Nyheter om BarcelonaEngelsk rival: «David de Gea er fantastisk!»

United-keeperen har fått så mye kjeft de siste ukene. Derfor føler vi oss forpliktet til å ta med når en keeper-rival kommer med uhemmet ros. De er ikke rivaler i samme klubb, eller på samme landslag, men for en ukes tid siden sto de på hver sin side av banen. Den gang var det Evertons Jordan Pickford som kunne glise etter å ha holdt nullen. De Gea måtte se fire baller rulle forbi seg. Har de Gea som forbilde.

Kan bli andreplass i Premier League med 97 poeng

Både Manchester City og Liverpool vinner alt om dagen og det er ingenting som tyder på at det kommer til å endre seg de tre siste kampene som skal spilles i årets Premier League sesong.  Liverpool kan få flere poeng enn noen andre så langt, 97 poeng og likevel havnet på andreplass bak Manchester City med 98 poeng. «Begge fortjener gullet», sa Manchester City manager Pep Guardiola etter de vant by derbyet mot Manchester United på onsdag og han har rett i det på et vis. – Begge lag har sanket bøtter med poeng. Les: Plutselig er ikke Martin Ødegaard til salgs lenger Liverpool har nå 88 poeng.

Barcelona går opp nye stier på overgangsmarkedet

Barcelona sikret seg høyrebacken Emerson fra Atletico Mineiro, men sendte ham på utlån til Real Betis, for så å komme til Camp Nou til sommeren. Nå er det en 18-årig nederlender sin tur. Alexander Sørloths tidligere klubb, Groeningen, huser en lovende midtbanespiller i Ludovit Reis.

Det spanske fotballforbundet selger cup og sjel

Fotball er prestisje og penger. Salg av en cup som ikke har noen spesiell prestisje, er tydeligvis ekstra gode penger. Det må være sånn det spanske fotballforbundet tenker. Supercopa de España er den årlige kamp mellom vinneren av Primera División og vinneren av Copa del Rey. Kampen blir spilt helgen før Primera División starter og blir en slags kickoff før alvoret setter i gang. Nå ser det ut som Spania eksporterer denne kampen til høystbydende. Hva sier du til det, Messi?.

Barcelona er i praksis seriemestre

I går vant Barcelona sin 24 La Liga seier denne sesongen, 2 – 0 mot Alaves betyr at de er ekstremt nære å ta mesterskapet.  Lionel Messi startet på benken, og i stedet for ham var Ousmane Dembele med start.

Barcelona nærmere seriegull etter seier

Barcelona er et steg nærmere seriegull etter å ha vunnet 2-0 borte mot Alaves tirsdag. Gullet kan komme allerede onsdag, om Atletico feiler.
Les mer om:

Andrés Iniesta har tatt på seg kapteinsbindet

For en uke siden takket Lukas Podolski av som kaptein i den japanske storklubben Vissel Kobe, i natt ble Barcelona legende Andrés Iniesta valgt til ny kaptein.  Iniesta følte seg «gammel» på slutten av sin tid for Barcelona, men han har blomstret opp i Japan og har det som plommen i egget.

New York Red Bulls er ikke i samtaler med Thierry Henry

Thierry Henry sitt første forsøk som manager gikk dårlig og han fikk sparken i Monaco, på søndag skrev Sky Sports at han var på vei til klubben han spilte for mellom 2010 og 2014 som manager.  Det kommer ikke til å skje: Thierry Henry blir ikke manager i MLS-klubben New York Red Bulls.

Pochettino har funnet erstatter for Christian Eriksen

Tottenham har en god stund nå forsøkt å få signaturen til deres favorittdanske Christian Eriksen, men klokka går og skal de cashe er sommeren siste mulighet.

Barcelona tok første stikk

Barcelona fikk med seg 1-0 fra bortemøtet med Bayern München i kvinnenes semifinale i mesterligaen. Kheira Hamraoui ble matchvinner med en scoring etter 63 minutter. I den andre semifinalen vant Lyon 2-1 hjemme mot Chelsea.
Les mer om:

Sky Sports: «Thierry Henry på vei inn i en ny manager jobb»

Den franske fotballlegenden Thierry Henry hadde et kort opphold som manager for Monaco, da resultatene uteble fikk han sparken og ble erstattet med Leonardo Jardim. Ifølge Sky Sports er New York Red Bulls nær å gjøre en avtale med Thierry Henry, som blir klubbens nye leder.

Everton fansen synger «Ole at the wheel»

«Nå må vi ha 15 poeng. Vi har seks kamper å få dem på», sa Ole Gunnar Solskjær etter Manchester United tapte 1-2 mot Wolverhampton for to og en halv uke siden. – I dag ble de fullstendig overkjørt på Goodison Park av et Everton lag i form. – Nå er det fire kamper igjen og Manchester United må ha 12 poeng.  Slik de spiller nå skjer ikke det og nå begynner de negative rekordene å renne inn, Manchester United har ikke tapt tre strake bortetap i ligaen siden 1996. Les: Real Madrid så Martin Ødegaard storspille i går «Vi kan snu det, for i fotballen som i livet så kan ting snu kjapt.

Solskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt

Tirsdagens mesterligaexit mot Barcelona var knapt fordøyd da Ole Gunnar Solskjærs Manchester United gikk på et stygt 0-4-tap borte mot Everton søndag.

Busquets ber Barcelona-supporterne glede seg: «Han er spektakulær!»

Når du har spilt er enn 500 kamper for en av verdens aller beste klubber, har du tyngde når du beskriver en annen spiller som enestående. Barcelona-supporterne kan derfor glede seg stort til sesongstart om noen måneder. For da skal Frenkie de Jong være på plass i den katalonske hovedstaden. 21-åringen har plassert «fotball-skalpene» til Real Madrid og Juventus i beltet, og bygger seg opp en vanvittig selvtillit før han kommer til La Liga. Begynnelsen på noe stort.

City-legenden Yaya Touré nekter å gi seg

Han har spilt for Monaco, Barcelona og ble en legende hos Manchester City med over to hundre kamper. Etter et lite hvileskjær i Grekenland, nekter 35-åringen å gi seg. Olympiakos trodde de fant en match i den tidligere City-kjempen, men etter noe få kamper, forlot Touré klubben i desember. Etter dette har det blitt dager fylt med egentrening. For den ivorianske spilleren nekter å gi seg. Yaya Touré’s greatest Manchester City goal of all time! What a hero, what a LEGEND!

Ingen andre har vunnet ligaen i England, Spania og Italia

På lørdag etter å ha vunnet 2 – 1 mot Fiorentina ble Juventus for 8 gang på rad vinner av Serie A og med det ble Cristiano Ronaldo historisk som den første som har vunnet Premier League (med Manchester United) La Liga (med Barcelona) og nå Serie A(med Juventus) Fem kamper gjenstår, men Juventus kan allerede juble for serie A-gull etter de snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fiorentina. Det finnes andre imponerende kombinasjoner, Arjen Robben har vunnet Eredevise (med  PSV Eindhoven), Premier League (med Chelsea), La Liga (med Real Madrid) og Bundesliga (med Bayern München). Les: Leeds har blinket se

Alba avgjorde for Barcelona

Barcelona gjorde kun det som var nødvendig i 2-1-seieren hjemme mot Real Sociedad. Jordi Albas lave skudd etter litt over en time avgjorde.
Les mer om:

Barcelona nærmer seg tittelen etter knepen hjemmeseier

Gjorde kun det som var nødvendig mot Real Sociedad.
Les mer om:

Barcelona nærmer seg tittelen etter knepen hjemmeseier

Gjorde kun det som var nødvendig mot Real Sociedad.
Les mer om:

Barcelona tok knepen hjemmeseier

Barcelona gjorde kun det som var nødvendig i 2-1-seieren hjemme mot Real Sociedad. Jordi Albas lave skudd etter litt over en time avgjorde.
Les mer om:

Slakter Solskjærs plan: - Det var forferdelig

José Mourinho var lite imponert over Manchester Uniteds plan til returoppgjøret mot Barcelona i Champions League.

Alt taler for at Guardiola lurer Pochettino på lørdag

Onsdagen Tottenham-seier på Etihad stadium er glemt. Hos City. Nå venter et nytt oppgjør i Premier League, der Pochettino har fordelen med den ferskeste seieren, mens Guardiola har fordelen som den lureste reven av de to. Det skal heller ikke glemmes at Mr. VAR også hadde sin teknologiske finger med i spillet da City ble kastet ut av Champions League, men seier er seier. Genial. (foto: tottenham, twitter) Når Tottenham og City stiller opp til nok en kamp på lørdag står det utrolig mye på spilll.