Nyheter om Becker


Her er Liverpool best i Europa: – Går rundt og klyper meg i armen

Bare syv ganger har Liverpool-keeper Alisson Becker opplevd at motstanderne har scoret på ham i Premier League denne sesongen. I de fem store europeiske ligaene er det ingen som kan matche det.

Provosert Thorstvedt: – Begrav den og sementer en bunker over

TV 2-ekspert Erik Thorstvedt langer ut mot tabbetall på Alisson Becker.
Les mer om:

Luka Modric og Ada Hegerberg er verdige Ballon d’Or vinnere

Det er to debatter som vi ikke tar i kveld, men vi skal heller glede oss over vinnerne av Ballon d’Or.  – Det er første gang prisen deles ut til kvinner og ikke overraskende, kanskje med unntak av fotballforbundet er det Ada Martine Stolsmo Hegerberg som bøtter inn mål i den franske serien som vant gullballen.  I Norge er ikke Ada Hegerberg ikke blant de 11 utvalgte når hennes kvinnelige kolleger har stemt frem «Årets lag». – Det vil trolig ikke øke verdens beste spiller sin lyst til å komme tilbake til landslaget. Les: Best i verden, men ikke i Norge! «Dette er helt fantastisk!

Rapport om Etnedal skule

Enhetsleder Gabi Becker la i torsdagens kommunestyremøte i Etnedal fram en kvalitet- og tilstandsrapport for Etnedal skule.
Les mer om:

Hamburger SV gjør endringer for å komme tilbake til Bundesliga

Hamburger SV er en av de virkelig gamle og stolte klubbene i Tysk fotball som hører hjemme i toppen og ikke nedover i seriesystemet.

Brasil har luksusproblemet de andre kan drømme om

Er det noen som husker Brasil før årtusenskiftet? Hvem hadde gjerne nøkkelrollen når det spisset seg til i mesterskapene? Riktig svar: Keeperen. Det startet med Barbosa i 1950. 200 000 (!) tilskuere var presset inn på Macarena  Stadion i VM-finalen mot Uruguay –  som skulle være en rusletur mot VM-tittelen. Keeper Barbosa endte opp med å få hele skylden for tapet – selv om han ble kåret til turneringens beste keeper.

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Disse kan vinne til Ballon d’Or 2018!

France Football har til nå i dag sluppet de 10 første av totalt 30 nominerte til Ballon d’Or 2018. Ronaldo, Bale, Firmino og Cavani er blant de første som er offentliggjort. I løpet av dagen offentliggjør France Football hele nominasjonslisten til Ballon d’Or i puljer på fem. Neste pulje kommer kl. 14. Vi holder deg oppdatert!

Liverpool-keeper kan vinne Gullballen

France Football har offentligjort ti av 30 nominerte til Ballon d'Or. Blant dem er Liverpool-keeper Alisson Becker.
Les mer om:

Her skjønner Henrik at han knuser jagerflypiloter

Hvor krevende er egentlig e-sport, og bør det i det hele tatt kalles en sport? Henrik Becker (24) sitter med noen av svarene.
Les mer om:

Vil trolig fortsette å kjempe om plassen med Gianluigi Buffon

Paris Saint-Germain har to meget gode keepere, legenden Gianluigi Buffon og Alphonse Areola. -Mange tippet at når evighetsmaskinen Buffon kom fra Juventus at Areola umiddelbart ville benkes. I sommer var Chelsea på banen, men endte opp med å hente Athletic Bilbao keeper Kepa Arrizabalaga istedenfor.  Chelsea betalte 760 millioner kroner gjorde med det Kepa til verdens dyreste.

Liverpool går bort fra forrige sesongs oppskrift

Jürgen Klopp hadde forrige sesong en klar idé om hvordan sisteskansen skulle bli best mulig rustet for det tette kampprogrammet. Mye har endret seg siden da. Liverpool-treneren hadde en klar strategi: bytte på med keeperne i løpet av sesongen. Les: Karius med tabbe i Besiktas-debuten Simon Mignolet startet forrige sesong som førstekeeper i Premier League, mens Loris Karius etter hvert fikk ansvaret for kampene i Europa. Har endret spillereglene på Anfield. (foto: alisson, twitter) Etter at Alisson kom til byen, har Klopp endret strategien.

Loris Karius med tabbe i Besiktas debuten

Loris Karius var selvsagt kjent verden over som nr 1 for Liverpool, det som skulle være høydepunktet i hans karriere ble bare trist. Liverpool klarte mot alle odds å nå Champions League finalen.  Laget var sterkt og med den store overraskelsen i sist sesong Mohamed Salah var mulighetene for å slå Real Madrid i finalen absolutt tilstede. Manager Jürgen Klopp hadde et skapt et velsmurt lag som hadde mulighet til å hente hjem Champions League trofeet.

Alisson til TV 2: – Et element av galskap

Alisson Becker imponerte med vågal ballbehandling mot Brighton, men keeperen forsikrer at han også kan måke ballen opp på tribunen.
Les mer om:

To gull og to sølv i junior-NM på Bislett

Henrik Flåtnes (16) vant lengde og Håvard Becker (19) fikk sølv på både 400 meter hekk og 110 meter hekk i helgens junior-NM i friidrett på Bislett.
Les mer om:

Erik Thorstvedt om dristige Alisson: – Han må justere seg

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt mener Liverpool endelig har løst keeperproblemet, men at Alisson Becker er nødt til å ta mindre sjanser med ballen.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen om rådet fra Boris Becker: – Ordene han bruker er ganske så bra

BERGEN (VG) Han slo gjennom som 17-åring med sjokkseier i Wimbledon. Nå kommer tennisikonet Boris Becker (50) med sine råd til friidrettsyndlingen Jakob Ingebrigtsen. Også han bare 17 år – og beundret i idrettsverden – for sine to EM-gull.

Orienterte om mobbing og pedofili

Enhetsleder Gabi Becker orienterte torsdag kommunestyret i Etnedal om trivselsundersøkelsene ved Etnedal skule i 2017. Hun orienterte også om usanne rykter som er satt ut om mulig pedofili ved den samme skolen.
Les mer om:

Jürgen Klopp mener Liverpools degraderte keeper er ekstremt dyktig

Det tar sikkert noen år og kanskje aldri så lenge han er aktiv spiller at Loris Karius (25) klarer å vaske av seg tabbestemplet etter Champions League. Fortsatt er det slik at hvis slik at hvis du Googler  Rune Almenning Jarstein kommer «fomle» opp som øverste mulighet flere år etter han begynte å bli fast i hanskene.  Degraderingen av Loris Karius satt langt inne Les: Plutselig var ikke Alisson Becker verdens dyreste keeper lenger Liverpool manager Jürgen Klopp hadde i praksis ikke et annet valg enn å rekruttere en ny førstekeeper.

Klopp har sendt keeperen på rugby-inspirert trening

Liverpools manager Jürgen Klopp har tatt grep for å sørge for at keeperstjernen Alisson Becker blir enda tøffere i feltet.
Les mer om:

NM-sølv til Håvard Becker

Håvard Becker (19) løp søndag i mål til NM-sølv på 110 meter hekk i friidretts-NM i Byrkjelo.
Les mer om:

Kan Håvard (19) yppe seg mot Warholm? Se finalen direkte på tb.no!

Håvard Becker (19) fra Sem IF er klar for NM-finalen i 400 meter hekk. Konkurentene er ikke hvem som helst ...
Les mer om:

Stjernemøte for Moa (16) og Håvard (19) – se NM i friidrett direkte på tb.no

Moa Bollerød (16) fra Sem løper mot Jakob og Henrik Ingebrigtsen på 1.500 meter, mens Håvard Becker (19) skal bryne seg på Karsten Warholm. Se NM i friidrett direkte på tb.no.

Liverpools muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Liverpools muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Er det alltid trøbbel når store stjerner bytter klubb?

Den belgiske stjernekeeperen Thibaut Courtois ble stjernekeeper i løpet av sine år i Chelsea.