Nyheter om Barcelona


Endelig: Beckham skaffer seg stjerne fra Juventus

Tidligere i sommer gikk ryktet om at David Beckham hadde tatt en telefon til Barcelona for å «skryte og juge litt» – og spørre om mulighetene for å friste Luis Suarez over atlanteren. Men mens Beckham venter på svar og muligheten til å levere superstjernen til Inter Miami-supporterne, jobbes det også med en løsning i Torino. Suarez viste mot Napoli i Champions League at han ikke er klar for å pensjonere seg fra europeisk toppfotball, nå hevder italienske Calcio Mercato at Inter Miami er nærme en overgang med Blaise Matuidi.

Hva om Coutinho slår ut Barcelona fra Champions League?

Barcelona møter Bayern München i kvartfinalen i Champions League fredag ​​14. august i Lisboa i en kamp hvor brasilianske Philippe Coutinho kan spille mot sin moderklubb. Et stor takk for sist Brasilianeren er på utlån hos Bayern, som har bestemt seg for å ikke benytte seg av 120 millioner euro opsjon for å kjøpe midtbanespilleren.

Rakitic vil, klubben vil, men tydeligvis umulig å få til

Sevilla føler seg hjemme i Europaligaen og henter hjem trofeet som det skulle være øremerket den spanske klubben. Dette skal sportsdirektør Monchi ha en slutt på. Julen Lopetegui sørget denne sesongen for å sikre 4. plassen i La Liga og billetten ut av Europaligaen. Nå rigges det for at Sevilla fremover skal få slippe å skryte av europaligatroféer.

Skikkelig drittuke for Ronaldo: Ute av Champions League og «på vei ut av historiebøkene»

Cristiano Ronaldo vil for ettertiden stå som en av de største fotballstjernene gjennom historien, men akkurat denne uka betyr dette lite for portugiseren. To Ronaldo-scoringer mot Lyon skulle gjøre ham til CL-redningsmannen han ble hentet inn som i 2018. Men heller ikke denne sesongen var nr. 7 nok for den forløsende CL-triumfen for Juventus.

Han er i egen klasse – sendte laget enkelt videre

Barcelona/ Oslo (Sporten) (Barcelona – Napoli 3-1) Barcelona sliter med et lass av skader, men det gjør ingenting når Lionel Messi er i form. Den argentinske magikeren sendte Napoli ut av mesterligaen med 3-1. Barcelona kom til kampen med en viss usikkerhet på grunn av en skadeliste lang som et vondt år. 1-1 i Italia i første runde av åttedelsfinalen gjorde at spenningen var stor. Men en av banens minste og samtidig største spillere hadde bestemt seg.

Slik spilles kvartfinalene i mesterligaen

Barcelona og Bayern München ble lørdag de siste lagene til å sikre plass i mesterligaens kvartfinaler.
Les mer om:

Bayern stor favoritter til CL-gullet nå

Robert Lewandowski fortsetter storspillet i mesterligaen. Med to mål og to målgivende sendte han Bayern München til kvartfinale med 4-1 over Chelsea.Det måtte et aldri så lite fotballmirakel til dersom Chelsea skulle sende den tyske tittelgrossisten ut av mesterligaen. Første kamp, som ble spilt før koronapausen, endte nemlig med 3-0-seier til tyskerne i London.Om det er en mann du skal passe på hvis du spiller mot Bayern, er det Robert Lewandowski.

Messi-magi sendte skadeskutte Barcelona videre i mesterligaen

Barcelona sliter med et lass av skader, men det gjør ingenting når Lionel Messi er i form. Den argentinske magikeren sendte Napoli ut av mesterligaen med 3-1.
Les mer om:

Messi-magi sendte skadeskutt Barcelona videre i Champions League

Barcelona sliter med et lass av skader, men det gjør ingenting når Lionel Messi er i form. Den argentinske magikeren sendte Napoli ut av Champions League.

Messi-magi sendte skadeskutt Barcelona videre i Champions League

Barcelona sliter med et lass av skader, men det gjør ingenting når Lionel Messi er i form. Den argentinske magikeren sendte Napoli ut av Champions League.

Messi-magi da Barcelona gikk videre

Da Barcelona og Napoli møttes i Italia endte det 1-1, men på spansk jord ble det vanskeligere for italienerne å få med seg et godt resultat. Lionel Messi scoret et kunstmål og skaffet en straffe da Barcelona vant 3-1 (4-2) og sikret en plass i semifinalen i Mesterligaen.

Mannefall stoppet ikke Barcelona – Messi med magisk scoring

Barcelona lekte seg til kvartfinale i Champions League.

Utklassing

Lionel Messi tryllet og sendte Barcelona videre i Champions League, samtidig som Bayern München hadde null problemer med Chelsea.

Barcelona videre etter Messi-show – møter Bayern som ydmyket Chelsea

(Barcelona - Napoli 3–1, 4–2 sammenlagt, Bayern - Chelsea 4–1, 7–1 sammenlagt) Lionel Messi (33) gjorde jobben for Barcelona. Men i Champions League-kvartfinalen blir det tøff motstand - et Bayern München som knuste Chelsea 7–1 over to kamper.

Mannefall i Barcelona - har kun 13 førstelagsspillere tilgjengelig

Ousmane Dembélé mister returkampen mot Napoli.
Les mer om:

ESPN: For sent for Cristiano Ronaldo – døren er stengt

France Football hevdet tidligere denne uken at fotballens portugisiske superstjerne CR7 hadde gått lei av dårlige medspillere hos Juventus og vurderte en overgang til PSG. Ryktet om Neymar+Mbappé+Ronaldo på samme gressmatte har ikke overraskende skapt reaksjoner.

Jobber med en Ter Stegen avtale

Barcelona vet de sitter på en av verdens beste og mest ettertraktede keepere i tyske Ter Stegen. – Og når klokka tikker mot utløp av kontrakten samtidig som lønna er vesentlig lavere enn keepere han kan sammenligne seg med og klubber er i generelt kaos er det helt ok å bli nervøs. Marc-Andre ter Stegen er på nippet til å signere en femårskontrakt med Barcelona, melder Mundo Deportivo og gir med det litt lettelse i fansens nervøsitet. Les: Mallorca har ansatt ny manager Den tyske internasjonale keeperen vil se i at hans verdi på Camp Nou gjenspeiles i lukrative og friske vilkår.
Les mer om:

Stortalent har gitt beskjed til Pep Guardiola

For tre år siden var Manchester City på raid i Barcelona sin ungdomsavdeling og hentet den nå 19 år gamle stortalentet Eric Garcia. – Han har til tross for sin unge alder spilt 13 førsteslagkamper. Nå har han informert klubben han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt, dette til tross for at manager Pep Guardiola har forsøkt å overtale han til å bli ved å ymte frempå om mer spilletid.

Tapte Joao Felix racet i fjor, har bedre startposisjon i år

På samme måte som Jadon Sancho er det store navnet sammen med Lautaro Martinez i år ble det brukt mye tid på å spekulere omkring Joao Felix overgang i fjor. – Den nå 20 år gamle Benfica spilleren var linket til en rekke klubber, han endte opp med å velge med «hjertet» og havnet i La Liga klubben Atletico Madrid. Manchester City manager Pep Guardiola er en stor beundrer av Felix og skal ifølge The Athletic sette inn et ekstra gir i sommer for å sikre seg supertalentet.