Nyheter om Arsenal


Bekreftet: Robbie van Persie tilbake som trener

Han ble hentet fra Feyenoord av Arsene Wenger i 2004. For mer enn ti år herjet nederlenderen i Premier League, først for Arsenal, så United. Nå vender han tilbake til ungdomsklubben for å bli læregutt. Van Persie avsluttet karrieren som spiller i Feyenoord i 2019, nå starter neste kapittel for den nederlandske legenden med 102 landskamper for de oransje (da de fortsatt var supergode). Les: Sky Sports: Nå kommer signaturen alle venter på hos Arsenal Spisskompetansen som spiss (!) skal deles med angrepsspillerne hos Eredivisie-klubben.

Storkamp i sesongopninga

Chelsea, med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i stallen, sesongopnar med bortekamp mot Manchester United komande sesong. Trioen var med på å vinne serien førre sesong, og oppgåva med å forsvare tittelen startar etter planen 6. september. Denne runda får vi også ein norsk duell når Tottenham og Aurora Mikalsen møter London-rival West Ham og Cecilie Redisch Kvamme. For Amalie Eikeland og Kristine Leine i Reading ventar det ein heimekamp mot Arsenal i sesongens første kamp, medan Cecilie Fiskerstrand og hennar Brighton møter Birmingham.

Italiensk media: Dette er ikke over!

Det ble en trist slutt på Roma-oppnoldet for Smalling. Solskjær har skrevet 31-åringen ut av planene siden, hele Roma ser ut til å digge den engelske forsvarsgeneralen, og Smalling følte seg «gutted» da han ikke fikk være med å lede sine lagkompiser mot Sevilla i Europaligaen.

Sky Sports: Nå kommer signaturen alle venter på hos Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang er lederen som også tar seg av scoringene for Arsenal. Den gabonske landslagsspilleren har etablert seg som selve navet hos London-klubben. Et tap av 31-åringen vil derfor bety at Arteta må tilbake til tegnebordet. Nå ser det ut som manageren skal slippe dette peset. Det er både The Telegraph og Sky Sports som hevder at Arteta og Arsenal har spilt kortene sine riktig overfor Aubameyang og at den tidligere Dortmund-spilleren har innsett at han ikke trenger å gå over trofé-bekken for å hente trofeer.

Arsenal får kritikk for planlagte oppsigelser. Samtidig kobles de til Chelsea-stjerne

Mens London-klubben angivelig er ute etter å forsterke stallen, kan flere ansatte i klubben få sparken.
Les mer om:

Koronakrisen får konsekvenser for Arsenal: Må kutte 55 jobber

Koronapandemien får store konsekvenser for fotballklubben Arsenal. Tapte inntekter fører til at FA-cupvinneren må kutte 55 stillinger.
Les mer om:

Koronakrisen får konsekvenser for Arsenal: Må kutte 55 jobber

Koronapandemien får store konsekvenser for fotballklubben Arsenal. Tapte inntekter fører til at FA-cupvinneren må kutte 55 stillinger.
Les mer om:

Arsenal må kutte jobber

Koronapandemien får store konsekvenser for Arsenal. Laget som fant FA-cupen forrige uke må kutte 55 stillinger etter pandemien har ført til tapte inntekter. – Alle våre viktigste inntektskilder er betydelig redusert. Inntektene fra rettighetsavtaler, på kampdager og fra andre kommersielle aktiviteter er alle blitt hardt rammet, og disse innvirkningene vil i hvert fall fortsette inn i den kommende sesongen, sier sportssjef Raul Sanllehi og administrerende direktør Vinai Venkateshami i en uttalelse.

Fotballryktene: – Bytter ut Chelsea med rival

Arsenal øyner flere storsigneringer. Få dagens rykter her!
Les mer om:

Gir Leeds en kald skulder

Canadas store sønn Jonathan David har imponert stort for Gent denne sesongen med hele 23 mål. – Det har fått stor interesse fra flere engelske klubber. Leeds som nettopp har rykket opp til Premier League var spesielt ivrige, nå skal de imidlertid blitt fortalt at de har liten eller ingen sjanse til å signere Gent-angriperen.

Celtic har spilleren tre Premier League-klubber trenger

Odsonne Edouard kom med en bekreftelse på at forrige sesongs målkalas ikke var tilfeldig. I første runde av Scottish Premiership dundret Celtic-stjernen inn hattrick i 5-1 seieren over Hamilton. For Celtic betyr Edouard en mini-garanti på at Steven Gerrard og gjengen ikke tar det siste skrittet forbi i den skotske ligaen.

Fotballryktene: – Enige om Sánchez-overgang

Mens det kan gå mot storopprydning i Arsenal. Få dagens fotballrykter her!
Les mer om:

Aubameyang helt da Arsenal vant FA-cupen

Pierre-Emerick Aubameyang berømmer sin manager Mikel Arteta etter finaleseieren over Chelsea i FA-cupen. Pierre-Emerick Aubameyang ble den store helten da han med sine to mål omgjort 0-1 til en 2-1-seier over Chelsea i FA-cupfinalen. Etter kampen var spissen fra Gabon derfor også en lykkelig mann. «Vi likte virkelig å spille i dag. Vi er så glade. Som du kan se», gråter Emiliano Martinez. Det viser hvor lykkelig det gjør oss å vinne denne kampen og dette pokalen. Hovedtrener Mikel Arteta ble også berømmet av Arsenal-spissen. «Vi fortjente seieren.

Dette er Arsenal!

Pep Guardiola og Jürgen Klopp fikk begge noen sesonger med tillit før resultatene begynte å komme. Og da kom de for fullt. Da Mikel Arteta tok over etter Unai Emerys litt fomlete forsøk på å skape optimisme i klubben, har den tidligere City-treneren blitt målt opp mot resultatene fra enkeltkamper, noe engelsk presse elsker å gjøre.

Snudde dramatisk finale

To mål av Pierre-Emerick Aubameyang sikret Arsenal lagets 14. FA-cuptittel da Chelsea ble slått 2-1 på Wembley lørdag.
Les mer om:

Arsenal vant FA-cupen

Pierre-Emerick Aubameyang scoret to ganger da Arsenal slo Chelsea 2-1 i FA-cup-finalen. Det var klubbens 14. FA-cup-tittel. Christian Pulisic scoret for Chelsea.
Les mer om:

Aubameyang sendte Arsenal til himmels: Sikret FA-cuptittelen og Europa-spill

Chelsea fikk en drømmestart i FA-cupfinalen mot Arsenal. Så gikk alt galt for Lampard og co.
Les mer om:

Aubameyang scoret to, løftet FA-cuptrofeet - og mistet det i bakken

(Arsenal – Chelsea 2–1) FA-cupen ble redningen for Arsenal. Etter en snuoperasjon vant «The Gunners» turneringen for 14. gang – og sikret Europa League-spill neste sesong.

Aubameyang sendte Arsenal til himmels: Sikret FA-cuptittelen og Europa-spill

Chelsea fikk en drømmestart i FA-cupfinalen mot Arsenal. Så gikk alt galt for Lampard og co.
Les mer om: