Nyheter om Bad


Kid Cudi & Eminem teamer opp på The Adventures of Moon Man & Slim Shady

Eminem velsigner Kid Cudi med et vers. Det startet med at Cudder alias Mr. Rager twitret Marshall Mathers alias selverklærte Rap God i mai og ba om hjelp. Noe Eminem ikke fikk med seg før Lil Wayne fortalte ham det. @Eminem rap God.

Fullbooket hotell måtte evakuere: – Glad for at alt gikk så bra

Fredag formiddag gikk brannalarmen på Farris Bad. En elektrisk feil i en lampe skal være årsaken.
Les mer om:

Nicoleta (42) og Andreas (43) sparte flere hundre tusen kroner på å kjøpe utstilt kjøkkenløsning, bad og vaskerom: – Alt må ikke være nytt

Nicoleta og Andreas Arnestad har vært svært kostadseffektive under oppussingen av boligen de kjøpte i Ski i 2017. Deres tips er å kjøpte utstillingsløsninger og bruke Finn.
Les mer om:

Nicoleta (42) og Andreas (43) sparte flere hundre tusen kroner på å kjøpe utstilt kjøkkenløsning, bad og vaskerom: – Alt må ikke være nytt

Nicoleta og Andreas Arnestad har vært svært kostadseffektive under oppussingen av boligen de kjøpte i Ski i 2017. Deres tips er å kjøpte utstillingsløsninger og bruke Finn.
Les mer om:

Gratis svømmekurs på Romsås bad: – Livsnødvendig å kunne svømme

Maren Rismyhr (Rødt) og Mari Rise Knutsen (Rødt) er glade for at barn og unge i Groruddalen får gratis svømmekurs i hele sommer.
Les mer om:

Her må turistene punge ut for å ta seg et bad i havet

Selv om norske myndigheter fraråder reiser til alle land i verden bortsett fra Danmark, står flere ferieland klare til å ta imot turister så fort grensene åpnes igjen. Det kan bli dyrt.
Les mer om:

Truer med å gå til sak mot marina og kreve stans av hele driften

August Hoel hevder Skjebergkilen Marina påførte båten hans store skader høsten 2019 etter uaktsom båtopptak. Nå mener han å ha dokumentert bevis på at AS Høisand Bad ikke driver etter båtprodusenters krav. Og forlanger at hele marinaen stenges.
Les mer om:

Kommunen skal stake ut ny kurs for Dampsaga Bad(pluss)

Kommunestyret i Steinkjer går inn med krisehjelp og redder Dampsaga Bad AS fra skifteretten.
Les mer om:

Politikerne redder Dampsaga Bad fra skifteretten(pluss)

Kommunestyret går inn med 10 millioner kroner i ny aksjekapital i det kommunale Dampsaga Bad AS, samt et rentefritt lån på 13,5 millioner kroner i håp om å redde hele selskapet.
Les mer om:

Skjebnekveld for Dampsaga Bad(pluss)

Kommunestyret i Steinkjer kommune møtes mandag kveld for å diskutere økonomien til Dampsaga Bad.
Les mer om:

BET Awards 2020: Se vinnerlisten og alle opptredene

BET Awards 2020 ble en annerledes affære. Ikke bare grunnet koronaviruset, som gjorde showet til en sosialt distansert, virtuell affære. Årets BET Awards fant sted noen uker etter drapet på George Floyd, og Black Lives Matter satte sitt preg på deler av showet. Se musikkinnslagene nedenfor. Med blant andre DaBaby som gjør Black Lives Matter-remixen av klodens største sommersmash «ROCKSTAR» med Roddy Ricch, Megan Thee Stallion som en frihetskjempende ørkenkriger, Beyonces søskenduo Chloe x Halle i danse-battle mot seg selv, samt artister som Anderson .Paak, Lil Wayne, Summer Walker og Nas. Aman

Midlertidig bad på Økern er klart for byggestart

Med entreprenør på plass er det nå klart for byggestart av det midlertidige badet på Økern. Det vil benttes til det nye Tøyenbadet står klart i 2023.
Les mer om:

Advarer etter algefunn: – Ikke bad her!

Kommunen fraråder bading i Revovannet.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk som gjør sommeren enda varmere! Mens vi krysser fingrene for at Ms. Rona ikke blusser opp igjen… 730.no kuraterer et godt og variert norsk musikk-utvalg. Njut kliss nye toner fra hele landet nedenfor. Gabrielle «Sånn som deg» Trenger du sommer-anthem? Vi også. Gabby til unnsetning. Helt ærlig, ingen gjør det sånn som henne. Håper hun tar med denne og spiller på absolutt alle festivaler neste år, slik at vi kan danse av oss COVID-19. Skrevet av bergensdronningen selv, produsert av henne, Anders Kjær og Nicolay Tangen Svennæs.   GABIFUEGO feat.

Lambertseter Bad åpnet med "eget" basseng til familien: - Vi tar smittevern på alvor slik at det er trygt å bade her

Mens mange av svømmehallene i Oslo er stengt, så åpnet Lambertseter Bad dørene for publikum forrige helg med egne tilpassede områder for familier.
Les mer om:

The King of Staten Island er sommerfilmen vi trenger i 2020

Pete Davidson briljerer i hjertevarm og mørk dramedie. The King of Staten Island handler om døgenikten Scott Carlin, som fortsatt bor hjemme hos moren. Scott drømmer om å starte en tatoverings-restaurant (hvor man kan spise mens man ser folk bli tatovert), men bruker mesteparten av tiden sin på å røyke weed med kompisene sine og overtale dem til å få litt under middels tattiser av han. Det er mye som tyder på at denne karakteren er en ubrukelig og trist lasaron. Takk og lov lander han i flere latterlige situasjoner. Scott sliter med tapet av sin brannmann-far som døde da han var syv år.

Bildet forteller alt om situasjonen for Peter: – Vi savner nordmennene!

Etter at grensen til Norge ble stengt, har Boden camping & bad mistet det meste av inntektsgrunnlaget sitt.
Les mer om:

– Bading gir livsglede!(pluss)

Lurer du på hva badetemperaturen er? Sara Fellman bader og måler temperaturen i vannet på Kringstadbukta i Molde året rundt. Svaret deles på instagram for hvert bad.
Les mer om:

Omsorgsarbeider tiltalt for uaktsomt drap erkjenner ikke straffskyld

Omsorgsarbeideren som senket en beboer ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold i februar 2019, erkjenner ikke straffskyld for uaktsomt drap.
Les mer om:

Omsorgsarbeider i retten for uaktsomt drap etter glovarmt bad

Tirsdag starter rettssaken mot en ansatt tiltalt for uaktsomt drap etter et badedødsfall i en omsorgsbolig i Vestfold.
Les mer om:

Manet-år skremmer ikke badegjestene på Nordstrand bad

Det har vært en stor økning i antall maneter i år. Likevel velger mange av gjestene på Nordstrand bad å hoppe fryktløst ut i vannet.
Les mer om:

Travis Scott har kjøpt hus til 226 millioner kroner – se bilder og video

Travis Scott snobber opp i Los Angeles. Stormi Webster får god plass å boltre seg på hos pappa. Texas-rapperen har nå kjøpt et 1550 kvadratmeter stort hus i Brentwood på vestkanten i Los Angeles, ifølge Variety. Kåken til Travis Scott kostet skjorta. 28-åringen, som egentlig heter Jacques Berman Webster II, betalte 226 millioner kroner (23,5 millioner dollar). Eksen til Kylie Jenner får da syv sovrom og 11 bad fordelt over en arkitektur beskrevet som «en moderne yacht». Huset har basseng på 75 fot, gym, badstue, hjemmekino med 15 seter, garasje med plass til 20 biler og et hi-tech vinskap som

Satte opp skjult kamera på leietakers bad – dømt til ni måneders fengsel

En mann i 60-årene er i Oslo tingrett dømt til ni måneders fengsel etter å ha drevet skjult overvåking av leieboernes bad og soverom.

Ingen kø da Adriana (5) plasket Nebben-sesongen i gang: – Å bade er det beste jeg vet!

Endelig kan Nebbusvollen bad i Lillestrøm ønske sine gjester velkommen. Kun 200 gjester kan være innenfor portene, og Adriana Morel Sander (5) var først av alle.

Ariana Grande kjøper feriehus fra Ellen DeGeneres

Ariana Grande har fått seg en ny, koselig getaway-kåk. 26-åringen kjøper huset til Ellen DeGeneres i Montecito, som ligger to timer unna Los Angeles.