Nyheter om Bad


Har fått inn tre bud på ubeboelig hus før visning

TOKKE: Da eiendommen fra slutten av 1800-tallet ble lagt ut for salg strømmet et titalls interessenter til. Det er ikke bad, vaskerom eller innlagt wc i huset, og kjøper må selv sette i gang et privat renseanlegg. Likevel er det stor interesse for eiendommen, og flere har allerede lagt inn bud.
Les mer om:

Kanye West har sluppet «Nah Nah Nah» på streamingtjenestene

«Nah Nah Nah» er ute. Få dager etter at han selv lekket store deler av låten har Kanye West nå sluppet «Nah Nah Nah» via offisielle kanaler.

Halloween-filmene rangert fra dårligst til best

Knask eller knep? Eller en slakterkniv i strupen? Blodtørstige The Shape alias Michael Myers har gjort halloween ekstra skummel helt siden John Carpenter ga ham liv via sin ikoniske klassiker i 1978. Historien starter med at unge Michael dreper sin storesøster, og blir plassert i et sanatorium. Michael Myers som ung morder i første Halloween (Compass International Pictures) 15 år senere vender han tilbake, enda mer forstyrret, for å drepe innbyggerne i sin fiktive hjemby Haddonfield mens det er halloween. Det hele akkompagnert av denne musikken – også laget av John Carpenter: Med 11 filmer ha

Tok et bad for TV-aksjonen: – Jeg føler meg litt sånn... dypfrossen kan du si! (pluss)

Damene tok utfordringen på strak arm.
Les mer om:

Topp 9 norske singler som kom i dag

Norsk musikk-fest hver fredag. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom alle slipp – og her samler vi som vanlig et utvalg. Ha en fin helg! Gi lyd fra deg til noen du ikke har snakket med på lenge. Astrid S «If I Can’t Have You» Debutalbumet til Astrid Smeplass er her, syv år etter hun ble Idol-Astrid. For så å raskt bli Astrid S og en av Norges mest kjente – og mest spilte – popstjerner. At 23-åringen tok seg god tid med sin første plate har ikke noe å si, ettersom hun kontinuerlig har sluppet nok musikk til å fylle flere skiver.

Pop Smoke har vært nr. 1 i Norge i 10 uker, slipper ny video med Diddys sønn

Pop Smoke har fått en ny musikkvideo. Den unge rapperen, som gikk bort i februar, har fått video til «Diana (Remix)». Låten gjestes av 22 år gamle sønn King Combs, sønnen til Diddy alias Puff Daddy, og Chicago-rapperen Calboy. «Diana (Remix)» er fra deluxe-versjonen av debutalbumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Settet tok førsteplass på Billboard 200 da det kom ut i juli. I Norge har platen til Pop Smoke nå har vært nummer 1 i 10 uker. Albumet er fortsatt nummer 1, over de nye settene til Dagny og 21 Savage & Metro Boomin. Se den nye videoen til Pop Smoke her: Christian Casey Combs

Forbereder naboene ved nye Manglerud bad på støy

I høst fortsetter arbeidet med nye Manglerud bad. Entreprenør NCC opplyser at dette vil føre til sporadisk støy den neste tiden.
Les mer om:

Duell: Nordisk eleganse eller amerikansk "bad boy"-sjarm?

Utenpå er de ganske like, inni er de veldig forskjellige. I en bilverden der man er vant til at kulturforskjellene nesten er utvisket, fungerer disse to som en påminnelse at det heldigvis ikke er tilfellet.
Les mer om:

How SilentFade group steals millions from Facebook ad spend accounts

IDGNS: SilentFade steals credentials and ad spend account information and sells the information to other bad actors. The group returned with improved malware after Facebook's initial mitigation efforts.
Les mer om:

«Skremmende og truende atferd fra guttegjenger» skal være en av grunnene til at treningssenteret stenges

Fra mandag ble Lia Bad & Trening på Holmlia stengt midlertidig. En av grunnene skal være «skremmende og truende atferd fra guttegjenger» som kommer til hallen.
Les mer om:

Tyra Banks bekrefter Coyote Ugly 2 – se video

Tyra Banks røper at Coyote Ugly får en oppfølger. Eller at «kultklassikeren» fortsetter som en tv-serie. 46-åringen bekrefter planene i et intervju med Kelly Clarkson. – Jeg skulle bokstavelig talt hatt en telefonkonferanse i dag om å få Coyote Ugly tilbake, sier Tyra. – Enten som Coyote Ugly 2 eller en tv-serie. I august fylte filmen 20 år. Les også: Ikke ny, men ny for meg: 17-åring anmelder Coyote Ugly fra 2000 Tyra Banks på boklansering i New York i 2003 (Evan Agostini/Getty) Den tidligere supermodellen, som gjester The Kelly Clarkson Show via skjerm fordi det er pandemi, sender en hilsen
Les mer om:

Sunndalsøra og Tafjord har vært varmest i oktober

Nattemperaturer på 15–16 grader er ikke vanlig for årstiden. Da frister det kanskje med et bad? Se lista over hvor det har vært varmest.
Les mer om:

Aldri målt en varmere inngang på oktober – Sauda nest varmest

Nattemperaturer på 15–16 grader er ikke vanlig for årstiden. Da frister det kanskje med et bad? Se lista over hvor det har vært varmest.
Les mer om:

Aldri målt en varmere inngang på oktober: – Det er nesten sydentemperatur

Nattemperaturer på 15–16 grader er ikke vanlig for årstiden. Da frister det kanskje med et bad? Se lista over hvor det har vært varmest.
Les mer om:

Knuste verdsrekorden!

Letesenbet Gidey har knust verdsrekorden på 5000 meter for kvinner. Den nye tida er 14.06.65. Arrangementet i Valencia i Spania med namnet World record day, fekk det dei bad om. Den førre rekorden på 14:11.15 har stått i 12 år, og den er det Tirunesh Dibaba som hadde. Den blei sett i 2008 på Bislett stadion.
Les mer om:

Jorun bruker badehåndklær for å hindre oversvømmelse: – Jeg synes de ansvarlige må snakke med oss

Nybygget på Åsentunet mangler ferdigattest. Flere bad har nesten ikke fall mot sluk. Noen bruker badehåndklær for å hindre oversvømmelse.
Les mer om:

Idyllen slår sprekker på Tjensvoll

Asgeir Bell og Le Roy Tonning i Tjensvoll Terrasse frykter at de må rive sine nye bad, og tape alle pengene, når hele borettslaget skal totalrenovere rørsystemet. Juristene er uenige om det er lov å pålegge beboerne å rive badet.
Les mer om:

Endelig kan oppussingen av Bøler bad starte!

Etter flere måneders forsinkelser starter nå en etterlengtet oppussing av Bøler bad, og til sommeren skal du igjen kunne dyppe kroppen i det varme vannet.
Les mer om:

Eva Sørhaug lager thrilleren The Edge of Normal

Eva Sørhaug filmatiserer debutromanen til stjerneforfatter. Romanen til Carla Norton, The Edge of Normal, blir til film med samme tittel via den norske regissøren. Boken er den første romanen til forfatteren, som tidligere har tatt førsteplassen på New York Times’ bestselgerliste med sin true crime-bok Perfect Victim. Hovedpersonen i The Edge of Normal er Reeve LeClaire, som kan virke som en vanlig ung jente. Men for 10 år siden ble Reeve kidnappet og holdt fanget av en sadist i fire år.

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Nomadland med Frances McDormand er en soleklar Oscar-favoritt

Nomadland bør man glede seg til. Ikke bare gir de fleste anmeldere fra festivalene filmen to store tomler opp. Under årets – selvfølgelig digitale – Toronto International Film Festival, som avsluttet i går, vant Nomadland publikumsprisen People’s Choice Award. Noe som ofte er en stor pekepinn når det kommer til Academy Awards. Det er i alle fall mange filmer som har gått fra TIFF- til Oscar-seier. Som for eksempel The King’s Speech, Silver Linings Playbook, 12 Years A Slave, Room La La Land og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Nomadland er basert på non-fiction-boken Nomadland: Surviv

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Her er det 19.8 grader i vannet!

TELEMARK: Det er meldt strålende sol denne tirsdagen. Kanskje det også frister med sesongens siste bad?
Les mer om:

The Mandalorian feat. Baby Yoda til Norge i neste uke

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian er en ganske grei oppsummering for vår nye Star Wars-helt, som 15. september kommer til norske skjermer sammen med Disney+. Den Boba Fett-inspirerte karakteren, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. Baby Yoda alias The Child (Disney Plus) I motsetning til blockbuster-filmene er serien mer nedstrippet – eller om du vil; lowkey. Men ikke på en billig måte.

Freaky: Når du bytter kropp med en seriemorder

Fredag den 13.
Les mer om: