Nyheter om Bø


Nå kan du kjøpe taco på torget

Fra 1. mars og én måned framover står gjengen i Tacoway på torget i Bø og selger den typiske fredagstacoen. – Det er noe som resonnerer godt med det norske folk, og det er kjent det her med fredagstacoen.
Les mer om:

Wenche gikk fra å være fast kunde til å kjøpe hele butikken: – Jeg hadde troa på konseptet fra starten av

Midt-Telemark: Allerede dagen etter at Det Gule Hus åpnet i Bø var Wenche Darrud innom butikken. Siden da har hun både vært en trofast kunde og leid hyller for å selv selge varer. Da tidligere eier Niels Gerner Nielsen la ut butikken for salg var hun aldri i tvil om hun ville ta over. – Jeg hadde veldig tro på konseptet helt fra starten av.
Les mer om:

Thingnes Bø om favorittlaget Newcastle: – Jeg fikk sjokk

Da skiskytterstjernen innså hvor ille det stod til med hjertelaget ble han overrasket.
Les mer om:

Politiet ønsker tips etter hærverk

SKIEN/BØ: Natt til fredag har det blitt utført hærverk i Skien og i Bø.
Les mer om:

- Føltes som en ekte begravelse

Det ble et tårevått øyeblikk for skuespiller Mathilde Storm da en av de tristeste scenene i sesong to av «Rådebank» skulle spilles inn. Låten som framføres i scenen, har også en helt spesiell link til musikkmiljøet i Bø, hvor serien utspiller seg.
Les mer om:

Thingnes Bø etter VM-nedtur: - Har mye å kjempe for

Etter et skuffende skiskytter-VM skal Johannes Thingnes Bø (27) opp på hesten igjen - og det raskt.
Les mer om:

Satser på nytt management: – Noen vil kanskje si at det ikke var det smarteste å starte opp midt i en pandemi

MIDT-TELEMARK: Siden oppstarten sist vår har det nyoppstartede managementet i Bø, Lowkey Management, signert to band. – Vi jobber for å bygge opp en bedrift vi kan leve av.
Les mer om:

Fann småbruks­draumen – nå fryktar dei at støy og støv kan tvinga dei vekk

Europas største pukkverk vil utvida. – Det er ikkje vanskeleg å forstå at folk reagerer, seier ordførar Gerd Helen Bø (Sp).
Les mer om:

Full utrykning til brann: Garasje og kjøretøy totalt nedbrent

BØ: Brann natt til mandag.
Les mer om:

Protest-drama

Det oppsto dramatikk da Tarjei Bø skulle inn til sin andre skyting på søndagens fellesstart.
Les mer om:

Bø la inn protest - ble ikke hørt

I etterkant av rennet la Norge inn en protest på vegne av Tarjei Bø i en situasjon med ukrainske Artem Pryma. – Han ble hindra inn på andre liggende skyting. Det var en som hadde tatt matta som Tarjei hadde. Tarjei var egentlig først og måtte trekke seg tilbake og gå helt tilbake til skive tolv. Han tapte en 10-12 sekunder også bomma han på det ene skuddet, sier trener Egil Kristiansen. Tarjei Bø forteller at han og Pryma ble kalt inn til juryen for å fortelle sine sider av saken. – Det er litt sammensatt. Du får så høy fart inn på standplass her.

VM-nedturen: – Man blir litt paff og lei seg

Johannes Thingnes Bø reiser hjem fra VM i skiskyting i Pokljuka uten én eneste individuell gull-medalje. Storebror Tarjei Bø var frustrert og la inn protest etter fellesstarten.
Les mer om:

Tok grep etter fluornekt

Johannes Thingnes Bø la om treninga i sommer.
Les mer om:

Herrene tok VM-gull på stafetten

De norske herrene fulgte opp kvinnene og vant stafetten i skiskyting-VM lørdag. Sturla Holm Lægreid, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen var suverene.

Brøt sammen under innspilling

Det ble et tårevått øyeblikk for skuespiller Mathilde Storm da en av de tristeste scenene i sesong to av «Rådebank» skulle spilles inn. Låta som framføres i scenen, har også en helt spesiell link til musikkmiljøet i Bø, hvor serien utspiller seg.
Les mer om:

Dale utelatt fra stafettlaget

Skiskytterforbundet offentliggjorde fredag stafettlagene som skal lørdag i skiskytter-VM. Der ble det klart at Vetle Sjåstad Christiansen skal gå Norges siste etappe for herrene. – Gutta har selv diskutert laget og vi har komponert etter hva vi tror er best. Det blir spennende, sier Per Arne Botnan. Det betyr at bronsevinner på normaldistansen, Johannes Dale, er utelatt fra stafettlaget. – Jeg er veldig overraska over at de ikke bruker Dale som har en tredje- og fjerdeplass individuelt i VM til nå.

Overraskende uttak til stafetten: Thingnes Bø med narrespill

Johannes Dale er vraket morgendagens stafett. Inn kommer Vetle Sjåstad Christiansen.

Landslagstreneren med klar beskjed etter Thingnes Bø-spørsmål

Selv om Johannes Thingnes Bø ikke helt har funnet flyten i VM, mener landslagstreneren at han gjorde rett i å endre våpenet sitt like før mesterskapet.
Les mer om:

Ødela dekket i dette hullet: – Vi har null ansvar, sier Mesta

En sjåfør på vei fra Bø til Lunde fikk ødelagt høyre dekk foran da han traff dette 10 centimeter dype hullet i veien. Bilisten ba Mesta om å erstatte dekket, men fikk blankt avslag.
Les mer om:

Nettrakett til værs: – Det går helt fint å tenke utenfor boksen ute i distriktene(pluss)

I 2014 flyttet Line Suhr Johansen og Marius Jørgens fra Oslo til Bø, og startet opp det digitale byrået Nettrakett. Nå har de kontorer på Sortland og i Tromsø, og har blitt ett av de aller største markedsføringsbyråene i Nord-Norge.

Thingnes Bø: – Fortjener ikke medaljen

POKLJUKA (VG) Johannes Thingnes Bø (27) var hard med seg selv etter sølvet på parstafetten.
Les mer om:

Slakter egen innsats

Tiril Eckhoff klarte ikke å holde ryggen til franske Julia Simon på sisterunden i den single miksstafetten. Eckhoff sikret norsk sølvmedalje, mens Johannes Thingnes Bø slaktet egen innsats.
Les mer om:

Eckhoff med fantastisk skyting – men VM-gullet glapp

POKLJUKA/OSLO (VG) Mens Johannes Thingnes Bø (27) slet voldsomt på standplass, så bekreftet ankerkvinne Tiril Eckhoff (30) sin fantastiske form på sisteetappen. Men da alt så ut til å ende med norsk gull, så glapp det.
Les mer om:

Thingnes Bø etter ny skytefiasko: – Sturla hadde sikkert skutt feilfritt i dag

POKLJUKA/OSLO: Johannes Thingnes Bø bommet sju ganger på parstafetten og klarte ikke å forsvare gullet fra i fjor. Etter rennet ga han Tiril Eckhoff æren for at det ble medalje i det hele tatt.
Les mer om:

Norsk sølv i parstafett

Johannes Thingnes Bø og Tiril Eckhoff tok sølv på torsdagens parstafett. Eckhoff skjøt Norge inn i gullkampen, men måtte gi tapt for franske Julia Simon i sporet på sisteetappen.
Les mer om: