Nyheter om Bad


– Jeg tror man kan telle på én hånd hvor mange leiligheter i den prisklassen som noensinne er solgt i Tønsberg

To soverom, to bad. Det koster om du vil sikre deg toppleiligheten på Kaldnes. Prisforlangende: 15 millioner kroner.
Les mer om:

Albert fikk bygd nytt bad for tre måneder siden – nå må alt rives

For tre måneder siden brukte Albert Molid Domaas 200.000 kroner på å pusse opp badet. Nå må han ut med ytterligere 250.000 kroner. – Alt som kan være feil, er feil, sier rørleggermester Stian Leidland hos Aquaflis Comfort Ski.
Les mer om:

Innfører fotoforbud og aldersgrense

Etter flere uønskede hendelser innføres det fotoforbud på Råholt bad. Det blir også tiårsgrense for å bade alene.
Les mer om:

Russebussen "Bad Italian" er inspisert: Full av glasskår, men seta er heile

Russen i "Bad Italian" har fått konstatert at det ikkje er omfattande skadar inne i bussen.
Les mer om:

Innstiller på flytting til Sand

Om få år blir ungdomssteget i Øvre Suldal mikroskopisk. Rådmannen meiner flytting til Sand skule må til frå og med 2021 og vil løysa reiseveg-problemet med direkteskyss. På tvers av høyringssvara Innstillinga går på tvers av alle høyringssvar; samarbeidsutvalet, grendeutvalet, elevrådet og klubben ved skulen vil alle at ungdomssteget blir i bygda. Alternativa om delt veke mellom Nesflaten og Sand og det å flytta til Røldal er parkerte. Det er kommunestyret som har bede rådmannen om å vurdera framtida til ungdomssteget på Nesflaten.

Politikerne økte budsjettet for Tromsøbadet: - Det å bygge bad og renovere bad, er det vanskeligste man gjør

Politikerne så ingen andre utveier enn å øke ramma for Tromsøbadet.
Les mer om:

Pågrepet mann siktet for tyveri fra "Bad Italian"

Den unge mannen som ble pågrepet i en væpnet politiaksjon i Egersund mandag, er siktet for tyveri fra og for skadeverk på russebussen "Bad Italian".
Les mer om:

"Bad Italian"-russen: Frykter at to års arbeid er ødelagt

Dalane-russen på bussen "Bad Italian" har jobbet i to år med prosjektet. Nå kan hærverk ha satt en stopper for bussen før den hadde kommet ordentlig i gang.
Les mer om:

Suldal har ikkje bestilt jod-tablettar endå

I desember i fjor bad Helsedirektoratet og Statens strålevern kommunane om å bestilla jodtablettar. Så langt har ikkje Suldal kommune gjort det. Dei er i selskap med over halvparten av landets kommunar. Atomtablettar NRK Rogaland melde i går at fleire atom-ubåtar langs kysten har auka faren for atom-ulukker.

Roma-presidenten bøtelagt

Roma-president James Pallotta må betale en bot på 500 euro, altså rundt 5000 kroner, etter at han feiret litt for mye da laget hans slo ut Barcelona i Champions League i går kveld. Palotta tok seg nemlig et bad fullt påkledd i en av de historiske fontenene i den evige stad, melder nyhetsbyåret AP. Noe Roma-fansen synes var veldig festlig, men det synes ikke politet.

Roma fikk bot for ellevill feiring

Få trodde det ikke var mulig. Barcelona skulle cruise inn til enkelt avansement i Champions League i returkampen mot Roma. Det hele endte med et historisk bad i romerbyen. Roma-president James Pallotta hadde vel også gitt opp håpet får tirsdagens kamp. Kanskje ikke så rart at den ellers så sindige presidenten tok magaplask ut i en av byens fontener. Historiske fontenen på Piazza del Popolo. Velegnet arena for turister og fotball-presidenter. Fullt påkledd i finstasen ryggsvømmet han rundt til fansens store glede. Tydeligvis finnes det noen i by-administrasjonen som ikke delte fotballgleden.

Rister på hodet av «Broen»-bråket: - Blåst ut av proporsjoner

I «Killing Eve» er Kim Bodnia (52) tilbake som bad guy.
Les mer om:

Premier League var allerede avgjort, men så kom andreomgang

Spennende at Manchester City valgte å starte uten spiss på banen i dag når seriemesterskapet skulle avgjøres. Men Manchester United manager Jose Mourinho kontret lett med å stille uten forsvar. – Vel det var første omgang! Før dagens kamp hadde Manchester City 84 poeng, mens Manchester United hadde 68.

Vil ikkje tilgi nedlegging av 2 Øst

For Guds skuld, ikkje steng 2 Øst, bad kolspasient Tone Thostensen. Men andre nestleiar i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Sveinung Stensland, kunne ikkje lova nokon ting.
Les mer om:

Arne (68) i Geitvågen: - Ei hytte på hjul gir utrolig mange muligheter

Ved Geitvågen Bad og Camping i Bodø brukes påsken til å gjøre området klar for sommersesongen, men også til å drikke kaffe og spise kvikklunsj.
Les mer om:

Suldal Bad tar form

Nytilsett driftsteknikar ved Suldal Bad, Steinar Hetland, medgir at Suldal Bad ligg litt etter tidsskjemaet, men håper på at dei skal komma i mål til rett tid. Fredag morgon er det hektisk aktivitet både inne i nybygget og på utsida. Opp mot 20 arbeidarar er for tida i sving med å få alt ferdig. Lærer bygget å kjenna Hetland, opphavleg haugesundar, flytta med familien sin til Suldal og til jobb som bil-mekanikar på Norsk Stein.

Nå skal 8.-klassingene i Inderøy bade i Steinkjer

De 170 8.-klassingene i Inderøy får fra høsten av svømmeundervisningen i Dampsaga bad.
Les mer om:

Helse Nords Bad Guys of Good Guys

Les mer om:

– Sjøbodene skulle aldri vært godkjent

Sjøbodene har to rom, smårutete vinduer, komplette bad og lading til elbil. Det var absolutt ikke det kommunepolitiker Anne Mitsem Borgersen så for seg da de godkjente reguleringsplanen. – Det skal se ordentlig ut, er svaret fra arkitekten.
Les mer om:

Feirer femårsdag med overskudd og gratis bad

Etter fire år med underskudd, gikk Aquarama for første gang i pluss i 2017. – En milepæl, mener daglig leder.
Les mer om:

Usikre på organiseringen av Dampsaga Bad

Dampsaga Bad og Kulturbygg AS skal omorganiseres, men politikerne er ikke trygge på løsningen som foreslås.
Les mer om:

– Jeg kunne rett og slett ikke si nei til denne jobben(pluss)

Geir Mule (46) slutter som daglig leder i Dampsaga bad og kulturbygg for å bygge opp et helt nytt badeland i Orkanger.
Les mer om:

Giske ville at Ap skulle si nei til Acer

Aps avgåtte nestleder Trond Giske deltok i den interne partistriden om EUs energiunion. Der gikk han imot partileder Jonas Gahr Støre og bad partiet si nei til Acer.

Slik blir nye Manglerud bad

Nye Manglerud bad og aktivitetshus skal etter planen være ferdig til juni 2021.
Les mer om: