Nyheter om Bakke


Reagerer på stenging av bro

Statens vegvesen stenger den historiske Bakke bro på Sira i Flekkefjord. Det reagerer kommune, fastboende og idrettslag på.

Fulgte etter pappa ut portene på Lerkendal

Noen overganger skjønner man logikken bak nesten før de skjer. En av Rosenborg sine aller største talenter er 20 år gamle Tobias Bjørnebye som har vært lånt ut til Hødd.

Reiselivsleder i Rauma sier opp

Hilde Gråberg Bakke sier opp som daglig leder i Romsdal Reiseliv og Handel
Les mer om:

Enig med Rosenborg om en forlengelse av låneavtalen

Rosenborg BK og Sogndal Fotball er enige om en ny utlånsavtale for forsvarsspiller Igoh Ogbu ut neste sesong, det er også forhandlet frem en opsjon på kjøp.  Igoh har gjort tingene sine bra i Sogndal, klubben definerer han som en sterk og kompromissløs forsvarsspiller. Les: Brescia-eier: «Balotelli kan gå gratis i januar» «Jeg liker meg veldig godt i Sogndal, og gleder meg til neste sesong! vi er en fin gjeng her» Sportslig leder Håvard Flo forteller at det har vært et fint samarbeid mellom klubbene rundt denne låneavtalen. «Me kontakta RBK for å forhøyre oss om moglegheiten for vidare lån.

Tar roret på helseskute i økonomisk storm(pluss)

Mandag overtar Øyvind Bakke styringa i fylkets største virksomhet – med 6.200 ansatte, helsetjenester til en kvart million innbyggere, og økonomi på kanten av stupet. – Jeg gleder meg, sier han.
Les mer om:

Skien gir mer til trossamfunn: Vil ha svar om tilskudd og støtte

SKIEN: Skien kommune gir mer støtte til trossamfunn enn andre sammenliknbare kommuner. Åse Gro Bakke (SV) vil be om en økonomisk oversikt og eventuell krysstøtte.
Les mer om:

Bakke held fram i Sogndal: – Eg kjem til å snakke meir frå levra i tida som kjem

Trass i ein turbulent sesong med konfliktar og varierande resultat, er Sogndal-trenaren klar på at han ønskjer å fortsette.
Les mer om:

Hytteeier sier han slet i en time med å hjelpe bilister som skled på underkjølt regn på fv 51: Hvor var strøbilen?

Jan Bakke som har hytte på Beitostølen ringer avisa mandag. Han er bortimot rystet over forholdene på fv 51 fra Radisson-hotellet og videre mot Garli søndag formiddag.
Les mer om:

Tilbake i OBOS-ligaen med et nødskrik

Denne sesongen har vært en tragedie for Notodden som fullstendig sluttet å vinne kamper når det begynte å bli litt kjølig i lufta, heldigvis for Strømmen som slapp å gå ut i kvalifisering. Åsane som er vant til å spille i den nest øverste divisjonen måtte se seg forbigått av overraskelseslaget Grorud som vant PostNord avdeling 2.   Åsane klar for OBOS-ligaen – Notodden rykker ned 2-2 (Sammenlagt 5-3) Les: Zidane: «Håper de slutter med pipingen mot Bale» Kvalifisering spilles over to kamper og den første kampen tok Åsane med en 3- 1 seier.

Tapte kvalikkamp: No blir det ny sesong i 1. divisjon for Eirik Bakke og mannskapet hans

På Vestlandet er det varsla svært glatte vegar utover laurdag kveld og natt til søndag.
Les mer om:

Fekk Næringsprisen: Frå pils-køyring på Fagernes til sal av motorsager i Heggenes

Torsdag fekk Bakke Maskinservice delt ut Næringsprisen 2019 i Øystre Slidre kommune. Heile kommunestyret møtte fram på Raubrøtmoen for eit bedriftsbesøk.

Næringsprisen til Bakke Maskinservice

Klokka 9 torsdag morgon vart dei tilsette i Bakke Maskinservice overraska med å bli tildelt næringsprisen for Øystre Slidre 2019.
Les mer om:

Bakke og Bori inngår samarbeid

Entreprenøren og boligutvikleren Bakkegruppen AS i Aurskog-Høland inngår et samarbeid med Bori BBL i Lillestrøm.

Snøvær på Østlandet: Vær forberedt på køkaos

Det snør tett på Østlandet mandag morgen, og politiet melder om flere trafikkuhell. En kvinne ble påkjørt av en minibuss som skled ned en bakke mens hun gikk tur.
Les mer om:

Dette tjener den nye helsesjefen(pluss)

Øyvind Bakke, ny adm.dir. i Helse Møre og Romsdal, får 1,8 millioner i lønn og en bilordning verdt 600.000 kr.
Les mer om:

Fersk statsmeteorolog fra Flosta trives i heftig vær

Som nyansatt meteorolog i Værvarslinga for Nord-Norge har Ola Bakke Aashamar vært litt i vinden den siste tiden. Mandag kveld dukket han opp i Dagsrevyen for å kommentere de store snømengdene i Tromsø.
Les mer om:

Fersk statsmeteorolog fra Flosta trives i heftig vær

Som nyansatt meteorolog i Værvarslinga for Nord-Norge har Ola Bakke Aashamar vært litt i vinden den siste tiden. Mandag kveld dukket han opp i Dagsrevyen for å kommentere de store snømengdene i Tromsø.
Les mer om:

Håvet inn over 17 millioner i fjor: – Vi sto på bar bakke og så potensialet i hybelhuset

Ann-Kristin Iversen (51) er eneste kvinne på topplisten i Fet. Hun har gjort det skarpt innen eiendom.
Les mer om:

John Arne Riise har endelig fått trenerjobb

Den tidligere Liverpool, Monaco og Roma stjernen John Arne Riise har vært på tilbuds-sia en stund som trener.  – Han har i flere omganger tilbudt sine tjenester til Strømsgodset og i en kort tid vært sportsdirektør på gambingøya Malta. – Hans rolle som ambassadør i Betsson har vært til hinder for trenerjobb i Norge. Nå er det samarbeidet avsluttet. Nå blir Riise som drømmer om å bli Premier League trener trener for tredjedivisjonsklubben Flint Tønsberg Vi i Flint har målsetning om å etablere oss i 2. divisjon, og John Arne gir oss et løft som breddeklubb.

Riise blir trener i Tønsberg-klubb

John Arne Riise er ansatt som ny trener for 3. divisjonsklubben Flint Tønsberg. Riises manager Erland Bakke bekrefter ansettelsen overfor VG. 39-åringen har lite trenererfaring. Tidligere i år var han sportsdirektør i den maltesiske klubben Birkirkara.

– For første gang føler vi en negativ oppmerksomhet knyttet til dette

Etter å ha bygget opp en suksessbedrift, har ekteparet Morthen og Randi Bakke ventet på at formuen skal gjøre et hopp. – At formuesverdien synes må vi bare leve med. Det viser at vi har gjort mye riktig.
Les mer om:

– Dette er den mest velfungerende festivalen jeg har vært på

– Jeg synes dette er en super festival, sier Ole Bjerke Bakke om Litteraturuka i Vestfold som ble åpnet mandag kveld.
Les mer om:

Bakke advarer konkurrentene før skjebnekamper: – De skal passe seg

SARPSBORG (VG) Mens Vålerenga og Stabæk langt på vei sikret plassen med sine seirer søndag, mener Sarpsborg 08-trener Geir Bakke (50) at ingen av de seks nederste lagene skal føle seg trygge.

Øyvind Bakke ny direktør

Øyvind Bakke (42) ble tirsdag middag presentert for ledergruppa som Helse Møre og Romsdals nye administrerende direktør.
Les mer om:

– Fri deg fra trendene, velg det du liker!(pluss)

– Styr unna bestselgeren – tør å ta egne valg. Ikke kopier naboen eller andre, men la deg inspirere. Ditt hjem skal være slik du vil ha det. På den måten skaper du et godt sted å komme hjem til, sier interiørguru Halvor Bakke.
Les mer om: