Nyheter om Arsenal


Liverpool planlegger nytt Southampton raid

Liverpool har de siste fem årene brukt 1,9 milliarder kroner på spillere fra Southampton, det har stort sett vært vellykket (hvis du ser bort fra litt krangling og karantene). Spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert har funnet veien døra på Anfield i en jevn strøm nordover fra havnebyen Southampton. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29) på radaren til den ferske Champions League-mesteren.

Verdens dyreste til salgs

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs. Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover.

Den svenske NHL stjernen Erik Karlsson får gigantkontrakt

Erik Karlsson fra Landsbro i Sverige har blitt et ikon i NHL etter å ha spilt for både Ottawa Senators og nå siden 2018  San Jose Sharks. – De vet de har gull i backen og har hostet opp en gigantkontrakt på åtte år med nesten 100 millioner kroner i året.  Det begynte å haste for Karlssons opprinnelige ettårskontrakt med Sharks ville gått ut 1. juli, og da kunne han ha skrevet under for en hvilken som helst annen klubb. Les: Fredrik Ljungberg får en ledende rolle i Arsenal "I'm proud to call myself a Shark for the next eight years.

Fredrik Ljungberg får en ledende rolle i Arsenal

Det var et stort skritt som Fredrik Ljungberg gjorde i sin tid da han reise fra Halmstad til nord London og ble en del av Arsenal, en klubb han spilte for i nesten ti år.  Da den svenske landslagsvingen la opp etter et kort opphold i India og Mumbai City var det naturlig for han å vende seg til Arsenal.  Den siste tiden har han jobbet med Arsenals U23-lag i dag har han blitt forfremmet til ny assistenttrener. London-klubben bekrefter selv på sine nettsider at den svenske fotballprofilen nå får en ledende oppgave rundt klubbens a-lag. Les: I fjor var det for tidlig, men nå er Herman Geelmuyden

Nå forsvinner siste rest av stjernestøv fra norsk fotball

Dagens nyhet er egentlig noe vi har vært klar over lenge, men nå har Rosenborg sin hovedtrener Eirik Horneland bekreftet det i en samtale med Eurosport på Lerkendal.  «Han ser du ikke onsdag (cupkamp mot Ull/Kisa). Han har mer eller mindre spilt sin siste kamp for Rosenborg» «Er det avklart?» «Ja, det har vi vært forent om ganske lenge». «Men i godt humør utpå her ennå?» «Ja, det er han.

Robin van Persie har bedt agenten om å slutte med alle disse tilbudene

Noen forrykende sesonger i Premier League for Arsenal og Manchester United har gjort at van Persie-navnet fortsatt ligger langt fremme i bevisstheten. Når han i tillegg har vett til å gi seg før det er for sent, øker respekten. 35-åringen tok avgjørelsen om å åpne dobbeltknuten på fotballstøvlene og pensjonere seg foran Feyenoord-supporterne, der det hele startet i 2001. Dette betyr ikke at fotballverden har trodd det var en realitet. -Jeg har mottatt tilbud fra mange land, men jeg har avslått dem umiddelbart.

Får forlenget med leiesoldat Artem Sokol

På mandag kan Tromsø klatre opp fra sisteplassen i møtet med Stabæk på Nadderud, det kan bli tøft etter at bærumsklubben har fått tilbake suksesstrener Jan Jönsson. Siste serierunde klarte Tromsø å bryte tapsrekken med en 2 – 1 seier på Alfheim mot Molde.  Les: Bekreftet: Jan Jönsson tilbake i Stabæk Det blir helt sikkert en del forsterkninger i sommer og et tiltak er å forlenge med Artem Sokol (22) blir TIL-spiller ut 2019 etter at alle parter er enig om å forlenge avtalen som løper ut i juli.

Manchester United stjerne flykter fra dødshotell

Marcos Rojo har pakket sine kofferter og forlatt et luksushotell i Den dominikanske republikk etter enda et mystisk dødsfall Manchester Uniteds argentinske forsvarsstjerne Marcos Rojo har pakket sine ting og, med familien, forlot han raskt Hard Rock Hotel & Casino i Punta Cana på østkysten av Den dominikanske republikk.

Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo

Leonardo Nascimento de Araújo ble helt i Paris med nummer 7 på ryggen. Når han idag kom tilbake som Sportsdirektør i Paris Saint-Germain, en jobb han forøvrig har hatt før var det som om en superstjerne endelig hadde kommet hjem. Som ventet så opphevet klubben litt tidligere idag avtalen med sportsdirektør Antero Henrique, han har vært i jobben i litt under to år. Les: Mainz har forlenget med toppscorer Jean-Philippe Mateta "ANNOUNCE LEONARDO!" OK… Welcome back, @leo_de_araujo!

Keeper «vidunderbarn» Markus Schubert på vei til Premier League

Bare for å ta det med en eneste gang, keepere regnes som «barn» lenger enn utespillere fordi en meget viktig faktor for dem er erfaring. Det 21 år gamle vidunderbarnet Markus Schubert har stått i mål for Dynamo Dresden og vist han har talent til å blande seg inn blant de aller beste keeperne som finnes der ute. Les: «Japans Messi» Real Madrid har kapret tidligere Barcelona spiller Arsenal closing in on Markus Schubert from Dynamo Dresden. 21-year-old keeper. Already lining up a loan for him. Mislintat identified before leaving.

«Jeg vil bli i La Liga, men ikke i Barcelona»

Barcelona har tatt tilbake tronen i Spania, men fansen murrer fortsatt etter at de klarte å «gi bort» en 3 – 0 ledelse ovenfor Liverpool i Champions League semifinalen.  – I tillegg klarte de å snuble i de i Copa del Rey finalen mot Valencia. Vi ser på en rekke endringer denne sommeren hvor vi venter inn den franske superstjernen Antoine Griezmann i tillegg til Frenkie de Jong som allerede har signert. Les: Bekreftet: Slaven Bilic is back! Denis Suarez er på vei bort, noe vi har blitt helt sikre på etter han snakket med spansk presse: «Det jeg vil er å forlate Barcelona.

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Bayern München har belgier i sikte – hvis Leroy Sané handel går i vasken

Bundesliga-giganten jobber hardt for å hente Leroy Sané «hjem». Skal de ikke lykkes med å overtale Manchester City til å slippe 23-åringen, har de nå en Plan B. Ikke noe vondt om Yannick Carrasco, men når han rykker opp som alternativ til Super-Sané, blir det hele litt flaut. Ifølge tyske Sport Bild er det nettopp dette Bayern har gjort. Yannick Carrasco's personal best league tallies of his senior career: Most goals: 10 in 2016-17 (Atlético Madrid)Most assists: 10 in 2014-15 (Monaco) He's also scored in a Champions League final.

Denis Suarez ferdig hos Barcelona – i forhandlinger med topp-fire klubb

La det være sagt; når du på papiret kan vifte med Barcelona som arbeidsgiver, er du dritgod. Men for Denis Suarez var ikke dette nok for å imponere på utlån i Premier League. Han spilte mye for Barcelona 2016-sesongen, noe mindre i 2017-sesongen og minimalt i 2018-sesongen. Ferdig hos Barcelona. (foto: suarez, twitter) Les: ESPN: Uniteds bud avslått – må sett ny overgangsrekord for å lykkes La Liga-klubben var ikke helt klar for å slippe midtbanespilleren, og sendet ham på utlån til Arsenal i 2019. Fikk ikke helt den han bestilte.

Fotballryktene: – Vil betale David de Gea 220 millioner kroner for å forsvinne

Og Arsenal nærmer seg belgisk høyreback.
Les mer om:

Bare Kylian Mbappé scorer mer «hele» Premier League på kjøpern

Kun Kylian Mbappé scoret flere mål enn denne karen i Ligue 1 forrige sesong – nå nærmer han seg Liverpool . I følge L’Équipe skal Liverpool manager Jürgen Klopp ha fått ok på å bruke 800 millioner for å sikre en overgang for Lille-vingen Nicolas Pépé. Dette blir i skarp konkurranse med både Arsenal og Manchester United.  Ivorianenske vingen er særdeles målfarlig,  24-åringen imponerte stort i Ligue 1 sist sesong med 22 mål og 11 målgivende pasninger på 38 kamper.

Everton og Arsenal ute etter samme La Liga forsterkning

Everton mister minst to forsvarere i form av kaptein Phil Jagielka og innleide Chelsea spiller Kurt Zouma, og ifølge Marca, ser klubben i retning av La Liga på jakt etter defensiv forsterkning. Everton har valgt Getafe-forsvareren Djene Dakonam, en spiller som Arsenal, har ønsket lenge for å styrke deres rystende forsvar. Les: Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp Den 27 år gamle Djene har vært en fast på Getafe siden han i 2017 kom fra Sint-Truidense , og han er også en viktig del av Togo sitt landslag. Ifølge Marca, har Djene Dakonam en utkjøpsklausul på 35 millioner Euro. Les: 

Djene Dakonam nærmer seg Premier League

Det blir mye …. på vei til Premier League disse ukene, men når det kommer fra kilder som ofte treffer blink, er det greit å ta med. Denne gangen er det spanske Marca som hevder at Getafe-forsvareren Dakonam kan ende opp i England denne sommeren. Kontant forsvarsspiller. Togoleseren er ifølge avisen blitt fulgt av av Arsenal over lengre tid, men det er en annen London-klubben som nå aktivt vurderer 27-åringen som spilleren som kan bidra til litt mindre vakling i de defensive rekkene. Everton. Har en utfordring i forsvaret.

Spansk og italiensk media: Yannick Carrasco på vei til Premier League

Yannick Carrasco forlot Atletico Madrid i 2018 til fordel for gull uten grønne skoger hos kinesiske Dalian Yifang. Ikke overraskende ønsker den unge belgieren seg tilbake til litt mer action. Og action kan han finne seg til sommeren. Allerede i vinter skal 25-åringen ha vært nær en exit fra den kinesiske klubben, men mislyktes» i siste minutt». Great goal from Yannick Carrasco.

L´Equipe: Liverpool nærme avtale med 700 millioner-kroners-mannen

Det er ingen nyhet at Liverpool og Jürgen Klopp har hatt et godt øye på spilleren som bare ble slått av Kylian Mbappé i treffsikkerhet, men når den franske storavisen hevder det er rett før, måtte vi ta det med. Nicolas Pépé har løpt og dunket inn 22 mål og 11 assist på 38 kamper for Lille denne sesongen.

Thomas Vermaelen er ferdig i Barcelona

Det er nærmere fem år siden Barcelona hentet Thomas Vermaelen fra Arsenal for å forsterke forsvaret. Skader har dessverre ødelagt for belgieren og arbeidsgiver, noe som har resultert i rundt fem kamper i gjennomsnitt per år. Ikke mye til forsterkning. Så var det den hamstringen. (foto: vermaelen, twitter)https://www.sporten.com/tag/thomas-vermaelen/ Les på F7: Dette er verdens eldste Porsche Vermaelen hadde en gjesteopptreden hos Roma i 2016/17, men heller ikke her ble det mye action.

Har tatt bort Arsenal fra sin Instagram bio og profilbilde

The Times skriver at to kinesiske klubber Guangzhou Evergrande og Shanghai SIPG har startet en dialog med Arsenal spiss Pierre-Emerick Aubameyang og kommet med et meget hyggelig lønnstilbud.

Sky sports: Chelsea vil ikke la Sarri dra helt uten videre

Det som alle mente var en done deal er ikke like sikker lenger, Chelsea krever 5,3 millioner pund for å la Maurizio Sarri gå til Juventus nå i sommer.  Sky Italy melder at Chelsea har satt på håndbrekket og krever at de Italienske Serie A mestrene betaler utgivelsesklausulen. Les: Warnock gir Solskjær råd: «Ville ikke ha rørt dem med en kjepp, engang» 60-årigen var så sikker på overgang at han i et intervju med Vanity Fair fortalte at «savnet etter «hjemmet er sterkt».

Premier League-klubb skal loppe Steven Gerrard for Rangers-duo

Vi kjenner ikke til planene til Rangers-manager Gerrard når det gjelder Glen Kamara og James Tavernier, men når begge tiltrekker seg interesse fra Premier League, bør de være en del av fremtidsplanene i Glasgow. Spesielt Kamara imponerte for The Gers forrige sesong. Den finske (!) landslagsspilleren startet som ungdomspiller hos Arsenal, fikk innpass på førstelaget i 2015, men forsvant raskt på utlån til Southend og Colchester, før han ble kjøpt opp av Dundee i 2017. Kamara.