Nyheter om Australske


Studie: Fisker ble sprengkåte av høye nivåer av antidepressiva i vann

Australske forskere gjorde den mildt sagt underlige oppdagelsen da de ville undersøke effekten kjemikalier vi slipper ut i vannet har på fisker.
Les mer om:

Bolt sjokkert over uventet dopingkontroll

Usain Bolt ble innkalt til dopingkontroll av det australske fotballforbundet. Det falt dårlig i smak hos verdens raskeste mann.

Bolt langer ut mot dopingkontroll

Usain Bolt måtte avlegge dopingtest til det australske fotballforbundet.

Usain Bolt med dobbel i sin første kamp fra start

Usain Bolt scoret to mål da hans australske lag Central Coast Mariners vant 4–0 i en veldedighetskamp mot MacArthur South West United.
Les mer om:

Bolt overrasket. Scoret to mål i debuten

Usain Bolt scoret to mål da hans australske lag Central Coast Mariners vant 4–0 i en veldedighetskamp mot MacArthur South West United.
Les mer om:

Oppdaget flere mystiske radiosignaler fra det ytre rom

Australske forskere registrerte en serie glimt av radiobølger fra verdensrommet. Men ingen vet hva som lager dem.

Derfor må du alltid spørre før du takker ja til massasje

Australske Matthew (27) trodde han skulle få en avslappende massasje. Da han våknet dagen etter, fikk han latterkrampe.
Les mer om:

Australsk filmregissør løslatt i Kambodsja etter kongelig benådning

Den australske filmregissøren James Ricketson, som ble dømt til seks års fengsel for spionasje i Kambodsja, er løslatt etter benådning fra landets konge.

Synåler funnet i jordbær flere steder i Australia

Forbrukere har funnet synåler gjemt i jordbær i seks australske delstater og territorier. Minst én person er fraktet til sykehus etter å ha spist en nål.
Les mer om:

Vicente del Bosque har et råd å gi klubben til Usain Bolt

Det er ingen som tviler på at Usain Bolt er kjapp, dermed har de aller fleste tenkt på han som en spiss eller ving, men den spanske trenerlegenden Vicente del Bosque har et godt poeng når han sier at en effektiv måte å møte en rask angrepsspiller er med å ha en mist like rask stopper. I går testet han ut om verdens raskeste mann om han  var like rask i vektløs tilstand. Les: Verdens raskeste mann tar pause fra fotballen Rådet som Central Coast Mariners nå får av trenerlegenden er bedre enn det Usain Bolt ga til Strømsgodset da han i sommer var på besøk: «Spill bedre!» Del Bosque vet hva han sn

Australia: Advarer mot synåler som er gjemt i jordbær

Myndighetene i australske Queensland utlover en dusør på over en halv million kroner for informasjon som leder politiet til den som har gjemt synåler i jordbær som er solgt i australske dagligvarebutikker.

Hva skjer? – Skal legenden Andre Pirlo spille fotball igjen!

AC Milan og Juventus legenden Andrea Pirlo har lyst til å spille fotball igjen og nå kan det skje et år etter han la opp fra sin «pensjonist tilværelse» i New York City» Det er nesten ikke til å tro Fotballegenden Andrea Pirlo (39) kan være på vei tilbake til fotballbanen. Daily Mail skriver at det er den australske klubben Sidney FC som er i dialog med hans folk for å overbevise han om et comeback.

Tre Trolltunga-turistar vart henta

Først varsla ei kvinne frå Taiwan om at ho hadde gått seg vill på veg attende frå Trolltunga. Etter at ho vart heist opp med helikopter, vart også to australske turistar henta.
Les mer om:

Redaktørs familie drapstruet etter re-publisering av Williams-karikatur

Den australske avisen Herald Sun slår tilbake mot rasismeanklager ved å re-publisere karikaturtegningene av tennisstjernen Serena Williams i utvidet format.
Les mer om:

Australsk tegner i hardt vær etter Serena Williams-tegning

Den australske karikaturtegneren Mark Knight anklages for å ha brukt «rasistisk og sexistisk symbolikk» i en tegning av tennisstjernen Serena Williams.
Les mer om:

J.K Rowling raser over karikaturtegning av Serena Williams: – Rasistisk og sexistisk

En karikaturtegning av tennisstjernen, trykket i den australske avisen Herald Sun, får kjendiser til å se rødt på sosiale medier.

Verdens raskeste mann tar pause fra fotballen

Det begynner trolig å gå opp for verdens raskeste mann Usain Bolt at det ikke holder å være superrask for å bli en god fotballspiller. – Det er klart en fordel, men det er mer som må på plass. Klubben derimot er kjempefornøyd. Presse fra hele verden er tilstede på kampene for å dokumentere at det ikke holder på kunne løpe fort for å bli en god fotballspiller.. Les: Molde sender angrepsspiller på utlån Allerede nå har klubben begynt å klage på alle kameraene og trøkk fra media. So, what’s next? We keep working.

Kristoff knust i spurten

Australske Michael Matthews vant GP Quebec fredag. Alexander Kristoff ble parkert i spurten og var ikke blant de ti beste i verdenstourrittet.
Les mer om:

11 strake for Djokovic

Novak Djokovic er klar for sin 11. US Open-semifinale på rad. Australske John Millman ble slått i tre strake sett i kvartfinalen onsdag.
Les mer om:

11 strake semifinaler for Djokovic

Novak Djokovic er klar for sin 11. US Open-semifinale på rad. Australske John Millman ble slått i tre strake sett i kvartfinalen onsdag.
Les mer om:

Roger Federer ute av US Open etter ti dobbelfeil

Tirsdag var det åttendedelsfinale i US Open mellom australske John Millman og Roger Federer. John Millman som er ranket som nr 55. i verden er i god form, men skulle likevel være en lett match for nr 2. Roger er kjent for å være sikker, men fikk ikke servene til å sitte, det ble hele ti dobbelfeil og flere enn normalt andreserver hvor en del av av det slappe slaget. Millman «Jeg vet ikke om jeg helt klarer å fatte hva som har skjedd. Jeg har enorm respekt for Roger og alt han har gjort denne sporten.
Les mer om:

Federer: – Jeg fikk ikke luft

Roger Federer slet med varmen da australske John Millman ble for sterk og slo ut sveitseren i 4. runde i US Open.
Les mer om:

Tennissjokk da Federer stupte ut av US Open

Australske John Millman sto for en sensasjon da han slo ut selveste Roger Federer i 4. runde i US Open. Millman er bare rangert som nummer 55 i verden.
Les mer om:

Tennissjokk: Federer ute av US Open

Australske John Millman sto for en sensasjon da han slo ut selveste Roger Federer i 4. runde i US Open. Millman er bare rangert som nummer 55 i verden.
Les mer om:

Tennissjokk: Federer hodestups ut av US Open

(Millman – Federer 3-6, 7-5, 7-6, 7-6) Australske John Millman, rangert som nummer 55 i verden, sto for en sensasjon da han slo ut selveste Roger Federer i 4. runde i US Open.
Les mer om: