Nyheter om Barcelona


«Sorry vi stjal en taxi»

De som prøver å argumentere ovenfor barna sine at man trenger å være «smart» for å bli profesjonell fotballspiller har nå fått et forklaringproblem. – Vi har fått enda et bevis for at man kan være tett og likevel bli proff spiller. Krisen i klubben er i ferd med å bli total West Bromwich sliter på sisteplass i Premier League, det er kansje ikke så rart med idioter på laget. Fire spillere stjal en Taxi etter en fuktig natt i Barcelona, nå er de fryktelig lei seg og beklager.   Klubben annonserer at den vil undersøke en hendelse som fant sted i Barcelona på treningsleir.

Barcelona legger press på jagende rivaler

Slo Eibar 2-0 i La Liga.
Les mer om:

Suarez scoret i Barcelona-seier

Luis Suarez scoret igjen da Barcelona kriget til seg en 2-0 over Eibar lørdag ettermidag. Baskerne har nå en ti poengs luke ned til Atletico Madrid med en kamp mer spilt.
Les mer om:

Slik reagerte Neymar: Er du snart lagkamerat med Cristiano Ronaldo?

Etter Paris Saint-Germain sitt 3 – 1 nederlag mot Real Madrid i Champions League fikk den brasilianske superstjernen spørsmål om han snart er lagkamerat med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Ifølge den spanske avisen Marca «klarte han ikke å slutte å smile», et smil som de klarte å lese mye fra. Neymar har helt siden overgangen fra Barcelona i sommer blitt spekulert bort fra Frankrike og indisiene på et flytte til Real Madrid har bare blitt sterkere og sterkere. Les: Kongen er ikke død, lenge leve kongen Neymar   Marca sier Real Madrid er fast bestemt på å lokke ham til Bernabeu og at de er kla

Fotballstjerner anklaget for taxi-tyveri i Barcelona

West Bromwich gjør disiplinære grep etter at fire av Premier League-klubbens spillere beskyldes for å ha stjålet en taxi under en treningsleir i Spania.
Les mer om:

Barcelona åpen for å selge midtbanespiller til Manchester United

Når sesongen er over og overgangsvinduet åpner igjen vil Barcelona trolig selge den portugisiske midtbanespilleren Andre Gomes. – Men først etter VM. Han kom til Camp Nou fra Valencia for 34 millioner euro sommeren 2016. Barcelona manager Ernesto Valverde har ikke lenger bruk for han og vil ifølge Don Balon la han gå til Manchester United, som skal være veldig interessert, for 35 millioner euro. Les: Angrer han kom tilbake til Manchester United Andre Gomes Siden Euro 2016 har Manchester United hatt Andre Gomes på radaren, men Barelona var ikke opptatt av å selge den gangen.

Yngvild byttet ut fjell med asfalt – klinket til med rekordløp i Barcelona

Uansett terreng går det unna med tromsøjenta Yngvild Kaspersen.

Ingen grunn til å bekymre seg for Neymar

Ryktene fortsetter å vokse seg store om den foregående og spektakulære Neymar-overgangen til Real Madrid etter noen måneder hos PSG. Nå skal storklubbene møtes i åttendedelsfinalen i mesterligaen, og verden vil følge brasilianerens bevegelser ekstra nøye. Kan noe av oppførselen hans på banen tale for at skiftet kommer til sommeren? Okay, litt søkt. Men følger verden ekstra nøye med på detaljene, henger vi oss like godt på. (foto: psg) Neymars lagkamerat Marquinhos mener at dette preller av på stjerna. – Jeg kan ikke se at han er påvirket.
Les mer om:

Sønn av Barcelona-stjerne Patrick Kluivert snakker om drømmeklubben

Ajax er fullstendig klar over at de sitter på en gullgruve i sønnen til Patrick Kluvert.

Klopp: «Coutinho-saken overskygget prestasjonene hans»

Liverpool gjør seg klar for møtet med Porto i Champions League. Jürgen Klopp mener at Coutinhos overgang har gitt plass for at en stjerne kan skinne på ny. (foto: liverpool) Roberto Firmino har vært helt elektrisk i det siste. Brasilianeren kunne feire sitt 20. mål for sesongen med scoring mot Southampton på søndag. Liverpool-treneren mener mye skyldes at det er skapt plass etter Philippe Coutinhos overgang til Barcelona forrige måned.

Fortsetter leieavtalen frem til sommeren

Knut Ahlander (19) gjorde sakene sine godt, og hadde en fin utvikling i Asker i fjor, og alle parter mener det er en fin løsning at Knut fortsetter i 2. divisjonsklubben i et halvt år til. – Knut hadde et fint opphold der i fjor, og kjenner både klubben og ikke minst trener Kevin Nicol godt.
Les mer om:

Manchester City suverene også i Champions League

Manchester City har etter Pep Guardiola blitt råsterke og har allerede i praksis vunnet årets Premier League.

Barcelona gikk av banen uten scoring

Selv med Messi og Suarez på banen gikk Barcelona målløst av banen på Camp Nou.
Les mer om:

Barcelona snublet på hjemmebane

Barcelona gikk målløse av banen for første gang i årets La Liga-sesong. 0-0-resultatet hjemme mot Getafe betyr at det nå er syv poeng ned til formsterke Atlético Madrid.
Les mer om:

Turisme i terrorens tid

Hvorfor vil færre til Tyrkia og ingen til Egypt og Tunisia etter terrorangrep, mens vi reiser til London, Paris, Nice og Barcelona akkurat som før?

Coutinho trygget finaleplassen for Barcelona

Philippe Coutinho gjorde sitt første Barcelona-mål i returkampen mot Valencia torsdag. Katalanerne vant 2-0 og er klar for sin femte strake cupfinale.
Les mer om:

Vær forberedt på en kaotisk sommer i den spanske hovedstaden

Zinedine Zidanes tid som Real Madrid-manager ser definitivt ut til å gå mot slutten, og Los Blancos har funnet hvem de ønsker skal overta for franskmannen. Zidane ble en umiddelbar suksess som manager og har de to siste årene hentet hjem to Champions League titler og vunnet La Liga. Han ble hyllet som geni og verdens, ja kanskje tidenes beste manager.  Hyllesten har blitt til misnøye med 19 poeng opp til serieleder Barcelona, tidlig ute av Copa Del Rey og på onsdag møter Real Madrid et knallsterkt Paris Saint-Germain i Champions League.

Barcelona til finalen

Barcelona tok seg videre til finalen i Copa del Rey da de slo Valencia 2-0 i den avgjørende semifinalekampen.
Les mer om:

Sánchez dømt for skattesnusk

Manchester Uniteds Alexis Sánchez ble i dag dømt til 16 måneder i fengsel for skattesnusk. Men chileneren slipper å sone fordi fengselsstraffen var på under to år og han ikke har begått straffbare forhold tidligere, melder flere britiske medier. Sánchez er dømt for å ha lurt unna 1 million euro, nesten 10 millioner kroner, i skatt mens han spilte i Barcelona for fem år siden.

Sánchez dømt til 16 måneder i fengsel

Manchester Uniteds Alexis Sánchez ble i dag dømt til 16 måneder i fengsel for skattesnusk. Men chileneren slipper å sone fordi fengselsstraffen var på under to år og han ikke har begått straffbare forhold tidligere, melder flere britiske medier. Sánchez er dømt for å ha lurt unna 1 million euro, nesten 10 millioner kroner, i skatt mens han spilte i Barcelona for fem år siden.

Barcelona tok første stikk

Luis Suárez ble matchvinner etter vakkert forarbeid av Lionel Messi da Barcelona slo Valencia 1-0 i første semifinale i den spanske cupen.
Les mer om:

Neymar krever 290 millioner kroner fra Barcelona

Superstjernen Neymar møter gamleklubben Barcelona i retten. Brasilianeren hevder at Barcelona skylder ham 287 millioner kroner.
Les mer om:

Barcelona henter Arsenal-talent

Barcelona henter Arsenal-talentet Marcus McGuane.
Les mer om:

Vil endre FFP-reglene

Storklubber som Barcelona og Bayern München har lansert et forslag til drastiske endringer i Financial Fair Play-reglene, melder Le Parisien. Finn ut mer på TV2.no.
Les mer om:

Messi-frispark sikret sliteseier

John Guidetti ga bunnlaget Alavés en sjokkledelse på Camp Nou, men Luis Suárez og Lionel Messi viste vei for Barcelona mot slutten av kampen og sikret en 2-1-seier. Mer på TV2.no.