Nyheter om Arsenal


Glimrende nyheter om Pique

Barcelona uten Gerard Pique blir som Real uten Sergio Ramos. De to spillerne er udiskutabelt de store høvdingene i forsvaret. Så da Pique forsvant ut med kneskade mot Atletico Madrid i november, var det et varsel om dårlige tider for Barcelona. Og de kom. Nå skal ikke alt tilskrives Piques fravær, men 33-åringen har bygd seg opp en posisjon og tilstedeværelse som gir laget energi og ro. Derfor er det happy news på vei fra gjengen i hvite frakker.

Arsenal har virkelig dekket bordet for Ødegaard

Mikel Arteta er ikke en mann som ofte bruker de store ordene. På onsdag kom likevel anledningen. Arsenal har de siste seks kampene fått betalt for arbeidet som er lagt ned siden sommeren. Sent, men ikke for sent til å redde sesongen. På onsdag kom i tillegg Martin Ødegaard til byen. Les: En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær -Det er fremragende at vi har sikret oss Martin for resten av sesongen. Martin er selvfølgelig en spiller som vi alle kjenner godt, og selv om han er ung, har han spilt på øverste nivå en god stund.

Martin Ødegaard med ukelønn på 441 000 kroner

Martin Ødegaard, det norske fotballvidunderet, har vært tilknyttet det spanske laget Real Madrid i flere år. Siste sesong har han vært lite på banen, men nå er det klart at det går mot bedre tider. For ikke lenge siden kom nyheten om at unggutten på 22 går til den engelske toppklubben Arsenal. Det betyr at han også får spilletid i Premier League, og drakten vi skal holde utkikk etter på banen bærer nummer 11. Ikke bare flytter Ødegaard over til England. Byttet medfører også at han får en hyggelig ukelønn. Den er nemlig på hele 441 000 kroner.

Dette tror Solbakken om Ødegaards rolle i Arsenal

Ståle Solbakken (52) tror Martin Ødegaard (22) har fått lovnader av Arsenal-manager Mikel Arteta (38) før låneovergangen fra Real Madrid.

Martin Ødegaard klar for Arsenal – leies ut fra Real Madrid

Martin Ødegaard skal spille for Premier League-klubben Arsenal på utlån fra Real Madrid resten av inneværende sesong.

«Arsenal var ikke det beste alternativet»

Utlånet til Arsenal er en sjanse for Martin Ødegaard til å få karrieren tilbake på rett spor. Men London-klubben var ikke det beste alternativet.

Bekreftet: Arsenal jager flere seire – nå med Martin Ødegaard

På tirsdag sendt Arsenal Southampton i garderoben med 1-3 tap på på St. Mary´s Stadium. 5 seire og 1 uavgjort på de siste seks kampene. Fortsettelsen av oppturen skjer nå med assistanse av en norsk 22-åring. Iiiiik!

Ødegaard klar for Arsenal – røper sitt Arsenal-idol

Martin Ødegaard skal spille for Premier League-klubben Arsenal på utlån fra Real Madrid resten av inneværende sesong.

Bekreftet: Martin Ødegaard er klar for Arsenal

Nordmannen er klar for Premier League-spill for Arsenal ut sesongen.

Klar for Arsenal

Martin Ødegaard (22) er klar for Arsenal. Han forteller at en samtale med manager Mikel Arteta ble avgjørende, og avslører hvem som er det store Arsenal-forbildet.

Klubblegende fullroser Ødegaard: – Arsenal er det perfekte valget for ham

Lauren var en viktig del av Arsenal-laget som skrev seg inn i historiebøkene med gullskrift. Og kameruneren har stor tro på at «vidunderlige» Martin Ødegaard også vil lykkes i Nord-London.

Bekreftet: Klar for Arsenal

Martin Ødegaard (22) lånes til London-klubben ut sesongen. - Fantastisk, sier manager Mikel Arteta. Nordmannen får drakt nummer elleve.

Martin Ødegaard klar for Arsenal

Martin Ødegaard (22) er klar for Arsenal. Den norske landslagsspilleren har signert en låneavtale som gjør ham til Premier League-spiller ut sesongen. Les mer på tv2.no.

Ødegaard klar for Arsenal: – En drøm å spille i Premier League

Kommunen har anmeldt Start-spiller for brudd på karantenereglene
Les mer om:

Ødegaard klar for Arsenal: – En drøm å spille i Premier League

Nordmannen blir lånt ut til London-klubben resten av sesongen. Det ble bekreftet onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Arsenal-lekkasje: Supporterbutikk avslørte Ødegaards draktnummer

Arsenal solgte drakter med navnet til Martin Ødegaard (22) før bekreftelsen.

Enkelt og greit, Guardiola oppfører seg som en vinner

Pep Guardiola har ikke behov for å være kjekkas. Det vet han godt han er, i tillegg til å vite at Manchester City er en av de aller sterkeste kandidatene til Premier League-tittelen – selv med en seig start på sesongen. Så da City dundret over West Bromwich med 5-0 var Guardiola fornøyd, men helt calm. Les: Svaret ligger hos United og Arsenal – ikke Chelsea -Det var en god prestasjon og et godt resultat.

Bekreftet: Da er det spikret for Christian Eriksen

Antonio Conte ønsket ikke Christan Eriksen i troppen og har brukt fjoråret til å uffe seg over den tidligere Tottenham-stjernen. Så mens verden venter på overgangen til dansken, har Inter-manageren gjort helomvending. I Coppa Italia-kampen mot erkerivalen AC Milan dundret Eriksen inn en frisparkscoring som fikk Donnarumma i Milan-målet til å riste på hodet. 2-1 seier og avansement, mye takket være den utskjelte dansken. Les: Zidane er ubrukelig i Premier League -Jeg har sagt det samme den siste måneden: Dette er Inter-troppen, ingen kommer og ingen går.

Svaret ligger hos United og Arsenal – ikke Chelsea

Stolen til Frank Lampard er fortsatt varm på Stamford Bridge. Ikke mange timene etter at Chelsea sendte klubbens største ikon på dør, denne mannen proppfull av Chelsea-genet som har bragt så mye suksess til klubben, er erstatteren på plass. Med null forhold til klubben, ligaen eller engelsk kultur. Hos United og Arsenal har de gått motstrøms. For Premier League-klubbene som går med strømmen, sender manageren på dør etter en halv sesong med dårlige resultater (i forhold til de alltid skyhøye forventningene).

City tok over tabelltoppen

Manchester City hadde få problemer med å ta seg av West Bromwich tirsdag kveld. To ganger Ilkay Gündogan og et mål hver av Raheem Sterling, Riyad Mahrez og João Cancelo sørget for at City vant 5–0. Dermed tok de lyseblå over tabelltoppen fra Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. De er nå et poeng foran byrivalen med like mange kamper spilt. I den andre senkampen tirsdag fortsatte oppturen for Arsenal. Stuart Armstrong sendte Southampton i ledelsen, men Nicolas Pépé, Bukayo Saka og Alexandre Lacazette gjorde at Arsenal tok tre nye poeng og klatret til åttendeplass på tabellen.

Manchester City på tabelltopp

Ilkay Gündogan og Manchester City herjet med West Bromwich og vant 5-0 på bortebane. Dermed overnatter laget på tabelltopp. Arsenal slo samtidig Southampton 3-1 borte.
Les mer om:

Det er fortsatt en god del penger i fotball

Det er globalt en halv milliard færre jobber i verden nå enn da corona-pandemien startet, også fotballklubber sliter, men de største ser absolutt ut til å klare seg. – Revisjonsfirmaet Deloittes lager en årlig oversikt og rapporten for 2019/2010 sesongen er nå klar. Football Money League-rapporten viser at det er den engelske storklubben Manchester United som kommer aller dårligst ut. Det skyldes både at klubben ikke var med i mesterligaen sist sesong, og at pandemien kraftig kappet inntektene fra TV-rettigheter og billetter.

- Besto legesjekken i Arsenal

Martin Ødegaard fullførte tirsdag den obligatoriske medisinske sjekken i Arsenal. En låneavtale for nordmannen blir presentert snarlig, melder Sky Sports.

Blir klar til Manchester United-kampen

Martin Ødegaard skal spille for Arsenal, ingen tvil om det lenger. Spørsmålet er hvor raskt dette skjer, og om Arsenal rekker å få på plass det siste før lørdagens høydepunkt mot serielederne. Det er journalisten Guillem Balague som hevder alle parter er strålende enige og at det bare gjenstår ett hinder: medisinsk sjekk. Les: Rio Ferdinand smålunken til Martin Ødegaard i Arsenal-drakt Dette løses i løpet av noen timer, noe som sikrer at Arteta når målet om å sende utpå Ødegaard i Premier League-clinchen med Manchester United på lørdag. Null press, Martin.

Slik blir Ødegaards rolle i Arsenal – dette er nordmannens «konkurrent»

– Kommunen raserer tilbud til sårbare barn
Les mer om: