Nyheter om Bad


Her blir det motell med 48 rom og alt er under full produksjon i Kina

NOTODDEN: Det går i turbofart med det nye motellet på Notodden. I juni skal 48 rom med bad stå klart. Ytterligere to byggetrinn ligger på tegnebrettet.
Les mer om:

Bygger modul-motell til 30 millioner

Det går i turbofart på Merde. I juni skal 48 rom med bad stå klart. Ytterligere to byggetrinn ligger på tegnebrettet.
Les mer om:

Budsjetter, boligbygging og bad på kartet

Bydelsutvalgene i vårt distrikt møtes i kveld og den store saken på kartet er budsjett for 2019.
Les mer om:

Søv med mobilen på nattbordet for å få nok vakter

Kommunestyret bad i november om at det blir laga ein handlingsplan for heiltidskultur i nye Ullensvang kommune. Fagforbundet i Odda, ber kommunen ta tak alt før samanslåinga.

Hundrevis har lastet ned aktivitetskortet

Allerede fredag hadde over 500 barn og unge lastet ned aktivitetskortet fra Asker kommune, men på Risenga bad var det få som hadde brukt kortet lørdag formiddag.
Les mer om:

Mistenkt for promillekjøring

Ein mann i 50-åra er mistenkt for promillekjøring etter å ha blitt stoppa på Krossmoen natt til laurdag. Ingen blei tatt då politiet bad folk blåsa på Eie laurdag morgon.
Les mer om:

Suldal Bad badeklart i februar

Morgonbadarane kan boltra seg frå klokka 6.30 til 8.30 tre av kvardagane. Publikumsbadinga føregår tysdag til og med fredag på ettermiddagstid. I helgane kan publikum bada både laurdagar og søndagar. Folkehelsebadet er ope på dagtid i vekedagane.

Peparkakebyen opna

Museumsdirektør Anna Ehrhardt skrytte av alle husbyggjarane for det imponerande arbeidet som ligg bak byggverka som nå står på Kulturhuset. Kilovis med søtsaker Fleire av arkitektane og ingeniørane stod ringside då Ehrhardt starta toget som markerer at nå er årets peparkakeby offisielt opna. – Har mange av dei her nå laga noko til byen, spurde Ehrhardt før ho trykte på knappen. Fleire hender kom i vêret. Årets by har så mangt. Her finn ein Suldals eldste bygning, Guggedalsloftet, og yngst Suldal Bad. Lafteteknikk og funkis, alt i søte konstruksjonar.
Les mer om:

Stiftelsestilsynet vil stoppa millionutbetalinga som kraftlaget bad folk halda kjeft om

Tusen straumkundar ventar på å få dela 310 millionar kroner etter fusjon. No kan dei enda opp med å måtta sjå langt etter pengane.
Les mer om:

Svømming i vinterkulde(pluss)

Åtte minusgrader i lufta er inga hindring for å ta seg eit bad når det er 37 grader i vatnet.
Les mer om:

Rådgjevingsselskap i Klepp konkurs, krav i buet på 560.687 kroner

Det var staten ved Skatt Vest og Skatteoppkrevjaren i Sandnes som bad om at Summasummarum økonomi AS, som har hatt postadresse Klepp, blei slått konkurs.

Dembele kritiseres av Barcelona-spillere

Kritikere har sagt at unggutten Ousmane ikke har klart å tilpasse seg overgangen til Barcelona etter å ha briljert i Bundesliga for Dortmund. Tull, sier Luis Suarez, som mener det ligger på noe helt annet. Dembele har fått merkelappen Barcelonas badboy.

Bad om meir pengar til kyrkja(pluss)

Kristian Fuglseth (Folkelista) skulle gjerne sett at Hareid fekk inn i igjen i budsjettet 3 millionar til opprusting av kyrkja.
Les mer om:

Kraftlag bad medlemmane halde kjeft om millionutbetalinga dei kan få

Tusen straumkundar kan få 310 millionar kroner på deling viss det lokale kraftlaget blir lagt ned. Politikar meiner selskapet prøver å lura styresmaktene. – Sludder, svarar styreleiaren.
Les mer om:

Synspunkt: Må finne bassengløsning

I hele år har Fauske kommune stengt kommunale idrettsanlegg som Fauskebadet, Sulitjelma bad og Fauske idrettshall i skoleferiene. For å spare penger....
Les mer om:

Blir ikke definitivt ikke med klubben ned

Start har blitt klubben alle ønsker skal rykke ned igjen til OBOS-Ligaen, spesielt Odd sin hovedtrener Dag-Eilev Fagermo har den holdningen. – Det er Start sin pengebruk som presser andre klubber til å bruker over evne som irriterer.  Da Kjetil Rekdal overtok Start i sommer var situasjonen fullstendig håpløs, det var bare de mest optimistiske sørlands-patrioter som trodde det var mulig.

Milliardkjøp gidder ikke trene, fester og spiser usunt

I fjor sommer hentet Barcelona Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund for 105 millioner euro pluss bonus som en erstatning for Neymar som forlot klubben til fordel for Paris Saint-Germain. – Kortversjonen, det har gått dårlig. På mandag gadd han ikke møte opp på trening og naturlig nok er han ikke med i troppen til Barcelona i morgendagens møte med Real Betis.

Breaking Bad blir spillefilm

Serieskaper Vince Gilligan lager spillefilm i Breaking Bad-universet. Men det kan bli uten hovedpersonene Bryan Cranston og Aaron Paul. – Vær så snill, ikke gjør det, mener The Guardian.
Les mer om:

Nå kan du oppleve noe helt nytt på Farris Bad

Fredag åpnet Nordens første eventbadstu i Larvik. På plass var fire internasjonale badstumestere i verdensklasse.
Les mer om:

Nå kan du oppleve noe helt nytt på Farris Bad: – En helt unik blanding av velvære og show!

Fredag åpnet Nordens første eventbadstu i Larvik. På plass var fire internasjonale badstumestere i verdensklasse.
Les mer om:

Will Smith deler gode nyheter på Instagram

– Det er helt vilt! Det er offisielt! «Bad Boys 3» kommer til å skje! sier Will Smith, godt oppbacket av medspiller Martin Lawrence, i videoen som bekrefter tredje runde ut for politietterforskeren Mike Lowrey og makkeren Marcus Burnett. Bekreftelsen ble tatt godt imot av Smiths 24,4 millioner følgere på Instagram, der videoen er vist 6,5 millioner ganger på under ett døgn. – Det var den første filmen jeg og han som nå er ektemannen min så sammen.

Åpent møte om Aasta Hansteens vei 2: Bad-planene begynner å ta form

Stovner bad, Omsorg+ og eventuelt et nytt bydelshus er alle planer for Aasta Hansteens vei 2. Slik det ligger an nå er badet det man vil se først.
Les mer om:

Bad Boys For Life! Nå bekrefter duoen den nye filmen

Se video.
Les mer om:

Bad om hjelp til å løse sykepleierkrise

Steinar Dyrli (SV) ba om drahjelp fra Agder-topper for å få Universitetet til å sørge for mer desentralisert sykepleieutdanning.
Les mer om: