Nyheter om Aune


Christian (21) stortrives med sot, høyder og feiekost i handa

Han har flyttet hjem, er nyutdannet og nyansatt feier i Valdres. Christian Aune Thanke (21) stortrives med valgene han har tatt og elsker jobben.
Les mer om:

Årets spillere i norsk håndball kåret

Henny Ella Reistad og Aksel Horgen mottok fredag hver sin pris som Årets eliteseriespiller i norsk håndball.  Prisene ble utdelt under Norsk Topphåndballs årsfest som ble arrangert fredag kveld, i forbindelse med det pågående klubbseminaret på Lillestrøm. Drammen-spilleren Aksel Horgen var selv til stede og mottok hederen som Årets eliteseriespiller. Det samme var Vipers’ stjerneskudd Henny Ella Reistad da hun ble ropt opp til tilsvarende pris på kvinnesiden.

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Caroline (36) fant sin egen vei ut av den brutale sorgen: – Det har vært viktig for meg å være åpen og å prate om Stigs dødsfall

Etter ektemannens død ville Caroline Aune (36) kjenne at hun levde. Nå skal hun til verdens tak.
Les mer om:

Caroline (36) fant sin egen vei ut av den brutale sorgen: – Det har vært viktig for meg å være åpen og å prate om Stigs dødsfall

Etter ektemannens død ville Caroline Aune (36) kjenne at hun levde. Nå skal hun til verdens tak.
Les mer om:

Norges største maleri henger på Galleri Sands yttervegg

Galleri Sands nye lokaler på Gjølbergtoppen i Onsøy har fått noe på veggen som vil bli lagt merke til. Vebjørn Sand (53) har malt Norges største maleri som preger veggen ut mot fylkesvei 116. Det reklamerer i alle fall broren Aune med.
Les mer om:

Headhuntet av Aune – «fjellgeita» skal overta Nord-Norges beste langrennsløpere

38 år gamle Eirik Haugsnes får ansvaret for langrennsløperne i Team Nord-Norge.
Les mer om:

Headhuntet av Aune – «fjellgeita» skal overta Nord-Norges beste langrennsløpere

38 år gamle Eirik Haugsnes får ansvaret for langrennsløperne i Team Nord-Norge.
Les mer om:

NVE fikk nye utfordringer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«De nye klimafremskrivningene har gitt nye premisser for detaljprosjekteringen av sikringstiltakene ved Sukkertoppen. Dette gjelder spesielt i forhold til fundamentering,» skriver regiondirektør Knut Aune Hoseth i en e-post til Svalbardposten.Har ikke konkludert Konsulentgruppen som jobber med prosjektet består av flere selskap.

Andreas Vilberg vil lede 15 hoppere i neste sesong

15 hoppere i Toppidrettssatsingen i 19/20-sesongen – Vilberg ny hovedtrener Seks nye hoppere blir en del av Toppidrettssatsingen i hopp i 19/20-sesongen. Andreas Varsi Brevik, Eirik Fystro, Rishi Sæther, Sander Vossan Eriksen, Christan Røste Solberg og Anders Håre blir en del av Toppidrettssatsingen. Andreas Vilberg blir ny hovedtrener. Les: Bale kommer med advarsel til unge fotballspillere: «Du mister livet ditt» – Alle de nye er spennende utøvere som har vist både gode prestasjoner og et bra potensial.

Folkemøte i kveld om rassikring

Statens vegvesen har innkalt til folkemøte på Aune grendehus tirsdag, der de vil informere om rassikringsprosjektet.
Les mer om:

08-Aune til FB: – Det er sikkert mange i Fredrikstad som lukter blod nå

Tom Freddy Aune (48) demper favorittstempelet mot FFK og sier 08 ryker rett ut hvis de spiller som mot Ranheim.
Les mer om:

Tøff tid etter EM-suksessen: - Det var kjipt

BUDAPEST (VG) Hun røk på en hjernerystelse for fire måneder siden. Sesongen etter EM-suksessen har vært tøff for Malin Aune (24). Søndag blir kantspilleren viktig for Vipers i kampen om bronsen i Champions League.

Klart for trønderfest i Budapest: – Jeg går rundt og er veldig stolt

Malin Aune er på arenaen hun har drømt om å nå. Hun er klar for lørdagens store håndballfest.
Les mer om:

Klart for trønderfest i Budapest: – Jeg går rundt og er veldig stolt

Malin Aune er på arenaen hun har drømt om å nå. Hun er klar for lørdagens store håndballfest.
Les mer om:

Nora Mørk endelig tilbake på landslaget

Med ny kjæreste hockeyspiller Martin Laumann Ylven er Nora Mørk i form og tilbake i den norske landslagstroppen. – Det begynner å bli lenge siden, i februar i fjor pådro hun seg en alvorlig kneskade.  I november var hun nær et comeback, men ettervirkningene av skaden gjorde at hun måtte renske opp i det samme kneet. Dermed ventet en ny periode med møysommelig opptrening. Håndballprofilen har ikke vært mye på banen siden hun kom tilbake i kamp for Györ 13. april. Nå er det imidlertid duket for comeback i landslagstroppen. Håndballjentene skal spille tre kamper i månedsskiftet mai/juni.

Vil møte folket for å informere om rassikring(pluss)

Tirsdag 21. mai inviterer Statens vegvesen til folkemøte på Aune grendehus.
Les mer om:

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

– Vi lar amerikaneren stå i ro noen dager(pluss)

Kom mai du skjønne hvite. Etter tre ukers fenomenal aprilsommer, laver det ned igjen. Småbarnsmor Malin Aune i Nordbyen har funnet fram vinterklærne. Og lar Pontiac-en stå.
Les mer om:

Auring og Aune beste norske par i EM

Jens Kristian Auring og Amalie Aune leverte godt både i EM i latindans for ungdom og i WDSF Open U21.
Les mer om:

Kapteinen følte seg mørbanket etter tapet(pluss)

Kaptein hos Ørland BK i 4. divisjon, Kai-Erik Aune, følte seg mørbanka etter kampen mot Vuku på Gryta. Det ble tap, men Kai-Arne henger ikke med hodet av den grunn.
Les mer om:

Tredjeplass til Auring/Aune i Latvia

Danseparet Jens Kristian Riisøen Auring fra Lillestrøm og Amalie Aune fra Kristiansand klinket til med tredjeplass i latindans i Mirada Cup.

Kun Anniken dukket opp da Aune Sand innledet sin nye turné

Anniken Hannevik var den eneste som kom da Aune Sand innledet en ny Jordbærmusturné på Taverna i Kongsvinger lørdag kveld.
Les mer om:

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke? Travelt liv? Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig! * Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år! * Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern! * Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har.

Aune Sand: På kunstreise med brodern's bilder

Aune Sand har for øyeblikket korket champagneflaska og begitt seg ut på en dannelsesreise med brorens kunst. Onsdag åpner han utstilling på Jessheim storsenter.
Les mer om: