Nyheter om Beck


Får TIX innpass i Hype House nå?

Hjertet stopper alltid litt opp når favorittserien din name dropper Norge, eller når en superstjerne lander på Gardemoen. Nå debuterer en artist vi alle holder nært i en TikTok-video med nesten én million likes. Curtis Newbill har 5,3 millioner følgere på TikTok og en stjernespekket vennegjeng. Blant dem finner vi Charli og Dixie D’Amelio, Noah Beck, Chase Hudson (alias Lilhubby), og generelt flesteparten av Hype House-crewet. Nylig la han ut en video med kompisene, men mange nordmenn stoppet sikkert opp da de hørte hvilken sang som ble brukt. Vent, vent… Er det… TIX?

Knekt av koronakrisen – gikk konkurs

– Vi mistet 70 prosent av omsetningen vår. Da ble det umulig å fortsette, sier Jan Roger Beck i Borge VVS på Selbak.
Les mer om:

Stian (36) har skrevet lokale påskekrim, igjen: Gentlemanstyv William Beck og saken om det forsvunne gullet

For sjette året på rad skriver Fredrikstad-mannen Stian Torp (36) påskekrim for Fredriksstad Blads lesere.
Les mer om:

Nå er halvåret til Emilie reddet: – Det er helt til å grine av

Filmskaper Emilie Beck bekymret seg over det neste halvåret, men så kom redningen.
Les mer om:

Asle Beck med sofakonsert: – Det er ikke penga det står på, men at vi alle skal være med på litt dugnad

Kulturbransjen var en av de første som ble rammet av restriksjonene fra helsemyndighetene etter korona-utbruddet. Nå går artister nye veier for å underholde det norske folk.
Les mer om:

Hva skjer med Brad Pitt og Alia Shawkat?

Blomstrer romantikken mellom Brad Pitt (56) og Alia Shawkat (30)? Eller er de bare gode venner? Den siste tiden har de to skuespillerne blitt sett sammen flere ganger, blant annet på konsert, komishow og gallerier. Mange konkluderer dermed med at Brad dater den 26 år yngre Arrested Developement-favoritten.  Denne helgen ble Oscar-vinneren sett på Thundercat-konsert med en «mystisk» kvinne, som TMZ senere kunne avsløre var Alia Shawkat.  Se video: En fyr som ligner på Alias Arrested Developement-kollega Michael Cera er også der.  TMZ skriver dog at det er artisten Beck.

Slipper første nye låt på 12 år – var ikke planlagt

– Vi hadde ingen planer om å lage nytt materiale, men denne låten måtte vi bare dele med publikum, lyder det fra The September When, som kaller innspillingen for «et overskuddsprosjekt». – Det var veldig gøy å jobbe sammen i studio igjen. LES OGSÅ: GAFFA-skribentenes by:Larm-guide. «Might Just Be Me» beskrives som en sår og vakker låt i samme indierocksfære som Beck, Primal Scream og Tame Impala. Sangteksten er ifølge pressemeldingen inspirert av bøkene «De velvillige» av Jonathan Littell og «Empire of The Summer Moon» av S.C.
Les mer om:

Disse var på Asle Beck fredag kveld

God stemning og utsolgt konsert da Asle Beck gjestet scenen på Teglhuset på selveste Valentinesday.
Les mer om:

Holder ikke å terminere kontrakter hvis du skal overleve i Eliteserien

Vi tror det bare en klubb i Drammen som overlever årets Eliteserie sesong og det er slettes ikke sikkert det er Strømsgodset. – Både Mjøndalen (som er en del av Drammen) og Strømsgodset har lagt et trist 2019 bak seg. Mens Strømsgodset til slutt endte to poeng over nedrykksstreken overlevde Mjøndalen på målforskjell.

Flaata, Beck og Busk besøker Teglhuset i Gamlebyen denne våren

– Vi gleder oss til en vår med mange gode konserter, sier Fredrik Hansen ved Teglhuset i Gamlebyen.
Les mer om:

Morrissey med fire konserter i mars

To av konsertene blir i Storbritannia, i Leeds 6. mars og på Wembley i London 14. mars. De andre to konsertene blir i Paris og Köln i dagene imellom, melder NME. Soloplaten «I Am Not A Dog On A Chain» er produsert av Joe Chicarelli, som også har jobbet med Beck, The Strokes og The Killers, som kaller den kommende utgivelsen for Morrisseys «modigste og mest eventyrlystne hittil». LES OGSÅ: Kongelig låtvalg vekker oppsikt. – Han har skjøvet på grensene nok en gang – både musikalsk og tekstmessig. Og på nytt bevist at som låtskriver og sanger, er han i sin egen kategori.

Anmeldelse: Netflix’ You sesong 2 er mørkere, morsommere og mer avhengighetsskapende

Har du savnet 2018s største creep? Seriesuksessen You er endelig tilbake med ny sesong! Etter seriens sesongslutt ble vi sittende igjen med flere ubesvarte spørsmål. Hva skjedde egentlig med Candace? Drepte Joe virkelig Beck? Jobber Joe fremdeles i bokhandelen? Hvordan går det med Paco? Joe… Eller Will? Åpningsscenen i You sesong 2 viser Joe som er på flyttefot. Eller, Will da, som han nå foretrekker å bli kalt. Joe/Will har rømt fra Candace i New York til Los Angeles, det eneste stedet han med hånda på hjertet kan si at han hater.
Les mer om:

Netflix: Her er den ordentlige traileren til You sesong 2

– Elsker han deg? Det er det farligste… Klar for nok en creepy romjul? Halvannen uke etter den første sniktitten slipper Netflix nå den ordentlige traileren til You sesong 2. Vi vet allerede at Joe Goldberg (Penn Badgley fra Gossip Girl) bytter både by og identitet i oppfølgeren.  Borte vekk er Joe og New York – nå er han Will i Los Angeles. Men noen vaner er vonde å vende… Etter å ha lagt Beck bak seg forelsker Joe seg denne gangen i vakre Love, spilt av Victoria Pedretti.

Styreleder Roar Beck i Molde Kommunale Pensjonskasse har tro på plasseringa til 82,5 millioner: – Istad en langsiktig investering for MKP(pluss)

Styreleder Roar Beck i Molde Kommunale Pensjonskasse (MKP) har tro på aksjekjøpet i Istad AS som en fornuftig investering på lang sikt.
Les mer om:

Noe å sovne til

Beck er alltid villig til å prøve noe nytt, men ikke alt funker.
Les mer om:

Beck frykter at flere uutgitte album gikk med i Universal-brannen

Det er overfor Sydney Morning Herald at Beck åpner opp om hva han tror kan ha gått tapt. Det er et helt dobbeltalbum fra 2001, der han soloinnspilte Hank Williams-låter, «som antagelig er borte», så vel som et indierockalbum han laget før han slapp Odelay i 1996, en rekke uttak som ikke kom med på Sea Change fra 2002 – og en hel plate han spilte inn med Jon Spencer Blues Explosion i 1995. LES OGSÅ: – Et av de rareste øyeblikkene jeg har opplevd som regissør. – Jeg har på følelsen at de (managementet hans) ikke vil si alt fordi de ikke orker å fortelle meg sannheten. Men han legger også til at
Les mer om:

Albumanmeldelse: Beck – «Hyperspace»: Støymykner

Nittitallets antihelt lager alternativt åttitall fylt med luft.
Les mer om:

Albumanmeldelse: Beck – «Hyperspace»: Støymykner

Nittitallets antihelt lager alternativt åttitall fylt med luft.
Les mer om:

Albumanmeldelse: Beck – «Hyperspace»: Støymykner

Nittitallets antihelt lager alternativt åttitall fylt med luft.
Les mer om:

Høg temperatur da byggeplaner ble behandlet(pluss)

I historiens siste møte for Plan- og utviklingsutvalget (PUU) i Molde kommune behandlet utvalget det leder Roar Beck (H) beskrev som den best belyste saka utvalget har hatt.
Les mer om:

Stjernepar fikk tvillinger

Den tidligere alpinisten Bode Miller og kona, modellen og sandvolleyballspilleren Morgan Beck Miller, har fått tvillinger.
Les mer om:

Gjør deg klar for å binge sesong 2 av You i romjulen

Sesong 2 av Netflix-serien You kommer ut 26. desember. Så hvis du ikke har sett første sesong av den psykologiske thrilleren bør du skynde deg. Denne sesongen er det Netflix selv som står ved roret. De tok over produksjonen av serien fra Lifetime. Mulige spoilere fra første sesong nedenfor. Vi følger fortsatt creepen Joe Goldberg som spilles av Gossip Girl-hunken Penn Badgley. Til tross for at han er en sprø stalker og en ganske Ted Bundy-aktig type, så ble også publikum sjarmert av Joe. Ikke så ulikt stakkars Guinevere. Ready for a fresh start. You S2 December 26.

Leonard Cohen med nytt album – hør første smakebit her

Selv om det er nesten tre år siden Leonard Cohen gikk ut av tiden, 82 år gammel, og han ga ut et nytt album tre uker før sin bortgang, har vi ikke hørt det siste fra ham. Plateselskapet Sony Music har nettopp annonsert det posthume albumet Thanks for the Dance, som slippes 22. november. Utgivelsen inneholder låter Cohen jobbet med den siste tiden.
Les mer om: