Nyheter om Barcelona


Liverpools avtale med Barcelona vekker oppsikt

Katalanerne må betale en svimlende sum om de forsøker å hente en Liverpool-spiller før sommeren 2020.
Les mer om:

Spansk presse: Rabiot har sagt ja til overgang!

23-åringen har vært linket til en haug med klubber i det siste, nå som kontrakten med PSG løper ut i juni. Manchester City, Juventus, Milan, Barcelona og Liverpool. Nå skal han ha bestemt seg. Adrien Rabiot skal ifølge El Mundo Deportivo allerede ha sagt ja til Barcelona. Dette på tross av at PSG skal ha gitt midtbanespilleren tilbud om lønnsøkning på 20 millioner kroner. Selv om forhandlingene mellom Barcelona og Rabiots mor ikke er over, har det ifølge den spanske avisen vært flere møter. Mamma og jeg har bestemt oss.

Barcelona kan ikke rappe Firmino og Mané fra Liverpool

Liverpools daværende største stjerne, Philippe Coutinho, ble hentet til Barcelona. Dette var uungåelig for Premier League-klubben. Men som plaster på såret fikk Liverpool med et punkt i avtalen som nå er gull verdt. Spill for Barcelona står øverst på ønskelisten hos majoriteten av verdens beste spillere. Derfor er det vanskelig å takke nei, hvis den katalanske klubben åpner dørene. Dette fikk Liverpool kjenne på da Coutinho ble kurtisert av La Liga-klubben. Vendte Liverpool ryggen.

Barcelona bekrefter tre spillere som mulig Suarez-erstatter

Barcelona bekreftet nå at har begynt å planlegge kjøpet av en Luis Suarez-erstatter.
Les mer om:

Dembele kritiseres av Barcelona-spillere

Kritikere har sagt at unggutten Ousmane ikke har klart å tilpasse seg overgangen til Barcelona etter å ha briljert i Bundesliga for Dortmund. Tull, sier Luis Suarez, som mener det ligger på noe helt annet. Dembele har fått merkelappen Barcelonas badboy.

Bild: Liverpool jakter toppscorer i Bundesliga

Tolv scoringer på tretten kamper for en tjueåring  i Bundesliga og Europaligaen. Det åpner øynene hos verdens toppklubber. Luka Jovic. Den serbiske landslagsspilleren har albuet seg frem på toppscorerlisten i Bundesliga for Frankfurt – på utlån fra Benfica. Bundesliga-klubben har denne sesongen med hjelp fra Jovic klart å yppe seg med de beste i Tyskland (og lagt Bayern München bak seg på tabellen). Teft som få andre i Bundesliga. (foto: eintracht, twitter) Ifølge tyske Bild har spissens oppvåkning foran motstandernes mål fått Liverpool til å jobbe med en mulig overgang. Men de er ikke alene.

Jordskred førte til togavsporing utenfor Barcelona

En person omkom da et jordskred førte til at et pendlertog sporet av utenfor Barcelona tirsdag morgen.
Les mer om:

Barcelona har sluttet å utelukke verdens mest spektakulære overgang

Vi kjenner at det blir i drøyeste laget når ansiktsutrykkene til en fotballspiller skal tolkes til det uendelige, men litt nysgjerrige ble vi da Neymar fikk spørsmålet og smilte lurt.  Spanske Marca fikk fyrt av et spørsmål til Neymar på fredag etter Brasils 2-0-seier på fredag.

Barcelona-direktør: «Vi må innrømme at det er vanskelig»

Han har ikke tilpasset seg livet i La Liga. Etter å ha opplevd stjernestatus hos Borussia Dortmund, har ikke Ousmane Dembele taklet overgangen til å spille og vokse på Camp Nou. Ennå. 21-åringen var ikke del av troppen til Barcelona som tapte 4-3 mot Real Betis på forrige søndag.

Van Dijk klar for å selge inn de Ligt til Liverpool

Virgil van Dijk har etablert seg som en verdensstjerne hos Liverpool i løpet av kort tid. Kan det også være en landslagskollega på vei til Anfield? Matthijs de Ligt kommer ikke til å spille for Ajax neste sesong. Når til og med landslagssjef Ronald Koeman oppfordrer 19-åringen til å komme seg bort av Eresdivisie, er det spørsmål om tid. Les: Koeman ber tenåringen komme seg bort fra Ajax Virgil van Dijk hos Liverpool har ingen problemer med å se forsvarsspilleren som ny makker hos Liverpool. Kom til Liverpool, her er det gøy å være nederlender.

Manchester City-profil hasteoperert

Manchester City melder på sine nettsider at franske Benjamin Mendy har vært igjennom en operasjon i Barcelona onsdag. Venstrebacken skulle egentlig spilt for Frankrike mot Nederland og Uruguay, men undersøkelser av kneet viste at en operasjon var nødvendig umiddelbart. Inngrepet var vellykket og Mendy er ventet tilbake allerede om noen uker.

Ute på ubestemt tid

Manchester City-back Benjamin Mendy ble operert for en kneskade i Barcelona onsdag kveld, opplyser klubben i en pressemelding. Det er ikke kjent hvor lenge Mendy er ute av spill.
Les mer om:

Koeman ber supertalentet om å komme seg bort fra Ajax

Ronald Koeman kan igjen prate om noe som ikke inkluderer spørsmål om floppen hos Everton. Etter å ha satt Tyskland på plass med 3-0-seier, har den nederlandske landslagstreneren igjen fått en talerstol. Nå ber han en 19-åring om å pakke kofferten. Nå er riktignok ikke Matthijs de Ligt mer enn 19 år, og Ajax er kjent for å ta vare på sine unge talenter, men i dette tilfellet kan tydeligvis ikke den nederlandske talentfabrikken gi nok. Har blitt bråvoksen i en alder av 19 år.

Liverpool klar med en milliard for Barcelonas badboy

Ousmane Dembele er sikkert en snill gutt, men styret den siste perioden med forsentkomming til trening – og uteblivelse fra trening – vitner om holdninger som ikke nødvendigvis passer inn hos en klubb som Barcelona. Men skal vi tro The Sun, ser ikke 21-åringens litt upolerte holdning til livet som profesjonell fotballspiller til å skremme Jürgen Klopp. Sliter med å stå opp om morgenen.

Real Madrid har bestemt hvem som skal lede laget frem til 2021

Etter at Spanias landslagssjef Julen Lopetegui satte Real Madrid rekord i å være manager kort hentet de midlertidig inn Santiago Solari fra reservelaget Castilla. I løpet av to uker måtte en fast manager på plass, eller så måtte den midlertidige være sesongen ut.

Fransk brannfakkel om Ole Selnæs: – Kunne spilt i PSG og Barcelona

LJUBLJANA (VG) Det har vært et gyllent år for Ole Kristian Selnæs (24) i Frankrike, der enkelte nå mener han hører hjemme på et helt annet nivå enn Saint-Étienne.
Les mer om:

Costa kan miste Barcelona-kampen

Atlético Madrid-spissen Diego Costa er satt på sidelinjen med en fotskade. Han risikerer å gå glipp av toppkampen mot Barcelona om halvannen uke. Også kaptein Diego Godin står i fare for å miste kampen grunnet en lårskade.
Les mer om:

Dani Alves skal til Premier League i sommer

Dani Alves er en spiller du enten digger, eller sliter med. Brasilianeren er alltid all in, noe som også påvirker atferden hans ute på banen. Men når det kommer til hva han betydd for Barcelona i 8-års perioden hans på Camp Nou, er udiskutabelt.  Etter en svipptur til Juventus, tilbringer 35-åringen nå tid hos PSG.

Real Madrid tok innpå Barcelona

Real Madrid tok nye viktige poeng under ledelse av Santiago Solari. Med 4-2 borte mot Celta hentet hovedstadslaget poeng på serieleder Barcelona.

Real Madrid utnyttet Barcelonas poengtap og minsket forspranget

(Celta Vigo – Real Madrid 2–4) Etter at Barcelona avga poeng mot Real Betis, kunne Real Madrid knappe inn ledelsen til fire poeng i serien. Det gjorde de, blant annet etter mål fra Karim Benzema (30).

Barcelona-blemme i Messis retur

Real Betis overrasket Barcelona på Camp Nou og fikk med seg 4-3 hjem til Sevilla. Lionel Messi scoret to av målene i sin første kamp etter armbruddet for drøyt tre uker siden.

Betis sjokkerte Barcelona: – Kan ikke kaste bort poeng slik

(Barcelona − Real Betis 3-4) Uten en skadet Lionel Messi vant Barcelona fire kamper og spilte én uavgjort. Med den argentinske stjernen tilbake fra skade ble det tap mot Real Betis, det på tross av to Messi-mål.
Les mer om:

Suarez vurderer retur til Premier League

Luis Suarez er godt husket på Anfield. Kanskje ikke så rart med nesten 70 mål på litt over 100 kamper. Da er det lett å glemme biting og andre episoder som kjempet om fokus rundt overgangen til Barcelona. Nå ryktes det at han vurderer en retur til balløya. Etter tre scoringer i El Clasico, kan det være vanskelig å forestille seg at uruguayaneren ønsker seg bort fra Camp Nou. Men ifølge spanske Marca er fremtidsutsiktene til Suarez av en eller annen grunn ikke så lys i La Liga-klubben.

Ikke rart Barcelona-spilleren valgte Everton

Vi stusset litt da det var Everton som stakk av med Yerry Mina etter et halvt år i Barcelona. Ifølge columbianeren skyldes dette god gammeldags masing. -Jeg har alltid ønsket å spille i Premier League. Det visste agenten min, som holdt meg informert om interesen fra England. Da jeg i sommer var hjemme og jobbet med formen etter VM, snakket jeg med Marco Silva. Etter dette ringte han meg nesten hver dag.

Lagkamerat mener Barcelona har vokst i Messis fravær

Barcelona har blitt beskyldt for å være for avhengig av superstjernen Lionel Messi (31). Men lagkamerat Sergio Busquets (30) mener at laget har vokst i fraværet til superstjernen og roser Messi-erstatter.
Les mer om: