Nyheter om Audition


Torde ikkje gå på audition til juleserie på Netflix

– Eg tenkte at eg måtte kline med litt folk. Det høyrdest litt skummelt ut så eg takka nei, fortel artisten Eva Weel Skram.
Les mer om:

– Hadde betydd utrolig mye for oss

Ingvild Jonsrud Gulla (18) er en av danserne i dansegruppa "MK" som sikret seg gullknappen i audition til Norske Talenter for en måneds tid siden. Fredag er det semifinale for den spente dansegruppa.
Les mer om:

Oppfordrer fosninger om å stille på audition for ny spillefilm

I 2020 skal spillefilmen «Alle hater Johan» spilles inn i Trøndelag.
Les mer om:

Mr. Olzen (49) er i kveld igjen på «Norske Talenter»: – Faktisk har et par artistbyråer tatt kontakt

Gateartist Rune Olsen (49) stiller i finskjorta under kveldens dommerutvelgelse i «Norske Talenter». – Jeg bruker den i spesielle anledninger. Jeg hadde den på audition også, ler Mr. Olzen.
Les mer om:

Jakter talenter til storfilmen «Narvik»: Simon (16) fikk prøve seg på audition(pluss)

Heggen-elev Simon Aune Johansen (16) måtte improvisere flere scener for å vise at han er god nok til å spille i filmen.
Les mer om:

Hunder i kø for å få skuespillerrolle

I forrige uke hadde produsentene Talina Hansen Skogseth og Desirée Ulvestad-Grandahl nesten 60 mennesker og dyr på audition.
Les mer om:

– Rett før jeg skulle på scenen fikk jeg en kraftig reaksjon. Jeg måtte løpe på do

Fredag kveld fikk gatemusikant Rune Olsen (48) ja fra alle de fire dommerne i «Norske Talenter». – Jeg måtte løpe på do rett før jeg skulle på scenen, jeg var faktisk redd jeg ikke skulle rekke tilbake til audition.
Les mer om:

Etter Emmy-utdelingen vil mange ha Zendaya som superskurken Poison Ivy fra Batman

Ønsketenkning er en tankefeil som er et spesialtilfelle av appell til følelser, der man tror eller ikke tror noe fordi man ønsker at det var sant, eller ville like det hvis det var sant. Okay, dette er kanskje ikke SÅ dypt. Men akkurat nå mobiliseres sterke fangirl/boy-krefter for å få Zendaya Maree Stoermer Coleman i rollen som Batman-fienden Poison Ivy. Hvorfor nå? Først og fremst fordi 23-åringen valgte å hylle DC Comics-superskurken på den røde (lilla) løperen til Emmy 2019-utdelingen natt til mandag. Daya stilte i en grønn Vera Wang-kjole inspirert av to forskjellige versjoner av DC-ka

Ny Saturday Night Live-komiker sparket

Drøy humor eller dum rasisme? Siden oppstarten i 1975 har Saturday Night Live hatt hele 153 komikere på laget. Mange av dem er stjerner i dag, deriblant Chevy Chase, Bill Murray, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Robert Downey jr., Ben Stiller, Mike Myers, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Adam Sandler, Sarah Silverman, Will Ferrell, Jimmy Fallon, Tina Fey, Maya Rudolph, Amy Poehler, Seth Meyers, Andy Samberg, Kristen Wiig, Bill Hader, Jason Sudeikis og Pete Davidson (som har vært med siden 2014). Å være en del av Saturday Night Live-castet kan derfor være starten på noe stort. Blant de

Livredd etter disse meldingene: - Han ville at jeg skulle møte ham i singlet uten BH under

Sent på kvelden ville de at hun skulle stille til audition. Selv frykter hun det var et forsøk på lokke henne ut til et overfall.
Les mer om:

Livredd etter disse meldingene: - Han ville at jeg skulle møte ham i singlet uten BH under

Sent på kvelden ville de at hun skulle stille til audition. Selv frykter hun det var et forsøk på lokke henne ut til et overfall.
Les mer om:

Lilly fikk slibrig forespørsel fra «modellbyrå»

Sent på kvelden ville de at hun skulle stille til audition. Selv frykter hun det var et forsøk på lokke henne ut til et overfall.
Les mer om:

5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Fra birolle til hovedrolle? Quentin Tarantinos Once Upon a Time In Hollywood, som populært omtales som et kjærlighetsbrev til 60-tallets Hollywood, har blitt en smash. Regissørens første prosjekt uten hjelp fra #metoo-monsteret Harvey Weinstein fikk syv minutters stående applaus under verdenspremieren i Cannes i mai. Anmeldelsene som fulgte, gjenspeilet responsen. 730 rullet solid terningkast: Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen det de vil ha. Filmen omhandler i korte trekk livet til Rick Dalton, en semi-avdanket skuespiller portrettert av Leonardo DiCaprio (meta?).

Norsk serieskaper om Game of Thrones-sammenligning: – Voldsomt, men smigrende!

I dag har HBOs første norske originalserie premiere! Vi traff skuespillerne og serieskaperne i Oslo like før lanseringen. Allerede før premieren er Beforeigners en stor snakkis. Sci-fi-drama-komedien har fått nesten utelukkende positiv kritikk fra norske medier, deriblant vår anmelder. Les 730s dom over første sesong av Beforeigners her Flere har trukket frem Beforeigners som en sterk kandidat til å fylle tomrommet etter Game of Thrones, deriblant Nettavisens anmelder, noe som selvsagt faller i god jord hos serieskaper Anne Bjørnstad. – Å bli sammenlignet med noen av de bestfungerende tv-serie

Audition i badeparken - 15 gikk til filmen for å skaffe penger

Rundt 15 ildsjeler lot seg filme mens de presenterte prosjektet sitt, i håp om å få pengestøtte fra Gjensidigestiftelsen. - Det er en tredobling fra i fjor, sier Chris Bjelke fornøyd. Han var kameramann under hele seansen.
Les mer om:

Går rettens vei etter at han ikke kom videre i «Norske Talenter»

En dansende lege røk ut på audition til underholdningsprogrammet og vil nå stoppe TV-produksjonen fra å vise opptakene.
Les mer om:

Audition i badeparken for de som vil ha pengestøtte

Tirsdag bør du stille i badeparken dersom du vil ha økonomisk støtte til et frivillig prosjekt. Da blir det nemlig filming og «audition», mens folk får fortelle om ideen sin i fem minutter. - Det er for å gjøre det enklere å søke, sier Chris Bjelke.
Les mer om:

Priah Ferguson stjeler showet i Stranger Things 3 – men hvem er hun?

Denne måneden er det tre år siden Netflix slapp første sesong av Stranger Things, som umiddelbart ble et av nettkanalens flaggskip. Samtidig ble de unge, ukjente skuespillerne til internasjonale stjerner. I sesong 3 er det dog nykommer-ish Priah Ferguson som stjeler showet som Erica Sinclair; den smarte, sassy lillesøsteren til Lucas (Caleb McLaughlin). 12-åringen egentlig ikke en nykommer, ettersom hun også var med i sesong 2. Men serieskaperne The Duffer Brothers la sin elsk på skuespilleren.

Billie Eilish går undercover for å overraske fans

Verdens fineste tradisjon? Artisten som går undercover for å overraske fans er ikke noe nytt, men vi blir aldri lei av å se på det. Never forget: Se Adele på audition med Adele-dobbeltgjengere Billie Eilish Pirate Baird O’Connell (17) gjestet nylig Ellen DeGeneres.
Les mer om:

Fortsettelsen på Stephen King-klassikeren ser fæl ut

Store sko å fylle for Ewan McGregor. Ringreven spiller Danny Torrance; sønnen til Jack Nicholsons ikoniske karakter fra The Shining alias Ondskapens hotell. 36 år etter den første romanen, skrev Stephen King oppfølgeren Doctor Sleep, som nå har blitt film. I kveld kom den første traileren, med flere glimt som minner om Stanley Kubrick-klassikeren. Blant annet dukker det opp REDRUM på speilet. Selv om du ikke har sett The Shining, vet du kanskje at det er MURDER baklengs.

Jakter unge på audition(pluss)

Kulturhuset inviterer til audition for å finne unge musikere som skal stå på scenen med selveste Kringkastingsorkesteret (KORK), når de gjester byen igjen.
Les mer om:

Jakter unge som skal stå på scenen med KORK(pluss)

Kulturhuset inviterer til audition for å finne unge musikere som skal stå på scenen med selveste Kringkastingsorkesteret (KORK), når de gjester byen igjen.
Les mer om:

Petit: I rekken av feilberegninger i livet, svarte byggmesteren på en sms, og plutselig skiftet jeg et tak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var et sammenhengende mas, i hvert fall opplevde jeg det sånn, fra mannen i mitt liv som da hadde fått vedlikehold og skifting av tak på huset mitt fullstendig på hjernen. Jeg hadde en lengre sykdomsperiode bak meg, omsider frisk nok til å komme tilbake i jobb og vi skulle møte våren i påsken i Sør-England.

10. klassingane i Time kulturskule har ein klar bodskap: Ikkje la det du ser på mobilen styra alt.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Bond-skuespiller død

Mallet ble født i Blackpool i England i 1941. Hennes russiske mor var Helen Mirrens tante, og de to skuespillerne var altså kusiner, skriver Hollywood Reporter. Som 16-åring startet Mallet på det som skulle bli en modellkarriere med til dels stor suksess.