Nyheter om Ayrton Senna


Mesterens testamente

BAKGRUNN: To uker før han døde, spurte nasjonalhelten Ayrton Senna sin storesøster: – Hvordan kan jeg hjelpe Brasils fattigste?
Les mer om:

Mesterens testamente

BAKGRUNN: To uker før han døde, spurte nasjonalhelten Ayrton Senna sin storesøster: – Hvordan kan jeg hjelpe Brasils fattigste?
Les mer om:

Fikk ikke sparken: De ble enige om å avslutte sammarbeidet

Championship-klubben Cardiff har avtalt med sin hovedtrener Neil Warnock om å avslutte samarbeidet. Warnock og Cardiff skilles ved gjensidig samtykke. 70 år gamle Neil Warnock ikke lenger trener i Cardiff. Warnock har trukket seg som hovedtrener med øyeblikkelig virkning, ettersom han og klubbens ledelse var enige om at de siste resultatene ikke var tilfredsstillende.

Molde sikrer mesterskapet med overbevisende 4-0 seier

Det er fortsatt en mulighet for Strømsgodset å overleve i Eliteserien etter dagens tap for seriemester Molde. – Etter 4 – 0 seieren tok Molde sitt fjerde mesterskap sist gang i 2014. Molde har siden i sommer hatt en stø kurs og bare Bodø/Glimt har vært en reel utfordrer. – I skrivende stund leder de 2 – 1 mot Rosenborg på Lerkendal. Molde så ut som seriemester fra første spark på Aker Stadion, mens Strømsgodset så ut som et OBOS-ligalag. Les: Leeds fortsetter å vinne Det e så bra gutta!!

Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

Den gamle dame er ikke kjent for å gi seg lett, Juventus vil i januar gjøre nok et forsøk på å sikre seg Paul Pogba. De skal etter sigende tilbudt Manchester United FIRE spillere i bytte mot franskmannen når overgangsvinduet åpner igjen. Pogba, som har befunnet seg på sidelinjen med ankelproblemet siden september, er på kontrakt med Manchester United til 2021.

Barcelona på topp igjen etter «hat-trick»

Lionel Messi scoret på to frispark og fra straffemerket da Barcelona slo Celta Vigo 4-1 i spansk fotball lørdag. Med seieren er katalanerne igjen serieleder. Ikke uventet ble Lionel Messi toneangivende for hjemmelaget.

Niklas Castro kåret til årets spiller i OBOS-ligaen

Niklas Castro har levert hele 16 mål og 10 målgivende for Aalesund denne sesongen og topper også NTBs spillerbørs. Før sesongens siste serierunde mot Sandefjord, ble han dermed kåret til “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. Det er bare å gratulere Castro med denne velfortjente utmerkelsen. Gjennom sin innsats på banen har Castro ikke bare vært en sterk bidragsyter til at Aalesund rykket opp til Eliteserien, men også bidratt til stor underholdning og mye moro rundt på arenaene i hele OBOS-ligaen, sier Eddie Chr.

Se dagens Formel 1-førere hylle Ayrton Senna

Den brasilianske superstjernen Ayrton Senna da Silva endret Formel 1 sporten, som fører og med hans voldsomme krasj under San Marinos Grand Prix 1994. Han ble verdensmester tre ganger for McLaren, i 1988, 1990 og 1991, og anses som en av historiens største Formel 1-førere. Les: Peter Schmeichel «Det beste ville vært at Åge Hareide fortsatte» 25 år siden den tragiske ulykken som sjokkerte en hel verden. Ayrton Senna ble bare 34 år gammel. I 2011 ble det laget en dokumentar om hans liv. – Senna fikk BAFTA-prisen for beste dokumentar. Her hylles han av dagens Formel 1 førere.

McLaren Senna har ekstra­utstyr til 3,3 mill.!

Senna er den mest ekstreme gatebilen McLaren noen gang har bygget – en hyllest til Formel 1-stjernen Ayrton Senna, som omkom på Imola-banen for 25 år siden.
Les mer om:

Han kjørte inn i døden

Pave Frans fikk nylig en byste av Ayrton Senna for å markere at det er 25 år siden den dypt religiøse Formel 1-føreren krasjet i døden. Senna er mannen som forandret idretten for alltid, både som aktiv utøver og etter hans død.
Les mer om: