Nyheter om Becker


Rapport om Etnedal skule

Enhetsleder Gabi Becker la i torsdagens kommunestyremøte i Etnedal fram en kvalitet- og tilstandsrapport for Etnedal skule.
Les mer om:

Hamburger SV gjør endringer for å komme tilbake til Bundesliga

Hamburger SV er en av de virkelig gamle og stolte klubbene i Tysk fotball som hører hjemme i toppen og ikke nedover i seriesystemet.

Brasil har luksusproblemet de andre kan drømme om

Er det noen som husker Brasil før årtusenskiftet? Hvem hadde gjerne nøkkelrollen når det spisset seg til i mesterskapene? Riktig svar: Keeperen. Det startet med Barbosa i 1950. 200 000 (!) tilskuere var presset inn på Macarena  Stadion i VM-finalen mot Uruguay –  som skulle være en rusletur mot VM-tittelen. Keeper Barbosa endte opp med å få hele skylden for tapet – selv om han ble kåret til turneringens beste keeper.

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Disse kan vinne til Ballon d’Or 2018!

France Football har til nå i dag sluppet de 10 første av totalt 30 nominerte til Ballon d’Or 2018. Ronaldo, Bale, Firmino og Cavani er blant de første som er offentliggjort. I løpet av dagen offentliggjør France Football hele nominasjonslisten til Ballon d’Or i puljer på fem. Neste pulje kommer kl. 14. Vi holder deg oppdatert!

Liverpool-keeper kan vinne Gullballen

France Football har offentligjort ti av 30 nominerte til Ballon d'Or. Blant dem er Liverpool-keeper Alisson Becker.
Les mer om:

Her skjønner Henrik at han knuser jagerflypiloter

Hvor krevende er egentlig e-sport, og bør det i det hele tatt kalles en sport? Henrik Becker (24) sitter med noen av svarene.
Les mer om:

Vil trolig fortsette å kjempe om plassen med Gianluigi Buffon

Paris Saint-Germain har to meget gode keepere, legenden Gianluigi Buffon og Alphonse Areola. -Mange tippet at når evighetsmaskinen Buffon kom fra Juventus at Areola umiddelbart ville benkes. I sommer var Chelsea på banen, men endte opp med å hente Athletic Bilbao keeper Kepa Arrizabalaga istedenfor.  Chelsea betalte 760 millioner kroner gjorde med det Kepa til verdens dyreste.

Liverpool går bort fra forrige sesongs oppskrift

Jürgen Klopp hadde forrige sesong en klar idé om hvordan sisteskansen skulle bli best mulig rustet for det tette kampprogrammet. Mye har endret seg siden da. Liverpool-treneren hadde en klar strategi: bytte på med keeperne i løpet av sesongen. Les: Karius med tabbe i Besiktas-debuten Simon Mignolet startet forrige sesong som førstekeeper i Premier League, mens Loris Karius etter hvert fikk ansvaret for kampene i Europa. Har endret spillereglene på Anfield. (foto: alisson, twitter) Etter at Alisson kom til byen, har Klopp endret strategien.

Loris Karius med tabbe i Besiktas debuten

Loris Karius var selvsagt kjent verden over som nr 1 for Liverpool, det som skulle være høydepunktet i hans karriere ble bare trist. Liverpool klarte mot alle odds å nå Champions League finalen.  Laget var sterkt og med den store overraskelsen i sist sesong Mohamed Salah var mulighetene for å slå Real Madrid i finalen absolutt tilstede. Manager Jürgen Klopp hadde et skapt et velsmurt lag som hadde mulighet til å hente hjem Champions League trofeet.

Alisson til TV 2: – Et element av galskap

Alisson Becker imponerte med vågal ballbehandling mot Brighton, men keeperen forsikrer at han også kan måke ballen opp på tribunen.
Les mer om:

To gull og to sølv i junior-NM på Bislett

Henrik Flåtnes (16) vant lengde og Håvard Becker (19) fikk sølv på både 400 meter hekk og 110 meter hekk i helgens junior-NM i friidrett på Bislett.
Les mer om:

Erik Thorstvedt om dristige Alisson: – Han må justere seg

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt mener Liverpool endelig har løst keeperproblemet, men at Alisson Becker er nødt til å ta mindre sjanser med ballen.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen om rådet fra Boris Becker: – Ordene han bruker er ganske så bra

BERGEN (VG) Han slo gjennom som 17-åring med sjokkseier i Wimbledon. Nå kommer tennisikonet Boris Becker (50) med sine råd til friidrettsyndlingen Jakob Ingebrigtsen. Også han bare 17 år – og beundret i idrettsverden – for sine to EM-gull.

Orienterte om mobbing og pedofili

Enhetsleder Gabi Becker orienterte torsdag kommunestyret i Etnedal om trivselsundersøkelsene ved Etnedal skule i 2017. Hun orienterte også om usanne rykter som er satt ut om mulig pedofili ved den samme skolen.
Les mer om:

Jürgen Klopp mener Liverpools degraderte keeper er ekstremt dyktig

Det tar sikkert noen år og kanskje aldri så lenge han er aktiv spiller at Loris Karius (25) klarer å vaske av seg tabbestemplet etter Champions League. Fortsatt er det slik at hvis slik at hvis du Googler  Rune Almenning Jarstein kommer «fomle» opp som øverste mulighet flere år etter han begynte å bli fast i hanskene.  Degraderingen av Loris Karius satt langt inne Les: Plutselig var ikke Alisson Becker verdens dyreste keeper lenger Liverpool manager Jürgen Klopp hadde i praksis ikke et annet valg enn å rekruttere en ny førstekeeper.

Klopp har sendt keeperen på rugby-inspirert trening

Liverpools manager Jürgen Klopp har tatt grep for å sørge for at keeperstjernen Alisson Becker blir enda tøffere i feltet.
Les mer om:

NM-sølv til Håvard Becker

Håvard Becker (19) løp søndag i mål til NM-sølv på 110 meter hekk i friidretts-NM i Byrkjelo.
Les mer om:

Kan Håvard (19) yppe seg mot Warholm? Se finalen direkte på tb.no!

Håvard Becker (19) fra Sem IF er klar for NM-finalen i 400 meter hekk. Konkurentene er ikke hvem som helst ...
Les mer om:

Stjernemøte for Moa (16) og Håvard (19) – se NM i friidrett direkte på tb.no

Moa Bollerød (16) fra Sem løper mot Jakob og Henrik Ingebrigtsen på 1.500 meter, mens Håvard Becker (19) skal bryne seg på Karsten Warholm. Se NM i friidrett direkte på tb.no.

Liverpools muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Liverpools muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Er det alltid trøbbel når store stjerner bytter klubb?

Den belgiske stjernekeeperen Thibaut Courtois ble stjernekeeper i løpet av sine år i Chelsea.

Jordi Cruyff fortsetter å gå i sin fars fotspor

Det kan ikke være lett å være sønnen til fotballlegende Johan Cruyff. Han ble den første spiller til å vinne Gullballen tre ganger, første gang som spiller for Ajax i 1971, deretter to ganger som spiller for Barcelona (1973 og 1974). Hans spillestil inspirerte mange og endret fotballen for alltid. Sønnen Jordi Cruyff som nå har blitt 44 år gammel har fulgt i sin fars fotspor og hatt en absolutt anstendig karriere.

Plutselig var ikke Alisson Becker verdens dyreste keeper lenger

Det er ikke mange dagene siden Liverpool satte verdensrekord i keeperoverganger da de la 66,8 millioner pund på bordet til Roma, for Alisson Becker. Chelsea har fått en ny Diego Costa situasjon ved at deres stjernekeeper Thibaut Courtois nærmest tvinger igjennom en overgang til Real Madrid. Chelsea setter nå ny verdensrekord ved å kjøpe  Athletic Bilbao målvakt Kepa Arrizabalaga for 71 millioner pund. Prisen var utkjøpsklausulen som de fleste regnet med at ville holde Kepa til klubben i lang tid fremover.

Overganger hos Liverpool sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos Liverpool så langt i sommer.  Nye spillere: Naby Keita – Leipzig, 565 millioner kroner Fabinho – Monaco, 468 millioner kroner Xherdan Shaqiri – Stoke, 145 millioner kroner Shagiri viste med en gang hvorfor han stod på ønskelisten til Klopp. (foto: liverpool) A bicycle kick. On your debut. Against @ManUtd. All of the angles @XS_11official's stunning goal… …keep an eye out for Curtis Jones' reaction!