Nyheter om Atomic


LANSERING: PROLINK SHIFT-IN – SALOMON OG ATOMIC KOMMER NÅ MED NY FLYTTBAR LANGRENNSBINDING

Prolink Shift-In har en helt ny konstruksjon som gir optimal balanse og følelse mellom skiløperen, bindingen og skien i begge stilarter.
Les mer om:

LANSERING: PROLINK SHIFT-IN – SALOMON OG ATOMIC LANSERER NY FLYTTBAR LANGRENNSBINDING

Prolink Shift-In har en helt ny konstruksjon som gir optimal balanse og følelse mellom skiløperen, bindingen og skien i begge stilarter.
Les mer om:

ATOMIC LANSERER ENDA EN FELLEVARIANT TIL SINE FELLESKI

Med den nye fellen tilbyr Atomic nå fire forskjellige utbyttbare fellevarianter til toppmodellen Redster C9 Skintec.
Les mer om:

FLERE STORE NYHETER FRA ATOMIC

Hva er nytt i år inne ski, staver, skisko og tilbehør fra leverandøren til OL-vinner Simen Hegstad Krüger? Svarene får du her.
Les mer om:

ATOMIC NORGE PÅ LØPERJAKT: – VI HAR VÆRT NØDT TIL Å TA ET NYTT LADEGREP HER

Atomic Norge går inn med en storoffensiv mot racingmiljøet denne sesongen.
Les mer om:

ATOMIC SATSER HARDT PÅ LANGRENN I NORGE

Atomic har i løpet av 2020 allerede etablert et eget Pro Center for alpint racing og topptur på SNØ i Oslo og nå er fokuset å etablere et sterkt lag rundt langrenn i Norge.
Les mer om:

NYTT OM FOLK: Atomic i Norge har ansatt ny XC Racing Specialist

– Med hans erfaring, energi og nettverk er vi utrolig stolte og ydmyke over å få inn så mye ekspertise på vårt lag, sier Fredrik Mandt om sin nyansatte kapasitet.
Les mer om:

Dommedagsklokka: 100 sekunder fra midnatt

Verden er nærmere en atomkatstrofe enn noen gang før, i følge Bulletin of the Atomic Scientists.
Les mer om:

Dommedagsklokka tikkar mot midnatt

Sidan 1947 har «Bulletin of the Atomic Scientists» drifta ei «dommedagsklokke» som tel ned til global katastrofe. Nedteljinga har aldri vore så nær midnatt som no.
Les mer om:

- Fikk bakoversveis

Aleksander Aamodt Kilde (27) sa nei til en økonomisk bedre avtale med Head for å gå tilbake til sitt gamle skimerke Atomic. Kjetil Jansrud er overrasket over valget.
Les mer om:

Se de siste bildene fra snøhallen!

Snøhallen i Lørenskog åpner 15. januar i 2020. Det snødekte arealet blir på 36.000 kvadratmeter. Den varme delen av hallen med sportsbutikker, treningssenter, restauranter og andre relevante servicetilbud blir på 12.500 kvadratmeter. Det blir tre nedfarter i alpinbakken, pluss et nybegynnerområde og en park med railer og big jump. Bakken blir på 500 meter og det bratteste henget er på 22 grader. Bakken er 90 meter på det bredeste. Det blir 4-seters stolheis og koppheis, i tillegg til såkalt magic carpet. Langrennsløypa blir på inntil 1,5 kilometer. Prisen er 350 kroner for en dag.

Superstjernen annonserer norgeskonsert

Til tross for sin unge alder har Charli XCX, født Charlotte Aitchison, allerede en strålende karriere bak seg, både som artist og låtskriver. Etter å ha bidratt på Icona Pops globale hit I Love It i 2012 og Iggy Azaleas Fancy to år senere steg stjernestatusen hennes betraktelig. Store deler av fjoråret tilbragte den britiske artisten på stadionturné i statene med Taylor Swift. LES OGSÅ: Fire høydepunkter fra Piknik i Parken. Til høsten er det tid for hennes tredje studioalbum, Charli.

Mannen som bygget homseklubb på hyttetomta til Vladimir Putin besøker norsk festival

Stokkøya Festival ble arrangert for første gang i fjor sommer med navn som Motorpsycho, Fay Wildhagen og Pom Poko på plakaten. Tidligere har Spidergawd, Stein Torleif Bjella, deLillos, Moving Oos, Karin Park, Steamdome og Miss Tati blitt annonsert til sommerens andreutgave. I dag føyes følgende tre navn til på programmet: Frej Larsson (bildet) og Atomic Swing fra Sverige, samt Axel Flovent fra Island. Kontroversiell figur Førstnevnte topper for tiden den svenske podkast-listen med sin podkast om narkotika, og er ellers en kontroversiell figur, blant annet kjent for å ha kastet et pizzastykke p

Norgesbestevenn? Khalid er klar for sin femte norske konsert!

Hvor mange ganger må man gjeste landet for å kalles Norgesvenn? Khalid er på god vei til å bli en ekte bestis. Til tross for å fortsatt være relativt fersk som artist er han nemlig klar for sin femte konsert i Norge. Første gang Texas-prinsen kom til kongeriket vårt var da han varmet opp for Lorde i både Trondheim og Oslo høsten 2017. Noen måneder senere kom han tilbake til Sentrum Scene for å gjøre solo-gig, da som stjerne, og sommeren 2018 spilte Khalid på Kadetten. Nå er han som seg hør og bør klar for Oslo Spektrum.  Svensk-britiske Mabel (som har en hit med «Don’t Call Me Up» akkurat nå)

Khalid bekrefter Oslo Spektrum-konsert

Det bekrefter arrangørselskapet Atomic Soul i en pressemelding mandag formiddag. Låtskriveren og sangeren fra Texas-byen El Paso, som kombinerer klassisk soul med moderne r&b, lanserte sitt andre studioalbum Free Spirit rett før helgen. LES OGSÅ: Musikkvideodypdykk. Fansen kan med andre vente seg mye nytt materiale når superstjernen inntar hovedstadens konsertstorstue fredag 13. september. – Khalid er en av de heteste r&b- og popsangerne for tiden, og i fjor solgte han ut Sentrum Scene. Nå gir vi muligheten for at enda flere får se ham, når han i september gjester Oslo Spektrum.

Mac DeMarco med nytt album og klubbkonsert i hovedstaden

Mac DeMarco, som fikk sitt gjennombrudd med albumet 2 i 2012, er annonsert til Norge til sommeren. Kanadieren har gjestet landet flere ganger tidligere, senest under Øya i 2017, men denne gangen kommer han altså til Norge for å spille en klubbkonsert, nærmere bestemt på Sentrum Scene i juli. Ansvarlig arrangør i Atomic Soul, Tim Salvesen, sier følgende om bookingen: – Det er en enorm glede å ha Mac DeMarco i byen igjen. Jeg har nå sett han spille syv ganger på syv forskjellige steder de siste syv årene, og hver gang er det minst syv ganger bedre enn sist!
Les mer om:

Nordmenn faller for feller

Den sikret markedsandeler for Atomic og ble en redning for Rottefella. Felleskien står for 75 prosent av det totale skisalget i Norge.
Les mer om:

Nordmenn faller for feller

Den sikret markedsandeler for Atomic og ble en redning for Rottefella. Felleskien står for 75 prosent av det totale skisalget i Norge.
Les mer om:

Nordmenn faller for feller

Den sikret markedsandeler for Atomic og ble en redning for Rottefella. Felleskien står for 75 prosent av det totale skisalget i Norge.
Les mer om:

Her er de nominerte til Spellemannprisen

Yndlingen Sondre Justad kan skilte med fire nominasjoner i Spellemann: Både i klassen for popartist, årets album med Ingenting i paradis, i klassen for årets låt med Ikke som de andre – som også er nominert i klassen for musikkvideo. Ina Wroldsen trår til med tre: I klassene for årets låtskriver og årets tekstforfatter samt at Stronger kappes i årets låt-klassen.

Lover tidenes hiphop-fest i hovedstaden

Wu-Tang Clan (bildet), De La Soul og Public Enemy legger ut på en storstilt fellesturné i 2019. Nå er det klart at også Norge får besøk av hiphop-legendene. Torsdag 23. mai er det duket for det som fort kan bli en av tidenes hiphop-fester i hovedstaden når de tre gruppene stiller på scenen i Oslo Spektrum. LES OGSÅ: Norgesaktuelle Rita Ora etterforsket. – Denne kvelden vil bli legendarisk, og jeg tror ikke noe lignende har blitt gjennomført i Norge i denne skalaen før.

Dommedagsklokka viser to minutter på midnatt

Dommedag er stadig nær, faktisk bare to minutter unna, mener The Bulletin of the Atomic Scientists i USA.
Les mer om:

Norsk konsertarrangør kjøpt opp av utenlandsk oppkjøpsfond

Det skriver Dagens Næringsliv. Atomic Soul-gruppen er en av de største aktørene i konsertmarkedet i Norge og arrangerte tidligere i år konsert med Eminem på Voldsløkka – med 55.000 tilskuere. Det nye selskapet skal hete All Things Live og skal også bestå av de danske underholdningsselskapene ICO Concerts og ICO Management and Touring, samt svenske Blixten & Co og Maloney Concerts. LES OGSÅ: Anmeldelse av Ms. Lauryn Hill i Oslo Spektrum. – Dette er selskaper vi jobber med i dag, og vi har hatt en parallell dialog med disse om konsolidering. Så kom Waterland på banen og ville ha oss sammen.

Flere artister bekreftet til Øyafestivalen

Fra før er headlinerne The Cure og Karpe annonsert til neste års Øyafestivalen, og i dag er den tredje headlineren klar: Robyn skal avslutte hovedscenen i Tøyenparken fredag 9. august. Det blir hennes eneste festivalopptreden i Norge neste år. I tillegg annonseres kritikerfavoritten Mitski, som skal spille på festivalen torsdag 8. august. – Vi har kommet svært godt i gang med programmet til neste års Øya, og alt ligger til rette for tidenes festivalopplevelse i Oslo.