Nyheter om Ask


Ann-Kristin har plukket hundrevis av plasthansker: – Jeg blir så provosert!

Ann-Kristin Ask har sett seg nødt til å ta saken i egne hender når folk kaster fra seg engangshansker etter å ha vært i butikken. – De plukker seg ikke selv!
Les mer om:

27 år og sjef for nyhotellet på Evenes: – Jeg har lyst til å gjøre hotellet så bra som overhodet mulig(pluss)

Ronja Mari Ask (27) fra Tennevik i tidligere Skånland kommune har jobbet seg opp fra bunnen. I dag er hun hotellsjef.
Les mer om:

Eurovision med Will Ferrell tar Melodi Grand Prix til Netflix

Eurovision Song Contest til Netflix! Nå skal USA også lære mer om den europeiske kulturarven som har fenget oss siden 1956. COVID-19 og koronaviruset satte en stopper for ESC 2020, men det blir likevel Eurovision. Dog via komedien Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Her spiller Will Ferrell (Anchorman, Elf, Step Brothers) og Rachel McAdams (Mean Girls, The Notebook, Wedding Crashers) to islandske artister og musikere – Ask Embla Lars Erickssong og Sigrit Ericksdottir – som forsøker å komme til den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Will Ferrell og Rachel McAdams gjør narr a

Ask (26) og Mathilde (26) samler inn penger til kriserammede venner på Bali

Før Ask Bjørshol og Mathilde Nordhaug nylig kom seg hjem fra Bali, var de vitner til at øya nærmest ble forvandlet til en spøkelsesøy og til at venner på øya havnet i dyp krise. Det gjør de noe med nå.

Trur fleire enn nokon gong vil møte på trening når krisa er over

Ask Almås Pedersen (14) trur fleire enn nokon gong vil møte opp på fotballtrening når koronakrisa er over. Norges Fotballforbund håper han har rett.
Les mer om:

Frustrasjon over det nye hallvedtaket i Gjerdrum

Idrettsrådets og idrettsparkens ledere misliker sterkt at Gjerdrum kommunestyre fattet et nytt vedtak i hallsaken på Ask. Nå kan det gå mot tilbygg på dagens hall, på bekostning av ny hall på Oppvekstjordet.
Les mer om:

Danmark: Festivalsommeren er avlyst

Statsminister Mette Frederiksen opplyste på en pressekonferanse mandag at forlengelsen av forbudet mot store ansamlinger vil ramme store musikkfestivaler som Roskilde Festival. Den skulle etter planen pågå fra 27. juni til 4. juli. Roskilde Festival bekrefter i en pressemelding at kjøpte billetter til årets festival kan overføres til neste år dersom man ønsker det, eller man kan få refundert billetten. View this post on Instagram A sad message. There will be no Roskilde Festival this summer. It is with a heavy heart that we’re writing this.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

– Ein tøff start(pluss)

Arnhild Brubakk Grimstad og Sonja Ask har gått saman om å ta over Skoringen-butikkane på Amfi-senteret i Ulsteinvik og Alti-senteret i Ørsta.
Les mer om:

Mistet kontroll over bil og kjørte inn i et tre

Like etter klokken 13 mottok politiet melding om en trafikkulykke på Ask.

Såret Britney Spears snakker ut om bikinibilde-kritikken

Leave Britney alone! Britney Spears har fått nok av at følgerne som kritiserer det hun poster på Instagram, og hun slår nå tilbake mot trollene. «Toxic»-stjernen skriver at hun er veldig spent når hun deler bilder på Insta, men at hun nå får mange hatefulle kommentarer på bikinibildene sine. Dette sårer henne veldig. – NOBODY WATCHES YOU HARDER THAN THE PEOPLE THAT CAN’T STAND YOU, står det på 38-åringens bilde. På Insta forteller tobarnsmoren om den røde bakgrunnen hun har på de nyeste bildene, samt hvilken badedraktsfarge hun aldri har hatt før – Jeg har lest mange ting på nettet av folk

UEFA vurderer å utsette EM

Spredningen av coronavirus forårsaker store forstyrrelser av sportsbegivenheter over hele Europa. – En rekke La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 kamper spilles uten publikum. – Kamper avlyses og utsettes, spesielt i Italia er det store restriksjoner og det kan til og med tenkes at ikke Serie A blir ferdigspilt. Til og med Champions League og Europa League-kampene blir påvirket, uten supportere som har lov til å se på stadioner de neste to ukene. – Det er de som hevdet at UEFA kan velge å avlyse resten av Champions League etter at 16 dels finalene er ferdig neste onsdag.

Maren (22) tar et oppgjør med kvinners framstilling på TV: – Unge jenter skal vite at de er gode nok som de er

22 år gamle Maren Olava Ask Hütt fra Kragerø har ved flere anledninger gått i bresjen for å sette søkelyset på hvordan kvinner blir framstilt i norske medier og hvilken påvirkning det har på stadig yngre seere.
Les mer om:

Vant V75 – straks millionær

Grimstad-hesten Ask Eld innfridde sitt favorittskap under V75-omgangen på Bjerke onsdag kveld. Nå er den holdbare 10-åringen til Einar Askvik snart millionær.
Les mer om:

– Ny matbutikk kan gå hardt ut over de tre vi har. Vi støtter heller opp om de lokale enn å få inn store kjeder

Frp er alene om å si ubetinget ja til etablering av nærbutikk ved boligområdene utenfor Ask sentrum.
Les mer om:

Strid om butikkplassering utenfor sentrum: – Vi kan bare ikke si nei til Norgesgruppen!

Norgesgruppen ønsker å etablere dagligvarebutikk i Gjerdrum, men ordføreren er negativ. Lars Monsen og Espen Venli i Frp er mildt sagt overrasket, og hilser en nærbutikk vest for Ask velkommen.

Ask fikk et håndballmål i hodet sist sommer – i dag møter han EM-heltene

MALMÖ (VG) Ask (11) lå sist sommer flere dager i koma etter at et mål veltet over ham. Onsdag kveld koser han seg med Magnus Abelvik Rød og håndballguttas EM-kamp mot Slovenia. Men livet er ikke som før.
Les mer om:

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

50 Cent beefer med French Montana på grunn av en Bugatti

50 Cent avslutter dekaden med det han har blitt mest kjent for: Trolling. Det begynte med at French Montana postet et snutt av seg selv med sin nye bil; en Bugatti Veyron til 1,5 millioner dollar. (Som trolig koster tre ganger så mye i Norge.) Bronx-rapperen ga den til seg selv som julepresang etter flere dager på overvåkning på sykehus. Som seg hør og bør ble videoen akkompagnert av en breial caption. View this post on Instagram FRESH OUT OF ICU WOKE UP IN THAT NEW BUGGATTI!!! LIL GIFT TO MYSELF!

4 tips til deg som bruker myyye mobildata

Hvordan finner du det perfekte mobilabonnementet for akkurat deg? I gamle dager (les: da vi var små) var det ringeminutter og SMS/MMS som gjaldt, men det siste tiåret har selvfølgelig databruk seilet forbi som det aller mest essensielle for de aller fleste. Med stor nok datapakke kan man gjøre alt, enten det er å streame serier, scrolle på Instagram eller oppdatere venner via Snapchat. Men hvor mye er nok for deg? For musikkelskere er Telenor Yng perfekt.

Opprett aksjesparekonto i egen bank før det er for sent

Det er allerede for sent å flytte aksjer og aksjefond til aksjesparekonto (ASK) hos en annen tilbyder. Men er du rask, kan du trolig fortsatt rekke å åpne en ASK-konto der du allerede er kunde, og dermed sikre deg skattefordelen.
Les mer om:

7 questions CIOs should ask before taking a new job

IDG NEWS: Will your new job be a dream come true or a career cul-de-sac? Asking the right questions before you sign is the best way to ensure an IT leadership role is right.
Les mer om:

Ask (10) ble skadet av håndballmål – kan ikke kreve erstatning

SKI (VG) 10 år gamle Ask Kjeldstad Sørensen ble kritisk skadet da han fikk et håndballmål i hodet under en idrettscamp. Nå mener Gjensidige forsikring at Ski Alliansehall ikke kan klandres for det som skjedde.

Skattegrepene du bør gjøre før nyttår

Mange må som vanlig huske BSU-sparing, og kanskje også å flytte aksjer til ASK, dersom det ennå ikke er gjort. I tillegg kan det være særlig grunn til å gi forskudd på arv i år, ifølge Skattebetalerforeningen.