Nyheter om Barcelona


Dembélé-dobbel sendte Barcelona til trolig kvartfinale

Barcelona vendte som ventet 1-2-tapet fra første kamp mot Levante til sammenlagtseier i Copa del Rey, men risikerer likevel å bli kastet ut av cupen.
Les mer om:

La Liga-ekspert: - Neymar vil tilbake til Barcelona

Paris skal ikke ha stått til Neymars forventninger. Nå vil han visstnok tilbake til gamleklubben.
Les mer om:

Barcelona binder Valverde til masten

Ernesto Valverde har skapt små fotball-jordskjelv i Barcelona. Etter å ha ledet klubben til La Liga -og Copa Del Rey-trofeer i sin første sesong, har han signalisert at han er usikker på hva som skjer videre. Når en manager viser tegn til å gi seg, er dette vanligvis klarsignalet for en toppklubb til å rase ut på manager-markedet. Men ikke i Barcelona. Sitter og grubler på fremtiden? (foto: barcelona, twitter) Les: Liverpool-spiller garanterer at historien ikke gjentar seg Ifølge Sport planlegger klubbpresident Josep Maria Bartomeu å utnytte Barcelonas opsjon i kontrakten.

Barcelona sikrest på midtukekupongen

Barcelona skal hente opp 1-2 mot Levante i Copa del Rey. Det skal gå veldig fint og Barcelona blir en våre sikre på ukens midtukekupong.
Les mer om:

Barcelona sikrest på midtukekupongen

Barcelona skal hente opp 1-2 mot Levante i Copa del Rey. Det skal gå veldig fint og Barcelona blir en våre sikre på ukens midtukekupong.
Les mer om:

Barcelona sikrest på midtukekupongen

Barcelona skal hente opp 1-2 mot Levante i Copa del Rey. Det skal gå veldig fint og Barcelona blir en våre sikre på ukens midtukekupong.
Les mer om:

Barcelona sikrest på midtukekupongen

Barcelona skal hente opp 1-2 mot Levante i Copa del Rey. Det skal gå veldig fint og Barcelona blir en våre sikre på ukens midtukekupong.
Les mer om:

Barcelona sikrest på midtukekupongen

Barcelona skal hente opp 1-2 mot Levante i Copa del Rey. Det skal gå veldig fint og Barcelona blir en våre sikre på ukens midtukekupong.
Les mer om:

Vil endre Champions League-reglene etter RB-avsløring

Det europeiske fotballforbundet ønsker å utlikne kjønnsforskjellen i overgangsreglene i Champions League. Men Meryll Abrahamsen må se kvartfinalene mot Barcelona fra tribunen.

Liverpool i knipe – har gitt fra seg sårt trengt spiller

Nå ser vi hvorfor toppklubbene må ha bredde i troppen. I løpet av en knalltøff sesong blir det garantert perioder hvor manageren sliter med å dekke alle posisjoner. Hos Liverpool skjer dette akkurat nå. Trent Alexander-Arnold er satt på sidelinjen i flere uker etter en lei kneskade. Skaden skjedde i løpet av oppvarmingen i kampen mot Brighton. Som alle store gutter som ignorerer smerte, spilte Alexander-Arnold hele kampen. Resultatet ble skadeavbrekk og hodepine for Jürgen Klopp. Timingen var som vanlig perfekt.

Manchester United kaster seg inn i kampen om Roma-spiller

Det blir mye rykter om dagen, men dette er som kjent normaltilstanden når overgangsvinduet i Europa står på vidt gap. Denne gangen gjelder det en ung tyrker som har gitt signaler om at han vil bort fra Roma. Cengis Under forlater ikke Serie A i januar, men en overgang i sommer forberedes av 21-åringens agent. Dette har fått Arsenal, Tottenham og Bayern München til å trenge i køen hos Roma. Kaboong! (foto: roma, twitter) Les: 15 år i verdens tøffeste liga holder Ifølge ESPNs kilder har også Manchester United nå meldt sin ankomst i racet.

Hentes Harry Kanes vikar fra Barcelona?

Tottenham har mistet noe av kontakten med de to på topp i Premier League. Da hjelper det ikke at to av de viktigste angrepsvåpnene er ute. Harry Kane kan være ute i en måned etter ankelskaden han pådro seg på søndag i tillegg til det sure tapet mot Liverpool. Dobbelt smertefullt for Kane. (foto: united, twitter) Når Heung-min Son forsvinner til Asia Cup for Sør-Korea, begynner det å bli lite angrepskrutt igjen for Mauricio Pochettino. Må bare en liten svipptur til Asia når det gjelder som mest.

Guardiolas frustrasjon: - Om Madrid eller Barcelona ønsker ham, kommer du til å tape

Ajax' supertalent Frenkie De Jong er ønsket av flere storklubber og Pep Guardiola er redd spilleren glipper for Manchester City.

Fotballryktene: – Kan ha avslørt overgang til Premier League-klubb på Twitter

Mens Barcelona ser til Tottenham i spissjakten. Få dagens rykter her!

Messi med seriemål nummer 400, Real Madrid slet mot Betis

Lionel Messi scoret sitt 400. seriemål da Barcelona kom tilbake på vinnersporet etter torsdags cuptap. Samtidig var Real Madrid heldig som slo Betis

Seriemål nummer 400 for Messi

Etter cuptapet mot Levante torsdag sendte Luis Suárez og Lionel Messi Barcelona tilbake på vinnersporet med 3-0 mot Eibar.
Les mer om:

Messi med mål nummer 400

Etter cuptapet mot Levante torsdag sendte Luis Suárez og Lionel Messi Barcelona tilbake på vinnersporet med 3-0 mot Elbar. Messi scoret sitt 400. mål for Barcelona i kampen.
Les mer om:

Barcelona-spiller takket nei til forlengelse og velger rivalen

Sevilla mener alvor denne sesongen. To poeng bak Atletico Madrid og syv bak serieleder Barcelona. Nå henter klubben fra Andalucia forsterkningene fra sin rival. Barcelona-spilleren Munir El Haddadi står uten kontrakt til sommeren og kan forlate klubben som free agent. Valverde har ikke ønsket å gi slipp på spissen, selv om ett mål på ni kamper ikke vitner om det helt store i Barcelona-drakten – ennå. Vil mer. (foto: haddadi, twitter) Les: Spiss forlater Molde Ifølge ESPN skal Barcelona ha tilbudt Munir en forlengelse av kontrakten, men 23-åringen takket nei.

Ramos: «Dette er et komplisert forhold»

Vi kjenner at vi blir triste når vi gang på gang må skrive om Real Madrids fortsatte stup ned fra fotballtronen. Forholdet mellom Isco og Solari er betegnende for klubbens situasjon. Det er komplisert. Det er hvertfall disse ordene El Capitano Sergio Ramos bruker for å beskrive forholdet mellom benkesliter Isco og manager Santiago Solari. -Det er ikke alle forhold der partene er enige, og denne situasjonen er komplisert, sier Ramos ifølge AS. Selv Ramos kan ikke løse denne interne floken.

Glem grisetaklingene – Sergio Ramos fortjener vår hyllest!

Sergio Ramos er spilleren du enten elsker eller hater. Heier du på Liverpool eller Real Madrid, er sannsynligheten stor for at ikke kan fordra denne spilleren. For er det noe Real Madrid-spilleren har gjort seg bemerket for, er det et arsenal av triks for å stoppe motstanderne. Mohammed Salah er kanskje den som best husker nærkontakt med oksen Ramos. Les: Barcelona var i London for å bytte brasilianere For oss som digger denne fargerike spilleren, er det på tide med en hyllest.

Phillipe Coutinho er ikke det Barcelona trenger

Phillipe Coutinho var kongen på Liverpool og skulle fylle deler av hullet etter Neymar og etterhvert også Andres Iniesta. På torsdag kom bekreftelsen på at brasilianeren ikke er i nærheten av å oppfylle forventningene. Coutinho skal ikke få skylden for at Barcelona gikk på et ydmykende 2-1-tap i den første kampen i 8-delsfinalen i Copa del Rey. I angrepet kan han dele ansvaret med Dembele og Malcom. Fikk ikke stokket beina nok til en scoring.

Det er ikke bare ligaledere som Liverpool som tryner i cupen

Liga-leder Liverpool forsvant ut av FA-Cupen i 3. runde. Nå viser ligaleder Barcelona at det fort kan skje en glipp når hjemlig liga og Champions League krever sitt. Nå er ikke Barcelona ute av Copa Del Rey riktig ennå, men fra å ha banket Levante 5-0 i ligaen for bare tre uker siden, gikk den katalonske klubben på en smell i cupen mot samme lag. På torsdag tok Barcelona turen til Levante for den første kampen i 8-dels finalen i Copa Del Rey. Etter 45 minutter stod det 2-0 til hjemmelaget.

Fotballryktene: – Vil punge ut over 40 millioner kroner for Elabdellaoui

Barcelona tilbyr både penger og Malcom for Chelsea-stjerne. Les dagens rykter her!
Les mer om:

Barcelona var i London for å bytte brasilianere

Barcelona-spilleren Malcom har lenge vært varslet på vei ut av La Liga-klubben. Vel, så lenge er det ikke, da brasilianeren kom til klubben for rundt et halvt år siden. Nå har representanter fra klubben jobbet med å bytte bort 21-åringen. Barcelona måtte ut med rundt 400 millioner kroner for Malcom da de snappet Bourdeaux-spilleren foran snuten på Roma. Begge på vei ut? (foto: barcelona, twitter) Det er Chelsea som sitter på brasilianeren Barcelona egentlig vil ha: Willian. Chelsea-spilleren har stått på listen til Barcelona tidligere.

Cuptrøbbel for Barcelona

Barcelona kom tidlig under med to mål i torsdagens cupkamp mot Levante, men Philippe Coutinhos redusering i sluttminuttene begrenset tapet til 1-2.
Les mer om: