Nyheter om Avganger


Leder: Svenskene overtar toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Det kan bli flere positive endringer Ikke før hadde NSB skiftet navn til VY, så kom nyheten om at svenske SJ Norge og overtar Nordlandsbanen og flere andre strekninger i Norge. Om ett år får vi togsett med nye logoer. Utover det å bli slått av svenskene, som alltid er litt bittert, tror vi ikke nødvendigvis det blir noe tap for de som er tilhenger av toget, Tvert i mot kan det bli flere positive endringer.

Kansellerer flere avganger

Fjord 1 kansellerer en rekke avganger i sambandet Arsvågen – Mortavika mandag.
Les mer om:

Vy er ute i kulden - svenskene skal stå for togene i nord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Jernbanedirektoratet har i dag besluttet at trafikkavtalen for togtilbudet på Dovrebanen, Rørosbanen, Raumabanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen og Meråkerbanen skal tildeles SJ Norge.Også Saltenpendelen skal driftes av SJ.- Kampen om kontrakten sto i sluttfasen mellom SJ Norge og Vy Tog, og det var tett og jevnt. Både SJ Norge og Vy Tog leverte meget gode tilbud på kvalitet og oppdragsforståelse.

Dobler antall bussavganger fra Ambjørnrød – vil gå hvert kvarter i rushtiden

Klagene har haglet over busstilbudet mellom Moum og Rekustad. I august blir kommer Moum-bussen isteden å gå til Ambjørnrød, noe som fører til at antall avganger fra Ambjørnrød blir doblet. Tilbudet til Rekustad blir derimot halvert.
Les mer om:

Fersk meningsmåling viser knalltall for «Folkeaksjonen Nei til mer bompenger» i Groruddalen: Like store som Arbeiderpartiet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tall fra en gallupundersøkelse Respons har gjort på vegne av VG viser at 22 prosent av de spurte i Groruddalen vil stemme FNB i høstens kommunevalg. Til sammenlikning er prosentandelen på de som stemmer Arbeiderpartiet (Ap) 26. Daniel Stephanek er FNBs 5.

Kansellerer på grunn av været

Fjord Line valgte å kansellere alle sine avganger mellom Kristiansand og Hirtshals onsdag.
Les mer om:

Kansellerte på grunn av været

Fjord Line valgte å kansellere alle sine avganger mellom Kristiansand og Hirtshals onsdag.
Les mer om:

Kansellerer utvalgte turer i neste uke

Fergesambandet melder om innstilte avganger.
Les mer om:

Torsdag og fredag er det lurt å være tidlig ute

Rederiet FosenNamsos sjø opplyser at det på enkelte avganger torsdag og fredag vil bli redusert kapasitet i hurtigbåtsambandet mellom Trondheim og Brekstad.
Les mer om:

Tenk, når du er ute og går, eller nyter sola: Vil jeg egentlig ha flere biler akkurat her?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)5. juni er miljødagen, barna og fremtidens dag. Med klimastreikene og økt engasjement sier barna ifra. De ber om hjelp, men får de det?SV tar barna og fremtiden på alvor. SV både lokalt og i Oslo har gått foran og jobbet for økt bevissthet rundt hvor skadelig biltrafikken er.

Mulig å sette inn flere tog – men først fra 2020: Statsråd Jon Georg Dale vil øke kapasiteten på Østfoldbanen

Rushtids-togene på Østfoldbanen er overfylt. Jernbanedirektoratet mener det er mulig å øke kapasiteten på 23 avganger per uke mellom Oslo og Halden. Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) skal styrke togtilbudet.

Kutter Vågsbygd - øker antall avganger

Få passasjerer gjør at flybusstilbudet fra Vågsbygd går inn for landing. I stedet blir det flere avganger fra sentrum.
Les mer om:

Ferga til Arnøy kansellerer alle avganger inntil vinden løyer

Yr har varslet opp mot liten storm utenfor Skjervøy.

Kansellerte avganger

Hurtigbåtavgangene mellom Trondheim og Vanvikan ble fredag ettermiddag kansellert.
Les mer om:

Fra og med søndag blir det flere avganger på disse busslinjene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Søndag gjennomfører Ruter en ruteendring i Oslo, som har blitt en vane å gjøre to ganger i året. I vår del av byen vil dette styrke kollektivtilbudet på flere busslinjer i rushtiden.

Slik ruster Ruter seg til flere bomstasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Det forteller markedsdirektør Ellen Rogde i Ruter.1. juni settes det nye bompengesystemet i Oslo i drift. Fra omlag halvparten i dag, anslås det at 3/4 av alle bilreiser i Oslo må passere en bomstasjon fra og med neste måned. Les mer om det nye bomsystemet, og hva det vil koste deg å kjøre bil i Oslo, her.Styrker busstilbudet Rogde forteller at Ruter de siste årene har rigget kollektivtilbudet for passasjervekst.

Vi ha flere avganger på Vollenbåten – Ruter lover ingenting

Et motstrebende Ruter skal presses til å øke antall avganger på Vollenbåten.
Les mer om:

Innstiller to avganger på Arnøyruta

Øvrige avganger går som normalt, tirsdag.
Les mer om:

Brann ombord i Strömstad-ferje

Det tok fyr i motorrommet på den ene Color Line-ferja. Nå er alle avganger kansellert med denne, foreløpig ut dagen.
Les mer om:

Brann på Strömstad-Sandefjord-fergen – alle avganger kanselert

Politiet i Sør-Øst meldte om brann i motorrommet på MS Bohus like før kl. 06 torsdag morgen. Nødetatene var da på stedet.

Innstilte ferjeavganger Molde - Vestnes

Fjord1 melder om innstilte avganger på sambandet Molde - Vestnes.

Innstiller minst 50 avganger med flytypen som brant i Moskva

MOSKVA (NRK): Aeroflot har innstilt minst 50 avganger med flytypen Sukhoj Superjet 100. Det var dette flyet som brant på flyplassen i Moskva, der 41 mennesker mistet livet.
Les mer om:

«Karl Johan» på Furuset: Bygate med boliger, butikker og kafeer ... men også 57 busser i timen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den nåværende bilveien ved t-banestasjonen og kjøpesenteret forsvinner, og det er tiltenkt at deler av busstrafikken skal kjøre i en sirkel rundt Furuset Forum. Vidar Noreng i Furuset IF etterlyser en annen løsning.Seteradene var fylt opp på Fubiak da Oslo kommune ved Bydel Alna inviterte til informasjonsmøte om byutviklingen på Furuset.