Nyheter om Barcelona


18 måneder siden omtalte Pep Tottenham som «Harry Kane Team»

Gårsdagens returkamp i kvartfinalene i Champions League mellom Manchester City og Tottenham ble så nervepirrende og usannsynlig at det ville blitt strøket fra enhver fotball roman som ikke troverdig.  Nå som vi har fått sovet og latt det hele synke inn har vi, og store deler av internett kommet på noe Manchester City Manager Pep Guardiola sa om Tottenham for 18 måneder siden. – Manchester City ble i går slått ut av Champions League av «Harry Kane Team» uten Harry Kane.

Hvordan stoppe Messi? «Gudskjelov, jeg trenger ikke å tenke på det i kveld»

Det er lett etter gårsdagens Champions League kamper å trekke litt på skuldrene over Liverpools kommende kamper mot Cardiff og Huddersfield i Premier League og heller se videre mot semifinalen mot Barcelona. Det er tett kamp om Premier League trofeet mot Manchester City som røk ut av Champions League mot Tottenham i den andre kampen i går.

Liverpool viste City hvorfor Premier League-trofeet sendes til Anfield

Porto hadde håpet på et lite under på hjemmebane, men Jürgen Klopp hadde preppet spillerne sine til å ikke ta det lett på oppgaven etter 2-0 på Anfield. Igjen ble det en demonstrasjon på Liverpools gladfotball foran motstandernes mål. Sadio Mané, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Virgil van Dijk sørget for 4-1 til Liverpool.

Liverpool banket Porto

Liverpool slo Porto 4-1 i returkampen i Champions League etter scoringer av Sadio Mané, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Virgil van Dijk. Dermed venter semifinale mot Barcelona.

Liverpool til semifinale mot Barcelona: Mané opp blant legendene

(FC Porto – Liverpool 1-4, 1-6 sammenlagt) Liverpool hadde full kontroll mot Porto etter at Sadio Mané (27) satte i gang målshowet for bortelaget.
Les mer om:

Liverpool-manageren gleder seg til Barcelona-møtet: – Jeg er virkelig stolt

Liverpool-manager Jürgen Klopp kan knapt vente på semifinalemøtet mot Barcelona i mesterligaen. I går overkjørte laget hans Porto.
Les mer om:

Kjøper ut supertalent som skal selges svinedyrt

Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt har allerede gjort det som blir årets aller beste deal, en kjøpsavtale gjør at de kan en av Europas største angreps-suksesser og så snu seg rundt og selge han for 12 gangeren. Den serbiske angrepsspilleren Luka Jovic har gjort seg kraftig bemerket i Europeisk fotball som leiesoldat i Eintracht Frankfurt på en leieavtale med Benfica.

United-spiller rasehetset etter Barcelona-tapet

Manchester United fordømmer rasistiske meldinger rettet mot deres spiller Ashley Young etter 0-3-tapet for Barcelona tirsdag kveld.

Fordømmer rasismehets av Young

Manchester United-kaptein Ashley Young, skal ifølge BBC ha blitt utsatt for rasistiske kommentarer på Twitter etter Champions League-kampen mot Barcelona. Det reagerer naturligvis klubben kraftig på. United skriver at «de fordømmer de rasistiske kommentarene i sosiale medier» og at de jobber med å identifisere personene bak kommentarene.
Les mer om:

Ny klubb gir overraskende Liverpool konkurranse om Lewandowski

Liverpool er fast bestemt på å signe Bayern München-stjernen Robert Lewandowski, de har «kontroll» på konkurransen fra Real Madrid men skal være meget overrasket over at MLS laget Chicago Fire har meldt seg på med seriøs kjøpekraft.  Prisen som før Chicago Fire ble estimert til å ligge rundt 70 millioner pund er nå trolig på vei oppover i og med at det nå er tre lag som er interessert i samme spiller. Les: Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene Den polske angriperen ble nylig Bundesligaens all-time utenlandske toppscorer.  Han har scoret over 200 ligamål i de siste

Barcelona med Solskjær-stikk etter seieren

Britiske journalister er nådeløse etter opptredenen til Solskjærs menn mot Barcelona.
Les mer om:

Barcelona med Solskjær-stikk etter seieren

Britiske journalister er nådeløse etter opptredenen til Solskjærs menn mot Barcelona.
Les mer om:

Solskjær har planen klar – skal opp på Barcelona-nivå

Det måtte komme, og det kom. Nå går Ole Gunnar Solskjær fra «alt er mulig»-fasen til «det tar år å bygge opp»-fasen. Ute av Champions League og en massiv utfordring for å kapre den viktige topp-fire-plasseringen i Premier League, rettes blikket nå også mot de kommende sesongene. -Vi vet det er jobb som må gjøres. Jeg har sagt det hele tiden at det ikke kommer til å endre seg over natten. De neste årene kommer til å bli massive for å nå opp til nivået til Barcelona, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen. Dessverre vanskelig å lure Pique på Camp Nou.

Tidlegare United-manager om superstjerne: – Gå til City

United-fansen vil ha Solskjær til å snappe Matthijs de Ligt framfor nasa på Barcelona.
Les mer om:

Eksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det

Barcelona hadde få problemer med å slå ut Manchester United av mesterligaen etter 3–0 på Camp Nou. United må forsterke flere steder i sommer, mener eksperter.

Solskjær slaktes for taktikken

Ballon d'Or-vinner Ruud Gullit mener Manchester United hadde helt feil inngang til bortekampen mot Barcelona.

Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene

13 april i møte med Everton tok Fulham en av sesongens alt for få seire. – Om det var frustrasjon over å tape eller bare uoppmerksomhet så tråkket i det 95.

Solskjær innrømmer gambling: – Vi måtte gå for det

MANCHESTER (VG) (Barcelona – Manchester United 3–0, 4–0 sammenlagt) Ole Gunnar Solskjær (46) innrømmer at han tok en sjanse ved å sende laget sitt ut i hundre mot Barcelona.

Solskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss

Ole Gunnar Solskjær greier ikke lenger å kamuflere Manchester Uniteds svakheter. Mot Barcelona fikk han nok en påminnelse om utfordingene som venter.

«Nå kommer den virkelige testen for Solskjær»

OM FOTBALL: Glem Lionel Messi og Barcelona. Det er de neste ukene som blir den største testen for Ole Gunnar Solskjær.

«Nå kommer den virkelige testen for Solskjær»

OM FOTBALL: Glem Lionel Messi og Barcelona. Det er de neste ukene som blir den største testen for Ole Gunnar Solskjær.

Messi nedsablet Manchester United på Camp Nou

Lionel Messi utnyttet to grove forsvarstabber og sendte Ole Gunnar Solskjærs Manchester United ut av mesterligaen. Barcelona vant lett 3-0 i egen storstue.

Ajax senket Juventus og Ronaldo

Som vi digger denne gjengen med unge Ajax-spillere. Eventyret fortsetter! Manchester United prøvde, men måtte gi tapt for Barcelona. Ajax var fryktesløse i sitt returoppgjør mot Juventus og nektet å tape. Halvannen måned etter at de sjokkerte Real Madrid på Santiago Bernabeu, la den nederlandske storklubben en ny gigant under seg. – Vi vet at vi har spillere med gode tekniske ferdigheter. Vi frykter ikke noen lag. Vi vet at vi kan spille.

Manchester United må tilbake til tegnebordet

United var klare, Solskjær var klar. Bare synd at Barcelona spilte som verdens beste klubb denne tirsdagskvelden.  Barcelona er klare for Champions League-semifinalen etter å ha slått ut Manchester United med god margin og 4-0 sammenlagt . Etter Marcus Rashfords treff i tverrliggeren i åpningsminuttet og et overraskende United-press i første del av kampen, var det ingen tvil. Barcelona førte på Camp Nou. Mannen for de store anledningene.