Nyheter om Barcelona


La Liga starter opp igjen 11. juni

Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire. Les: Wanda Nara har andre ting å gjøre enn å sikre sin mann, Mauro Icardi, ny kontrakt

PSG og Inter endelig enige

I går la Inters Sportdirektør ut om at han mente at PSG og Icardi var enige om kontrakt før neste sesong. Nå hevder Sky Sports at også Inter og Paris-klubben er på nett. Selv om agentkone Wanda Nara har vært på utkikk etter mulige alternativer også utenfor Paris, har PSG skjønt at en spiller de allerede har testet er en sikker investering i disse virustider.

Inters sportsdirektør om Barcelonas frieri

Lautaro Martinez har toppet listen på ryktebørsen rundt om i Europa. Nå bekrefter Inters sportsdirektør den tette dialogen med Barcelona, samtidig som han peker på den eneste veien inn for La Liga-giganten. For Inter har ingen ambisjoner om å selge 22-åringen som har dundret inn 16 scoringer på 31 kamper denne sesongen. For Conte er det helt uaktuelt å sende sin ypperste til CL-rivalen i Spania. Nå bekrefter interdirektør Piero Ausilio dette. Les: Zlatan Ibrahimovic tjener fortsatt bøtter med penger -Mange klubber har vært i kontakt med oss i forhold til ham.

Sportsdirektør: Mauro Icardi har bestemt seg

Få trodde at Inter Milans badboy ville returnere til Antonio Conte og gjengen, men hvor ferden skulle gå neste sesong har vært usikkert. Nå kommer en slags bekreftelse på hva vi kan vente oss. Det er Inters sportsdirektør, Piero Ausilio som avklarer. -Jeg vet at gutten gjerne vil bli i Paris. Det er en kjøpsopsjon som PSG kan benytte seg av, og den løper ut 31. mai, sier Ausilio ifølge Bold. Les: Rett fra Barcelona til 4. divisjon Ikke helt overbevist ennå? -Det er avtalt et beløp som selvfølgelig kan bli endret på grunn av viruskrisen. Vi får se.
Les mer om:

Rett fra Barcelona til 4. divisjon

Victor Valdes har hatt sine gode dager som keeper hos Barcelona, men verre var det da han skulle forvalte klubbens talenter på akademiet. Valdes, med en haug med kamper for Barcelona – og to (!) for Manchester United – ble satt inn som U19-trener forrige sommer og skulle øse av sin erfaringsbase til de kommende stjernene hos Barcelona. Víctor Valdés at Barcelona: 602 games 3 UCL titles 1 legend Happy birthday, Valdés!

La Liga starter 11. juni

Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

Overraskende Alexis Sanchez nyhet

De aller fleste har regnet med at Manchester United ville få «problemet» Alexis Sanchez inn portene på Old Trafford når låneoppholdet er over til sommeren.

Nå starter Barcelona på det store kuttet

Selv om Barcelona har hatt noen høyprofilerte bomkjøp de siste sesongene, er det ikke tvil om at La Liga-giganten har en ekstrem teft på å finne frem til de neste superstjernene. Klubben har et nettverk av speidere som konstant er på utkikk på verdens små og store fotballarenaer, men nå kommer noe som kan endre på dette. Når avdelingen med speidere/rekrutterere teller 40 ansatte, skjønner vi også hvorfor Barcelona har vært på riktig sted til riktig tid gjentatte ganger. Det er ESPNs kilde som hevder at denne avdelingen nå skal halveres til 15-20 ansatte. GAL OF THE DAY!

Tidlegare Brann-talent var på veg til spansk fotball, men så kom koronaen. No er han klar for Øygarden.

Andreas Fantoft gjekk glipp av sjansen til å spela mot Barcelona og Valencia sine B-lag, men er glad han er i Øygarden.

Tidlegare Brann-talent var på veg til spansk fotball, men så kom koronakrisa. No er han klar for Øygarden.

Andreas Fantoft gjekk glipp av sjansen til å spela mot Barcelona og Valencia sine B-lag, men er glad han er i Øygarden.

Tidlegare Brann-talent var på veg til spansk fotball, men så kom koronaen. No er han klar for Øygarden.

Andreas Fantoft gjekk glipp av sjansen til å spela mot Barcelona og Valencia sine B-lag, men er glad han er i Øygarden.

Tidlegare Brann-talent var på veg til spansk fotball, men så kom koronakrisa. No er han klar for Øygarden.

Andreas Fantoft gjekk glipp av sjansen til å spela mot Barcelona og Valencia sine B-lag, men er glad han er i Øygarden.

Arsenal går for sensasjonell bytteavtale

Mundo Deportivo melder at Arsenal vil la Pierre-Emerick Aubameyang gå til Barcelona i en bytteavtale for Ousmane Dembele. Barca har vært tydelige på at de er villige til å selge Dembele med tap og selge spissen for 50 millioner euro som er milevis unna det de selv betalte, samtidig er La Liga-klubbens interesse for Aubameyang er godt dokumentert. Les: Everton skal ut og kjøpe seg Barcelona-spiller Gabon-spissens kontrakt går ut neste sommer, og Arsenal ønsker ikke å miste ham uten å få betalt, derfor er en bytteavtale for Dembele aktuelt. Arsenal har fulgt den skadeforfulgte Demb

Planlegger å skaffe seg 5 Barcelona-spillere

Barcelona har kommet i en situasjon – som de fleste andre – der den økonomiske situasjonen legger press på sammensetningen av troppen. Nå er det slutt på ja, takk begge deler. Tema for de kommende månedene blir prioriteringer, prioritering, prioriteringer. For Real Betis kan dette bety en total makeover.

Vil bytte Adrien Rabiot med et rimeligere alternativ til Icardi og Milik

Juventus har identifisert Raul Jimenez som sitt ideelle spissmål, de har tenkt å tilby Adrien Rabiot til Wolves for å sukre dealen. Mens Jimenez har et par ypperlige sesonger bak seg har Adrien Raboit sin karrière tatt et lite dypp i det suste. Den meksikanske spissen har for ikke så legen siden sagt han vil holde sine muligheter åpne, på spørsmål om det var aktuelt med en Manchester United overgang svarte han at det ville være umulig for han å si nei takk til europeiske giganter som Real Madrid eller Barcelona.

Liverpool med gigantbud på Adama Traoré

Det som skulle være en forsiktig sommer for Liverpool hvor manager Jürgen Klopp for noen få uker siden bedyret de ikke trengte noen forsterkninger. Liverpool er allerede fryktet for sine offensive kvaliteter, flere ganger har vi hørt om Kai Havertz og Timo Werner som mulige anskaffelser – og nå også Adama Traoré. Les: Vil bruke vennskapet til Mino Raiola for å sikre seg Haaland Ifølge The Sun er Liverpool forberedt på å bruke 700 millioner kroner for at Wolverhampton skal slippe sin kraftspiss.

Kai Havertz fortsetter å «flørte» med Liverpool

Der Haaland tok seg et «hvileskjær» mot Wolfsburg, fortsetter Kai Havertz å score foran tomme tribuner.

La Liga starter igjen fra 8. juni

Martin Ødegaard får spille fotballkamper igjen om tre uker. Lørdag sa Spanias statsminister Pedro Sánchez at La Liga kan starte opp igjen fra og med 8. juni, ifølge flere spanske medier. Flere melder at den første kampen blir derbyet mellom Sevilla og Betis fredag 12. juni. Alle La Liga-kampene vil bli spilt foran tomme tribuner. Med elleve kamper igjen ligger Barcelona to poeng foran Real Madrid. Martin Ødegaards Real Sociedad er nummer fire, tolv poeng bak Barcelona.

Barcelona-stjerne dumpes

Under en halv milliard kroner er fortsatt mye penger for en fotballspiller i et viruskaos uten sidestykke, men likevel et solid salgssignal fra Barcelona. Ousmane Dembelé har selv uttalt han helst spiller for Barcelona ut kontrakten, men klubben har bestemt seg for å bruke krisen til å gjennomføre flere endringer og justeringer i troppen. Les: Klarsignal for å fjerne San Siro Ifølge Sport har Barcelona bestemt seg for å dumpe prisen for å sikre at de frigjør Dembele i sommer og henter dermed velkomne midler fra salget.

Bekreftet: Bayern München har bestemt seg om Coutinho

Mens Phillipe Coutinho trener seg opp etter en ankelskade han pådro seg rett før viruspausen, har Karl Heinz Rummenigge gjort sitt valg. Coutinho? Nein danke. Det var varslet, og nå kom bekreftelsen fra Bayern-direktøren. Barcelona-spilleren har vist glimt av storhet uten å ha overbevist i forhold til kjøpsopsjonen på godt over 1 milliard kroner. Dermed takker Bundesliga-klubben for lånet, og sender Coutinho tilbake til Camp Nou når sesongen er over. @Phil_Coutinho arbeitet an seinem Comeback!

Royal Union Staint-Gilloise sparker sin dansk/spanske trener Thomas Christiansen

Med et slik navn blir det vanskeligere å lage gode supportersanger, men de fikser trolig det i Belgia, hvor mye er ganske rart. Royal Union Staint Gilloise har bestemt seg for å sparke sin dansk-spanske trener Thomas Christiansen. Thomas Christiansen overtok Belgian Union St. Gilloise i fjor sommer, men allerede nå kan han pakke kofferten og reise fra Brussel. Klubben skriver på sin hjemmeside at samarbeidet med den 47 år gamle danske spanjolen har kommet til en ende.

Agenten til Philippe Coutinho har det travelt om dagen

Manchester United, Leicester og Chelsea har alle åpnet forhandlinger med agenten til Barcelona sin utlånte midtbanespiller Philippe Coutinho. -Bayern München har en kjøpsopsjon de har bestemt seg for å ikke benytte seg av når låneperioden går ut til sommeren.

Tidligere gullballvinner sammenligner Haaland med Ronaldo: – Han er i verdensklasse

Rivaldo mener at Erling Braut Haaland (19) er klar til å spille for klubber som Barcelona og Real Madrid.

Tidligere gullballvinner sammenligner Haaland med Ronaldo: – Han er i verdensklasse

Rivaldo mener at Erling Braut Haaland (19) er klar til å spille for klubber som Barcelona og Real Madrid.

Coutinhos draktnummer er lovet bort

Couthino tok veien fra Liverpool til Barcelona, til utlån i München. Bayern takker trolig høflig nei til å sikre seg brasilianeren for rundt en milliard kroner. Draktnummeret hans har Karl-Heiz Rummenigge visst allerede lovet bort. Et draktnummer i fotball er noe av det helligste innen idretten.