Nyheter om Barack Obama


Nekter å svare på Trump-boikott

Men nyvalgte IOC-medlem Kikkan Randall innrømmer at drømmen er å møte Barack Obama.
Les mer om:

Trump vil ha etterforskning av Obama

WASHINGTON, D.C. (VG) Den amerikanske presidenten antyder at hans forgjenger, Barack Obama, bør bli etterforsket for at han ikke gjorde noe med Russlands forsøk på å påvirke valget i 2016.

Slik feiret kjendisene valentinsdagen

- Du gjør hver dag og hvert sted bedre, skriver Barack Obama til kona si.
Les mer om:

Her er de offisielle portrettene av Michelle og Barack Obama

«Fantastiske», «forferdelige» eller «en vits»? I sosiale medier er det mildt sagt blandede reaksjoner etter at portrettene ble avduket.
Les mer om:

Trump hadde færre TV-seere enn Obama

Donald Trumps tale om rikets tilstand samlet 45,6 millioner amerikanske TV-seere. Det er et par millioner færre enn da Barack Obama holdt talen for første gang.
Les mer om:

Takket nei til å besøke ulven(pluss)

Magnar Mælan er driftsleder i Fosen Renovasjon, og han kunne godt ha tenkt seg et besøk av Barack Obama. Ekspresidenten må gjerne ta med seg kona Michelle til Sørfjorden på torskemiddag.

Obama mer beundret enn Trump

Barack Obama er mer beundret enn president Donald Trump, viser en årlig måling fra Gallup. Vanligvis er det den sittende amerikanske presidenten som får førsteplassen.

Trump sender våpen til Ukraina

I et klart brudd med linjen fra Barack Obama, har nå Trump bestemt at Ukraina skal få tung våpenstøtte av USA. Russerne sier dette vil forsterke konflikten øst i landet.

USA skal tilbake til månen

Planen til Barack Obama er nå lagt i grus. President Donald Trump har med et pennestrøk gitt USA et nytt mål i rommet. Målet er Månen.

Kyllingnuggets-gutten og Obama på twitter-toppen

En amerikansk 16-åring står bak årets mest retvitrede twittermelding, mens eks-president Barack Obama har tre inne på topp-ti-listen over de mest likte twittermeldingene i år.
Les mer om:

Løper Netanyahus ærend

LØPEGUTTER: Mens Barack Obama var president, samarbeidet Trump-svigersønn Jared Kushner med Israel for å undergrave USAs offisielle politikk.

Spøkte om Obama under kalkunbenådning

President Donald Trump fulgte opp tradisjonen og benådet en kalkun før Thanksgiving i USA torsdag. Han benyttet anledningen til å spøke litt om Barack Obama.

Trur USA snart er tilbake som viktig aktør i klimaarbeidet

BONN (NRK): – Eg håpar og trur at USA snart er tilbake som ein viktig aktør i det internasjonale klimaarbeidet. Og det er heilt nødvendig, seier Barack Obama sin klimautsending, Todd Stern.
Les mer om:

Sauene kjenner igjen ansiktet til Barack Obama

De aller fleste sauer kjenner nok ikke ansiktet til tidligere president Barack Obama, men i England er det minst åtte sauer som gjør nettopp det.

Slik kjøpte Clinton partiet

PENGESPILL: Barack Obama etterlot Demokratene nedlesset i gjeld. Tidligere partileder Donna Brazile sier Hillary Clinton kjøpte kontroll over partiet for å sikre seg seier mot Bernie Sanders.

Obama kalla inn til jury i Chicago

Tidlegare president i USA, Barack Obama, er kalla inn til å sitje i juryen under ei rettssak i Chicago neste månad. Og han har ifølge domstolen sagt at han vil møte.

Lattermilde ekspresidenter spøkte under konsert for orkanrammede

De tidligere presidentene Barack Obama, Bill Clinton, Jimmy Carter, George H.W. og George W. Bush deltok lørdag på en konsert for orkanrammede områder i USA. Det ble en tidvis lattermild affære.

Obama knallhardt ut mot Trump

Ekspresidentene George W. Bush og Barack Obama kritiserer dagens politiske kurs i USA for å tilhøre en annen tid. – Demokratiet vårt står i fare, sa Obama under en tale torsdag.

Obama og Bush kritiserer Trumps politikk for å tilhøre forrige århundre

Ekspresidentene George W. Bush og Barack Obama kritiserer dagens politiske kurs i USA for å tilhøre en annen tid.

Obama til Trump: – Hvis du må splitte folket for å vinne, klarer du ikke å styre det etterpå

Barack Obama mener president Donald Trump har splittet så mye at han aldri vil klare å styre det amerikanske folket. I natt brøt han tausheten for første gang siden etterfølgeren tiltrådte.

Obama tilbake på den politiske scenen

For første gang på flere måneder vender Barack Obama tilbake til politikken idet han har meldt sin ankomst til valgkampmøter for to guvernørkandidater.
Les mer om:

Lindsay Lohan: – Det er veldig synd på Harvey Weinstein, vi må stå opp for ham

Snakker ut (med snodig aksent) i en nå slettet Insta-video. Men Barack Obama er ikke enig.

Erna vil ha det gøy og tar styringen når hun kan

Erna Solberg liker å leke og kjører gjerne brannbil i arbeidstiden. Høydepunktet de siste fire årene er likevel møtet med Barack Obama i Det hvite hus.

Erna vil ha det gøy og tar styringen når hun kan

Erna Solberg liker å leke og kjører gjerne brannbil i arbeidstiden. Høydepunktet de siste fire årene er likevel møtet med Barack Obama i Det hvite hus.

Trump: Obama burde ha gjort noe med «rakettmannen» for lenge siden

USAs president Donald Trump refererer nok en gang til Nord-Koreas leder som «rakettmannen» og sier Barack Obama burde ha gjort noe med ham for lenge siden.