Nyheter om Asker


Stort utbrudd ved Oslo International School i Bærum – forgreninger til Asker og Oslo

Minst fire lærere og 27 elever er smittet av covid-19 ved Oslo International School i Bærum. Situasjonen er uoversiktlig, sier kommuneoverlegen til NTB.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Asker måtte kaste 76 vaksiner etter tabbe: – Menneskelig feil

Asker kommune måte nylig kaste 76 vaksinedoser etter at en ansatt gjorde en tabbe.
Les mer om:

Frykter IKEA-rush – håper folk tar ansvar

Lørdag var det lang kø utenfor IKEA Slependen. Ordfører Lene Conradi (H) håper folk fra nabokommunene tar ansvar og lar være å komme til Asker på handletur.
Les mer om:

Er regjerende norgesmester to år etter gullet: – Vi trenger en klar beskjed - uansett hva det er

Anders Bastiansen og Frisk Asker løftet «bøtta» våren 2019. Å fortsatt være norgesmester er imidlertid ingen trøst i et Hockey-Norge som kjemper en stadig mer desperat kamp mot klokka for å få berget sesongen.

Mann frifunnet for to drapsforsøk

Tingretten mener en mann i 20-årene utførte to drapsforsøk i Asker, men dømte ham verken til fengsel eller psykisk helsevern.
Les mer om:

Mann frifunnet for drapsforsøk

Tingretten mener en mann i 20-årene utførte to drapsforsøk i Asker, men dømte ham verken til fengsel eller psykisk helsevern.
Les mer om:

Forfang må trene hjemme

Johann Forfang lader opp til ski-VM med trening hjemme i Norge og står derfor over verdenscupen i Romania, melder Norges Skiforbund. – Han er i ferd med å ta det siste steget for å kunne konkurrere helt i toppen. Derfor trenger han flere hoppøkter enn han får i Rasnov, sier landslagssjef Alexander Stöckl. Samtidig er det klart at kneet til Thomas Aasen Markeng ikke tåler hoppbelastningen i en periode.

Smitterammet behandlingssenter sendte rusmisbrukere ut på dagen

Elleve ruspasienter ble sendt ut på dagen da ansatte ved Manifestsenteret i Røyken i Asker kommune fikk påvist coronasmitte for to uker siden.
Les mer om:

Asker og Bærum åpner kjøpesentrene

Ordførerne i Asker og Bærum opplyste tirsdag ettermiddag at de åpner kjøpesentrene fra og med torsdag. Asker åpner også blant annet for alkoholservering.
Les mer om:

Politiet beklager festbøter

17 ungdommer fikk bøter etter en fest i Asker. Nå beklager oslopolitiet.
Les mer om:

Anmeldte 17 på lovlig fest i Asker – nå legger politiet seg flate

Politiet slo knallhardt til da de kom over en fest med 17 deltagere i Spikkestad i Asker natt til søndag. Alle på festen ble anmeldt. Problemet var bare at festen var helt lovlig.
Les mer om:

Mange kjøpesentre stengt – kunder strømmer til Liertoppen

Kjøpesentrene i Oslo, Asker og Bærum er enten helt stengt eller pålagt strenge restriksjoner. Dermed drar folk til Liertoppen hvor alt er åpent.
Les mer om:

Vei sperret etter dødsulykke

Røykenveien i Asker er sperret etter en alvorlig kollisjon. En eldre mann er bekreftet omkommet.
Les mer om:

Person død etter trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Asker mandag formiddag.
Les mer om:

Person stukket med skarp gjenstand – politiet jakter gjerningspersoner

En person skal være stukkte med en skarp gjenstand på Vettre i Asker.
Les mer om:

Flere innstilte tog – Bane NOR jobber på sporet

Bane Nor melder om forsinkelser og innstillinger mellom Asker og Drammen.
Les mer om:

Norsk VM-gull, igjen

Hedda Østberg Amundsen, tvillingsøstera til Harald Østberg Amundsen, gikk Norge inn til gull på blandet stafett i U23-VM. Tidligere lørdag tok de norske herrene gull på stafetten i junior-VM. 22-åringen fra Asker skøytet kontrollert inn først over mållinjen med noen få sekunder ned til Russland på 2.-plass.

Han finner trolig Norges dyreste ski. Pandemien ga gründeren en pangstart.

I Asker har Aslak Berglund bygget sin egen skibutikk og verksted. Her driver han selskapet «Skiplukker’n».
Les mer om:

Sikret seg ny kjempekontrakt – skal bygge hotell og leiligheter for 600 mill.

Først leilighetsprosjektet Bruket Brygge, deretter Onsøyheimen. Nå skal Asker Entreprenør i gang med nok en kjempeutbygging – denne gang i Moss sentrum.
Les mer om:

Disse hopperne drar til Klingenthal

Alexander Stöckl har tatt ut seks hoppere til verdenscupen i Klingenthal. Thomas Aasen Markeng er tilbake i troppen, og han skal nå konkurrere i bakken der korsbåndet hans røk for over et år siden. Disse er tatt ut: Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel Tande (Kongsberg).

To pågrepet etter at 15-åring ble ranet av fire ungdommer i Asker

En 15 år gammel gutt ble lørdag kveld knivtruet av flere ungdommer og fraranet både jakke og airpods ved Vettre skole i Asker. To ransmistenkte er pågrepet.
Les mer om:

Overførte 1,77 millioner kroner til en privatperson ved en feil: – Da det først gikk galt, gikk det veldig galt

Asker overførte feilaktig 1,77 millioner kroner til en av innbyggerne i kommunen. Ifølge kommunens økonomisjef får de ikke igjen pengene og har anmeldt forholdet.
Les mer om:

Gutt (15) ranet i Asker – fire personer anholdt

Gutten ble truet av flere gjerningspersoner som sa at de skulle stikke han med kniv. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen.
Les mer om:

Asker kommune feilsendte 1,77 mill. til privatperson, får ikke pengene tilbake

Ordet dugnad er en for lettvint beskrivelse av hva vi driver med under koronaen. Et lykkelig par med hjemmekontor, hage og turmuligheter ofrer langt mindre enn barn og voksne som er ulykkelige og ensomme hjemme.
Les mer om: