Nyheter om BadPopulært badested forurenset av anleggsarbeid

Da ekteparet Arneberg skulle ta et bad i Indre Fiskåvann fredag kveld, ble de rystet over hvor skittent vannet var. – Det skyldes forurensning fra anleggsarbeid, innrømmer Nye Veier.
Les mer om:

Bekreftet: Eden Hazard er ute

Det blir ingen gnistrende debut i La Liga på den tidligere Chelsea-dirigenten. Når arbeidsgiveren har betalt rundt 1 milliard kroner for tjenestene hans, settes dette ikke noe mindre press på belgieren når han blir skadefri. Flere reagerer gjenkjennende med et grin når de hører ordet hamstringskade. Dette gjør vondt og det tar tid. På fredag informerte Real Madrid at belgieren er ute med nettopp en hamstringskade. Les: Liverpool står «uten keeper» mot Southampton Som betyr? Vanligvis går det fort 4-6 uker for spillere med denne type skade er tilbake i spill.

Får ikke solgt Trondheims dyreste bolig - kutter prisen med 3 millioner kroner

Ingen har lagt 25 millioner kroner på bordet for villaen med gullfliser, Versace-logoer og tyrkisk bad. Nå kuttes prisen med 3 millioner.
Les mer om:

Får ikke solgt Trondheims dyreste bolig - kutter prisen med 3 millioner kroner

Ingen har lagt 25 millioner kroner på bordet for villaen med gullfliser, Versace-logoer og tyrkisk bad. Nå kuttes prisen med 3 millioner.
Les mer om:

Sjekk den elleville luksusboligen – nå kuttes prisen med millioner

TRONDHEIM: Ingen har lagt 25 millioner kroner på bordet for villaen med gullfliser, Versace-logoer og tyrkisk bad. Nå kuttes prisen med tre millioner.
Les mer om:

Seks månader utan førarkort og bot etter utforkøyring med slitte dekk

Mannen erklærte straffeskuld og forklarte i retten at bakdekka på bilen han køyrde var ganske slitte. Likevel bestemte han seg for å køyra til Haugesund og forklarer sjølv at han køyrde så forsiktig han kunne, ettersom han var klar over at det var risikabelt. Fekk vannplaning Det regna den aktuelle dagen, og då han kom til Ilsvåg, føretok han ei forbikøyring, fekk vannplaning og køyrde av vegen. Påtalemakta meiner ei bot på åtte tusen kroner og seks månaders tap av førarkortet er ein passande reaksjon.
Les mer om:

Her bader Sophie Elise i fontene-demonstrasjon

I klimakampens navn tok kjendisblogger Sophie Elise og en håndfull andre aktivister fra Extinction Rebellion Norge et bad i en fontene i Arendal.
Les mer om:

Sophie Elise spilte død i fontene i Arendal

I klimakampens navn tok kjendisblogger Sophie Elise Isachsen og en håndfull andre aktivister fra Extinction Rebellion Norge et bad i en fontene i Arendal.
Les mer om:

Kommunen ser to alternativ for Tunet

I vår enda huset, som er næraste nabo til Sand kyrkje, på formannskapets møteagenda. Grendeutvalet hadde då karakterisert det gamle forsamlingshuset som ein «skamplett» og bad kommunen løysa inn huset for å få det fjerna.
Les mer om:

20 sommarspørsmål med Knut Helland

Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Bubil-turistar; når det er kø herfrå til Ropeid veit me det er sommar. Slåtten, lukta av nyslått gras, og at du ser det veks og varmt vêr og grilling. Kva vil du visa fram av Suldal til ein som er her for første gong? – Den flotte naturen vår! Ein tur til Blåsjø og demningane der slår alltid an, og så ville eg sjølvsagt vist dei Hellandstølen. Din favoritt-sommarmat? – Grillmat, alt kan grillast!

Emma Watson og Timothée Chalamet vekker liv i klassiker – her er traileren til Little Women

Vinterens store kinosuksess? På denne tiden i fjor ble det kjent at Emma Watson erstattet Emma Stone i den åttende filmatiseringen av Little Women. Tirsdag kveld er den første traileren her. Little Women følger livene til fire søstre, denne gangen spilt av Saoirse Ronan (Lady Bird), Emma Watson (Harry Potter), Florence Pugh (Midsommar) og Eliza Scanlen (Sharp Objects). I andre roller finner vi blant andre Meryl Streep, Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Lady Bird), Laura Dern (Blue Velvet, Big Little Lies) og Bob Odenkirk (Breaking Bad). PS: Hvorfor var Timothée Chalamet nettopp i Norge?

Sjekk ut Wan-Bissakas første dag på jobben hos United

Det er gammelt nytt, men likevel. Manchester United har selv tatt bryet med å redigere en best of Bissaka da Chelsea ble ydmyket (resultatmessig) på Old Trafford på søndag. For oss så det ikke ut som den tidligere Crystal Palace-spilleren slet nevneverdig med hverken tempo, teknikk eller nerver. Les: Bekreftet: United-spilleren har fulgt anbefalingen Not a bad first day at the office for @AWBissaka #MUFC pic.twitter.com/VXxuzDQ6SF — Manchester United (@ManUtd) August 13, 2019 Dette tegner bra, Solskjær. Les: Bekreftet: Ivan Perisic har signert

Silje Gården Lian pusset opp hele leiligheten for 50.000 kroner: – Jeg elsker å blande nytt og gammelt

Silje Gården Lian har pusset opp hele 2-romsleiligheten sin, inkludert kjøkken og bad. Med god egeninnsats og hjelp fra faren har hun ikke brukt mer enn 50.000 kroner.

Silje Gården Lian pusset opp hele leiligheten for 50.000 kroner: – Jeg elsker å blande nytt og gammelt

Silje Gården Lian har pusset opp hele 2-romsleiligheten sin, inkludert kjøkken og bad. Med god egeninnsats og hjelp fra faren har hun ikke brukt mer enn 50.000 kroner.

Suldal Bad med vått fritids-tilbod etter skuletid

3900 liter vatn i timen renn inn i bassenget nå når det nærmar seg fullt. Tysdag denne veka, etter tolv og ein halv dag, reknar Hetland med at bassenget er fylt heilt opp.

Tottenham oppførte seg som den store bølla i gata

Tottenham fikk det som de ville. På overgangsvinduets siste dag tømte Pochettino Fulham for deres største talent. Ikke noe uvanlig med dette, men måten det ble gjort på har fått noen til å bli fly forbanna. Nestleder hos Fulham, Tony Khan føler seg skikkelig lurt. Fulham fikk riktignok sine rundt 270 millioner kroner, men mistet mulighet til å fylle opp i egen tropp. Les: United ser naturlig nok i retning av Norge for sine talenter -Vi kunne ikke kjøpe noen spillere for avtalen ble forsinket.

Her kan du møte den gode, den onde og den stygge

Tirsdag kveld sparker Tønsberg Filmklubb høstsesongen i gang på Kilden kino. Og det med Sergio Leones klassiker «The good, the bad and the ugly» fra 1966.
Les mer om:

Universal Pictures trekker tilbake The Hunt etter protester fra blant andre Trump

The Hunt skulle ha premiere i USA og Norge i neste måned – men det skjer ikke. Ifølge The Hollywood Reporter annonserer Universal Pictures i kveld at de legger filmen på hylla. I alle fall foreløpig. – Vi støtter våre filmskapere og vil fortsette å distribuere filmer i partnerskap med modige, visjonære, kreative folk, skriver Universal i en pressemelding. – Slik som personene tilknyttet denne samfunnssatiriske thrilleren.

Da de tre jentene kom opp fra vannet var både klær og medisiner borte

Tre tenåringer fra Fredrikstad er i disse dager på besøk i Tvedestrand, og da er det obligatorisk med et bad i Tjenna. Men da jentene var ferdige i vannet var både håndklær, hettegensere og verst av alt - viktig astmamedisin borte.

Hva skjedde egentlig på slutten av Euphoria?

Rue: – I fuckin’ hate this town… 

Jules: – If I could, I’d burn it to the fucking ground.

Lana Del Rey synger for André Øvredal og Guillermo Del Toro – se ny trailer

På fredag har Scary Stories to Tell in the Dark premiere. Skrekkfilmen er regissert av norske André Øvredal (Trolljegeren, The Autopsy of Jane Doe) og produsert av Guillermo Del Toro (The Shape of Water, Pan’s Labyrinth). Historien er løst basert på fortellinger av forfatter Alvin Schwartz. Se også: Topp 7 kinopremierer i august Det har kommet flere trailere fra filmen, men det toppet seg denne uken da Lionsgate slapp en teaser med kliss ny musikk fra Lana Del Rey.  Vel, «kliss ny musikk» er kanskje å ta litt hardt i. New York-sangeren gjør i god Lana Del Rey-stil sin egen vri på en gammel låt
Les mer om:

Åpningen av Tromsøbadet nærmer seg med stormskritt. Her er de første gjestene i bassenget

Allerede 40 minutter før start hadde mange badeglade tromsøværinger møtt opp for å ta et første bad i Tromsøbadet.
Les mer om:

Finn roen i badestamp(pluss)

Med en badestamp får du ditt eget spabad hjemme eller på hytta. Ann Kristin Sørbø (45) fyrer ofte opp stampen for å ta et rykende varmt bad under åpen himmel.
Les mer om:

Spill for galleriet fra Sandnes Ap

BOMPENGER: Å snu innkrevingsretningen på Bybrua skal ikke vedtas den 19.august. Det er nesten fire år siden vi i Stavanger bystyre vedtok dette. Da bad vi fylkestinget om å få gjort dette som en mindre justering i bompengepakken.
Les mer om: