Nyheter om Barcelona


Spansk media: Aksepterer Manchester United et latterlig lavt bud er Cavani i ny drakt fra januar

Vi digget urugayaneren forrige sesong, men har skjønt at Old Trafford ikke er «den samme» som da. Inn kom CR7 og Cavani har slitt med skader. Nr. 21 er likevel en spiller som presser ustanselig og bør være en spiller etter Ralf «Mr. Gegenpress» Rangnicks smak.

Liten tvil om at Ancelotti har fått skikk på Real Madrid

De siste sesongene har det vært en uro hos Real Madrid. Midtveis i desember kan vi ikke beskrive det anderledes enn at kongeklubben denne sesongen virker bunnsolide. Carlo Ancelotti har skapt et driv vi ikke har sett hos Real siden Zidane versjon 1.0. Real er videre fra gruppespillet i CL, men skulle som Liverpool vise at de aldri gir fra seg en «seier de ikke trenger». Liverpool sendte AC Milan ut av Champions League med 1-2 seier på San Siro, Real Madrid skulle opp mot den andre Milan-klubben.

Liverpool nekter å gi fra seg en seier de ikke trenger

Zlatan og AC Milan trengte seier mot Liverpool, og da Jürgen Klopp hvilte fler av de mest brukte spillerne lå muligheten der. Det er bare det at et redusert Liverpool ikke er redusert. Liverpool hadde fem seire bak seg og hadde cruiset behagelig videre fra gruppespillet, mens Milan, Porto og Atletico Madrid skulle kjempe om den siste plassen. Les: Lewandowski 27- Barcelona 25 Divock Origi, Minamino, Neco Williams og 18-åringen Tylor Morton var på banen for Liverpool, spillere som viste seg å bli for sterke for et presset Milan.

Lewandowski 27- Barcelona 25

I forkant av Barcelonas besøk på Allianz Arena i München, er det en vanskelig statistikk som avslører den harde realiteten over hvor de står denne sesongen så langt: Robert Lewandowski har flere mål i 2021/22 enn hele Blaugrana-laget. Den polske spissen er fortsatt i vanvittig god form og har hele 27 mål på 21 kamper denne sesongen. Barcelona som helhet har kun klart 25 mål i alle konkurranser. Les: Liverpool villig til å sette klubbrekord I Champions League, settingen der de møtes senere i dag, gjelder den samme sammenligningen.

Manchester City og Barcelona krangler om pris

Det som for få dager siden så ut som en sikker sak, er slettes ikke like sikkert lenger. Barcelona har lenge vært interessert i å hente hjem til Spania Manchester City-spiller Ferran Torres. Pep Guardiola skal være åpen for å la spanjolen forlate klubben, men ikke for enhver pris. AS sitter på informasjon om at Barcelona har budt 45 millioner euro, noe som er langt unna det Liverpool krever og for å være helt ærlig, det den spanske landslagsspilleren er verdt. – Sjefene på Camp Nou skal allerede har blitt enige med Ferran Torres om hans personlige betingelser.

Robert Lewandowski bruker uka til å vise hvorfor han fortjener gullballen

Forrige sesong passerte Big Lew et av de største tyske fotballikonene i Bundesliga. Gerd «Der Bomber» Müllers utrolige rekord på 40 ligamål i samme sesong ble slått av Lewandowskis umulige 41 scoringer. På søndag var det nok en rekordholder som måtte vike for Bayern Münchens toppscorer da Erling Haaland og Dortmund igjen ble satt på plass i Der Klassiker. Det var ingen tegn til skuffelse fra Lewandowskis side over å komme bak Lionel Messi i Ballon D´Or-kåringen. I Der Klassiker mot Borussia Dortmund gjorde Lewandowski det han gjør bedre enn noen andre (synes nå vi).

Manchester United-legende Edwin van der Sar vil hente Dean Henderson

I løpet av sine seks år på Old Trafford ble den nederlandske keeperen Edwin van der Sar en ekte klubblengende. – En strafferedning mot Manchester City den 5. mai 2007 sørget effektivt for at Manchester United vant sin femtende Premier League titten og for Edwin van der Sar sin legendestatus. Han er nå den som bestemmer nesten alt i Ajax, han var i fjor øverst på Manchester United sin ønskeliste som sportsdirektør, men han takket nei fordi han ikke følte seg ferdig med sitt prosjekt for den nederlandske seriemesteren.

Barcelona og Newcastle i kamp om spissen som hamrer inn mål

Arthur Cabral. Den brasilianske spissen ble hentet til Basel på leie fra Palmeiras i 2019, men sveitserne skjønte raskt hva de hadde i spilleren. Permanent overgang kom på plass sommeren 2020, nå er det flere klubber som har fått med seg 23-åringen. Ifølge brasilianske Goal står en trio klar for å kjempe om signaturen til Basel-stjerna. Den sveitsiske klubben har signalisert at 15 millioner euro åpner døra til forhandlingsrommet.

Tilbake etter hjertetrøbbel

Caroline Graham Hansen er spilleklar igjen for Barcelona, skriver klubben på Twitter. Den 26 år gamle landslagsstjernen gikk for en snau måned siden gjennom et hjerteinngrep etter å ha slitt med en hjerterytmeforstyrrelse. Barcelonas neste kamp er mot Arsenal i mesterligaen, torsdag 9. desember.

Spilleklar etter hjerteinngrepet

Barcelona bekrefter at den norske 26-åringen har fått grønt lys til å spille fotball igjen denne uken.
Les mer om:

Frenkie de Jong har fått telefon fra den nye Manchester United sjefen

Ralf Rangnick er vant til å ha store penger mellom henna i sin tid som sjef i Red Bull sin fotballsatsning. – I en årrekke har spillere og agenter vært fullstendig klar over at hvis Rangnick har ringt, dreier det seg om store ting. Nå som midlertidig manager for Manchester United er ikke tilgangen til penger noe mindre. Vi vet allerede at tyskeren følger opp interessen for Barcelona stjerne Ousmane Dembélé. – I dag kommer det rapporter om at Ralf Rangnick har satt i gang «søk» i sitt enorme kontaktnett for å lande de riktige spillerne.

Salah: – Det gjør meg glad at et lag som Barcelona er interessert i meg

Jürgen Klopp stiller spørsmål ved oversettelsen av stjernens intervju med en hjemlig TV-kanal.
Les mer om:

Har både Cavani og Icardi på blokka

Juventus jobber hardt med å legge lokk på sine problemer og forsøker å overbevise verden at de ikke blir sendt ned til Serie B på grunn av økonomisk juks. – Det kommer uansett til å bli avgjort innen rimelig kort tid. Juventus har satt opp en imponerende liste med spillere de ønsker seg, de har så langt ikke skikkelig kompensert for sommerens «tap av» Cristiano Ronaldo. Les: Daily Mail: Tottenham trekkes inn i Juventus-gjørma Det er angrepet som er i fokus for manager Massimiliano Allegri!.

Jakter Samuel Umtiti etter Simon Kjær skade

De neste seks månedene minst er AC Milan back og dansk helt Simon Kjær ute etter han pådro seg en kneskade tidligere i uken i 3 – 0 borteseieren mot Genoa. Det så umiddelbart vondt ut og på fredag var det klart at det dreide seg om en alvorlig skade som krever operasjon. AC Milan som ligger på toppen av Serie A med stadionkamerat Inter Milan hakk i hel har ikke råd til å slakke farten. De trenger en ny midtbanespiller som kan gå rett inn og ta Kjærs plass.

Xavi fikk sitt første Barcelona-tap

Barcelona var uten poengtap i La Liga etter at Xavi ble trener, men røk 0-1 hjemme mot Betis lørdag. Stortalentet Gavi måtte ut på båre før pause. Bortelaget spilte ut Barcelona-forsvaret i det 79. minutt, og Juanmi satte enkelt inn vinnermålet.
Les mer om:

I konkurranse med Chelsea! -Har funnet den perfekte partneren til Virgil van Dijk

Jürgen Klopp har lenge lett etter en perfekt partner for det som var tidenes dyreste forsvarsspiller Virgil van Dijk, problemet er bare at interessen er også grundig vekket hos serieleder Chelsea. 22 år gamle Ronald Araujo har vært fast i et Barcelona forsvar som etter en dårlig start på sesongen har fått ting til å virke. Han ble hentet fra Uruguay tilbake i 2018 og har gått i gradene på Camp Nou.

Barcelona president Juan Laporta: «Dembélé er bedre enn Mbappe»

Barcelona-president Joan Laporta mener at Ousmane Dembele er en bedre spiller enn Real Madrid sitt sommermål Kylian Mbappe, dette er en uttalelse han definitivt ikke ville kommet med hvis ikke han regnet med en forlengelse. Det tar lengre tid enn presidenten håpet på noe han fortalte til Cope-journalisten Víctor Navarro: «Det går saktere en vi hadde trodd, men vi jobber med dette fortsatt.

Liverpool og Tottenham får en «førstemann til mølla rabatt» på 400 millioner kroner

Det har vært svært imponerende å følge utviklingen til den tidligere Barcelona spilleren Adama Traore, ikke bare en fysisk forvandling, men også i spillestil. Muskelbunten er rask, kreativ og målfarlig, men denne sesongen ute av form og litt lei av Wolverhampton som «aldri» blir en Champions League klubb. I sommer var han nær å bli solgt, men ingen var villige til å bla opp Wolverhampton sitt prisforlangende på 50 millioner pund, (litt over 600 millioner kroner).

Philippe Coutinho vil være blant de første 11! -Angrer på nei takk for retur til Premier League

Sesongen er slettes ikke over for Barcelona, etter klubben hentet tilbake legenden Xavi som ny manager har ting faktisk snudd. De katalanske kjempene klatrer igjen på La Liga tabellen og etter 3 – 1 seieren mot Villarreal hvor Philippe Coutinho scoret på overtid på straffe er de oppe på 7.plass.

Med Sergio Agüero ute åpnes drømmen om å avslutte karrieren på Camp Nou

For to og tre år siden var Uruguays store helt Edinson Cavani svært nære en overgang til Barcelona, men av ulike årsaker ble det ikke noe av og Paris Saint-Germain spilleren gikk gratis til Manchester United som en nødløsning sommeren 2020. – Det gikk imponerende bra og 34 åringen forlenget sin kontrakt med et år mens Ole Gunnar Solskjær fortsatt var manager og før Cristiano Ronaldo returnerte. The Times melder i dag at 34 åringen slettes ikke ønsker å avslutte sin karriere i hjemlandet som så mange har skrevet, men å være med å bringe Barcelona opp til gamle høyder.

Omar Elabdellaoui ønskes hjertelig velkommen tilbake

Det har vært en lang og kronglete vei tilbake for den norske landslagsspilleren Omar Elabdellaoui var uforsiktig med fyrverkeri og pådro seg alvorlige skader i øyene. Nå er tilbake i trening med Galatasaray etter et behandlingsopphold i USA. I Istanbul er Omar Elabdellaoui i gang med trening i regi av klubbens fysiske prestasjonsteam.

Barcelona har ikke råd lenger, men det har nyrike Newcastle

24 år gamle Renato Sanches, har hatt stor suksess i Lille og var med i fjor kraftfull på midtbanen og ledet klubben til en svært overraskende Ligue 1-tittel. – I sommer var en rekke klubber inkludert Barcelona på ballen og ønsket seg en overgang bort fra Frankrike. Nylig fortalte portugiseren selv at en skade satte en stopper for en overgang til Barcelona, nå er forståelsen av hvor ille den økonomiske situasjonen er i den spanske klubben som hindrer en overgang. Det er imidlertid fortsatt stor interesse for Sanchez fra flere europeiske storklubber, og nå har nyrike Newcastle meldt seg på.

Marca: Xavi ser den gyldne muligheten hos Chelsea

Rüdiger, Silva, Christiensen og Cesar Azpilicueta. Alle spillerne utgjør en viktig del av Chelsea-maskineriet som topper Premier League, alle har kontraktsutløp i sommer. For «pengelense» Real Madrid og Barcelona er dette smattende gode nyheter. Real Madrid holder godt øye med Rüdiger, Xavi har peilet seg inn på Chelsea-kaptein Azpilicueta. Les: Ancelotti forteller om den dørgende kjedelige planen på vinterens overgangsmarked Det er Marca som hevder Xavi har blinket ut høyrebacken hos Chelsea som en superkombinasjon med 38-åringen Dani Alves.

Jarsteins manager fikk sparken for andre gang

Farlig nærme nedrykksstreken er ikke der Hertha Berlin ønsker å være, de har faktisk et brennende ønske og ambisjon om å spille i Champions League. – Resursene er ikke der helt enda så det tar trolig noen år! Landslagskeeper Rune Almenning Jarsteins får ny manager i Hertha Berlin etter at Paul Dardai fikk sparken. Dardais assistenter Andreas Neuendorf og Admir Hamzagic er også ferdige i sine roller. Les: Barcelona overbevist de kan vinne med et dårligere bud enn Borussia Dortmund Inn som trener hentes 47 år gamle Tayfun Korkut. Han får med seg Ilja Aračić som assistent.

Barcelona overbevist de kan vinne med et dårligere bud enn Borussia Dortmund

Xavi Hernandez befinner seg i managerstolen på Camp Nou og har fått det ærefulle oppdraget å løfte Barcelona helt opp i toppen igjen. – Det skal gjøres uten de aller største stjernene og uten samme tilgang til penger det er naturlig å sammenligne dem med. Den hjemvendte Barcelona legenden har 19 år gamle Karim Adeyemi i kikkerten. Men han er ikke alene, spissen har imponert stort i både den østerrikske Bundesligaen og Champions League. – Klubber i England, Frankrike og Tyskland har sendt speidere.