Nyheter om Barcelona


Barcelona den store vinneren av Madrid-derbyet

Real Madrid og Atlético Madrid med hele ti poeng opp til Barcelona etter målløst hovedstadsderby.
Les mer om:

Her får du veldig mye bil for pengene

BARCELONA (BROOM/TV 2): Slik skal de friste norske kunder. Les testen:
Les mer om:

Spanias statsminister åpner valgkampen i Catalonia

Det spanske regjeringspartiet satser alt på seier når folket i Catalonia går til valg den 21. desember. – Landets fremtid står på spill, sa Spanias statsminister i Barcelona i dag.

Gigantdemonstrasjon i Barcelona

750.000 mennesker samlet seg lørdag utenfor regionforsamlingen i Barcelona med krav om at de fengslede uavhengighetsforkjemperne settes fri.
Les mer om:

Håper Coutinho snart kommer til Barcelona

Tidligere Liverpool-spiss Luis Suárez håper Philippe Coutinho snart blir å se i Barcelona. Ifølge Sky Sports vil den spanske storklubben prøve å hente Coutinho i januar etter at de ikke fikk til en overgang i sommer, og Suarez sier han fortstår at brasilianeren vil til Spania. Han peker på at Coutinho er en spiller med ambisjoner, og alle som har det ønsker å spille for Barcelona.

Suárez: – Coutinho vil til Barcelona fordi han har ambisjoner

Den tidligere Liverpool-stjernen Luis Suárez håper at Philippe Coutinho snart kommer til Barcelona.
Les mer om:

Snart skal de sende biler til Norge igjen

BARCELONA (Broom / TV 2): Comebacket nærmer seg.
Les mer om:

Premier League-rykter

Storklubbene gjør seg nå klare til et hektisk januarvindu hvor de kan hente nye spilere. Manchester City og Arsenal skal jakte samme spiller. Ifølge The Sun skal klubbene begge ha et håp om å signere Ajax-spiller Frenkie De Jong når vinduet åpner. 20-åringen spiller sentral midtbane. Det er også spennende, eller skal vi si skremmende nyheter for Spurs-fansen: Barcelona skal ha ført opp Harry Winks på blokka etter en rekke imponerende prestasjoner for Tottenham. Likevel skal det være langt derfra til eventuelle bud, skriver London Evening Standard.

Alcácer-dobbel i Barca-triumf

Paco Alcácer scoret begge målene da serieleder Barcelona slo Sevilla 2-1 i La Liga. Guido Pizarro scoret Sevillas mål. Les mer på TV2.no
Les mer om:

Fotballryktene: – Barcelona med overraskende interesse for Spurs-spiller

Mens Dele Alli også kobles til en spansk gigant. Få dagens fotballrykter her!
Les mer om:

Arrestordre utstedt for Catalonias tidligere president

OSLO/BARCELONA (NRK): Spansk dommer utsteder internasjonal arrest- og ransakingsordre for Catalonias avsatte leder Carles Puigdemont.
Les mer om:

Ber om fengsel for åtte Catalonia-politikere

Riksadvokaten i Spania ber høyesterett fengsle åtte katalansk ledere for opprør og oppvigleri. I Barcelona er det nye, store demonstrasjoner.

Helt nytt for Seat

Vi er nettopp kommet hjem fra Seat i Barcelona. Aldri har vi opplevd en produsent som til de grader er opptatt av Norge. Ikke så rart, Norge blir et ekstremt spennende laboratorium for dette VW-Gruppe merket.
Les mer om:

Målløse Barcelona

0-0-kampen borte mot Olympiakos er første gang Barcelona ikke scorer i en gruppespillskamp i Champions League på fem år.

Nå gjør de comeback i Norge – men skal ikke ha forhandlere

BARCELONA (Broom / TV 2): Seat satser nytt og annerledes.
Les mer om:

Hun skal knuse katalansk uavhengighet

Jernkvinne: Den spanske jernkvinnen María Soraya Sáenz de Santamaría har startet arbeidet med å fjerne alle tegn på separatisme i administrasjonen i Barcelona.
Les mer om:

Barcas rolle i uavhengighetskampen

BARCELONA (NRK): 17 minutter og 14 sekunder ut i hver hjemmekamp skjer det noe helt spesielt på stadion til Barcelona fotballklubb.
Les mer om:

– Eg har aldri kjent meg spansk

I skuggen av dei dramatiske hendingane i Barcelona denne helga, med sjølvstendeerklæring og store demonstrasjonar, feirar nabobyen Girona sin årlege Fiesta, til ære for skytsengelen St. Narcis. – Eg har aldri kjent med spansk, seier ei kvinne.
Les mer om:

Storstilt markering i Barcelona for et samlet Spania

Taktfaste rop om «Viva Espana» lød i sentrum av Barcelona da flere hundre tusen mennesker samlet seg til en markering for å forsvaret et samlet Spania. 
Les mer om:

Stor demonstrasjon i Barcelona

Politiet frykter sammenstøt under en stor marsj til støtte for et samlet Spania som arrangeres i Barcelona søndag. Deltakerne avviser katalansk separatisme.
Les mer om:

Knapt flertall for partier mot uavhengighet

En meningsmåling viser at hvis det kommende katalanske valget hadde blitt holdt i dag, så hadde partiene som er imot løsrivelse fra Spania, vunnet. I dag demonstrerer minst 300.000 motstandere av et selvstendig Catalonia i Barcelona, ifølgje politiet.

Marsj for et samlet Spania i Barcelona 

En stor marsj til støtte for et samlet Spania arrangeres i Catalonias hjerte, Barcelona, søndag. Deltakerne avviser katalansk separatisme.
Les mer om:

Messi og Paulinho ordnet Barcelona-jubel

Lionel Messi og Paulinho scoret målene da Barcelona trygget serieledelsen med 2-0 borte mot Athletic Bilbao. Messi har sterke 12 seriemål på ni kamper så langt.
Les mer om:

Avsatt katalansk leder oppfordrer til «demokratisk motstand»

Flere tusen spanjoler demonstrerer i Madrid mot katalansk løsrivelse, mens i Barcelona lover den tidligere regionspresidenten fortsatt kamp for et fritt land.
Les mer om:

Dagen derpå i Catalonia

BARCELONA (NRK): Det er lørdag, men i virkeligheten blåmandag for mange i Catalonia.
Les mer om: