Nyheter om Arsenal


Brassescoring åpnet målfesten da Arsenal slo Everton

Dominic Calvert-Lewin åpnet scoringsfesten med et brassespark etter et knapt minutt, men Arsenal snudde og vant 3-2 over Everton i Premier League søndag.

Arsenal slo tilbake etter å ha blitt rystet av brassescoring

Dominic Calvert-Lewin åpnet scoringsfesten med et brassespark etter et knapt minutt, men Arsenal snudde og vant 3–2 over Everton i Premier League søndag.

Arsenal slo tilbake etter å ha blitt rystet av brassescoring

Dominic Calvert-Lewin åpnet scoringsfesten med et brassespark etter et knapt minutt, men Arsenal snudde og vant 3–2 over Everton i Premier League søndag.

Målfest da Arsenal slo Everton

Arsenal slo Everton 3-2 i Premier League søndag kveld. Calvert-Lewin scoret med et brassespark for bortelaget før minuttet var spilt. Deretter scoret Arsenal to, før Everton utlignet før pause. I andre omgang ble Aubameyang tomålsscorer da han satte inn 3-2 og sikret seieren. Arsenal ligger nå på niendeplass på tabellen. De har ikke tapt siden desember.

Aubameyang senket Everton i femmålsdrama

(Arsenal - Everton 3–2) Arsenal tok sin tredje strake seier da de snudde kampen mot Everton. Mye takket være Pierre-Emerick Aubameyang.
Les mer om:

Var enige med Real Madrid om Bale-overgang

Nå skal vi ikke pirke altfor mye i Bales siste kaotiske år, men nå kommer det noen interessante uttalelser fra klubben som hadde sikret klubbhistoriens mest prestisjefylte overgang. Forrige sommer rikosjerte ryktene om at Bale ønsket seg vekk og var tett på en overgang til en kinesisk klubb. Nå får vi bekreftelsen. Det er Jiangsu-manager Cosmin Olaroiu som har behov for å lufte frustrasjonen. -Klubben var enig med agenten hans som var der. Vi var enige med Madrid, men i den siste måneden endret de mening.

Arsenal finansierer 1,5 milliarder La Liga stjerne med spillersalg

Arsenal har økt sin interesse for den spanske midtbanespilleren Carlos Soler fra Valencia.
Les mer om:

Laudrup om den nye Barca-angriperen: – Han har vunnet i lotteriet

En 28 år gammel danske blir plutselig en del av Barcelonas arsenal av angrepsspillere. Dette er historien om overgangen «ingen» hadde trodd skulle skje.
Les mer om:

Gårsdagens Europaliga-kamper

Den største overraskelsen i går var ikke Manchester United sitt uavgjort resultat med Brugge, men Inter Milan sitt hjemmetap mot Sjakhtar Donetsk. Inter Milan har meget god flyt i Serie A hvor de kjemper helt i toppen om mesterskapet.

Elabdellaoui tap mot Arsenal

Omar Elabdellauoi og Olympiakos innledet kampen sterkt og ga Arsenal kamp helt til døra i Athen torsdag kveld. Men Alexandre Lacazettes scoring i det 81. minutt ga fjorårsfinalist Arsenal et godt utgangspunkt med 1-0 før det andre oppgjøret i europaligaens 16-delsfinale.
Les mer om:

Lacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos

Alexandre Lacazettes mål i det 81. minutt ga fjorårsfinalist Arsenal en opptur med 1-0-seier borte mot Olympiakos i første kamp i europaligaens 16-delsfinale.
Les mer om:

Nordmannen kaptein da Arsenal ble for sterke

Arsenal slo Olympiakos i Europa League.
Les mer om:

Nordmannen kaptein da Arsenal ble for sterke

Arsenal slo Olympiakos i Europa League.
Les mer om:

Lacazette fikset Arsenal-seier: – Nå begynner det å svinge skikkelig av dem

Alexandre Lacazette ble tungen på vektskåla da Arsenal fikk med seg et viktig bortemål mot Elabdellaouis Olympiakos.
Les mer om:

George (19) fra Tromsø trener med Arsenal – flere Premier League-klubber er interessert

Tromsøgutten får muligheten til å trene med en av verdens største klubber i England denne uken.
Les mer om:

Simeone forteller hvor viktig det var å vinne mot verdens beste lag

Diego Simeone innrømmet at Atletico Madrids 1-0-seier over Liverpool på Wanda Metropolitano i går var ekstremt viktig for hans lag gitt deres likegyldige La Liga form og etter å ha beskrevet Jurgen Klopps menn som det «beste laget i verden». Saul Niguez scoret det eneste målet i den første av to 16 dels finaler på Wanda Metropolitano Stadium.

Tromsø-gutt (19) trener med Arsenal

Det tidligere TIL-talentet viser seg frem for den engelske storklubben.
Les mer om:

Tromsø-gutt (19) trener med Arsenal

Det tidligere TIL-talentet viser seg frem for den engelske storklubben.
Les mer om:

Arsene Wenger langer ut mot eks-manager

Vi trodde Arsene Wenger hadde et litt anstrengt forhold til sin tidligere arbeidsgiver, men når noen våger å kritisere jobben han gjorde og Arsenals fundament, da smeller det. Unai Emery tok over etter Mr. Arsenal i 2018. Da hadde Wenger holdt tømmene hos Premier League-klubben i to tiår, en gedigen prestasjon i seg selv. Les: Utrolig nok, det kan bli kamp om Alexis Sanchez Emery fikk muligheten som manager, men ikke så altfor lenge før ledelsen innså at spanjolen ikke var riktig for å lede Arsenal inn i en ny æra. Det endte med sparken på slutten av 2019.

Utrolig nok, det kan bli kamp om Alexis Sanchez

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet på en pressekonferanse forrige måned at spissen ville komme tilbake til Old Trafford om sommeren. «Klubbene ønsker ikke å miste sine beste spillere, og Alexis Sanchez vil komme tilbake om sommeren og bevise at du tar feil» Les: Pep Guardiola blir i Manchester City uansett Manchester Evening News rapporterte imidlertid nylig at Solskjær egentlig ikke vil ha Sanchez der og er opptatt av å selge han til sommeren. For øyeblikket ser det ut til at det er usannsynlig at Nerazzurri vil signere Sanchez på permanent basis gitt sukses

Arsenal-show etter pause sikret seier over Newcastle

Arsenal slet en stund mot Newcastle, men med to tidlige og to sene mål i 2. omgang kunne London-laget til slutt juble for 4-0-seier i Premier League søndag.

Arsenal lekte med Newcastle

Arsenal har hatt en skuffende sesong, men søndag ble det 4-0-seier over Newcastle. Pierre-Emerick Aubameyang, Nicolas Pépé, Mesut Özil og Alexandre Lacazette scoret målene for Arsenal, som er nummer 10 i Premier League med 34 poeng.

Rekordkjøpet herjet i Arsenal-storseier

Arsenal scoret fire mål på én omgang.
Les mer om: