Nyheter om AviserVant anbud om avisdistribuering

Aktiv Norgesdistribusjon AS og Posten Norge AS vant konkurransen om å levere aviser i områder uten avisbudnett og skal levere aviser på lørdager og hverdager.

Norske skip hjalp brannofre

To norske offshoreskip blir omtalt som helter i australske aviser, etter å ha tatt ombord brannskadde og fraktet nødforsyninger og vann til ofre i de kraftige brannene.
Les mer om:

Alle kamper avlyst etter bilen til en dommer ble sprengt

Denne helgen blir uten fotballkamper på Kypros, årsaken er streik blant dommerne etter en bombe ble sprengt i bilen til en av dem i går. Noen hadde plassert en bombe på panseret til dommer Andreas Konstantinous inne i et parkeringsanlegg. Det ble store materielle skader og dommerne mener deres sikkerhet er for dårlig ivaretatt og gikk nesten umiddelbart ut i streik. Vold og det som kan ligne på rene opptøyer på kampdager har i mange år vært et problem på Kypros.

Drapet i Vågsbygd: Frykter 60-åring vil tilstå drap for å kunne se skisky­ting på tv

Politiet mener 60-åringen må nektes tilgang til tv og aviser av hensyn til etterforskningen. Mannens forsvarer frykter det kan føre til at han vil komme med en falsk tilståelse.
Les mer om:

Rapport: Italienske tunneler kan være farlige

Over 200 tunneler langs italienske motorveier kan være farlige, viser en intern rapport som er lekket til flere italienske aviser.
Les mer om:

Nytt opplegg for avis-leveringa

Etter ein del ustabil avislevering, blir det nå endring, og dagleg leiar i Suldalsposten, Inger Johanne Vasshus, trur abonnentane nå skal få oppleva ein betre teneste. Mediekonsernet Amedia, som leverer både Suldalsposten og ei rekkje andre aviser i postkassane der ikkje Posten gjer det, tilset nå eigne bod i stadenfor å leiga inn bodtenesta.
Les mer om:

– Hvorfor vi er her? Det er bare å lese amerikanske aviser, det

Mor og datter Laila og Nina Stein fra Stokke var blant dem som hadde sikret seg billett i god tid til verdensstjernen Lise Davidsens utsolgte konsert i Stokke kirke tirsdag.
Les mer om:

Jegere frykter økt hets etter at aviser publiserte navnene deres

Jegere som driver lisens- og kvotejakt på vilt, har fått navnene sine publisert i norske aviser. Det kan få uheldige konsekvenser, mener jegerorganisasjoner.
Les mer om:

Svein (75) har samlet på lokalhistorie i 50 år

I 50 år har Svein Skahjem samlet på alt av lokalhistorie som har stått i byens aviser: – Jeg har alltid vært opptatt av at det jeg samler på skal være nyttig.
Les mer om:

Real Sociedad spøk: Martin Ødegaard leies ut til Manchester City

En ting som fotballklubber ute i Europa bare må venne seg til er at hvis de signerer en nordmann, spesielt hvis det er en norsk media har bestemt seg for å elske, signerer de ikke bare en spiller, men får et helt pressekorps med på kjøpet.  I dag er det den spanske utgaven av 1.april spøk og i den forbindelse fortalte de at Martin Ødegaard leies ut til Manchester City fordi de var lei av spørsmål om overgang.

George Michaels søster er død

Ifølge britiske aviser gikk hun bort akkurat tre år etter hennes berømte bror.
Les mer om:

England reagerer

Nådeløs dom over Solskjærs United i mandagens aviser: Mener laget var forferdelig og at nordmannen må lure på hva som skjer.
Les mer om:

Reklameinnstikk i avisene

Hvor mye skog går det med til å produsere alle reklameinnstikkene i norske aviser ?
Les mer om:

Mange sliter med dårlig samvittighet fordi de koser seg med mat i julen: – Det er noe du kan ha hvis du er slem mot kjæresten din

Til jul får vi ofte tips gjennom aviser, radio og TV om alt vi bør og må gjøre for at julekosen ikke skal legge seg på hoftene. Det gjør at mange har dårlig samvittighet gjennom julen.
Les mer om:

Den norske artisten hylles av britisk storavis

The Practice of Love havner dermed på plassen etter Grammy-nominasjonsgrossist Lizzo sitt album Cuz I Love You og før veteranen Kim Gordons No Home Record – med Taylor Swifts Lover to plasser før. Hvals syvende album kom i september og avisen kaller det «en avvæpnende invitasjon til Hvals mest intime verk hittil».

Martin Ødegaard svarer på «boikott»-kritikken

Den norske Real Sociedad-spilleren er blitt beskyldt for å boikotte en av landets største aviser. Nå svarer han på anklagene.

Martin Ødegaard svarer på «boikott»-kritikken

Den norske Real Sociedad-spilleren er blitt beskyldt for å boikotte en av landets største aviser. Nå svarer han på anklagene.

Aviser: Napoli med muntlig bud på Berge

Italienske Napoli skal ha kommet med et muntlig bud på Genk-spiller Sander Berge, melder VG.
Les mer om:

Jelsabu oppgitt over Postens avislevering

For Elna Oppedal Olsen og mannen Øyvind er det nær sagt blitt lotto kva dagar og kor mange aviser som dumpar ned i postkassen. Dei kjenner til fleire på Jelsa som har det likt som dei. Frå aust til vest Ho er inga sur kjerring, slik ho sjølv kjende seg som og skreiv i e-posten ho sende redaksjonen, som viser inn i stova i huset på Sandaneset. Ekteparet abonnerer på fire aviser, tre av dei i papir.

- Tenker på mannen og barna

Det melder flere svenske aviser.
Les mer om:

Daily Mirror: Chelsea jakter nå verdens hotteste talent

Når det nærmer seg søndag byr aviser som Daily Mirror og tilsvarende de mest spektakulære ryktene. Når det hender at disse engelske avisene faktisk får rett, må vi nesten ta det med. Denne gangen også. Det gjelder selvfølgelig Jadon Sancho. Vi gaper ikke for høyt når vi beskriver 19-åringen som verdens  hottteste talent. Les: Tidligere Bundesliga-manager har vist Arsenal at han er klar Manchester City slapp tenåringen i 2017 og Borussia Dortmund plukket ham opp – for å løfte vingen opp og frem på rekordtid.

Avisbilen fra Biri ble vrak i møte med elg – budene måtte hente aviser på Tonsåsen

Øyvind Martinsen kjører aviser i varebil eller lastebil nattestid mellom Biri og Fagernes året rundt. Han har ikke tall på alle de gangene han nesten har kjørt på elg. Natt til fredag gikk det galt for første gang.

Ny E39- et flerhodet troll

Vi har skrevet flere innlegg i denne og andre aviser om ny E39 fra Kristiansand, særlig om naturtapet. Det åpenbarer seg nå i Søgne i all sin gru.

Aviser: Nordlie blir LSK-trener

Trenerprofilen Tom Nordlie skal lede Lillestrøm i kvalifiseringskampene mot Start, skriver Nettavisen og Romerikes Blad.
Les mer om: