Nyheter om BakkenNorwegian-fly på bakken – Trumps sanksjoner får skylden

I en måned har Norwegians splitter nye fly stått på bakken i Iran. USAs strenge sanksjoner er trolig årsaken.
Les mer om:

Norwegian-fly på bakken – Trumps sanksjoner får skylden

I en måned har Norwegians splitter nye fly stått på bakken i Iran. USAs strenge sanksjoner er trolig årsaken.
Les mer om:

Håper på slutt på Jemen-krigen: Advarer mot livsfarlig trussel under bakken

Slår alarm om skjulte miner i Jemen - 150 allerede rammet av dødelig last under bakken.
Les mer om:

Lyden av macheter som kvesses

Lindis Hurum lå på bakken mens macheter ble kvesset over hodet hennes. – Nå skal jeg dø, tenkte den norske hjelpearbeideren.
Les mer om:

Pristilsynet: Hva er forskjellen på dyre og billige alpinski?

De billigste alpinskiene tar deg ikke bare ned bakken på en gøyal måte. De er også trygge for alle som ikke er eksperter, og frykter knall og fall – rett og slett fordi billigskiene ikke krever så høy fart.
Les mer om:

Full trøkk: – Jeg tror ungene har ventet på dette(pluss)

Det var ingenting å si på responsen da Finnsnes skiklubb åpnet bakken i helga.
Les mer om:

SAS-fly slo halen nedi rullebanen under takeoff

Et SAS-fly er satt på bakken etter at halen dunket nedi rullebanen under takeoff fra Ålesund. Flyet skulle til Oslo, men måtte i stedet lande i Trondheim.

SAS-fly fikk skade under takeoff

Et SAS-fly er satt på bakken etter at halen dunket nedi rullebanen under takeoff fra Ålesund. Flyet skulle til Oslo, men måtte i stedet lande i Trondheim.

Henter lynrask landslagsspiller

Det er ikke hvem som helst Sarpsborg 08 nå har fått signert inn i stallen Midtbanespiller Wilmer Azofeifa er årets spiller hjemme i Costarica og «sjef» på midtbanen til landslaget.  Nå har han skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg. Les: Ryan Babel tilbake til Premier League «Det blir spennende å se Wilmer når han glir inn i gruppa her. Han kommer til å være en veldig god tilvekst for oss. Det er en hardtarbeidende midtbanespiller som er løpssterk. Han er veldig mobil, intensiv i spillet sitt og en veldig god ballspiller.

Klønete fall ødela for Norge – pallen glapp på stafetten

Norge hadde pallen i sikte på kvinnenes stafett, og var på skuddhold etter andre veksling. Så gikk Karoline Knotten (24) i bakken.
Les mer om:

Trafikkuhell på glatta i Fredrikstad sentrum

Politiet melder om et trafikkuhell i St.Croix-gate på de glatte veiene søndag formiddag. «To kjøretøy, påkjørsel bakfra. Skal være glatte kjøreforhold på stedet», lyder meldingen fra politiet klokken 10.06. Som Fredriksstad Blad har fortalt tidligere i dag, melder flere lesere om isglatte forhold på veiene i distriktet. Blant annet har vi fått melding fra Buskogen om folk som har parkert bilene og gitt opp å komme seg noe sted.

Tore (34) kjente det ristet i bakken: – Folk på gaten gråt

Tore Åsen (34) er i Paris på helgetur med en kompis. De var 100 meter unna den voldsomme gasseksplosjonen på et bakeri lørdag.
Les mer om:

Advarer mot speilglatte veier

Vegtrafikksentralen melder om farlig føre på grunn av regn som fryser på bakken.
Les mer om:

Storstova til Statnett tar form

Total pris vil liggja på om lag 16 milliardar norske kroner, fordelt på dei to selskapa. Arbeidet som går føre seg i Suldal, kostar rundt 2,6 milliardar kroner. Likerettarstasjonen i Kvilldal Likerettarstasjonen i Kvilldal blir også omtala som ein konverter-stasjon. Føremålet med stasjonen er å omforma likestraum (som er måten straumen blir sendt gjennom kabelen på) til vekselstraum, før den blir sendt ut på straumnettet i Norge.

Les den pus(s)ige historien fra Skåla om hvordan hunnkatten Katja ble til hannkatten Katjan(pluss)

Katja hadde vært savnet i seks måneder da Gunhild Bakken fikk en telefon om en mulig observasjon. Katten liknet i farge og pels, men bar preg av å ha vært ute lenge. Det måtte være Katja.
Les mer om:

Gratis i bakken!

Onsdag begynte endelig skitrekket i Liabakken å gå. Godt vinterføre og lave grader skapte fantastiske forhold i bakken. I år er det også gratis utlån av utstyr for store og små, og det sammer gjelder for tilgang til trekket og bakken.
Les mer om:

Stor fest i snøen

Ett år, 2.000 liter vaffelrøre, 400 kg stekeflesk og gørmange hundre medisterkaker etter at de tok over Budor Gjestegård duker Bakken Øvre til jubelfest helga. Og smiler veldig bredt.
Les mer om:

Toåringen sitter alene og gråter i ti minutter – så faller han rett i bakken

– Gutten var åpenbart svært redd, ifølge naboen som kom til unnsetning. Snart kan det komme nye regler for tilsyn med barn som skal sove i barnehagen.
Les mer om:

Ian kjempet seg tilbake i bakken

Ian Kleven (16) var på tur til alpinbakken da en ulykke forandret livet hans. Han lå fire måneder på sykehus. Ett år etter var han endelig på ski igjen.
Les mer om:

Kabinansatte bedt om å slanke seg - ellers blir de satt på bakken

100 kabinansatte i Pakistan International Airlines risikerer å bli satt på bakken om de ikke slanker seg. – Ingen vil ha tjukke flyvertinner på flyet, sier en talsperson for flyselskapet.
Les mer om:

Vil søke med Sea King i Tamokdalen natt til onsdag

Ikke aktuelt å sette ned folk på bakken foreløpig.
Les mer om:

Vil søke med Sea King i Tamokdalen i natt

Ikke aktuelt å sette ned folk på bakken foreløpig.
Les mer om: