Nyheter om Aston Villa


Barcelona har gitt bort draktnummeret til Coutinho

Da Barcelona forrige september ga Ansu Fati nr. den ikoniske nr. 10-drakta til Messi, ble det brummet om manglende respekt for det argentinske ikonet. For Barca handlet dette ikke om fravær av respekt, men et virkemiddel for å vise en 19-åring at hans plass er på Camp Nou. Denne uken var det Coutinhos spor som skulle «fjernes» fra klubben.

Rangnick gir oss en skikkelig tankevekker om Erling Haaland

Jadon Sancho var den engelske tenåringen som pakket kofferten, tok med seg posterne av forbildene i Premier League – og gjorde «tysker av seg». I 2017 var dette noe helt nytt på balløya. Fire år senere forlot spilleren Dortmund som den nestdyreste overgangen i 2021 (bak Romelu Lukaku). En reise som automatisk fortsetter opp over skylaget? Nope, ingenting skjer automatisk hos en av verdens største klubber. Se Bundesliga, Serie A, Ligue 1, La Liga, Australian Open og mye mer på UnibetTV Sancho ble hentet til Old Trafford i sommer for rundt 850 millioner kroner.

Har skjønt at tre poeng er viktigere enn Cristiano Ronaldo

Vi må innrømme at vi satt og hadde en litt dårlig følelse da Manchester United gikk til pause uten scoring på Brentford Community Stadium. Er det noe gjengen fra Old Trafford ikke hadde råd til var å avgi poeng til Brentford, etter poengpakken United delte ut til Aston Villa forrige helg. Men da United begynte å score i andre omgang, skjønte vi at Ralf Rangick hadde lært. Cristiano Ronaldo ble sammen med Mason Greenwood byttet ut da det sto 0-2 til United. En illsint og skuffet Ronaldo ble symbolet på at Rangnick ikke ble fristet til en gjentagelse av Villa Park-bommerten.

Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Luis Suarez har avslått fire tilbud – styrer mot en spektakulær gjenforening med Steven Gerrard

Philippe Coutinho er tilbake i den trygge sfæren rundt Steven Gerrard. Forrige helg var brasilianeren også tilbake på banen som en gamechanger da Manchester Uniteds trygge ledelse på Villa Park ble snudd til poengdeling. Nå er det fler av den gamle Liverpool-gjengen som vil være del av Gerrards Premier League-prosjekt. Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Arsenal har solgt fra overskuddslageret

Da Arsenal hentet Sead Kolasinac fra Schalke 04 i 2017 var den tyske klubben fortsatt en av de store, mens Arsenal var i en vanskelig periode. – Drømmen om Premier League hentet venstrebacken til Arsenal og det var bra en stund. Olympique de Marseille henter Sead Kolasinac fra det som best kan beskrives som Arsenal sitt overskuddslager. Venstrebacken har signert kontrakt ut 2023 med Ligue 1 klubben. Les: Etter å ha «parkert» Haaland er Bruno Fernandes i fokus Sead Kolašinac est Olympien !

Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

Det er en ekstremt kampvillig keeper som nå endelig er på plass et sted han føler seg hjemme. Robin Olsen ble kontakt sendt ut i kulden i Roma av manager Jose Mourinho etter klubben valgte å satse på landsmann Rui Patrício istedenfor. En god stund har vi hørt at Aston Villa var svært interessert i å hente den svenske landslagskeeperen og nå i dag er det offisielt. Roma var først ute med å bekrefte leiekontrakten som også inneholder en kjøpsopsjon.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

Adama Traoré har blitt enig med Antonio Conte om opplegget

Det har pågått samtaler en god stund mellom muskelbunten Adama Traoré og Tottenham. – Tema for samtalene har ikke bare vært av økonomisk art, selv om det er viktig, høyrevingen ønsker å finne tilbake til samme form som han opplevde i Nuno Espírito Santo sin regjeringstid i Wolverhampton. Vil bli best igjen! Det er over et år igjen av avtalen som Adama Traoré har med Wolverhampton så en avtale klubbene i mellom må også på plass før en overgang kan gjennomføres.

ESPN: Ny vending i Martial-saken

I helgen ga Manchester United fra seg en 0-2 ledelse på Villa Park til poengdeling. Etter kampen var det en tydelig irritert United-manager som hadde behov for å slippe ut litt steam. Da spørsmålet kom om hvorfor Martial ikke var del av troppen mot Aston Villa, kom det fra Rangnick at franskmannen hadde nektet å spille. Det tok ikke mange minuttene før Martial hadde gitt sin side av saken på Instagram.

ESPN: Everton har bestemt seg for manager

4-1 tapet mot Watford felte Ole Gunnar Solskjær hos Manchester United, Rafael Benitez møtte sin managerskjebne hos Everton etter 2-1 tapet mot Norwich. På søndag kom bekreftelsen på at spanjolen ikke var rett mann på Goodison Park. Minutter senere svirret ryktene om erstatteren. Ifølge ESPN går dette én vei. Spill på Premier League her Everton har halvveis inn i januarmåned 19 poeng på 19 Premier League kamper. Tjueseks poeng bak Jürgen Klopp og byrival Liverpool ble i overkant ydmykende for supporterne.

Søndagen hos Everton ble brukt til å sparke Rafel Benitez

1-2 tap mot bunnlaget Norwich var spikeren på managerkista til Benitez. 22 kamper med et poengsnitt på 1,14 holdt ikke for klubbledelsen. Bekreftelsen på at Benitez sin jobb hos den blå delen av Everton var over, ble bekreftet på søndag. 16. plass på tabellen med 19 poeng på 19 kamper er ikke noe spanjolen kommer ta med seg videre med et smil. Les: Nani trengte ett fattig minutt på å vise at han har noe å gjøre i Serie A Verden stanser ikke for Everton, der Aston Villa med poengdeling mot United står klar neste lørdag for å hamre Everton videre nedover tabellen.

Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar

Hullet som Manchester United manager Ralf Rangnicks blir bare dypere og dypere, for han fortsetter å bare å grave.- Det hadde vært helt greit å gjøre dumme ting hvis man vinner fotballkamper, men slik laget ser ut nå, er topp fire i Premier League fryktelig langt unna. Ralf Rangnick bestemte seg for å hente ut Anthony Martial til tørk på pressekonferansen etter 2 -2 kampen mot Aston Villa: «Han ville ikke være i troppen.

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Martial og Rangnick i clinch

Med 0-2 ledelse mot Aston Villa med tretten minutter igjen av kampen skulle Manchester United sikre seg en sterk borteseier mot brysomme Steven Gerrard. Det endte med poengdeling etter noe så usannsynlig som en Coutinho-scoring ni minutter før slutt. Ralf Rangnick hadde en lite lystig stund foran mikrofonene etter kampen.

Rangnick: – Martial ville ikke være med

Manchester United-manager Ralf Rangnick sa etter 2-2-kampen mot Aston Villa at Anthony Martial ikke ønsket å være i troppen til kampen.
Les mer om:

Martial slår tilbake mot Rangnick

Manchester United-manager Ralf Rangnick sier franskmannen ikke ville reise med United-troppen til bortekampen mot Aston Villa. Det avviser Anthony Martial på det sterkeste.
Les mer om:

Coutinho stoppet United etter Fernandes-dobbel: – Jeg har savnet Premier League

Bruno Fernandes så lenge ut til å bli helten i kampen mellom Manchester United og Aston Villa, men Philippe Coutinho scoret i Villa-debuten og sikret 2-2.

Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League. To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen.

United fikk drømmestart etter keepertabbe – rotet bort 2-0-ledelse

Manchester United så ut til å ta med seg tre viktige poeng mot Aston Villa. Med kvarteret igjen ledet de 2-0, men hjemmelaget kom tilbake og sørget for 2-2 på under fem minutter. Det ble også sluttstillingen. Takket være en gigantisk keepertabbe av Aston Villa-keeper Emiliano Martínez tok Manchester United ledelsen allerede etter fem minutter. Fra distanse skjøt Bruno Fernandes mot mål.

Debu­tant Coutinho spolerte kvelden for Bruno Fernandes – Villa greide uavgjort mot Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 2–2) Mens Bruno Fernandes (27) omsider leverte for sin nye manager Ralf Rangnick i Manchester United, var gjenforeningen av Steven Gerrard og Philippe Coutinho (29) som umiddelbar suksess.

Debutant Coutinho spolerte kvelden for Bruno Fernandes – Villa greide uavgjort mot Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 2–2) Mens Bruno Fernandes (27) omsider leverte for sin nye manager Ralf Rangnick i Manchester United, var gjenforeningen av Steven Gerrard og Philippe Coutinho (29) som umiddelbar suksess.

Ronaldo ikke med mot Aston Villa

Cristiano Ronaldo blir ikke klar til Manchester Uniteds kamp lørdag. Portugiseren har slitt med en hofteskade og er ikke i troppen som møter Aston Villa. Ronaldo var heller ikke med da Manchester United spilte i FA-cupen mot samme lag tidligere denne uken. United-trener Ralf Ragnick hadde likevel tro på at storscoreren skulle bli klar til helgens kamp. Han ble spurt på fredagens pressekonferanse om muligheten for spill for Ronaldo, Harry Maguire, Jadon Sancho og Phil Jones. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

Hevder United-spiller stormet ut av trening

Dean Henderson (24) skal ha forlatt Manchester United-trening i sinne før FA-cup-kampen mot Aston Villa.
Les mer om:

Tror Ronaldo spiller mot Villa

Manchester United-manager Ralf Rangnick har god tro på at Cristiano Ronaldo er tilbake på banen i Premier League-møtet med Aston Villa lørdag. Portugiseren sto tidligere denne uken over FA-cupmøtet med samme klubb som følge av en hofteskade. Foran fredagens pressekonferanse var det knyttet spenning til om måltyven ville bli meldt klar for kamp. Det ble han langt på vei. Manager Rangnick tror både Ronaldo, Jadon Sancho, Harry Maguire og Phil Jones er aktuelle for spill. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.