Nyheter om Bamble


Advarer mot full storm

BAMBLE: Grenland Havn advarer spesielt båtfolket om hva som er i vente natt til onsdag og onsdag morgen. Det kan bli heftig på Langesundsbukta.
Les mer om:

Da Bodils mann falt i vannet og druknet måtte noen ta over familiebedriften: – Det var jeg som fant Runar i vannet

BAMBLE: Bodil Trosby mistet ektemannen Runar (65) under dramatiske omstendigheter på familiens bedrift Trosby sag og transport. Nå hedres hun for måten hun taklet tapet på, samtidig roser Bodil nærmiljøet på Trosby for all hjelp.
Les mer om:

Se bildeserie Rune (27) sa det var umulig - to sekunder etterpå ble han helt målløs

BAMBLE: Rune Solli (27) skjønte nesten ingenting da han snakket med TA etter å ha «seilt» inn til seier i Brotorvetløpet.
Les mer om:

Kjørte av veien og rev med seg 40 meter autovern

Én person ble kjørt til sykehus, og en annen til legevakt, da en personbil kjørte av veien på gamle E18 gjennom Bamble i natt.
Les mer om:

Bygget har skapt rabalder - dette er konklusjonen etter kontrollmålingen

BAMBLE: En uhildet oppmåling er nå foretatt av ulike tiltak på eiendommen i Stathelleveien. Hovedkonklusjonen er ingen vesentlig avvik fra tillatelsene som er gitt av kommunen og intet grunnlag for ulovlighetsoppfølging.
Les mer om:

Brevet fra Fjellvang til eierne i Grep

SKIEN: TA velger å presentere brevet, som ble gitt representanter for Greps eiere, kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan. Brevet ble levert direkte til representanter for kommunene i etterkant av generalforsamlingen som var i Grep 27. mai.

No blir det slutt på sommarkøane på denne E 18-strekninga

I dag opna nye E 18 gjennom Bamble i Telemark. Det betyr færre ulykker og mindre kø, lovar Nye veier.
Les mer om:

No blir det slutt på sommarkøane på denne E 18-strekninga

Nye E 18 gjennom Bamble i Telemark skal gje færre ulykker og mindre kø, lovar Nye veier.
Les mer om:

Denne dagen har de ventet på i åresvis

BAMBLE: Det er ike bare på "nye E18" det ble feiret mandag.
Les mer om:

Nye E18 åpnet: Olav (76) var førstemann

BAMBLE: Den nye firefelts motorveien mellom Rugtvedt og Dørdal åpnet for trafikk mandag. Olav Lomme har kjørt trelast og transport på strekningen i 58 år – og fikk være førstemann ut på nye E18.
Les mer om:

Etter 14 år og tusenvis av medieoppslag åpner veien: – Det var flere som sa opp avisene fordi de var lei av meg

BAMBLE: En dødsulykke på E18 i Bamble i 2005 utløste Vidar Tellefsens engasjement for ny E18 for alvor. Metodene har vært omstridt og hovedpersonen selv har måttet tåle mye «dritt». – Men det var det som måtte til, mener Tellefsen.
Les mer om:

I morgen stenges dørene for godt: Karoline kom med rørende oppmerksomhet til gamlesjefen

BAMBLE: Det ligger en helt spesiell stemning over Shell Myrlandssvingen denne helgen. I morgen søndag stenges dørene for godt, dagen før åpningen av ny E18.
Les mer om:

Ville sjekke strømmåleren - frykter tyver: - Ikke slipp dem inn

BAMBLE: En kvinne fra Stathelle går nå ut og advarer etter at hun torsdag ettermiddag hadde besøk av det som trolig var en falsk kontrollør av strømmålere. Kontrolløren var svært ivrig og ville inn i huset.
Les mer om:

Se video: Nye E18 i Bamble

Les mer om:

Han blir sjef for den nye ungdomsskolen

BAMBLE: Atle Rønning Kauppinen (55) blir rektor og sjef på ungdomsskolen som skal samle alle ungdommene i Bamble.
Les mer om:

Boligprosjektet nesten utsolgt - nå har utbygger kjøpt nabotomta også

BAMBLE: Boligprosjektet i Lenes Ås har blitt tatt svært godt imot i markedet, og bare en leilighet er igjen for salg. Med kjøp av en naboeiendom tett inntil planlegges nå også en ny moderne enebolig på området.
Les mer om:

Aldri har kommunen brukt en større sum på kunst - så mye er satt av i gigantprosjektet

BAMBLE: Inntil 3 millioner kroner skal brukes til kunstnerisk utsmykning på ny felles ungdomsskole på Grasmyr. Det blir dermed kommunens største kunstprosjekt.
Les mer om:

Krasjet i gjerde - dro fra stedet

BAMBLE
Les mer om:

Krevende økonomi - får utsatt frist på lånet

BAMBLE: Skjærgårdshallen AS skulle innfri et lån på to millioner til Bamble kommune innen utgangen av 2019. Det klarer de ikke.
Les mer om:

Skolen blir 60 millioner kroner dyrere

SKIEN: Den nye Bamble videregående skole blir 60 millioner kroner dyrere enn forventet. Men prosjektleder foreslår at skolen bygges. Nå er prislappen 284 millioner kroner.
Les mer om:

Hjertesyke Roar (76) fortviler over medisinmangelen: – Hva er vitsen med et matlager, hvis man ikke er i stand til å spise?

BAMBLE: Hjertesyke Roar Henriksen (76) i Langesund er oppgitt over at apoteket nok en gang er tomme for en bestemt type medisin som han er avhengig av. – Vi oppfordres til å ha et nødlager hjemme, men det burde jo gjelde medisin også, sier Henriksen.
Les mer om:

Planlegger at 120 boliger skal kjøre over skolens turområde: – Ikke greit!

BAMBLE: Elevråd, lærere og rektor ved Stathelle barneskole uttrykker stor fortvilelse over veiløsningen som er skissert for Bunestoppen.
Les mer om:

Utslippet på Fossing Storsmolt – fjæren som ble til ti høns

23.oktober 2019 konstaterte Miljødirektoratet med sitt vedtak vedrørende utslippsløyve til Fossing Storsmolt AS at det viktigste rettsprinsippet i Norge, likhet for loven, også gjelder i Kragerø og Bamble kommune.
Les mer om:

Salget av denne hytta fikk en bråstopp da kommunen ble kontaktet

BAMBLE: Eiendomsmegler Henrik Tangen omtalte den lille hytta i Bamble-skogen som noe av det rareste han har fått i oppdrag å selge. Men det skulle bli enda "rarere" etter at kommunen ble koplet på.
Les mer om: