Nyheter om Bakken


Annijor til sykehus – trakk seg fra «Farmen kjendis» i siste liten

Anniken Jørgensen (22) blir erstattet av influencer-kollega Stina Bakken (26).
Les mer om:

FAA: – Kan ta ett år før 737 MAX er på vingene

Etter to dødelige ulykker ble alle Boeing 737-fly MAX satt på bakken. Flyfabrikanten ønsker at driften kan starte igjen før sommeren, men amerikanske luftfartsmyndigheter sier det kan ta ett år.
Les mer om:

- Hipp hurra, vi er hundre år!

For hundre år siden starta Torstein Bakken sr. det som i dag er kjent for de fleste som Møbelringen Bakken og Bakken. - Det er ikke hvert år vi feirer jubileum, så her blir det feiring i tre dager, sier eier og daglig leder, Torstein Bakken.
Les mer om:

Ull/Kisa-spiller mistet bevisstheten: – Var borte i minst 30 sekunder

(Lørenskog – Ull/Kisa 1-3). Det ble dramatisk da Ole Kristian Langås deiset i bakken og ble liggende urørlig på Rolvsrud-gresset. Ifølge Ull/Kisas fysioterapeut mistet høyrebacken bevisstheten i minst et halvt minutt
Les mer om:

Snuser på norsk thrillerfilmatisering

Hollywood-regissøren som også har laget norske kultfilmer som «Kill Buljo» og «Død snø», fikk bokmanuset til «Himmelen skal gråte blod» tilsendt av sin norske produsent Kjetil Omberg. – Jeg leste den i ett. Det er en veldig bra bok, og jeg likte hovedkarakteren, som er en fin vri på en helt i forhold til amerikanske filmhelter. Det er også et komplisert skurkebilde, sier Tommy Wirkola om boken, som starter med en flykapring. LES OGSÅ: Snakker ut om endringer i ny Disney-film. – Siden blir handlingen så mye mer, kapringen er bare første steg. Det er bra å ankre det i noe ekte og aktuelt.

To nye butikker på senteret legger ned

NOTODDEN: Tre butikker legger ned i løpet av en kort periode på Tuvensenteret. – Synd, men ikke dramatisk, sier senterleder Margit Bakken.
Les mer om:

– Jeg så at bakken var i bevegelse. Det gjør jo at man får en del tanker

For andre gang på kort tid har masser sklidd ut i Marikollen. Utbygger beroliger folk i området.
Les mer om:

Helte glødende aske på bakken: Lavvo tok fyr og brant ned(pluss)

Storfjording må sone 40 dager i fengsel etter flere lovbrudd.
Les mer om:

FBs anmelder gir sekser til Annikens (23) nye forestilling: – Ekte vare formidlet med tre tonn troverdighet

– Anniken Bakken Lundbergs «Blindpassasjer» er ikke dagboksladder fra rosa bloggsider eller svulmende løkkeskrift-betroelser. Det er blitt en viktig forestilling, mener vår anmelder Christen Hvam.
Les mer om:

Naboane vil ha redusert fart på Fjermestadvegen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I vinter var Fv. 219 éin av fleire vegar i Time der vikeplikta vart fjerna for dei som køyrde på vegen, og som dermed slapp å stoppa for bilane som skulle innpå frå tverrvegane. Langs den nedste delen av vegen ligg eit større bustadfelt, der fleire av bebuarane har kontakta kommune og vegvesen for å be om ekstra tiltak.- I dette krysset må det skje noko, her må det koma nokre humpar.

- Dette bygget blir med på å forme den nye gågaten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Reguleringsplanen for Solakrossen 2, der blant annet lensmannskontoret holder til, skal nå til andregangsbehandling i utvalg for plan og miljø. Det skjer onsdag, og rådmannens tilrådning er å vedta planen. Solabladet har tidligere skrevet om gårdeier Alf Morten Sirevåg sine planer for eiendommen.Seks etasjer Eiendommen består i dag av det eksisterende næringsbygget, samt hagen som ligger ved siden av.

Kajakk, fjell og damer med hvite legger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen gikk til Fugløy, en perle av en øy i Gildeskål kommune. Fugløy har to steder med bebyggelse, Nordfugløy og Sørfugløy. Etter krigen bodde der cirka 200 personer på øya.I dag er det ingen fastboende, husene brukes som ferie og fritidshus. Ferden vår gikk til Sørfugløy, et sted det går rutebåt til noen dager i uken.Vi var en gjeng med ulik erfaring med kajakkpadling.

Væpnet aksjon i natt: Politiet fikk tips om at det ble skutt fra en bil i Tromsø. Her legger de en person i bakken

Politiet bevæpnet seg da de trodde noen skjøt med våpen fra en bil.

Væpnet aksjon i natt: Politiet fikk tips om at det ble skutt fra en bil i Tromsø. Her legger de en person i bakken

Politiet bevæpnet seg da de trodde noen skjøt med våpen fra en bil.

Ragnhild (80) er overlegen i topptur-konkurranse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hun har samlet over 17 000 poeng i Frivilligsentralens topptur-konkurranse. Andreplassen har rett over 3000 poeng. De tallene forteller mye om en aktiv 80-åring, som starter hver dag med en tur til Kleppevarden.Men slik har ikke livet til Ragnhild Erichsen-Aas fra Klepp sett ut de siste årene.

Svært utagerende mann utenfor Down Town

Mannen ble lagt i bakken av vektere.
Les mer om:

Kvinne slo seg vrang på legevakta – måtte legges i bakken av tre politibetjenter

NOTODDEN: En 26 år gammel kvinne som var mistenkt for ruskjøring slo seg vrang på legevakta.
Les mer om:

17. mai fest i Spira

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nærmere 200 fikk oppleve et innholdsrikt program satt sammen av korets dirigent Thor Kristian Rasmussen. Det var skjemt og alvor i skjønn forening formidlet av koret og flere gjesteartister. Svein Tang Wa fra Stavanger er godt kjent i Flekkefjord. Flere av byens musikere har vært med på Wa sine mange plater. Foto: Alf Sverre Torgersen Svein Tang Wa fra Stavanger er godt kjent i Flekkefjord.

Foreslår radikal endring av Tour de Ski-avslutningen

Nå kan det bli slutt på at førstemann opp bakken vinner Tour de Ski.
Les mer om:

Foreslår radikal endring av Tour de Ski-avslutningen

Nå kan det bli slutt på at førstemann opp bakken vinner Tour de Ski.
Les mer om:

Hvem løper raskest opp her, skiløpere eller O-løpere?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Det ligger an til mange tøffe dueller når deltagerne i Grefsenkollen Opp starter på de 4 500 meterne med 270 høydemeter søndag 19. mai kl. 11.10. Naboer mot naboer, foreldre mot sønner og døtre, og framme i teten finnes noen av de sprekeste motbakkeløperne i landet i en tøff kamp mot hverandre og mot den lange bakken opp fra Muselunden til Grefsenkollen.

Skodde set helikopter på bakken i Florø - oljearbeidarar råka

Nesten ingen helikoptre fikk fly fra Bergen, Florø, Kristiansund og Brønnøysund til oljefeltene torsdag. 2000 oljearbeidere rammet.

Sete-trøbbel for Starfighteren: Mister sannsynligvis 2019-sesongen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: CF-104D Starfighter ble selve klimakset på Flydagen Sola 2018, da flyet gjennomførte det som skulle bli maskinens første display i Norge etter at det ble flyvedyktig. Flyet skulle egentlig fly under Sola Airshow 2017, men ble forhindret etter at det kort tid før stevnet ble oppdaget en oljelekkasje.

Avsluttet Ruskenuka med utstilling: 100.000 sneiper og snusposer på fire dager

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Denne uka har det vært gjort en fantastisk innsats for miljøet og naturen i byen. Store mengder plast og annet søppel har blitt fjernet fra Oslos gater, parker, elver, strender og andre steder.Ordfører Marianne Borgen var Ruskenukas siste taler. I tillegg til å glede seg over innsatsen som er lagt ned blant både store og små, er hun opptatt av å spre ordet. - Her om dagen ble over ett tonn plast funnet i Akerselva.

Her skal arkeologene grave: – Det ligger skatter under bakken

SELJORD: Det skal lages ny reguleringsplan for Dyrskuplassen. I den forbindelse skal det gjennomføres en arkeologisk registrering av området.
Les mer om: