Nyheter om Barcelona


Neymar skaper fortsatt problemer for Barcelona – denne gangen i Brasil

En av verdens beste fotballspillere gjennom tidene spilte for den brasilianske fotball-klubben i havnebyen Santos. Pelé. Mer enn 40 år senere er det en kommende verdensstjerne som er i fokus. Og så var det Neymar, da. Rodrygo heter hovedpersonen. Barcelona vil, men får det ikke til. (foto: santos) 17-åringen spiller til daglig på stadionen med kapasitet til tyve tusen tilskuere.

Det blir varmere i Fredrikstad enn i Nice, Barcelona og Lisboa

Hopp i havet; i helgen blir det sjokkvarme i Fredrikstad-distriktet.

I Japan liker de gamle mennesker

Andres Iniesta tok i helgen et tårevått farvel med Barcelona etter 674 kamper, etter kampen ble han sittende alene på gressmatta på Camp Nou til klokka halv to om natta og kjenne på følelsen av at det var over.  Lagkamarat og midtbanespiller Dennis Suarez har fortalt om sine følelser for Andres Iniesta til Marca: «Jeg tror nesten det vil være umulig å erstatte ham med en annen spiller, men det er det vi står overfor. Han blir husket som en legende. På banen blir det et vakuum, for han har vært her i mange år og etterlater en viktig arv.

Tysk legende: «Han fortjener ikke å spille for Bayern München

Lothar Matthaus er en legende hos Bayern München og for Tyskland. Kapteinen ledet troppene frem til en haug med trofeer, så når syvende far i huset prater, lytter München. For en spanjol kan dette bety en snarlig overgang. Thiago Alcantara ble hentet fra Barcelona da Pep Guardiola tok over som trener for den tyske klubben i 2013.

Barcelona-spiller har pakket kofferten og reiser hjem

Det hele begynte på ungdomsnivå i Valencia. Sakte, men sikkert spilte spissen seg opp til et nivå som fikk Barcelona til å åpne dørene. Etter to år på Camp Nou kommer bekreftelsen på at det ikke holdt helt. Kanskje ikke så rart når du konkurrerer med flere av verdens beste angripere. Paco Alcacer kom til Barcelona på en 5-års kontrakt fra Valencia i 2016.

Revisorene har igjen regnet ut hvilke klubber som har høyest verdi

Minst en gang i året bør revisorer slippes ut fra excel arket og på samme måte som PwC får lov til å åpne konvolutten på Oscar utdelingen gies noe spennende å gjøre.

Manchester United årvåkne etter at Barcelona-spiller tømte skapet på Camp Nou

En helt spesiell hendelse har satt flere Premier League-klubber i beredskap. En Barcelona-spiller skal nemlig ha tømt skapet og levert tilbake garderobenøkkelen. André Gomes. Den portugisiske midtbanespilleren har holdt til på Camp Nou siden 2016 uten å få det helt store gjennombruddet.

Er mer enn klar for å kaste seg etter Buffon

Vi har begynt å venne oss til tanken på at Gianluigi Buffon ikke skal vokte buret for Juventus. Da er det på tide å konsentrere seg om fremtiden. Ifølge italiensk presse har en 25-åring rykket opp som het kandidat som Buffons erstatter. Mattia Perin har gjennom storspill for Genoa, som endte på 12. plass i Serie A denne sesongen, sakte men sikker jobbet seg til en fast plass den italienske troppen.

Sanchez sammenligner Manchester United med Barcelona

Alexis Sanchez fikk tre år i La Liga før han pakket kofferten og reiste til Premier League. Nå sammenligner han Manchester United med Barcelona. Den tidligere Arsenal-stjerna har fortsatt et godt stykke igjen med å finne seg til rette i sin nye klubb. Med 3 mål på 18 kamper siden januar, er chileneren bare en skygge av seg selv på Old Trafford. Etter å ha blitt latterliggjort av United-legenden Paul Scholes etter innsatsen denne sesongen, innrømmer Sanchez at det har vært tøft. -Jeg tror at jeg i alle kampene så langt har slitt med å tilpasse meg spillestilen hos United.

Nye Volvo V60 imponerer

BARCELONA: Helt siden 60 og 70-tallets Amazon og 140 har Volvo stasjonsvogn vært en del av den norske folkesjela. Vi har kjørt nye Volvo V60, en potensiell favoritt, men så var det prisen da ...

Lionel Messi: «Antoine Griezmann er blant verdens beste»

Lionel Messi mener at Antoine Griezmann er blant verdens beste, og han vil glede seg stort hvis den franske superstjernen blir en lagkamerat.  Antoine Griezmann har lenge stått og vippet mellom Barcelona og Manchester United, tror nesten ikke jeg kan huske et eneste overgangsvindu siden han kom Atletico Madrid i 2014 at det ikke har gått rykter om en overgang. Football-Espania mener Lionel Messi med sin uttalelse vil gjøre det lettere for Antoine Griezmann å bli en del av Barcelona: «Det sier seg selv at jeg liker Griezmann. Han er en av de beste spillerne i verden akkurat nå.

Iniesta tok tårevått farvel med Barcelona

Andrés Iniesta har spilt sin siste kamp for Barcelona.
Les mer om:

Iniesta stilte med døtrene på rørende avskjedsparty

(Barcelona–Real Sociedad 1–0) Han kom som ung gutt. Og reiser som en legende. Andrés Iniesta (34) tok et sterkt farvel med sitt kjære FC Barcelona søndag kveld.
Les mer om:

Disse elleve spilte i Iniestas debut. Slik gikk det med dem

Barcelona-legende Andrés Iniesta gir seg i Barcelona. Disse elleve spilte i hans aller første kamp for katalanerne.
Les mer om:

Iniesta avsluttet med seier, Torres fikk nettsus

Fernando Torres scoret to mål i sin siste kamp for Atlético Madrid. Senere søndag vant Barcelona i Andrés Iniestas siste kamp for klubben.

«Vi har Areola. Han er vår nummer én»

25 år gamle Alphonse Areola er så og si født inn i Paris Saint Germain, han ble hentet fra en lokal samarbeids klubb som 16 åring og har vært der siden. Etter en rekke utlån i lavere divisjoner har han i de siste sesongene jobbet seg inn til å bli hovedstads klubben ubestridte nummer 1.  – Det var to ting som skjedde samtidig da ryktene om at Gianluigi Buffon skulle slutte i Juventus: For det første Alphone Areola sa han uansett fortsetter i Paris Saint-Germain: » Jeg vil heller kjempe om plassen enn å bytte klubb, jeg er her så lenge de vil ha meg».  For det andre tilbudene startet å komme og

Romerike topper europaværet

Hele neste uke blir det varmere på Romerike enn både i Roma og Barcelona.
Les mer om:

Kan fort bli den neste store på Old Trafford

Det var mange eksperter som lurte på hva Brasil sin landslagssjef Tite (Adenor Leonardo Bacchi) tenkte på da han valgte å ikke ta ut Alex Sandro til sommerens VM tropp. Han er en meget habil venstreback på et av verdens beste lag Juventus. Les på F7: Glem trofeer – for United går det unna så det suser Imagine Alex Sandro leaving Juve for Man. United. Imagine YOURSELF as a player leaving Juve for Man. United.

Messi varsler katastrofe før sommerens overgangsvindu

Lionel Messi og Neymar ble som knoll og tott på banen. Spillerne utviklet et samspill som fikk oss til å gape. Brasilianeren kom som læregutt, men forlot Barcelona da han begynte å vokse seg stor. Nå frykter Messi sommerens overgangsvindu, og hva dette kan bringe. PSG-spilleren Neymar står fortsatt notert som verdens dyreste spiller.

Tyskland har glemt VM-helten sin

Manuel Neuer blir med til VM. Riktignok som én av fire keepere i den tyske landslagstroppen og ikke lovet noe spilletid, men for den skadeforfulgte stjerne-keeperen var det ingen selvfølge at han ble klar. En helt fra VM i 2014 var klar, men ble veid for lett. Tysklands landslagssjef Joachim Löw kom med to nyheter.

Ikke rart Real Madrid har slitt denne sesongen

Zinedine Zidane har gjennom hele sesongen måtte svare på det tilbakevendende spørsmålet: Hva har skjedd med verdens beste klubb?

I dag har det vært varmere i Skien enn i Paris og Barcelona

SKIEN: I dag har det vært varmere i Telemark enn i sydligere byer som Paris og Barcelona.
Les mer om:

– Krangelen svir for Barcelona

Og Marco Silva nærmer seg retur til Premier League. Les mandagens rykter!

Levante ødela Barcelonas utrolige rekke

Barcelona kunne ha gått gjennom La Liga 2017/2018 uten å tape, men i nest siste serierunde sa det stopp. Levante slo katalanerne 5-4 i en ellevill kamp.
Les mer om:

Barcelona-flause mot Levante

Levante påførte Barcelona sesongens første tap da de vant 5-4. Dermed røk drømmen om en ubeseiret sesong for Barca. Philippe Coutinho scoret hat trick, til liten nytte.
Les mer om: