Nyheter om Aston Villa


Jakter Everton-midtbanespiller

Idrissa Gana Gueye sin tid i Everton kan nærme seg slutten. Ifølge L’Equipe har Paris Saint-Germain lagt inn et bud på 30 millioner euro for midtbanespilleren. Sommeren 2015 kom senegaleseren fra den franske klubben Lille til Aston Villa, men ble bare der i en sesong før overgangen til Everton ble et faktum. Les: Arsenal skuffet over Laurent Koscielny Pariserne skal angivelig ha vært interessert i senegaleseren siden i vinter, og nå skal forhandlingene være offisielt i gang. Les på Popidol: Netflix kutter ned på røyking

Arsenal skuffet over Laurent Koscielny

Arsenal-manager Unai Emery er skuffet over at  Laurent Koscielny (33) nekter å delta på  Arsenals pre-seasontur til USA. – Arsenal skal møte en rekke klubber som en del av oppkjøringen til årets sesong. Den franske stopperen blir ikke med på oppgjørene mot Colorado Rapids, Bayern München, Fiorentina og Real Madrid. «Vi er veldig skuffet over Laurents handlinger, som går imot våre instruksjoner.

Bekreftet: Aston Villa sikrer seg engelsk U21-landslagsspiller

Det er noe rundt  klubber som nylig har rykket opp til det beste selskapet i England. Aston Villa er intet unntak.

Manchester City benyttet seg av angrepillen og kjøpte tilbake venstreback

Da Manchester City solgte Angeliño til PSV Eindhoven for et år siden var det for bare 60 millioner kroner.

Neymar, verdens største fotballattraksjon – uønsket i Spania!

Han er den som trekker mest oppmerksomhet i verden. Ikke bare for sine kunster på gress, men også for krumspring på og utenfor banen. Altså, en ønskedrøm for en hvilken som helst liga, der sponsorer og annonsører er garantert liv og røre for pengene sine. Skulle man tro. Men ikke i Spania. La Liga-presidenten Javier Tebas har slengt ut med at han ikke ønsker Neymar velkommen tilbake. La Liga president Javier Tebas:"I prefer that Neymar does not return to Barca. We always want to bring great players, but Neymar's behaviour is not good for the competition.

La Liga-president Javier Tebas ønsker ikke Neymar velkommen tilbake

Bakteppe til de oppsiktsvekkende uttalelsene til La Liga president Javier Tebas og årsaken til at diskusjonen går høyt i Spania er ikke bare oppførselen til Neymar i forkant av milliard overgangen fra Barcelona til Paris Saint-Germian. – Det er heller ikke bare stjernenykker, angrep på publikum, og utagerende filming, men også det faktum at La Liga må arbeide knallhardt for å beholde Barcelona, deres viktigste klubb i i ligaen. Barcelona har etter tumultene mellom spanske myndigheter og det katalanske folket seriøst vurdert en overgang til Premier League.

Bekreftet: Glem Pogba, Solskjær har nå fått på plass det viktigste

Sorry, Pogba, men så enkelt er det. Marcus Rashford er en United-gutt som har potensiale til å kjempe og levere for klubben á la Ryan Giggs. Det vil si uavhengig av om noen dager er mindre morsomme på jobb enn andre og beilerne vifter med sine euros. Derfor blir bekreftelsen fra United om at Rashford er fornøyd med betingelsene og skriblet ned navnetrekket sitt, noe av det viktigste som skjer denne sommeren på Old Trafford. Marcus Rashford's goal, as seen from the stands.

Bekreftet: Aston Villa sikrer seg Premier League-spilleren Matt Targett

Vi kjenner gåsehuden komme når vi tenker på at den gamle storklubben Aston Villa er tilbake der de tilhører.

Ny Strømsgodset trener sender tidligere PL-spiller med stjernenykker på dør

Krisen var allerede stor før Strømsgodset sin nye danske trener Henrik Pedersen var på plass og ledet sin første kamp for drammenslaget. – De tok imot serieleder Molde og tapte så det sang. 0- 4. – På mandag reiser Strømsgodset til Sarpsborg, med seg i bagasjen har de 9 poeng på 12 kamper.   Det er sikkert noen Strømsgodset fans som husker gleden som var i klubben da de i vinter klarte å hente Yacouba Sylla, en tidligere Aston Villa og Rennes spiller fra  Mechelen.

Tammy Abraham: Chelsea-spilleren som gleder seg til karantenen

Mens de høye herrer og kvinner hos Chelsea klør seg i hodet for hvordan de skal komme seg gjennom sommeren uten å kunne hamstre forsterkninger, byr London-klubbens situasjon på muligheter for enkelte. Tammy Abraham er en av disse. 21-åringen har jobbet seg opp gjennom Chelseas akademi, og tok det siste steget opp til de voksnes rekker i 2016. Det har blitt to kamper i blått på spissen siden da, som har brukt mesteparten av tiden på utleie og jakten på spilletid.

Yacouba Sylla er ikke fornøyd og ønsker seg bort.

Det er klart at det er stor forskjell mellom å spille for Strømsgodset og for Aston Villa eller  Rennes. Den fransk maliske midtbanespilleren Yacouba Sylla kom til Drammen og har fått med seg hele nedturen. – Nest siste plass er frustrerende for noen og enhver.  Oppholdet i Eliteserien kan bli kort for den tidligere Premier League- og Ligue 1-spilleren Les: Har spilt for Aston Villa i Premier League, nå er han i Norge Ifølge Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo har spilleren ønsket seg vekk fra klubben.

Ute i kulden hos Sarri, nå hentes Gary Cahill av sin gamle sjef

Noe ganger er det skikkelig dritt med en ny manager, midtstopperen Gary Cahill var elsket av Antionio Conte da han var Chelsea  manager. Det var ingenting med Cahill som imponerte Maurizio Sarri, nesten umiddelbart etter han satte seg i manager stolen ble han henvist til benken. Nå er Gary Cahill ferdig i Chelsa og på vei til Inter Milan og Antonio Conte.

Tidligere Fulham manager Slavisa Jokanovic tilbake i managerstolen

Slavisa Jokanovic fikk sparken høsten 2018 fra Fulham og har vært arbeidsledig siden det, nå har han fått napp på en ny jobb i Qatar.  Jokanovic skal lede en av landets beste klubber Al-Gharafa. Les: «Jeg har hatt tre gode år i Manchester» رسميا: الصربي سلاڤيسا يوكانوڤيتش مدرّباً لفهود #الغرافة بعقدٍ يمتدّ لموسمين pic.twitter.com/7CRUbrWTtI — Al Gharafa SC (@ALGHARAFACLUB) June 16, 2019 Slavisa Jokanovic har inngått en toårig avtale med Al-Gharafa. I 2018 led Jokanovic Fulham til Premier League etter playoff-seieren over Aston Villa, men etter en rekke dårlige resultater ble han sparket og

Chelsea direktør: «Sarri hadde et sterkt ønske»

Tidligere i dag ble Chelsea og Juventus enige om at Chelsea manager Maurizio Sarri reiser til Italia og overtar fra Massimiliano Allegri. På eget ønske. Les: Henter gratis Aston Villa stopper «Det var Maurizio Sarri selv som ønsket å gå tilbake til Italia», sier Chelsea direktør Marina Granovskaia. «Maurizio gjorde det veldig klart i vår prat etter Europa League-finalen hvor mye han ønsket å komme tilbake til sitt hjemland. Han forklarte at årsakene var betydelige». Les: Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder OFFICIAL | Maurizio Sarri is the new Juventus coach.

Henter gratis Aston Villa stopper

Huddersfield arbeider hart for at neste sesong skal bli vesentlig bedre enn sist da de rykket ned fra Premier League.

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Anwar El Ghazi: Aston Villa har sikret seg helten fra Wembley

Nå dreier livet seg om mer enn fotball, og heltestatus brukes helst i sammenhenger der noen gjør noe som virkelig betyr noe for andre. Men for veldig mange betyr fotball nærmest alt – spesielt i Aston, der Aston Villa kravlet seg opp til Premier League. Derfor: som leverandør av åpningsmålet i playoffs-finalen mot Derby blir Anwar El Ghazi for alltid helten fra Wembley for Aston Villa-supporterne. We can now look forward to much more of this on a permanent basis.

Chelsea tar opp kampen!

Chelsea skal ha bedrevet fishy business på overgangsmarkedet, og er dømt av Fifa med utestengelse fra to overgangsvinduer. Nå skal London-klubben kjempe for en frikjennelse. Ifølge BBC har Chelsea nå sendt anke/appell til The Court of Arbitration for Sport. Utestengelsen skyldes forhold i overgangssaken til en utenlandsk U18-spiller.

Hva nå ? Alberto Moreno og Daniel Sturridge

Det hjelper sikker litt at Liverpool manager Jürgen Klopp takker begge spillerne for sin tid i klubben. Lederen kaller Sturridge en av de beste «finisheren» han noensinne har sett, og han kommenterer Moreno’s positive personlighet og stor vilje. – De var her da jeg kom som leder, og i løpet av den tiden har de – like mye som noe annet – hjulpet oss til å bli en klubb på rett spor.

Ashley Cole har gitt beskjed til kompis Frank Lampard

38-åringen har hatt en imponerende karriere. Med 384 Premier League-kamper for Chelsea og Arsenal, har forsvarsspilleren fått med det meste. I tillegg har Cole spilt for Rome og LA Galaxy. Dette var før han ble hentet inn til kompis Frank Lampard i vinter.

Ross McCormack slipper å sitte på sidelinjen og se på lenger

Angriper Ross McCormack angrer som en hund han valgte å gå fra Fulham til Aston Villa helt tilbake i 2016. – Han var i god dytt og skapte både mål og sjanser, men etter han fikk garderobeskap på Villa Park har det ikke gått bra.  Første sesong var det en del forsøk, men de to siste årene har angriperen vært ute i kulden og omtrent bare sett kamper fra sidelinjen.

Fristiller åtte spillere

Den tradisjonsrike klubben Aston Villa slo Derby 2 – 1 for noen få dager siden rykket med det opp til Premier League. Kampen ble spilt uten norske Ørjan Nyland som har vært småskadet i det siste.  Lørdag lot klubben veteran Mile Jedinak 34 (australieren kom fra Crystal Palace for tre sesonger siden)og sju andre spillere gå. – Med de uttalelsene som manager Dean Smith har hatt om Nyland tidligere i år var  vi ikke nervøse for at han var en av de åtte. Les: Rafael Benitez gidder ikke mer rot We can this afternoon confirm the release of eight players. Thank you all, for everything.

Aston Villa klare for Premier League og de tar med seg Ørjan Nyland

Det ble bare nesten for Frank Lampard sitt Derby i dag, Aston Villa ble for sterke og er klare for opprykk til Premier League etter 2 – 1 seier. Villa følge med Norwich og Sheffield United opp på øverste nivå i engelsk fotball foran neste sesong. Med seg på veien får Birmingham-klubben en økonomisk jackpot av de sjeldne. – Mandagens opprykksfinale blir sett på som den mest verdifulle kampen i internasjonal fotball.

Faren vet ikke at sønnen trener favorittlaget hans – nå har han ledet Aston Villa til Premier League

Én dag før sin viktigste kamp som manager, var Aston Villa-manager Dean Smith åpen om sin tøffe historie.