Nyheter om Aston Villa


35 år og «still going strong»

Wayne Routledge har satt signaturen sin på en ny avtale med Swansea. Dermed blir han værende i klubben han har vært i de 10 siste årene.

Solskjær’s angrepstrio jakter suksess

Manchester United har tre spillere blant de åtte nominerte til prisen for årets unge spiller i Premier League. Etter en solid sesongavslutning og en sesong der United-manager Ole Gunnar Solskjær har gitt mye tillit til unge spillere, belønnes laget med en solid mulighet til å vinne prisen. Sesongens beste unge spiller skal stemmes fram av leserne, og på sitt nettsted har Premier League lagt ut korte beskrivelser for hver av de åtte nominerte. Det er ikke helt overraskende – gitt at spillere opp til 24 år er med i kåringen – at Uniteds formsterke angrepstrio er med blant de nominerte.

Leeds, Aston Villa, Newcastle og West Ham i race om samme midtbanespiller

Det er en meget rutinert spiller som flere klubber ønsker seg i sommer, Crystal Palace-midtbanespiller James McCarthy har erfaring fra både Wigan Athletic og Everton. 29 åringen kom til Crystal Palace i fjor sommer fra Everton for 8 millioner pund. – Sist sommer var både West Ham manager David Moyes and Newcastle United boss Steve Brice svært opptatt av James McCarthy, men de var tydeligvis ikke i posisjon til å gjøre en avtale.

Ryan Giggs slår tilbake mot tvilerne

Manchester United legende Ryan Giggs forlot Old Trafford i 2016 da Jose Mourinho overtok managerrollen og ikke ville forlenge Giggs sin posisjon som assistent. Som landslagssjef for Wales har han et fugleperspektiv som kan være nyttig. Det er mange i klubben som er usikre på om Aston Villa kapteinen har det som kreves hos Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær er en av dem.

Ståle Solbakken-kollega forsvinner til toppjobb i Premier League-klubb

FCK-manager Ståle Solbakken mister sin kollega Johan Lange til Premier League-klubben Aston Villa hvor han blir sportslig direktør.

Ståle Solbakken-kollega forsvinner til toppjobb i Premier League-klubb

FCK-manager Ståle Solbakken mister sin kollega Johan Lange til Premier League-klubben Aston Villa hvor han blir sportslig direktør.

Det går mot en avgjørelse for Aston Villa-kaptein Jack Grealish

Første gang vi skrev om en overgang for Jack Grealish til Manchester United var det ingen som hadde hørt om Covid 19 og jobben til manager Ole Gunnar Solskjær hang i en tynn tråd. – Siden da har Manchester United landet 3.plassen i Premier League og ingen snakker om å bytte manager. Sky Sports melder at det ikke er så aktuelt med en overgang nå som det var bare for noen uker siden. – I tillegg til å Manchester United har sluttet å tape kamper har Aston Villa reddet plassen i Premier League.

Bournemouth vil kreve erstatning

Styret i Bournemouth skal møtes for å diskutere et mulig erstatningskrav etter feil med mållinjeteknologien, som kan ha kostet klubben Premier League-plassen. Det melder Sky Sports. Bakgrunnen er 0-0-kampen mellom Aston Villa og Sheffield United 17. juni. Et oppgjør Sheffield United skulle ha vunnet 1-0. Etter kampen kom Premier League med en beklagelse. Det samme gjorde selskapet bak den tekniske selskapet.

Har brukt en milliard på flopper

Aston Villa har sparket sportslig leder Jesus Garcia Pitarch, dager etter at klubben reddet fortsatt i Premier League. – Det var slettes ikke slik det skulle være, Aston Villa skulle spise kirsebær med de store gutta. Bournemouth og Watford rykker ned fra Premier League sammen med allerede nederlagsdømte Norwich. – Sesongavslutningen ble uhyre spennende på søndag, ikke bare kampen om champions League plass, men også bunnstriden. Bournemouth slo Everton 3-1, men det var ikke nok til fornyet kontrakt ettersom Aston Villa klarte 1-1 i sin bortekamp mot West Ham.

Midt i denne klyngen jubler Nyland for ny Premier League-kontrakt

Jubelscener i London da Aston Villa unngikk nedrykk.
Les mer om:

Midt i denne klyngen jubler Nyland for ny Premier League-kontrakt

Jubelscener i London da Aston Villa unngikk nedrykk.
Les mer om:

King og Bournemouth rykket ned

Bournemouth og Watford slår følge med Norwich ned i Championship. Aston Villa klarte 1–1 mot West Ham og havnet ett poeng over nedrykksstreken. Bournemouth slo Everton 3–1, men var avhengige av hjelp. Watford tapte 2–3 mot Arsenal.

Aston Villa reddet plassen

Nedrykkskampen i Premier League ble avgjort søndag, og Aston Villa holdt seg. Bournemouth og Watford slår følge med Norwich ned til Championship. Les mer på tv2.no/sport.

Derfor bruker Villa-helten spisslegendens navn på drakten

Om Aston Villa holder plassen søndag, er mye takket være Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassans scoringer. Men det er ikke det han er mest kjent for.

BBC: «Først Jandon Sancho og så to til»

BBC-journalisten Simon Stone melder at Manchester United er overbevist de skal hente tilbake den engelske spissen Jadon Sancho i sommer og at han vil være en av tre store signeringer. Dette skal være helt uavhengig av om Ole Gunnar Solskjær klarer å kjempe laget opp til Campions League kvalifisering. – Reporteren mener at en sentral forsvarsspiller er prioritert for den norske manageren, til tross for at han flere ganger har benektet akkurat det.

På rett side av streken for første gang siden 28.februar

Gårsdagens 1 – 0 seier over Arsenal etter en kanon av Premier Leagues neste mest populære egypter Mahmoud Hassan-Trezeguet gjør at Aston Villa, for første gang siden 28 februar er på rett side av nedrykkstreken. De tre poengene løftet laget forbi Watford til 17.-plassen, den siste som gir en ny sesong i Premier League og økt mulighet for at lagets store stjerne kaptein Jack Grealish blir. Det er første gang siden 28. februar at Villa er på rett side av streken. Les: Brendan Rodgers villig til å kjempe om Kristoffer Ajer و ما توفيقي الا بالله :.

Trezeguet-perle senket Arsenal og løftet Aston Villa over nedrykksstreken

Trezeguets knallskudd etter et hjørnespark ga Aston Villa 1-0-seier over Arsenal og skjøv laget på rett side av nedrykksstreken før søndagens serieavslutning.
Les mer om:

Premier League håpet lever for Villa: Her er han blitt matchvinner mot Arsenal

Trezeguets knallskudd etter et hjørnespark ga Aston Villa 1-0-seier over Arsenal og skjøv laget på rett side av nedrykksstreken før søndagens serieavslutning.

Premier League-håpet lever for Villa: Her er han blitt matchvinner mot Arsenal

Trezeguets knallskudd etter et hjørnespark ga Aston Villa 1-0-seier over Arsenal og skjøv laget på rett side av nedrykksstreken før søndagens serieavslutning.
Les mer om:

Egyptisk drømmetreff sendte Villa over streken for første gang på 144 dager

(Aston Villa – Arsenal 1–0) Trézéguet sikret en svært viktig hjemmeseier for Ørjan Håskjold Nylands Aston Villa.
Les mer om:

Klatret over streken

Aston Villa tok tre ekstremt viktige poeng i Premier Leagues nest siste runde.
Les mer om:

Villa over streken

Aston Villa kunne ha rykket ned fra Premier League tirsdag kveld. Men Trézéguet sørget for 1-0-seier over Arsenal, samtidig som Watford tapte 4-0 mot Manchester City. Dermed klatret Villa forbi Watford på tabellen, og ligger nå over nedrykksstreken. Begge lag står med 34 poeng når én runde gjenstår. Kveldens resulater gjør at Joshua Kings Bournemouth med sine 31 poeng også fortsatt har en mulighet til å gå forbi både Watford og Villa med seier borte mot Everton i siste serierunde.

Aston Villa over streken

Trézéguets volley i førsteomgang sikret seier og tre potensielt livsviktige poeng for Aston Villa da de slo Arsenal 1-0 tirsdag kveld.
Les mer om:

Watford lever farleg etter 0-4

Med 0-4 mot Manchester City auka Watford risikoen for nedrykk til Championship. Målskilnaden fekk såpass juling at Watford kan bli sendt under nedrykksstreken dersom Aston Villa slår Arsenal seinare i kveld. Raheem Sterling scora begge Citys mål før pause. I andre omgang dobla Phil Foden og Aymeric Laporte leiinga. Watfords stortap betyr også at Bournemouth har ein reell sjanse til å overleve i Premier League når ein runde står att.

Toppscorer i Tyrkia, men fortsatt usikkert for Alexander Sørloth

Hvis Alexsander Sørloth som er på utlån i Tyrkia fra Aston Villa ønsker seg en retur til Villa Park trenger han bare vente på at klubbens ubrukelige manager Dean Smith får sparken. – Til tross for at Sørloth fortsetter å dundre inn nå, nå senest på søndag mål nr 30 og 31 denne sesongen for Trabzonspor og at Aston Villa nå ligger dypt begravd i nedrykksstriden vil ikke manageren hente den tidligere Rosenborg spissen tilbake.