Nyheter om Becker


Stjal millioner fra Premier League stjerne

Crystal Palace sin franske forsvarsstjerne, Mamadou Sakho, har vært utsatt for et innbrudd mens han, kona Majda og deres tre barn var borte. – De bor i et herskapshus i Wimbledon til en verdi av over 55 millioner kroner. Flyttet inn i huset da han for andre gang meldte overgang fra Liverpool til Crystal Palace sommeren 2017. Les: Mourinho innrømmer trøbbel Innbruddet skjedde 27. desember, men først i går kunne 29 år gamle Sakho veldig kort gi status til Evening Standard: «Alt er i orden.

Uten en tråd

BOK: Om ekspresjonisten Paula M. Becker, den første kvinne som laget aktstudier av seg selv.
Les mer om:

Why not! Michael Laudrup, Samuel Eto’o, Luis Figo, Gheorghe Hagi og Ronaldo leder an

En ting er helt sikkert, den geniale Portugisiske fotballspilleren Luis Figo reiser ikke på ferie til Barcelona med sin familie de neste 100 årene. – Da han gikk fra Barcelona til Real Madrid i 2000 var det var det så traumatisk for fansen at de aldri kommer til å glemme det. Rivaliseringen mellom Barcelona og Real Madrid er så sterk at bare en håndfull spillere har spilt for begge lag.

Høylydt banning i Barcelona-kjerka

For enkelte Barcelona-supportere (faktisk skremmende mange) er fotball religion. For denne gjengen må det derfor være en lidelse å høre et av sine fremadstormende talenter «banne» høylydt. Det dreier seg selvfølgelig om rivaliseringen mellom Barcelona og Real Madrid.

Legendens albuer vekker oppsikt

Tennislegenden Boris Becker stjal showet i Australia.

Chelsea gjør klart bud på 470 millioner kroner

Måtte du ha tannregulering som barn og sparte opp alle tyggegummiene som kom din vei for å tygge gjennom alt den dagen tennene ble satt fri? Vi får litt den samme følelsen når det kommer til Chelsea. Tannreguleringen er byttet ut med karantene fra spillerkjøp. Nå er også Chelsea «fri», og har opparbeidet både penger og overgangskløe.

Keeper Pepe Reina på vei tilbake til Premier League

Det er mange som regnet med at Pepe Reina for et par år siden ville legge fra seg keeperhanskene, men så har det egentlig gått motsatt vei. – Til Italienske medier i forbindelse med kontraktskriving med AC Milan spøkte han med at i og med at en keeper ikke løper spesielt mye kunne holde på minst til han var 50 år. Gazzetta dello Sport skriver at 36 år gamle Pepe Reina er nær et comeback i Premier League. Aston Villa ønsker en avtale ut sesongen.

Det tok ikke Ancelotti mange dagene å se hvor Everton kan spare 60 millioner

Nå er det riktignok The Sun som hevder å være på innsiden av skallen til Carlo Ancelotti, men når det dreier seg om spilleren som henter inn rundt 60 millioner kroner i året uten å levere, kan vi ikke se bort fra at Sun faktisk har rett. Ancelotti klarte nesten, men ikke helt å bli best i Liverpool på søndag, men har i et forrykende tempo gjort grep for å stable på plass et lag og en kampstrategi som skal løfte Everton opp til en akseptabel plassering i Premier League. Les: Fire Manchester United stjerner har fått beskjed: Skjerp dere eller bli solgt! The Sun hevder at Everto

Zaha bytter agent – nå venter overgang

Wilfried Zaha ville ta det neste steget i karrien forrige sommer med overgang til Arsenal eller Everton. Etter slett agentarbeid og fortsatt spill for Crystal Palace (som faktisk ikke gjør det så dårlig denne sesongen) har den ivorianske spilleren tatt grep for å løse situasjonen. Zaha har ifølge Daily Mirror fått Pini Zahavi som ny agent.

Fire Manchester United stjerner har fått beskjed: Skjerp dere eller bli solgt!

Kritikken mot Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har stilnet etter at man ser konturene av et fremtidig storlag, dog henger det igjen litt kritikk om at han er alt for snill. Ole Gunnar Solskjær tar bladet fra munnen og sier at en rekke av hans førstelagsstjerner spiller for fremtiden. Les: Claudio Ranieri roser Morten Thorsby Siden klubben står i fare for å gå glipp av Champions League i den andre påfølgende sesong, står Solskjær over utsiktene til å måtte effektivisere sitt spillende stab og ta noen avgjørende beslutninger om noen av hans underpresterende stjerner. Ma

Emil (27) slapp inn misjonærene, men samtalene tok en uventet vending: – Ironisk nok fikk de konvertert meg til slutt, bare ikke til deres egen tro

Den norske kirke mister stadig flere medlemmer. I 2019 meldte 19.170 medlemmer seg ut i Norge. 742 av de fra Troms og Finnmark. Emil Kruke og Erik Seglem Bø er to av dem som tidligere har meldt seg ut. Prost Sven Becker syns det er alvorlig at så mange melder seg ut.

Ballon d’Or: Her er topp 30

Mandag vant Lionel Messi prisen som verdens beste spiller for sjette gang i historien, og her kan du se hvordan alle de 30 nominerte. Mandag kveld vant Lionel Messi Ballon d’Or-statistikken for sjette gang i karrieren og overgikk dermed Cristiano Ronaldo. Les: Ikke så ille som først antatt for Liverpool Nedenfor kan du se listen over alle 30 nominerte: Ballon d’Or topp 30 2019: 1- Lionel Messi – Barcelona 2 – Virgil van Dijk – Liverpool 3 – Cristiano Ronaldo – Juventus 4 – Sadio Mané – Liverpool 5 – Mohamed Salah – Liverpool 6 – Kylian Mbappe – PSG 7 – Alisson Becker – Liverpool 8 – Robert Le

Ikke så ille som først antatt for Liverpool

Liverpools vanligvis solide sisteskanse Alisson Becker skapte mer dramatikk enn de fleste Liverpool-fans satte pris på i lørdagens tippekamp mot Brighton.   Den brasilianske landslagskeeperen ble utvist for viljehands etter å tatt ballen utenfor 16-meteren. Becker fikk direkte rødt, og de fleste gikk utifra at fjorårets beste keeper måtte stå over Liverpools neste tre kamper. Men de nye reglene for rødt kort sier noe annet. Liker du å tippe på røde kort eller fotballresultater kan det lønne seg å sjekke ut bet365 bonuskode.

Det jobbes godt og systematisk på Etnedal skule

Én gang i året skal de folkevalgte i kommunene informeres via en kvalitets- og tilstandsrapport. Sist torsdag la kommunalsjef Gabi Becker fram rapporten fra Etnedal skule.
Les mer om:

Derfor styrkes IS sin posisjon nå

Forsker Mathilde Becker Aarseth, mener IS styrkes av det som skjer i Nord-Syria.
Les mer om:

Klopp om Alisson: Han nærmer seg

Det blir Adrian som vokter Liverpool-målet mot Sheffield United lørdag, sier Jürgen Klopp. Alisson Becker er på bedringens vei, men er ikke kampklar.
Les mer om:

Virgil van Dijk årets spelar

Liverpool-spelaren van Dijk er av UEFA kåra til årets spelar. Den nederlandske forsvarsspelaren var nominert saman med Christian Ronaldo og Lionel Messi. 28-åringen har mellom annan vunne meisterligaen i år med Liverpool. Det er første gong ein nederlendar har vunne prisen. Han fekk også prisen for årets forsvarsspelar i Europa. Lagkamerat Alisson Becker vart kåra til årets målvakt. Den 22-år gamle Frenkie de Jong frå Ajax fekk tittelen som årets midtbanespelar. Medan årets angrepsspelar vart argentinaren Lionel Messi på Barcelona.

Usikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute

Liverpools stjernekeeper Alisson Becker har kastet krykkene, men han kommer ikke til å spille fotball med det første.
Les mer om:

Jürgen Klopp hadde en plan som inkluderte Philippe Coutinho

Liverpool fosser videre uten Coutinho, og brasilianeren har nettopp skaffet seg et pusterom på sitt nye kontor i München. Dette betyr ikke at Klopp ikke ønsket å se sin tidligere stjerne returnere til Anfield. -Det høres litt rart ut, men vi hadde ikke råd til det.

UEFA har bestemt hvem som er de beste spillerne i verden

På torsdag kom meldingen fra UEFA. To gjengangere og én nykommer har albuet seg plass blant topp tre. Og de tre som kjemper om å kunne titulere seg som verdens beste forrige sesong, er: Cristiano Ronaldo Lionel Messi Virgil van Dijk Det er en jury bestående av 80 trenere en haug med journalister som har kommet frem til de nominerte. Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter Her er de syv neste: 4 . Alisson Becker  – 57 poeng 5 . Sadio Mané  – 51 poeng 6 . Mohamed Salah  – 49 poeng 7 . Eden Hazard  – 38 poeng 8 . Matthijs de Ligt  – 27 poeng 9.

Keeper-vikaren ble Liverpools helt: – Jeg drømte om å redde den siste straffen

Liverpool fikk førstekeeper Alisson Becker skadet i serieåpninga. I supercupfinalen viste erstatter Adrián at Jürgen Klopp likevel ikke har et keeperproblem.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Alisson Becker blir ute i minst et par uker, sier Liverpools manager.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Alisson Becker blir ute i minst et par uker, sier Liverpools manager.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Liverpool må klare seg uten stjernekeeperen Alisson Becker de neste ukene etter at han skadet leggen i serieåpningen mot Norwich. Det bekrefter Liverpool-manager Jürgen Klopp overfor klubbens eget nettsted, ifølge NTB.
Les mer om:

Alisson ute i flere uker

Liverpool må klare seg uten stjernekeeperen Alisson Becker de neste ukene etter at han skadet leggen i serieåpningen mot Norwich. Det bekrefter manager Jürgen Klopp.
Les mer om: