Nyheter om Aune


Fotballtrener Helge Aune scorer mest på aksjer

«Alle» toppklubbene ville ha Signe (15) - nå har stortalentet bestemt seg
Les mer om:

- Det ble for mye å skulle gjøre begge deler

(BEIARN) Hege Kristin Aune Jørgensen måtte i fjor håndtere korona som både kommune- overlege og leder i Salten skyttersamlag.

Ørland kommunes vanvittige pengeforbruk

Christian Aune har sendt inn dette leserinnlegget.
Les mer om:

Mens elevene har påskefri, pusses Ringshaug skole opp: – Nå får vi et skikkelig løft

Rektor André Fürst Aune er strålende fornøyd med oppussingen som foregår på Ringshaug skole mens elevene er på ferie.
Les mer om:

Erlend ble årets unge ansatte: - Jeg liker å jobbe med hendene og skape noe(pluss)

Erlend Aune fra Sørfjorden fikk en U i "gull" som utmerkelse som Årets unge ansatte 2020 i Indre Fosen kommune.
Les mer om:

Amalie(17) fikk test-sjokk

– Det var bare meg og fem andre som tok koronatest på Gardermoen. Resten av passasjerene gikk bare rett gjennom og ut, forteller Amalie Aune(17).
Les mer om:

Fylkesrådet vil ikke prioritere rasutsatt vei i Harstad: – Overbygg er eneste løsning(pluss)

– Jeg er skuffet over svaret. Fylkesrådet sier at de som bor på Aune må vente i mange år til før noe skikkelig rassikring kommer på plass, sier fylkestingsrepresentant Kristian Eilertsen (Frp).
Les mer om:

Fylket vil ikke prioritere rasutsatt vei i Harstad: – Overbygg er eneste løsning(pluss)

– Jeg er skuffet over svaret. Fylkesrådet sier at de som bor på Aune må vente i mange år til før noe skikkelig rassikring kommer på plass, sier fylkestingsrepresentant Kristian Eilertsen (Frp).
Les mer om:

Terje (83) og Jorunn (80) skal på lofotfiske for 23. gang

Ekteparet Aune er igjen på tur til Lofoten for å fiske. Fiskarlaget tror det er blitt enklere å holde på lengre i yrket.
Les mer om:

Ti nye smitta i Haugesund

Ekteparet Aune er igjen på tur til Lofoten for å fiske. Fiskarlaget tror det er blitt enklere å holde på lengre i yrket.
Les mer om:

Ny kald krig!?

Dagfinn Aune har sendt inn dette leserinnlegget.
Les mer om:

NORGESCUP GÅLÅ: PÅL TRØAN AUNE BEST I PROLOGEN

Da norgescuprunden på Gålå tok til fredag formiddag var Pål Trøan Aune best av alle 77 påmeldte i prologen.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Marianne skadet seg på skitur – nå etterlyser hun den gode hjelperen

Da Marianne Aune falt i skiløypa, og ble liggende, fikk hun låne klær av forbipasserende. Nå etterlyser hun én av eierne.
Les mer om:

Norsk stjerneduo til Romania

De to norske håndballprofilene Emilie Hegh Arntzen og Malin Aune har signert for den rumenske toppklubben CSM Bucuresti. Det melder klubben på sine nettsider. Begge spillerne kommer fra Kristiansand Vipers.
Les mer om:

Vipers-duo klare for Champions League-rival

Malin Aune og Emilie Hegh Arntzen er klare for den rumenske storklubben CSM Bucuresti.
Les mer om:

Landslagsspillere til utlandet

Emilie Hegh Arntzen (27) og Malin Aune (25) er klare for den rumenske klubben CSM Bucuresti. Vipers-spillerne slutter seg til troppen etter årets sesong.
Les mer om:

Landslagsprofiler på vei bort fra Vipers – dette kan bli erstatterne

Malin Aune (27) og Emilie Hegh Arntzen (25) nærmer seg utlandet.
Les mer om:

Tom Freddy (50) ble brått arbeidsledig – nå skal han gjøre noe han ikke har gjort tidligere

En måned etter at han helt ut av det blå fikk sparken i Sarpsborg 08, bruker Tom Freddy Aune (50) god tid på å finne ut av hva han vil gjøre. Nå blir det vinterferie - for første gang!
Les mer om:

Italia vant uten norske i finalen

Norge I med Sindre Bjørnestad Skar og Finn Hågen Krogh skuffet under lagsprinten i friteknikk i Ulricehamn på søndag, da de ikke klarte å ta seg til finale. Norge II stilte med Thomas Helland Larsen og Pål Trøan Aune, men også de røk ut i semifinalen. Dermed stilte herrene uten lag i finalen på lagsprinten. Med det var det klart for en finale hvor Italia I var favoritter sammen med Frankrike I. Frankrike falt før siste veksling og dermed var bordet duket for Italia. Francesco De Fabiani sendte Federico Pellegrino ut i god posisjon på siste runde.

De norske herrene ute i semifinalen

Lagsprinten i Ulricehamn ble, som gårsdagens sprint, ikke en god norsk konkurranse for herrene. Begge de norske lagene, som gikk i det første heatet, endte utenfor topp to og måtte satse på at tiden holdt til avansement til finalen. Dessverre for dem ble tempoet i den andre semifinalen mye høyere, og begge de norske lagene tøk ut. På Norges førstelag gikk Finn Haagen Krogh og Sindre Bjørnstad Skar, mens på Norges andrelag gikk Thomas Helland Larsen og Pål Trøan Aune. Både Finland og Russland røk også ut i semifinalen etter fall på siste etappe.

Har storspilt for Vipers i fire år – nå er hun på vei bort

I tapet mot FTC lørdag var det én spiller som leverte på øverste hylle. Men Malin Aune bekrefter nå langt på vei selv at hun forlater Vipers etter sesongen.
Les mer om:

Odd er hjemme igjen: - Merkelig og brutalt

Odd Aune har vært evakuert i over en måned etter skredet i Gjerdrum. Dagbladet TV får følge med ham hjem onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Dette ser Brann som en dobbel gladnyhet

Aune Heggebø (19) og David Wolfe (18) forlenger avtalene med Brann.
Les mer om:

Troppen til Ulricehamn

Skiforbundet har teke ut desse 12 løparane til verdscuprenn i Ulricehamn i Sverige komande helg: Kvinner: Kristin Austgulen Fosnæs, Elena Rise Johnsen, Julie Myhre, Mathilde Myhrvold, Kristine Stavås Skistad, Magni Smedås. Menn: Pål Trøan Aune, Finn Hågen Krogh,, Thomas Helland Larsen, Even Northug, Sindre Bjørnestad Skar, Sivert Wiig. Dei skal gå skøytesprint laurdag og lagsprint søndag.