Nyheter om Bay


Kings Bay: Får 20,6 millioner ekstra, må fremdeles kutte

Direktøren i Kings Bay forventer at tallene for 2021 blir like røde som i 2020.
Les mer om:

Lot seg inspirere av lærerens YouTube-videoer

Lektor Bay, som han kaller seg på YouTube, går nye veier for å engasjere elevene.
Les mer om:

Tidligere NFL-spiller funnet død

Den tidligere NFL-spilleren Vincent Jackson (38) ble mandag funnet død i Florida. Han ble funnet død på et hotellrom i Brandon, som ligger i nærheten av Tampa, opplyser politiet. Jackson la opp i 2018 etter tolv sesonger i ligaen. Han spilte de første sju sesongene i San Diego Chargers, og de fem siste i Tampa Bay Buccaneers.
Les mer om:

Skandalebilder fra Super Bowl-feiring

Det hadde samlet seg enorme mengder med folk da Tampa Bay Buccaneers skulle holde sin seiersparade etter mandagens seier mot Kansas City Chiefs.
Les mer om:

Slo alarm. Bildene skaper frykt

Tusenvis av tilskuere var på tribunen under Super Bowl. Mange tusen personer feiret også Tampa Bay Buccaneers' seier på hjemmebane.
Les mer om:

Video: Tom Brady med sin syvende Super Bowl seiers-ring

Fra første sekund var det ikke tvil, Tampa Bay Buccaneers var fullstendig overlegne og kjørte over Kansas City Chiefs 31–9. 43 år gamle Tom Brady var allerede historisk og han ble ikke en mindre helt etter å ha vunnet sitt syvende Super Bowl. Det var en tårevåt helt som stod på podiet etter kampen med sin familie og takket: «Jeg er så stolt av alle gutta. Vi kom til kampen med selvtillit, og vi sto skulder ved skulder. Vi visste at det ville ende slik».

Brady (43) løftet Buccaneers til historisk superbowlseier: – Jeg gir meg ikke nå

43-årige Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-9-seier over Kansas City Chiefs og har dermed flere superbowlseirer enn noen klubb.
Les mer om:

Brady løftet Buccaneers til historisk superbowlseier

43-årige Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-9-seier over Kansas City Chiefs og har dermed flere superbowlseirer enn noen klubb.
Les mer om:

Buccaneers med superbowlseier

I den amerikanske fotballens finale Superbowl søndag, vant Tampa Bay Buccaneers mot Kansas City Chiefs 31 - 9. Den 43-årige Bucs-spilleren Tom Brady ble historisk etter å ha vunnet seks av ni finaler. For Buccaneers var det tittel nummer to.
Les mer om:

Brady sikret historisk seier

43-årige Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-9-seier over Kansas City Chiefs og har dermed flere superbowlseirer enn noen annen klubb.
Les mer om:

Stjal Trumps land

Tom Brady og Sjørøverne fra Tampa Bay vant Super Bowl overlegent. Men det var hele sporten og USAs nye yndling Amanda Gorman som stjal den viktigste seieren.
Les mer om:

Historisk seier

Tampa Bay Buccaneers ledet av quarterback Tom Brady (43) vant nattens Super Bowl på hjemmebane mot Kansas City Chiefs. Dette er Bradys sjuende Super Bowl-seier og han er dermed historisk.
Les mer om:

Tom Brady (43) ble historisk: Tampa Bay Buccaneers vant Super Bowl

Banen på østkanten holdt på å sprekke opp. Svaret var et utslitt teppe fra vest.
Les mer om:

Tom Brady (43) ble historisk: Tampa Bay Buccaneers vant Super Bowl

(Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs 31–9) I sin tiende Super Bowl viste Tom Brady at de gamle fortsatt er eldst og vant for syvende gang.
Les mer om:

Tom Brady (43) ble historisk: Tampa Bay Buccaneers vant Super Bowl

(Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs 31–9) I sin tiende Super Bowl viste Tom Brady at de gamle fortsatt er eldst og vant for syvende gang.
Les mer om:

Brady tok Buccaneers til historisk Super Bowl: – Hvem ville trodd det?

Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Super Bowl om to uker.
Les mer om:

Førte laget til historisk Superbowl

Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker. Det blir 43-årige Bradys 10. finale i NFL-sluttspillet, men alle de tidligere har vært med New England Patriots, som han førte til seks titler. I sin første sesong som Bucs-spiller gjorde han laget til det aller første som får spille Superbowl på sin egen arena. – Hvem ville trodd at vi kunne greie dette? Men vi gjorde det, sa Brady etter kampnen. Motstander i Superbowl i Tampa 7. februar blir tittelforsvarer Kansas City Chiefs.
Les mer om:

Brady tok Buccaneers til historisk Superbowl: – Hvem ville trodd det?

Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker.
Les mer om:

Første kvinnelege Super Bowl-dommar

Sarah Thomas (47) blir den første kvinnelege dommaren i Super Bowl, finalen i amerikansk fotball. Ho er med i dommarteamet til kampen i Tampa, Florida, 7. februar. Thomas var også den første kvinna som blei fulltids dommar i ligaen (NFL) i 2015. Komande helg blir det klart kva for lag som skal spele årets Super Bowl. Semifinalene i sluttspelet er Buffalo-Kansas City og Tampa Bay-Green Bay, og vinnarane spelar Super Bowl.
Les mer om:

Brady vant legendeduellen i NFL

Tom Brady (43) og hans Tampa Bay Buccaneers er klar for semifinale i NFL-sluttspillet etter 30-20-seier over Drew Brees (42) og New Orleans Saints. De to NFL-legendene møttes etter alt å dømme på banen for siste gang. Før kampen meldte flere medier at Brees har besluttet å legge opp etter denne sesongen. Hans drøm om NFL-tittel nummer to ble knust. Brady er allerede mestvinnende spiller i ligaens historie, og han fortsetter jakten på sin tittel nummer sju. Bucs-forsvaret sto for fire ballerobringer i kampen.
Les mer om:

Brady vant legendeduellen i NFL – karrieren trolig over for Brees

Tom Brady (43) og hans Tampa Bay Buccaneers er klar for semifinale i NFL-sluttspillet etter 30-20-seier over Drew Brees (42) og New Orleans Saints.
Les mer om:

Engelsk kystby blir vertskap for neste G7-toppmøte

Storbritannia velger badebyen Carbis Bay i Cornwall som arena når landet tar imot ledere fra verdens mektigste industriland – det første møtet på to år.
Les mer om:

Slutter med kafédrifta og selger retrokonsept(pluss)

Dina og Andreas Bay kom til Sjøvegan som et friskt pust med retro-konseptet «Kåre Maloney» i 2015. Men nå er det over. De skal selge kafeen og bruktbutikken
Les mer om:

Brees klar for legendeduell mot Brady i NFL-sluttspillet

Drew Brees førte New Orleans Saints til seier over Chicago Bears i NFL-sluttspillet. I kvartfinalen møter han Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers.
Les mer om:

Brady (43) storspilte og ble historisk – slo ut Vedviks Washington

(Washington - Tampa Bay 23–31) I sitt 21. år i NFL er Tom Brady atter en gang klar for kvartfinalen i NFL-sluttspillet, men for første gang står det ikke «Patriots» på hjelmen. Natt til søndag ble 43-åringen historisk.
Les mer om: