Nyheter om Asbjørnsen


Skrinlegger omstridt pukkverk på Hvaler – satser heller på næringspark

Vidar Asbjørnsen har skrinlagt planene om pukkverk på Kirkøy. Nå vil han heller utvikle næringspark.
Les mer om:

De åpnet hotellet sitt i 1996. Nå har de solgt livsverket.

Ryfylke Fjordhotell har vært eid og drevet av ektepar Asbjørnsen siden åpningen for 24 år siden. Nå har et reiselivsselskap kjøpt hotellet.
Les mer om:

Her er dei nye eigarane av Ryfylke Fjordhotel

Midt i ein knallhard pandemi som treff reiselivet som ein knyttneve, kjem nyhendet om at Ryfylke Fjordhotel har fått nye eigarar. Eigarane av Preikestolen Fjellstue Reiselivsselskapet Norwegian Experience, med dagleg leiar Ola Thuen Neergaard, er ingen ukjent aktør i Ryfylke.

Ryfylke Fjordhotel stengjer på ubestemt tid

For berre nokre dagar sidan såg ikkje dagleg leiar, Tina Cosette Asbjørnsen, føre seg at det skulle skje så fort. Ho siktar sjølvsagt til korona-pandemiens konsekvenser hotellet nå står overfor. Alle permittert I føremiddag samlast hotellstaben til personalmøte om kva som nå skjer. – Det er krevjande.

Dennis fikk falsk FHI-melding: «Hold deg isolert»

Dennis Asbjørnsen (22) fikk melding fra «FHI» om at han kan være utsatt for coronaviruset og må isoleres. Nå advarer Folkehelseinstituttet (FHI) om falske meldinger.

Hotellsatsing som har imponert og inspirert – merkevarepris til Ryfylke Fjordhotel

Tysdag kveld vart Erling og Tina Cosette Asbjørnsen servert desse heidersorda då dei mottok Ryfylkealliansens pris, Merkevareprisen Ryfylke 2019. Rørt av heidersorda – Det er flott å få slik heider, seier Erling Asbjørnsen onsdag morgon, tilbake på jobb på hotellet. Han var sjølv ikkje førebudd på prisen.

Husebukta-advokat tapte i retten – sitter igjen med kjemperegning og fortsatt ripe i lakken

Først ble Harald Zwart og Husebukta-motstandernes advokat, Rasmus Asbjørnsen, felt for brudd på god advokatskikk for blant annet å ha truet saksbehandlere i Fredrikstad kommune med personlige søksmål i forbindelse med Husebukta-konflikten. Så saksøkte han staten, og tapte nok en gang.

Sel hotell-livsverket

Erling Asbjørnsen konstaterer at ingen av barna ønskjer å ta på hotelldrivar-livet og håper sjølvsagt at kjøparar som kan vidareføra det tradisjonsrike hotellet ved elveoset, skal komma på banen. 16 årsverk til kvardags, i sesong, opp mot 30.

– Vi har hatt som mål å lage den så skummel og intens som mulig

GAFFA tok en prat med André Øvredal i forkant av premieren på hans nye film for å høre mer om hans tanker rundt filmen og prosessen rundt. Hvordan vil du beskrive filmen? – Det er jo en film som er satt i 1968 og omhandler den politiske turbulensen som var det året. Veldig mye i USA, men også resten av verden opplevde mye det året. Og et av hovedtemaene for oss har vært hvordan løgner over tid kan bli sannhet hvis en tillater de å leve fritt. Det temaet er det store paralleller til i dag. Det er en side av filmen. En annen side er at filmen er en slags grøsser/eventyr-film.

Kombinerte spillejobb på Hvaler med familieferie: – Et paradis på jord

Hilde Louise Asbjørnsen er en av artistene som stortrives på Café Oline.
Les mer om:

Tenkte «hva har jeg satt i gang»

Hilde Louise Asbjørnsen innrømmer at hun tenkte for seg selv «hva har jeg satt i gang». For etter en rekke suksessroller på musikalscenen, sist med det Komipris-vinnende soloshowet «The Lulu Show – Livet er en dans på renter», valgte hun å ta en pause fra teaterscenen for å satse på musikerkarrieren. – Forrige album spilte vi inn i påskeferien jeg hadde fra «Chicago»-oppsetningen på Oslo Nye Teater, sier den allside jazzsangeren som nå har væpnet seg med rød leppestift og slipper sin ellevte langspiller, kalt Red Lips, Knuckles and Bones fredag. LES OGSÅ: Rohdos Studios i Oslo starter platesel

Det er ikke måte på hva røde lepper kan gjøre!

Smektende popjazz fra Hilde Louise Asbjørnsen.
Les mer om:

Ballade Video XIII: Røde lepper, blå engler

Fra sylfersk premierevisning med Hilde Louise Asbjørnsen til 70-årsfeiring av country-veteranen Ottar "Big Hand" Johansen.
Les mer om:

Med sjøvett på timeplanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da det onsdag sto som verst på med slukking av brann i Sokndal, avholdt samtidig Redningsselskapet sin årlige forebyggende seilas for sjetteklassinger i Egersund.

I tysk selskap

Hilde Louise Asbjørnsen gir for første gang ut plate på tysk selskap, og håper å nå gjennom i det tyske markedet.
Les mer om:

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Nytt kosthald, ny jobb

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jane Beathe Asbjørnsen ønskte å gå ned i vekt, og ho meinte at både ho sjølv og ungane ville ha godt av eit sunnare kosthald. Ho spurte legen om råd. Var det mogleg å få hjelp av ein ernæringsfysiolog? Men det gjekk ikkje. Ho fekk beskjed om at ein måtte vera innlagd på sjukehus for å få slik hjelp.Dermed fann ho ut at ho måtte lesa seg opp sjølv.

Tilståelser fra et omflakkende musikerliv, fengende rap og popmusikk av internasjonalt kaliber

Blant dem er Queendom, der Monica Ifejilika og Asta Busingye Lydersen feirer 20 år som artister med å gi ut albumet MamaLove. – De siste årene har folk spurt: Hvor ble det av Queendom? Hva skjer? Ved siden av karrierene våre har vi holdt på med den viktigste, og mest usynlige jobben i verden: MamaLove, sier Queendom-damene. De kaller låten som ga navn til langspilleren «en hyllest til mammaer, tanter, nabokjerringer og andre sterke damer som sprer omsorg og tøff, kompromissløs kjærlighet».

Stavanger Høyre vil ha bedre svømmeopplæring

Rogaland topper drukningsstatistikken for 2018. Nå krever Aleksander Stokkebø og Morten Landråk Asbjørnsen i Nye Stavanger Høyre ny svømmestrategi.

500 på juleshow med Red Hot – se bildene her! (pluss)

Denne gang var Hilde Louise Asbjørnsen og Henning Stranden med og sang sammen med den musikalske vennegjengen.
Les mer om:

Kardemommestipend til Kristin Asbjørnsen og Hilde Marie Kjersem

Stipendene ble delt ut under NOPAs jubileumskonsert tirsdag kveld.
Les mer om:

Hun er valgt til ny leder av Bardu ungdomsråd

Anneli Heimdal Rambø overtar ledervervet fra Benedicte Strømsmo Asbjørnsen.
Les mer om:

Nora (18) viste muskler da NIF vant

Nora Asbjørnsen (18) var et friskt pust da håndballdamene til Nordstrand vant 29-24 over Nit/Hak i 2. divisjon søndag.

Hilde Louise ute av «Stjernekamp»: - Har vært en påkjenning for selvbildet

Hilde Louise Asbjørnsen ble den tredje som måtte reise hjem fra «Stjernekamp».
Les mer om: