Nyheter om Båt


Sjekker mulig tyveri av båt

Les mer om:

- En opplevelse for livet! Dette kan bli ei ny næring i Foldfjorden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: De var på hyttetyr i helga og var ute i båt for å fiske, da fire spekkhoggerne dukket opp, antagelig på jakt etter sild. Lars-Magnus Kvamme som er en friluftsentusiast og en habil fotograf, var heldig som hadde 300 mm-linsa med. Men etter hvert kom de nesten for nært båten. - De kom av og til så nært som åtte-ti meter i fra båten, og det var utrolig spennende å sitte og lytte etter pusten deres.

Tok tre båttyver på fersken

En observant person tipset politiet mandag formiddag om det han mente måtte være en stjålet båt på Vige i Kristiansand.
Les mer om:

Skredulykken i Hornsund: Frigir navnene og mer om selve ulykken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stasjonslederen ved Hornsund var selv i Polen da skredulykken rammet. Nå vil han komme seg til Svalbard så fort som mulig for å bistå og støtte kollegene sine. - Det er som å miste et familiemedlem, ikke bare en kollega. Vi lever så tett på hverandre der, sier Sielski til Svalbardposten. Han var selv på besøk til de to omkomnes familier på søndag. Det var en tung stund, både for ham og familiene, forteller han.

Savner du båten din?

Politiet i Trøndelag opplyser at en person har tatt hånd om en båt som ble funnet drivende i sjøen ved Stokkøya i Åfjord kommune.

Kjørte båt med 2,11 i promille – krasjet i murbrygge

Nøtterøy-mannen må møte i retten.
Les mer om:

«Levor» begynner å bli gammel – nå håper Skjærgårdstjenesten på ny og moderne båt

I over 15 år har katamaranen «Levor» gjort tjeneste for Skjærgårdstjenesten i Fredrikstad, men nå blir det stadig mer behov for vedlikehold og reparasjoner. Nå håper Skjærgårdstjenesten at ny båt til rundt sju millioner kan være på plass om et par år.
Les mer om:

Gang- og sykkelbrua på Skansen er friskmeldt

Et teknisk problem gjorde at Svingbrua i Ila ikke kunne lukkes etter at en båt passerte.
Les mer om:

Gang- og sykkelbrua på Skansen står åpen søndag ettermiddag

Et teknisk problem gjør at Svingbrua i Ila ikke kan lukkes etter at en båt passerte. Statens vegvesen har folk på vei.

Ni migranter stanset av fransk kystvakt på vei til Storbritannia

Fransk kystvakt har satt i land ni migranter, blant dem en nedkjølt gutt, i havnebyen Calais. De var på vei over Kanalen til Storbritannia i en liten båt.
Les mer om:

Etterlyser eier av drivende båt i Langesund

LANGESUND: Båten er nå ankret fast.
Les mer om:

To personer berget fra overtent båt i Nordland

Politiet bekrefter at to personer er berget fra en båt som ble overtent lørdag ettermiddag.

Bygger publikumsbygg og sanitæranlegg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det nye publikumsbygget skal etter planen stå klart 14. juni og vil erstatte teltet som har rommet turistinformasjonen de siste årene. Bygget har et utvendig mål på 160 kvadratmeter. Havnesjef Kjetil Bråten ser fram til å få på plass nybyggene i havna.- Dette betyr at vi kan gi publikum og gjester et mye bedre tilbud, og jeg er glad for å endelig få dette på plass.

Kinesiske gjester på vei til Ryfylke i båt

Programmet til den kinesiske delegasjonen har vært strengt hemmelig. Nå er de på vei til Ryfylke.
Les mer om:

Leide ut båt til russerne som omkom: – Klandrer meg selv for at jeg ikke varslet tidligere

Tirsdag mistet to av Asbjørn Høgseths gjester livet etter at fisketuristene hadde gått for langt til havs i en åpen båt.
Les mer om:

I dag blir fontenen slått på for sommeren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: I dag, torsdag blir fontenen i fjorden skrudd på for sesongen. Den fikk en liten testrunde på morgenen. - Vi måtte sjekke om alt virket, men den blir offisielt slått på klokka 15, sier Nils Ole Steinbakk i Fauske næringsforum.Den kommer til å sprute helt fram til 15. september, og mens det før var kommunen som holdt fontenen i drift, har næringslivet nå spyttet inn penger for å holde den i gang.

Båt gikk på grunn i natt

Politiet fikk torsdag morgen melding om en båt som står på land i Flosterfjorden.
Les mer om:

Folk strømmet til skipsdåpen(pluss)

Det var mange skuelystne som gikk med spente blikk om bord i splitter nye «Trondskjær» da det ved Lundkaia onsdag ettermiddag var duket for åpen båt, etterfulgt av skipsdåp.
Les mer om:

Båtførerprøven blir valgfag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det å kunne ferdes i båt langs kysten og på innsjøer er en viktig del av friluftslivet vårt. Ved å ta dette inn som valgfag vil flere få kunnskap og ferdigheter som gjør båtlivet tryggere for en selv og andre, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

Hurtigbåten fekk motorproblem, passasjerane måtte over i skyssbåt midtfjords

Eva Bendiksen frå Sand var ein av passasjerane ombord. Ho fortel at då dei var ved Nevøy, seinka båten fart for å ta hensyn til ein båt frå Kystverket. Dei var raskt oppe i normal fart igjen, men like før Sandsfjordbrua blei det stopp då ein av propellane ikkje ville meir. Rask hjelp – Det blei informert at me måtte rekna med forseinkingar og at mannskapet hadde kontakta Rødne as for skyssbåt.

– Vi kjenner på det(pluss)

Rådmann i Torsken kommune Lena Hansson fikk den tunge oppgaven med å overbringe dødsbudskapet til det resternde reisefølget, etter at en båt med to russere forliste utenfor Senja tirsdag kveld.
Les mer om:

Politiet om kantringa på Senja der to omkom: – Var for dårlige forhold til å gå ut med båt

Det var tung sjø og krevende forhold utenfor Senja, og politiet prøver nå å finne årsaken til båtkantringa.
Les mer om: