Nyheter om Artister


Christine Dancke får kritikk: - Rolleblanding

Presseveteraner reagerer på at P3-profilen lager journalistikk på manager-venninnas artister.
Les mer om:

Christine Dancke får kritikk: - Rolleblanding

Presseveteraner reagerer på at P3-profilen lager journalistikk på manager-venninnas artister.
Les mer om:

Christine Dancke får kritikk: - Rolleblanding

Presseveteraner reagerer på at P3-profilen lager journalistikk på manager-venninnas artister.
Les mer om:

Kjendispåske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan ser påsken ut for de forskjellige kjente navnene rundt om i Groruddalen? Vi tok en runde for å høre hva politikere, artister, idrettsfolk og ildsjeler skal fylle høytiden med. Kamzy Gunaratnam, varaordfører, Ap: 1. Fem sammenhengende dager.2. Hvor ellers? Beste Grorud!3. Familien.4. Sove lenge, spise masse og lange gåturer ved og rundt Stemmer'n og Vesletjern. 5. Nei.

Billie Eilish og broren FINNEAS ringes opp på FaceTime

Albumet til Billie Eilish er så bra – og gjør det så bra – at folk har for lengst startet å hate på nettet. «Det er egentlig ikke hun og broren som lager musikken»… «Hun er industry plant»… «Interscope har betalt ghostwriters/ghostproducers»… Etc. etc. Sorry, sutrekopper. 17-åringen har laget sangene på When We All Fall Asleep, Where Do We Go?
Les mer om:

Ysteriet ser seg nødt til å avvikle drifta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Tre ganger Terje er på topp på påskens spilleliste

Du verden så mange herlige artister vi har i Nordland. Bare sjekk denne spillelista.
Les mer om:

Gata19: Endelig komplett program til Gatafestivalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Tidligere har Gatafestivalen lansert artister som Seeb, Joddski, Plumbo, Ace of Base og Di Derre til festivalhelga i august.Tirsdag kveld kom resten av artistkorpset som skal spille opp i Melenciparken i Fauske sentrum under festivalen.Det fortsetter i det samme sporet som tidligere, med sterke norske navn på plakaten.

Raser mot Facebook-sensur

Tidligere denne måneden sto GAFFA Sverige for premieren til musikkvideoen Fallen Ängel signert det svenske punkikonet Nike Markelius. Nå nektes hun å markedsføre slippet på Facebook. – Jeg fikk annonsen for min nye musikkvideo bortplukket som jeg hadde betalt for å markedsføre på Facebook, da deres granskning har fastsatt at den nye videoen til singelen Fallen Ängel bryter mot deres annonseregler, sier artisten i en pressemelding. LES OGSÅ: Kultbandet Sleep til Oslo. Ifølge Facebook har annonsen blitt stoppet på grunn av «antydning til seksuelle handlinger», men Markelius er svært kritisk til

Årets Coachella burde vært bedre

Coachella startet i 1999, så det var forventet at festivalen slo på stortromma i 2019. Men 20-års jubileet blir markert med headlinerne Childish Gambino, Tame Impala og Ariana Grande. Uten tvil tre gedigne, internasjonale artister – og Ari er kanskje en av verdens største.

En alternativ festivalguide til Europa

Vi skriver midten av april i kalenderen, og planene for sommeren legges i en rasende fart. Det er selvsagt mye som skjer i Norge. Store enkeltkonserter med noen av verdens aller største artister i de store byene og nær sagt en festival i hver bygd og grend.

”Afrikas Sønner spiller noksaa godt paa Horn”

Imponerende verk om afrikansk-amerikanske artister i Norge.
Les mer om:

Solgte ut Oslo Spektrum – nå kommer han til Rakettnatt

Rakettnatt annonserte fredag at de har to nye artister klar til Rakettnatt. Denne gangen er det to stjerneskudd innen rap som er klar for Stortorget.

Jarle Bernhoft klar for Hove Music Festival

Jarle Bernhoft og bandet The Fashion Bruises er det nyeste tilskuddet av artister som skal opptre på Hove musikkfestival i slutten av juni.
Les mer om:

Topp 14 norske sanger som kom i dag

Gud bedre så mye musikk som slippes hver bidige fredag. Ikke minst fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Jesper Jenset «Let’s Go Somewhere and Talk» Hør på han ‘a! Molde-hunken flørter med falsett over en frekk produksjon fra Lars Kristian Rosness. Artig nok co-skrevet med Vinni fra Paperboys. EP-en er ute nu.   Jonas Benyoub «NAHNAH» Bro, du er mye i studio. Driftig! Enda en godbit fra den allsidige Oslo-gutten, i musikalsk regi av Chievva. Royane «Flex Like Me» Norsk boss bish-alarm! Nylig slapp Ms.

Skaterboy Rico fra Loddefjord hyller squaden – se videopremiere!

Skaterboy Rico viser frem klikken sin i sin kliss nye video. Den Munakhir Abbas-regisserte snutten blander klassisk rap/R&B-estetikk med ekte snapshots fra Loddefjord-guttens liv. Se premiere nederst i saken! Hei Rico! Hvordan er livet om dagen? – livet er superchill! Tror jeg var en skilpadde i mitt forrige liv ass Kan relatere. Har du noen fete påskeplaner? –  spise masse digg, spille inn musikkvideo til min neste singel, henge i studio og være med familien Hva handler den nye singelen din om? – Sangen er til squaden min, Palmboys.
Les mer om:

Det blir disco med fullt band på helt ny Grefsenkollen-scene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Den sorte "boksen" av en scene, som festivalpublikummet har blitt godt kjent med gjennom mange år på Grefsenkollen, byttes ut med en åpnere løsning. Det skal bli enklere å se bandene også om man sitter litt på siden, lover Thorkild Gundersen, festivalsjef for OverOslo.Delta i konkurransen om billetter lenger ned i saken!- Etter åtte år får vi en ny hovedscene.

Ruben (15) fra Undheim kjemper om å få opptre på Jærnåttå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 2018 gikk bandet Vicereine til topps i Jærnåttå Uhøyrt, der lokale talenter knivet om å få stå på scena under Jærnåttå. Både Vicereine og rapperne VATR, som ble nummer to, fikk opptre på torget lørdag kveld.Nå er en ny runde med Uhøyrt godt i gang, med 30 påmeldte band og artister fra hele Rogaland. En fagjury har plukket ut ti semifinalister som folk kan stemme på.Fem av dem går videre til finalen på Mellombels på Bryne 9.

Pasha er klar for Kadetten – igjen

Pasha er en av fire nye artister som er klare for Kadetten.
Les mer om:

Skambankt i strippet versjon på visefestivalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Visefestivalen, som i år går av stabelen fra 4. til 6. juli, har mye av programmet klart. Ett av trekkplastrene i år, er hardrockerne i jærbandet Skambankt. Men festivalpublikummet skal få oppleve bandet i ny versjon.Ville utfordre seg selv Etter 25 år, seks album og utallige konserter i inn- og utland hadde medlemmene i Skambankt lyst å gi seg selv en utfordring. De valgte å tolke sine egne låter med et akustisk utgangspunkt.

Havets vakreste damer er ventet til Sirevåg - samtidig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De tre store norske «damene», Sørlandet, Christian Radich og Statsraad Lehmkuhl, har alle varslet sin ankomst.Tall Ships Races kommer forbi Nordsjøen for siste gang på noen år, og i årets vennskapsetappe mellom Fredrikstad og Bergen ligger Sirevåg midt i smørøyet. 18. juli blir det storinnrykk i Sirevåg. - Komitéen bak Tall Ships-arrangementet i Sirevåg har til nå sikret seg minst ni store skuter til skutefesten den 18.

Advarer mot musikk av artister som Ariana Grande, Nine Inch Nails og Lady Gaga

Listen ble lagt fram av ansvarlig minister, og det er låter som Judas og God is a Woman som gjør at det nå advares mot å høre på de to amerikanske popstjernenes musikk i Singapore. LES OGSÅ: Alan Walkers kjæreste drapstrues. Også det amerikanske bandet Nine Inch Nails’ låt Hersey, og irske Hoziers storhit Take me to Church, er med på listen, skriver TT. Også tidligere har Singapore satt ned foten når det gjelder musikk – selv om det tilhører sjeldenheten.

Waldron til Lund kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Han vil gi oss vår- og påske-feeling med sine pianotoner denne aprilkvelden. Waldron har gitt ut flere plater i gospel- og jazzsjangeren, og vi gleder oss til å høre han i Lund kirke. Også lokale artister vil delta, opplyser kantor Solvor Kvåle Konstali.Maria Steinsdatter Eike og Marianne Drivenes bidrar og Stig Martin Hansen med akkompagnement på piano.

– Barn digger dem, om vi liker det eller ikke

Artister som Staysman & Lazz, Erik Sæter og Vidar Villa skal trekke barnefamiliene til Torvet.
Les mer om:

Festivalklar

Navnet låner gruppen fra gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård (25). De har akkurat sluppet sin første, selvtitulerte fullengder etter et par EP-utgivelser.