Nyheter om Bø


På dette sykehjemmet er maten så bra at de legger den ut på Instagram

BØ: Bø sjukeheim er en av få institusjoner med egen Instagram-konto. – Jeg ville få folk til å se den positive siden av institusjoner og maten vi lager, sier Jarl Orkås.
Les mer om:

Fylkesrådmannen innstiller på nei til forskottering av Rødsliane

Det er innstillinga til dagens møte i samferdsleutvalet i fylket. Det var i juni fylkestinget bad administrasjonen utgreia moglegheita for at Rogaland fylkeskommune kan gå inn og ta økomisk ansvar for at den planlagde tunnelen mellom Lovraeidet og Sand kan framskundast. I gjeldande Nasjonal Transportplan (NTP) ligg den inne med 820 millionar kroner, men først i siste del av planperioden som er 2024-2029.

Tøffe tak i fjordane

Det er harde nyhende i kø for Suldal og indre Ryfylke når fylkesrådmannen legg fram sine vurderingar til samferdsleutvalets møte denne veka. På møteplanen står to saker som begge er svært viktige for Suldal og den inste delen av Ryfylke. Det gjeld noko så basalt som ferdselsårene våre. Det handlar om oss og det handlar om gjestene våre, jobbmarknad, skulegang, vegen til sjukehus og flyplassar, om korleis me kan komma oss ut i verda og heim igjen. Det er tommel ned for forskottering av rassikring av veg-elendet Rødsliane og det er svarte utsikter for dagens hurtigbåt-tilbod.

Her blir det bakeri, is og tipping

BØ: Mogens Iversen og Aasmundsen bakeri bestemt seg. Det nye utsalgsstedet kommer i den gamle Peer Gynt-kiosken, og her skal det også være mulig å tippe og spille på hest.
Les mer om:

En unik mulighet som kan forlenge favorittplaggets levetid

BØ: Glexe feirer i disse dager fem år som Sport 1-butikk. I den forbindelse vant de nylig en konkurranse som kan forlenge livet til dine hullete klær.
Les mer om:

Sand og Sauda kan mista morgonbåten til byen

Det er berre eitt av kutt-og samanslåingstiltaka for båtrutene i Ryfylkebassenget når Rogaland fylkeskommune får halvert statens tilskot til finansieringa. Framtidas båttilbod skal opp i fylkets samferdsleutval onsdag, mens det endelege vedtaket blir gjort av fylkestinget seinare i haust. Større endringar kan uansett ikkje gjennomførast før tidlegast i 2022 grunna dagens kontrakt. Men før endeleg politiske vedtak skal berørte kommunar høyrast.

Ble overrasket da nødetatene dukket opp

BØ: De skulle bare brenne greiner og kvist i hagen da politi og brannvesen dukket opp med blålys.
Les mer om:

Gir seg med Rent a wreck, men ikke med bilutleie

BØ: Fra 1. oktober trakk Bø bilutleie seg ut av Rent a wreck. Nå skal Bø auto selv stå for bilutleie i Bø.
Les mer om:

Skal aksjonere for bygg

«Ein av tradisjonane som absolutt ikkje fortener å verte gløymt, er bruken av bygg i Noreg», framholder Bente Bø i Nes/Oksvoll bygdekvinnelag i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Tre grep skal få Thingnes Bø på skuddhold av Fourcade

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Thingnes Bø (25) har tatt tre vellykkede grep for å nærme seg sin argeste konkurrent, Martin Fourcade (30).
Les mer om:

Tønsberg-kar gikk amok i Bø, ble lagt i jern og fraktet til Skien

Han skal ha vært overstadig beruset.
Les mer om:

Har utvidet en rekke ganger: Fra 30 000 til 65 millioner på 90 år

BØ: Det begynte med en omsetning på 30 000 kroner i 1929. 90 år seinere omsetter de for 65 millioner kroner og er sterkere enn noen gang.
Les mer om:

Utlover finnerlønn for tips om stjålet gondol

BØ: Sportsbutikken i Bø utlover en finnerlønn for tips som fører til at de får tilbake en knall oransje gondol fra en taubane.
Les mer om:

Johannes Thingnes Bø kutta til blods av dopingprøveglass

Kallar Pyeongchang-avsløring «krise»
Les mer om:

Kuttet til blods av dopingprøveglass – kaller Pyeongchang-avsløring «krise»

Johannes Thingnes Bø (25) er bekymret over stadige brister i antidopingarbeidet. Selv skadet han fingeren da et dopingprøveglass sprakk.
Les mer om:

Geologen om Mannen: – Rørslene har aldri vore større

BØ (NRK): Vil du bidra i kampen mot plastavfall? Da gjer du lurt i å plukke søppel ved elver og innsjøar, meiner vasskoordinator.
Les mer om:

– Ikkje køyr til kysten for å plukke søppel

BØ (NRK): Vil du bidra i kampen mot plastavfall? Da gjer du lurt i å plukke søppel ved elver og innsjøar, meiner vasskoordinator.
Les mer om:

15-åring til legevakt etter fest

TELEMARK: En mann måtte hentes av politiet da han lagde bråk ved et utested i Tinn. I Bø måtte ei beruset tenåringsjente kjøres til legevakta.
Les mer om:

Thingnes Bø meiner ekspert må sjekke synet sitt

Johannes Thingnes Bø ser ingen grunn til at han ikke skal kjempe om den gule trøya denne sesongen, på tross av lite trening gjennom høsten.
Les mer om:

Thingnes Bø uenig med NRK-ekspert: – Jeg tror han må sjekke synet sitt

Johannes Thingnes Bø ser ingen grunn til at han ikke skal kjempe om den gule trøya denne sesongen, på tross av lite trening gjennom høsten.
Les mer om:

Johannes Thingnes Bø tilbake

Thingnes Bø har fått en trøblete sesongoppkjøring.
Les mer om:

Thingnes Bø tilbake etter norovirus

Johannes Thingnes Bø (25) har fått en trøblete sesongoppkjøring, men er nå tilbake i full trening, melder TV 2.
Les mer om:

Thingnes Bø tilbake i trening

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø er omsider tilbake i trening etter å ha slitt med noroviruset i 14 dager. Det opplyser Idrettssjef Odd-Bjørn Hjelmeset til TV 2 Sporten.
Les mer om:

Biljakt endte med brukket hånd og brukket fot

BØ: Da politiet prøvde å stanse den notoriske fyllekjøreren, ga han gass og stakk av. Etter en lengre biljakt krasjet 24-åringen med ATV-en han kjørte og knakk både hånda og beinet.
Les mer om:

For kort matpause skaper skolerabalder

BØ: En rekke foreldre har reagert negativt på at barna bare får en matpause på 15 minutter. Kommuneoverlegen er bekymret og har sendt brev til rektor på Bø skole.
Les mer om: