Nyheter om Arsenal


Tilbake etter hjertetrøbbel

Caroline Graham Hansen er spilleklar igjen for Barcelona, skriver klubben på Twitter. Den 26 år gamle landslagsstjernen gikk for en snau måned siden gjennom et hjerteinngrep etter å ha slitt med en hjerterytmeforstyrrelse. Barcelonas neste kamp er mot Arsenal i mesterligaen, torsdag 9. desember.

Virker som syndebukken allerede er pekt ut hos Everton

Mandag var en begivenhetsrik dag for Everton. Først trakk sportsdirektøren seg fra stillingen, så kjempet Everton-spillerne seg til en 2-1 seier over Arsenal med scoring på overtid. Etter noen spesielt seige måneder for Everton har mange ventet på at Benitez må gi seg, etter seieren på mandag er Benitez alt annet enn en slagen mann. Les: Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England -Klubben har skiftet managere i fortiden, men nå vil de gjerne gjøre noe langsiktig med en klar idé om hva de vil oppnå.

Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England

Keiseren av Roma vet veldig godt at det er i Premier League det skjer, Jose Mourinho har alltid kommet løpende hver eneste gang en Premier League klubb har tatt kontakt. – Tottenham, Manchester United og to omganger for Chelsea beviser det. Everton er i trøbbel og Rafael Benitez sitter svært utrykt selv etter gårsdagens seier mot arsenal. (Martin Ødegaard scoret sitt andre mål på to kamper i 2 – 1 tapet på Goodison park), Everton klatret i går opp på 12 plass! – På Evertons 11 siste kamper har de tapt syv.

Ødegaard-scoring igjen til ingen nytte: Arsenal rotet bort alle poengene mot Everton

Martin Ødegaard lå an til å bli Arsenals matchvinner borte mot Everton, men på tampen glapp alt. Scoringer fra Richarlison og Demarai Gray ga 2-1 til vertene.

Ødegaard scoret igjen – Everton vant på overtid

(Everton – Arsenal 2–1) Arsenals Martin Ødegaard (22) scoret i andre kamp på rad og hadde to sjanser til å bli matchvinner. Det ble i stedet en perle fra Evertons Demarai Gray (25) som avgjorde kampen.

Smell for Arsenal tross ny Ødegaard-scoring

To minutter på overtid banket Demarai Gray den avgjørende scoringen i mål.
Les mer om:

Ødegaard sendte Arsenal i ledelsen mot Everton

Martin Ødegaard har plutselig funnet scoringsformen for Arsenal. Mandag tok han gjestene opp i 1-0 rett før pause mot Everton.

Manchester United får PL-motstand

Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

Willy Caballero overrasker stort med en retur til Premier League

I sommer var det slutt i Chelsea for den 40 år gamle argentinske keeperen Willy Caballero. – Han spilte for Elche og Malaga i Spania før han i 2014 meldte overgang til Manchester City. Det kom flust av tilbud fra Midtøsten og Asia, men tok ingen av de, nå melder The Athletic at en retur til Premier League er rett rundt hjørnet. – Skadetrøbbel i Southampton har skapt et akutt behov for å hente inn Willy Caballero. Klubben henter han inn på en korttidskontrakt så fort som mulig.

Spissen Eddie Nketiah følger opp sitt «internasjonale ring meg tegn»

En godt stund har det gått rykter om at 22 år gamle Eddie Nketiah som har vært en del av Arsenal siden han kom fra Chelsea sin 16.åring ønsker seg bort fra Emirates. – Sky Sports melder at Nketiah har avslått et nytt kontraktsforslag fra Arsenal og informert klubben samtidig om at han ønsker seg bort. Kontrakten med Arsenal løper ut etter inneværende sesong, den ønsker han ikke å fornye og årsaken skal være manglende spilletid.

Benitez ble ikke den første som forsvant fra Everton

Da Evertons sportsdirektør Marcel Brands ble buet ut av direktørboksen på Goodison Park etter 1-4 tapet mot Liverpool på forrige onsdag, skjønte nederlenderen at han ikke hadde en spesiell sterk posisjon i klubben.

Forlater Everton midt i krisen

Everton trenger en ny fotballdirektør ettersom nederlandske Marcel Brands har sagt opp. Dette skyldes en tydelig forskjell i visjonen og retningen i klubben. – Noe som lett kan oversettes til «maktkamp».

Chelsea vant FA-cupfinalen

Guro Reiten var med fra start da Chelsea slo Arsenal og Frida Maanum 3-0 i den engelske FA-cupfinalen i fotball for kvinner søndag.

Reiten og Chelsea vant FA-cupen

Guro Reiten var med fra start da Chelsea slo Arsenal 3-0 og vant den engelske FA-cupfinalen i fotball. Det var tredje gang at London-klubben vant den gjeve turneringen. For Arsenal og Frida Maanum endte kampen i en gedigen skuffelse. Fran Kirby snappet ballen foran Maanum og sendte Chelsea i føringen etter bare tre minutter. De kongeblå dominerte også etter pause, og etter 57 minutter økte Sam Kerr til 2-0. Arsenal var ikke i nærheten av å snu kampen. Istedet punkterte Kerr kampen 12 minutter før slutt. Reiten spilte nesten hele kampen, men ble byttet ut med tre minutter igjen av kampen.

Tottenham knuste Norwich

Lucas Mouras drømmescoring gjorde at Spurs klatret til femteplass i Premier League, forbi erkerival Arsenal.

Rangnick gjør ingen endringer i United-debuten

Ralf Rangnick gjør ingen endringer på Manchester United-laget mot Crystal Palace som slo Arsenal 3-2 i midtuken.
Les mer om:

Mikel Arteta vil ha Ligue 1 toppscorer

21 år gamle Jonathan David har virkelig gjort et navn for seg selv i Frankrike. Den amerikansk canadiske spissen slo for alvor igjennom i fjor for Lille og har i år fortsatt i uforminsket styrke. – I går i 2 – 1 seieren i Ligue 1 over Troyes scoret Jonathan David det ene målet og befestet sin posisjon som toppscorer i serien. Han har nå 11 mål på 17. kamper to mer enn Rennes nykjøpte spiss Gaetan Laborde. Jonathan David som er født i New York kunne velge å spille for USA, men han var aldri i tvil om at Canada var hans land og landslag.

Vanskelig å gå i Zlatan sine fotspor hvis man sliter benken

Den svenske superstjernern Zlatan Ibrahimovic var tidlig i sin karriere Juventus spiller, nå når han nærmer seg slutten er han tilbake i Italia, men denne gangen for AC Milan. Som for de fleste svenske fotballspillere er Zlatan en helt for 21 år gamle Dejan Kulusevski som signerte for Juventus i januar 2020. Vel tilbake fra sitt andre utlån til Parma har det blitt svært lite å skryte av for Juventus.

Manchester United på vinnersporet, men vi vet ikke helt hvem som skal ha æren

Martin Ødegaard scoret to minutter etter Ronaldo i en forrykende og underholdende fotballkamp, men for Arsenal holdt det ikke. Manchester United viste igjen at de kan avgjøre de tetteste kampene. For United-supporterne ble torsdagens hjemmekamp en vanvittig god utblåsing. Etter at de røde hadde vunnet mot Newcastle på Old Trafford 11. september, har fotballfestningen i Manchester vært arena for Uniteds tap mot Villa, uavgjort mot Everton, slakt mot Liverpool og ydmykelse mot City.

På en gnistrende god kveld i desember tok Michael Carrick avgjørelsen

2-0 seier mot Villareal, 1-1 mot serieleder Chelsea, 3-2 seier mot Arsenal på torsdag. For Micheal Carrick har ikke disse resultatene etter Solskjærs exit vært nok å juble for. Etter Arsenal-kampen ga vikar-for-vikar Carrick beskjed til supporterne at han trekker seg. -Etter mye tid til å tenke, har jeg besluttet at det nå er riktig å forlate klubben, sier Carrick til klubbens hjemmeside.

Carrick ferdig i United: – De beste år i min karriere

Michael Carrick avsluttet vikarperioden som Manchester United ubeseiret etter 3-2 over Arsenal. Nå forlater han klubben.

Ronaldos 800. mål hjalp United til 3-2-seier over Arsenal – Ødegaard scoret og laget straffe

Cristiano Ronaldo scoret sitt 800. og 801. mål i karrieren og ga Manchester United 3-2 i en dramatisk kamp mot Arsenal. Martin Ødegaard scoret og laget straffe.

Ødegaard scoret, men ble syndebukk mot Manchester United

Cristiano Ronaldo scoret sitt 800. og 801. mål i karrieren og ga Manchester United 3-2 i en dramatisk kamp mot Arsenal. Martin Ødegaard scoret og laget straffe.

Solskjær-hyllest før Ronaldo briljerte

I den første hjemmekampen uten Ole Gunnar Solskjær som manager sikret Manchester United seier mot Ødegaards Arsenal. Mye takket var Cristiano Ronaldo.

Michael Carrick forlater Manchester United – Ødegaard i hovedrollen i høydramatisk kamp

(Manchester United – Arsenal 3–2) Det har vært mange klassiske oppgjør mellom Manchester United og Arsenal opp gjennom historien. Torsdagens kamp skriver seg definitivt inn i den rekken.