Nyheter om Bad


Torer ikkje lova bade-opning før jul

Suldal Bad er nå inne i test-perioden, men håpet om opning den første helga i november, er ute. Kaldt vatn i forventingane I dag viste rådmann Øyvind Valen det ferske formannskapet bilde frå badeanlegget der dei tilsette nå testar ut alle system og fasilitetar.

K-pop-stjerne funnet død

K-pop-fans over hele verden sørger. I dag ble det nemlig kjent at Choi Jin-ri alias Sulli er død, 25 år gammel. Sulli var mest kjent som medlem av jentegruppen f(x), som hun forlot i 2015.

Se Metallica-stjernens sønn spille med farens gamle band

Eplet faller ikke langt fra stammen! 30 år etter at Metallica-bassist Robert Trujillo sto på scenen med Suicidal Tendencies for første gang var det i helgen sønnen Tye sin tur til å trakte bassgitaren med samme band. 15 år gamle Tye Trujillo steppet inn for den faste bassisten Ra Diaz, og det var tydelig at han har gått en solid skole på hjemmebane.

«Breaking Bad»-filmen vi ikke trengte

Men den er heldigvis ikke «Breaking Bad 2: Breaking Badder».
Les mer om:

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør

TV-filmanmeldelse «El Camino: A Breaking Bad Movie»: Brukbart bonusspor

«Breaking Bad» er TV-serien som ikke ville dø. Vi har allerede «Better Call Saul». Her er filmen om Jesse Pinkman.
Les mer om:

T.I. skammer seg over å ha signert Iggy Azalea – Iggy svarer

Det er ekstremt sjelden at australske (eller europeiske) rappere får store amerikanske kontrakter. Men i 2011 ble Iggy Azalea signert av T.I. til hans label Grand Hustle. I dag angrer ringreven på dette. – Jeg ser fortsatt aktivt etter en kvinnelig rapper som kan gjenopprette tabben med Iggy Azalea, sier T.I. alias Tip til The Root. – Det har kastet en skam over mitt ettermæle når det kommer til å være sjef (i musikkbransjen).

Nå har me svar på kven personane på det hundre år gamle bildet er

I sist avis bad me lesarane hjelpa Johannes Hjorteland med å få greie på kven som er på dette bildet. Torunn Straabø på Suldalsosen har full kontroll på den saka og kan fortelja kven som er på det hundre år gamle bildet: F.v. står Johanna Hjorteland, f.1902 og gift Tjøstheim. Karen med hesten er Johannes Bergjord, fødd i 1890 og ved sida av han Steinvor Hjorteland, f 1893 og gift Bergjord og ho held Josef Bergjord, som blei fødd i 1918.
Les mer om:

Nesten ferdig, men …

For ein månad sidan levde endå håpet om å kunna opna Suldal Bad til haustferien, men slik gjekk det ikkje. Den nye storstova på Eide er svært nær heilt klar, men kommunen er endå ikkje fullnøgde med reingjeringa. Framleis på hælane Nå håper utbyggingssjef Lauritz Lauritzen i Suldal kommune å kunna opna dørene i månadskiftet oktober/november, og han legg ikkje skjul på at det er stress å framleis ha eit prosjekt som er på hælane. – Me jobbar iherdig, og onsdag er det ferdigsynfaring.

Vindkraftmotstandar: – Eg blir nekta taletid av ordførar

Då Bård Fløde bad om 10 minutt for å orientere kommunestyret i Selje om vindkraftplanar, sa ordføraren blankt nei. Det tolkar vindkraftmotstandaren som knebling av demokratiet.
Les mer om:

Utsett pga ultras-risiko

Kosovos EM-kvalifiseringskamp i fotball mot Russland er utsett på grunn av fare for bråk, melder prostinernational.com. Kampen skulle etter planen blitt spela i dag. Men Russland bad om at kampen må utsetjast på grunn av frykt for samanstøytar mellom russiske og serbiske såkalla ultras – grupper som møter på kampar berre for å lage bråk. I dag godkjende UEFA utsetjinga, også med bakgrunn i at det søndag skal vere val i Kosovo. Kampen har ikkje fått nokon ny dato. Kosovos medlemskap i UEFA er omstridt, og serleg har Serbia sett seg imot Kosovos staus som eige land med eige landslag.
Les mer om:

Klagde på bryllupsfesten på Langesund bad: Nå har partene inngått hemmelig forlik

LANGESUND: Katharina og Marius Simensen var alt annet enn fornøyd med bryllupsfesten de avholdt på Langesund bad i sommer. Etter at også TV2 hjelper deg tok tak i saken, har nå Lars Rise inngått forlik med brudeparet.
Les mer om:

Stillestående og uforløst: Musikkanmeldelse Nick Cave and The Bad Seeds «Ghosteen»: This is a sleeping song

Stillestående og uforløst konseptalbum om livets store spørsmål.
Les mer om:

Stillestående og uforløst: Musikkanmeldelse Nick Cave and The Bad Seeds «Ghosteen»: This is a sleeping song

Stillestående og uforløst konseptalbum om livets store spørsmål.
Les mer om:

Stillestående og uforløst: Musikkanmeldelse Nick Cave and The Bad Seeds «Ghosteen»: This is a sleeping song

Stillestående og uforløst konseptalbum om livets store spørsmål.
Les mer om:

6 strategies for avoiding cloud vendor lock-in

A credible threat of defection can help you leverage competitive pricing opportunities and escape long-term relationships gone bad.
Les mer om:

Sikret seg småbruk for 2,5 millioner: – Har sett etter et sånt sted i tre år

Et våningshus fra 1778 med provisorisk bad skremte ikke interessentene. Småbruket ble solgt for godt over prisantydning.
Les mer om:

Byrådets budsjettforslag for 2020: Endrer eiendomsskatten, styrker skolene og øker avgangene på trikk, buss og T-bane

Byrådet vil senke bunnfradraget på eiendomsskatten, styrke kollektivtrafikken og skolene. Lokale tiltak som sykkelfeltet i Langbølgen og Manglerud bad er fortsatt prioritert.
Les mer om:

Anklages for å bruke garasjen som ulovlig leilighet, svarer slik: – Det er ikke uvanlig å ha verken kjøkken eller bad i en garasje

I en bygning godkjent som garasje skal eieren av bygget ha leid ut den såkalte «leiligheten». – Helt ulovlig, men dessverre ikke helt uvanlig, sier kommunen. – Misforståelser, sier eieren selv.
Les mer om:

Netflix med ny «Breaking Bad»-trailer

Se traileren øverst i artikkelen. «El Camino: A Breaking Bad Movie» har premiere på Netflix allerede 11. oktober. Filmen er skrevet og regissert av «Breaking Bad»-skaper Vince Gilligan og på produsentsiden finner vi Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer og skuespiller Aaron Paul. Foto:Mark Davis | AFP | NTB Scanpix«Breaking Bad»-stjernene Aaron Paul og Bryan Cranston. The post Netflix med ny «Breaking Bad»-trailer appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

21 bilister på Mosseveien fikk en dyr start på tirsdagen: – De fleste er angrende syndere

Trafikkpolitiet gjennomførte i dag en rutinekontroll med fokus på mobilbruk og kjøring i kollektivfeltet like ved Nordstrands bad. Det ga resultater.
Les mer om:

Nick Cave & The Bad Seeds slipper nytt album i neste uke

Nick Cave har nettopp annonsert et nytt album, Ghosteen, med lansering allerede i neste uke. Nyheten ble sluppet på nettstedet The Red Hand Files, hvor Cave selv svarte på spørsmål fra fansen. Da en fan stilte Cave spørsmål om når det kunne ventes et nytt album fra Nick Cave & The Bad Seeds, svarte den legendariske artisten: «Du kan forvente et nytt album i neste uke». LES OGSÅ: Netflix deler «Breaking Bad»-klipp. Videre avslørte han at Ghosteen er et dobbeltalbum bestående av ti låter. The post Nick Cave & The Bad Seeds slipper nytt album i neste uke appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Netflix deler nytt klipp fra «El Camino: A Breaking Bad Movie»

«El Camino: A Breaking Bad Movie» har premiere på Netflix allerede 11. oktober. Filmen er skrevet og regissert av «Breaking Bad»-skaper Vince Gilligan og på produsentsiden finner vi Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer og skuespiller Aaron Paul. LES OGSÅ: «Game of Thrones» tronet under Emmy-utdelingen. Se det rykende ferske klippet øverst i artikkelen. Foto:Mario Anzuoni | Reuters | NTB ScanpixSkuespillerne Aaron Paul og Bryan Cranston fra serien «Breaking Bad» under Emmy-utdelingen i Los Angeles 22.
Les mer om:

Se første trailer til El Camino: A Breaking Bad Movie

OPPDATERT: Etter to teasere kom den første fulle El Camino: A Breaking Bad Movie-traileren i dag. Vi får blant annet se en pjuskete Jesse Pinkman på flukt, men snutten serverer lite informasjon om filmens handling. Hele traileren – eller om du vil; den lange teaseren – er akkompagnert av «Black Water» med Reuben and the Dark.

I fire dagar bad dei sjukehuset undersøkje mora grundigare - den femte dagen døydde ho

Då familien til slutt blei høyrt, var det for seint for den 60 år gamle kvinna. No fryktar dei at alvorlege feil kjem til å skje igjen.
Les mer om: