Nyheter om Barcelona


Liverpool skal ha lagt inn bud på 665 millioner kroner

Når det gjelder Liverpools jakt på ny keeper har vi valgt å ta med det minste pust eller den minste fjert som kan si noe om denne prosessen.

– Coutinho får nytt pass

Ifølge spanske medier kommer Philippe Coutinho til å få portugisisk statsborgerskap for å hjelpe Barcelona på overgangsmarkedet. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Denne 21-åringen blir garantert Barcelona-spiller

Det gjenstår fortsatt mye i forhandlingene.

«Vi har blitt ungdomsakademiet til Barcelona!»

Barcelona er klubben de aller fleste fotballspillere vil jobbe for. Dermed kommer den katalanske klubben med tyngde når de henvender seg til unge talenter med utkjøpsklausuler. I Andalucia begynner de å ble smålei av dette. Barcelonas ungdomsakademi er berømt i fotballverdenen. Messi, Xavi, Iniesta.

Liverpool plutselig tilbake i forhandlingsposisjon om verdensmesteren

Philippe Coutinhos erstatter var blinket ut og kontrakten var så og si ferdig signert. Så begynte den franske klubben å utnytte den store interessen for sin franske landslagsspiller og skremte bort Liverpool. Nå er spillet i gang på nytt – håper Lyons president. Liverpool hentet nylig kraftkaren Xherdan Shaqiri fra Stoke, men har nok ikke glemt Nabil Fekir.

Liverpool ser mot Barcelona for ny keeper

Det måtte komme. Selv om Liverpools trener nylig gikk ut og forsvarte Loris Karius og skyldte på hjernerystelsen for de to ekstreme tabbene i Champions League-finalen mot Real Madrid, ser det nå ut som nok er nok. Vi følger med Karius.

Fotballryktene: Liverpool ser til Barcelona for å erstatte tabbekeeperen

Keeperplassen har lenge vært omdiskutert i Liverpool, og nå skal Jürgen Klopp ha funnet en erstatter for Loris Karius.
Les mer om:

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Paul Pogba er servert til La Liga-klubb

Noen gangen får vi inntrykket av at markedet for profesjonelle fotballspillere minner litt for mye på et hvilket som helst marked for kjøtt og grønnsaker. Heldigvis teller også menneskelige forhold inn i prosessen. Stort sett. Hadde det vært opp til den omstridte agenten Mino Raiola, ville den perfekte overgang ikke involvert av emosjoner og annet søl. En enkel og følelsesløs transaksjon hadde nok vært oppskriften. Paul Pogba kom til Manchester United som dyreste spiller – godt hjulpet av Riolas forhandlingsteknikk.

Barcelona punget for stopper

Barcelona bekrefter i en pressemelding at klubben har kjøpt de franske stopperen Clément Lenglet fra La Liga-rival Sevilla for 357 millioner kroner. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Barcelona bekrefter kjøp av brasiliansk stortalent – får svimlende utkjøpsklausul

Den spanske fotballgiganten Barcelona er blitt enig med Gremio om en overgang for det brasilianske stortalentet Arthur (21).
Les mer om:

Barcelona henter 21-åring for 290 millioner kroner

Den spanske fotballgiganten Barcelona er blitt enig med Gremio om en overgang for det brasilianske stortalentet Arthur (21).
Les mer om:

Tverlandet-jenter på fjerdeplass i Barcelona

Tverlandets Jenter 16-lag markerte seg i Barcelona Summer Cup.
Les mer om:

PSG vurderer å hente kompisen til Neymar

PSG og Thomas Tuchel vet at Neymar trenger å være fornøyd for å kunne prestere på høyeste nivå. Trives ikke superstjernen, overtar utenomsportslige ting lett fokuset for 26-åringen. Dette har vi sett før. Nå kan PSG gå skrittet med å hente inn kompisen for å blidgjøre brasilianeren. Philippe Coutinho er selvfølgelig mer enn en kompis. Han er også en av de aller beste spillerne ute på gressmatta.

Spansk avis: PSG vurderer rekordbud på Coutinho

Den franske giganten Paris Saint-Germain vurderer å legge inn et bud som kan sprenge alle overgangsrekorder for å sikre seg brasilianske Philippe Coutinho (26) fra Barcelona, skriver avisen Mundo Deportivo.
Les mer om:

Tidligere Barcelona-trener skal gjenreise gammel storhet

Fotball er ferskvare. Derfor tillater vi oss å beskrive Spanias dominans for noen mesterskap siden som gammel storhet.

Paulinho med sjokkretur til Kina

Barcelona leier ut Paulinho (29) i ett år til kinesiske Guangzhou Evergrande. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Rives mellom drømmen om Barcelona og lojalitet til klubben han elsker

Barcelona jobber med et bud på Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gündogan og de skal være villige til å ta frem det store sjekkheftet. Men om han har lyst til å bytte klubb er en helt annen sak. Den støtten som Ilkay Gündogan møtte da han var skadet i 2016 har gjort at han har et «kjærlighetsforhold» til sine fans og medspillere. – I tillegg har han blitt en av Manchester City manager Pep Guardiola sine favoritter. Les på F7: Manchester United-legenden blir helamerikansk Man City players show their support for injured teammate Ilkay Gundogan before the match.

Røk ut av VM og ferdig i Barcelona, men han depper ikke

Den brasilianske midtbanespilleren Paulinho virker ikke spesielt trist over at oppholdet i Barcelona  er over. José Paulo Bezerra Maciel Júnior som er han fulle navn flyttet til Spania i 2017, da kom kan fra den kinesiske klubben Guangzhou Evergrande. Nå kan Paulinho være på vei tilbake til Kina. Les: Barcelona-spiller måtte langt bort fra Premier League for å bli VM-stjerne «Jeg har et tilbud fra Kina og et til fra en annen klubb.

Janove lader opp i Skudeneshavn og Barcelona før høstturneen

Janove er klar for å feriere i Barcelona ei uke. Torsdag sto han på scenen under Skudefestivalen.
Les mer om:

Premier League-klubb: «Han skal vi ha!»

England styrte det meste i åttendedelsfinalen frem til en columbiansk forsvarsspiller steg til værs i det 93 minutt. Han skal vi ha! – forestiller vi oss at det ble skreket i Liverpool. Barcelona-spilleren Yerry Mina holdt på å sende England på «hue og ræva» ut av nok et mesterskap.

Tidligere Liverpool-spiller til sin 7. klubb på tre år

Han har spilt for det meste av toppklubber i Europa uten helt å finne roen. Nå gjør han et nytt forsøk hos Diego Forlan. Momo Sissoko har hastet rundt i verden de siste tre årene på jakt etter en stabil tilværelse. Så langt har dette bragt ham til syv klubber i tre ulike land. Midtbanespilleren har ellers en CV som få kan skryte av: Liverpool, Juventus, PSG, Valencia og Levante. Sissoku debuterte for Liverpool i 2005 og var så overbevisende at Barcelona kom med tilbud, som han takket nei til. Hjertet lå på denne tiden hos Merseyside-klubben.

Hevder Barcelona kjøpte ulovlig lever til kreftsyk spiller

Spansk politi etterforsket Barcelona for organhandel, skriver spansk avis. Klubben selv benekter det hele i en pressemelding.
Les mer om:

- Sverigekeeper på blokka til Barcelona

Sveriges landslagskeeper Robin Olsen kan ende opp i Barcelona etter VM. Ifølge avisa Sport skal FC København-spilleren stå på blokka til den spanske storklubben som en mulig erstatter for andrekeeper Jasper Cillessen som er på vei bort.
Les mer om:

Redningsskip med migranter i havn i Barcelona

Et redningsskip med 60 migranter om bord har ankommet den spanske havnebyen Barcelona, etter å ha blitt avvist av både Malta og Italia.
Les mer om: