Nyheter om Backe


Svein Erik (77) ble født på grunn av ren flaks(pluss)

– Det er bare flaks et jeg kom til verden, forteller Svein Erik Backe. På dagen tre år før Stein Erik ble født, overlevde faren senkningen av panserskipet «Eidsvold» utenfor Narvik
Les mer om:

Begeistret minister: – Her er vidunderet

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn ber næringslivet satse grønt og peker på «Rygerelektra» som det perfekte eksempelet. – Det er bare å satse, vi skal backe dere med støtte til gode klimaprosjekt.
Les mer om:

Solskjær styrer langt unna tidligere gigantfeil på Old Trafford

David Moyes fikk ikke lange tiden på å overbevise at han fortjente å være den utvalgte etter Alex Ferguson, men for mange United-supportere var perioden med den neste skotten fra 2013-14 mer enn nok. En tidligere dansk United-spiller har noe av forklaringen på hva som gikk galt. Anders Lindegaard fikk med seg de to siste åren til Ferguson som United-manager og overgangen til suksessmanageren fra Everton. Les: Mason Greenwood trengte fem berøringer for å vise han er fremtiden til Manchester United -Med Sir Alex var det en utrolig klubb.

Fjoråret var kjempebra, og Roger forventer vekst i 2020

Kraftig vekst i både omsetning og resultater for entreprenørselskapet Backe Vestfold Telemark i 2019.
Les mer om:

Dette vakre, gamle treet er meid ned: – Treet var ikonisk for Brygga

«Tuntreet» på Brygga er vekk. Det synes Tom Backe er synd.
Les mer om:

Boligkjøperne blir stadig mindre tilfreds. Men én boligbygger fikk toppscore

Generelt blir boligkjøperne stadig mindre tilfreds med boligkjøpet. Men én boligbygger fikk toppscore av kundene, og Backe Prosjekt scoret best blant leilighetskjøperne.
Les mer om:

«Liavatnet er udiskuterbart i Ørland kommune»

«Navneskiftet fra Botngård til Bjugn har etter min mening skapt ugreie i navnebruken», skriver blant annet Svein Erik Backe i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Premier League-klubb takket nei til Maguire, Robertson og Erling Haaland

Tidligere Everton-direktør, Steve Walsh, mimrer tilbake til dagene da klubben ignorerte potensialet til Andy Robertson, Harry Maguire og Erling Haaland. Historien sier oss at noen ikke gjør jobben sin på Goodison Park. Dette skjer, og det skjer ofte. For hver toppspiller som vokser opp, er det flere klubber som tidligere i karrieren ikke benyttet seg av sjansen til kjøp. Men dette blir kanskje i meste laget? Det er tidligere stilt spørsmål til Evertons bruke av ressursene.

Roy Keane støtter Solskjær i stormen

For Roy Keane ble helgens United-kamp en smertefull affære. United-legenden har selv spilt med Solskjær, og kunne kjenne igjen på kroppsspråket til manageren hva nordmannen egentlig mente der han så sine spillere bli lekt med av West Ham. – Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg er sjokkert og trist over hvor dårlig Manchester United var i dag. Du kan tape en fotballkamp, men det er måten det skjer på. Alt var uinspirert. Det er mangel på karakterer, mangel på kvalitet mangel på ledere og mangel på sult. Det er en lang vei tilbake for Manchester United.

«De siste 50 årene har mengden av lauvskog økt betraktelig i Norge»

Svein Erik Backe har skrevet dette innlegget om regnskogen.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Adrian Sellevoll: – Sender kanskje melding til en gammel eks

Endelig fredag og helg! Denne uken har vi fjaset med et sertifisert favorittfjes: Adrian Sellevoll. Det er ikke bare på Farmen kjendis du får se den tidligere Ex on the Beach-deltakeren (nå alt-mulig-mann) på skjermen i høst. Lørdag skal han svinge seg på parketten i Skal vi danse for første gang. Der kan vi sannsynligvis forvente litt mindre chainz og litt mer strass av bergenseren, og alle hjerter gleder seg. Kan Adrian komme til dansegulvet for sin tango? (instagram/adriansellevoll) Hei Adrian! Hvordan har du det om dagen?  – Jeg har det helt fantastisk egentlig!

Svensk slakt: - Katastrofalt

Trenerprofilen Hans Backe støtter Martin Ødegaards reaksjon mot Ada Hegerberg: - Legg kortene på bordet, sier han.
Les mer om:

Mjøndalen neste for Grorud IL

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er en utfordring vi tar på strak arm. Mjøndalen har et godt lag, og vil være en god test for oss, men de er ikke umulige å slå på en god dag. Vi forbereder oss på en tøff kamp, men skal gjøre alt vi kan for å vinne og sende Grorud og Groruddalen inn i en historisk 4.

Lars Sveingard er innstilt på å holde oppe storspillet for Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOLA FK: Med fire poeng på like mange kamper har Sola FK fått en fin start på sesongen. En av grunnene til at Sola har fått en så god start er keeperhelt Lars Sveingard som kom til Sola fra Madla før sesongen.- Det har vært en bra start på sesongen, det er gøy å prestere selv, men det er enda kjekkere at laget leverer.

Bekrefter at bygget er solgt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Otto Backe, bak selskapet Kjelsåsveien 160 ANS som har stått som eier av bygget, forteller til Nordre Aker Budstikke at Kjelsåsveien 160 nå er solgt. Adressen omfatter bygningen på bildet, med sidebygning, der det tidligere postkontoret blant annet holdt til.- Eiendommen har vært i familiens eie siden 50-tallet. Ting forandrer seg. Nå var tiden kommet for at andre skulle overta, sier Backe til lokalavisa.

Svensk trenerprofil skal hjelpe LSK Kvinner til mesterligafinalen

Som én av fire kvinnelige hovedtrenere har Hege Riise fått tildelt ekstern hjelp fra UEFA for å kunne lære av noen som har jobbet i fotballen lenge. Den utvalgte ble svenske Hans Backe.
Les mer om:

Backe-sjef: Roxel fikk den prisen de selv ba om

Administrerende direktør Sjur Hana i Backe Rogaland sier at Roxel fikk den prisen som de selv ba om for Atlantic-jobben. Backe Rogaland gikk med underskudd i 2017.
Les mer om:

Millionkrangel etter oppussingen av Atlantic Hotel

Fortsatt krangler leverandører med hovedentreprenør Backe Rogaland om sluttoppgjøret etter oppussingen av Atlantic Hotel. Roxel mener at de har 15 millioner kroner til gode. Backe krever tvert imot 7,4 millioner fra Roxel.

Stor hyllest planlegges i Trondheim

Artistkolleger og venner sto ifølge Rockheim i kø for å være med på å hylle den kommende jubilanten, som har bursdag 21. mars. En hærskare andre artister skal gjøre sine versjoner av Åges låtslagere. Det er allerede lovet «både overraskelser og unike musikalske øyeblikk». Det er lov å regne med et visst spenn i bidragene når en artistkarriere på 50 år skal markeres.

– Hun har en ekstrem kompetanse

Som én av fire i Europa er Hege Riise plukket ut i pilotprosjekt for kvinnelige fotballtrenere. Mentor Hans Backe er imponert over kompetansen til suksesstreneren.
Les mer om:

Backe Rogaland fikk Ledaal-kontrakt til 200 mill kr

Base Bolig har valgt Backe Rogaland som hovedentreprenør for nybygget og rehabiliteringen i Ledaal-parken.
Les mer om:

Bruker 165 millioner på ny base på Rygge

Redningshelikoptertjenesten på Rygge får nå ny base. Backe Østfold har fått oppdraget.
Les mer om:

Synne og Maren gjennomførte uvanlig stunt: Bodde og spiste gratis på hotell

Det siste døgnet har Synne Backe (18) og Maren Ryder Lislevand (19) bodd og spist gratis på Hotel Quality, med hotelledelsens velsignelse.
Les mer om:

Joe Hart savnes allerede hos Manchester City

Mr. Hart ble oversett av Gareth Southgate da England skulle sende sine løver til VM i Russland. Etter å sett karrieren sin dale under Pep Guardiola, fikk han til slutt beskjed om å finne seg en annen klubb. Harts overgang til Burnley kan komme til å svi for de regjerende ligamesterne. Kevin de Bruyne forsvant ut for tre måneder med kneskade. Trist og bittert for Guardiola, som har lagt opp mye av spillet rundt belgieren.

«Når skolemyndighetene i Bjugn påpeker at Botngård skole har for liten kapasitet, så har de delvis seg selv å takke»

«Bjugn kommune kunne med opplæringsloven i hånd ha funnet løsninger som ville ha avverget at Botngård skole ble så overfylt som den tydeligvis er i dag», skriver blant annet Svein Erik Backe i dette leserinnlegget.
Les mer om: