Nyheter om Bahrain


Alexander Kristoff sjanseløs i sprinten

Elia Viviani vant Cyclassics-rittet i Hamburg for annet år på rad foran Arnaud Démare. Rett bak fulgte Kristoff, som ikke hadde nok krutt i beina til å ha en sjanse i spurten. På et tidspunkt var 31-åringen med i en mindre gruppe i tet, men Kristoff slapp seg etter hvert ned til hovedfeltet igjen. Rittet skulle som ventet avgjøres i en massespurt. Nordmannen var bra plassert da spurten gikk, men UAE-syklisten hadde ikke nok krutt i beina til å holde tritt med Viviani. Det var italienerens 15.

Se Video: Kimi Raikkonen kjører på mekaniker ut fra pitstop

Kimi Raikkonsen hadde mulighet til å overta ledelsen foran Sebastian Vettel med å være raske inne på pitstop i Bahrain Grand Prix.

Dansk politiker kastet ut av Bahrain

Danske Lars Aslan, som sitter i Folketinget for Socialdemokraterne, ble natt til torsdag kastet ut av Bahrain, som hevder at han er en sikkerhetsrisiko.
Les mer om:

Historisk oljefunn i Bahrain

Bahrain har oppdaget landets største oljefelt siden de begynte med produksjon for nærmere 90 år siden. 
Les mer om:

116 pågrepet for terrortilknytning i Bahrain

Ble tatt sammen med store mengder våpen og eksplosiver.
Les mer om:

Emiratene med nye anklager mot Qatar

De forente arabiske emirater hevder kampfly fra Qatar avskar et sivilt passasjerfly som var på vei til Bahrain mandag, noe myndighetene i Doha avviser.
Les mer om:

Bergensk seier i Bahrain

– Jeg møtte veggen som et helvete, sier Kristian Blummenfelt (23) etter at han vant triatlonkonkurransen Ironman 70,3. Han kaller det sin største seier hittil i karrieren.
Les mer om:

Karrierens største seier for Blummenfelt: – Jeg møtte veggen som et helvete

Etter et vanvittig blodslit kom Kristian Blummenfelt først til mål under Ironman 70,3 i Bahrain.
Les mer om:

Farlig konfrontasjon i Libanon

Saudi-Arabia, Kuwait og Bahrain ber sine borgere om å forlate Libanon, mens Libanon ber om internasjonal hjelp til å få sin statsminister hjem fra Saudi-Arabia. På få dager er Libanon presset helt til fronten i en farlig, regional konfrontasjon.

Amerikansk jagerfly krasjlandet i Bahrain

Et amerikansk jagefly av typen F-18 krasjlandet etter å ha fått motorproblemer over Bahrains internasjonale flyplass lørdag. Flyplassen ble midlertidig stengt.
Les mer om:

Qatar avviser kravene fra Saudi-Arabia som urealistiske

Qatar kaller kravene fra Saudi-Arabia, Egypt, Bahrain og De forente arabiske emirater for urealistiske og sier at det ikke lar seg gjøre å etterkomme dem.

Arabiske stater kutter bånd med Qatar

Saudi-Arabia, Egypt, Bahrain og De forente emirater kutter de diplomatiske båndene med Qatar. De lukker også alle land-, sjø- og luftfartsforbindelser.

Fem arabiske stater kutter bånd med Qatar

Saudi-Arabia, Egypt, Bahrain, Jemen og De forente emirater kutter de diplomatiske båndene med Qatar. De lukker også alle land-, sjø- og luftfartsforbindelser.

Maldivene og fem arabiske stater kutter bånd med Qatar

Maldivene støtter Saudi-Arabia, Egypt, Bahrain, Jemen og De forente emirater og kutter diplomatiske bånd med Qatar. Tyrkia vil bistå for å løse konflikten.

Arabiske stater kutter diplomatiske bånd med Qatar

Saudi-Arabia, Libya, Jemen, Egypt, Bahrain og De forente emirater kutter de diplomatiske båndene med Qatar. De lukker også alle land-, sjø- og luftfartsforbindelser.

Fem land kutter alle diplomatiske bånd med Qatar. Begrunnes med terrorfrykt

Saudi-Arabia, Bahrain, Egypt, De forente arabiske emirater og Jemen gjorde det mandag klart at landene kutter de diplomatiske båndene og stenger grensen til Qatar.

Vettel vant VM-runden i Bahrain

Sebastian Vettel knep seieren da Lewis Hamilton fikk tidsstraff.
Les mer om:

Vettel vant VM-runden i Bahrain

Sebastian Vettel kjørte inn til seier i formel 1-runden i Bahrain foran Lewis Hamilton.Tyske Vettel kjørte inn til sesongens andre seier. Han vant også sesongåpningen i Australia.
Les mer om:

Islandsk suksesstrener tar over Bahrain

Gudmundur Gudmundsson.
Les mer om:

Vil Trump selge kampfly til Bahrain?

Obama nølte med beslutningen, og nå må Trump avgjøre om USA skal si ja eller nei til å selge våpen til et arabisk kongedømme som undertrykker sine egne borgere – men som også huser en amerikansk flåtebase.
Les mer om:

Så rødt i knepen Danmark-seier

De danske håndballherrene imponerte ingen i 30-26-seieren over Bahrain i håndball-VM onsdag. Storstjernen Mikkel Hansen virket frustrert og pådro seg rødt kort i andre omgang.

Bahrain henrettet tre for politidrap

Bahrain har henrettet tre sjiamuslimske menn, som var dømt til døden for et bombeattentat som kostet tre politimenn livet i 2014, melder det statlige nyhetsbyrået BNA.
Les mer om:

Bahrain opprettholder dommen mot opposisjonsleder

Den sjiamuslimske opposisjonslederen Ali Salman, som er dømt til ni års fengsel i Bahrain, får likevel ikke prøvd sin sak på nytt.
Les mer om: