Nyheter om Arsenal


117 år lang Arsenal-forbannelse fortsetter for Fulham

(Arsenal-Fulham 1–1) Seks minutter på overtid reddet innbytter Edward Nketiah (21) ett poeng for Arsenal mot nedrykkstruede Fulham.
Les mer om:

Uavgjort for Arsenal

Arsenal stanget lenge hjemme mot nedrykkstruede Fulham, men hadde flyt i tilleggstiden og berget 1-1 i søndagens Premier League-kamp. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år

Sergio Ramos informert Real Madrid om at han ikke vil forlenge i sommer – et meget innbringende tilbud har kommet inn i løpet av de siste dagene. – Det er passende å bruke store ord om Sergio Ramos sine 16 år i Real Madrid, man kan godt si det er en ære som nærmer seg slutten. Kaptein Ramos har informert ledelsen i den kongelige klubben han ikke ønsker å forlenge. – Real Madrid har nemlig ikke rikket seg en millimeter fra deres opprinnelige forslag til ny avtale, kun et år og 10% lønnsreduksjon.

Steven Gerrard beundrer Arsenal-stjernene

Rangers-sjefen fullroser sine tidligere rivaler i Arsenal.

Wolverhampton håper Tottenham ikke utløser kjøpsopsjon

Den brasilianske spissen Carlos Vinicius var hoppende glad da Tottenham før denne sesongen bestemte seg for å låne han ut sesongen. – Det ble avtalt en kjøpsopsjon for 26 åringen som Daily Mail skriver at manager Jose Mourinho ikke ønsker klubben skal benytte seg av og dermed bærer det tilbake til Benfica i juli. Wolverhampton er i ferd med å avslutte en sesong midt på tabellen, noe som ikke er i nærheten av de ambisjoner som manager Nuno Espírito Santo har. Neste sesong skal/må bli bedre opp topp fem er målet.

The Untouchables: Vinicius, Valverde, Rodrygo og Ødegaard

Med seks uker igjen til sesongslutt kjemper Real Madrid fortsatt om pokaler, noe overraskende sett i forhold til hvordan sesongen startet. Både Champions League og La Liga titler er innen rekkevidde. Real Madrid har kuttet gapet opp til Atletico Madrid med ni poeng de siste ni serierundene og etter å ha skjøvet ut Liverpool på onsdag møter de Chelsea til første semifinale om litt over en uke. Marca skriver at planen for sommeren er klar og at det bare er et fåtall spillere som ikke skal røres i sin jakt etter forsterkninger, en av dem Martin Ødegaard.

West Ham er svært interessert i Arsenal spiss

Den 19 år gamle meget talentfulle amerikanske spissen Folarin Balogu har gått i gradene i Arsenal systemet og har siden han kom i 2017 blitt litt bedre for hvert år som går. Sjefene på Emirates har bestemt seg for å amerikaneren er verdt å satse på og med det ser 21 år gamle Eddie Nketiah ut til å bli overflødig. Også Nketiah har gått i gradene, han kom til klubben i 2015. Opp gjennom årene har det variert med spilletid.

Marca: Ødegaards fremtid hos Real Madrid er avgjort

Arsenal viste på torsdag at de klarte seg utmerket godt uten Martin Ødegaard, men Mikel Arteta og gjengen har ikke et sekund nektet for at det jobbes med en Ødegaard-løsning som strekker lengre enn til sommeren. Det har vært snakk om en permanent overgang til rundt en halv milliard kroner, det har vært snakk om forlengelse av utlånsavtalen som gjør det mulig for Arteta å planlegge med en full sesong med Ødegaard i troppen.

Arsenal hadde virkelig godt av at London åpnet

Arsenal-supporterne var ikke akkurat rolige før torsdagens returmøte mot Slavia Praha. 1-1 i London var alt annet enn betryggende. Så smalt det skikkelig. Tre Arsenal-scoringer på seks minutter – før det var gått en halvtime! Les: Manchester United virker uslåelige Martin Ødegaard var hjemme med vond ankel, Aubameyang hjemme med malaria etter landslagssamlingen i Gabon. Denne kvelden hadde dette null betydning for London-klubben. Arsenal styrte alt, og da kaptein Lacazette var på vei til å bli byttet ut de siste ti minuttene, måtte han først bare sørge for 4-0-scoringen.

Arsenal lekte seg til semifinale

Arsenal herjet med Slavia Praha og vant 4-0 i returkampen i Tsjekkia. Nå venter et gjensyn med eks-sjef Unai Emery og Villareal i Europaligaens semifinale.
Les mer om:

Seks minutters fantasifotball sendte Arsenal til semifinale mot gamlesjefen

Hvorfor snakkes det ikke mer om maten som ødelegger tarmen, undrer leser. Dette svarer eksperten.
Les mer om:

Seks minutters fantasifotball sendte Arsenal til semifinale mot gamlesjefen

(Slavia Praha – Arsenal 0–4, sammenlagt 1–5) Skadede Martin Ødegaard (22) var ute av troppen, Emile Smith Rowe (20) briljerte med tilstedeværelse. Arsenals vidunderbarn regisserte seks minutters propagandafotball som belønnes med Europa League-semifinale.

Festfotball uten Ødegaard: - Rart

Arsenal er videre til semifinale i Europa League, men Martin Ødegaard (22) glimrer med sitt fravær. Isteden herjet erstatteren Emile Smith-Rowe (20).

«Jeg vil til Boca Juniors nå!»

Lucas Torreira er fantastisk lei av å være i Europa og forteller alle som vil høre på at han ønsker å dra til Boca Juniors.

Tror at Ødegaards Arsenal-fremtid kan avgjøres mot Slavia Praha

Hvor Martin Ødegaard (22) skal spille neste sesong er ikke avgjort. Journalist tror at Arsenal må sikre seg europacupspill for at Norges kaptein skal bli værende.

De største Europeiske fotball-ligaene

Selv om det finnes nærmere 40 ligaer i Europa, er det «the big five» de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på de fem mest populære ligaene i Europa. Premier League Med fans fra hele verden er det lite overraskende at Britiske Premier League er den fremste fotball-ligaen i Europa.

Jakten etter «The President» har for alvor startet!

AC Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, med Juventus like bak og stadionkamerat Inter Milan et godt stykke over. – Den 24 år gamle midtbanespilleren Franck Kessie har hatt en meget god sesong for AC Milan noe som har vekket interessen fra klubber over hele Europa og press fra manager Stefano Pioli om å forlenge hans avtale som løper ut sommeren 2022. Franck Kessie som har fått kallenavnet «The President» på grunn av hvordan han regjerer midtbanen til AC Milan har spilt hele 29 Serie A kamper denne sesongen og satt inn ti mål og fem assist.

Lacazette-dobbel da Arsenal vant: - Trengte de målene

DIREKTE: Regestrand-drapet i lagmannsretten
Les mer om:

Lacazette-dobbel da Arsenal vant: - Trengte de målene

(Sheffield United-Arsenal 0–3) Ingen Martin Ødegaard, ingen Sander Berge, men en fransk spiss som helst scorer på bortebane.

Arsenal vant enkelt

Arsenal tok en komfortabel 3-0-seier over Sheffield United borte søndag. Alexandre Lacazette (2) og Gabriel Martinelli scoret målene. Martin Ødegaard var ute med en ankelskade.

Legenden mener Ødegaard er for god for Arsenal

Ian Wright (57) mener Martin Ødegaard (22) er nøyaktig den spillertypen Arsenal trenger, men han frykter London-laget er for svakt til å signere nordmannen permanent.

Premier League neste for Orkun Kökcü

Tidlig i høst skrev Goal at Orkun Kökcü var god nok for en større liga enn den Eredivisie, nå virker det som om den 20 år gamle midtbanespilleren kan velge og vrake mellom storklubber i Europa. – I vintervinduet sa Feyenoord nei takk til en overgang til Union Berlin (som har en vesentlig bedre sesong enn forventet i Bundesliga). – Nå er flere Premier League klubber på ballen. Orkun Kökcü er oppført med tre mål og to assist på 24 kamper og kan reise til en større klubb i sommer, selv om han har kontrakt med Feyenoord frem til sommeren 2025.

Slettes ikke sikkert Jesse Lingard i knallform blir i West Ham

Det er flere enn West Ham manager David Moyes og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som har latt seg imponere av den hockeykølle-effekten Jesse Lingard har hatt etter han ble lånt ut til West Ham i januar. Det er allerede opprettet dialog mellom West Ham og Manchester United om å gjøre overgangen permanent, men sjefene på Old Trafford sin insistering om at Declan Rice skal være en del av dealen har lagt en demper på lysten hos West Ham.