Nyheter om Bakke


Har du sett en slik før? Nå er første bygd i Telemark

SKIEN: Bakke Folkehage har bygd en Geodome i snart ett år, nå er den endelig ferdigstilt.
Les mer om:

Ny hall i Volda skapar futsal-feide(pluss)

VTI Fotball tolka styreleiar Arild Bakke i Volda Campus Arena slik at Bakke ønska å utestenge futsal-miljøet frå ny storhall. Det er berre delvis rett.
Les mer om:

Senket sin egen kretsrekord

Mille Eide Nyhus (16) fra Hamar IL senket sin egen kretsrekord på 800-meter lørdag kveld. Modølene Maren Bakke Amundsen (16) og Sigrid Kongsund Amlie (17) markerte seg også med seier søndag.

Har leid Ibsenhuset fra morgen til kveld: Dette er artistene som er booket til byfesten

SKIEN: Vi ønsker å feire utviklingen, entusiasmen og alt det positive som skjer i sentrum, sammen med hele byen, sier Arkaden sjef Aziz Chaer og Katrine Bakke.
Les mer om:

I fjor kom Ulf med en god idé - i år gjentar han suksessen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Lørdag 15. juni åpner Ulf Bakke Næstby-brygga for sommeren. Den vil som i fjor være åpen for besøkende hver dag, unntatt søndager, fra klokken 10 til 15.Da det i fjor ble foreslått og diskutert om de gamle bryggene skulle rives, følte Bakke at noe måtte gjøres. Han foreslo for kommunestyret å lage en fotoutstilling i bryggene og åpne dørene for publikum.

Denne gjengen trenger flere kollegaer: – Aller helst ønsker vi unge, lokale ansatte

Daglig leder Didrik Røhmer i Bakke AS har fått tak i noen tømrere, men har behov for flere.
Les mer om:

Ordføreren på bar bakke: – Alle tror jeg har fått tilbud om ny jobb. Det har jeg ikke

Da ordfører John Harry Skoglund trakk seg som listekandidat for Lillestrøm Ap trodde alle at en ny karriere allerede var i anmarsj. Det er så langt ifra sannheten man kan komme.

Etterlyser tips om savnet mann

Politiet står på bar bakke etter at en mann sist ble observert ved en busslomme i Etne i 11-tida tirsdag formiddag.
Les mer om:

Knut Andrè (22): - Helt surrealistisk!

- Det er så urettferdig, som å få et slag i trynet, sier Knut Andrè Bakke (22)
Les mer om:

Her holder han i live en gammel tradisjon på Sem

Søndag møtte rundt 100 personer opp for å se sagmester Anders Bakke ta i bruk den gamle vanndrevne saga på Sem.
Les mer om:

Måtte hoppe ned i grøfta – biljakt endte i spikermatte på Idd

Lisa Josefine Bakke (19) hadde nettopp kommet hjem og skulle lufte hunden ved 01.45-tiden natt til lørdag. Da startet dramatikken.
Les mer om:

En bobiljomfru mister møydommen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes vel knapt en bilist her til lands som ikke har forbannet en treg bobil i bakkene foran på et eller annet tidspunkt. Jeg har er i hvert fall skyldig i å ha tenkt den tanken.Det føltes nesten som en invasjon i det sekundet mai bikket over til å bli juni, og det varte til de siste feriepuljene i tysk næringsliv ebbet ut i midten av september. HERLIG AVKOBLING.

Tre jubilanter viste seg fram(pluss)

Lindbak, Reklameservice og Tussa IKT fyller til sammen 165 år i 2019. Arild Bakke i Lindbak Nordvest interiør forteller at sosiale soner på arbeidsplassen er et økende marked.
Les mer om:

To år med søknader, og to dager med gravearbeid: Nå er denne stranda tom for plast

PORSGRUNN: Tusenvis av små, hvite plastpellets fra Ineos har blitt skylt på land og lagt seg i jordsmonnet ved Frierstranda. – Vi rydder opp i gamle synder, sier administrerende direktør Magnar Bakke i Ineos Bamble.

Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber

Det koster å være fotballklubb med ambisjoner og den tradisjonsrike klubben Leeds United ønsker å komme tilbake i det gode selskap.  – Det gikk bare nesten denne gangen de røk ut i Championship kvalifisering til Premier League mot Ipswich.  Klubben som er kjent for å ha økonomiske problemer i flere tiår, klart å klatre seg nesten helt tilbake mye på grunn av den fargerike manageren Marcelo Bielsa.

Protestene førte ikke frem: – Grotesk behandling av syke mennesker

Gunnhild Sæbø vet ikke hva hun skal gjøre etter at forslagene om å reversere kuttet i arbeidsavklaringspengene ble nedstemt i Stortinget. – Jeg er satt på bar bakke uten mulighet til å forsørge meg selv.
Les mer om:

- Har aldri opplevd liknende

Ottar Bakke har mistet 2,8 millioner fisk i algekatastrofen. Nå jobber han for å begrense tapet.
Les mer om:

Historisk hos Strømsgodset i kveld: Andreas Nyhagen første valdris siden Morten Bakke som spiller obligatorisk på eliteserielag

Andreas Nyhagen (20) har fått tillit hos Strømsgodsets trener og spiller i førsteelleveren i 2. rundekampen mot Ulleren i kveld.
Les mer om:

- Første auksjon i Saltdal på uminnelige tider

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har ikke vært auksjon i Saltdal på uminnelige tider.

- NRK fører folk bak lyset

Manager Erland Bakke mener noen få personer i NRK legger sterke føringer for hvem som vinner den norske MGP-finalen.
Les mer om:

Politiet har avsluttet søk etter person i Nidelva

Politiet i Trondheim har avsluttet søket i Nidelva etter melding om at en person skal ha blitt observert drivende i elva nedenfor Bakke bru.
Les mer om:

Politiet søker etter person i Nidelva

Politiet i Trøndelag søker etter en person i Nidelva etter melding om at en person skal ha blitt observert drivende i elva nedenfor Bakke bru.

17. mai på Sira

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dagen startet med gudstjeneste i Bakke kirke før bekransing av minnestøtten. Folketoget fulgte sin vanlige rute fra Bakke kirke via Mosevegen til Sira skole der det var leker og salg av mat. Tidligere ordfører i Flekkefjord Sigmund Kroslid (KrF) var dagens taler før folkefesten startet. - Mange møtte opp på folkefesten i gymsalen og mange ekstra stoler måtte inn, forteller fotograf Torbjørn Steiro til Agder.