Nyheter om Aston Villa


Ute i kulden hos Sarri, nå hentes Gary Cahill av sin gamle sjef

Noe ganger er det skikkelig dritt med en ny manager, midtstopperen Gary Cahill var elsket av Antionio Conte da han var Chelsea  manager. Det var ingenting med Cahill som imponerte Maurizio Sarri, nesten umiddelbart etter han satte seg i manager stolen ble han henvist til benken. Nå er Gary Cahill ferdig i Chelsa og på vei til Inter Milan og Antonio Conte.

Tidligere Fulham manager Slavisa Jokanovic tilbake i managerstolen

Slavisa Jokanovic fikk sparken høsten 2018 fra Fulham og har vært arbeidsledig siden det, nå har han fått napp på en ny jobb i Qatar.  Jokanovic skal lede en av landets beste klubber Al-Gharafa. Les: «Jeg har hatt tre gode år i Manchester» رسميا: الصربي سلاڤيسا يوكانوڤيتش مدرّباً لفهود #الغرافة بعقدٍ يمتدّ لموسمين pic.twitter.com/7CRUbrWTtI — Al Gharafa SC (@ALGHARAFACLUB) June 16, 2019 Slavisa Jokanovic har inngått en toårig avtale med Al-Gharafa. I 2018 led Jokanovic Fulham til Premier League etter playoff-seieren over Aston Villa, men etter en rekke dårlige resultater ble han sparket og

Chelsea direktør: «Sarri hadde et sterkt ønske»

Tidligere i dag ble Chelsea og Juventus enige om at Chelsea manager Maurizio Sarri reiser til Italia og overtar fra Massimiliano Allegri. På eget ønske. Les: Henter gratis Aston Villa stopper «Det var Maurizio Sarri selv som ønsket å gå tilbake til Italia», sier Chelsea direktør Marina Granovskaia. «Maurizio gjorde det veldig klart i vår prat etter Europa League-finalen hvor mye han ønsket å komme tilbake til sitt hjemland. Han forklarte at årsakene var betydelige». Les: Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder OFFICIAL | Maurizio Sarri is the new Juventus coach.

Henter gratis Aston Villa stopper

Huddersfield arbeider hart for at neste sesong skal bli vesentlig bedre enn sist da de rykket ned fra Premier League.

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Anwar El Ghazi: Aston Villa har sikret seg helten fra Wembley

Nå dreier livet seg om mer enn fotball, og heltestatus brukes helst i sammenhenger der noen gjør noe som virkelig betyr noe for andre. Men for veldig mange betyr fotball nærmest alt – spesielt i Aston, der Aston Villa kravlet seg opp til Premier League. Derfor: som leverandør av åpningsmålet i playoffs-finalen mot Derby blir Anwar El Ghazi for alltid helten fra Wembley for Aston Villa-supporterne. We can now look forward to much more of this on a permanent basis.

Chelsea tar opp kampen!

Chelsea skal ha bedrevet fishy business på overgangsmarkedet, og er dømt av Fifa med utestengelse fra to overgangsvinduer. Nå skal London-klubben kjempe for en frikjennelse. Ifølge BBC har Chelsea nå sendt anke/appell til The Court of Arbitration for Sport. Utestengelsen skyldes forhold i overgangssaken til en utenlandsk U18-spiller.

Hva nå ? Alberto Moreno og Daniel Sturridge

Det hjelper sikker litt at Liverpool manager Jürgen Klopp takker begge spillerne for sin tid i klubben. Lederen kaller Sturridge en av de beste «finisheren» han noensinne har sett, og han kommenterer Moreno’s positive personlighet og stor vilje. – De var her da jeg kom som leder, og i løpet av den tiden har de – like mye som noe annet – hjulpet oss til å bli en klubb på rett spor.

Ashley Cole har gitt beskjed til kompis Frank Lampard

38-åringen har hatt en imponerende karriere. Med 384 Premier League-kamper for Chelsea og Arsenal, har forsvarsspilleren fått med det meste. I tillegg har Cole spilt for Rome og LA Galaxy. Dette var før han ble hentet inn til kompis Frank Lampard i vinter.

Ross McCormack slipper å sitte på sidelinjen og se på lenger

Angriper Ross McCormack angrer som en hund han valgte å gå fra Fulham til Aston Villa helt tilbake i 2016. – Han var i god dytt og skapte både mål og sjanser, men etter han fikk garderobeskap på Villa Park har det ikke gått bra.  Første sesong var det en del forsøk, men de to siste årene har angriperen vært ute i kulden og omtrent bare sett kamper fra sidelinjen.

Fristiller åtte spillere

Den tradisjonsrike klubben Aston Villa slo Derby 2 – 1 for noen få dager siden rykket med det opp til Premier League. Kampen ble spilt uten norske Ørjan Nyland som har vært småskadet i det siste.  Lørdag lot klubben veteran Mile Jedinak 34 (australieren kom fra Crystal Palace for tre sesonger siden)og sju andre spillere gå. – Med de uttalelsene som manager Dean Smith har hatt om Nyland tidligere i år var  vi ikke nervøse for at han var en av de åtte. Les: Rafael Benitez gidder ikke mer rot We can this afternoon confirm the release of eight players. Thank you all, for everything.

Aston Villa klare for Premier League og de tar med seg Ørjan Nyland

Det ble bare nesten for Frank Lampard sitt Derby i dag, Aston Villa ble for sterke og er klare for opprykk til Premier League etter 2 – 1 seier. Villa følge med Norwich og Sheffield United opp på øverste nivå i engelsk fotball foran neste sesong. Med seg på veien får Birmingham-klubben en økonomisk jackpot av de sjeldne. – Mandagens opprykksfinale blir sett på som den mest verdifulle kampen i internasjonal fotball.

Faren vet ikke at sønnen trener favorittlaget hans – nå har han ledet Aston Villa til Premier League

Én dag før sin viktigste kamp som manager, var Aston Villa-manager Dean Smith åpen om sin tøffe historie.

Faren vet ikke at sønnen trener favorittlaget hans – nå har han ledet Aston Villa til Premier League

Én dag før sin viktigste kamp som manager, var Aston Villa-manager Dean Smith åpen om sin tøffe historie.

Aston Villa realiserte Premier League-drømmen, vant milliardkampen

Ørjan Nyland og Aston Villa er klare for Premier League-etter 2-1-seier over Derby i mandagens pengestinne opprykksfinale på Wembley.
Les mer om:

Prinsen og Carew jublet for opprykk

Aston Villa er klare for Premier League etter en høydramatisk opprykksfinale.

Jublet for Villa-opprykk

Med John Carew og selveste Prins William på tribunen sikret Aston Villa seg opprykket til Premier League etter 2-1-seier i playoffinalen mot Derby på Wembley. Mer på TV2.no.

Carew feira Aston Villa med prinsen – Opprykket er verd to milliardar

John Carew jubla saman med britiske Prins William på tribunen, då Aston Villa vann 2–1 over Derby og sikra seg opprykk til Premier League neste sesong.

Aston Villa rykket opp til Premier League: – Burde vært topp fire i England

(Aston Villa - Derby County 2–1) Etter tre sesonger i Championship sørget Aston Villa mandag for retur til det gjeveste selskap. Med akillesskade Ørjan Håskjold Nyland ute av troppen var det en annen nordmann som stjal TV-kameraenes oppmerksomhet på Wembley.

Vi tror Aston Villa er i Premier League neste sesong

Championship-playoffinale på Wembley venter oss mandag. Det er 170 millioner i pund som ligger i potten!

Vi tror Aston Villa er i Premier League neste sesong

Championship-playoffinale på Wembley venter oss mandag. Det er 170 millioner i pund som ligger i potten!