Nyheter om Barcelona


Bjarne Berntsen med gladmelding til Viking fansen

Viking har under Bjarne Berntsens ledelse kravlet seg tilbake til toppen av Norsk fotball, borte er det slappe laget vi så for noen sesonger siden.  – Bjarne Berntsen har vært trener for Viking i tre perioder.

Spania må ut å lete etter ny landslagssjef

Vi husker alle dramaet som utspant seg i dagene før VM i Russland i sommer hvor Spanias landslagssjef Julen Lopetegui fortalte på en pressekonferanse at han etter VM hadde akseptert å overta Real Madrid etter Zinedine Zidane.

Vill jubel: Juan Mata blir hos Manchester United «for evig tid»!

Juan Mata er Manchester United. Det ser ut som Solskjær nå har bestemt at verdiene spanjolen representerer, skal prege treningsfeltet i Carrington og på Old Trafford. Ifølge Sky Sports og spanske Sport, får Mata tilbud om en ny treårs-kontrakt med klubben han har vært med å prege siden 2014. 10 angles of Juan Mata's goal vs Leicester, one of our most well worked goals this season.

Barcelona og Valencia bytter trolig keepere

Lenge så det ut til at Jasper Cillessen ville finne veien til Stamford Brigde og Chelsea etter at han en stund har ønsket seg videre bra Barcelona, men på grunn av kjøpsforbudet ser det ut til at han fortsetter i La Liga og istedenfor byttes med Valencia keeper Neto.  Jasper Cillessen har vært reserve for Marc-André ter Stegen i Barcelona målet de siste sesongene..

I skvis – Chelsea avslår gode bud fra Barcelona og Atletico Madrid

Den brasilianske vingen Willian går inn i sitt siste år av kontrakten med Chelsea. Da skulle man tro at det er duket for overgang – hvis London-klubben ikke allerede har tilbudt spilleren forlengelse. Men ingenting virker enkelt på Stamford Bridge om dagen. Trusselen som henger over Chelsea om to-års utestengelse fra overgangsmarkedet – hvis anken ikke går gjennom, styrer avgjørelsene på Stamford Bridge. | Willian coolly converts from the spot to grab his 50th @ChelseaFC goal!

Ibrahim Afellay: Vender hjem etter runde hos Barcelona og Stoke

Det er ikke ofte vi kan bruke Barcelona og Stoke i samme setning, så vi måtte bare hoppe på muligheten som oppstod med den nederlandske angrepsspilleren. Og hva er hjem for 33-åringen? Det hele startet hos PSV Eindhoven i 2004. Da hadde Afellay jobbet seg gjennom ungdomsakademiet siden 10-års alderen, og ble løftet inn i A-lagstroppen. Seks år og rundt 150 kamper senere ble han hentet av selveste Barcelona. Welcome home, Ibi Ibrahim Afellay returns to PSV!

Liverpool i ferd med å «knabbe» perfekt ballfordeler rett foran nesa på Manchester United.

Uavhengig av hva som skjer med Paul Pogba, Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har et stor behov for å friske opp midtbanen i sommer.

Verdens dyreste til salgs

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs. Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover.

Viktor Hovland gruste rekorden til urlegenden Jack Nicklaus!

Gary Woodland vant US Open 2019 foran fjorårsvinner og verdensener Brooks Koepka. Men den siste dagen måtte han se seg slått av amatøren Viktor Hovland. Med 12. plass i turneringen totalt, slo Hovland amatørrekorden for US Open. – Viktor Hovland avsluttet akkurat med 280 på Pebble Beach. Det er det laveste 72-hullsresultatet for en amatørspiller i US Open noen gang, skriver PGA Tour på Twitter. Victor Hovland……. remember that name. Kid is gonna be damn good…… PGA TOUR good…….

Liverpool bør holde seg unna Griezmann og heller se mot Tottenham

Dette er anbefalingen fra tidligere Liverpool-spiss John Aldridge. Griezmann har ikke holdt tilbake om at denne gangen (han lover) er han klar for exit fra Atletico Madrid. Og når det gjelder denne franskmannen, forventer vi det snart kommer en dokumentar som bekrefter planene hans… Denne gangen er det 60-åringen Aldridge som får uttale seg om hva Klopp bør og ikke bør gjøre.

L´Equipe: Barcelona får nå servert Neymar på gullfat

 Neymar har hattt mye å stri med denne sesongen. Dette skal ha hjulpet PSG til å ta avgjørelsen om at brasilianeren kan erstattes. Franske L´Equipe pleier å være gode med å få med seg de riktige ryktene (eventuelt styrte lekkasjer), og har denne gangen snust seg til at Paris-klubben nå er villige til å gi slipp på Neymar. pic.twitter.com/ZetkGK9fdz — Neymar Jr (@neymarjr) June 8, 2019 Les på Popidol: Ronaldo: ny utvikling i voldtektssaken Det har blitt vel mye skandaler og primadonna-takter, selv for en klubb som er lokalisert i Paris.

Sky Sports: Pogba kan bare glemme det

Skal, skal ikke. Skal, skal ikke. Når alle utenom Pogba selv og Manchester United må gjette seg til hva som skjer på kammerset, blir det nødvendigvis mye frem og tilbake.

Christiansen på fjerdeplass i Barcelona

Henrik Christiansen svømte inn til fjerdeplass på 1500 meter fri i Barcelona søndag med tiden 15.05,95.
Les mer om:

Svømming: Christiansen på fjerdeplass i Barcelona

Henrik Christiansen svømte inn til fjerdeplass på 1500 meter fri i Barcelona søndag med tiden 15.05,95.
Les mer om:

Svømming: Christiansen på fjerdeplass i Barcelona

Henrik Christiansen svømte inn til fjerdeplass på 1500 meter fri i Barcelona søndag med tiden 15.05,95.
Les mer om:

Christiansen på fjerdeplass i Barcelona

Henrik Christiansen svømte inn til fjerdeplass på 1500 meter fri i Barcelona søndag med tiden 15.05,95.
Les mer om:

Manchester United tilbyr gigantlønn for å holde på Marcus Rashford

En av de som Ole Gunnar Solskjær virkelig ønsker å beholde på Old Trafford er Marcus Rashford.

Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder

Den spanske Liverpool spilleren Alberto Moreno som snart reiser fra Anfield sa for et par uker siden at han ikke tror Liverpool lar Mohamed Salah gå for under 150 millioner euro, nå har to klubber allerede kommet med bud som passerer det.  The Mirror skriver at det har kommet to gigantbud på bordet, fra La Liga og Serie A.

- De verste dagene i livet mitt

Luis Suarez trodde knapt det han så da Barcelona røyk ut av Champions League mot gamleklubben Liverpool.

Presset er på disse beina

Lionel Messi (31) har håvet inn titler med Barcelona. Med Argentina har det slett ikke gått så bra. Nå er presset på den lille trollmannen i Copa América.

Brasil trenger ikke Neymar så lenge de har  Philippe Coutinho i storform

Det siste halvannet året i Barcelona har Philippe Coutinho ikke vært til å kjenne igjen. – Han var fantastisk for Liverpool og det var årsaken til at så mange fans ble så sinte når han dro i retning Spania. I natt var han tilbake i god gammel form, eller om mulig enda bedre, borte var de litt barnslige sleivsparkene og ujevnheten.

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

8 spillere på salgslisten til Barcelona

Marca mener å vite at det katalanske storlaget åpner for å selge så mange som åtte spillere.

To AC Milan legender tilbake på San Siro

Ofte slenger også vi her i Sporten begrepet legende litt lett rund når vi snakker om gamle spillere som kommer tilbake til klubben sin, men denne gangen er vi langt inne på trygg grunn. AC Milan legende Paolo Maldini er ansatt som teknisk direktør og AC Milan legende Zvonomir Boban er ansatt for fotballdirektør. Les: Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo AC Milan skal finne tilbake til gammel storhet etter å ha vært igjennom en rekke tunge år som begynte med at Silvio Berlusconi i 2006 ble «gjenvalgt» som president i klubben som han eide i noen år. Målsetningen er at de igjen

Emilie Haavi drar hjem fra VM

VM er over for Emilie Haavi etter at fremre korsbånd er røket. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at skaden Emilie Haavi pådro seg under torsdagens trening i Nice er mer alvorlig enn først antatt. Haavi har røket fremre korsbånd på høyre kne, og vil derfor dra hjem til Oslo for å få best mulig oppfølging på Idrettens Helsesenter. Les: Independent: Liverpool avlyser en gang for alle jakten på angrepsspilleren – Jeg er veldig skuffet og lei meg. Det er utrolig tungt å skulle forlate den gjengen som er her nede, men jeg ønsker jentene masse lykke til videre i mesterskapet.