Nyheter om Becker


Usikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute

Liverpools stjernekeeper Alisson Becker har kastet krykkene, men han kommer ikke til å spille fotball med det første.
Les mer om:

Jürgen Klopp hadde en plan som inkluderte Philippe Coutinho

Liverpool fosser videre uten Coutinho, og brasilianeren har nettopp skaffet seg et pusterom på sitt nye kontor i München. Dette betyr ikke at Klopp ikke ønsket å se sin tidligere stjerne returnere til Anfield. -Det høres litt rart ut, men vi hadde ikke råd til det.

UEFA har bestemt hvem som er de beste spillerne i verden

På torsdag kom meldingen fra UEFA. To gjengangere og én nykommer har albuet seg plass blant topp tre. Og de tre som kjemper om å kunne titulere seg som verdens beste forrige sesong, er: Cristiano Ronaldo Lionel Messi Virgil van Dijk Det er en jury bestående av 80 trenere en haug med journalister som har kommet frem til de nominerte. Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter Her er de syv neste: 4 . Alisson Becker  – 57 poeng 5 . Sadio Mané  – 51 poeng 6 . Mohamed Salah  – 49 poeng 7 . Eden Hazard  – 38 poeng 8 . Matthijs de Ligt  – 27 poeng 9.

Keeper-vikaren ble Liverpools helt: – Jeg drømte om å redde den siste straffen

Liverpool fikk førstekeeper Alisson Becker skadet i serieåpninga. I supercupfinalen viste erstatter Adrián at Jürgen Klopp likevel ikke har et keeperproblem.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Alisson Becker blir ute i minst et par uker, sier Liverpools manager.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Alisson Becker blir ute i minst et par uker, sier Liverpools manager.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Liverpool må klare seg uten stjernekeeperen Alisson Becker de neste ukene etter at han skadet leggen i serieåpningen mot Norwich. Det bekrefter Liverpool-manager Jürgen Klopp overfor klubbens eget nettsted, ifølge NTB.
Les mer om:

Alisson ute i flere uker

Liverpool må klare seg uten stjernekeeperen Alisson Becker de neste ukene etter at han skadet leggen i serieåpningen mot Norwich. Det bekrefter manager Jürgen Klopp.
Les mer om:

Liverpool-keeper ute i flere uker

Liverpool må klare seg uten stjernekeeperen Alisson Becker de neste ukene etter at han skadet leggen i serieåpningen mot Norwich.
Les mer om:

Klopp bekymret over Alisson-skaden: – Ikke et godt tegn, for å være ærlig

(Liverpool – Norwich 4-1) Liverpool-manager Jürgen Klopp er bekymret for skaden til sisteskanse Alisson Becker.
Les mer om:

Liverpool har fylt opp keeperbenken igjen etter Simon Mignolet dro

Det er ingenting som rokker med førstekeeperposisjonen til Alisson Becker, det fik den belgiske landslagskeeperen Simon Mignilet til å reise «hjem» til Club Brugge. Nå er Adrián San Miguel del Castillo, som bare går under navnet Adrian over som benkevarmer på Anfield.

Liverpool-målvakt Simon Mignolet har endelig funnet et mål han kan stå i

Den belgiske landslagskeeperen Simon Mignolet er en veteran i Liverpool, men fra å være førstekeeper for Liverpool da han kom fra Sunderland i 2013 har det nesten umerkelig blitt mindre og mindre mulighet for å spille, spesielt etter  Jürgen Klopp overtok klubben i 2015. Nå reiser han hjem, etter å ha sittet på benken mot Manchester City i går bar veien umiddelbart til medisinsk test for Club Brügge. Liverpool ble enige med den belgiske storklubben om en overgang for 100 millioner kroner.

To 4. plasser første NM-dag på Hamar

Henrik Flaatnes (17) i lengde og Håvard Becker (17) på 400 meter hekk fikk fredag hver sin fjerdeplass første dagen av NM i friidrett på Hamar.
Les mer om:

En av The good guys» Peter McNamara er død

Peter McNamara er for mange symbolet på klassisk tennis, alltid ulastelig antrukket, ingen utbrudd på banen eller krangling, bare god tennis.  McNamara hadde en lang og suksessfull karriere med tre Grand Slam-titler i double, og han var på sitt beste rangert som den sjuende beste tennisspilleren i verden. I 1979 vant han doubleturneringen i Australian Open, og i 1980 og 1982 vant han doubleturneringen i Wimbledon.

Tennisverden i sorg

Tidligere Wimbledon-vinner Peter McNamara (64) døde i helga. - En av de gode gutta, sier Boris Becker.
Les mer om:

Tennislegende solgte trofeer for over 7 millioner

Boris Becker imponerte stort på tennisbanen på 80- og 90-tallet, men ble erklært konkurs i 2017. Nå er flere trofeer og verdier solgt for 7,27 millioner kroner.

Tennisikonets fall: Tvunget til å selge «alt»

Boris Becker (51) er tvunget til å selge blant annet trofeer for å betale gjeld.
Les mer om:

Solgte trofeer for å betale ned gjeld

Boris Becker imponerte stort på tennisbanen på 80- og 90-tallet, men ble erklært konkurs i 2017. Nå er flere trofeer og verdier solgt for 7,27 millioner kroner.

Beckers trofé gav over 7 millionar

Nettauksjonen av tennislegenden Boris Beckers 82 tennistrofé gav 680.000 pund, eller nesten 7,3 mill kroner, melder BBC. Becker blei tvinga til å selje premiesamlinga si etter at han i 2017 blei erklært konkurs. Mest fekk han for pokalen for sigeren i US Open i 1989 – over 1,5 mill kroner.

Boris Becker til VG om Ruud-familien: – En stor historie

PARIS (VG) For 27 år siden ga Christian Ruud tennisstjernen Boris Becker kamp i OL, men tyskeren mener Casper Ruuds kamp mot Rogerer Federer er større.

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

Klarer Casper det neste steget i Paris kan vi slutte å snakke om Ruud vs Becker i Barcelona 1992

27 år etter at pappa Christian møtte Boris Becker i OL, er unge Casper (20) på kollisjonskurs med Roger Federer i Paris. Det kan skje denne uka.

– Det var ein stor overgang å flytte frå millionbyen Köln og til garden i Etnedal

Arnd J. Becker, Flatøydegard, Etnedal, fødd 1969
Les mer om:

Her er Liverpool best i Europa: – Går rundt og klyper meg i armen

Bare syv ganger har Liverpool-keeper Alisson Becker opplevd at motstanderne har scoret på ham i Premier League denne sesongen. I de fem store europeiske ligaene er det ingen som kan matche det.

Provosert Thorstvedt: – Begrav den og sementer en bunker over

TV 2-ekspert Erik Thorstvedt langer ut mot tabbetall på Alisson Becker.
Les mer om: