Nyheter om Aston Villa


Offisielt: Mauricio Pochettino har fått sparken i Paris Saint-Germain

Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Georginio Wijnaldum ble hentet inn før sesongen med et formål. Sammen med Kylian Mbappe og Neymar skulle endelig Paris Saint-Germain bli Champions League mestre. Slik gikk det som kjent ikke!. Denne gangen er det den argentinske manageren Mauricio Pochettino som får skylden og etter knallharde forhandlinger om sluttpakke fikk sparken tidligere i dag. Mauricio Pochettino etterfulgte Thomas Tuchel som nå leder Chelsea 1.januar 2021.

Hamret inn 49 scoringer forrige sesong – ikke rart Aston Villa måtte sikre seg Rory Wilson

De siste fem årene i fotballsirkuset har vist oss at en tenåring ikke lenger trenger å være en spiller du såvidt legger merke til før han rundt 20. Sancho, Vinicius jr., Haaland, Bellingham, Pedri, alle gutta spilte seg inn på stjernehimmelen som tenåringer. Vi velger derfor å ta med en overgang for en skotsk 16-åring. Når du har 49 scoringer forrige sesong, da har du potensialet inne.

Chelsea i samtaler med to City-spillere!

Til tross for at Chelsea endelig kan kjøpe spillere igjen har sommeren startet rolig Tuchel og de nye eierene. Men nå ser det ut til at eier Todd Boehly, som nå tar deg av overganger, får en travel juli. Chelsea har nemlig åpnet samtaler med Manchester City for en overgang for både Raheem Sterling og Nathan Ake. LES: Den ettertraktede forsvarsspilleren nærmer seg PL Den engelske landslagsspilleren er et prioritert angrepsmål for London-klubben, nå som Romelu Lukaku som kommer til Inter på lån.

På medisinsk test i dag!

Den ettertraktede forsvarsspilleren var nære på å signere for AC Milan tidligere i sommer, men har nå inngått en avtale med Newcastle.

Keeper Nick Pope blir ikke med Burnley ned, fortsetter i Premier League

Burnley trakk det korteste strået den siste serierunden av Premier League og rykket ned, mens Leeds berget plassen.

Leeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen

I januar at hentet Barcelona tilbake Adama Traoré på en låneavtale med Wolverhampton. 26 åringen kom første gang til Barcelona da han var en liten gutt i 2004. – Det som alle trodde skulle blir en strålende hjemkomst ser ut til å bli kortvarig. På 21 kamper for Barcelona, men som innhopp har det blitt et mål og fire målgivende pasninger. – I låneavtalen med Wolverhampton lå det en utkjøpsklausul, en klausul som ikke Barcelona har tenkt å benytte seg av. Om noen dager er Adama Traoré ventet tilbake på Molineux Stadium, da vil Leeds i følge Football Insider slå til med et bud.

Giganter vil hente spilleren Jose Mourinho sier er «usalgbar» tilbake til Premier League

Italia har vært en opptur for 24 år gamle Tammy Abraham. Han forlot Chelsea for Roma forrige sesong og leverte 26 mål og fem assist på 52 kamper med den italienske storklubben. Det sies at det er vekket ny interesse fra England for spissen – til tross for at han har en avtale med Roma frem til sommeren 2026 og at ingen i den italienske hovedstaden ønsker han skal dra. Corriere dello Sport melder at både Arsenal og Manchester United går etter Tammy Abraham, men som vi vet av uttalelsene til keiseren av Roma, Jose Mourinho er han usalgbar.

Haaland skal til London i sin første Premier League-kamp!

I dag ble Premier League-terminlisten sluppet. Haaland og City møter West Ham i London i første serierunde. Manchester City starter sitt forsvar av Premier League-tittel 7. august. Og får ganske grei motstand de første kampene: Citys fem første: West Ham (b), Bournemouth (h), Newcastle (b), Crystal Palace (h), Nottingham Forest (h) Men Premier League er tilbake i aksjon to dager tidligere fredag ​​5. august, når Crystal Palace møter Arsenal. Tidenes?

Haaland ligadebuterer mot West Ham

Erling Braut Haalands nye klubb, tittelforsvarar Manchester City, opnar ligasesongen med bortekamp mot West Ham 7. august. Det viser ligaprogrammet som blei offentleg i dag. Liverpool sesongopnar borte mot nyopprykka Fulham. Chelsea opnar borte mot Everton, og Manchester United heime mot Brighton. Men det er Martin Ødegaard og Arsenal som får æra av å vere aller først ut. Dei møter Crystal Palace fredag 5. august. Liverpool - Manchester City gårt 15. oktober, returkampen i Manchester 1. april. Men først skal dei to møtest i Community Shield 31.

Juventus stopper Steven Gerrard sin store plan

Liverpool legende Steven Gerrard trapper gradvis opp til en dag å overta som manager på Anfield, men det kommer ikke til å skje på en god stund. – Suksess med Rangers i Skottland brakte han til Aston Villa. Suksess i Premier League vil gjøre han svært aktuell den dagen Jürgen Klopp bestemmer seg for å finne på noe annet. Nå er fokus på neste sesong og hvis det Gassetta dello Sport skriver er hans planer effektivt stoppet. Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez så langt bare fra klubber som Steven Gerrard var sikker de ville slå.

Har lagt et tredje bud på Mané

Liverpool vet de sitter på rent gull og har ikke tenkt til å la mannen som står for det raskeste hat-tricket i Premier Leagues historie med 2 minutter og 56 sekunder gå billig. (I en 6-1 seier mot Aston Villa i 2014/15 sesongen). Bayern München har etter sigende blitt enige med Sadio Mané om en treårskontrakt. Det kan sitte langt inne det som gjenstår er at klubbene blir enige om en overgangssum. Det tredje budet er sendt! Les: Åge Hareide assistent overtar Blackburn Det første budet fra Bayern skal ha vært 265 millioner kroner pluss bonuser.

Tottenham enig med Premier League-klubb!

Tottenham Hotspur har blitt enige om en avtale verdt rundt 25 millioner pund med Brighton & Hove Albion for Yves Bissouma, melder The Times. Spurs har gjenopplivet interessen fra januar for den 25 år gamle midtbanespilleren som går inn i de siste 12 månedene av kontrakten sin med Brighton.

Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez

Aston Villa manager Steven Gerrard ønsker seg intenst sin tidligere lagkamerat fra Liverpool Luis Suarez. – Og alt peker egentlig i retning av at det kommer til å skje når kontrakten med Atlético Madrid går ut på dato om noen dager. For de som er i tvil, Suárez som har spilt for Barcelona, Liverpool, Ajax og Groningen (for de som husker det) har det fortsatt. Han kom til Groningen i 2006 etter å ha spilt toppfotball i hjemlandet for Club Nacional de Football og resten er, som man sier, historie.

Gerrard overtalte et av de største spisstalentene til å velge Aston Villa – fremfor Liverpool

På mandag var det Erling Haalands dag i Premier League. «Vår mann» i Bundesliga er nå «vår mann» i verdens tøffeste liga. Ekstra kult etter å ha satt på plass illsinte svenske landslagsspillere med sine to scoringer og 3-2 seier på Ullevaal. 1. juli kommer en signering som ikke kommer til å skape spesielt baluba på balløya, men vel så interessant for Villa-supporterne. Aston Villa had fulgt Rory Wilson siden mars og har vært linket til Rangers-spilleren siden mai.

De 13 spillerne i verden som har kostet over milliarden

På lørdag ble det bekreftet at Aurelien Tchouameni har signert for Real Madrid for den nette sum av 100 millioner euro. Dermed join’er den unge franskmannen en eksklusiv club med tretten medlemmer. Da Real Madrid «sparte» sign-on fee og noen hundre millioner i årslønn til Kylian Mbappé, ble energien kanalisert mot Monaco og Tchouameni. Benzema er fornøyd det ble franskmannen og ikke Haaland, de regjerende Champions League -og La Liga-mesterne rigger seg for back-to-back sesong.

Manchester City vil teste Leeds

Selvom Haaland er på plass er ikke City ferdig med å stryke stallen foran neste sesong. Manchester City forventes å formalisere sin interesse for Kalvin Phillips så fort Englands landskamper er ferdig. SISTE: Arsenal tilbudt Dortmund-stjerne Premier League-mesterne har identifisert Leeds United-midtbanespilleren som en ideell langsiktig erstatning for Fernandinho og forbereder seg på å teste Yorkshire-klubbens besluttsomhet med et solid bud. Kalvin Philips: Should I stay or should I go? Phillips ble byttet ut i det 14.

Newcastle har landet sommerens første signering

Venstreback Matt Targett sitt låneopphold på St James’ Park var så vellykket at det ble til en permanent avtale. Newcastle og Aston Villa ble i dag enige om en overgang for 26 åringen. Engelske Matt Targett kom til Newcastle i vinter, omtrent samtidig som det begynte å gå virkelig bra og at manager Eddie Howe dro klubben opp fra nedrykkskampen. – Nå er en avtale verdt 175 millioner kroner på plass. Til egen web har Eddie Howe følgende å si: «Matt hadde stor innflytelse hos oss etter at han kom til oss i januar.

Frank Lampard har ny midtstopper på plass

Everton-manager Frank Lampard er i gang med å styrke stallen som holde klubben unna nedrykksstriden nesten sesong. Midtstopper James Tarkowski er på medisinsk test i forkant av en overgang til Everton. 29-åringen er uten kontrakt denne sommeren og ser ut til å forlate Turf Moor etter at Burnley rykket ned fra Premier League.

Milner forlenger med Liverpool

Fotballveteranen James Milner (36) forlenger kontrakten sin hos Liverpool med én sesong og sier at manager Jürgen Klopp har hatt stor innvirkning på valget. Midtbanespilleren kom gratis fra Manchester City til Liverpool i 2015 og har spilt 289 kamper for klubben. – Jeg er veldig fornøyd med å bli i en sesong til, sier Milner til Liverpools nettsted. Milner gjorde sin proffdebut i Leeds tilbake i 2002 og har også spilt for klubber som Swindon, Newcastle og Aston Villa. – Jeg har aldri tatt det for gitt å spille for denne klubben, og jeg kommer aldri til å gjøre det.

James Milner har takket nei til to Premier League-klubber, men ja til den eneste rette

Selv om Liverpool-kjempen står uten kontrakt fra 30. juni, har det ikke vært mye rykter rundt 36-åringen om hva som skjer videre. Goal.com hevder det hele nå er avgjort, der tilbudet Milner har ventet på har kommet.

Bekreftet: Steven Gerrard har på plass neste viktige Villa-brikke

Vi må innrømme at vi synes Aston Villa ble noen hakk mer «sexy» etter at Liverpool-ikonet flyttet sørover. Ikke at Dean Smith ikke gjorde jobben, men når det gjelder Gerrard har vi også den potensielle «neste Liverpool-manager»-faktoren. Nå tenker Stevie overhodet ikke på tiden etter Klopp, oppsummering av det første halve året og planlegging av arbeidshverdagen og Villa-troppen fremover har full fokus. LES: Har bestemt seg for å rappe Tchouameni foran snuten på Real Madrid På torsdag kom en viktig brikke på plass for en strålende fornøyd Villa-manager.

Store ting har skjedd på Premier Leagues rikingliste

Chelsea kunngjorde offisielt i dag at overtakelsen av en investeringsgruppe ledet av Todd Boehly og Clearlake Capital er fullført. Etter kunngjøringen fortalte de nye eierne fansen om følelsene deres etter å ha kjøpt klubben og forklarte kort planene deres for Chelseas fremtid. SKAL BRUKE PENGER: Nottingham Forest skal satse i Premier League! Consortium led by Todd Boehly and Clearlake Capital completes acquisition of Chelsea Football Club. — Chelsea FC (@ChelseaFC) May 30, 2022 Boehly sa i en uttalelse: «Vi er beæret over å bli de nye forvalterne til Chelsea Football Club.

Nå må Xavi og Barcelona ta et hint så stort som ei låvedør

Zzzzzz. Beklager, men noen overgangshistorier er så vanvittig langdryge. Vi har fulgt Kylian Mbappes vingling og uthaling, som likevel endte med PSG-kontrakt, Ousmane Dembélé har tydeligvis latt seg inspirere. Siden Xavi tok over før nyttår var han krystallklar på at han ønsket med seg Dembélé videre. Glemt var den krevende overgangen til kravene på Camp Nou for wunderkind Dembele etter milliard-overgangen fra Dortmund i 2018, glemt var sesongene med skader og atter skader.

Sadio Mané hadde kontrakten klar med Manchester United

Sadio Mané er i fokus denne sesongen. Regjerende African Cup of Nations-mester, to cuptitler med Liverpool, 5. mestscorende spilleren i Premier League, Champions League-finale – og ryktet på vei bort fra Anfield. Liverpool-oppholdet har vært en gedigen suksess, vi biter oss merke i at senegaleseren egentlig skulle ha spilt i United-drakt. I 2016 bestemte Liverpool seg for å hente Mané fra Southampton, men Manchester United kom først. LES: Aston Villa går for den STORE signeringen -Jeg må si at jeg vær tett på å dra til Manchester United.