Nyheter om Bøe


Har fått penger til å ansette en ny medarbeider

Kjetil Osnes Bøe gleder seg over at kommunen, bispedømmerådet og fellesrådet er i ferd med å sørge for finansiering av en helt ny stilling.
Les mer om:

Norges tropp til Algarve Cup

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 24 spillere til samlingen på Algarve. Norge skal møte Danmark 27. februar, Kina 1. mars og har en plasseringskamp 6. mars. Nå er troppen tatt ut. – Vi har noen spillere tilbake i troppen. Maren Mjelde og Maria Thorisdottir har slitt med skader, men de er med. Det er viktig for oss. I tillegg er Isabell Herlovsen med igjen, Frida Maanum er tilbake etter en skadeperiode og det samme med Ingrid Moe Wold.

Randi deler ut kilosvis med knekkebrød og omsorg til sultne elever. Skolen skulle gjerne ha ansatt en person til å dele ut klemmer og ei brødskive.

Randi Bøe på NABS deler ut kilovis med brunost og knekkebrød til sultne elever, så de får nok energi til å lære.
Les mer om:

Må bruke 200.000 i året for å holde karrieren gående

Sondre Oddvoll Bøe (21) skraper på døren til verdenseliten. Som landets eneste mannlige kunstløper er satsingen krevende.
Les mer om:

Sondre Oddvoll Bøe brøt 51 år gammel barriere

Søndag tok kunstløper Sondre Oddvoll Bøe gullmedaljen i et nordisk mesterskap for menn. Det har ingen annen nordmann gjort siden 1968.
Les mer om:

Bøe tok etterlengtet norsk gull i kunstløp

Sondre Oddvoll Bøe tok Norges første gullmedalje i et nordisk mesterskap i kunstløp for menn siden 1962 søndag.
Les mer om:

Bøe tok etterlengtet norsk gull i kunstløp

Sondre Oddvoll Bøe tok Norges første gullmedalje i et nordisk mesterskap i kunstløp for menn siden 1962 søndag.
Les mer om:

Bøe tok etterlengtet norsk gull i kunstløp

Sondre Oddvoll Bøe tok Norges første gullmedalje i et nordisk mesterskap i kunstløp for menn siden 1962 søndag.
Les mer om:

Bøe tok etterlengtet kunstløp-gull

Sondre Oddvoll Bøe tok Norges første gullmedalje i et nordisk mesterskap i kunstløp for menn siden 1962 søndag. 21-åringen var best både i kortprogrammet og i friløpet. Mesterskapet ble avholdt i svenske Linköping.
Les mer om:

Oddvoll Bøe ble nordisk mester

Sondre Oddvoll Bøe ble nordisk mester i kunstløp søndag. Han er den første nordmannen siden 1962 som klarer den prestasjonen. Nordmannen var best i kortprogrammet og vant friløpet. Totalt var han snaut tre poeng foran svenske Alexander Majorov.
Les mer om:

Det trengs trygge og opplyste voksne

DEBATT: Bjarte Bøe, Ap, velger å ha en kjølig holdning til folkemøtene om rus og forebygging som har blitt verdsatt av foreldre og ungdom som har deltatt.
Les mer om:

Kjellerkveld med brødrene Bøe

Det vil definitiv ikke handle om skiskyting, slik andre Bøe-brødre snakker om. Men vil du høre Brede og Lars Tore Bøe snakke om sine mangfoldige kunstnerkarrierer, kom til domkirkens kjeller.
Les mer om:

Oddvoll Bøe med Norges beste plassering på 28 år

Askers Sondre Oddvoll Bøe (21) håper å ha inspirert andre gutter med prestasjonen sin i helgen - den beste av en norsk mann på 28 år.
Les mer om:

Avlyste møtet da det ikke kom inn saker: - Skjer det så lite i Tromsø?

Kommunestyremøtet avlyses av mangel på saker. - På meg virker det som om posisjonen har gått helt tom for ideer, sier Høyres gruppeleder Erlend Svardal Bøe.
Les mer om:

Over natten gikk Sondre (21) fra å bli mobbet til autografskriver

Da Sondre Oddvoll Bøe (21) fikk vist hele Norge hva han kan på kunstisbanen, stilnet han også mobberne med det samme.
Les mer om:

Her lærer Ida fra Vang å slakte rein

Vang barne- og ungdomsskule i Valdres har sidan 2000 hatt eit opplegg med elevane på niande trinn for å delta på reinslakting på Golsfjellet kvart år i desember. Avtalen er slik at Filefjell Reinlag betalar ungdomane for det arbeidet dei gjer. Ein type vinn-vinn situasjon i fylgje læraren Harald Bøe.
Les mer om:

Astrid vant VGs gullbil: – Og det vil du at jeg skal tro på?

Astrid Bøe hadde lenge vurdert å bytte ut den gamle Toyota Yarisen. Så fikk hun telefon om at hun hadde vunnet en flunkende ny hybridbil.
Les mer om:

Vil bytte ut bomstasjoner med veiprising: – Alternativet ville vært tragisk, med dinosaurer som står der for all framtid

Flere partier i Tromsø vil ha satellittbasert veiprising i stedet for bomstasjoner. – Da kan mer av pengene gå til infrastruktur, sier Erlend Svardal Bøe.
Les mer om:

Mange har bedt ham om å stille, men nå har Erlend bestemt seg: Derfor stiller han ikke som Høyres ordførerkandidat i Tromsø

Gruppeleder Erlend Bøe vil ikke bli partiets ordførerkandidat.
Les mer om:

Utan rektor på Vinjar skule

Kommunalsjef for oppvekst, Ingebjørg Rullestad Gjerde, skildrar situasjonen som forferdelege uheldig. Med berre to søkjarar på to utlysingar i haust, innser ho det å rekruttera leiarar i skulen ikkje er lett. Nær løysing to gonger Ho fortel at to gonger har leiarløysinga vore svært nær ei landing. – Nå jobbar eg intenst med å få til ei løysing, seier Rullestad Gjerde. Rektor ved Nesflaten oppvekstsenter, Kristine Bøe Berge, fekk før jul tilbod og takka ja til ei todelt rektorstilling ved dei to skulane fram til sommaren, men valde i romjula å trekkja seg frå denne.

Norges tropp til samlingen på La Manga

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut de 23 spillerne til den første samlingen i 2019 I januar går startskuddet for VM-året 2019 for fotballjentene med samling på La Manga, med kamp mot Skottland og en annen motstander som ennå ikke er endelig bekreftet. Torsdag tok landslagssjef Martin Sjögren ut 23 spillere i troppen. Les: Nicklas Bendtner starter soningen 3 januar – Troppen er mange av de samme som tidligere. Siden det er et mesterskapsår, så tar vi med 23 spillere hver gang nå. Dette er starten på VM-året, så det blir en viktig samling.

Vilde Bøe Risa klar for Göteborg

Vilde Bøe Risa, norsk landslagsspiller i fotball, forlater Arna-Bjørnar til fordel for den svenske toppklubben Göteborg. Risa kom i år sterkt tilbake etter fjorårets korsbåndskade og bidro til Arna-Bjørnars seriebronse denne sesongen.
Les mer om:

Én av disse 100 er den beste i Norge på Instagram - to kandidater fra Fredrikstad med i finaleheatet

Flere tusen nominerte har nå blitt til de 100 beste. Charlotte Mathiesen og Sondre Bøe Uteng fra Fredrikstad er med i finaleheatet! Sjekk om din favoritt er på listen.

Togentusiast fra Bryne får kulturpris

Brynebuen Trond Egil Aasen Bøe er leder i Ålgårdbanens venner. Nå blir han hedret med kulturpris fra Gjesdal kommune.

Strikkeklubb og dobbel salto på Lassa skole

Ingen kan lære seg å svømme ved å lese ei bok om svømming. På samme måte må man være blant barn for å lære barne- og ungdomsarbeid, sier gymlærer Edith Bøe på Lassa skole.
Les mer om: