Nyheter om Arrangementer


Ønsker fartsreduserende tiltak i Marka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARKA/NYDALEN: Bymiljøetaten gjennomgår regelmessig trafikksituasjonen i bydelene i Oslo med sikte på sikre befolkningen bedre, blant annet gjennom å justere fartsgrenser og supplere med fartsdempende tiltak.Bydel Nordre Aker fikk sin plan revidert i 2017/2018, og det har resultert i en rekke fartsdempende tiltak.

Homoaktivister: Nynazister kartlegger oss

Homoaktivister sier de opplever at nynazister i DNM fotograferer dem og kartlegger dem under arrangementer. De skaper frykt, sier Skeiv Ungdom Østfold.
Les mer om:

Homoaktivister: Nynazister kartlegger oss

Homoaktivister sier de opplever at nynazister i DNM fotograferer dem og kartlegger dem under arrangementer. De skaper frykt, sier Skeiv Ungdom Østfold.
Les mer om:

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Piknik i Parken

Piknik i Parken inkluderer pledd, krokket og matkurv. For Oslo-borgerne betyr det å ha Piknik i Parken at man drar til vestkanten å ser masse kule konserter med artister fra og inn- og utland. Det vil si, vi vender ikke nesa vestover lengre. Fem år på rad har festivalen stadig imponert med solide bookinger til Vigelandsparken. Fra i år av avholdes Piknik i Parken på Løkka, nærmere bestemt i Sofienbergparken.

Sprint klare for toppkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag klokken 19.30 møtes nummer en og to i årets HESA-serie i SKS Arena på Fauske. Rana FK leder serien, med full pott på fem kamper. Nylig avgjorde de mot slutten da det ble seier mot Innstranda med 3-2.Sprint følger deretter med 11 av 15 mulig, etter uavgjort i de to bortekampene mot Åga og Mosjøen.Ser muligheter - Dette blir spennende, og det er artig med kamper som betyr noe.

Musikk fra utsiden

Kan arrangementer i ytterkanten av Nattjazz og Festspillene i Bergen gi hjelp til å tenke over hva musikk egentlig er?
Les mer om:

- Takket være heroisk innsats av alle gutta, gikk det veien!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FREDRIKSTAD: Det som omtales som Norges største håndballcup, Fredrikstad Cup, ble igjen arrangert i helgen. - Da tar vi imot 700 lag i alderen 9 (2009) til 18 (2000) år fra hele Norge.

Minus 400.000 kroner gir mindre aktivitet på Elingaard

Elingaard herregård stenger ikke i sommer, men det blir langt færre aktiviteter, i form av dramatiserte omvisninger og arrangementer. Men det som foregår ute, eller er booket, løper som vanlig. Bakgrunnen er en kutt i tilskuddet på 400.000 kroner.

James Rodríguez setter seg på toget i retning Madrid

De siste to årene har James Rodríguez vært utleid til Bundesligagiganten Bayern München, mye fordi han ikke var helt tilpass i Real Madrid under Zinedine Zidanes ledelse og at skyggen til Christiano Ronaldo var litt vel stor.  James Rodríguez har gjort det bra på utlån, men vil ikke fortsette i Bayern München.

Andy Murray er tilbake etter operasjon

Dagens tennisnyhet er en god og uventet en, den britiske tennisspilleren Andy Murray hadde spilt med smerter i lang tid før han tok en hofteoperasjon som kunne gi han en liten mulighet for å forlenge sin imponerende karriere.  Murray har meldt seg klar til å spille double i ATP-turneringen i Queen’s Club i London 17. juni.

FIFA gir Qatar ytterligere to VM arrangementer

Det er mange som gleder seg til advent Fotball VM i Qatar i 2022. – FIFA vil gjerne finne ut av om klubben er på rett spor og er nære å tildele dem verstskap for klubb VM både i 2019 og 2020.   Det har ikke kommet noen offisiell melding på det enda, men nyhetsbyrået AP melder at FIFA ønsker å teste Qatars evne til å holde turneringer. Begge utgavene av «Club World Cup» holdes med det nåværende formatet med en mester fra hvert kontinent og en representant fra vertsnasjonen. Fra 2021 har FIFA bestemt at arrangementet skal bli enda større, klubb VM vil hver fjerde år bli en turnering med 24 lag.

Bruker 100.000 på å flytte to trær på Dampskipsbrygga – står i veien for store scenerigg

To av trærne som er satt opp på Dampskipsbrygga, står rett og slett i veien for scene og riggutstyr under store arrangementer. Nå skal kommunen bruke 100.000 kroner på å flytte dem.
Les mer om:

Mener prisene må ned: - Idrett skal være for alle

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse, Aase Refsnes mener det må tas grep for å få ned kostnadene ved å delta i idretten.

Bydelsdagene gjenoppstår, med grønn folkefest, konserter og bilfritt Nydalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Anledningen er nabolagsprogrammet som er en del av Oslo som europeisk miljøhovedstad 2019. Bydel Nordre Aker inviterer derfor til "Grønn bydelsdag" lørdag 14.

Amsterdam blir helvegetarisk – det vil ikke miljøhovedstaden Oslo

Vegetarmat blir standarden på alle arrangementer i regi av byrådet i Amsterdam. Skal du ha kjøtt, må du melde fra på forhånd.
Les mer om:

UEFA forsøker å forsvare valget av Baku

Om tre dager møtes Arsenal og Chelsea til finalen i Europaligaen i Baku. Arsenal får ikke med seg Henrikh Mkhitaryan rett og slett fordi de frykter for han liv og det med god grunn.

– En skattkiste av et program

«Øya formerer seg», skrev NTB i desember 2009.

Turnout får bygge ut klubblokalet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klubben får bygge ut med 187 kvadratmeter. Fra før av har de 447 kvadratmeter.

Hvorfor ikke prøve noe nytt?

Viser til den aktuelle debatten i avisen om Lagets arrangementer på lokale skoler i langfriminuttet (med eller uten boller).
Les mer om:

Mor og datter med dugnadsånden i blodet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lovise Mæland er for mange i Tananger et kjent navn. Det er ikke så rart, for snart har hun vært med som frivillig i speideren i 43 år. Sønnen og datteren er hovedgrunnen til at hun begynte som leder, og siden har hun aldri sett tilbake.- Det hele startet da sønnen min begynte i speideren. På den tiden så var det sånn at man kom inn dersom foreldre meldte seg som ledere.

- Det arrangeres for få fester som dette

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Det er kanskje en viss forskjell på både volum og klientell i forhold til andre konserter som har blitt arrangert på Slipen, men det er ingen som kan si at stemningen ikke er like god på gammelpopkvelden som på Blåfrost.- Nei, det er virkelig gøy å være her. Musikken er strålende, og det er mange hyggelige folk å snakke med.

Slagsmål, bortvisning og bråk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ble slått Like før klokken ett natt til 17. mai fikk politiet melding om at en mann var slått av en annen. Politiet har snakket med fornærmede. Politiet kjenner identitet på den andre part. Det er ikke meldt om noe alvorlig skade pr. nå.

I år blir det bevæpnet politi i 17. mai-toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politidirektoratet bestemte i slutten av april at alt innsatspersonell i politiet skal bære våpen i tjeneste 17. mai dette året. Tidligere har det bare vært slik enkelte steder. Nå gjelder det for hele landet.Politidirektør Benedicte Bjørnland understreket da beslutningen ble offentliggjort at det ikke foreligger konkrete trusler mot 17. mai.

Åpner dørene på nasjonaldagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Restauranten driftes av reiselivsbedriften Northern Lights International fra Saltdal. På 17.mai fristes de besøkende med et stort kakebord med hjemmelagde kaker.- Vi ønsker å tilby våre gjester et nytt og friskt konsept, basert på naturlige råvarer og godt håndverk. Værmeldingen ser lovende ut, så vi håper mange velger å ta turen til fjells denne dagen! For skientusiaster er det enda mulig å gå 17.

Arrangerer NM, nordisk mesterskap, EM og VM i 2019

Oslofjord Convention Center (OCC) i Melsomvik jobber for å få flest mulig arrangementer til Stokke. I 2019 har man allerede sikret seg flere attraktive mesterskap.
Les mer om: