Nyheter om Arrangementer


9 nye grunner til å dra over grensen: Dette skjer i Sverige i sommer

Nå som reiser til Sverige er restriksjonsfritt og like enkelt som før, lokker Sverige på nytt med flotte arrangementer og nyheter for nordmenn som er sultne på kortreist ferie i nabolandet.

Kapasiteten til etterforskning redusert: – Uvanlig krevende

Sikkerheten knyttet til arrangementer, dobbeltdrapet og krigen i Ukraina har redusert den generelle etterforskningskapasiteten til Agder politidistrikt. Stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) ber justisministeren om en redegjørelse som følge av situasjonen.

Agder-politiet vil legge til rette for arrangementer

Agder politidistrikt skal forsøke å legge til rette for at arrangementer kan gjennomføres dersom sikkerheten kan ivaretas.

Politiet i Agder vil at planlagte arrangementer skal gjennomføres

Det ble klart etter et møtet mellom politimesteren og operativ stab torsdag.

– Tenk at det er så vans­kelig for noen at vi eksis­terer

Det skeive miljøet på Sørlandet reagerer med sinne og sjokk etter skyteepisoden i Oslo. Deres arrangementer vil gå som planlagt fremover, og de håper på stor oppslutning.

Pride-paraden i Oslo avlyses

Etter råd og tydelig anbefaling fra politiet avlyses Pride-paraden, Pride park og andre arrangementer i forbindelse med Oslo Pride.

Pride-paraden avlyst

Etter råd og tydelig anbefaling fra politiet, avlyses Pride-paraden, Pride park og andre arrangementer i forbindelse med Oslo Pride.

Pride-paraden avlyst etter Oslo-skyting

Etter råd og tydelig anbefaling fra politiet, avlyses Pride-paraden, Pride park og andre arrangementer i forbindelse med Oslo Pride.

Gjensyn med sankthansaften: – Dette blir den første for noen av oss og den første ordentlige igjen for andre.

Etter to år med små arrangementer og restriksjoner slo Askerbøringene og Bæringene ut håret under de mange sankthansfeiringene torsdag kveld. For mange var dette første gang de feiret dagen, mens det for andre var det et kjært gjensyn.
Les mer om:

Toppjurist ut mot omstridt Bodø-forslag: – Et åpenbart inngrep i ytringsfriheten

- Privat kan du regulere mye, men det er annerledes på kommunale og offentlige steder og arrangementer, sier jurist og spesialist på menneskerettigheter Anine Kierulf. Hun mener at forslaget om colorsnekt i Bodø trolig ikke står seg rettslig.
Les mer om:

Georg (24) og Magne (23) skulle bare lage fest for kompisene. I fjor dukket det opp nesten 200

Da pandemien stoppet alle arrangementer, kjente Georg Yrke Bleie og Magne Vikingstad at de måtte finne på noe gøy. Lørdag arrangeres lavterskelfestivalen TORV for tredje gang.
Les mer om:

Lurte du også på hvorfor Nedre Langgate skal stenges?

Vestfold og Telemark fylkeskommunes skilt i innkjøringen til Tønsberg er ment å være service til bilistene, i god tid før arrangementer.

Barn og ledsagere kan få nødpass: Åpner for flere neste uke

Politiet åpner for at barn under 18 år som skal delta på arrangementer i utlandet, som korpsturer og idrettsarrangementer, kan søke nødpass.

Venter mye folk i helga: – Beregn litt ekstra tid

To arrangementer pluss sommertrafikk gjør at det fort kan hope seg opp med kø på E 134.
Les mer om:

Grorud menighet deltar i Groruduka:  Fyller opp plassen med klesreparasjon og potetløp

I forbindelse med Groruduka har Grorud menighet tre arrangementer denne uka. Det ene har allerede vært, det andre skjer i dag og det tredje går av stabelen førstkommende lørdag. 
Les mer om:

Se de ferske stadion-skissene

Den planlagte arenaen skal ha en økt tilskuerkapasitet på inntil 10.000 og være godkjent av både UEFA og FIFA for arrangementer. Her er de nye skissene.
Les mer om:

GUIDE: Her kan du feire sankthans 2022 i våre bydeler!

23. juni er det mange muligheter til å feire sankthansaften i nærmiljøet. Se oversikt over lokale arrangementer her!
Les mer om:

Informasjon fra Bydel Grorud / – Få med deg Groruduka 10. – 19. juni

Groruduka er en kultur- og samfunnsfestival i Bydel Grorud med arrangementer hver dag fra 10. til 19. juni.
Les mer om:

Sju arrangementer hver dag i 10 dager. Groruduka starter på fredag

55 ulike lokale organisasjoner og lag står og tripper rundt om i Grorud bydel nå, for på fredag begynner Groruduka – fylt til randen med både kultur og aktiviteter – og de store spørsmålene og viktige debattene.

GUIDE: Åtte lokale arrangementer å se frem til i juni!

Etter to tøffe år blomstrer frivilligheten igjen og det inviteres til mange hyggelige arrangementer i tiden fremover.
Les mer om:

Hage eller solceller på taket?

Biblioteket og Kunsthallen ønsker seg en takhage til diverse arrangementer på toppen av deres felles bygg, kan vi lese.
Les mer om:

Nedtellingen er i gang: - Vi føler at hele byen heier på oss

I to år har styret i Kystkulturuka i Tvedestrand måttet ta den tunge avgjørelsen om å avlyse sommerens populære og tradisjonelle arrangementer. Men nå blir det endelig Kystkulturuke igjen.

Massivt politioppbud: Så mye kostet Sian-arrangementene politiet i Agder

I begynnelsen av mai sto Stopp Islamiseringen av Norge (Sian) bak arrangementer i Arendal og Kristiansand. Det massive politioppbudet fikk en solid kostnad for Agder politidistrikt.

Real Madrid tjener milliarder på å la amerikanere servere «kanapeer»

Det kommer en gigantinnsprøytning til kongens klubb fremover, årsaken er at de har åpnet dørene på Bernabeu for et selskap som har spesialisert seg på arrangementer i tilknytning til sports. Sixth Street eier Legends som startet med servering og mingling med superstjernene i Dallas Cowboys og New York Yankees i 2008. Real Madrid har inn gått et meget lukrativ avtale med det amerikanske selskapet Sixth Street (Legends). – De vil, for å få lov til å servere «kanapeer» sprøyte inn 360 millioner euro, omtrent 3,6 milliarder kroner i klubbkassa.

SE BILDENE: Slik feirer vi 17. mai!

Endelig kan vi feire 17. mai på normalt vis, og det yrer av festkledde og blide folk i bydelene våre. Alt fra flagg, kor, korps, taler og drillpiker til flotte bunader og veteranbiler er med på å skape god stemning. Nordstrands Blad er rundt omkring i nærmiljøet hele dagen og fyller på med bilder fra store og små arrangementer.
Les mer om: