Nyheter om Bad


Kan i verste fall kosta 18 millionar kroner meir enn planlagt

Uavklaringar, forseinkingar og stopp i byggjearbeid er årsakene til at det nå er lite truleg at badeanlegget kan opnast før jul. Utbyggingssjef Lauritz Lauritzen seier til avisa at i verste fall ligg prosjektet nå an til å enda på 148 millionar kroner. Få flisleggarar i sving Etter byggjemøte og synfaring tidlegare denne veka har byggherre Suldal kommune og entreprenøren blitt samde om at grunnarbeidet i hovudbassenget og velværebassenget nå er av ein slik kvalitet at siste del av flislegginga kan utførast. – Det var vore veldig lite framdrift, seier Lauritzen om flislegginga inne.

Fylkesrådmannen innstiller på nei til forskottering av Rødsliane

Det er innstillinga til dagens møte i samferdsleutvalet i fylket. Det var i juni fylkestinget bad administrasjonen utgreia moglegheita for at Rogaland fylkeskommune kan gå inn og ta økomisk ansvar for at den planlagde tunnelen mellom Lovraeidet og Sand kan framskundast. I gjeldande Nasjonal Transportplan (NTP) ligg den inne med 820 millionar kroner, men først i siste del av planperioden som er 2024-2029.

Filmanmeldelse: Bad Times at the El Royale

«Bad Times at the El Royale» er gøy, gal og til tider glimrende. Perfekt popcorn-underholdning.
Les mer om:

DN: Finansministeren fikk nytt bad og peis i hytta hun leier av milliardær

Hytta som Siv Jensen (Frp) leier av Johan H. Andresen, og som hun tidligere har sagt hun pusset opp for egne penger, ble også oppgradert av Andresen, ifølge DN.

DN: Finansministeren fikk nytt bad og peis i hytta hun leier av milliardær

Hytta som Siv Jensen (Frp) leier av Johan H. Andresen, og som hun tidligere har sagt hun pusset opp for egne penger, ble også oppgradert av Andresen, ifølge DN.

DN: Finansministeren fikk nytt bad og peis i hytta hun leier av milliardær

Hytta som Siv Jensen (Frp) leier av Johan H. Andresen, og som hun tidligere har sagt hun pusset opp for egne penger, ble også oppgradert av Andresen, ifølge DN.

Vil åpne Åsenhallen for solabuen

I et nytt prøveprosjekt som starter opp 21. oktober vil kommunen la solabuer drive med uorganisert idrett i Åsenhallen. - Det skal være enkelt for alle, sier seksjonsleder idrett og bad i Sola kommune, Torbjørn Hovland.
Les mer om:

Rom 1225 var Elises hjem i over tre år. Her flytter hun – til det mest moderne som Tromsø kan by på

Hennes nye bad er som klippet ut av en interiørkatalog.
Les mer om:

Oslo øst-Oslo vest 9-0!

Det er antallet kommunale bad åpne for det svømmeglade publikum utenom sommersesongen. - Altfor dårlig, sier "svømmebyråden".
Les mer om:

Flere innbyggere enn Trondheim – null publikumsbad

Etter nyttår er det ingen offentlige svømmehaller som er åpne for publikum på Oslos vestkant. Samtidig bygger Oslo kommune nye bad for over to milliarder kroner - på østkanten.

Dette beskrives i utgangspunktet som et sjarmerende hus, men...

Det 120 år gamle huset på Sorgenfri har ikke bad og beskrives som et totalrenoveringsprosjekt. Prisen gjør imidlertid at selgerne har fått mange henvendelser etter kun få dager på markedet.
Les mer om:

Har åpnet «kinderegg-butikk» for bil, bad og velvære i Fræna(pluss)

Strålende åpning i Malmefjorden mandag, da de tidligere lokalene til Smart Interiør fikk sin «dåp». Bad & Miljø, Fiskarhedenvillan og Molde Autosalg inngår kompaniskap, og det ble markert med kake og blomster.
Les mer om:

Tok seg en dukkert før været tok helt av!

En venninnegjeng gjorde som de ofte pleier: De tok seg et bad på Grønnes!
Les mer om:

Stjernesmell for City i Champions League

Manchester Citys Champions League-turnering fikk en dårlig start da Premier League-mesterene gikk på et overraskende tap hjemme mot Lyon på Etihad. Maxwel Cornet førte de franske gjestene i ledelsen etter at Fabian Delph ikke klarte å stoppe Nabil Fekirs innlegg. City, som er favoritt til å vinne denne sesongens turnering hos noen bookmakere, kom enda lenger bak før halvtid – Lyon-kaptein Fekir scoret fra 25 meter etter at Fernandinho ga bort ballen på egen banehalvdel. Bernardo Silva ga vertene en håp etter å ha blitt prikket ut av Leroy Sane, men City klarte ikke å unngå et første nederlag a

Den nye lederen har store planer for Dampsaga bad(pluss)

Daglig leder Mette Gundersen vil styrke vannaktiviteten, fokusere på opplæringen og oppgradere badstuanlegget i Dampsaga bad.
Les mer om:

Blir det julebad i det nye badeanlegget?

Han hadde håpt at ein revidert framdriftsplan var klar denne veka, der dei siste arbeidesoppgåver med fristar og ein endeleg dato for ferdigstilling var bestemte. Det er den ikkje. Håp om badeklart i 2018 Flokar om flislegging og anna er løyst, og alt utstyr skal vera på plass. Og både han og kommunen forventar nå at det vert sett fart i sluttføringa. Prosjektil as, som har prosjektleiaransvaret, jobbar med å samla tilbakemeldingane frå dei ulike entreprenørar.
Les mer om:

Bjørn Dæhlie selger hyttepalass med seks bad i Trysil

– Faktisk min første eiendomsinvestering, sier skilegenden og investoren.

Innsett bad bror sin om å oppsøkja vitne

19-åringen sona ein dom ved Åna fengsel då han prøvde å senda eit brev til bror sin. I brevet blei broren beden om å kontakta to personar som tidlegare hadde vitna mot 19-åringen.
Les mer om:

– Sarri måtte kjøpe nye møbler. Emery må gå løs på tapetet og pusse opp både bad og kjøkken

TV 2-kommentator tror det vil ta tid før Unai Emery får sving på Arsenal.
Les mer om:

Jensen om baderommet: – Cappelen dukket opp med kvitteringer

BORGARTING LAGMANNSRETT (VG) Eirik Jensen fastholder at Gjermund Cappelen aldri betalte for oppussingen av den tidligere politimannens bad.
Les mer om:

Nye forseinkingar på Suldal Bad

Dei siste vekene er det blitt brukt meir tid på diskusjonar mellom byggherren, Suldal kommune, og hovudentreprenøren, enn framdrift i badet. Det er ulikt syn på kvaliteten på og utføringa av flislegginga av våtsonene som er kimen til prosjektfloken som utbyggingssjef Lauritz Lauritzen nå håper er løyst.
Les mer om:

Onsøy-hytte til salgs for 18 millioner kroner – har ikke eget bad

Hytta ved innseilingen til Hankø er på hele 200 kvadratmeter, men har ikke et eget bad. Nå er den til salgs for 18 millioner kroner.
Les mer om:

Kjekk aktivitetsdag

Fart, styrke, presisjon og balanse var noko av det ein kunne testa seg i på årets aktivitetsdag på Eide laurdag. Det var Suldal kommune som baud inn til den aktive dagen, der fleire lag og organisasjonar hadde rigga til ulike aktivitetsstasjonar rundt om på området. Kampar og konkurransar var også på programmet, samt ein snik-kikk inne på Suldal Bad. Meir om dagen i avisa onsdag.
Les mer om:

Klepp Rørservice AS er konkurs

Det var Jæren Kemnerkontor og Skatt Vest som bad Jæren tingrett om å slå verksemda konkurs.
Les mer om:

Fikk ros for vågal satsing

Tirsdag ettermiddag bad Torvløbakkan Gard inn offentlige instanser og hjelpere til stedet for å markere utvidelse og oppgradering av bedriften.
Les mer om: