Nyheter om Aston Villa


Danny Drinkwater lei av å være i fryseren til Frank Lampard

Forholdet mellom midtbanespiller Danny Drinkwater og Chelsea manager Frank Lampard er «Cold as Ice». 30 åringen har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2022, men det kommer til å skje noe lenge før det. Danny Drinkwater har så langt denne sesongen ikke spilt en eneste Premier League kamp. – Danny Drinkwater er lei av å være i fryseren til Frank Lampard og har den siste tiden jobbet aktivt med å komme seg bort.

Skade gir Ørjan Nyland mulighet til å ta på seg keeperhanskene igjen raskt

Landslagskeeper Ørjan Nyland har vært klubbløs siden nyttår og egentlig følt seg ganske så unyttig siste sesong på kontrakt for Aston Villa (fikk motsatt utvikling som førstekeeper Tom Heaton som kom til klubben omtrent samtidig) Det skal krible etter å ha på seg keeperhanskene igjen, nå har det åpnet seg opp en mulighet. Norwich som denne sesongen ligger perfekt til for å seile opp til Premier League igjen ble sendt ut på keeperjakt etter at deres reservekeeper Michael McGovern pådro seg en langvarig hamstringskade.

Ny Premier League-kamp utsatt

Søndagens planlagte Premier League-oppgjør mellom Aston Villa og Everton er utsatt som følge av det pågående smitteutbruddet i førstnevnte klubb. Det bekreftet Premier League torsdag, ifølge Sky Sports. Aston Villa har måtte stenge sitt treningsanlegg den siste tiden som følge av at en rekke spillere og personer i støtteapparatet avga positiv virustest. Onsdag skulle laget møtt Tottenham til ligakamp, men også den måtte utsettes. I FA-cupkampen mot Liverpool sist helg måtte Villa sende U23-laget på banen.

Fulham-treneren raser: – Skandaløst

Fulham-manager Scott Parker liker svært dårlig at han fikk beskjed mandag om at laget hans skal spille kamp mot Tottenham onsdag. Det gjorde Parker helt klart på en pressekonferanse foran kampen tirsdag ettermiddag. Fulham ble på kort varsel hentet inn som motstander for Tottenham, etter at Aston Villa måtte trekke seg på grunn av et koronautbrudd i stallen. – Muligheten dukket opp lørdag ettermiddag, men jeg trodde ikke det var realistisk. Så fikk jeg beskjed mandag klokken 9.30 om at vi måtte erstatte Villa.

Utsetter Premier League-kamp

Onsdagens kamp mellom Tottenham og Aston Villa er utsatt som følge av et større koronautbrudd hos sistnevnte. Villa måtte stille med juniorlag mot Liverpool i FA-cupen nå nylig, men nå får de sin neste kamp utsatt. Tottenham vil på sin side møte Fulham i stedet - en kamp som skulle blitt spilt 30. desember i utgangspunktet.

Premier League-kamp utsatt – Tottenham får ny motstander

Rokeringer i terminlisten etter smitteutbruddet i Aston Villa.
Les mer om:

Mourinho har snudd

Marine FC kom aldri i nærheten av å tenne lunta på cupbomben de hadde plassert ut mot Tottenham. Brasilianeren Carlos Vinicius spilte hovedrollen med sine tre scoringer i 5-0 seieren til Spurs, men det var Mourinhos fremheving av en annen spiller som fanget vår oppmerksomhet. Det begynner å bli en stund siden José Mourinho var i nærheten av å slenge noen komplimenter i retning Dele Ali.

Det ble Aston Villas kveld mot Mester Klopp

Vi husker godt forrige sesong da Jürgen Klopp sendte inn en gjeng med ungdommer i cupkamp mens de store gutta hadde en sårt tiltrengt hvilepause. Denne gangen var det Liverpool som ble møtt av en klubb som ble tvunget til å holde førstelaget sitt borte. Hele Aston Villas førstelag var satt i strikt karantene på grunn av det fordømte virus nr. 19, og tvang frem en Villa-tropp til FA-cupkampen mot Liverpool der 16 spillere fikk debuten sin. Les: Sørloth på vei videre!

17-åring sjokkerte Liverpool - så våknet stjernene

(Aston Villa – Liverpool 1–4) Louie Barry (17) grep sjansen da Aston Villa måtte stille med reservelaget og utlignet til 1–1 like før pause, men i den andre omgangen våknet Liverpool-stjernene og sikret avansement i FA-cupen.

Liverpool mot Aston Villa spilles

Kveldens FA-cupkamp mellom Aston Villa og Liverpool går som planlagt i kveld klokken 20.45. Villa stiller trolig med spillere fra sitt U23-lag. Et smitteutbrudd i Villa-troppen gjorde at klubben torsdag måtte stenge sitt treningsanlegg, og at hjemmekampen mot Liverpool i FA-cupens 3. runde sto i fare for å bli utsatt. Fredag formiddag kom likevel meldingen om at kampen spilles som planlagt.

Stort smitteutbrudd i Villa

Aston Villa avlyste torsdag treningen før FA-cupkampen mot Liverpool på grunn av en rekke positive koronatester i troppen og blant støtteapparat.
Les mer om:

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte
Les mer om:

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte

Ti spillere kan forlate Vipers etter sesongen
Les mer om:

Engelske medier: Aston Villa vurderer U23-spillere mot Liverpool

Flere A-lagsspillere i Aston Villa har fått påvist smitte av coronaviruset – dagen før Liverpool venter i FA-cupen. Gary Lineker tviler på om fotballen klarer å håndtere situasjonen de neste ukene.

Koronautbrudd i Aston Villa

Den engelske Premier League-klubben Aston Villa skriver på egne nettsider at de har stengt treningsanlegget etter et et betydelig koronautbrudd i klubben. Flere førstelagsspillere skal ha testet positivt, og er satt i isolasjon. Treningen før morgendagens FA-cupoppgjør med Liverpool ble avlyst. Hva som skjer med den kampen er ikke bekreftet.
Les mer om:

Ødegaards hilsen til Elabdellaoui: – Vær sterk som du alltid er

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte
Les mer om:

Tre bud på Gregersen: Derfor sier Molde nei

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte

Ingebrigtsen sier han må ha kunstgress på Stadion for å levere toppresultater

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte

Kristoffersen om fiaskostarten: – Jeg har ikke glemt å stå på ski, tror jeg

Stort smitteutbrudd i Aston Villa før Liverpool-møte

Suksess får Ed Woodward til å endre strategi og åpne opp lommeboka for Ole Gunnar Solskjær

Det er ingen kritikere igjen etter 2 – 1 seieren mot Aston Villa på årets første dag. – Manchester United har etter en slapp start på sesongen under manager Ole Gunnar Solskjær sin ledelse klatret opp på andreplass i Premier League med samme poengsum som serieleder Liverpool. Den norske manageren har bevist sin verdi også ovenfor sin sjef, pengemann Ed Woodward, ovenfor det som finnes av fotballeksperter og fans.

Prøver å hindre etterlengtet ving å ankomme Old Trafford

I går kunne Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fornøyd fortelle at det ikke var noen hindringer igjen for at Atalanta ving Amad Diallo kunne ta i bruk sitt eget garderobeskap på Old Trafford. Nå kommer det frem at Atalanta forsøker å forsinke ankomsten av den etterlengtede vingen. – Supertalentet som har blitt 18 år signerte med Manchester United i det sommervinduet ble lukket med tanke på å komme gjennomføre byttet i det øyeblikket arbeidstillatelse var oppnådd, noe som ble estimert å være på plass i januar.

Ole Gunnar Solskjær lykkelig papirarbeidet er i orden

På den siste dagen i sommerens overgangsvindu ble Manchester United enig om en overgang for Amad Diallo med Atalanta. – Vi kan beskrive den 18 år gamle angrepsspilleren fra Elfenbenskysten med et ord. – Fantastisk. På fredag i forbindelse med 2 – 1 seieren mot Aston Villa kunne Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ikke bare glede seg over samme poengsum som Liverpool på toppen av Premier League tabellen, men også at papirarbeidet for Amad Diallo er på plass.

Solskjær om gullspørsmålene: – Vi kan ikke ta av ennå

Etter å ha slått Aston Villa 2–1 og kommet opp på samme poengsum som Liverpool, måtte Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær svare på gullspørsmål.

Solskjær om gullspørsmålene: – Vi kan ikke ta av ennå

Etter å ha slått Aston Villa 2–1 og kommet opp på samme poengsum som Liverpool, måtte Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær svare på gullspørsmål.

Aston Villa-manageren oppgitt etter straffe: – Pogba snublet i egne bein

(Manchester United - Aston Villa 2–1) Dean Smith var klar i sin oppfatning om straffesparket som avgjorde kampen. Samtidig får Paul Pogba mye ros for kampen han spilte.