Nyheter om Australian Open


Datterens dukke stjeler showet

Torsdag tok Serena Williams seg enkelt videre til tredje runde i Australian Open. Likevel er det datterens dukke som stjeler showet i Australia.

Federer videre i Australian Open

Tittelforsvarer Roger Federer slo briten Dan Evans i tre strake sett i Grand Slam-turneringen Australian Open onsdag, men måtte slite for seieren. Federer tar seg videre til 3. runde, og jakter sin sjuende seier i Australian Open.
Les mer om:

Williams jakter Grand Slam-rekord

Serena Williams startet jakten på sin 24. Grand Slam-tittel med knusende seier over tyske Tatjana Maria i Australian Open tirsdag med settsifrene 6-0, 6-2. Med seier i turneringen vil Williams tangere australske Margaret Counts rekord på 24 titler.

Murray ut av Australian Open

Andy Murray kan ha spilt sin siste kamp som tennisproff. Mandag røk den hofteplagede skotten umiddelbart ut av Australian Open etter tap mot Roberto Bautista-Agut.
Les mer om:

Murray tok til tårene: – Australian Open kan bli min siste turnering

Den britiske tennisstjernen Andy Murray sier Australian Open kan bli hans siste turnering på grunn av hofteplagene.
Les mer om:

Skadeplaget Murray kan legge opp

Tennisstjernen Andy Murray sier Australian Open kan bli hans siste turnering. Murray mistet store deler av 2018-sesongen som følge av en hofteoperasjon. Fredag sier tennisstjernen at han ikke lenger kan spille på elitenivå som følge av smertene.
Les mer om:

Murray: – Australian Open kan bli min siste turnering

Den britiske tennisstjernen Andy Murray sier Australian Open kan bli hans siste turnering på grunn av hofteplagene.
Les mer om:

Verdenseneren tapte i comebacket

Verdensener i tennis, Simona Halep, trøbler i oppkjøringen til Australian Open. Onsdag tapte hun mot 15.- rankede Ashleigh Barty i første kamp i WTA-turneringen i Sydney. Det var rumenerens første kamp siden hun forsvant ut med en ryggskade i fjor.
Les mer om:

Utvekst i hoften plager Ruud

Etter å ha blitt slått ut av kvalifiseringen til Australian Open åpner Casper Ruud opp om bakgrunnen for hofteproblemene han tidvis har slitt med.
Les mer om:

Ruud plaget av utvekst i hoften

Etter å ha blitt slått ut i første runde av kvalifiseringen til Australian Open, forteller Casper Ruud til Eurosport Norge at hofteproblemene han tidvis har slitt med skyldes en utvekst i hoften. 20-åringen sier at operasjon er en mulighet, men at han vil holde seg unna det så lenge det lar seg gjøre.

Ruud gikk på sjokktap – ute av kvalifiseringen til Australian Open

Casper Ruud (20) fikk drømmen om Australian Open-deltagelse knust av finsk-sveitsiske Henri Laaksonen (26) i første runde av kvalifiseringen.
Les mer om:

Casper Ruud ute av Australian Open

Casper Ruud slet med det meste i 1. runde av kvalifiseringen til Australian Open. Mot sveitsiske Henri Laaksonen tapte nordmannen 2-6, 4-6.
Les mer om:

Ruud ute av Australian Open

Casper Ruud slet med det meste i 1. runde av kvalifiseringen til Australian Open. Mot sveitsiske Henri Laaksonen tapte nordmannen 2-6, 4-6.
Les mer om:

Tidlig nedtur for Ruud

Det gikk ikke veien for Casper Ruud i kvalifiseringen til Australian Open. Sveitsiske Henri Laaksonen ble for hard motstand og Ruud tapte første sett 2-6 og andre sett 4-6. Dermed er det over for 20-åringen allerede i den første kvalifiseringsrunden.
Les mer om:

Stor nedtur for Casper Ruud

Tapte i 1. runde av kvalifiseringen til Australian Open.
Les mer om:

Williams viste gryende form

Serena Williams vant enkelt 6-1, 7–6 (7–2) over britiske Katie Boulter og gikk dermed ubeseiret gjennom sine singlekamper i Hopman Cup i Perth. 37-åringen viser at hun er i rute før storturneringen Australian Open i Melbourne, som starter 14. januar.

Casper Ruud vant enkelt årets første kamp

Tennisspilleren er på plass i Australia og spiller en oppvarmingsturnering før han skal prøve å kvalifisere seg inn i Australian Open.

Ruud spilte jevnt mot overmannen fra Australian Open

Casper Ruuds (20) gjensyn med argentinske Diego Schwartzman ble ikke av den hyggeligste sorten - men det var nære på.
Les mer om:

Trenger mer tid for å komme tilbake

Alt var klart for comeback Rafael Nadal etter Australian Open, det gikk bra helt frem til kvartfinalen som han måtte bryte på grunn av smerter. – Nadal som avsluttet 2017 som nummer 1 i verden fikk ny føling i skaden som har plaget han en stund forrige uke. Nadal tok til tårene da han skjønte det ville ta lengre tid enn planlagt å komme tilbake. Til en turnering i Acapulco tidligere denne uken, meldte han forfall på kort varsel. Det begrunnet han med fått ny føling i skaden. Nå har tennisstjernen har trukket seg fra de store turneringene i Indian Wells og Miami denne måneden.

Vi tar av oss hatten for Roger Federer; tittel nummer 97

Roger Federer slo Grigor Dimitrov 6-2, 6-2 i finalen i Rotterdam Open søndag.   Sveitseren fortsetter å imponere etter at han i januar vant Australian Open og sikret sin 20. Grand Slam-tittel. Med 97.titler mangler han kun 12 titler totalt for å slå Jimmy Connors tittelrekord. Roger Federer kunne løfte Wimbledon pokalen i fjor Les: Tidenes eldste verdensener Federer måtte nå semifinalen i Rotterdam for å ta over posisjonen som verdensener, men 36-åringen gikk like godt hen og vant turneringen etter å ha slått bulgarske Dimitrov med forholdsvis kontrollerte sifre. 303 weeks at No.

Tidenes eldste verdensener

Rafael Nadal er nummer en på ATP rankingen, med 36 år gamle Roger Federer på andreplass. Tennislegenden Federer tok seg videre til semifinalen i Rotterdam Open i går og dermed klatrer han et hakk opp på rankingen.  Roger Federer blir dermed tidenes eldste verdensener i tennis når listen oppdateres til uken. Den gamle aldersrekorden tilhørte amerikanske André Agassi, som i 2003 toppet rankingen i 131 ager i en alder av 33 år. Roger Federer Federer varter opp med litt aldershumor på Twitter: Apparently I'm the oldest tennis player with a #1⃣ ranking.

Skarpnord skjevt ut i Australian Open

Marianne Skarpnord kom helt skjevt ut i Australian Open i golf torsdag. En 77-runde plasserer henne på delt 127.-plass etter første dag.
Les mer om:

Federer vant Australian Open

Roger Federer (36) skrev seg nok en gang inn i historiebøkene med gullskrift da han slo kroaten Marin Cilic i Australian Open-finalen og tok sin 20. Grand Slam-tittel søndag.
Les mer om:

Tok sin første Grand Slam-tittel

Danske Caroline Wozniacki (27) gikk til topps i Australian Open og på verdensrankingen etter seier 2-1 i sett over Simona Halep i en strålende finale.

Nadal trakk seg fra Australian Open

Toppseedede Rafael Nadal valgte i dag å trekke seg fra Australian Open på grunn av en skade. Den spanske tennisstjernen spilte fem sett i kvartfinalen mot Marin Cilic fra Kroatia i dag, men etter å ha fått en smell i låret er Grand Slam-turnering over for Nadal.