Nyheter om Artikler


USA og Kina i ordkrig om Hongkong

USA har bedt Kina-vennlige nyhetsmedier i Hongkong slutte å offentliggjøre «farlige» artikler, etter at en avis avslørte informasjon om en amerikansk diplomat.
Les mer om:

Ariana Grande kliner med produsenten sin i videoen til «Boyfriend»

I’m a motherfuckin’ train wreck «Ariana Grande Boyfriend» er trolig populære søkeord, men fra og med i dag kommer Google til å få litt andre treff enn bare artikler om Mac Miller, Pete Davidson og Big Sean. Norgesaktuelle Ariana Grande har nemlig sluppet låt og musikkvideo sammen med sin nye favoritt-duo, Los Angeles-baserte Social House. Florida-sangeren har det siste halvåret gitt mye kjærlighet til Social House, men i musikkvideoen til «Boyfriend» er det bare én av dem som får kos.  Singelen er et samarbeid med Michael «Mikey» Foster og Charles «Scootie» Anderson, og det er førstnevnte som

Kommer med klar beskjed til skravlete norsk konsertpublikum

– Dette er dessverre noe vi også opplever ofte med Di Derre, heter det på bandets Facebook-side, der de deler et lengre innlegg fra gitarist Unni Wilhelmsen om det samme. – Det er superhyggelig at publikum kan alle tekstene og synger med (noen ganger høyere enn oss).

Innbrudd hos Nøtterøy-bedrift

Har blitt frastjålet elektroniske artikler.
Les mer om:

På tide å våkne av dvalen, våre stortingsvalgte?(pluss)

I artikler i media gjennom de to-tre siste årene, har dette spørsmålet vært tatt opp flere ganger: Hva må til - politisk og opinionsmessig - for å få gjennomslag for Nord-Norgebanen (NNB).
Les mer om:

- Poppe er bevisst sin rolle. Det er bra han er engasjert

- Rolf-Erik Poppe er planlegger i kommunen og en engasjert naturforkjemper. Han er bevisst rollene sine. Poppe har bedt administrasjonen om godkjenning til å skrive artikler og leserbrev, og fått støtte for det.
Les mer om:

Klassekampen feirer 50-årsdag i nord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalbardposten tok en tur innom standen til Klassekampen utenfor Svalbardbutikken tirsdag. Der var Carl Mathias Karlsson i ferd med å tegne seg for et tre uker langt gratisabonnement på Klassekampen.- Jeg kommer fra Oslo, og kjenner litt til avisen fra tiden der, sier 28-åringen.Klassekampen ble i sin tid lansert i forbindelse med et landsmøte i Sosialistisk Folkeparti, og første utgave ble publisert 7. februar 1969.

Geoffrey Rush vant rekordsøksmål mot avis

Oscar-vinneren vant først i april og så torsdag søksmål mot Nationwide News, som utgir avisa Daily Telegraph, som har hatt en artikkelserie på trykk der Rush anklages for upassende oppførsel overfor tidligere kollega Eryn Jean Norvill. Artikkelserien av journalist Jonathan Moran dukket først opp i november 2017, etter at Rush og Norvill hadde stått på scenen sammen i stykket King Lear i 2015 og 2016. LES OGSÅ: Innfører Morrissey-boikott. Hovedoppslaget hadde fått overskriften «King Leer» – verbet «leer» på engelsk betyr å sende noen et lystent blikk.
Les mer om:

Barcelona-spilleren: «Dette har jeg aldri vurdert!»

Det er alltid spekulasjoner rundt de beste spillerne. Hva skjer, hvor går ferden videre? Kroaten Ivan Rakitic ble såpass lei av å høre om at han skal forlate Barcelona at han satte skapet på riktig plass. -Jeg respekterer Inter, men jeg har aldri vurdert å forlate Barcelona. Jeg har tre år tilbake igjen av kontrakten min og det er her jeg vil være.

En radikal utvidelse av demokratiet

Hvis demokrati er så bra, hvorfor har vi så lite av det? skriver Aksel Braanen Sterri i den siste av tre artikler om RadicalxChange-bevegelsen.
Les mer om:

Se bilder og videoer: Strålende 17. mai i Indre Salten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Her kommer linker til bildeserier, artikler og videoer fra 17. mai i Indre Salten.Fauske Her kan du se oppdatert bildeserie og videoer fra barnetoget på Fauske.Her kan du se en video fra 17.

- Tanangersjelen lever i beste velgående

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TANANGERBUEN: - Det har jo vært ganske voldsomt. Jeg vokste opp i en liten bygd med noen hundre mennesker, der man kjente stort sett de fleste. Og i dag er det flere tusen og hus alle veier. Det begynte jo med oljevirksomheten sier Hilmar Rommetvedt til Solabladet.Rommetvedt er ektefødt tanangerbu. Så det er naturlig at vi treffes på Hummeren. Et sted bestemoren startet opp i sin tid. Det er lenge siden nå.

- Urovekkende underdekning av barnehageplasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LEDER:Det vil mangle opp mot 200 barnehageplasser i Tananger innen ti år. Underkapasitet er det også i Røyneberg-området. Det vil derimot være mange ledige plasser på Sande/Skadberg og i sør.Solabladet har skrevet flere artikler om foreldre i Tananger som ikke får plass der de bor.

Klepp starter e-sport-gruppe

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp IL vil skape et samlingspunkt for de som er interessert i videospill. Klubben har leid lokale i andre etasje i bygget over veien for skateparken i Kleppekrossen.- Målet er at folk skal komme her og ha det gøy med spill som FIFA, Fortnite og CS, eller hva de vil.

Overskrift for tungnemme

Undertegnede har med glede registrert at Fædrelandsvennen har satt i gang et hjelpetiltak for alle som har lett for å gå seg vill i de kompliserte ingressene til vektige artikler.
Les mer om:

Auduns Svalbard-eventyr får britisk oppmerksomhet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FRILUFTSLIV: Audun Salte (27) har flere ganger vært på trykk i Solabladet med både turtips og tips til god mat på tur. Den turglade solabuen flyttet for noen år tilbake til Svalbard sammen med kona Mia, og sammen har de siden den gang blitt sjef over egen arbeidsplass. Det har gitt oppmerksomhet fra utenfor Norges landegrenser.- Jeg var lei av byen og det å være irritert på alle.

Minister med klar melding til Svalbards arbeidsgivere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Arbeidslivet på Svalbard trenger strammere tøyler, mener arbeids- og sosialministeren. Artikler i Svalbardposten var utslagsgivende for at hun og flere andre sentrale myndigheter tok turen til Svalbard sist uke.

VG beklager til Ørjan Burøe

Avisa tar selvkritikk for to artikler om komikeren.
Les mer om:

VG beklager til Ørjan Burøe

Avisa tar selvkritikk for to artikler om komikeren.
Les mer om:

Tyver slo til mot bedrift på Borgeskogen

Stjal elektriske artikler.
Les mer om:

Sanner krever bedre barnehagetilsyn

Etter en rekke artikler i norske aviser om interne pengeflyttinger i private barnehagekonsern, samt en BDO-rapport som stadfestet så godt som ikke-eksisterende tilsyn med bruk av foreldrebetaling, kommunale tilskudd og statlige støtteordninger, kom gladmeldingen: Norske småbarn, foreldre som betaler og kommunale controllere med håpløse arbeidsforhold ved «frivillig» tilsyn får gehør hos regjeringen.

Redd for Endgame-spoilers? Google er din venn

Fiffig grep. Denne uken kom de første anmeldelsene av Avengers: Endgame og de fleste er enige om at filmen er et mesterverk. Etter premieren skrev blant annet Brandon Davis, redaktør hos ComicBook, via Twitter at han lo – og gråt – høyt. Blockbusteren varer i over 3 timer, men Marvel-fans bør karre seg til kinosalen sporenstreks for slippe spoilers; internett og sosiale medier bugner nemlig av artikler, memes og videoer som avslører nøkkeldeler av handlingen. I mellomtiden finnes det dog et hjelpemiddel. Nei, det er ikke 50/50 eller ring en venn (#visomsavnerVilDuBliMillionær), men selveste Go

Den svenske synden

Svenske mediers metoo-dekning har ført til oppsigelser, arrestasjoner og selvmord. 22 artikler er domfelt i pressens selv­dømmeorgan. Gikk söta bror for langt?
Les mer om:

Stortyven Kåre Palmer Holm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historien som hendte for litt over 50 år siden, handler om en kriminell person, Kåre Palmer Holm. Han fikk en slags heltestatus og ble sammenlignet med Gjest Baardsen.Som Gjest Baardsen ble også Kåre Palmer Holm kjent for sine rømninger og lek med politiet.

Denne butikken har reddet over 139.000 artikler fra å bli destruert: – Vi er godt fornøyd med denne utviklingen

Butikken Bra & Billig som åpnet i Kilengaten i Tønsberg i begynnelsen av oktober i fjor, opplever at stadig flere aktører vil levere havarerte varepartier og overskuddspartier til dem.
Les mer om: