Nyheter om Barcelona


Zlatan: «Det er et trofee jeg mangler»!

Det er få som er så flinke som den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic til å promotere seg selv, han har kontrakt ut sesongen med LA Galaxy, bok på gang, nytt bettingselskap han trenger å skaffe spillere til og et ønske om å skaffe seg en ny klubb eller bli. Les på F7: Oppfølgeren til “Jeg er Zlatan” kommer snart på norsk Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gjør det bra og har funnet tonen har med norske Ola Kamara i Los Angeles Galaxy i amerikanske MLS.

Barcelona nektes å spille kamp i USA

La Liga ønsket å flytte seriekampen mellom Girona og Barcelona i januar til Miami i USA, men Spanias fotballforbund setter foten ned.
Les mer om:

Liverpool på twitter: «Edgar Davids is back!»

Ajax, AC Milan, Juventus, Barcelona, Inter, Tottenham og Crystal Palace har hatt sin Edgar Davids. Nå har også Liverpool fått sin versjon av den nederlandske fotballvirtous´en. Who´s the man! Roberto Firmino. "Edgar Davids is back" Bobby is back to business That flick Inside training: https://t.co/BxfzKkm3b4 pic.twitter.com/3MMtneiAEP — Liverpool FC (@LFC) September 20, 2018 Det eneste som bekymrer oss, er: Hvordan blir neste målfeiring hvis han må spille med briller? (foto: liverpool, twitter) Okay.

Slik kan storbyene få bukt med plagsom masseturisme

FN har lansert en guide for hvordan byer som Amsterdam, Barcelona og Lisboa kan takle masseturisme. 
Les mer om:

Nå kommer skadene tett, to ute resten av sesongen

Et sikkert høsttegn på ligne med at grågåsa reiser sydover er fotballspillere som er ute med skade. Peter Godly Michael og Enar Jääger må belage seg på flere måneder på sidelinja etter at begge har pådratt seg omfattende kneskader. 54 minutter ut i kampen mot Rosenborg gikk Enar Jääger i bakken midt på egen banehalvdel.

Tidsspørsmål før denne Bundesliga-treneren entrer Premier League

Han ble kalt baby-mourinho tidligere i trenerkarrieren. I Hoffenheim har Julian Nagelsmann vist at han står fjellstøtt som seg selv. Vi har ikke noe håndfast som sier at tyskeren kommer til å skifte liga med det første, men profilen hans er perfekt for flere Premier League-klubber. Det er bare et spørsmål om tid. 31-åringen har allerede oppnådd mer enn trenere får til i løpet av hele karrieren. Nå leder han Hoffenheim i gruppespill i Champions League, første gang i klubbens historie. Alder betyr ikke suksess.

Fotball-legende: «Neymar hadde aldri sluppet inn på Klopps Liverpool»

Hadde PSG stukket av med seieren hadde nok mye sett anderledes ut. Men, når en av verdens rikeste og største klubber taper, leter vi etter forklaring. En tidligere Liverpool-legende fant sin i Neymar. Akkurat nå føler vi det litt tilsvarende som med Mesut Özil. Når magien slår til, hyller vi heltene. Hvis ikke blir de raskt anklaget for å være late og ikke verdt ukelønna. Kanskje det hele dreier seg om god gammeldags misunnelse? Brakte inn fart og eleganse.

Zlatan frir til sin gamle lagkompis fra Barcelona

Kompis, eller ei. Vi vet lite om forholdet mellom Zlatan Ibarahimovic og Lionel Messi da de spilte sammen i 2009, men svensken frir hvertfall nå til argentineren. Spørsmålet er om Zlatan selv vil befinne seg i denne serien når Messi trapper ned. Ifølge Eurosport.com har David Beckham satt seg fore å friste den nå snart godt voksne Messi over atlanteren, når han introduserer sin nye klubb Inter Miami for MLS i 2020. Blir vel ikke helt det samme å gjøre dette i USA? (foto: barcelona, twitter) For Zlatan er ikke dette noen dårlig idé.

Kunne ha spilt med – og ikke mot Coutinho i Champions League

Forrige sommer kom vingen til PSG og dro til med en imponerende debut-sesong med 17 scoringer. Så kom glitrende spill for Mexico i VM. I tirsdagens Champions League-kamp kunne 23-åringen like gjerne ha spilt for motstanderne. Hvis han ville. Kanskje det var det Hirving Lorzano tenkte på etter fotball-leksjonen fra Messi & co? Finner alltid en luke. (foto: barcelona, twitter) -Barcelona var definitivt interessert i meg nå i sommer. De tok kontakt med agenten min, men jeg ønsket å bli i PSV. Men i fremtiden håper jeg å kunne spille for denne fantastiske klubben.

Tottenham må hente frem sesongens høydepunkt

Det har vært en tung uke for Mauricio Pochettino. Først Liverpool. så Inter. Nå må Tottenham spole tilbake til kampen mot Manchester United. Det hadde ikke skjedd på disse fire årene argentineren har stått ved roret hos Tottenham.

Messi innledet mesterligamoroa med hattrick

Lionel Messi tok hovedrollen fra start da den 27. Champions League-sesongen ble sparket i gang tirsdag. Han gjorde hattrick da Barcelona slo PSV 4-0.
Les mer om:

Lionel Messi med sitt åttande hat trick i meisterligaen

Lionel Messi innfridde til fulle med tre scoringar då Barcelona opna meisterligaen med solide 4–0 over PSV Eindhoven.
Les mer om:

Nytt hat trick av Messi–Barça utklasset PSV

(Barcelona – PSV 4-0, Inter – Tottenham 2-1) Først skrudde han inn en klassescoring på frispark. Men Lionel Messi (31) ga seg ikke før han hadde satt inn nok et hat trick i Champions League.

Barcelona rundspilte PSV

Tre lekre scoringer av Lionel Messi og en perle av Ousmane Dembélé sørget for at Barcelona vant 4-0 over PSV og fikk en pangstart på gruppespillet i Champions League tirsdag.

Barcelonas midtbanedirigent får ikke ny kontrakt

Den kroatiske midtbanespilleren har vært en sentral spiller hos Barcelona siden 2014. Nå signaliseres det fra Barcelonas ledelse at midtbanespilleren ikke prioriteres. Ivan Rakitic ønsker selv å forlenge med Barcelona utover den eksisterende kontrakten som løper til 2021, men må se langt etter dette. Vil mer. (foto: rakitic, twitter) -I denne sesongen blir vi ikke i stand til å oppfylle det Rakitic har ønsket.

Jose Mourinho mener han kan hente ut det beste i Arsenal-stjerne enda en gang

Det er få spillere som gjennomgående har blitt kalt overvurdert og «ferdig» som har kommet tilbake på spektakulært vis enn Mesut Ozil.

Messi er lei: – Det er på tide å vinne

Barcelona vant La Liga forrige sesong, mens rivalen Real Madrid vant mesterligaen. Nå mener Lionel Messi at det er Barcelonas tur til å vinne mesterligaen.

Messi: – Det er på tide å vinne mesterligaen

Barcelona vant La Liga forrige sesong, mens rivalen Real Madrid vant mesterligaen. Nå mener Lionel Messi at det er Barcelonas tur til å vinne mesterligaen.

De Bruyne har satt dato for comeback!

Man City-stjernen Kevin De Bruyne tar sikte på å komme tilbake fra skade til derbyet mot Manchester United Midtbane-motoren er tilbake i trening etter å ha fjernet beskyttelsesskinnen på høyre kne og er i rute for å gjøre comeback i storkampen 11. november. De Bruyne skadet seg på trening i august og måtte tilbringe over tre måneder på sidelinjen.

Maurizio Sarri ønsker å hente en lynrask ving til Chelsea

Maurizio Sarri som nå er manager for Chelsea var i sin periode i Napoli kjent for bygge suksess gjennom å velge stabilitet fremover konstant jakt på gode spillere å kjøpe. – Trolig var det hans evne til å lede på en stabil og planmessig måte som var årsaken til at han etter en periode med en god del kaos fikk jobben etter Antonio Conte.

Gareth Bale: Det er helt anderledes uten Ronaldo

Vi blir liksom ikke helt ferdig med Ronaldos overgang fra Real til Juventus. Nå er det tidligere lagkamerat, Gareth Bale, som forteller sin versjon av tiden med -og uten superstjernen. Det kan oppsummeres i to setninger. – Det er kanskje litt mer avslappet nå. Jeg antar at det er mer et lag nå, man jobber mer som en enhet i stedet for én spiller, sier waliseren ifølge Daily Mail. Skuldrene er senket. (foto: bale, twitter) Men det er ikke bare endringen med Ronaldo som har påvirket spillet. Under Zinedine Zidane slet Bale med å få spilletid.

Real Madrid har gjort et overraskende valg om Ronaldo erstatter

I dag var dagen da Cristiano Ronaldo endelig fikk satt inn sitt første mål for Juventus i deres 2 – 1 seier mot Sassuolo.

«Bare Sir Alex, Arsene Wenger og Harry Redknapp har vunnet mer i PL enn meg»

Tidligere MANCHESTER UNITED, Everton og West Ham sjef David Moyes kan godt være amerikanske landslaget sin neste leder hvis de spør og han har argumentene klare. Skotten har vært uten jobb siden mistet jobben for The Hammers på slutten av 2017/18 sesongen. Han er fortsatt åpen for å komme tilbake til en Premier League, men vurderer også seriøst å trene et landslag.

Superreserven Coutinho endret kampen

Real Sociedad gikk i ledelsen mot Barcelona i første omgang og rystet katalanerne. Etter pausen snudde kampbildet, mye takket være en tidligere Liverpool-spiller. Vi vet at det begynner å bli en stund siden Philippe Coutinho spilte på Anfield, men for oss har han fortsatt en liten del Liverpool i seg – hvertfall ut året. I andre omgang kom Couthinho inn på banen, og var ifølge lagkompisen direkte medvirkende til at kampen snudde. Takk, Philippe! (foto: barcelona, twitter) -Philippe kom på banen og endret dynamikken i kampen.

Real Madrid skuffet. Gikk på poengtap mot Athletic Bilbao

Isco berget ett poeng for Real Madrid som lenge lå under borte mot Athletic Bilbao i spansk La Liga lørdag. Barcelona slet seg til 2-1-seier mot Real Sociedad