Nyheter om Asfalt


Kan levere inntil 200 tonn asfalt i timen

Interesse fra fire land
Les mer om:

Piggsko og brodder som holder deg på beina om vinteren

Har du ikke sikret deg et par gode piggsko eller brodder? Sjekk utvalget av piggsko til bruk i skogen og på asfalt, og brodder perfekt for små turer om vinteren.
Les mer om:

Her kan du starte det nye året med skitur: – Det blir helt sinnssykt bra

Lei av våt asfalt og grå himmel? Du må ikke kjøre langt for å finne vinterparadis. Nyttårshelgen lover fantastiske skiforhold og til og med litt sol.
Les mer om:

Vil bruke mer på asfalt og skole

Flertallspartiene i fylkestinget vil plusse på 4 millioner til asfalt på både fylkesveier og gang- og sykkelveier. Også kultursatsinger og skoleskyss blir det mer penger til, men restaurant- og matfagslinjen i Sandefjord blir nedlagt.
Les mer om:

Kalberg og Peppino – om jordvern, matsikkerhet og klimaet

KRONIKK: Hvert minutt blir matjord tilsvarende størrelsen på 24 fotballbaner lagt under asfalt og betong, ifølge FN.
Les mer om:

Eide får beholde tannklinikken. Mer asfalt. Flere lærlingeplasser. Ikke dyrere ferjetakster.(pluss)

Fylkespolitikerne har bestemt hvordan 4,8 milliarder kroner brukes neste år. – Folk vil merke at vi bruker litt mer penger til vedlikehold av veger og asfaltering, litt mer på videregående skole og ingen økning av ferjetakstene, sier gruppeleder Per Vidar Kjølmoen (Ap) på vegne av flertallet.
Les mer om:

År etter år sto Khurram og ventet på nissen som ikke kom

Tidlig på morgenen hører jeg på NRK radio, mens jeg går på jobb. Når mørket innhyller deg, tjukke klær og svart våt asfalt gjør at du nærmest er utestengt fra verden omkring, så er det ekstra deilig å lytte til radio. Onsdag var det Khurram Ali, med pakistansk bakgrunn, som ble intervjuet.
Les mer om:

65 asfalt-millioner til Agder

I den ferske budsjettavtalen på Stortinget ligger det inne nesten 65 millioner kroner til ny asfalt på veier i Agder. I tillegg kommer penger til riksvei 9 til Hovden.

Nå får fylkesveien en make-over: – Vi burde hatt både flagg og en konjakk!

Desember måned kunne ikke startet mer «julete» enn den gjorde for befolkningen langs fylkesvei 364 mellom Hovin og Austbygde. På tirsdag ble det delt ut rundt regnet 20 millioner kroner til ny asfalt på strekningen.
Les mer om:

Senterpartiets store samferdselsbløff

Det blir ikke mer asfalt og jernbane med Sp - bare valgflesk og monopolpenger.
Les mer om:

Langt fram før asfalt mellom Bakken og Dalsbru i Vang

Gleda over at Innlandet fylkeskommune hadde bestemt seg for å prioritere asfaltering av skjebnestrekninga mellom Bakken og Dalsbru på fylkesveg 2510 i Vang vart som kjent svært kortvarig.
Les mer om:

Bokbad i koronatiden? Her er Rune Bjergas løsning

Rune Bjerga bokbadet Fisketorget-Pallesen om den nye kokeboken fra Asfalt. For å ivareta smittevernet satt de på hver sin side av Vågen.
Les mer om:

Kald Pizza: Arif, Unge Ferrari, Seyem og Philip Emilio slipper EP – og du kan være medeier

Nora Collective serverer Kald Pizza! Er du veldig investert i favorittartistene dine? Så investert at du burde vært medeier? Nå kan du få en liten slant når folk streamer musikken til norske artister Arif, Unge Ferrari (aka Stig Brenner), Seyem og Philip Emilio slipper straks EP-en Kald Pizza med tidligere uutgitte låter. Filip Kollsete, Aksel «Axxe» Carlson og Eirik «Tirelli» Tillerli fra Nora Collective produserer. – Alle vet hvor godt pizza er dagen derpå, selv om den har vært kald så er det bare å varme den opp – minst like god, kanskje til og med bedre!

En av finalistene

Yngve Kveine, forfatter av: Lyden av asfalt, kan bli Årets Ulest og vinne 10.000 kroner.
Les mer om:

Mindre asfalt på veiene

Forslaget til veibudsjett i Rogaland er stramt. De girer ned i legging av ny asfalt.
Les mer om:

Ulf (76): – Ikke sett makan til møkkavei

Ulf Tolfsen (76) skulle sette av kona ved Stjernehallen forrige uke. Hun skulle gå tur. Han måtte kjøre slalåm mellom alle hullene fra Åsebråtveien og opp. – En skikkelig møkkavei, var hans dom. Nå lover kommunen asfalt med det første.
Les mer om:

Må skjære i den nye asfalten for å legge kabler

– Det er selvfølgelig ikke ideelt, men vi må skjære noen meter i den nye asfalten i Langgaten for å få lagt ned nye strømkabler til lysanlegget, sier Aage Tho. For en uke siden ble topplaget med asfalt lagt i Langgaten.
Les mer om:

Mer miljøvennlig asfalt skal redusere klimautslipp med 80 prosent

Hvert år står norsk asfaltproduksjon for 460.000 tonn med klimagassutslipp. Nå skal plantebasert olje være med å redusere utslippet med opp mot 80 prosent.
Les mer om:

Nå får de ny asfalt foran kommunehuset - men tre trær forsvinner

Til uka, mandag 19. oktober og utover, begynner Nilsen Maskin AS på arbeidet med ny asfalt foran kommunehuset i Vegårshei. Det forteller Tore Smeland, som er enhetsleder for teknisk drift og forvaltning.

Vegard sitter igjen med skader på bilen til 75.000 kroner: – Uaktuelt å betale fra egen lomme

– Jeg har kjørt på nylagt asfalt før, og disse merkene har alltid gått bort. Noe sånt som dette har jeg aldri opplevd.
Les mer om:

Ny asfalt på Ljønes:- Dette er en gledens dag

Innbyggerne møtte med flagg og hurrarop da ny asfalt endelig var på plass på fylkesveien. - Det har vært som å kjøre i en potetåker.
Les mer om:

No har gang- og sykkelvegen på Heggenes fått ny asfalt

Etter fleire år med forfall, har den snart 20 år gamle gang- og sykkelvegen mellom Tingvang og Heggenes endeleg vorten prioritert. Sist veke la NCC ny asfalt på strekningen frå Tingvang og fram til nørre oppkøyringa til noverande sjukeheim.
Les mer om:

Mindre asfalt og gummi når Stavanger pusser opp skolegårder

En elev tilbringer 2000 timer i skolegården i løpet av grunnskolen. Da fortjener de bedre enn glorete gummi, sier forsker. Her er skolegårdene som skal pusses opp de neste fire årene.
Les mer om:

Arbeiderpartiets program er dårlig nytt for Sørlandet

Med Høyre i regjering er skattene redusert og velferden økt. Vi har kuttet helsekøene, elevene lærer mer på skolen og det lukter asfalt over hele Sørlandet.

Ikke alle vil ha mer asfalt på kirkegården

– Jeg møtte flere andre besøkende som opplevde dette som svært ødeleggende og som reagerte med vantro, ifølge Tron Rosen om asfaltering av gangveiene på kirkegården.
Les mer om: