Nyheter om Barack Obama


Forsvarsadvokaten trekker seg etter drapstrusler mot familien

For meget, selv for en advokatveteran. Den profilerte juristen Christopher Darden trekker seg som forsvarsadvokat for Eric Holder alias Shitty Cuz. Crips-medlemmet ble fengslet for fem uker siden, siktet for drapet på Nipsey Hussle i Los Angeles. Han må nå finne en ny advokat. Ifølge TMZ trekker Chris Darden seg som følge av drapstrusler. Det er ikke uvanlig at advokater i kontroversielle rettssaker blir truet, men det skal også ha kommet grove trusler mot hans familie.

Joe Biden (76) vil bli president

Barack Obama sin tidligere visepresident annonserte torsdag at han ønsker å bli USAs neste president i 2020.

Michelle Obama om første møtet med Barack Obama: – Ikke imponert

OSLO SPEKTRUM (VG) Torsdag kveld var Michelle Obama på plass i Oslo Spektrum for å snakke om boken sin.

- Michelle ville gått fra meg

Barack Obama bedyrer at han ikke ønsker å gjøre et comeback i politikken.
Les mer om:

- De burde sette seg inn i sakene før de kommenterer(pluss)

Leder for Indre Fosen AUF, Mathias Solli kunne tenkt seg å servere klubb med sirup til Barack Obama. Hvem er det som ikke liker det, spør han.

Har du samme musikk- og filmfavoritter fra 2018 som Barack Obama?

57-åring med sprek smak.
Les mer om:

Trump åpner for økte utslipp av kvikksølv

Donald Trump vil åpne for økte kvikksølvutslipp fra kullkraftverk og vil slå en strek over de skjerpede kravene som ble innført av forgjengeren Barack Obama.

Åpner opp om ekteskaps­problemer

Før Barack Obama fikk kontorplass i Det hvite hus, holdt ambisjonene hans på å ta knekken på ekteskapet.

Letter på sløret om ekteskaps­problemene

Før Barack Obama fikk kontorplass i Det hvite hus, holdt ambisjonene hans på å ta knekken på ekteskapet, avslører Michelle Obama i ny bok.

Michelle Obama fikk begge døtrene med prøverør

USAs tidligere førstedame forteller fredag hvordan hun og Barack Obama måtte bruke prøverørsbefruktning for å unnfange sine to døtre.

– De har raket sammen nok tiltaler til å stille et fotballag

Donald Trump og Barack Obama holdt begge taler søndag. De presenterte totalt forskjellige syn på landets problemer, men en ting er de enige om – tirsdagens valg er et ekstremt viktig valg.

Obama fortsetter valgkampturneen

Tidligere president Barack Obama fortsatte søndag sin innsats på tampen av valgkampen foran tirsdagens mellomvalg i USA.

Obama fortsetter valgkampturneen

Tidligere president Barack Obama fortsatte søndag sin innsats på tampen av valgkampen foran tirsdagens mellomvalg i USA.

Trump og Obama på hver sin valgkampturné

I valgkampinnspurten skryter Donald Trump av økonomien og bruker frykten for immigranter for å vinne velgere. Demokratene gir Barack Obama en sentral rolle.

Trump og Obama på hver sin valgkampturné

I valgkampinnspurten skryter Donald Trump av økonomien og bruker frykten for immigranter for å vinne velgere. Demokratene gir Barack Obama en sentral rolle.

Florida-mann fremstilles for retten etter å ha blitt pågrepet for pakkebomber

Mannen som anklages for å ha sendt pakkebomber til blant annet Hillary Clinton og Barack Obama, blir mandag fremstilt for retten i Florida.

Obama om Trump: – Han bare finner på ting

På hvert sitt valgmøte angriper tidligere president Barack Obama og president Donald Trump motstandere. Obama kritiserer Trump, Trump kritiserer mediene.

Obama med nye krasse angrep på Trump: - Han bare finner på ting

Men Barack Obama nevnte aldri sin etterfølger ved navn.

Obama: – Nok tiltalte i Trump-administrasjonen til å mønstre et fotballag

USAs tidligere president Barack Obama har i flere valgkampmøter levert tilslørt kritikk av sin etterfølger Donald Trump, men fredag tok Obama av seg silkehanskene.

Brevbombene: Dette har mottakerne til felles

Drøyt halvannen uke før det amerikanske mellomvalget har Barack Obama, Hillary Clinton og fem andre Trump-kritiske personer vært mål for brevbomber.

FBI: Rørbomber inneholdt glasskår

Brevbombene som de siste dagene har vært sendt til blant annet TV-stasjonen CNN og eks-president Barack Obama er nå analysert. Samtidig bekrefter FBI nye brevbombefunn.
Les mer om:

Tror samme person står bak alle bombene

New York-politiets antiterrorsjef mener eksplosivene som er sendt til CNN, Hillary Clinton, Barack Obama og en rekke andre kjente demokrater sannsynligvis er sendt av samme person.

Bomber funnet i post til Hillary Clinton og Obama

Bomber er blitt sendt med posten til Hillary Clinton, Barack Obama og andre personer som er blitt hatobjekter på høyresiden i USA.

Bomber sendt til Obama og Clinton

Politiet i USA tror samme gjerningsmann står bak bombene som er sendt til Barack Obama, Hillary Clinton og andre samfunnstopper tilknyttet Demokratene.

Bomber funnet i post til Hillary Clinton og Obama

Secret Service har avslørt bomber i posten til både Hillary Clinton og Barack Obama. Motivet er foreløpig uklart.