Nyheter om Barcelona


Bayern München kan ikke bruke Coutinho – ennå

Bayern München har byttet ut «leiesoldat»James Rodriguez med «leiesoldat» Philippe Coutinho. Men i noen spesiell kampform er ikke Barcelona-spilleren. På lørdag venter Schalke, men altså ikke for Coutinho. – Jeg mener han er en verdensklassespiller. Han skaper ikke dramatikk og har ikke glamourøse trekk. Philippe vil gerne integreres på holdet. Vi kommer ikke til å kaste ham inn i ilden ennå.
Les mer om:

Rekordmange ran i europeisk feriefavoritt

Ran som involverer vold og trusler, har økt kraftig i den populære turistbyen Barcelona, ifølge spanske myndigheter.

Rekordmange ran i europeisk feriefavoritt

Ran som involverer vold og trusler, har økt kraftig i den populære turistbyen Barcelona, ifølge spanske myndigheter.

Rekordmange ran i europeisk feriefavoritt

Ran som involverer vold og trusler, har økt kraftig i den populære turistbyen Barcelona, ifølge spanske myndigheter.

L´Equipe: PSG fikk tilbud om 1 milliard og 3 Real Madrid-spillere

Vi har nettopp skrevet om at Real Madrid nå utnytter situasjonen til Barcelona som sikkert sitter molefonkne igjen etter at budet på totalt 1,9 milliarder kroner for Neymar (først leie, så kjøpe) ble stanset i døra hos PSG.

Marca: Real Madrid er i Paris for forhandlinger

PSG skal ha takket nei til utleie av Neymar til Barcelona og opsjon på kjøp for totalt 1,9 milliarder kroner med forfall neste sommer. Kravet i Paris skal være at de rundt 2,2 milliarder kronene de la ut for Neymar, finner veien tilbake.

ESPN: Nytt Neymar-bud mottatt

Det virker som ESPN har bestemt seg for å vite det meste om Neymar – helst før det skjer. For oss på berget blir det å henge seg på denne karusellen. Det siste ESPNs kilde nå kvitrer om, er at PSG har har takket nei til budet fra Barcelona på rundt 1,9 milliarder kroner.

Jerome Rothen «Han har spyttet på klubbens farger»

Det er noen skikkelige kraftuttrykk som kommer i retning av Neymar, han lager det like utrivelig i sin klubb nå, som det han gjorde da han forlot Barcelona. – Det meste av den franske vingen Jerome Rothen sin karriere var for den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Jürgen Klopp hadde en plan som inkluderte Philippe Coutinho

Liverpool fosser videre uten Coutinho, og brasilianeren har nettopp skaffet seg et pusterom på sitt nye kontor i München. Dette betyr ikke at Klopp ikke ønsket å se sin tidligere stjerne returnere til Anfield. -Det høres litt rart ut, men vi hadde ikke råd til det.

ESPN: Neymar får nei

Det foregår forhandlinger på høyt nivå – og mot klokka – når rivalene PSG, Barcelona og Real Madrid skal bli enige seg imellom. Det har versert rykter og spekulasjoner om ulike kreative bytteavtaler med spillere for å få PSG til å gi slipp på sin største og mest misfornøyde investering. ESPNs kilde i systemet hevder at Barcelonas forventede bud kommer til å møte et bastant: NO!

Ousmane Dembele ute med skade – igjen

Da Ousmane Dembele ble hentet til Barcelona fra Dortmund sommeren 2017, lå det skyhøye forventninger på Camp Nou til hva den franske landslagsspilleren skulle prestere.

Juventus-direktør til Barcelona for å hente forsvarsspiller

Juan Miranda har som 19-åring fått med seg fire kamper for Barcelonas førstelag. Denne sesongen skulle neste steg tas for den spanske venstrebacken.  Den tidligere Real Betis-spilleren Junior Firpo sørger for at dette steget trolig ikke tas på Camp Nou. Ifølge Goal har sportsdirektøren hos Juventus tatt flyet til Barcelona for å fremforhandle en deal om Miranda. Men de er ikke alene. Les: Nå løser det seg for Icardi – ny klubb har lagt inn bud Goal hevder at Marseille allerede er nær en leieavtale, som skal passe Barca utmerket.

Coutinho klar for Bayern

Philippe Coutinho lånes ut fra Barcelona til Bayern München. Avtalen er på en sesong og har en klausul om et kjøp.
Les mer om:

Coutinho klar for Bayern

Philippe Coutinho lånes ut fra Barcelona til Bayern München. Avtalen er på en sesong og har en klausul om et kjøp. Det bekrefter Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic.
Les mer om:

Så mye koster det Bayern å hente Coutinho

Philippe Coutinho har skrevet under på avtalen som gjør ham til Bayern München-spiller den kommende sesongen. Den regjerende Bundesliga-vinneren har også muligheten til å kjøpe brasilianeren fra Barcelona etter låneavtalens utløp.
Les mer om:

Bekreftet: Coutinho er Bayern München-spiller og prisen satt

Da kan Philippe Coutinho endelig fokusere på fotball igjen. Det gikk ikke som han så for seg da han forlot stjernestatus hos Liverpool for å hoppe over gjerdet til det grønnere gresset hos Barcelona. For det var langt fra grønnere. Liverpool hentet Champions League-trofeet og Coutinho hadde mer enn nok med å få spilletider på Camp Nou. Men nå skal det igjen bli gøy for brasilianeren – tror vi. På søndag bekreftet Bayern at de leier Coutinho for sesongen.

– Vi må få en erstatter for Neymar

Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel ifølge Goal.com. Neymar har gjennom sommeren blitt hyppig linket til både Real Madrid og Barcelona.

To nye spillere er kastet inn i Neymar-dealen

Neymar skal bort og PSG skal ha skikkelig betalt for tort og svie. Vi har hørt rykter om ulike kreative forslag til å hente brasilianeren fra Paris. Her er den siste om Real Madrid. Ifølge franske Telefoot inisisterte PSG-direktørene at en eventuell Neymar-overgang til Real Madrid måtte inkludere Rapahael Varane og Vinicius Jr. i motsatt retning. Dette skal representanter for Real ikke overraskende ha sagt kontant nei til. Real skal også ha ristet på hodet om å inkludere Gareth Bale i en handel.

Liverpool kommer til å tape mange millioner på Philippe Coutinho deal

Liverpool kommer til å tape titalls millioner på at Philippe Coutinho nå går til et låneopphold hos Bayern München. Bayerns sports direktør Hasan Salihamidzic bekreftet fredag ​​at Coutinho var i mål etter å ha gjennomført medisinsk test.  Avtalen inkluderer angivelig en mulighet til å gjøre avtalen permanent på slutten av sesongen hvis han viser seg å være en suksess i Allianz Arena.- Det kjøpet skal ligge på 120 millioner euro. Les: Juventus gidder ikke å vente på Icardi – sendte speidere til Lyon Som du muligens husker var det knallharde forhandlinger og tilløp til tumulter da Liverpools br

Daily Mirror: Christian Eriksen takket nei

Dansken har sagt han vil videre, mens Tottenham nødig vil miste dirigenten sin. Nå skal et nytt tilbud ha blitt lagt på bordet. Christian Eriksen var på banen mot Manchester City og bidro til å nekte de regjerende mesterne full pott i 2-2-kampen. Skal vi tro Daily Mirror, viser dansken mindre interesse når det kommer til å bli hos Pochettino. Nå er riktignok Daily Mirror kjent for å være lynraskt ute med «det siste» av rykter, så dette må tas med en spiseskje salt. Tottenham skal ha tilbudt Eriksen nye betingelser med ukelønn på rundt 2,1 millioner kroner, men ser ikke ut til å være nok.

Real Madrid åpnet sesongen med sterk borteseier

Under et døgn etter at Barcelona tapte overraskende for Athletic Bilbao, viste Real Madrid muskler borte mot Celta. Hovedstadsklubben vant 3-1.

Barcelona bekrefter Suarez-skade

Luis Suárez måtte forlate banen etter 37 minutter i 0-1-tapet for Athletic Bilbao fredag. Det er uvisst når spissen er tilbake på banen. Barcelona sier at det er snakk en skade i den høyre fotene. Fra før har klubben Lionel Messi ute med skade.
Les mer om:

38-årig innbytter senket Barcelona i serieåpningen

Aritz Aduriz (38) kom inn fra benken rett før slutt og ble matchvinner med et spektakulært volleyskudd da Athletic Bilbao slo Barcelona 1-0 i serieåpningen.
Les mer om:

Aritz (38) senket Barcelona med drømmemål

Aritz Aduriz ble den store helten for Athletic på spektakulært vis.
Les mer om:

38-årings spektakulære scoring senket Barcelona i serieåpningen

Aritz Aduriz (38) kom inn fra benken rett før slutt og ble matchvinner med et spektakulært volleyskudd da Athletic Bilbao slo Barcelona 1–0 i serieåpningen.
Les mer om: