Nyheter om Bakken


SE VIDEO: Politiet: – Jeg ville nok flytta meg om jeg så dette komme mot meg

Torsdag slet et vogntog med å komme seg opp den bratte bakken i Lyfjorddalen på Kvaløya. Da kom sjåførene opp med løsningen som ikke akkurat imponerer politiet. 
Les mer om:

Fra byggeplass til storstue: Nå reiser Greihallen seg

I fjor sommer satte man spaden i jorda og startet arbeidet med den nye Greihallen. Foreløpig har arbeidet foregått i bakken, men nå er grunnarbeidet unnagjort og man har tatt tak i oppgaven med å reise selve bygget. Det til stor glede for en alltid utålmodig, men svært fornøyd byggekomité.
Les mer om:

Fortsatt ingen skjenking på Nord-Jæren – ny fot i bakken mandag

Syrstad Engen flytter ikke «hjem» til Trondheim

2,9 kilometer gang- og sykkelvei med ekstra kraft til 90 millioner

Hvaler har fått styrket strømleveringen med ny kabel i bakken. Med på kjøpet har kommunen fått 2,9 kilometer med gang- og sykkelvei langs fylkesvei 108.
Les mer om:

Lindvik vant i Zakopane etter superhopp

Marius Lindvik (22) tok sesongens første seier etter å ha hoppet bakken ned i finaleomgangen.
Les mer om:

Strömstad-boere våknet av jordskjelv

Rundt klokka fire natt til søndag våknet mange innbyggere i Bohuslän fordi det rumlet. Noen har opplevd skjelv i bakken.
Les mer om:

Gutt satt fast i bakken – Arturs (33) er dagens helt

Da en gutt satt seg fast i bakken i Glengshølen, reagerte Arturs Malenders (33) fra Hafslund sporenstreks.
Les mer om:

Har lagd akebakke for store og små i Leirskallen: – Vi er glade vi kan tilby aking, for alpint blir det neppe før i 2023

Dugnadsgjengen i Leirskallen har preparert en akebakke i vestkleiva, og barn og voksne koser seg med brett og kjelke. Like knirkefritt går ikke dialogen med kommunen, og det ser dårlig ut med tanke på å kjøre slalåm i bakken før om et par år.
Les mer om:

Tror spektakulær meteor traff Snåsa

En ildkule lyste torsdag opp kveldshimmelen over Trondheim. Det kan nesten se ut som den traff Tyholttårnet, men en meteorekspert tror den gikk i bakken i Snåsa.
Les mer om:

Riiber heldt unna og vann

Jarl Magnus Riiber heldt unna og vann kombinertlangrennet i Val di Fiemme, hans 30. siger i verdscupen. Han gjekk ut i langrennet med 40 sekunds leiing etter eit kjempehopp i bakken tidlegare i dag. Han opna også knallhardt i løypa, og auka leiinga til eit minutt. Så tok forfølgjarane gradvis innpå. Finske Ilkka Herola tok andreplassen, 8,4 sekund bak. Vinzenz Geiger blei nr 3. Jørge Graabak enda på sjetteplass, Jens Lurås Oftebro nr 10 og Espen Bjørnstad nr 13.

- Er menighetsrådets protokoll tatt vare på?

Kjell Bakken er glad for at fire gamle kirkebøker er funnet i Fauske. Nå etterlyser han en protokoll fra menighetsrådets møter under og etter at krigen var over i 1945.
Les mer om:

Spektakulært syn da meteor viste seg i Trondheim

Det drønnet voldsomt da en stor, langsom ildkule falt mot bakken.
Les mer om:

Den første vaksinen er satt på SUS

Svein Birkeland var 50 meter over bakken da flymotoren stoppa.
Les mer om:

Da flymotoren svikta måtte Svein (82) handle raskt

Svein Birkeland var 50 meter over bakken da flymotoren stoppa.
Les mer om:

Da flymotoren svikta måtte Svein (82) handle raskt

Svein Birkeland var 50 meter over bakken da flymotoren stoppa.
Les mer om:

Søndag var mellom 15 og 20 Fredrikstad-folk på legevakten med fallskader

Legevaktsjef Inger Marie Moksnes ber folk være ekstra på vakt nå som snøen legger seg over islaget på bakken. – Jeg anbefaler å bruke brodder, sier hun.
Les mer om:

Ståle bor i et utsatt leireområde. I det siste har tanken virkelig slått ham: – Bakken har endret seg kraftig

Etter rasulykken i Gjerdrum på Østlandet natt til 30. desember har mange fått øynene opp for konsekvensene et skred kan føre til.

Nå boltrer barna seg i bakken

Omsider kom kuldegradene, og da kunne Vegårshei Ski- og aktivitetsenter fikse snøen selv.
Les mer om:

Gråtende Diggins til topps i Tour de Ski

Amerikaneren ga ikke fra seg forspranget opp den beryktede bakken. Ebba Andersson tok sin første verdenscupseier.

Skrekkfall i alpint

Amerikanske Tommy Ford hadde et svært stygt fall i den første omgangen av dagens storslalåmrenn i sveitsiske Adelboden. Noen porter før mål mistet Ford kontrollen, og ble slengt i bakken med stor styrke før han fortsatt ut i sikkerhetsnettet. Der ble 31-åringen liggende, før han etter en snau halvtime ble fløyet vekk med ambulansehelikopter. Fallet skjedde like før den siste porten der Lucas Braathen skadet seg stygt fredag. Braathen er ute resten av sesongen.

Frida Karlsson bryter touren

Frida Karlsson bryter Tour de Ski før dagens sprintetappe. Det svenske landslaget skriver i en pressemelding at hun er blitt enig med lagledelsen og det medisinske støtteapparatet om dette. – Det er to ganske tøffe løp igjen her. Vi ble nødt til å se på totalbelastningen før VM, og da ble det sånn, sier landslagssjef Anders Byström til NRK. Den svenske løperen var den aller største favoritten til årets Tour, men hun har slitt med å prestere på absolutt toppnivå etter at hun slo seg under styrketrening på hotellet før tirsdagens etappe. – Kroppen kjennes ikke bra i det hele tatt.

Anniken (25) er ute av «The Voice»: – I tillegg klarte jeg å tryne ned trappen i det jeg skulle gå fra scenen

Anniken Bakken Lundberg (25) røk fredag kveld ut av TV 2s «The Voice»: – Uten den opplevelsen hadde jeg kanskje ikke tatt valget om flytte til Oslo. Programmet ble et viktig vendepunkt for meg.
Les mer om:

Når nyopererte Sivert Bakken (22) debuterer i verdenscupen, overvåker legene hjertet hans

OBERHOF/OSLO (NRK): Sivert Bakken (22) er vant til at hjertet noen ganger løper løpsk. Etter et spesialistbesøk før jul, er han nå klar for å gå verdenscup.
Les mer om:

Idrettsbyråden på befaring i bakken: Løsningsorientert i Grefsenkleiva

Debatten om oppgradering av alpinanlegget i Grefsenkleiva raste gjennom høsten, med hardt skyts og steile fronter. Rett før jul var idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) selv oppe på befaring i kleiva - og han mener det bør være mulig å gjøre begge parter fornøyde.
Les mer om: