Nyheter om Bad


Disse artistene opptrer på Spellemann

Det melder statskanalen i en pressemelding fredag morgen. Boy Pablo, Fay Wildhagen, Amanda Delara, Odd Nordstoga, Thea Hjelmeland, The Good The Bad & The Zugly, Christian Ihle Hadland, Sigrid, The Northern Belle, Ina Wroldsen, Johanne Flottorp, Anders Erik Røine, Emir, Ingeborg Oktober og Harpreet Bansal kommer til å opptre under den direktesendte prisutdelingen. Samtilige opptredende artister er nominert til Spellemann. LES OGSÅ: Stort intervju med Aurora. – Norske musikere leverer i verdensklasse, se bare på det året det har vært for landets musikkbransje!

14-åring døde mens hun brukte mobilen i badekaret

Yulia Vysotskaya (14) ladet mobiltelefonen mens hun tok et bad. Det fikk fatale konsekvenser.
Les mer om:

Britiske politikarar bad Amazon fjerne Breivik-manifestet – no er det ikkje lenger tilgjengeleg

Britiske politikarar og aktivistar tok eit oppgjer med nettgiganten Amazon i kjølvatnet av terrorangrepet på New Zealand. No har Amazon fjerna manifestet til Anders Behring Breivik.

Nå gjør dette firmaet Hvalstrand-comeback

Asker kommune satser på Sult og tørst AS som nye drivere av Hvalstrand Bad. Firmaet har tidligere drevet stedet i 15 år.
Les mer om:

Mann døde etter bad i varmt vann: Tidligere ansatt sluttet på grunn av arbeidsforholdene

FÆRDER (VG) En tidligere ansatt ved Oserødmyra bofellesskap i Færder sluttet i 2015 i protest etter et varsel om arbeidsforholdene. I februar i år døde en beboer ved samme bofellesskap etter et bad i glovarmt vann.
Les mer om:

Stevie Wonder med klar oppfordring i Michael Jackson-saken

– Han døde, han er død. La oss bare håpe at vi kan viderebringe den arven av inspirasjon han har etterlatt seg til mange barn, mange mennesker, sa Stevie Wonder til TMZ. Stevie Wonder jobbet sammen med Michael Jackson ved flere anledninger. LES OGSÅ: Slik blir Oslos nye kulturarena. De var begge i stallen til Motown, skrev låter sammen iblant, og sang på We Are The World i 1985.
Les mer om:

Emily Ratajkowski og ektemannen slepes på nettet

Upopulære leietagere på Manhattan. Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard skal til sammen være gode for nesten 20 millioner dollar (170 millioner kroner). Og de bor bra. Super(ish)modellen og filmprodusenten eier et hus i Echo Park i Los Angeles og leier en stor leilighet i Noho på Manhattan. Ifølge New York Post har loftsleiligheten på Manhattan blitt en særdeles god deal for ekteparet. Husleien er på 4900 dollar (42 000 kr) i måneden, men Emily og Sebastian har angivelig ikke betalt for leie siden 2017.

Nicki Minaj ville stjele baby i Oslo – se søt snutt!

Begynner Nicki Minaj å bli verpesyk? Da 36-åringen gjestet Tidals hovedkontor i Oslo mandag var business på agendaen, men rapperen tok seg også tid til å hilse på de ansatte. Spesielt én cutie stjal oppmerksomheten til Nicki – se video nedenfor. Miss Minaj sier at hun er «obsessed» med småbarn, og i Instagram-captionen spøker hun med å «risikere alt» og bare stikke av med babyen. Heldigvis leverte hun den tilbake – se video via Nickis Insta: View this post on Instagram Stopped by the @tidal headquarters in Norway yesterday & it was worth every second.

Fire vil drive Hvalstrand Bad

Fire kokker vil koke på Hvalstrand Bad. Kommunen legger opp til en rask prosess, slik at maten kan være varm tidlig i mai.
Les mer om:

Mann omkom etter bad i varmt vann: Kvinne siktet

En kvinne i 30-årene er siktet for brudd på helsepersonelloven etter at en mann i 50-årene omkom etter bad i glovarmt vann i en omsorgsbolig i Færder kommune.
Les mer om:

Nicki Minaj «ville stjele baby» under Oslo-besøket

Hun vier besøket på Tidal, som hun muligens fremdeles eier tre prosent av (det fikk ingen journalister slippe til og spørre henne om), hele to poster hashtagget med strømmetjenestens navn. De to filmsnuttene er oppe i over 3,5 millioner visninger på bare de fire første timene.

Mann døde etter glovarmt bad – innfører strakstiltak

Færder kommune ettermonterer temperaturlås i alle institusjoner og boliger som kommunen har ansvar for, melder VG.
Les mer om:

Fylkeslegen åpner tilsyn etter at beboer døde etter bad på omsorgsbolig

Fylkeslegen åpner tilsynssak etter at en mann i 50-årene døde etter å ha blitt badet i glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold.
Les mer om:

- Det lønner seg sjelden å pusse opp kjøkken eller bad før man skal selge huset

Ofte får jeg spørsmål om hva som anbefales å gjøre i boligen før den legges ut for salg. Et godt salg skyldes som oftest at selgerne har vært godt forberedt.
Les mer om:

Mann døde etter glovarmt bad – familien reagerer på fylkeslegens uttalelser

Fylkeslegen sa at mannen ikke var i stand til å si fra om at vannet var for varmt. Nå beklager han uttalelsen.
Les mer om:

SUP året rundt

Pianist Aksel Kolstad har funnet sin idyll på Nordstrand bad
Les mer om:

Aksel Kolstad bruker fjorden hele året: - Nordstrand minner på mange måter om de karibiske øyer

Pianist Aksel Kolstad drømte lenge om å flytte til Nordstrand, nå bor han tettest mulig på Nordstrand bad.
Les mer om:

Mannen som døde etter bad i glovarmt bad ble senket i karet med heis: – Dette er bare tragisk

Politiet etterforsker blant annet om temperaturregulatoren var overstyrt.
Les mer om:

Mannen som døde etter bad i glovarmt bad ble senket i karet med heis: – Dette er bare tragisk

Politiet etterforsker blant annet om temperaturregulatoren var overstyrt.
Les mer om:

Mann som døde etter glovarmt bad ble senket i vannet med heis

En heis for bevegelseshemmede pasienter ble brukt da mannen som døde etter å ha blitt badet i en omsorgsbolig, ble senket i det svært varme vannet.
Les mer om:

Interessa for forbetringsforslaga

Kontrollutvalet kling kanskje både strengt og litt løyndomsfullt. Utvalets oppdrag er krevjande, men overhovudet ikkje mystisk. Mandatet er å sikra tillit til at kommunens oppgåver blir løyste på beste vis, og i samsvar med lovar og reglar.
Les mer om:

Nå skal Løten helsetun oppgraderes

I løpet av 2019 starter rehabiliteringen av Løten helsetun. Ett av målene er at alle beboere skal få eget bad.
Les mer om:

Full stopp på Suldal Bad

Utbyggingssjef Lauritz Lauritzen i Suldal kommune seier til avisa at entreprenøren har lagt ned arbeidet og grunngjev det med at dei ikkje har fått betalt for arbeidet dei har gjort. Kommunen på si side meiner dei har to grunnar til å halda pengar igjen: At dei som byggherre nå har krav på å ilegga entreprenøren maks dagsbøter og at det rår stor usikkerheit om kvaliteten på utbetringa av flisleggingsproblema.
Les mer om:

Beefen mellom Eminem og MGK er tilbake? Se video

Marshall er fortsatt sint på Colson. Under Eminems konsert i Australia i kveld kalte han MGK for en «kukksuger». I snutten nedenfor svarer Em nei når folk ønsker seg disselåten «Killshot»: – I would, but I can’t give that cocksucker any more fucking life… Make some noise for your fuckin’ selves and make nothin’ for MGK. Fortsetter nedenfor videoen.   View this post on Instagram   A post shared by 730.no (@730no) on Feb 20, 2019 at 11:38am PST Machine Gun Kelly, som er signert til Puff Daddys label Bad Boy, kan du forøvrig nyte som Felix i Netflix-blockbuste
Les mer om:

Kunstens bad boy nyter seg selv

Sex, dop og billedkunst var den potente miksen Bjarne Melgaard slo igjennom med på nittitallet. Hva nå?
Les mer om: