Nyheter om Aviser


Ny vending

Italienske aviser skriver at Alexis Sánchez går til Inter Milan. Ifølge Solskjær er ingenting klart. Hvis verken United eller Sánchez er fornøyd med tilbudet, blir han.
Les mer om:

Aviser: Epstein hadde brukne bein i nakke og hals

Obduksjonen av den døde finansmannen Jeffrey Epstein har avdekket flere brudd i knoklene i nakken og halsen.
Les mer om:

Aviser: Epstein hadde brukne bein i nakke og hals

Obduksjonen av den døde finansmannen Jeffrey Epstein har avdekket flere brudd i knoklene i nakken og halsen.
Les mer om:

Støre kåret til vinneren av «rotete og kranglete» partilededebatt

Ap-leder Jonas Gahr Støre stakk av med vinnerstempelet i flest aviser etter en debatt mange mener var preget av mye krangling og avbrytelser.

Dette spår England

Gjennomgangsmelodien blant eksperter og aviser: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United blir fire, fem eller seks i Premier League.

Danske aviser: Venstre i dyp krise

Lederskribenter i flere danske aviser beskriver Venstre som et parti i dyp krise etter et stormfullt gruppemøte i kjølvannet av ukas ledelseskabal.
Les mer om:

Portrettet: En miljøvennlig morgenfugl

Tommy Fagerhaug starter dagen med fire aviser, og mener vi alle må bli bedre på å handle mer brukt og kaste mindre mat.
Les mer om:

Britiske medier: United setter overgangsrekord

Ole Gunnar Solskjær gjør Harry Maguire til tidenes dyreste forsvarsspiller, melder flere britiske aviser.

- Grunn til bekymring

Dette skriver engelske aviser etter Manchester Uniteds 1-0-seier over Kristiansund.
Les mer om:

Sportsdirektør og manager i ferd med å forlate toppklubben

Det teller noen få uker før La Liga-sesongen er i gang med all mulig brask og bram. Den fjerde beste klubben i Spania er alt annet enn klar for premieren. Valencia hadde en spesielt god sesong med 4. plass i La Liga.

Romfolk, blader og ytringsfrihet

Flere aviser har i de siste ukene omtalt siste nummer av gatemagasinet «Folk er Folk».
Les mer om:

101-åring sto bak roret og var guide da Venstre gjorde stas på gründer-bedrift

Gjevingbedriften Green Waves er i vinden. Både riksdekkende TV-kanaler og aviser har i det siste kastet sine øyne på  bedriften som tilbyr elektriske motorer for båter. Denne uken fikk selskapet Tvedestrand Venstres miljøpris.
Les mer om:

Skremmer Real Madrid

Engelske og spanske aviser hevder Manchester United har hevet prisen på Paul Pogba. Krever angivelig 180 millioner pund, eller 1,9 milliarder kroner.

Dømt til ni års fengsel for terror – fikk vite det i norske aviser

Mannen som sammen med mulla Krekar ble dømt til fengsel i Italia, fikk selv høre om dommen via norske aviser.
Les mer om:

- Monstertilbud fra Manchester

Engelske aviser: Manchester United vil gjøre David de Gea (28) til verdens best betalte keeper. Kan håve inn over 970 millioner kroner på fem år.

Solskjær møtte engelske presse: Hva i huleste skjer med Pogba?

Ole Gunnar Solskjær har tilbrakt noen uker på ferie fra pressen. I gang med oppkjøringen mot sesongstart, følger også kontakt med mikrofoner og giftige tastetrykk. I Perth var det duket for en gjennomgang av: «Hva i huleste skjer med Pogba?» Det var onsdag morgen norsk tid at den britiske pressen fikk slippe til. – Etter det jeg vet, har vi ikke fått bud på noen av spillerne våre. Det er ingen grunn til å si noe annet om Paul. De fleste av spillerne våre har lange kontrakter.

Steven Gerrard gir svar om Newcastle-jobben – Rangers supporterne holder pusten

Rangers-manageren har ifølge engelske aviser fått tilbud om jobben i Newcastle. Gerrard får nå spørsmålet om det stemmer, og klarer så vidt å sløse bort litt energi på et svar. Daily Mail hevdet at Gerrard fikk tilbudet, men takket nei. Talksport spant videre på dette med at Newcastle visstnok hadde uttalt at de ønsker å hente en yngre trener á la Gerrard til St. James’s Park. | Steven Gerrard has rejected an approach from Newcastle owner Mike Ashley regarding the vacant manager position. pic.twitter.com/0Iw1Ufu2Hb — Rangers Culture (@RangersCulture) July 7, 2019 Les: Neymar Sr.

Barcelona og Atlético Madrid forhandler igjen om Antoine Griezmann

Status pr akkurat nå:  Atlético Madrid sin store stjerne Antoine Griezmann har allerede sagt et tårevått farvel til fansen på Wanda Metropolitano uten at han har en ny klubb å gå til.  Ifølge både franske L’Equipe og en rekke spanske aviser er Barcelona og Atlético Madrid i full gang med å forhandle igjen om en gigantovergang for Antoine Griezmann. Les: Ny Strømsgodset trener sender tidligere PL-spiller med stjernenykker på dør Barcelona må betale minst 900 millioner dollar, som er Griezmanns utkjøpsklausul, men de skal være å betale litt mer hvis de får  dele opp betalingen.

- Avisa må frem

Det hjelper lite med god journalistikk når ikke avisa når frem til leserne. Regjeringens kutt i postombæring vil ramme leveringen av 173.000 aviser i landet.
Les mer om:

Er forberedt på å beholde Alexis Sanchez

Det som overrasker mest i Copa America er ikke at de regjerende seriemestrene Chile er gode, det som tar oss på senga er hvor hemningsløst god Alexis Sanchez er.  Han løper og ikke tusler slik som han gjør i Manchester United drakt og han scorer mål, kommer med små morsomme kommentarer til lagkamerater lager stemning og farlige situasjoner som det blir mål av.

Dotid er ikke dødtid

Sverre Skaarberg (84) bruker mye av dagen til å lese aviser, men ikke når han besøker det lille rommet. – Da løfter jeg vekter, ler han. – 40 løft med seks kilos vekter to ganger om dagen blir noen hundre kilo, det er repetisjonene som gjør susen.
Les mer om:

Dette er mannen som bestemmer hva folk får hete i Norge. Her er navnene han aviser

– Alt man kan tenke seg av navn på mannlige og kvinnelige kjønnsorganer har det blitt søkt om, sier navneforsker Ivar Utne.
Les mer om:

Slik er Gilde-annonsen dagen etter Brennpunkt-dokumentaren

Dagen etter Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» rykket Gilde inn en dobbeltsidig annonse i flere norske aviser. Forbrukertilsynet sier de vil følge med på markedsføringen.
Les mer om:

Slakter Gildes PR-kampanje etter NRK-dokumentar: - En veldig dårlig vurdering

Mener kjøttprodusenten forsøk på «skadebegrensning» i landets største aviser er feilslått.
Les mer om:

Slakter Gildes PR-kampanje etter NRK-dokumentar: - En veldig dårlig vurdering

Mener kjøttprodusenten forsøk på «skadebegrensning» i landets største aviser er feilslått.
Les mer om: