Nyheter om Arv


Slår tilbake mot Taylor Swift, trekker inn Manchester-konserten til Ariana Grande

Taylor Swifts blogginnlegg om Scooter Brauns oppkjøp av Big Machine falt ikke i god jord hos Scott Borchetta. 29-åringens mangeårige samarbeidspartner og label-sjef går nå hardt ut mot Taylors anklager, og fyrer samtidig ut noen nye om henne i retur. Kort fortalt hevder Scott at Taylor hadde muligheten til å eie sine egne verk, men at hun i stedet valgte å signere med Universal Music. (Ikke helt ulikt det hun selv sa.) Scott Borchetta mener også at Scooter Braun ikke prøver å ødelegge for Taylor Swift, da han flere ganger har prøvd å booke henne.

Taylor Swift er knust etter Scooter Braun-nyhet: – Jeg er trist og kvalm

OPPDATERT: Justin Bieber og kona til Scooter Braun svarer Taylor Swift. Taylor Swift holder ikke tilbake mot kjendis-manager Scooter Braun, Kanye West, Kim Kardashian og Justin Bieber i et blogginnlegg søndag kveld. I november ble det kjent at Taylor Swift hadde signert en ny avtale med Universal Music Group og Republic Records. 29-åringen var tidligere under Big Machine Records, som distribuerer musikken via Universal.

Øystre Slidre kommune får arv på sju millionar kroner etter Øystein Grønolen i Beito

Valdres Tingrett har sendt brev til Øystre Slidre kommune og informert om at avdøde Øystein Grønolen i Beito har testamentert alt han eigde til "fordel for dei eldre" i kommunen. Med garden Søndre Grønolen i Beito og støl ved Vinstern, dreier det seg totalt om sju millionar kroner.
Les mer om:

Et hav av skuelystne møtte opp(pluss)

Et hav av skuelystne møtte opp ved Museet Kystens Arv på Stadsbygd lørdag for å overvære sjøsettinga av den nybygde jekta, som stiftelsen Hav har bestilt.
Les mer om:

Takk for heiarop gjennom 70 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)90 prosent av barn som har fått støtte gjennom organisasjonen, skårer høyt i en undersøkelse om livskvalitet. Det viser en ny rapport fra SOS-barnebyer.Det er 70 år siden SOS-barnebyers grunnlegger Hermann Gmeiner åpnet den aller første SOS-barnebyen i Østerrike, for barn som hadde mistet foreldrene sine i andre verdenskrig.Rapporten dokumenterer effekten av arbeidet til SOS-barnebyer gjennom 70 år.

Jekt klar for sjøsetting: – Et kjempeartig prosjekt(pluss)

Den veier cirka 10 tonn. To båtbyggere og to lærlinger har holdt på i 3500 timer og to år for å få jekta ferdig. Lørdag skal den sjøsettes på Museet Kystens Arv på Stadsbygd.
Les mer om:

«Sint som faen!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Egil-Arne Skaun Knutsen (f. 1966) er psykolog, foredragsholder og forfatter. I 2011 ga han ut romanen Løven Leo, en allegori om menn og makt og maskulinitet. 30. mai er det lansering av bok nummer to, En bønn for frihet. Egil-Arne er også fast spaltist i Nordre Aker Budstikke.Noen er sinte. For eksempel på sin mor og - eller - på sin far, for utfordringene de - barna - har i sine liv. Det kan jeg godt forstå.

Spaltist: Gode omveier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det hender kjendiser får dette spørsmålet, og jeg tenker: Jøss, alt hva vi journalister forventer at folk skal ha et svar på. Hva ville jeg selv svart?Her om dagen kom svaret deisende ned i hodet mitt. Jeg satt i bilen og hørte et radioinnslag om NAF veibok. Jeg kunne ikke la være å smile, og kastet et ømt og nostalgisk blikk i retning av vår faste følgesvenn på alle bilturer.

Stjernelag hyller Terje Nilsen i Stormen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den store konserten går av stabelen mandag 24. juni klokka 20. Billettsalget starter i morgen, torsdag klokka 10.00.En unik hendelse og en uforglemmelig musikalsk opplevelse står det i pressemeldingen fra Stormen. Disse skal fremføre Terje Nilsens låter: Maria Haukaas Mittet, Tungtvann, Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Frode Alnæs, Eva Trones, Kråkesølv, Elisabeth Moberg, Jan Gunnar Hoff og Terje Berg.

Her er den nye direktøren(pluss)

Sverre Løvli (45) er ansatt som ny museumsdirektør på Museet Kystens Arv på Stadsbygd.
Les mer om:

Du kan gi hytta som gave i stedet for å la den bli arv

Her er reglene som gjelder hvis du vil gi bort formuen før den blir arv.
Les mer om:

Brannfolk ut mot May: - Skammelig

Theresa May går av som statsminister. I avskjedstalen tok hun opp håndteringen av Grenfell Tower-brannen som en del av hennes stolte arv.
Les mer om:

Kultur(arv) og identitet i nye Asker

Om bare noen måneder er storkommunen nye Asker en realitet.
Les mer om:

Slutt for fiskebutikken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Med denne bilen skal Patrick (31) føre pappas arv videre: - Vi ser mange muligheter for å vokse

Pappa Knut Eirik startet Flygt Bil i 1990. Nå tar Patrick (31) arven videre med strøm i motoren.
Les mer om:

Lover mer til Nav og kommunene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Regjeringen kompenserer kommunene for merutgifter til økonomisk sosialhjelp som følge av endringer i AAP-regelverket fra 1.1.2018. Samtidig styrkes saksbehandlingskapasiteten i NAV for å kunne håndtere økt saksmengde som følge av endringene.Regjeringen øker rammetilskuddet til kommunene med 90 millioner kroner.

Nytt rekordår for brukte bunader: – Et perfekt plagg å kjøpe brukt

Stadig flere selger og kjøper brukte bunader, i stedet for å la dem gå i arv.
Les mer om:

Hjelp, dødsfall i familien. Her kan du oppbevare testamentet ditt trygt

Fra 1. juni overtar Valdres tingrett all dødsfallbehandling. Mange av henvendelsene til kontoret dreier som arv.
Les mer om:

To elever arrangerte Grønne dager for hele Skadberg skole

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- På skolen lærte vi om hvor mye skade søppelet gjør i naturen, og det fikk oss til å tenke, begynner Tine.Sammen med Live, og lærerne, har hun arrangert Grønne dager på Skadberg skole.

Slik blir den nye arveloven

Nå foreligger innstillingen til ny arvelov og denne sikrer barna mer arv. Men de vil ikke ha krav på mer enn 15 G – som i dag utgjør rundt 1,5 millioner kroner.
Les mer om:

Russenavnet til Adrian (18) har gått i arv: - Pappa var kjent for rumpa si

Flere hundre Bodøruss var samlet til russedåp i Rensåsparken tirsdag kveld.
Les mer om:

Ny lov skal sikre barna mer arv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stortingets justiskomité avga sin innstilling til den nye loven tirsdag. To tredeler av formuen til arvelater er pliktdelsarv for livsarvingene. Pliktdelsarven er i dag aldri større enn én million kroner til hvert av barna. Dette endres nå til å tilsvare 15 ganger grunnbeløpet (G) i folketrygden. Stortinget skal votere over loven 9.

Den nye arveloven skal sikre barna mer arv

Innstillingen til ny arvelov er klar. Den sikrer barna mer arv. De skal nå kunne arve opptil 15 G, som i dag tilsvarer rundt 1,5 millioner kroner, ifølge VG.
Les mer om:

Den nye arveloven skal sikre barna mer arv

Innstillingen til ny arvelov er klar. Den sikrer barna mer arv. De skal nå kunne arve opptil 15 G, som i dag tilsvarer rundt 1,5 millioner kroner, ifølge VG.
Les mer om: