Nyheter om Barcelona


Diego Simeone ser mot Premier League

Den franske veteranen Olivier Giroud satt allerede litt mer enn ønsket på benken før Frank Lampard overtok managerstolen og fikk fart på Chelsea.

Lionel Messi viser nok en gang hvorfor han vant Ballon d’Or

Før kampen mot Real Mallorca viste Lionel Messi frem Ballon d’Or-trofeet sammen med  barna sine for så å bli historisk gjennom nok et hat-trick. – Han passerer Cristiano Ronaldo og er oppe i 34, Ronaldo på sin side fikk bare et mål i gårsdagens borte tap for Juventus. (Lazio 3 – 1 Juventus) Tidligere denne uken ble Lionel Messi (32) hedret med Ballon d’Or – prisen for verdens beste fotballspiller for sjette gang, mer enn noen andre.

Eventyrlig Suárez-mål og Messi-hat trick da Barcelona vant stort

Luis Suárez sto for et spektakulært mål og Lionel Messi scoret hattrick da Barcelona lørdag vant 5-2 over Mallorca og tok tilbake tabelltoppen i Spania.

Messi-hat trick og Suárez-kunstmål i Barcelona-målfest

(Barcelona - Mallorca 5–2) Ter Stegen hadde assist, Messi banket inn tre og Suárez leverte en skikkelig kunstscoring. Barcelona herjet fra start til slutt.
Les mer om:

Største pokerturneringer i Europa 2020

Kortspill er en favoritt blant mange, og ikke minst poker, som regnes som det ledende kortspillet. Hvert år arrangeres det store turneringer, og det er ingen unntak når vi går inn i det neste tiåret. La oss se nærmere på noen av pokerturneringene vi må se frem til i Europa 2020! Players NL Hold’em Championship Etter at fjorårets utgave av turneringen gjorde stor suksess på Bahamas, er det nå på tide at turneringen tar veien til Europa. Konkret vil den finne sted i det solfylte Barcelona sommeren 20.-24. August.

Kan miste El Clásico

Real Madrid-stjernen Eden Hazard (28) sliter fortsatt med en skade og kan han gå glipp av storoppgjøret mot Barcelona 18. desember. Belgieren pådro seg skaden i den klubbens 2-2-kamp mot Paris Saint-Germain i mesterligaen i slutten av november. (AP)
Les mer om:

Barcelona gjør 17 åring til en av verdens mest verdifulle spillere

Det kommer ikke som spesielt overraskende at Barcelona øker lønna og lengden på kontrakten til deres 17 år gamle supertalent Ansu Fati, det som overrasker er verdien de setter på ham. Barcelona forlenget onsdag kontrakten med stortalentet Ansu Fati. Les: Alisson kjente knapt igjen Mohamed Salah fra Roma-tiden Ansu Fati https://t.co/MtVXbPrx3j — FC Barcelona (@FCBarcelona) December 4, 2019 Den 17 år gamle offensive spilleren har fått en forbedret og utvidet kontrakt frem til sommeren 2022 med en opsjon på to år til.

Ballon d’Or: Her er topp 30

Mandag vant Lionel Messi prisen som verdens beste spiller for sjette gang i historien, og her kan du se hvordan alle de 30 nominerte. Mandag kveld vant Lionel Messi Ballon d’Or-statistikken for sjette gang i karrieren og overgikk dermed Cristiano Ronaldo. Les: Ikke så ille som først antatt for Liverpool Nedenfor kan du se listen over alle 30 nominerte: Ballon d’Or topp 30 2019: 1- Lionel Messi – Barcelona 2 – Virgil van Dijk – Liverpool 3 – Cristiano Ronaldo – Juventus 4 – Sadio Mané – Liverpool 5 – Mohamed Salah – Liverpool 6 – Kylian Mbappe – PSG 7 – Alisson Becker – Liverpool 8 – Robert Le

Messi redda Barcelona igjen

Lionel Messis mål fire minutt før sluttsikra Barcelona 1-0 mot Atletico Madrid i kveld. Barcelona er dermed tilbake på toppen i La Liga, målskilnaden framfor Real Madrid. Eitt poeng bak ligg Sevilla, som slo Len\ganés 1-0.

Messi avgjorde da Barcelona klatret til topps

Lionel Messi slo til fem minutter før slutt og ble matchvinner da Barcelona slo Atlético Madrid 1-0 borte i spansk La Liga. Det ble et underholdende oppgjør.

Messi avgjorde nok en toppkamp

Lionel Messi slo til fem minutter før slutt og ble matchvinner da Barcelona slo Atlético Madrid i et underholdende La Liga-oppgjør.
Les mer om:

Messi avgjorde nok en toppkamp

Lionel Messi slo til fem minutter før slutt og ble matchvinner da Barcelona slo Atlético Madrid i et underholdende La Liga-oppgjør.
Les mer om:

Messi sendte Barcelona til topps

Lionel Messi sørget for at Barcelona inntok toppen av La Liga etter 1-0 mot Atlético. Scoringen kom fem minutter før slutt.

Manchester United har fått beskjed om prisen på 17 åring.

17 år gammel midtbanespiller som allerede har gjort seg bemerket for franske Rennes, Eduardo Camavinga er blitt en av Europas mest ettertraktede spillere.  Det finnes nesten ikke en eneste klubb som har økonomien i orden som ikke ønsker seg Rennes sin unge juvel og høyt oppe på lista er Manchester United. Les: Leeds i flyt banket Middlesbrough Drømmer om Old Trafford I tillegg til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal klubber som Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Atletico Madrid og Arsenal beholdt interessen selv etter Rennes presenterte prisen på ca 500 millio

Nå løsner det for Coutinho!

Siden Premier Leagues superstjerne Philippe Coutinho lot seg friste av det grønnere gresset i Barcelona i 2018, har fotballverden – og hans arbeidsgivere – ventet på magien. Hos Barcelona bredte utålmodigheten seg raskt, noe som aldri tillot brasilianeren å komme seg helt inn i varmen. Heldigvis ser det ut som tyskerne er mer tålmodige. For Coutinho har fortsatt til gode å finne tilbake til den gnistrende gode fotballen han leverte i dagene på Anfield. Les: Arsenal henter inn nok en tidligere spiller, proppfull med riktig dna Hos Bayern er det ikke noe uvanlig at gode ting tar tid.
Les mer om:

Kilder til VG: Barcelona, Real Madrid og Manchester United har sett Haaland i aksjon

Erling Braut Haaland (19) har scoret 27 mål på 19 kamper for Red Bull Salzburg denne sesongen. Det skal ha tiltrukket interesse fra så å si samtlige av Europas største klubber.

Ser ut til å velge La Liga giganter istedenfor Manchester United og Liverpool

Vi kan prøve oss med å si at eneste grunn for Borussia Dortmund-stjernen Jadon Sancho sitt valg om spansk fotball er klima, men vi må innrømme det er fett å få spille for Både Barcelona og Real Madrid.  Daily Star skriver at både Manchester United og Liverpool har fått beskjed om at det ikke er aktuelt med videre samtaler om en overgang og at det står mellom La Liga rivalene Barcelona og Real Madrid. Det var stort for det unge talentet å sette inn sluttmålet mot Barcelona i gårsdagens Champions League oppgjør.

Supertrioen sendte Barcelona videre i mesterligaen

Samarbeidet mellom Lionel Messi, Luis Suárez og Antoine Griezmann gikk på skinner da Barcelona avanserte i mesterligaen med 3-1 over Borussia Dortmund onsdag.
Les mer om:

Amerikanere skyter inn 4 milliarder i City

Det er ikke småpenger som Manchester City fortalte om for et par timer siden. Amerikanske investorer har klasket 4 milliarder kroner på bordet for 10 prosent av City klubbene.  Selskapet bak City Football Group verdsettes gjennom investeringen til 40 milliarder kroner noe som ifølge the The Athletic gjør det til den mest verdifulle fotball gruppen foran klubber som  Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Les: «Zlatan motarbeider oss!» Silver Lake blir den andre store investoren i City Football Group, som står bak Manchester City.

Sorry, Haaland, du er bare 4. best i verden

Selv om fler av oss i nord ser på Erling Braaut Haaland som den beste på markedet av unge spillere, skjønte vel de fleste at Golden Boy Haaland-tittelen måtte vente på seg. Men vi tar gjerne i mot en 4. plass i kåringen. Det var Joao Felix, Jadon Sancho og Kai Havertz som på papiret er bedre enn RB Salzburg-spilleren. Les: Premier League-klubb skal ut å stjæle Wolverhampton-manager Men når spillere som de Ligt, Fati, Foden, Rodygo og Vinicius Jr. må innfinne seg i å stå under Haaland på lista, skjønner vi et 4. plass ikke er noe nederlag. Her er lista som gjør oss stolte av «vår mann»: 1.

Mundo Deportivo avslører hvem som får Ballon d’Or

Hver eneste år er det fryktelig spennende hvem som blir kåret til verdens beste fotballspiller av France Fotball Magazine, er det Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi?.  – I fjor overrasket de stort med å gi Ballon d’Or til kroaten Luke Modric, men nå er de ifølge Mundo Deportivo tilbake på «trygg grunn» Prisen deles ut i Paris 2. desember, allerede i dag avslører avisen hvem som har fått prisen.

En «ydmyket» Jadon Sancho kan forlate Borussia Dortmund

Jadon Sancho er åpen for å forlate Borussia Dortmund etter å ha følt seg «ydmyket og gjort til syndebukk» av klubbens hierarki. – Det to hendelser tidligere på sesongen som Athletic skriver om. Det er ingen hemmelighet at storklubbene står i kø Barcelona, ​​Manchester United, Real Madrid og Liverpool er alle interessert i 19-åringen. Sancho ble offentlig droppet fra en kampdag etter at han litt sent tilbake fra England-plikten i oktober.

Tre Graham Hansen-mål da Barcelona vant stort

Caroline Graham Hansen var i fyr og flamme da Barcelona knuste Deportivo La Coruna. Hun scoret tre mål og hadde målgivende i 6-1-seieren.
Les mer om:

Graham Hansen med tre mål

Caroline Graham Hansen var i fyr og flamme da Barcelona knuste Deportivo La Coruna. Hun scoret tre mål og hadde målgivende i 6-1-seieren. Graham Hansen har nå notert seg for 12 målgivende pasninger og fem mål på de siste 12 kampene.
Les mer om:

Graham Hansen-hat trick for Barcelona

(Barcelona – Deportivo 6–1) Caroline Graham Hansen (24) var i fyr og flamme for Barcelona søndag ettermiddag. Deportivo fikk juling i toppkampen.
Les mer om: