Nyheter om Audition


Cardi B brukte 60 timer på sin nye tatovering

Cardi B har vært tålmodig med sin nye tattis. Men resultatet har blitt fargesprakende – og mye – akkurat slik Cardi liker det. Den gigantiske tatoveringen går fra ryggen og nedover låret, med blomster, en sommerfugl og en kolibri. – Såååå, her er den, skriver Bronx-jenta fornøyd. – Det tok meg flere måneder, men nå er den endelig ferdig. Se snutten Cardi B postet: Grammy-vinneren takker den California-baserte tatovøren Jamie Schene – som selv takker rapstjernen. Han har reist rundt med Cardi for å få den ferdig. – Takk, Cardi B!

Koronaviruset utsetter The Batman fra juni til oktober

The Batman må vente. DC-blockbustern startet innspillingen i London i januar, så mange krysset fingrene for at Robert Pattinson og regissør Matt Reeves fikk skutt det meste før koronaviruset ble tatt alvorlig i vesten. Det ser ikke slik ut. Warner Bros. forteller nå at det som skulle bli neste sommers største blockbuster, blir en høstfilm. Ifølge Deadline er premieren på The Batman utsatt fra 25. juni til 1. oktober 2021. Sommerperioden er den største for kinoer, men denne datoen har blitt magisk for Hollywood og DC Comics. 1.

Lei å være jomfru? Netflix serverer Never Have I Ever med Maitreyi Ramakrishnan

Du kjenner til konseptet til Netflix’ Never Have I Ever. Upopulær, pliktoppfyllende jente får lyst til å være yolo, hooker opp med populær gutt.

Idol-Odas foreldre: – Som liten var hun konferansierens skrekk

– Oda var veldig sjenert og beskjeden da hun var liten. På hennes aller første audition var hun så nervøs at hun falt av stolen. Jeg foreslo at vi bare skulle dra hjem, men Oda nektet. Hun kom seg på scenen, forteller mamma Hilde Gondrosen.
Les mer om:

Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

På akademiet til United jobber trenerne aktivt med å tone ned potensialet til Hannibal Mejdri. Ikke for å holde 17-åringen tilbake, men for ikke å legge unødvendig press på unge skuldere. Midtbanespillerens prestasjonene på U18 -og U23-laget har fått Solskjærs oppmerksomhet. I Paris sitter den tidligere ungdomstreneren til det franske supertalentet og mener veien er staket ut for spill på Old Trafford. Les: Når sesongen er over står Liverpool overfor et stort dilemma Reda Bekhti, trener hos Paris FC, husker godt at speidere fra klubber kom luskene for å se niåringen Mejdi spille.

Etter målet på Bernabéu: Omtales som «Real Madrids beste midtbanespiller»

Hvis torsdagens cupkamp var en audition, besto Martin Ødegaard med glans. Det mener i hvert fall spanske medier, som nå skriver at nordmannen fortjener en plass i Real Madrid.

Angelika (21) og Kamilla (21) fikk gullbillett: – Det tok litt tid før det gikk opp for meg

Både Angelika Frajberg og Kamilla Gulbrandsen gikk videre fra audition i mandagens «Idol» på TV 2.
Les mer om:

To lokale deltakere sikret seg «Idol»-gullbillett

To rogalendinger gikk videre fra audition i fredagens «Idol». Nå er de et hakk videre i «jakten på en superstjerne».
Les mer om:

Aerosmith-trommis saksøker resten av bandet

Aerosmiths trommeslager Joey Kramer har saksøkt de øvrige medlemmene i bandet fordi de, ifølge ham, på urettferdig vis har utelukket ham fra å komme tilbake før opptredenen på MusicCares’ Person of the Year-showet 24. januar, Grammy-showet 26 januar og fra å komme tilbake til deres pågående Las Vegas-konsertrekke. Det skriver Rolling Stone, som har fått tilgang til rettsdokumentene. LES OGSÅ: Aerosmith bekrefter konsert i Skandinavia. Kramer fikk en skulderskade i fjor vår og har ikke spilt med bandet siden. I stedet har trommeteknikeren John Douglas hjulpet til.
Les mer om:

Inviterer til audition: – Vi leter etter Lillestrøms Billy Elliot

Musikalen «Billy Elliot» høster fortsatt suksess verden over. Nå skal den settes opp i Lillestrøm. Med lillestrømlinger i alle roller. Budsjettet er estimert til 1,5 million kroner.

Shaggy takket nei til samarbeid med Rihanna

Og vi er skuffet. Det har vært fire lange år siden Riri sitt seneste album, og vi begynner å bli utålmodige. Popstjernas niende album R9, sies å være rett rundt hjørnet og er svært etterlengtet av fansen. Rihanna har inngått samarbeid med en rekke artister, men hvem passer vel bedre enn det Grammy-vinnende reggae-ikonet, Shaggy? Dessverre mistet entreprenøren den gylne muligheten til å få med reggae-artisten på laget.

– Spillerne er mer på audition enn Solskjær

Darren Fletcher er helt sikker på at Ole Gunnar Solskjær kommer til å lykkes.

Høiland proppfull av selvtillit: – Jeg trenger ikke vise meg frem

Tommy Høiland (30) er ikke med på at Brann-kampen i kveld blir en audition der han må vise seg fram for å få spille på Ullevaal om en uke.
Les mer om:

Høiland proppfull av selvtillit: – Jeg trenger ikke vise meg frem

Tommy Høiland (30) er ikke med på at Brann-kampen i kveld blir en audition der han må vise seg fram for å få spille på Ullevaal om en uke.
Les mer om:

Elin (23) har Annas samiske stemme i Frost 2

- Jeg turte ikke en gang å søke på å få være med på audition, røper Saltdalsjenta.
Les mer om:

Tamanna Agnihotri (22) fra Prinsdal har hovedrolle i den nye NRK-serien «Skitten snø»: – De tabubelagte temaene er reelle i innvandrerfamilier

Tamanna Agnihotri (22) dro på audition for en statistrolle, men endte opp med en av hovedrollene. Nå drømmer Agnihotri om å endre norsk filmindustri og få flere skuespillere med minoritetsbakgrunn.
Les mer om:

Torde ikkje gå på audition til juleserie på Netflix

– Eg tenkte at eg måtte kline med litt folk. Det høyrdest litt skummelt ut så eg takka nei, fortel artisten Eva Weel Skram.
Les mer om:

– Hadde betydd utrolig mye for oss

Ingvild Jonsrud Gulla (18) er en av danserne i dansegruppa "MK" som sikret seg gullknappen i audition til Norske Talenter for en måneds tid siden. Fredag er det semifinale for den spente dansegruppa.
Les mer om:

Oppfordrer fosninger om å stille på audition for ny spillefilm

I 2020 skal spillefilmen «Alle hater Johan» spilles inn i Trøndelag.
Les mer om:

Mr. Olzen (49) er i kveld igjen på «Norske Talenter»: – Faktisk har et par artistbyråer tatt kontakt

Gateartist Rune Olsen (49) stiller i finskjorta under kveldens dommerutvelgelse i «Norske Talenter». – Jeg bruker den i spesielle anledninger. Jeg hadde den på audition også, ler Mr. Olzen.
Les mer om:

Jakter talenter til storfilmen «Narvik»: Simon (16) fikk prøve seg på audition(pluss)

Heggen-elev Simon Aune Johansen (16) måtte improvisere flere scener for å vise at han er god nok til å spille i filmen.
Les mer om:

Hunder i kø for å få skuespillerrolle

I forrige uke hadde produsentene Talina Hansen Skogseth og Desirée Ulvestad-Grandahl nesten 60 mennesker og dyr på audition.
Les mer om:

– Rett før jeg skulle på scenen fikk jeg en kraftig reaksjon. Jeg måtte løpe på do

Fredag kveld fikk gatemusikant Rune Olsen (48) ja fra alle de fire dommerne i «Norske Talenter». – Jeg måtte løpe på do rett før jeg skulle på scenen, jeg var faktisk redd jeg ikke skulle rekke tilbake til audition.
Les mer om:

Etter Emmy-utdelingen vil mange ha Zendaya som superskurken Poison Ivy fra Batman

Ønsketenkning er en tankefeil som er et spesialtilfelle av appell til følelser, der man tror eller ikke tror noe fordi man ønsker at det var sant, eller ville like det hvis det var sant. Okay, dette er kanskje ikke SÅ dypt. Men akkurat nå mobiliseres sterke fangirl/boy-krefter for å få Zendaya Maree Stoermer Coleman i rollen som Batman-fienden Poison Ivy. Hvorfor nå? Først og fremst fordi 23-åringen valgte å hylle DC Comics-superskurken på den røde (lilla) løperen til Emmy 2019-utdelingen natt til mandag. Daya stilte i en grønn Vera Wang-kjole inspirert av to forskjellige versjoner av DC-ka