Nyheter om Baardsen


Drømmetreff sendte Haugesund til semifinale

En superscoring av Thore Baardsen Pedersen sendte Haugesund i ledelse på vei mot 3-1-seier over Mjøndalen i onsdagens kvartfinale i cupen.

Drømmetreff sendte Haugesund til semifinale

En superscoring av Thore Baardsen Pedersen sendte Haugesund i ledelse på vei mot 3-1-seier over Mjøndalen i onsdagens kvartfinale i cupen.

Rømningskongen klarte ikke å bryte seg ut av arresten i Nedstrand

Ingen har klart å rømme fra norske arrester oftere enn Gjest Baardsen. Men fra arresten i Nedstrand klarte han ikke å unnslippe. Bygningen, som i ett døgn på 1820-tallet klarte å holde på den berømte fangen, står den dag i dag.
Les mer om:

Se bildene: Tromsø-skole markerte avslutningen med egen minifestival

- Breifest er avslutningfest for våre avgangselever ved Breivang vgs og for å ønske resten av våre elever en god sommer. Lærerne bød på seg selv ved å stille opp som bowlingkjegler med elevene som bowlingkuler - om å gjøre å få felt flest lærere! Elever og lærere konkurrerte også sammen gjennom hinderløype. Lærere ikledd drage- og minionskostyme, mens elevene fikk på seg forvregningsbriller. Mye latter og leven før det ble felles elev- og lærerlunsj, forteller medarrangør Kaja Baardsen. Se bildene fra Breifest her:
Les mer om:

Stortyven Kåre Palmer Holm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historien som hendte for litt over 50 år siden, handler om en kriminell person, Kåre Palmer Holm. Han fikk en slags heltestatus og ble sammenlignet med Gjest Baardsen.Som Gjest Baardsen ble også Kåre Palmer Holm kjent for sine rømninger og lek med politiet.

Skambankt i strippet versjon på visefestivalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Visefestivalen, som i år går av stabelen fra 4. til 6. juli, har mye av programmet klart. Ett av trekkplastrene i år, er hardrockerne i jærbandet Skambankt. Men festivalpublikummet skal få oppleve bandet i ny versjon.Ville utfordre seg selv Etter 25 år, seks album og utallige konserter i inn- og utland hadde medlemmene i Skambankt lyst å gi seg selv en utfordring. De valgte å tolke sine egne låter med et akustisk utgangspunkt.

Sterke norske og internasjonale navn klare for Trænafestivalen

«Endelig er det klart for nytt artistslipp til Trænafestivalen 2019, og det blir intet mindre enn ren råskap!», skriver arrangørene i en pressemelding når de i dag slipper fem nye artister til programmet. Tommy Cash, No. 4, Kate Tempest og Pen Gutt er bekreftet til årets utgave av den populære festivalen, som finner sted i juli. – Det her slippet viser mye om spekteret vi har på musikkfronten, fra rap via poesi til rock.

Jåsund-naboer klager på at økt høyde på nye blokker

- Vi ble forespeilet at byggehøyden her skulle være tre etasjer, ikke fire og fem. Det vil forringe bokvaliteten for oss, mener Hanne Baardsen og Elisabeth Olsnes Jåsund.
Les mer om:

Eliteseriespiller for første gang

Haugesund mener tydelig alvor fremfor neste sesong og har i dag hostet opp sin andre  nysignering. Thore Baardsen Pedersen skrev for noen minutter siden under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene. 22-åringen er Vard-gutt og står sin unge alder til tross med hele 133 a-lagskamper.

TS-datter rikest i Ryfylke

May Stangeland Baardsen troner øverst på formuestoppen i Ryfylke.
Les mer om:

Vender hjem for å starte ny matbutikk

Når Nov omsider får flunkende ny matbutikk, er det med solabu Daniel Baardsen Chin (24) som kjøpmann.
Les mer om:

Måtte vente to uker på ankeloperasjon: - Da eksploderte jeg litt!

Nesten to uker gikk det fra Ingrid Baardsen fra Kristiansand brakk ankelen til hun ble operert ved Sørlandet sykehus Kristiansand.

Når blir han FKH-spiller? Her er svaret fra Horneland.

Thore Baardsen Pedersen er nok en gang kalt inn på gressteppet til FKH. Når skal sjefen bli fornøyd og tilby kontrakt?
Les mer om:

Siste arbeidsdag: Geir Baardsen takker av hos Bøgh Hafsø

Kursen ble staket ut for ei god stund siden. Det blir ingen u-sving i siste liten. I morgen takker Geir Baardsen av etter nærmere 26 år i bilbransjen.
Les mer om:

Refstad Vel er for beboerparkering: - Fremmede biler skaper utrygghet

Styreleder Bård Baardsen i Refstad Vel kan peke ut flere veier på Refstad hvor trafikkbildet blir uoversiktlig siden lastebiler og andre biler som ikke hører til området parker der.
Les mer om:

Tett på Jorunn Aurdal Baardsen: Har overskudd av omsorg

Jorunn Aurdal Baardsen (54) har siden høsten 2015 vært frivillig voksenkontakt hos Kreftforeningens Treffpunkt-samlinger i Egersund.
Les mer om:

Idas 5 tips til et mer aktivt liv

Ida Baardsen fra Hadsel har et aktivitetsnivå høyere enn de fleste. Her er hennes tips til deg som ønsker et mer aktivt liv.
Les mer om:

Skal ta vare på historien

Generalsekretær Bjørnar Nicolaisen og sekreter Øivind Baardsen i Brigadeveteranforbundet ønsker at vår region skal få en møteplass for dem som har vært i brigaden.
Les mer om:

Drømmer om å blåse liv i bakeriet

PORSGRUNN: Da Frode Kleveland Baardsen og Kent Bjørnsti kjøpte det 253 år gamle huset på Osebakken, var det bakeriet de falt pladask for.

Ønsker yngre

- Vi skulle gjerne hatt med noen yngre folk i Pårørendeforeningen ved Stokmarknes sykehjem, sier leder Karin Baardsen.
Les mer om:

Daniel er en av Norges yngste kjøpmenn

Solabuen Daniel Baardsen Chin tok et karrierevalg litt utenom det vanlige. Nå driver 21-åringen egen butikk i Haugesund.
Les mer om: