Nyheter om Atlantic


Lillestrøm stasjon spiller viktig rolle i ny storserie, men innspillingen foregikk et helt annet sted: – Vi måtte finne Lillestrøm anno 1940

I NRK-serien Atlantic Crossing følger man kongefamilien i noen dramatiske øyeblikk mens de gjemmer seg for bomberegnet på Lillestrøm stasjon for 80 år siden. For å skape Lillestrøm stasjon anno 1940 måtte serieskaperen imidlertid langt av sted.

Disney-versjonen av WAP med Cardi B og Megan Thee Stallion

Disney gir nye levende bilder til «WAP» via YouTube. Vel, det er ikke Disney og YouTube som står bak. Melissa Scultz og Jonathan Schultz fra Schizzel Productions har lånt glimt fra en haug av klassiske filmer og satt sammen til NSFW-låten og publisert snutten hos YT. Cardi B og Megan Thee Stallion har ennå ikke kommentert Disney-parodien på deres Wet Ass Pussy-anthem. Våt hit: «WAP» med Cardi B og Megan Thee Stallion har blitt nummer 1 i syv land (Atlantic/Warner) Men de gir trolig to tomler opp? Vi får servert klassisk og nyere Disney-materiale. Fra Bambi, Snehvit og de syv dvergene, Peter Pa

Cardi B tar til Instagram Live, forteller hvorfor hun skiller seg fra Offset

Cardi B snakker ut om bruddet med ektemannen, som hun har vært sammen med i fire år. Jeg er okay. Jeg ville fortelle dere at jeg ikke har felt én tåre», sier Cardi, som har datteren Kulture med Offset. Den forrige gangen hun gjorde det slutt med Offset – eller de forrige gangene – var det annerledes. Hun sier han har gjort mye «fucked up», og referer trolig til utroskap. Nå er det ikke det som er problemet. «Denne gangen gråt jeg ikke. Vet du hvorfor? Grunnen til skillsmissen min er ikke noe av den dritten som skjedde tidligere. Det er ikke på grunn av utroskap.

Jack Harlow lister sine topp 5 rappere

Jack Harlow har hatt klodens kanskje mest spilte raplåt denne sommeren. 22-åringen har selv fått mye skryt for sin gjennombruddssingel «WHATS POPPIN», som tok 2.

Tatiana Maslany får rollen som She-Hulk i Marvel-serien til Disney Plus

Tatiana Maslany har blitt valgt ut av Disney+ og Marvel til å spille She-Hulk. Eller som ble kalt i Norge; Lady Hulk. Dette kommer snart til å bli annonsert, ifølge kildene til Variety. Kanadiske Tatiana Maslany, som har vunnet Emmy for sine mange hovedroller i BBC America-suksesserien Orphan Black, skal spille advokaten Jennifer Susan Walters; kusinen til Bruce Banner alias Hulk. Ved en feiltagelse får hun en blodoverføring fra Bruce, men i motsetning til fetteren har hun mer kontroll på sine grønne superkrefter. Disney+ annonserer premieredatoen snart. Jessica Gao er serieskaper, manusforfat

We Are Who We Are: Vi ringte de nye HBO-stjernene

I dag er det premiere på HBOs We Are Who We are, og vi har tatt en prat med hovedrolleinnehaverne. Miniserien er skapt og regissert av Luca Guadagnino for HBO og Sky Atlantic.

Medier: Trump kalte falne soldater for tapere

Donald Trump kalte i 2018 falne amerikanske soldater for tapere, ifølge magasinet The Atlantic og nyhetsbyrået AP. Trump forsikrer at han aldri sa noe slikt.

Trump raser mot artikkel: – Ville aldri kalt våre falne soldater noe annet enn helter

Det amerikanske magasinet The Atlantic skriver at den amerikanske presidenten skal ha kalt amerikanske soldater som mistet livet under 1. verdenskrig for tapere. – Oppdiktet, svarer Trump.
Les mer om:

Roddy Ricch svarer kopianklagene mot NBA YoungBoy

Roddy Ricch synes trolig albumcoveret til NBA YoungBoy minner om hans eget. Men det var Twitter som reagerte mest. På torsdag viste YoungBoy Never Broke Again frem omslaget til sitt nye album TOP, som skal ut i neste måned via Atlantic/Warner. Mange mener at svart/hvitt-bildet er en kopi av coveret til Please Excuse Me for Being Antisocial til Roddy Ricch. Se noen gjønete tilbakemeldinger nedenfor. Lol: Lol: Roddy Ricch when he saw the album cover for Nba Youngboy new album pic.twitter.com/UOcLRH1idA — Cccaaarrreeeyyy (@cccaaarrreeeyyy) August 20, 2020 Lol: NBA Youngboy when someone tell

Cardi B hyller Barb Wire med Pamela Anderson

Cardi B stiller som filmkarakteren til Pamela Anderson. I natt delte Cardi B flere bilder av seg selv hvor hun poserer som Pamela Anderson i Barb Wire. «Give it to Barbi», skriver rapperen, uten å gi noe mer info. Er det promobilder til hennes kommende andre album? Eller skal hun spille inn en ny versjon av actionfilmen fra 1996? (Atlantic/Warner) Barb Wire med Pamela Anderson ble slaktet av ca.

Cardi B har fått seg OnlyFans-konto

Cardi B på OnlyFans så du kanskje ikke komme, men nå annonserer hun sin konto. Artisten er trolig den mest kjente personen på det London-baserte sosiale nettverket, som har 24 millioner registrerte brukere. OnlyFans lar folk med kontoer ta betalt per måned fra følgerne for at de skal kunne se hva man poster. I motsetning til Instagram, tillater OnlyFans nakenhet, og mange av kontoene med flest abonnenter poster ofte NSFW-bilder og -videoer. Men ikke forvent så mye snusk fra OnlyFans-feeden til Cardi B. «Nei, kommer ikke til å vise puppene mine eller glufsa mi eller rumpa.

WAP: Folk er sure fordi Kylie Jenner gjester den drøye videoen til Cardi B og Megan Thee Stallion

Cardi B og Megan Thee Stallion er ikke subtile på sin ferske singel «WAP». Initialene står for «Wet Ass Pussy», og på låten sampler de Frank Skis «There’s Some Whores In This House» fra 1992. Kraftig kost på en fredag morgen. Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, you fuckin’ with some wet-ass pussy Bring a bucket and a mop for this wet-ass pussy Give me everything you got for this wet-ass pussy …Og sånn fortsetter det gjennom hele den Ayo n Keyz-produserte låten ♡ Musikkvideoen matcher selvfølgelig sangen, selv om den er noe mindre drøy.

Pengestrid etter flyplassbrannen: - Ytterst oppsiktsvekkende, og direkte illojalt

Under brannen i parkeringshuset på flyplassen i januar ble passasjerene evakuert til Atlantic Hotel i Stavanger. Nå krangles det om hvem som skal betale.

Virgin Atlantic ber om konkursbeskyttelse

Flyselskapet Virgin Atlantic er hardt rammet av coronakrisen og søker om konkursbeskyttelse i USA.
Les mer om:

Virgin Atlantic ber om konkursbeskyttelse

Flyselskapet Virgin Atlantic er hardt rammet av coronakrisen og søker om konkursbeskyttelse i USA.
Les mer om:

Virgin Atlantic ber om konkursbeskyttelse

Flyselskapet Virgin Atlantic er hardt rammet av coronakrisen og søker om konkursbeskyttelse i USA.
Les mer om:

Virgin Atlantic søker konkursbeskyttelse i USA

Flyselskapet tar grepet for å sikre beskyttelse mot kreditorer mens det forsøker å få godkjenning for krisepakken som ble presentert forrige måned.
Les mer om:

Justin Bieber teaser WHATS POPPIN Remix med Jack Harlow

Justin Bieber stiller for Jack Harlow. «WHATS POPPIN» er definitivt poppin’. Singelen er kanskje den mest spilte raplåten akkurat nå, kun slått av «Rockstar» med DaBaby og Roddy Ricch. Jack Harlow suste i alle fall opp til 2.

Kleven-kontrakt kansellert: 60–70 arbeidsplasser står i fare

Atlantic Towing Shipping har kansellert kontrakten om bygging av et forsyningsskip ved Kleven. Daglig leder ved verftet anslår opptil 70 tapte arbeiderplasser.
Les mer om:

Kleven-kontrakt kansellert: 60–70 arbeidsplasser står i fare

Atlantic Towing Shipping har kansellert kontrakten om bygging av et forsyningsskip ved Kleven. Daglig leder ved verftet anslår opptil 70 tapte arbeiderplasser.
Les mer om:

Kleven-kontrakt kansellert: 60–70 arbeidsplasser står i fare

Atlantic Towing Shipping har kansellert kontrakten om bygging av et forsyningsskip ved Kleven. Daglig leder ved verftet anslår opptil 70 tapte arbeiderplasser.
Les mer om:

Fikk støtte fra fylket – snudde hele forretningsmodellen(pluss)

Atlantic Mice Tibe (AMT) hadde kalenderen full og lå an til et kjempeår i 2020. Så ble det 12. mars og koronakrise.
Les mer om:

Odfjell Drilling inngår Equinor-avtale verdt 1,4 mrd.

Equinor og Odfjell Drilling har inngått en intensjonsavtale, der riggen Deepsea Atlantic igjen skal bore på Johan Sverdrup-feltet.

Jack Harlow med DaBaby, Tory Lanez, Lil Wayne på remixen til WHATS POPPIN

Jack Harlow følger opp suksessen med en utvidet versjon. 98-eren fikk sitt internasjonale gjennombrudd med «WHAT’S POPPIN», som nå har 248 millioner streams hos Spotify, med flere uker i topp 50 på Spoti i Norge. Singelen har nådd 16.

Danielle Bregoli alias Bhad Bhabie ute av rehab

Danielle Bregoli alias Bhad Bhabie er på bedringens vei. Natt til torsdag norsk tid kom 17-åringen hjem fra 30 dagers rehabilitering. Den Los Angeles-baserte tenåringen fra Florida la seg selv inn til behandling, angivelig grunnet piller og stresslidelser i forbindelse med psykisk traume. Hennes mangement sier at de er «stolt over at Danielle innså at hun trengte hjelp og at hun søkte om hjelp». I går gikk hun live på Instagram og sa at hun aldri har følt seg så bra som etter rehab, og at hun har «skilt lag med noen folk». – Det var mye som skjedde i mitt personlige liv, sier artisten. Til tro