Nyheter om Barcelona


Neste Barcelona-president langer ut mot PSG

Joan Laporta ledet Barca mellom 2003 og 2010. Nå står han som favoritt til å vinne presidentvalget som er flyttet fra januar til mars. Men å vente med å lede, det nekter Laporta å gjøre. -… Det blir mer og mer komplisert å komme med et overbevisende tilbud (til Messi). Han er fri til å forhandle med andre klubber, og nå står Barca uten president, begynner Laporta ifølge ESPN. Les: Glimrende nyheter om Pique Som så retter begge pekefingerne mot gjengen i Paris. -Det er disrespecful overfor Barca når klubber som PSG offentlig sier at de skal signere Messi.

Det er bare plass til en konge i byen!

Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku måtte skilles fra hverandre av lagkamerarer tirsdag kveld under Milan-derbyet. En tweet fra belgieren kan ha vært katalysatoren. Det er ofte mye følelser på spill når det er by derby i Milano, og Coppa Italia-kampen var ikke annerledes, med Zlatan og Lukakus sin konfrontasjon som det alle snakket om.

Glimrende nyheter om Pique

Barcelona uten Gerard Pique blir som Real uten Sergio Ramos. De to spillerne er udiskutabelt de store høvdingene i forsvaret. Så da Pique forsvant ut med kneskade mot Atletico Madrid i november, var det et varsel om dårlige tider for Barcelona. Og de kom. Nå skal ikke alt tilskrives Piques fravær, men 33-åringen har bygd seg opp en posisjon og tilstedeværelse som gir laget energi og ro. Derfor er det happy news på vei fra gjengen i hvite frakker.

Det er fortsatt en god del penger i fotball

Det er globalt en halv milliard færre jobber i verden nå enn da corona-pandemien startet, også fotballklubber sliter, men de største ser absolutt ut til å klare seg. – Revisjonsfirmaet Deloittes lager en årlig oversikt og rapporten for 2019/2010 sesongen er nå klar. Football Money League-rapporten viser at det er den engelske storklubben Manchester United som kommer aller dårligst ut. Det skyldes både at klubben ikke var med i mesterligaen sist sesong, og at pandemien kraftig kappet inntektene fra TV-rettigheter og billetter.

Krise kan spare Manchester United for flere hundre millioner for fantastisk høyreving

Vi skjønner plutselig Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sin villighet til å la Jesse Lingard gå på utlån denne våren. – Høyre ving plassen har vært et problem i lang tid, men det virker nå å være stabilt bedre en stund, noe som har ført til minsket interesse for Barcelona om Ousmane Dembele.

Nytt stjernepar João Felix og Luis Suárez

Den evige treer Atlético Madrid har nå syv poengs ledelse til nærmeste utforer Real Madrid etter de snudde til 3-1-seier i søndagens hjemmekamp mot Valencia. – Og ikke bare det de har en kamp mindre spilt også. 21 år gamle João Felix har denne sesongen funnet seg til rette i den spanske hovedstaden, han var før han meldte overgang fra Benfica sommeren 2019 på alle de store klubbene sin shortlist. Atlético Madrid endte med å vinne budkampen ved å klaske hele 127,2 millioner euro på bordet overfor den portugisiske klubben, spansk presse var raskt ute og mente det var penger ut av vinduet.

Pochettino har bestemt seg: Skal ha inn spilleren som forandrer alt

Forrige uke kom vi med historien til PSG-manageren om den gang han hadde avtalen klar om å hente Lionel Messi på leie til Espanyol. Barcelona ombestemte seg plutselig, og Pochettino må leve med nesten-suksessen. Denne gangen er ikke Barcelona en faktor. Gjengen på Camp Nou gjør selvfølgelig alt de kan for å få Messi til å fortsette utover kontrakten som løper ut i sommer, men utover det er det ene og alene opp til 33-åringen selv.

Fotballryktene: – Barcelona vil hente Agüero gratis – Ødegaard-overgang drar ut

Barcelona vil signere Manchester City-stjernen Sergio Agüero, mens både Manchester City og Chelsea jakter på Barcelona-stjerne. Her er søndagens fotballrykter.

Pochettino avslører at avtalen var klar for Messi-overgang

Det kan oppleves som litt småkoslig når Mauricio Pochettino mimres da han egentlig hadde Messi inn i troppen sin hos Espanyol.

Bekreftet: Keeper med over 100 Premier League-kamper på plass hos Arsenal

Det gikk rykter om at keeperen som skulle pushe og dekke opp for Bernd Leno befant seg hos Barcelona, men det ble ingen misfornøyd Neto. På fredag kom bekreftelsen på at Arteta prioriterte Premier League-erfaring. Australieren Mat Ryan hentes fra Brighton på leie for sesongen. Det sies ikke om det henger med en kjøpsopsjon på keeperen som så langt i sesongen har solide 11 Premier League-kamper.

Barcelona videre i cupen med et nødskrik

Barcelona måtte slite med to straffebom og ekstraomganger før Ousmane Dembélé avgjorde cupkampen mot lille Cornella.
Les mer om:

Solskjær har skapt en nådeløs gjeng med matchvinnere

United-spillerne fikk seg en rett på trynet da Fulham scoret etter fem fattige mnutter. Var dette kvelden der Solskjær og gjengen skulle slippe Premier League-toppen like fort som den kom? Cavani og Pogba aktet ikke å bli dyttet ned av en motstander som Fulham. All honnør til Scott Parker og gjengen. Selv om United hadde ballen 61 prosent av kampen, matchet Fulham United-spillerne på skudd på mål (5).

Manchester City back Eric Garcia kan reise hjemme igjen

Det har vært så mye frem og tilbake hos Manchester City på om de skulle la backen Eric Garcia reise tilbake til sin barndoms klubb at man nesten skulle tro de var ansvarlige for tiltakene mot corona også. – Nå, etter det man kan kalle en dragkamp skal ting endelig i følge Fabrizio Romano (som tydeligvis vet alt) være klart. Manchester City har forsøkt å få til en forlengelse av sin avtale med Eric Garcia slik at de kunne unngå det som nå har skjedd.

Arsenal fakser forslag til Real Madrid

Det er helt tydelig at tillitten mellom Real Madrid manager Zinedine Zidane og Martin Ødegaard er tynnslitt. – Sist sesong var en suksess på utlån hos Real Sociedad, så bra var Ødegaard at spansk presse omtalte han som en av de beste i La Liga og Real Madrid hentet han tilbake et år før tiden. Martin Ødegaard var i diskusjoner før han ble hentet tilbake klar på at han måtte spille fotball og at Zidane har en lei tendens til å benytte «de gamle gutta». – Det gikk akkurat slik som fryktet, Zinedine Zidane har skjøvet nok en spiller ut i kulda, denne gangen vår 22 år gamle norske stjerne.

Har tatt seg en prat med to kandidater til Chelsea-jobben

Vi håper virkelig at Chelsea gir Frank Lampard arbeidsro ut sesongen. Da tror vi Chelsea-legenden får tid nok til å få sving på lagmaskinene som redder sesongen (les: minimum kvalifisering til Champions League). Skal vi tro den alltid så veliformerte Sport Bild-journalisten Christan Falk, virker det ikke sånn. På tirsdag måtte Frank Lampard igjen forklare journalistgribbene hvorfor Chelsea-stjernene hans knapt makter å score.

Spanske Sport: Manchester United er forbi Barcelona i kampen om brasiliansk superving

I november 2019 fikk speidere fra de europeiske storklubbene se noe helt spesielt. Gabriel Veron is the new star! Siden debuten, har den nå 18-år gamle høyrevingen blitt et av de heiteste målene i sambaens hjemland. Ifølge spanske Sport har Barcelona blinket ut Veron som en av de neste store, men den spanske avisen hevder presidentvalget i klubben, den 24.

Marcus Pedersen får endelig reist ut i den store verden igjen

Marcus Pedersen har hatt noen oppturer og nedturer i sin karriere, hvor utenlandsoppholdet i Vitesse med tre kjappe utlån og avslutningen i Strømsgodset må være det kjipeste. – I 2020 sesongen var 30 åringen tilbake der det startet i HamKam, men nå har han fått en ny sjanse til å reise ut i den store verden igjen.

Jager Barcelona forsvarer

Han var en stund, mens krisen var påtrengende hos Liverpool en av de aktuelle som på kort varsel kunne rykke inn og bidra i forsvaret. – Men det roet seg og manager Jürgen Klopp bestemte seg for vente ut problemene og ikke følge opp de mange leads på forsvarsspillere som speiderne på Anfield kom med. Barcelonas Junior Firpo er keen på å komme seg bort, han håpet i sommer på en opptur da Ronald Koeman overtok som manager. La Gazzetta dello Sport rapporterer at AC Milan er interessert i å Junior Firpo.

Messi fikk to kampers karantene

Lionel Messi ble utvist i supercupfinalen mot Athletic Bilbao. Nå er det bekreftet at han må stå over de to neste kampene for Barcelona, melder Marca Messi fikk rødt kort etter å ha slått en motspiller. Det var hans første røde kort på 753 kamper.

Dommen klar for Messi

Verdens beste spiller har to røde kort fra hissige episoder med det argentinske landslaget, ett rødt kort fra den korte tiden på Barcelonas B-lag, men 752 zen-kamper uten rødt for Barcelona. På søndag var det slutt på zen. I den den ekstremt tette supercopa-finalen mellom Barcelona og Athletic Bilbao, der baskerne endte med 3-2 seier og trofeet, kom frustrasjonen til Messi ut i armen. Les mer: Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna. Les: Bekreftet: Jens Petter Hauge skal spille med nok en gigant Allerede på trisdag kom dommen fra det spanske fotballforbundet.

Mesut Özil sitter nå og drikker søt te etter en røff flytur

Etter syv år i London som bare ble lengre og lengre pakker Mesut Özil endelig kofferten og setter seg på et innleid fly i retning av Tyrkia. «Bra for Mesut, og bra for klubben», mener Arsenal-manager Mikel Arteta. Les: Joshua King får tidligere Arsenal-stjerne med på laget Nå er endelig marerittet over for den tyske ballmagikeren Mesut Özil. – Bare timer etter Arsenal terminerte avtalen og ga Özil en heftig fallskjerm var han på plass. Nå går han fra en klubb som sliter til Fenerbahçe som vinner alt om dagen og nå ligger likt med Beşiktaş i toppen av Süper Lig.

Manchester United kliner til tross for 10 ukers utestengelse

Atletico Madrid fikk mandag et slag i ansiktet da Kieran Trippiers 10-ukers utestengelse ble opprettholdt av FIFA. Den engelske høyrebacken vil nå være ute av spill for Los Colchoneros i to og en halv måned, og han vil gå glipp av en rekke La Liga-kamper, samt første etappe i Champions League-sluttspill kamp mot Chelsea. Les på Engelske Klubber: Barcelona, Juventus og PSG står klare Trippier hadde opprinnelig blitt utestengt i desember for meldinger sendt til venner som satte penger på hans overgang fra Tottenham til Atletico før overgangen ble bekreft.

Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten

Det er ikke noe nytt for Lingard å bli sendt på utleie, men forrige gang i 2015 til Derby, da var han fortsatt på vei opp. Denne gangen har han mer eller mindre stagnert. Uansett hvor 28-åringen befinner seg i karrieren, noe må skje – og ifølge The Telegraph skjer det i løpet av kort tid. Les: Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona For mens Manhester United dundrer på som Kongen av Premier League, blir det tydligere og tydligere at Lingard ikke er savnet.

Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona

Arturo Vidal, eller King Arturo som han rettmessig kalles, er en av de første spillerne vi hadde tatt med i fotballkrigen. Det var derfor trist å se hvordan chileneren aldri kom seg helt inn hos Barcelona for å gjøre det han gjør best. Nå lever 33-åringen herrens glade fotballdager i Milano. På søndag var det duket for en av året høydepunkter i Serie A.

Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna

Supercopa-finalen er ikke det største i verden, men likefullt muligheten til et trofé. For Barcelona er alle symbol på suksess denne sesongen et lite løft opp av gjørma, så det er kanskje ikke så rart at Lionel Messi gikk over en strek han aldri tidligere hadde passert. Direkte rødt kort til verdens beste spiller.