Nyheter om Beck


Disse var på Asle Beck fredag kveld

God stemning og utsolgt konsert da Asle Beck gjestet scenen på Teglhuset på selveste Valentinesday.
Les mer om:

Holder ikke å terminere kontrakter hvis du skal overleve i Eliteserien

Vi tror det bare en klubb i Drammen som overlever årets Eliteserie sesong og det er slettes ikke sikkert det er Strømsgodset. – Både Mjøndalen (som er en del av Drammen) og Strømsgodset har lagt et trist 2019 bak seg. Mens Strømsgodset til slutt endte to poeng over nedrykksstreken overlevde Mjøndalen på målforskjell.

Flaata, Beck og Busk besøker Teglhuset i Gamlebyen denne våren

– Vi gleder oss til en vår med mange gode konserter, sier Fredrik Hansen ved Teglhuset i Gamlebyen.
Les mer om:

Morrissey med fire konserter i mars

To av konsertene blir i Storbritannia, i Leeds 6. mars og på Wembley i London 14. mars. De andre to konsertene blir i Paris og Köln i dagene imellom, melder NME. Soloplaten «I Am Not A Dog On A Chain» er produsert av Joe Chicarelli, som også har jobbet med Beck, The Strokes og The Killers, som kaller den kommende utgivelsen for Morrisseys «modigste og mest eventyrlystne hittil». LES OGSÅ: Kongelig låtvalg vekker oppsikt. – Han har skjøvet på grensene nok en gang – både musikalsk og tekstmessig. Og på nytt bevist at som låtskriver og sanger, er han i sin egen kategori.

Anmeldelse: Netflix’ You sesong 2 er mørkere, morsommere og mer avhengighetsskapende

Har du savnet 2018s største creep? Seriesuksessen You er endelig tilbake med ny sesong! Etter seriens sesongslutt ble vi sittende igjen med flere ubesvarte spørsmål. Hva skjedde egentlig med Candace? Drepte Joe virkelig Beck? Jobber Joe fremdeles i bokhandelen? Hvordan går det med Paco? Joe… Eller Will? Åpningsscenen i You sesong 2 viser Joe som er på flyttefot. Eller, Will da, som han nå foretrekker å bli kalt. Joe/Will har rømt fra Candace i New York til Los Angeles, det eneste stedet han med hånda på hjertet kan si at han hater.
Les mer om:

Netflix: Her er den ordentlige traileren til You sesong 2

– Elsker han deg? Det er det farligste… Klar for nok en creepy romjul? Halvannen uke etter den første sniktitten slipper Netflix nå den ordentlige traileren til You sesong 2. Vi vet allerede at Joe Goldberg (Penn Badgley fra Gossip Girl) bytter både by og identitet i oppfølgeren.  Borte vekk er Joe og New York – nå er han Will i Los Angeles. Men noen vaner er vonde å vende… Etter å ha lagt Beck bak seg forelsker Joe seg denne gangen i vakre Love, spilt av Victoria Pedretti.

Styreleder Roar Beck i Molde Kommunale Pensjonskasse har tro på plasseringa til 82,5 millioner: – Istad en langsiktig investering for MKP(pluss)

Styreleder Roar Beck i Molde Kommunale Pensjonskasse (MKP) har tro på aksjekjøpet i Istad AS som en fornuftig investering på lang sikt.
Les mer om:

Noe å sovne til

Beck er alltid villig til å prøve noe nytt, men ikke alt funker.
Les mer om:

Beck frykter at flere uutgitte album gikk med i Universal-brannen

Det er overfor Sydney Morning Herald at Beck åpner opp om hva han tror kan ha gått tapt. Det er et helt dobbeltalbum fra 2001, der han soloinnspilte Hank Williams-låter, «som antagelig er borte», så vel som et indierockalbum han laget før han slapp Odelay i 1996, en rekke uttak som ikke kom med på Sea Change fra 2002 – og en hel plate han spilte inn med Jon Spencer Blues Explosion i 1995. LES OGSÅ: – Et av de rareste øyeblikkene jeg har opplevd som regissør. – Jeg har på følelsen at de (managementet hans) ikke vil si alt fordi de ikke orker å fortelle meg sannheten. Men han legger også til at
Les mer om:

Albumanmeldelse: Beck – «Hyperspace»: Støymykner

Nittitallets antihelt lager alternativt åttitall fylt med luft.
Les mer om:

Albumanmeldelse: Beck – «Hyperspace»: Støymykner

Nittitallets antihelt lager alternativt åttitall fylt med luft.
Les mer om:

Albumanmeldelse: Beck – «Hyperspace»: Støymykner

Nittitallets antihelt lager alternativt åttitall fylt med luft.
Les mer om:

Høg temperatur da byggeplaner ble behandlet(pluss)

I historiens siste møte for Plan- og utviklingsutvalget (PUU) i Molde kommune behandlet utvalget det leder Roar Beck (H) beskrev som den best belyste saka utvalget har hatt.
Les mer om:

Stjernepar fikk tvillinger

Den tidligere alpinisten Bode Miller og kona, modellen og sandvolleyballspilleren Morgan Beck Miller, har fått tvillinger.
Les mer om:

Gjør deg klar for å binge sesong 2 av You i romjulen

Sesong 2 av Netflix-serien You kommer ut 26. desember. Så hvis du ikke har sett første sesong av den psykologiske thrilleren bør du skynde deg. Denne sesongen er det Netflix selv som står ved roret. De tok over produksjonen av serien fra Lifetime. Mulige spoilere fra første sesong nedenfor. Vi følger fortsatt creepen Joe Goldberg som spilles av Gossip Girl-hunken Penn Badgley. Til tross for at han er en sprø stalker og en ganske Ted Bundy-aktig type, så ble også publikum sjarmert av Joe. Ikke så ulikt stakkars Guinevere. Ready for a fresh start. You S2 December 26.

Leonard Cohen med nytt album – hør første smakebit her

Selv om det er nesten tre år siden Leonard Cohen gikk ut av tiden, 82 år gammel, og han ga ut et nytt album tre uker før sin bortgang, har vi ikke hørt det siste fra ham. Plateselskapet Sony Music har nettopp annonsert det posthume albumet Thanks for the Dance, som slippes 22. november. Utgivelsen inneholder låter Cohen jobbet med den siste tiden.
Les mer om:

Daniel Johnston er død

Det skrev Johnston på selvportrettet som familiens hans la ut i sosiale medier, for å meddele om hans bortgang, 58 år gammel, av hjerteinfarkt. Familien skildrer ham som «en sanger, låtskriver, artist og venn med alle» i innlegget. – Selv om han slet med psykiske problemer størstedelen av sitt voksne liv, triumferte Daniel over sykdommen gjennom sin store produksjon av kunst og sanger.

5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Fra birolle til hovedrolle? Quentin Tarantinos Once Upon a Time In Hollywood, som populært omtales som et kjærlighetsbrev til 60-tallets Hollywood, har blitt en smash. Regissørens første prosjekt uten hjelp fra #metoo-monsteret Harvey Weinstein fikk syv minutters stående applaus under verdenspremieren i Cannes i mai. Anmeldelsene som fulgte, gjenspeilet responsen. 730 rullet solid terningkast: Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen det de vil ha. Filmen omhandler i korte trekk livet til Rick Dalton, en semi-avdanket skuespiller portrettert av Leonardo DiCaprio (meta?).

Venter tvillinger etter datterens (1) død

Bode Miller og Morgan Beck Miller med hyggelig nyhet.
Les mer om:

Roger har funnet drømmejobben

SKIEN: Det begynte med at han ønsket seg firbeint selskap på turene i skogen. Nå har Roger Beck flyttet fra blokkleiligheten på Maihaugen til en enebolig på Jarseng, der han har bygget hundegård og anneks og skaffet seg firmabil med logoen «Skien hundelufting». – Her har hundene det godt.
Les mer om:

Kommer seg ikke ut av deltidsfella

Etter 12 år som hjelpepleier har Christina Beck Jørgensen fortsatt ikke fått høyere stilling enn 19 prosent. – Det er en deltidskrise, mener leder av Fagforbundet Mette Nord.

Hollywood-diva sparket fra Broadway

Hollywood-divaen Faye Dunaway har fått sparken på Broadway. Det melder en rekke amerikanske medier, som godter seg over at forestillingen «Tea at Five» er en «hit». Dunaway (78) skal nemlig ha blitt tatt av plakaten, før hun nådde teatermekkaet Broadway, etter å ha fiket til et crewmedlem under forberedelsene. LES OGSÅ: Klar for rolle i mafia-film. Blant andre NY Daily News hevder å ha fått voldsepisoden bekreftet fra «en kilde nær oppsetningen».
Les mer om:

Hollywood-diva Faye Dunaway tatt av plakaten etter voldspåstander

Det melder en rekke amerikanske medier, som godter seg over at forestillingen «Tea at Five» er en «hit». Dunaway (78) skal nemlig ha blitt tatt av plakaten, før hun nådde teatermekkaet Broadway, etter å ha fiket til et crewmedlem under forberedelsene. LES OGSÅ: Se den første traileren til HBOs norske serie. Blant andre NY Daily News hevder å ha fått voldsepisoden bekreftet fra «en kilde nær oppsetningen».
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.