Nyheter om Arsenal


Ny dato satt for Tottenhams første hjemmekamp

London-klubben later som Wembley er hjemmebanen, men savner sårt sin egen festning. Utsettelsen av åpningen av Nye White Hart Lane har gitt styreformannen utallige søvnløse netter og Pochettino en god dose gråe hår. Nå er ny dato satt. Det skulle ha vært åpning av den nye stadionen i september, så før jul, så rett etter nyttår. Det har vært snakket om åpningskamp mot Manchester United 13. januar, men Ifølge The Times vil Tottenham tvinges til å ta turen til Wembley helt frem til kampen mot Arsenal 2. mars 2019. We´re coming home, but when?

Forbanna på Mourinho kan forsvinne til Tottenham, Roma eller AC Milan

Det kan bli tøft for Manchester United å holde på spillere når overgangsvinduet åpnet i januar. Eric Bailly som ble hentet fra Villarreal for over 300 millioner kroner har følt seg fryst ut av manageren nå har irritasjon over lite spilletid utviklet seg til skikkelig sinne følge Sport Witness.  Etter 12 kamper i Premier League har Manchester United bare 20 poeng og det er langt opp til serieleder og byrival Manchester City.

Utestengelse passer Chelsea eier Roman Abramovitsj ekstremt dårlig

Man må kunne si at 2018 ikke har vært et fantastisk år for en av verdens rikeste russere, Roman Abramovitsj. Han får ikke fornyet sin oppholdstillatelse i England, «må» selge sitt favoritt leketøy Chelsea og nå gjennom Football Leaks blir avslørt med skitten fotballmoral. Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater.

Jubel på søndag, men mange får ikke være med opp i Eliteserien

Umiddelbart tenker man at spillere som har vært med å et opprykk, nesten automatisk får være med videre, men slik er det ikke, ihvertfall ikke i Viking. – Det var store jubelscener på søndag og det var ikke så rart.

Hver fjerde fotballsupporter arver favorittlaget sitt: Arsenal går mest i arv

Mer enn en av fire norske fotballsupportere oppgir at de har arvet sitt engelske favorittlag fra en av foreldrene. Arsenal er klubben som flest fører videre gjennom generasjonene. Det kommer frem i en landsomfattende spørreundersøkelse analysefirmaet Opinion har gjennomført om nordmenns fotballvaner og –favoritter, på vegne av spillselskapet Unibet. Les: En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt De mest populære engelske klubbene blant nordmenn er ikke overraskende Manchester United og Liverpool, etterfulgt av Arsenal og Chelsea.

En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt

Historien om Aaron Ramsey har dratt ut i det lengste. Vi har ventet på om Arsenal-veteranen skal fortsette i samme spor, eller om noen der ute verdsetter midtbanespillerens tjenester høyere enn London-klubben. Ifølge Independent blir det en overgang til Bundesliga-giganten Bayern München til sommeren. Avisen kjenner til vellykkede samtaler mellom waliserens representant og den tyske klubben. Sehr gut. (foto: premier league) Les: Torsdag er en viktig dag for oss som elsker Premier League Til sommeren står Ramsey på free transfer etter rundt 250 kamper for Arsenal.

Premier League-klubb kan stenges ute fra overgangsvinduet

Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater. Nå risikerer en Premier League-klubb overgangsnekt som smekk på fingrene. Ifølge det franske nettstedet Mediapart, som publiserer funnene, skal Chelsea være en av klubbene som kan bli straffet med utestengelse fra overganger i to år. Det skal være kjøp av spillere under 18 år som skaper problemer for London-klubben, spesielt vingen Bertrand Traoré, som i fjor ble solgt til Lyon. Her skjedde det noe muffens.

Wenger fikk tilbud om trenerjobb i Premier League!

Vi har liksom ventet på det. Selv om Wenger selv har sagt at han ikke vil kunne trene et annet lag i England etter mer enn 20 år for Arsenal, har vi ikke helt trodd på det. Nå tror vi litt mer. For ifølge The Telegraph har Wenger allerede høflig takket nei til jobb i Premier League. Ifølge avisen fikk franskmannen servert tilbudet fra Fulham. Dette betød at det åpnet seg opp for Claudio Ranieri, mens vi lukter at Arsene Wenger venter på tilbudet fra en av de største klubbene i verden – hvis han skal gidde. Har råd til å vente.

Agenten til Sanchez har banket på hos La Liga-klubb

Selv om vi ikke er flue på veggen hos Alexis Sanchez, nekter vi å tro at han er tilfreds med tilværelsene på Old Trafford. Fra superstjerne-status hos Arsenal til 1 mål på 11 kamper for United sier mye. Noe er på gang. Nå får chileneren riktignok muligheten til å vise seg frem på banen, men det er noe ved United (og Mourinho) som ikke er helt kompatibelt med 29-åringens styrker. Har virket litt stusselig på Old Trafford.

Operert etter ankelskade

Arsenal-spiss Danny Welbeck er blitt operert to ganger etter ankelskaden han pådro seg i europaligakampen mot Sporting Lisboa forrige uke. Arsenal opplyser at operasjonene gikk som planlagt, men gir ingen tidsestimat på når han kan være tilbake.
Les mer om:

TV2 velger United foran Liverpool

Så langt denne sesongen har samtlige Liverpool-kamper vært sendt på betalkanalen TV2 Sport Premium, men i serierunden etter denne landslagspausen blir ikke de røde å se på norske TV-skjermer. Og nok en gang er det Manchester United som står i veien. Watford tar i mot Liverpool spilles nemlig lørdag kl. 16.00 – og på «tippekamp-tidspunktet» kan ikke TV 2 vise mer enn én kamp. Denne gang falt valget på Manchester United mot Crystal Palace på Old Trafford. – Liverpool- og Manchester United-kundene våre er veldig mange, og det er ganske jevnt i antall.

Nicklas Bendtner har bestemt seg!

Han har blitt seriemester med RBK for andre gang etter at han kom til Eliteserien i fjor vinter. Dette har gitt mersmak for Nicklas Bendtner. – Rosenborg har en spesiell plass i mitt hjerte, og jeg regner med at jeg er her neste sesong, sa Bendtner, sier Bendtner etter 1-0-seieren borte mot Start i Kristiansand. Har blitt en del av RBK.(foto: rbk) Les: Fellaini og Juventus gav City seieren Uværet som har blåst over Lerkendal denne sesongen, trigger dansken til mer. – Det viser hva Rosenborg står for.

Arsenal spilte uavgjort

Arsenal nekter å tape, men skuffet på hjemmebane mot Wolverhampton. Bortelaget tok ledelsen ved Ivan Cavaleiro, men Henrikh Mkhitaryan utlignet til 1-1 tre minutter før slutt.
Les mer om:

Roma-spiss nevnes i byttehandel med Premier League-klubb

Historien om Aaron Ramsey kan nærme seg en slutt, skal vi tro italienske Corriere dello Sport. For Arsenal blir det viktig så raskt som mulig å se fremover og tenke offensiv forsterkning. Løsningen kan ligge i Roma. Bildene av en Danny Welbeck som lå og vred seg i smerte i Europaliga-kampen denne uken, er ikke lett å glemme.

Arsenal-legende vil ha Liverpool-spiller

Nice er interessert i Liverpools andrekeeper Simon Mignolet, ifølge en rapport i Belgia. Avisen Het Belang van Limburg hevder Nice er klar til å signere belgiske Mignolet i januar. Sjef for Nice er tidligere Arsenal midtbanespiller Patrick Vieira, og han sies å ikke være tilfreds med klubbens keeper-situasjon for øyeblikket.

Danny Welbeck er fortsatt på sykehus

Oppgjøret mellom Arsenal og Sporting Lisboa på torsdag i Europa League endte 0 – 0. Arsenal som leder gruppe E komfortabelt med 10 poeng (Sporting på andre med 7) var egentlig fornøyd med uavgjort resultatet. Arsenal har avansert til utslagsrundene. – Det kjipeste var at Danny Welbeck måtte bæres ut med en ankelskade.  Etter kampen bekreftet Arsenal-trener Unai Emery at skaden var langvarig. «Vi tror det er alvorlig. Han har brukket noe i foten» Det var etter en hodeduell at ulykken skjedde for Welbeck som landet forkjært og så ut til å vri hele ankelleddet i feil retning.

Arsenal-spilleren kan ha spilt sin siste kamp

Arsenal spilte uavgjort mot sporting i Europaligaen på torsdag, men mistet trolig spissen sin. Danny Welbeck gikk opp i en hodeduell inne i sekstenmeteren og landet på en unaturlig måte, etter å ha sendt headingen i retning mål. – Dette er de dårligste nyhetene vi har fått i kveld og vi frykter at det kan være alvorlig. Det gikk ut over mentaliteten til de andre spillerne. De skjønte fort at det var en alvorlig skade. Når du spiller fotball, og spiller slike kamper, kan dette skje.

Stygg Welbeck-skade da Arsenal tok seg videre

Arsenal gjorde som byrival Chelsea noen timer tidligere og sikret avansement i europaligaen, men det var med betydelig bismak etter Danny Welbecks stygge skade.
Les mer om:

Welbeck båret av banen

Arsenal er videre fra Europaligaens gruppespill etter 0-0 hjemme mot Sporting. Et skår i gleden var at Danny Welbeck ble båret av banen med det som så ut en ankelskade.
Les mer om:

Samir Nasri tilbake til Premier League etter dopingdom

De mest pripne i fotballverden er i sjokk etter at Samir Nasri som nå er 31 år kan være på vei tilbake til Premier League.

Arsenal cruiser videre

Arsenal står med full pott i Europa League hittil. I kveld kommer formsvake Sporting Lisboa på besøk til Emirates.
Les mer om:

Arsenal cruiser videre

Arsenal står med full pott i Europa League hittil. I kveld kommer formsvake Sporting Lisboa på besøk til Emirates.
Les mer om:

Arsenal cruiser videre

Arsenal står med full pott i Europa League hittil. I kveld kommer formsvake Sporting Lisboa på besøk til Emirates.
Les mer om:

Arsenal cruiser videre

Arsenal står med full pott i Europa League hittil. I kveld kommer formsvake Sporting Lisboa på besøk til Emirates.
Les mer om:

Arsenal cruiser videre

Arsenal står med full pott i Europa League hittil. I kveld kommer formsvake Sporting Lisboa på besøk til Emirates.
Les mer om: