Nyheter om Arsenal


Henter italiensk landslagskeeper i Serie A for 45 millioner euro

Det å være en knallgod keeper i samme land som Juventus keeper Gianluigi Buffon sørger effektivt for at det ikke blir veldig mange landskamper. – Likevel har den italienske keeperen Emiliano Viviano fått 6 landskamper. Den portugisiske storklubben Sporting fikk for en uke siden et keeperproblem da Rui Patricio syntes det var stas å spille i Premier League og signerte for Wolverhampton. Les: Toppklubben blør spillere etter hodeløs oppførsel fra supportere og president O #SportingCP informa que chegou a acordo com a @sampdoria para a transferência definitiva de @EmilianoViviano.

Tidligere italiensk toppscorer skal trene Arsenal – Kiev

Okay, litt sleip i disse overgangstider i Premier League, men Fabrizio Ravanelli trenger den oppmerksomheten han kan få. De som ikke har opplevd Ravanelli på en fotballbane bør ta seg et dykk på youtube. Karrieren til den italienske landslagsspilleren som herjet på 1990-tallet har nå tatt en ny vending. Ravanelli var blant Europas toppscorere på midten av 1990-tallet.

Knalltøff kamp om VM-stjernen

Vi har allerede lagt merke til russiske spilleren.  Flere har gjort dette, og Aleksandr Golovin ender garantert i en av de største ligaene etter VM. Juventus skal allerede ha sendt inn sitt første bud på CSKA Moskva-spilleren og har rukket å høyne budet etter at det ble avslått av russerne. Juventus-treneren får dårlig tid hvis spilleren fortsetter å imponere i VM. (foto: juventus) Det opprinnelige budet på 170 millioner kroner pluss bonuser ble sendt tilbake tilbake til Torino.

Arsenals-trener henter inn gammel kjenning

Internasjonale trenere har gjennom karrieren gjort seg kjent med mange ulike spillertyper. Noen er som skapt for deres lag, og trenere har en tendens til å hente frem gamle kjenninger når de starter på jobb i ny klubb. Unai Emery er intet unntak. Det har gått fort i svingene på Emirates Stadium etter at spanjolen hadde pakket ut kofferten.

Frister Crystal Palace-spilleren med 200 000 kroner ekstra

Tottenham fikk med seg hvilken rolle Wilfried Zaha spilte da Crystal Palace med nød og neppe ungikk nedrykk. Alexander Sørloths klubb gjør nå alt for å hindre Pochettino å snappe til seg den kommende storspilleren. For det er ingen tvil om at Zaha har mer å gå på.

Arsenal-spilleren var villig til å svelge lønnskutt

Jack Wilshere har vært i Arsenal i 17 år. Det vil si nesten like lenge som den tidligere treneren Arsene Wenger. Da snakker du om lojalitet til én klubb. 26-åringen hadde ingen planer om å gi fra seg drakten, og opplever nå at han ble presset ut av Unai Emery. Emery er den nye sjefen på Emirates Stadium og har behov for å «rydde opp» etter Arsene Wengers siste sesong. Hadde langt fartstid sammen.

«Takk for alle minnene»

Da Jack Wilshere som nå er 26 år begynte i Arsenal som 9 åring hadde Arsene Wenger allerede vært manager en stund. – Etter Wenger sluttet ved sesongslutt var Jack den som har vært lengst i klubben- hele 17 år. (Wenger 22 år) Jack Wilshere har selv offentliggjort på sin Instagram-profil at han forlater Arsenal når kontrakten hans med klubben går ut 31. juni. Det har vært ventet en stund nå at det snart var slutt, utlån og skader og manglende spilletid har fortalt sin tydelige historie den siste tiden.

Wilshere ferdig i Arsenal

Jack Wilshere signerer ikke ny kontrakt med Arsenal og fortsetter karrieren i en annen klubb.
Les mer om:

Wilshere bestemte seg for å forlate Arsenal etter Emery-møte

Beskjeden fra den nye Arsenal-manageren overbeviste Jack Wilshere (26) om at hans tid på Emirates var forbi.
Les mer om:

Bernd Leno er Arsenals nye målvakt

Arsenal har sikret seg den tyske målvakten Bernd Leno. 26-åringen, som ble vraket til VM, kommer fra Leverkusen.
Les mer om:

Siv Janna dekorerer festningen med hodeskaller og bloddryppende spyd

Utstyrt med maskeringstape, sprayfarge og et arsenal av sakser og filtrester som hun har funnet på loppemarked jobber Siv Janna Glømmi på Fredriksten festning for fjerde år på rad under Tons of Rock.
Les mer om:

Ligue 1-klubben hamstrer Barcelona-talenter

Barcelona har sin egen talentfabrikk. Eksemplene er mange på egenproduserte spillere som den katalanske klubben løfter opp og frem mot stjernestatus. Monaco har skjønt at den spanske klubben har god teft når det gjelder å oppdage talentene, og står klare for å friste med en tilværelse i fyrstedømmet. Da Robert Navarro fylte 16 år kunne han bli kontaktet av andre klubber.

Crystal Palace jakter Arsenal-spiller

Roy Hodgson har en plan om å gjøre det ennå skarpere i Premier League neste sesong.

Setter verdensrekord i keeperoverganger

Mundo Deportivo hevder Real Madrid har gått med på en 75 millioner euro plus bonusavtale overgang Roma for den brasilianske målvakten Alisson Becker. Roma ba om 80 millioner euro, men skal ha gått med på 75 millioner euro pluss ytelsesbonuser.

Den nye Arsenal-treneren får verst tenkelige start på Premier League

Vi sparker først i gang VM denne uken, men klarer ikke å holde oss borte fra neste sesong i Premier League. Spilleplanen er nå offentliggjort, og Unai Emery ønskes velkommen til England med det beste Premier League har å by på. Manchester City var den bestridte mesteren forrige sesong, og ingen andre klubber klarte å holde følge med Pep Guardiola og hans menn fra start. Nå møter Emrys Arsenal de regjerende mesterne i sesongåpningen 11. august – på Emirates Stadion. Blir spennende å se hvor lenge Wenger-spøkelset henger over Emery.

Arsenal – Manchester City i Premier League-åpningen

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. «Gunners» åpner hjemme mot Manchester City og besøker Chelsea i 2. runde.

Premier League: Se hvem ditt favorittlag skal møte i serieåpningen

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. "Gunners" åpner hjemme mot Manchester City. I 2. runde tar Arsenal turen til Chelsea.

Premier League-terminlisten klar

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. Laget åpner hjemme mot Manchester City 11. august og besøker Chelsea i 2. runde. Se hele oppsettet på tv2.no.

Slik spilles Premier League 2018/19: Gigantoppgjør i første runde

Terminlisten for Premier League-sesongen 2018/19 er her, og det lukter svidd av sesongstarten. Allerede i første runde møtes Arsenal og Manchester City, mens de norske landslagskollegaene Stefan Johansen og Alexander Sørloth også møtes til dyst.

Manchester City møter Arsenal i serieåpningen - marerittåpning for Emery

Vi får en skikkelig storkamp allerede i første serierunde. Arsenals nye manager Unai Emery får en svært tøff start i engelsk fotball.

Emery og Tuchel i sin første kamp

Tidligere PSG-trener Unai Emery har vært aktiv siden han kom til Arsenal. Han vet akkurat hvilke spillere han søker, og skulle denne gangen overtale stortalentet fra PSGs akademi om å følge ham over kanalen.  Emery ønsket å registrere denne første gullsignering på Emirates Stadium, og tok ifølge ESPN imot 17 år gamle Yacine Adli og agenten i London. Skulle vært nok en brikke som hadde falt på plass (foto: arsenal) Adli er nylig uteksaminert fra PSGs akademi, og er i forhandlinger om en kontrakt som profesjonell spiller.

Arsenal lykkes der Liverpool sliter

Liverpool roter rundt etter ny keeper uten å komme i mål. Nå ser det ut som Arsenal har fått til sin planlagte forsterkning i samme posisjon. Bernd Leno har hatt en solid sesong for Bayer Leverkusen, som endte på en helt grei 5.

Manchester United danker ut City

Manchester City gruste byrivalen i Premier League. Selv om Mourinho kjempet seg til en sterk andreplass foran Tottenham, må det ha svidd skikkelig å se City 19 poeng foran seg ved sesongslutt. Men når det gjelder driften av klubben, plasserer United City langt bak seg. Vi hører stadig om oljepengene som sprøytes inn hos City gjennom sine arabiske eiere.

Fotballryktene: – Arsenal timer unna å hente ny førstekeeper

Arsenal skal være i ferd med å sikre seg Bayer Leverkusens Bernd Leno.
Les mer om:

Thomas Lemar-overgang rett rundt hjørnet

Thomas Lemar kom til Monaco fra Caen i 2015 og steg til værs i 2016/17-sesongen med 14 mål og 17 assist Dette bidro sterkt til at klubben i fyrstedømmet hadde en jubelsesong med ligamesterskap og semifinale-spill i Champions League.