Nyheter om Barack Obama


USA skal tilbake til månen

Planen til Barack Obama er nå lagt i grus. President Donald Trump har med et pennestrøk gitt USA et nytt mål i rommet. Målet er Månen.

Kyllingnuggets-gutten og Obama på twitter-toppen

En amerikansk 16-åring står bak årets mest retvitrede twittermelding, mens eks-president Barack Obama har tre inne på topp-ti-listen over de mest likte twittermeldingene i år.
Les mer om:

Løper Netanyahus ærend

LØPEGUTTER: Mens Barack Obama var president, samarbeidet Trump-svigersønn Jared Kushner med Israel for å undergrave USAs offisielle politikk.

Spøkte om Obama under kalkunbenådning

President Donald Trump fulgte opp tradisjonen og benådet en kalkun før Thanksgiving i USA torsdag. Han benyttet anledningen til å spøke litt om Barack Obama.

Trur USA snart er tilbake som viktig aktør i klimaarbeidet

BONN (NRK): – Eg håpar og trur at USA snart er tilbake som ein viktig aktør i det internasjonale klimaarbeidet. Og det er heilt nødvendig, seier Barack Obama sin klimautsending, Todd Stern.
Les mer om:

Sauene kjenner igjen ansiktet til Barack Obama

De aller fleste sauer kjenner nok ikke ansiktet til tidligere president Barack Obama, men i England er det minst åtte sauer som gjør nettopp det.

Slik kjøpte Clinton partiet

PENGESPILL: Barack Obama etterlot Demokratene nedlesset i gjeld. Tidligere partileder Donna Brazile sier Hillary Clinton kjøpte kontroll over partiet for å sikre seg seier mot Bernie Sanders.

Obama kalla inn til jury i Chicago

Tidlegare president i USA, Barack Obama, er kalla inn til å sitje i juryen under ei rettssak i Chicago neste månad. Og han har ifølge domstolen sagt at han vil møte.

Lattermilde ekspresidenter spøkte under konsert for orkanrammede

De tidligere presidentene Barack Obama, Bill Clinton, Jimmy Carter, George H.W. og George W. Bush deltok lørdag på en konsert for orkanrammede områder i USA. Det ble en tidvis lattermild affære.

Obama knallhardt ut mot Trump

Ekspresidentene George W. Bush og Barack Obama kritiserer dagens politiske kurs i USA for å tilhøre en annen tid. – Demokratiet vårt står i fare, sa Obama under en tale torsdag.

Obama og Bush kritiserer Trumps politikk for å tilhøre forrige århundre

Ekspresidentene George W. Bush og Barack Obama kritiserer dagens politiske kurs i USA for å tilhøre en annen tid.

Obama til Trump: – Hvis du må splitte folket for å vinne, klarer du ikke å styre det etterpå

Barack Obama mener president Donald Trump har splittet så mye at han aldri vil klare å styre det amerikanske folket. I natt brøt han tausheten for første gang siden etterfølgeren tiltrådte.

Obama tilbake på den politiske scenen

For første gang på flere måneder vender Barack Obama tilbake til politikken idet han har meldt sin ankomst til valgkampmøter for to guvernørkandidater.
Les mer om:

Lindsay Lohan: – Det er veldig synd på Harvey Weinstein, vi må stå opp for ham

Snakker ut (med snodig aksent) i en nå slettet Insta-video. Men Barack Obama er ikke enig.

Erna vil ha det gøy og tar styringen når hun kan

Erna Solberg liker å leke og kjører gjerne brannbil i arbeidstiden. Høydepunktet de siste fire årene er likevel møtet med Barack Obama i Det hvite hus.

Erna vil ha det gøy og tar styringen når hun kan

Erna Solberg liker å leke og kjører gjerne brannbil i arbeidstiden. Høydepunktet de siste fire årene er likevel møtet med Barack Obama i Det hvite hus.

Trump: Obama burde ha gjort noe med «rakettmannen» for lenge siden

USAs president Donald Trump refererer nok en gang til Nord-Koreas leder som «rakettmannen» og sier Barack Obama burde ha gjort noe med ham for lenge siden.

Obama la igjen brev til Trump

I sine siste minutter i det ovale kontor, etterlot Barack Obama et brev med 275 velvalgte ord til president Donald Trump.

Obama etterlot seg et brev til Trump i Det ovale kontor: Dette skrev han

Det håndskrevne brevet fra Barack Obama lå og ventet på Donald Trump 20. januar.

Bannons Breitbart langer ut mot Trumps nye Afghanistan-politikk

Amerikansk høyreside sammenligner Donald Trump med Barack Obama og legger skylden for den nye Afghanistan-politikken på hans sikkerhetsrådgiver.

Obamas setter Twitter-rekord med melding etter volden i Charlottesville

Aldri har en Twitter-melding fått så mange «likes» som den ekspresident Barack Obama sendte ut etter at høyrenasjonalister samlet seg i Charlottesville. 
Les mer om:

Barack Obama gjør politisk comeback. Kan bli skyteskive for Trumps raseri

Delikat balansegang når eks-presidenten skal hjelpe demokratene tilbake til makta.
Les mer om:

Donald Trump tar tre ganger så lang ferie som Barack Obama

Trump før han ble valgt til president: – Jeg kommer ikke til å ha tid til golf. Hittil i år har Trump spilt 33 golfrunder.

Trump holdt flammende politisk tale på speiderleir

President Donald Trump spøkte med å sparke en minister og refset Barack Obama da han mandag talte til over 30.000 guttespeidere på landsleir i West-Virginia.

Trump holdt flammende politisk tale på speiderleir

President Donald Trump spøkte med å sparke en minister og refset Barack Obama da han mandag talte til over 30.000 guttespeidere på landsleir i Vest-Virginia.

Mest lest siste uke