Nyheter om Bad


Låner ut gjesterom til helsearbeidere

Lisa Sordal (30) har både hjertevarme og dugnadsånd: Hun låner ut sitt gjesterom med eget bad til helsearbeidere som jobber på sykehuset. Helt gratis.
Les mer om:

Kommunedirektøren la fram smitteanslag og bad om «koronafullmakt»: Så mange reknar ein med blir smitta i Vestre Slidre

Kommunedirektør Martin Sæbu la under kommunestyremøtet torsdag fram prognosar frå myndigheitene, som forventar at 891 innbyggjarar i Vestre Slidre kjem til å bli smitta av koronaviruset.

I natt kom det ny musikk fra Rihanna via PARTYNEXTDOOR ♥️

Rihanna teamer opp med PARTYNEXTDOOR på hans nye singel. Albumet Anti ble utgitt i januar 2016, og oppfølgeren til Ri – foreløpig kalt R9 – har blitt utsatt i årevis. Men den nysingle 32-åringen lager i alle fall LITT musikk.

Kvinne tiltalt for uaktsomt drap etter badedødsfall i omsorgsbolig

Kvinnen som senket en 50 år gammel mann ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold for vel to år siden, er nå tiltalt for uaktsomt drap.
Les mer om:

Kvinne tiltalt for uaktsomt drap etter badedødsfall i omsorgsbolig

Kvinnen som senket 50 år gamle Alf Johan Halvorsen ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold for vel to år siden, er nå tiltalt for uaktsomt drap.

Kvinne tiltalt for uaktsomt drap etter badedødsfall i omsorgsbolig

Kvinnen som senket en 50 år gammel mann ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold for vel to år siden, er nå tiltalt for uaktsomt drap.
Les mer om:

Kvinne tiltalt for uaktsomt drap etter badedødsfall i omsorgsbolig

Kvinnen som senket en 50 år gammel mann ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold for vel to år siden, er nå tiltalt for uaktsomt drap.
Les mer om:

– Er hytteliv farligere enn å bo på camping?

Jon Smestad rister oppgitt på hodet over hytteforbudet under koronoakrisen. – Men folk kan altså bo i campingvogner og bruke felles toaletter og bad. Dette er meningsløst, uttaler han.
Les mer om:

Sjefen for legevakten, Inger Marie Moksnes, har satt familien i karantene: – Hjemme har vi hvert vårt rom, kjøleskap og bad

– Jeg har ikke tid til å være redd for å bli smittet selv, men har selvfølgelig tatt mine forholdsregler både på jobb og hjemme, sier legevaktsjefen som roser sine ansatte, og sammenligner jobben sin om dagen med kriseledelse.
Les mer om:

Lukaku fortsetter å takke Solskjær

Hele Inter-troppen tilbringer noen uker i isolasjon etter at en Juventus-spiller de møtte i kamp testet positiv for COVID-19. Det gir oss muligheten til å høre mer fra Lukaku om tiden hos United. Mye har vært sagt, men når Lukaku forteller om Ole, The Man og bakgrunnen for suksessen til United denne sesongen, blir det interessant. Les: Hvorfor Liverpool-manageren aldri «mister garderoben» Selv om Lukaku ble dyttet bakover i rekken av Solskjær, ønsket den da sylferske United-manager at belgieren skulle bli på Old Trafford. -Det var en vanskelig situasjon.
Les mer om:

Nick Cave & The Bad Seeds avlyser hele Europa-turneen

Det melder arrangøren All Things Live i dag. – Konserten med Nick Cave & The Bad Seeds er dessverre utsatt. Vi jobber på spreng for å finne ny dato og kommer tilbake til dere så fort vi vet når det blir. Takk for tålmodigheten og ta vare på hverandre. Konserten i Norge skulle funnet sted 25. mai i Oslo Spektrum, i kjølvannet av at Nick Cave og The Bad Seeds i fjor slapp sin syvende skive, «Ghosteen». LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. De hadde planlagt en full Europa-turné, som skulle starte i Lisboa 22. april  og avsluttes i Tel Aviv 17.

Såret Britney Spears snakker ut om bikinibilde-kritikken

Leave Britney alone! Britney Spears har fått nok av at følgerne som kritiserer det hun poster på Instagram, og hun slår nå tilbake mot trollene. «Toxic»-stjernen skriver at hun er veldig spent når hun deler bilder på Insta, men at hun nå får mange hatefulle kommentarer på bikinibildene sine. Dette sårer henne veldig. – NOBODY WATCHES YOU HARDER THAN THE PEOPLE THAT CAN’T STAND YOU, står det på 38-åringens bilde. På Insta forteller tobarnsmoren om den røde bakgrunnen hun har på de nyeste bildene, samt hvilken badedraktsfarge hun aldri har hatt før – Jeg har lest mange ting på nettet av folk

Sør-Aurdal var kjapt ute: Nåd­de alle sine 3.500 hyt­te­ei­ga­rar via SMS

Sør-Aurdal kom­mu­ne var kjøpt ute og bad alle sine 3.500 hyt­te­ei­ga­rar om å hal­de seg heime i hel­ga.
Les mer om:

Farris Bad sendte hjem de siste gjestene hjem søndag - de aller fleste ansatte permitteres

Spahotellet Farris Bad har rundt 150 ansatte. Nå permitteres de aller fleste.
Les mer om:

Kommunen oppmodar folk om å halde seg unna bysentrum og kjøpesentra

Målingar i mobilnettet tyda på at mange menneske oppheldt seg i Ålesund sentrum og kjøpesenterområdet Moa laurdag formiddag. Kommunen sende sms til alle og bad folk halde seg heime.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Det er ikke sunt å kun lese om korona. Okay, Spellemannprisen blir lei. Men heldigvis stanser ikke viruset norske artister når det kommer til å gi ut musikk. Her er et utvalg av dagens friske slipp. Martin Hazy «Tar kvelden» Westcoast shit! Den arbeidsnarkomane Full Effekt-stjernen fra Dårlig Vane gjør sin ting ekstra catchy. Du vet allerede at Martin visje gå hem når andre folk tar kvelden. Produsert av Nado.   Emilie Nicolas «Who’s Gonna Love You» WOW. Stilig, ny vibe fra den dyktige godsnuten – med sertifisert stjernelag bak spakene.

Opnar barnehagar og skular for barn av folk som er nøkkelpersonell

Tidlegare i ettermiddag var det klart at regjeringa innfører strenge tiltak for å redusera smittespreiing. Stengjer fram til 26.mars Det betyr blant anna at skular og barnehagar stengjer fram til 26.mars, men at barn av personar som blir rekna som nøkkkelpersonell får tilsyn i sine respektive barnehagar og skular. Det gjeld barn i barneskule-alder, altså til og med 4.klasse og barnehagebarn. Fleksibelt i morgon I Suldal har kommuneleiinga i ettermiddag site i møte om situasjonen og nå, seint i ettermiddag, er planen f

Diskuterte samlingsplassane i dag, men har ikkje tatt noko avgjerd ennå

Dagens møte mellom rådmannen og einingsleiarane resulterte ikkje i noka sikker avgjerd om bruken av Kulturhuset og Suldal Bad. Men rådmann Øyvind Valen seier det mest sannsynleg blir ei eller anna form for avgrensing på bruken. Må beslutta før helga Han seier dei respektive leiarane nå jobbar vidare med spørsmålet og at morgondagen truleg vil bringa ei avklaring.
Les mer om:

Kommunen har sett krisestab og følgjer situasjonen tett

Per nå er det framleis ikkje påvist korono-smitte i Suldal, og ingen er heller ikkje testa.

Reggaetonens nye frelser

Den både elskede og utskjelte reggaeton-sjangeren har blitt stueren, og ingen viser dette bedre akkurat nå enn Bad Bunny.
Les mer om:

Fans frykter for livet til Post Malone: – Minner om Amy Winehouse

Går det bra med Post Malone? Mange stiller seg dette spørsmålet i dag. Austin Richard Post har på få år blitt en av verdens største artister. Men penger og popularitet kommer ikke uten ulemper. Post Malone har et hella hektisk turnéliv. Sist vi så 24-åringen i Norge fløy han rett til New York etterpå for en prisutdeling, før han satte snuta tilbake mot Europa noen timer senere.

LESARBREV: Kva er ein kjernefamilie?

Eg stussar over Suldal Bad sitt familiebillett-tilbod i helga. Nå i førekant annonserer badet på Facebook om jubileumshelg, og i samband med den årlege Statkraftcupen i Suldalshallen, eit billett-tilbod til kjernefamilien. Men kven går under denne kategorien? Eg var innom Suldal Bad sist veke. Då hadde eg med meg to barn og den eldste guten min på 17 år (som går som vaksen sjølv om han ikkje er det). Me var fire stykk.

Samsaya: Masken skal av!

Det fargerike utestedet Dattera til Hagen på Grønland i Oslo er ramme for samtalen med artisten, produsenten og skuespilleren Samsaya. Hva skjer når du skriver låter? Kommer teksten eller melodien først? – Det kommer samtidig, sier Samsaya bestemt. – Jeg skriver ikke bare for å skrive, men jeg skriver når det er noe jeg opplever eller føler.