Nyheter om Aston Villa


Ashley Young får sitt ønske om å avslutte hjemme innfridd

Sirkelen ser ut til å være sluttet for 35 år gamle Ashley Young, oppholdet i Italia og Inter Milan går mot slutten og nå er han ønsket tilbake i Watford der han startet sin karriere. – For 14 år siden forlot han Watford. Young etablerte seg som en av Englands beste midtbanespillere for Aston Villa og ble av den grunn hentet til Old Trafford i 2011 for 18 millioner euro. Watford har gode minner om tiden med Ashley Young, Daily Mail skriver at manager Xisco Muñoz mener de trenger en med Premier League erfaring nå som de mest sannsynlig er tilbake neste sesong.

Football Insider: Planen klar for å trykke på utkjøpsklausulen til Jack Grealish

Det er ikke mange andre engelske angrepsspillere som har en superstjerne-aura som Jack Grealish. Vi vet ikke om det er look´en, stilen eller den ekstreme selvtilliten på banen, men for oss minner Grealish om David Beckham. Manchester United var på Grealish før denne sesongen, men det hele endte med fem-års kontrakt med Aston Villa. Nå jobbes det hardt i Manchester for å trykke på knappen som sender 25-åringen ut av Villa Park.

Liverpool kan «takke» Southgate

Milner sa det så fint etter 2-1 seieren over Aston Villa: «Å bli utelatt fra den engelske landslagstroppen er trolig den første motgangen han møter». Denne han er selvfølgelig matchvinnner Trent Alexander-Arnold. Forrige sesong var Liverpools høyreback helt outstanding. Denne, har Alexander-Arnold fulgt Liverpools mange ups-and-downs.

Liverpool vant på Anfield

Liverpool vant endelig en ligakamp på Anfield igjen. Lørdag snudde de 0-1 til 2-1-seier mot Aston Villa. Trent Alexander-Arnold ble den store helten med sin scoring på overtid.
Les mer om:

Slo tilbake etter kalddusj

Liverpool slo tilbake og tok tre svært viktige poeng mot Aston Villa. Trent Alexander-Arnold ble helten for vertene.
Les mer om:

Ny VAR-debatt etter kontroversiell avgjørelse – utskjelte Alexander-Arnold ble helten

(Liverpool - Aston Villa 2–1) Trent Alexander-Arnold fikk knallhard kritikk etter prestasjonen mot Real Madrid. Lørdag slo han tilbake.

Fristes av Pep Guardiola

Aston Villa ving Jack Grealish har til tross for bare være 25 år gammel 20 år bak seg i klubben. – Spesielt de siste årene har hans lekende form for fotball fristet en rekke klubber. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har helt siden han overtok for Jose Mourinho ønsket seg Aston Villa kapteinen, men det har ikke skjedd og interessen virker dalende fra begge parter. Football Insider skriver at Jack Grealish for første gang egentlig er åpne for å forlate Aston Villa og flytte til den blå delen av Manchester.

Glemt Chelsea stjerne håper å komme sterkere tilbake på Stamford Bridge

Danny Drinkwater jobber knallhardt for å komme tilbake på førstelaget til Chelsea etter noen mareritt år siden han forlot Leicester City. Drinkwater kom til Blues for 35millioner euro i september 2017 etter å ha etablert seg som en av Premier Leagues fremste sentrale midtbanespillere for Foxes. Han var en av deres nøkkelspillere i den mirakuløse tittelvinnersesongen 2015/16. Les: Satser på Kylian Mbappé og dropper både Haaland og Alaba! Men han har bare 23 kamper for Chelsea.

Dean Smith og Grealish ville for mye – det koster

Jack Grealish er Aston Villa. Før midtbanespilleren signert for nye år med Villa før denne sesongen, var det lagkamerater som uttalte seg om at han egentlig var for god til å spille for klubben. Denne sesongen har Dean Smith løftet hele Villa-laget noen skikkelige hakk, men avhengigheten til Grealish er fortsatt til stede. Den engelske landslagsspilleren har vært ute i seks ukers tid fra midten av februar. Manager Smith var derfor strålende fornøyd da han kunne sette Grealish innpå igjen mot Fulham i helgen.

Mener Chelsea legende John Terry er klar for manager-rollen

Midtstopper John Terry var Mr. Chelsea i over 20 år, men istedenfor å trappe ned i på Stamford Bridge eller cashe inn på en tur til asiatisk fotball valgte han i 2017 Aston Villa med tanke på en gang i fremtiden bli manager selv. Det ble med en sesong (2017/2018) som aktiv, så gled han over til rollen som assistenttrener. Aston Villa manager Dean Smith er overbevist gjennom å ha vært hans sjef de siste sesongene John Terry er klar til å ta på seg rollen som manager.

23 åring forlater Arsenal etter 18 år

Ainsley Maitland-Niles kom til Arsenals akademi som liten gutt i 2003, allerede da var han rimelig allsidig, en egenskap han har tatt med seg inn på Arsenal sitt A lag. – Som oftest har Niles spilt midtstopper eller høyreback. De siste årene har det blitt lite spilletid og i vinter ble et utlån til West Bromwich organisert for å få mer tid på gresset. Maitland-Niles har kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2023, men Daily Mirror skriver at han kommer til å dra videre allerede i sommer.

Nederlandsk stjerne kan presse Martin Braithwaite ut av Camp Nou

Den danske «nødspissen» Martin Braithwaite sine dager på Camp Nou er talte, han får nyte de 10 siste rundene av La Liga med Barcelona for etter alle solemerket er det slutt når overgangsvinduet åpner i sommer. Årsaken er manager Ronald Koeman favoritt Memphis Depay. Sport skriver i dagens utgave at det er slutt nesten uansett hva som skjer, men i hvert fall hvis den tidligere nederlanske landslagssjefen Ronald Koeman får hentet en favoritt fra landslagstiden Memphis Depay. – Alt ligger til rette for en overgang, Depay sin avtale med Lyon tikker mot slutten.

Gledelig Grealish-varsel

Aston Villa er Jack Grealish. Nå er og blir fotball et lagspill, men etter å opplevd Aston Villa uten Grealish i skadeperioden, blir det som å se et tamt Dortmund da Haaland var ute med skade før jul. Mye av spillet bygges opp rundt disse to spillerne, noe som gjør klubbene sårbare når stjernene settes ut av spill. Grealish har drevet med rehabilitering de siste seks ukene etter at kapteinen ble skadet mot Brighton, 13. februar.

Celtic henter inn Man United-legende for å sette på plass Steven Gerrard

Steven Gerrard leder Rangers til det første seriemesterskapet på altfor lenge. Celtic har hatt hegemoniet i den skotske byen de siste ni årene, men med Liverpool-legenden på plass i dress har styrkeforholdet mellom byrivalene endret seg.

«Danny Ings vil score flere mål enn Sergio Aguero og Gabriel Jesus i Manchester City»

Southampton-spissen Danny Ings vil blomstre opp under Pep Guardiola sin ledelse slik at han vil score mer enn Manchester City-duoen Gabriel Jesus og Sergio Aguero. – Det er den tidligere Aston Villa spissen Darren Bent som mener Ings vil ta et stort seg opp i sommer ved en overgang. Ings har levert varene for Southampton etter han kom fra Liverpool i 2018 (først på lån før en permanent avtale i 2019). – På et lag som sliter har han levert ni mål og tre assist på 25 kamper denne sesongen.

Tottenham slo tilbake etter europaligaflausen med 2-0-seier mot Aston Villa

Tre dager etter europaligaflausen mot Dinamo Zagreb slo Tottenham tilbake og sikret 2-0 og tre viktige poeng mot Aston Villa.
Les mer om:

Tottenham slo tilbake med seier

Jose Mourinhos lag vant kontrollert 2-0 mot Aston Villa i Premier League søndag kveld. Spissparet Harry Kane og Carlos Vinícius sørget for at Tottenham hevet seg etter det sure tapet for Arsenal og den overraskende exiten fra Europaligaen mot Dinamo Zagreb. Brasilianeren Vinicius åpnet scoringsballet ved å enkelt styre ballen i tomt bur etter fint spill av landsmannen Lucas Moura og Kane. Etter pause lagde Matty Cash et klønete straffespark da han sklitaklet Kane nede ved dørlinja.

Tottenham slo tilbake etter flause: – Jeg kan ikke gjøre det alene

Lånesoldaten Carlos Vinícius var sentral da Tottenham tok tre poeng mot Aston Villa. Samtidig etterlyser José Mourinho en permanent endring.

Mer trøbbel i vente for Tottenham

Tre dager etter Europa-exiten i Zagreb venter Aston Villa på bortebane for Tottenham. Vi helgarderer kampen på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Brad Friedel: Liverpool perfekt for Pulisic

Chelsea-manager Thomas Tuchel har ledet Christian Pulisic hos Dortmund, men har ikke akkkurat gjort dette til noe fordel for amerikaneren på Stamford Bridge. I de to knalltøffe kampene mot Atletico Madrid fikk Pulisic noen trøsteminutter på slutten av de to kampene. Hakim Ziyech, Kai Havertz og Timo Werner som alle har hatt en voldsomt stigende kurve under Tuchel, tar så langt det meste av plassen. Les: Manchester United har landet ny gigantavtale Den amerikanske fotballegenden Brad Friedel anbefaler at 22-åringen vurderer en exit.

Daily Mail: Grealish har valgt sin favorittklubb til milliard-overgangen

På slutten av forrige sesongen var det få som trodde Jack Grealish skulle forbli på Villa Park. Så reddet Dean Smith og gjengen plassen i Premier League med et nødskrik, Grealish forpliktet seg til fem nye år hos Villa, og store deler av denne sesongen så det ut som Grealish kunne få en tur til spill i Europa etter sommeren. Per midten av mars ser det ikke like lyst ut for den herlige gjengen hos Aston Villa. Á poeng med Arsenal, og West Ham, Everton, Liverpool og Tottenham foran seg, alle halsende etter en kvalikplass i det minste til Europaligaen.

Uten tvil: Jesse Lingard skal kapres

Ikke et vondt ord om West Ham som klubb, spesielt ikke etter at David Moyes virkelig har vist at de har pondus til å kjempe mot gigantene om Champions League-kvalikplass. Likevel er valget mellom å spille for United og The Hammers ikke enkelt. Jesse Lingard har vokst opp hos United, men fikk/pådro seg en solid dip i utviklingen under Solskjær det siste året. Andre spillere er denne sesongen sluppet foran Lingard, og utlån var den eneste løsningen i januar.

Målløst i West Midlands-derbyet

Begge lag kom til flere store sjanser, men det ble likevel 0-0 da Aston Villa tok imot Wolverhampton til et underholdende lokaloppgjør i Premier League lørdag. Wolverhampton hadde de største sjansene mot slutten av kampen, men Aston Villa hadde to baller i treverket i starten av oppgjøret. Likevel endte det målløst mellom lagene, i en kamp som aldri burde endt 0-0.

Sander Berge gikk faktisk glipp av en seier

Aston Villa måtte klare seg uten Jack Grealish, men kunne med seier over Sheffield United gå helt opp i ryggen på Liverpool på 5. plass i Premier League. Sheffield hadde ikke vunnet siden 2. februar mot West Brom, så Dean Smith hadde nok sterk tro på at dette ville gå veien for Villas offensive horde. Men når du spiller i verdens tøffeste liga kan bunnlaget bli din tøffeste motstander.

Poengglipp av Leicester

Leicester makta berre 1-1 mot Burnley, og missa sjansen til å innta andreplassen på tabellen. Matej Vydra gav Burnley leiinga då han snappa opp eit tilbakespel etter berre 4 minutt. Leicester utlikna ved Kelechi Iheanacho på volley ein halv time seinare. Leicester hadde initiativet, men greidde aldri å få sigersmålet. Begge lag hadde skot i stengene i andre omgang. Dei er dermed framleis på tredjeplass bak dei to Manchester-klubbane.