Nyheter om Arsenal


Arsenal slo kraftig tilbake

Wayne Rooney sendte Everton i ledelsen, men Arsenal slo kraftig tilbake og vant 5-2 etter mål av Nacho Monreal, Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Aaron Ramsey og Alexis Sánchez.
Les mer om:

Giroud avgjorde med kunstmål

En praktfull scoring av Olivier Giroud sørget for at Arsenal vant 1-0 borte mot Røde Stjerne, som ble redusert til ti spillere like før det avgjørende målet. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Özils tid i Arsenal går mot slutten

Mesut Özils tid i Arsenal går mot slutten. Tyskerens kontrakt med London-klubben avsluttes til sommeren og fra januar av står han fritt til å forhandle med nye potensielle arbeidsgivere. Ifølge den britiske avisen The Mirror øker nå sjansen for at Özil forsvinner fra Arsenal allerede i januar da de hevder klubben forsøker å få igjen noe penger for den tidligere Real Madrid-spilleren. Manchester United har vært blant klubbene som har blitt koblet til tyskeren.

Watford senket Arsenal på overtid

Per Mertesacker så ut til å bli matchvinner for Arsenal med et sjeldent mål, men Watford kom tilbake og vant 2-1 i Premier League lørdag.
Les mer om:

Vanvittig Watford-seier på overtid

(Watford - Arsenal 2-1) Lille Watford fortsetter jubelsesongen i Premier League etter at Arsenal ble smadret med en scoring to minutter på overtid.
Les mer om:

Arsenal rotet bort seieren i overtidsdrama mot Watford

Arsenal ledet 1-0, men tapte kampen.
Les mer om:

Åpner for å selge Sánchez og Özil

Det fullt mulig at både Alexis Sánchez og Mesut Özil forlater Arsenal i januar. Begge to har kontrakter som går ut til sommeren, og hvis de ikke signerer en ny er det aktuelt å selge dem når overgangsvinduet åpner, sier manager Arsène Wenger til BBC. Men Wenger håper de kan komme i mål med kontraktsforhandlingene.
Les mer om:

Fotballryktene: – Han skal erstatte Sanchez

Anthony Martial til Arsenal? Sergio Aguero til AC Milan? Dette er dagens fotballrykter!
Les mer om:

Fotballryktene: – Arsenal forbereder ryddesalg i januar

Theo Walcott kan være på vei tilbake til gamleklubben. Og Paris Saint-Germain har iverksatt en Alexis Sanchez-plan. Les dagens fotballrykter!
Les mer om:

Fotballryktene: PSG-stjerne rådes til å gå til Arsenal

I tillegg skal Manchester-klubbene kjempe om engelsk U21-stjerne. Og for første gang har Harry Kane åpnet for å forlate Tottenham en gang i fremtiden. Dette er dagens fotballrykter!
Les mer om:

Fabregas innrømmer å ha kastet pizza

Etter 13 års taushet innrømmer Cesc Fabregas at det var han som kastet et pizzastykke på Alex Ferguson etter oppgjøret mellom Manchester United og Arsenal i 2004. I TV-programmet «A League of Their Own» forteller Fabregas at han ville involvere seg, men visste ikke hvordan - så han kastet et pizzastykke. Men det var aldri meningen å treffe United-manager Alex Ferguson.

Griezmann kan velge Arsenal

Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann kan bli fristet til å gå til Arsenal neste sommer. Ifølge den normalt pålitelige avisen The Telegraph skal nemlig Griezmann ha blitt overtalt av sin venn Alexandre Lacazette til å velge Arsenal til fordel for Manchester United. De to franskmennene er nære venner og reiser på ferie sammen om sommeren og ønsker ifølge avisen å spille sammen.

Fotballryktene: – Griezmann kan bli overtalt til å velge Arsenal

Manchester United kan komme til å hente tysk landslagsspiller som er uønsket av Barcelona.Dette er tirsdagens fotballrykter!

Hjemmesterke Arsenal vant igjen

Alexis Sánchez med sitt første målpoeng for sesongen, mens Nacho Monreal scoret sitt første ligamål på over fire år. Alex Iwobi scoret 2-0-målet da Arsenal slo Brighton 2-0.
Les mer om:

Alexis Sánchez med «Bendtner-assist» da Arsenal lekte seg med Brighton

(Arsenal – Brighton 2–0) Torsdag viste Nicklas Bendtner (29) hva hælen kan brukes til. Søndag gjorde Alexis Sánchez (28) ham etter for Bendtners gamle klubb.
Les mer om:

Arsenal herjet i Hviterussland

Da Arsenal sparte en rekke stjernespillere, sto reservene frem. Til slutt ble det en enkel 4-2-seier borte mot BATE i Europaligaen. Theo Walcott imponerte med to scoringer.
Les mer om:

Kan få Premier League-kamp på julaften

Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Liverpool kan komme til å bli spilt på selveste julaften. Kampen er egentlig satt til 23.desember, men ifølge avisa The Telegraph ønsker rettighetshaver Sky Sports at én kamp skal spilles den 24. ettersom det er på en søndag, og skal ha pekt seg ut toppkampen mellom Arsenal og Liverpool.

– Toppkampen kan komme til å bli spilt på julaften

Julemøtet mellom Arsenal og Liverpool kan komme til å bli spilt på selveste julaften.
Les mer om:

Putin: Russland skal destruere restlageret av kjemiske våpen

Vladimir Putin opplyser at Russland skal ødelegge resten av sitt arsenal av kjemiske våpen. Presidenten anklager samtidig USA for ikke å gjøre det samme.
Les mer om:

Lacazette-dobbel mot West Bromwich sendte Arsenal oppover tabellen

(Arsenal-West Bromwich 2-0) To scoringer av Alexandre Lacazette (26) gjør at Arsenal har kontakt igjen med topplagene, men ikke uten at West Bromwich yppet seg.
Les mer om:

Lacazette-dobbel for Arsenal

To mål av sommerkjøpet Alexandre Lacazette sørget for at Arsenal oppskriftmessig vant 2-0 over West Brom mandag kveld. Mer på TV2.no.
Les mer om:

– Arsenal er nødt til å vinne disse kampene

Arsenal med gyllen mulighet til å klatre på tabellen de neste ukene.
Les mer om:

Wenger bekrefter ny Welbeck-skade

Arsène Wenger og Arsenal må klare seg uten formspissen Danny Welbeck mot West Bromwich mandag. Spissen mister også Englands kommende VM-kvalifiseringskamper.
Les mer om:

Målløst på Stamford Bridge

David Luiz fikk direkte rødt kort da Chelsea og Arsenal spilte uavgjort i gigantduellen på Stamford Bridge. Kampen endte 0-0. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Cesc Fàbregas: - Arsène Wenger er som en far for meg

Chelsea-spiller Cesc Fàbregas (30) føler seg fortsatt veldig tilknyttet gamleklubben Arsenal, og kaller manager Arsène Wenger for en farsfigur for ham.
Les mer om: