheldon får vi en rutinert midtstopper med solid duellkraft og bra tempo. Bateau har blitt spilt inn gjennom nettverket vårt. Vi har fulgt ham opp tett de siste ukene og er trygge på at han vil bli en solid tilvekst» sier sportssjef Thomas Berntsen til egen web. Les: Ærlige Ramos gjør det lett for UEFA 33 a-landskamper – Jeg er en spiller som jobber hardt. En sterk, men også underholdende midtstopper som liker å bidra offensivt.

Full flystans i Belgia onsdag

Streik fører til full stans i flytrafikken til og fra Belgia tirsdag kveld og onsdag. Også luftrommet over Belgia opp til 8.000 meter blir stengt.
Les mer om:

Full flystans i Belgia onsdag

Streik fører til full stans i flytrafikken til og fra Belgia tirsdag kveld og onsdag. Også luftrommet over Belgia opp til 8.000 meter blir stengt.
Les mer om:

Belgisk streik rammer fly, tog og havner

En landsomfattende streik lammer fly- og togtrafikken i Belgia og hundrevis av fabrikker er stengt. Også havnene er rammet.
Les mer om:

Hjemmetap for Sørloth i Belgia

Alexander Sørloth nikket i tverrliggeren på overtid, og Gent måtte gå av banen med 1-2-tap hjemme mot Mouscron i belgisk 1. divisjon søndag. Gent er på 7.-plass med samme poengsum som Anderlecht, som er inne på den sjette og siste plassen i det øverste sluttspillet når fem runder gjenstår.
Les mer om:

Tidligere Rosenborg-spiller tilbake i Eliteserien

Vålerenga slapp idag på treningsfeltet i Marbella nyheten at de har skrevet avtale med midtstopper Johan Lædre Bjørdal.

Lædre Bjørdal frå Belgia til Oslo

Vålerenga hentar Johan Lædre Bjørdal tilbake til norsk eliteserie halvtanna år før kontrakten med belgiske Zulte Waregem går ut.

Norge faller på FIFA-rankingen

Norge faller to plasser til 48.-plass på den ferske FIFA-rankingen. Svært få nasjoner har spilt landskamper siden den forrige rankinglisten ble offentliggjort rett før jul. Belgia topper fortsatt lista foran Frankrike og Brasil.

Qatar klatrer på FIFA-rankingen

De nykårede asiamesterene i fotball, Qatar, klatrer voldsomt på verdensrankingen. Torsdag sendte FIFA ut sin nyeste liste, og der har Qatar klatret fra 93.- til 55.-plass. Det er VM-vertenes beste plassering siden 1993. Belgia topper fortsatt listen.
Les mer om:

27-åring pågrepet etter spektakulært bankinnbrudd i Belgia

En 27 år gammel mann fra Georgia er pågrepet i Belgia, siktet for deltakelse i helgens Hollywood-aktige bankinnbrudd i Antwerpen.
Les mer om:

Spektakulært bankinnbrudd

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter at et bankhvelv i Belgia ble utsatt for innbrudd søndag.
Les mer om:

Klappjakt på tyver etter spektakulært bankinnbrudd i verdens «diamant-hovedstad»

30 tomme bankbokser, et hull i gulvet og en tunnel ned i kloakken møtte politiet som åpnet hvelvet i BNP Paribas Fortis-banken i Antwerpen i Belgia.
Les mer om:

Spektakulært Hollywood-aktig bankinnbrudd i Belgia

Belgisk politi har få spor etter at et bankhvelv i havnebyen Antwerpen ble plyndret i helgen på Hollywood-vis.
Les mer om:

Spektakulært Hollywood-aktig bankinnbrudd i Belgia

Belgisk politi har få spor etter at et bankhvelv i havnebyen Antwerpen ble plyndret i helgen på Hollywood-vis.
Les mer om:

Elfenbenskystens Gbagbo får bo i Belgia

Elfenbenskystens ekspresident Laurent Gbagbo flytter til Belgia etter at han ble midlertidig løslatt av Den internasjonale straffedomstolen ICC.
Les mer om:

Tre såret i skyteepisode i Belgia

Tre personer er såret i en skyteepisode i Antwerpen i Belgia, opplyser politiet. To personer er pågrepet.
Les mer om:

Spillselskap gir opp – stopper salg av belønningspakker i Belgia

ARNA (NRK): Nederland og Belgia tar nå grep for å innskrenke muligheten for salg av «loot-bokser» i dataspill. Kulturdepartementet avventer en ny pengespillov.
Les mer om:

Arsenal går for Plan B etter at Perisic-overgang gikk i vasken

The Gunners har jobbet hardt for å overbevise Inter Milan om en overgang, der brorparten av beløpet betales etter seks måneder. Fremstøtet overbeviste ikke Serie A-klubben, og Arsenal snur seg nå mot Plan B. Og plan B: Vingen Yannick Carrasco. Belgieren har tydeligvis ikke gått helt i glemmeboken etter at han forsvant fra Atletico Madrid til Dalian Yifang. Har klart seg bra med kinesere rundt seg.

Er dette midtbanesjefen Bryne leter etter?

24-åringen spiller på nivå tre i Belgia.
Les mer om:

Frosset ut i Belgia - kan være på vei til Odd

SKIEN: Odd sjekker muligheten for å hente Fredrik Oldrup Jensen (25) tilbake til klubben.
Les mer om:

Tidligere supertalent på billigsalg til Premier League

Navet Youri Tielemans var på mange speideres lepper. Men fotball er ferskvare og du bedømmes etter dine siste prestasjoner. Dette har bragt markedsprisen til rundt 200 millioner kroner. Nå er det fortsatt snakk om uhorvelig mye penger for en fotballsparker, men for spilleren som i 2013 debuterte i Champions League som 16 åring, så kursen anderledes ut for noen få år siden. Trenger luftforandringer.

Er dette midtbanesjefen Bryne leter etter?

24-åringen spiller på nivå tre i Belgia.
Les mer om:

Harald Huysman: En karriere med fart og spenning - både på og utenfor racerbanen

På de siste 20 årene har den tidligere racerføreren Harald Huysman bygd et av skandinavias mest attraktive og moderne motoranlegg i Rakkestad. Hans fartsfylte livsreise startet i Belgia for 55 år siden.
Les mer om:

ESPN: Spilleropprør – Thierry Henry har fått sparken

Han kom som en spillerlegende, har hjulpet Belgia til å nå nesten toppen i VM og var klar for ryddejobben hos Monaco. Nå er det over før det har begynt. 13. oktober overtok han jobben etter Leonardo Jardim som manager hos Monaco, en av de største klubbene i Europa. Det ble sagt at Henry skulle få tid på seg, men fortsatt uten seier på hjemmebane og en 19. plass med billett ned fra øverste divisjon, kan det ha toppet seg i fyrstedømmet. Ifølge ESPNs kilde har ulike spillere som Kamil Glik gått til ledelsen og klaget på Henrys metode og taktikk. Skal ha Henry bort.

Manchester Uniteds Lukaku får følge av lillebror!

Manchester United-spilleren har spilt med lillebror på det belgiske landslaget. Nå risikerer han å bli stoppet av familiemedlemmet. Rafael Benitez og Newcastle har gjort sin første avtale i januar. Ifølge Sky Sports består denne av leie av Lazios venstreback, Jordan Lukaku. Lillebroren til Romelu skal på medisinsk sjekk på fredag, og kan bli klar til FA cup-kampen på lørdag mot Watford. Skal stanse storebror? (foto: lukaku, twitter) Les: Solskjær tar frem sitt beste Arsenal-våpen fra skuffen Da Romelu dro til Chelsea i 2011 var Jordan fortsatt ungdomsspiller hos Anderlecht.