Nyheter om Asfalt


Ordføraren kjeda seg og begynte på asfaltarbeid

Ordførar Arne-Christian Mohn kjeda seg så mykje på rådhuset at han bestemte seg for å hjelpe til med å leggje asfalt med kommunen sine folk.
Les mer om:

Her legges 70.000 tonn med asfalt

– Arbeidet har gått over all forventning, sier kommunikasjonssjefen.
Les mer om:

Satt heftig fartsrekord - se video her

FYRESDAL: Et vel gjennomført stevne i Fyresdal ble kronet med ny hastighetsrekord med snøskuter på asfalt.
Les mer om:

Vegvesenet bruker klimavennlig asfalt for å nå klimamål

Når 3.000 tonn ny asfalt blir lagt på norske veier i år, er 45 prosent gjenbruk. Det skal bidra til at Statens vegvesen når et av sine klimamål for 2030.
Les mer om:

Flagstad-museet vil etablere en praktfull hage med historisk sus

De ønsker å bytte plen og asfalt i museets hage med grusganger, benker og historiske stauder inspirert av tiden da Hamars verdensberømte sopran Kirsten Flagstad levde.
Les mer om:

Her skal det legges 5.000 tonn fersk asfalt(pluss)

De neste dagene er Sørkjosen Lufthavbn stengt for all trafikk. Nå er det nemlig trafikken på bakken som råder.
Les mer om:

Se bildene fra sykkelrittet på Senja

De ivrigste forserte 50 kilometer og 1.500 høydemeter da Sans Senja gikk av stabelen lørdag. Sykkelrittet utfordret deltakerne på asfalt og grus, gikk over fjell, bratt og flatt, opp og ned, gjennom skog og på smale stier.
Les mer om:

Endelig asfalt! Nå kan beboerne ferdes tryggere enn før

Skogbygdingene har kjempet for bedre veg i utallige år. I vår kom det endelig asfalt til Vestre Skogbygd.
Les mer om:

Frp om veien som sprekker opp: - Uforståelig forskjellsbehandling av Maridalsveien

Fremskrittspartiets Lars Petter Solås mener det er absolutt nødvendig med ny asfalt i Maridalen, og synes det er oppsiktsvekkende at byrådet ikke gjør noe. Partiet går til valg på at veien reasfalteres så raskt som mulig.
Les mer om:

Melding om ungdom som knuste stol mot asfalt

Natt til fredag ble det utført hærverk ved Ottersbo i Ørland kommune.
Les mer om:

Lastebil i brann i Rauma(pluss)

En lastebil som frakter asfalt tok fyr i Hjelvika klokka 03.30 natt til fredag.
Les mer om:

Nå er fartsgrensa satt ned - snart blir det ny asfalt

Fartsgrensa på Valdresvegen er nedsatt fra 60- til 40- og 30 km/t.
Les mer om:

No kan du snart ferdast over denne brua

Tysdag kveld vart det lagt asfalt inn mot den nye Hellefossbrue i Sør-Etnedal, som skal avlaste den freda Lunde bru, ei tørrmura steinbru som er både slitt og smal.
Les mer om:

Viktig med aktiviteter i nabolaget: Siri inviterer til løp for små og store

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD: Siri Slotterøy Johnsen lager løpstradisjon i nabolaget. I år er det femte året på rad hvor hun drar i gang Gaustadløpet, i år lagt til 23. juni. - Gaustadløpet er et uformelt og hyggelig løp for barn og voksne på bilfrie veier. Løpet går på grus, asfalt og sti rundt området til Øvre Sogn Borettslag - ØSBL. Det er ingen tidtaking eller resultatlister fra barneløpet.

Bompengeselskapenes pengebruk: Millionlønninger, flyreiser til Australia, sprit og standup

Bomselskapenes regnskaper viser at pengene fra bilistene har gått til mye annet enn kollektivtilbud og varm asfalt. Samferdselsminister Jon Georg Dale krever opprydding.

Bompengeselskapenes pengebruk: Millionlønninger, flyreiser til Australia, sprit og standup

Bomselskapenes regnskaper viser at pengene fra bilistene har gått til mye annet enn kollektivtilbud og varm asfalt. Samferdselsminister Jon Georg Dale krever opprydding.

Millionlønninger, flyreiser til Australia, sprit og standup

Bomselskapenes regnskaper viser at pengene fra bilistene har gått til mye annet enn kollektivtilbud og varm asfalt.
Les mer om:

Byrådslederen til Kringsjå Raymond Johansen dro på klubbesøk - og ble der lenge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Denne gangen var det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) selv, som tok turen til SFK Lyn og Kringsjå - for å se på anlegget og møte Lyn-folket. Sist, og for noen uker siden, var det partikollega og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) som var på befaring, kunstgresset ved hovedbanen er under rehabilitering.

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

Sjekket værmelding før påmelding

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ørjan Hunstad (39) og Mads Isaksen (35) fra Bodø innrømmer at værvarselet bidro til at de i siste liten meldte seg på midnattsolrittet.De er strålende fornøyd med å kunne sykle i solskinn.- I fjor var det trasig vær. Vi hadde nok aldri orket å sykle etappen i striregn, sier Hunstad.Kolleger og sykkelkompiser Til daglig er de to kolleger ved Nordlandssykehuset, og selv om påmeldingen kom sent, er de godt trent på sykkel.

Grønt, men ikke skjønt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Det er ikke sikkert turen blir finere med dyrt utstyr Etter hvert som jordas overflate blir dekket av stadig mer asfalt og betong, søker vi ut i de grønne lungene som fortsatt er igjen. Men visste du at friluftsliv er den tredje verste aktiviteten du kan holde på med, hvis du vil ta vare på miljøet?Det er nærliggende å tenke at det å være i naturen er en bærekraftig og positiv aktivitet.

For ressurskrevende å bytte ut grusen på Voldsløkka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VOLDSLØKKA: I mai i fjor la Bymiljøetaten ny grus på stien rundt Voldsløkka.Den grove steinen ble karakterisert som en «katastrofe», «grusom» og «forferdelig å jogge eller sykle på». Mange valgte heller å gå, jogge, sykle og trille barnevogn på gresset ved siden av veien, og lagde dermed en "ny" nedtråkket sti rett ved siden av.

«Arbeiderpartiet ønsker park i Nydalen»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nydalen er i ferd med å bli bygget ned av kompakte boligområder og asfalt. Til tross for at det skal satses mer på miljø og lokale grøntområder som er viktig for folks helse og trivsel, må altså bærekraft, bier og overvannshåndtering vike her.Arbeiderpartiet i Nordre Aker støtter innbyggerinitiativet som er tatt for å få en park i Nydalen. Det er behov for en større park til glede for fellesskapet og miljøet.

Landslagsløperne: - Styrer unna Maridalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN/MARIDALEN: Tirsdag formiddag staker to unge menn opp mot Grefsenkollen i det Nordre Aker Budstikke møter dem.Ikke andpustne lar landslagsløperne seg intervjue på toppen, og forteller om flere situasjoner de helst skulle unngått i Oslo-trafikken på rulleski. Sjur Røthe og Pål Golberg forteller samtidig om et økende behov for gode rulleskianlegg for barn og unge. Sjur Røthe (t.