Nyheter om Becker


Alisson stoppet Chelsea

Etter 120 målløse minutter vant Liverpool FA-cupen 6-5 på straffespark mot Chelsea. Alisson Becker reddet Mason Mounts forsøk, før Kostas Tsimikas ble helten for Liverpool.

Drama: - Knakk sammen

Tøft for kona etter at Boris Becker (54) ble dømt til 2,5 års fengsel: - Jeg knakk fullstendig sammen. Jeg kunne ikke tro det jeg hørte.

Detaljen vekker oppsikt

Da tidligere tennisstjerne Boris Becker møtte opp i retten for å få en dom, var det trolig ikke tilfeldig hvilket slips han hadde på seg.
Les mer om:

Becker dømt til 2,5 år i fengsel

Den tidligere tennismesteren Boris Becker må i fengsel i 2,5 år på grunn av kriminelle forhold etter en personlig konkurs.

Becker dømt til 2,5 år i fengsel

Den tidligere tennismesteren Boris Becker må i fengsel i 2,5 år på grunn av kriminelle forhold etter en personlig konkurs.

Becker dømt til 2,5 år i fengsel

Den tidligere tennismesteren Boris Becker (54) må i fengsel i 2,5 år på grunn av kriminelle forhold etter en personlig konkurs.

Reuters: Becker dømt til 2,5 års fengsel

Den tidligere tennismesteren Boris Becker må i fengsel i 2,5 år på grunn av kriminelle forhold etter en personlig konkurs. Dommen ble forkynt i Crown Court Southwark i London. Han ble tidligere i april funnet skyldig blant annet for å ha unndratt verdier for flere titalls millioner kroner etter en personlig konkurs i 2017. Becker gikk fri fra 20 tiltalepunkter, men kom seg ikke unna andre forhold. Aktoratet fikk også medhold i at 54-åringen hadde misligholdt lån. Becker var blant verdens beste tennisspillere på 1980- og -90-tallet. Tyskeren ble Wimbledon-mester allerede som 17-åring i 1985.

Har funnet den perfekte «gulroten» for Lewandowski

Det er absolutt ingen som kan måle seg med den polske superstjernen Robert Lewandowski, han har vært jevnt god i mange år og blir bare bedre og bedre. – Bayern München har selvsagt lyst til å forlenge avtalen som går ut neste år, men de skal ikke være klar til å betale det som er nødvendig for å beholde han i Bundesliga. Tidligere i dag stod han for kampens eneste mål da Bayern München vant etter straffescoring ti minutter for slutt mot Augsburg. (Se høydepunkter under) Robert Lewandowski scoret sitt 32.

Bor tydeligvis i gymmen Loris Karius fyller ut Liverpool drakta

Loris Karius vil alltid bli husket som Liverpool-keeperen som ga Champions League til Real Madrid i 2018. Den tyske målvakten gjorde to katastrofale feil i finalen, som gjorde at Karim Benzema og Gareth Bale kunne score. Tabbekeeperen ble sendt ut på en ørkenvandring, først til Tyrkia og Besiktas og sist til Union Berlin i Bundesliga. – Han var en knust mann, som nå har jobbet seg tilbake til Anfield ved hjelp av knallhard trening og en imponerende økning i kroppsvolum.

Nedslående nyheter for Boris Becker, risikerer fengsel

Den tyske tennisstjernen Boris Backer trodde pengene skulle vare evig, men han fikk i 2017 en kraftig påminnelse om at det ikke var tilfellet. 54 åringen hadde sammen med en behagelig livsstil ikke et like godt grep om investeringer som tennisrackerten. De siste årene har Boris Becker kjempet for overlevelse i London. – Det kunne gått mye verre, han gitt fri fra 20 tiltalepunkter, men ble funnet skyldig i fire. Alt stammer tilbake fra hans konkurs i 2017.

Boris Becker risikerer fengsel

Den tidligere tennisstjernen Boris Becker (54) er funnet skyldig på fire tiltalepunkter i en rettssak knyttet til hans personlige konkurs i 2017.

Boris Becker risikerer fengsel

Den tidligere tennisstjernen Boris Becker (54) er funnet skyldig på fire tiltalepunkter i en rettssak knyttet til hans personlige konkurs i 2017. Den siste tiden har tyskeren kjempet en rettslig kamp i London. Fredag gikk han fri fra 20 tiltalepunkter, men ble dømt for å unndra verdier verdt flere millioner pund. Han ble også funnet skyldig i å ha misligholdt lån. Domsavsigelsen er satt til 29. april, og strafferammen er opptil sju år i fengsel. (NTB)

Alisson: – Han er som en pappa for meg

Ett år etter at Liverpool-keeper Alisson Becker (29) mistet faren i en tragisk drukningsulykke, sier brasilianeren at manager Jürgen Klopp er som en far for ham.
Les mer om:

Ødegaard misset gigantsjanse – så våknet Liverpool

Liverpool i superform reiste hjem med en effektiv 2-0-seier fra storoppgjøret med Arsenal onsdag. Åpningsmålet kom minutter etter en gigantisk Martin Ødegaard-bom. Like etter pause burde nemlig den norske 23-åringen sendt hjemmelaget i ledelsen da han fikk god tid og klemte til fra 11 meter. Men Liverpool-keeper Alisson Becker stoppet skuddet på utrolig vis. – Det var en sensasjonell redning. Helt ærlig, for meg var det mål.

Raudt kort to gonger - redda av VAR

Brasil-keeper Alisson Becker fekk raudt kort to gonger i VM-kvalifiseringskampen mot Ecuador seint i går kveld, men spela likevel heile kampen. Først fekk han det raude kortet for det den colombianske dommaren meinte var ei stygg takling etter 30 minutt, så for ei felling på overtid.

Alisson reddet av VAR to ganger

De røde kortene haglet i VM-kvalifiseringskamp. Liverpool-stjernen Alisson Becker ble utvist to ganger, men begge avgjørelsene ble omgjort.
Les mer om:

Liverpool fikk VAR-hjelp og tok innpå City

Liverpool vant 3-1 mot Crystal Palace på Selhurts Park og henter inn to poeng på Manchester City i toppen av Premier League-tabellen.Det var en eksplosiv start fra Jurgen Klopps menn da Virgil van Dijk og Alex Oxlade-Chamberlain 2-0 etter bare en halv time. Men Crystal Palace kom tilbake og reduserte etter mange gode sjanser.

Alisson stengte buret da Liverpool fortsatte seiersrekken uten Salah og Mané

(Crystal Palace - Liverpool 1–3) Liverpool spilte i perioder briljant fotball mot Crystal Palace, og fortsetter å vinne uten stjernene Mohamed Salah (29)og Sadio Mané (29). Men Crystal Palace skapte tidvis store problemer for Jürgen Klopps menn. Da steppet Alisson Becker (29) virkelig opp.

Ser endelig ut til å lande en avtale for Kepa Arrizabalaga

Ingen har noen sinne betalt og fortsetter å betale for det som ganske raskt ble en andrekeeper. Chelsea kjøpte den spanske målvakten Kepa Arrizabalaga fra Athletic Club i 2018 og betalte hele 830 millioner kroner. – Det var verdensrekord i noen dager for en keeper helt til Liverpool i keeperkrise kjøpte Alisson Becker fra Roma. Et kjøp som i motsetning til Chelsea var sitt svært vellykket.

Tre Liverpool-spillere ute med korona

Liverpool må klare seg uten stjernetrioen Allison Becker, Roberto Firmino og Joël Matip i søndagens storkamp mot Chelsea. Klubben opplyser at de er ute etter å ha avgitt «mistenkte» positive koronatester. Fra før var det klart at trener Jürgen Klopp også mister kampen av samme årsak.
Les mer om:

Haaland aktuell for «verdslaget»

«Troppen» på 23 spelarar som skal konkurrere om plass på verds-ellevaren blei offentleggjort i dag. Det er FIFA og spelarorganisasjonen FIFPro som står bak kåringa.

Mohamed Salah er ikke blant de nominerte til verdenslaget

Man kan lure på hva FIFA og FIFPRO tenker på når de ikke har tatt ut Liverpool sin geniale målmaskin Mohamed Salah til sitt verdenslag. – Får håpe det bare er for at vi som skriver skal ha noe å skrive om. – Den eneste norske er ikke overraskende Erling Braut Haaland som er den eneste virkelig store norske fotballstjernen om dagen. Den internasjonale fotballspillerorganisasjonen FIFPRO kunngjorde tirsdag de nominerte til årets ellever både for kvinner og menn.

Etnedal er nummer 252 i Norge

Etnedal scorer bra på både oppvekst, jordbruk, og helse i KOSTRA-rapporten som nylig ble framlagt for kommunens folkevalgte av kommunalsjef Gabi Becker.
Les mer om:

Portrettet: - Livet kan ikke fleipes bort, uansett om det er trist eller gøy

Sogneprest i Saltdal, Sven Becker, er veldig godt fornøyd med avgjørelsen om å komme tilbake til bygda igjen.
Les mer om:

Ryerson matchvinner i serieligaen

Julian Ryerson ble eneste målscorer i Union Berlins bortekamp mot Maccabi Haifa i serieligaen. Han videresendte innlegget fra Sheraldo Becker i mål med en kraftheading etter 66 minutter. Scoringen tar Berlin-laget opp på seks poeng, og de er nå poenget bak Slavia Praha som de møter i siste kamp. Vinneren der vil gå videre til omspill om plass i åttedelsfinalene.
Les mer om:

Mest lest siste uke