Nyheter om Bad


Ordføraren opna Suldal Bad med eit plask

I går kveld var det offisiell opning med sushi, politikarar, talar og bademoro. God plass I dag var det folket sin tur, og det var svært blide og nøgde badegjester Suldalsposten møtte i og rundt bassenga. Kø var det ingen stader, då ordføraren midt i dagen føretok den høgtidlege og sporty opninga, var det ei ganske sparsom forsamling som stilte seg opp ved hovudbassenget.
Les mer om:

– Skal i alle fall slå Sauda

Det er berre timar igjen før ventetida er over, dørene går opp og festen kan starta. Etterlengta I kveld er det dei som har og har hatt «noko med det» som få entra det staselege bygget med den mektige utsikta og ein prislapp på 150 millionar kroner.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

TGIF! Og takk for all den nye musikken denne deilige dagen gir oss. Ikke minst fra norske artister. Her er et utvalgt i flere sjangere. The Chainsmokers & Kygo «Family» Alex og Drew er kanskje som brødre for Kyrre. De har i alle fall laget et familie-anthem sammen – med lekker hjelp fra den Grammy-nominerte singer-songwriteren Chris McClenney. Det nye albumet til kjederøykerne har også med stjernegjester som blant andre blink-182, Ty Dolla $ign, Sabrina Claudio og 5 Seconds of Summer.   Sondre Lerche feat. The Silver Lake Chorus «Slip Into Character» Gud bedre, Sondre.

Jubel i bystyret for Monicas forslag om bad hele året

Monica Wolds initiativ for å få helårsåpent innendørsbad på Kongsten, ble møtt av masse ros og et vedtak om å forsøke å få det til ved neste budsjettbehandling i bystyret.
Les mer om:

Fra før eier han Dalen hotell - nå har Thor Morten kjøpt Farris Bad: – Alt som er vakkert og enestående er dyrt

LARVIK: Han eier både Dalen hotell og kanalbåten Henrik Ibsen. Thor Morten Halvorsen kjøper stadig nye hoteller og Farris Bad i Larvik har han siklet på lenge. - Det er gøy med dyre ting, sier han.

Stein Erik Hagen har solgt Farris Bad

Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica har solgt spahotellet Farris Bad i Larvik til Norwegian Hospitality Group. Kjøpssummen er ikke kjent.

Stein Erik Hagen har solgt Farris Bad

Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica har solgt spahotellet Farris Bad i Larvik til Norwegian Hospitality Group. Kjøpssummen er ikke kjent.

Stein Erik Hagen har solgt Farris Bad

Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica har solgt spahotellet Farris Bad i Larvik til Norwegian Hospitality Group. Kjøpssummen er ikke kjent.

Stein Erik Hagen har solgt Farris Bad

Stein Erik Hagen og selskapet Canica har nå solgt Farris Bad til Norwegian Hospitality Group.

Hagen selger Farris bad

Stein Erik Hagens selskap Canica har solgt spahotellet Farris Bad til Norwegian Hospitality Group.

Stein Erik Hagen har solgt Farris Bad: – Ingen endring i drift eller organisasjon

Stein Erik Hagen og selskapet Canica har nå solgt Farris Bad til Norwegian Hospitality Group.

Dette skal bli Rogalands best besøkte basseng

7. desember åpner det etterlengtede Suldal Bad til 150 millioner kroner. Målet er å bli den best besøkte innendørs svømmehallen i fylket.
Les mer om:

Omreisende punkrockfestival til Norge – med en rekke legendariske navn på plakaten

Minifestivalen skal ifølge FKP Scorpio gå av stabelen i Oslo Spektrum lørdag 6. juni – og NOFX tar med seg flere sterke navn til Norge.

London-terrorist bad om hjelp til avradikalisering i fengselet

Gjerningsmannen bak knivangrepet i London skal ha bede om hjelp til å bli avradikalisert mens han sona ein tidlegare dom. Statsminister Boris Johnson er kritisk til at han vart sett fri på prøve.

Maltas statsminister benådar ikkje drapsmistenkt forretningsmann

Maltas statsminister Joseph Muscat vil ikkje benåde forretningsmann Yorgen Fenech som bad om immunitet i byte mot informasjon om drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia.
Les mer om:

Lars Rise fikk nei: - Jeg er skuffet. Dette har jeg jobbet med i 14 år

LANGESUND: Lars Rise går langt i å antyde både saksbehandlingsfeil og inhabilitet hos en folkevalgt etter at han fikk endelig nei i formannskapet til utbygging ved Langesund bad.
Les mer om:

Kvelertak annonserer nytt album og verdensturné

Kvelertak har i dag offentliggjort tittel, låtliste og lanseringsdato for oppfølgeren til 2016-utgivelsen Nattesferd. Splid slippes 14. februar neste år og blir bandets første fullengder med vokalisten Ivar Nikolaisen i besetningen. Nikolaisen er mest kjent fra bandene Silver og The Good The Bad and The Zugly og ble med i Kvelertak sommeren 2018 etter at Erlend Hjelvik sluttet i bandet. LES OGSÅ: Faith No More til Norge. – Ivar har bidratt veldig til at vi nå fremstår som et revitalisert band med en helt ny energi. Det tror jeg alle vil merke når de får høre den nye plata.

Iggy Azalea og Playboi Carti frastjålet smykker for 3,3 millioner på 7 minutter

Kjæresteparet Iggy Azalea og Playboi Carti ble frastjålet smykker for 3,3 millioner kroner forrige torsdag. Dette kommer frem fra politirapporten, hvor de to rapperne forteller hva som ble tatt. I tillegg til blant annet en Audemars Piguet-klokke til over en halv million kroner, rapporterte Amethyst Amelia Kelly (29) og Jordan Terrell Carter (23) – som de egentlig heter – at tyven også tok en forlovelsesring til 320 000 kroner. Det har tidligere ikke vært kjent at paret var forlovet. Ifølge TMZ fortalte australieren at hun var hjemme i det 600 kvm store huset de leier i Atlanta-bydelen Buckhea

Tror på åpning i januar: Årsaken til fuktproblemene i Dampsaga bad er funnet(pluss)

I sju måneder har sklitårnet ved Dampsaga bad vært stengt på grunn av fuktskader. Nå skal det jobbes på spreng med å få sklitårnet ferdig.
Les mer om:

Fra låve til anneks med stuer, soverom og to bad?

Eierne av en sjønær eiendom på Stamnes i Tvedestrand ønsker å bygge om låven og innrede den for beboelse, og har bedt Tvedestrand kommune om en uttalelse.

Jannicke satser på kollektiv: – Vil du dele hus med oss?

I høst flyttet Jannicke Kaardahl og datteren på sju til et hus med to stuer, tre bad og seks soverom på Keisemark. Her skal det bli generasjonskollektiv. 
Les mer om:

Demonstrantar bad kraftselskap om å gløyme vindsatsinga

– Kraftselskapet SFE må byrje å lytte til straumkundane sine og legge bort vindkraftplanane, kravde demonstrantar kledd i refleksvestar og bunader.
Les mer om:

Nei, det er ikke Mila Kunis i Netflix’ nye julefilm Let It Snow

Fans forveksler Let It Snow-stjernen med Mila Kunis. Forrige fredag slapp Netflix-filmen Let It Snow, basert på John Green-romanen med samme navn. Det er skuespilleren Odeya Rush som blir tatt for å være That’s 70’s Show-baben. 22-åringen har tidligere spilt i Lady Bird og Dumplin’, og nå kan man se henne i en av strømmetjenestens mange julefilmer. Mila og Odeya er ikke i slekt så vidt noen vet, selv om en skulle tro det. Se så like de er: Odeya Rush and Mila Kunis are absolutely NOT related. Am I the only one freaked out?

Serverer suldølen sauekjøt

Jon Egil Østerhus sit ved det eine kafébordet på Kulp og har nettopp fått servert saueburgar laga av kjøt frå eigen sau. Silje Katrin Lunde nikkar med sambuaren. Sauebøndene frå Østerhus i Erfjord forstår lite av dei som baksnakkar kjøt av sau, både dei som hevdar det smakar ull, eller meiner det beste er å koka og gi det til hundane.

Neste sommer stenges Bøler bad – skal pusses opp for 60 millioner kroner

Byrådet setter av øremerkede midler til rehabilitering av Bøler bad. Oppussingen vil pågå fra sommerferien 2020 frem til våren 2021.
Les mer om: