Nyheter om Barack Obama


- Livene deres betyr noe

Barack Obama talte til unge amerikanere etter drapet på George Floyd.
Les mer om:

Obama: – Deres liv og drømmer betyr noe

Tidligere president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanere om den pågående i situasjonen USA etter drapet på George Floyd og tok til orde for endringer.

Obama: – Deres liv og drømmer betyr noe

Tidligere president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanere om den pågående i situasjonen USA etter drapet på George Floyd og tok til orde for endringer.

Barack Obama: – Vi er forpliktet til å kjempe

USAs tidligere presidenter uttaler seg om krisen som nå rammer landet. Barack Obama (58) ber amerikanerne om å gripe muligheten til å forandre USA, mens Jimmy Carter (95) sier at USA trenger en ledelse som er så god som sitt folk.

Obama: – Deres liv og drømmer betyr noe

Tidligere president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanere om den pågående i situasjonen USA etter drapet på George Floyd og tok til orde for endringer.

Obama ber ordførarar sjå på reglar for maktbruk i politiet

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd.

Obama mener demonstrasjonene er et historisk øyeblikk

Tidligere president Barack Obama snakket for første gang på åpent kamera om demonstrasjonene som har herjet USA de siste ni dagene.

Barack Obama: – Kan bli et skikkelig vendepunkt

Tidligere president Barack Obama (58) tar ordet etter en helg med massive demonstrasjoner og opptøyer etter George Floyds død.

Obama: Rasisme kan ikke være normalen i USA

USAs tidligere president Barack Obama sier han som så mange andre sørger over dødsfallet til afroamerikanske George Floyd.

USAs justisminister: Verken Obama eller Biden skal etterforskes

USAs justisminister Bill Barr regner ikke med noen granskning av verken Barack Obama eller Jo Biden i kjølvannet av saken som handlet om russisk valgpåvirkning.
Les mer om:

Neppe Obama-etterforskning

USAs justisminister Bill Barr regner ikke med noen granskning av verken Barack Obama eller Joe Biden i kjølvannet av saken som handlet om russisk valgpåvirkning.

Obama kritisk til håndteringen av koronapandemien

Tidligere president Barack Obama kritiserte USAs håndtering av koronapandemien i en to timer lang direktesending for studenter.

Angriper med konspirasjoner og pedofili

Mens pappa Donald Trump bruker en konspirasjonsteori til å kreve at Joe Biden og Barack Obama fengsles, antyder én sønn at Biden er pedofil, mens en annen sønn hevder at coronapandemien bare er et triks fra Demokratene.

Obama om Trump-administrasjonen: – Later ikke engang som om de har styringen

Lørdag fyrte Barack Obama løs mot den amerikanske regjeringens håndtering av coronaviruset.
Les mer om:

- Later ikke engang som de har ansvaret

USAs tidligere president Barack Obama kommer med nådeløs kritikk mot nåværende president Donald Trump og hans administrasjon uten å nevne navnet hans.

Derfor kommer «Obamagate» nå

Den amerikanske presidenten Donald Trump beskylder sin forgjenger Barack Obama for å forsøke å ødelegge hans presidentskap. Men har han håndfaste bevis?

- Hvis DETTE var planen deres...

Republikanernes majoritetsleder i senatet, Mitch McConnell, og Trump-administrasjonen måtte innrømme at forgjengeren Barack Obama etterlot dem med en plan for å håndtere pandemier. Nå slaktes Trumps egen plan.
Les mer om:

Trump beskylder Obama for å være kriminell

OBAMAGATE: Donald Trump beskylder forgjengeren Barack Obama for uspesifiserte kriminelle handlinger under samlebetegnelsen «Obamagate».

Eksperter om «Obamagate»: – Dette er ren tåkelegging

USAs president har lansert en ny offensiv mot sin forgjenger Barack Obama. Det gjør han for å avlede fra debatten om sin egen håndtering av coronaviruset, mener eksperter VG har snakket med.

- Den største politiske forbrytelsen

Mens USA lider og sliter tungt med coronapandemien, er landets president, Donald Trump, opptatt med å angripe TV-kjendiser og støtte opp om konspirasjonsteorier om Barack Obama.

- Burde holdt kjeft

Republikanernes flertallsleder i Senatet, Mitch McConnell, sier tidligere president Barack Obama har hatt sin sjanse - og burde nå «holde kjeft.»

Slår tilbake mot Obama

Forrige uke gikk Barack Obama hardt ut mot Trumps koronahåndtering. Den høytstående republikaneren Mitch McConnel mener Obama burde holdt kjeft, og kaller Obamas kritikk klasseløs.
Les mer om:

Obama om Trumps koronahåndtering: – En absolutt kaotisk katastrofe

Tidligere president Barack Obama er ikke nådig mot Donald Trump og kommer med sjelden hard kritikk av måten presidenten har håndtert koronakrisen på i USA.

Obama med hard kritikk av Trumps coronahåndtering

USAs tidligere president Barack Obama kaller Trump-administrasjonens håndtering av coronakrisen en «kaotisk katastrofe», melder CNN.

Barack Obamas innvandringspolitikk skaper problemer for Joe Biden

Mens Joe Biden var visepresident, utviste Barack Obama omkring tre millioner innvandrere. Nå skaper det et forklaringsproblem for presidentkandidaten.