Nyheter om Arrangement


Fest på Volda-skule tok av

Politiet måtte roe ned arrangement for ungdomar på ein skule i Volda

34 av helgas arrangement på Fosen

I helga er det mye som skjer på Fosen, blant annet bluesfestival, tyttebærfestival, strikkefestival og kickoff for jubileumsfestival.

Fikk 50.000 kroner til dagens arrangement

Jannickes Minnefond, Ta Vare På Livet (TVPL) søkte Kvinesdal kommune om 97.000 kroner til dagens arrangement i Kvinesdal.

Kendo-EM til Norge i 2020

Kristiansand blir stedet for Europamesterskapet i kendo om to år. Avgjørelsen ble tatt i forbindelse med VM i Korea i helgen. Kendo er en japansk kampsport med røtter fra 1600-tallet, hvor utøverne kjemper med bambussverd kalt shinai. For å beskytte treffpunktene på kroppen bruker utøverne rustning. Kendo er ingen stor idrett her til lands, men miljøet er solid og jobber målrettet mot internasjonale mesterskap.

Fulle saler på alkoholfritt arrangement – nå blir det nye hvite julebord

Morten Gjerløw Larsens alkoholfrie alternativ i julebordsesongen ble en knallsuksess i fjor. Nå blir det nye show, og denne gangen har han med seg kona på scenen.

Kongelig åpning på Mortensrud

- Dette er et fantastisk arrangement, sa kronprinsesse Mette-Marit etter at hun i helgen fikk æren av å åpne Mortensrud Festival.

Provosert da Kristiansand ble kalt «Mammons by»

Tidligere ordfører Arvid Grundekjøn (H) reagerte sterkt da Kristiansand ble kalt «Mammons by» under et arrangement på Protestfestivalen.

Verdens raskeste mann tar pause fra fotballen

Det begynner trolig å gå opp for verdens raskeste mann Usain Bolt at det ikke holder å være superrask for å bli en god fotballspiller. – Det er klart en fordel, men det er mer som må på plass. Klubben derimot er kjempefornøyd. Presse fra hele verden er tilstede på kampene for å dokumentere at det ikke holder på kunne løpe fort for å bli en god fotballspiller.. Les: Molde sender angrepsspiller på utlån Allerede nå har klubben begynt å klage på alle kameraene og trøkk fra media. So, what’s next? We keep working.

Flere «Løp for meg» arrangement i Fosen

Søndag 16. september arrangeres «Løp for meg» rundt om i hele Norge. Et arrangement i regi av Barnekreftforeningen.

Låven er klar etter fire tusen arbeidstimer: - Dette er toppen av kransekaka

Etter ti års arbeid med det forfalne fjøset er det nå duket for første offentlige arrangement på den nye kulturlåven i Aursfjord.

Fjorden uteblir

Stavanger Aftenblad har ein stolt tradisjon, og avisa kan i år feira 125 år. Sjølve dagen er laurdag, men i staden for å svi av heile festbudsjettet i Klubbgata, har leiinga bestemt seg for å ta feiringa ut. ”I stedet velger vi å vise hele regionen hva Aftenbladet har vært, hva vi er, og hva vi vil være framover”, seier sjefredaktør Lars Helle til ein av sine eigne journalistar i saka om korleis avisa skal markera milesteinen. All ære til avisa, som går for ei ekstrovert feiring med over førti arrangement med refleksjon, underhaldning, ettertanke og musikk spreidd utover.

Gudstro, folkemusikk og film under åpen himmel

I høst fyrer Kulturklubben løs med en spennende rekke på programmet! Det blir ett arrangement i måneden, og vi gleder oss til å presentere et bredt spekter av sjangere og artister.

Idrettsbanen blir stappfull av folk som støtter kreftrammede(pluss)

Vel 40 lag er påmeldt til helgens store arrangement på Stangnes friidrettsbane. – Vi har plass til mange, mange flere, sier stafettsjef Ole-Jonny Korsgaard. Turid Ingebrigtsen

Arrangementet vekker oppsikt(pluss)

Eldrerådet i Harstad har over år skapt et arrangement som vekker oppsikt langt utenfor byens grenser. Årets happening er intet unntak.

Rekordstort program på Friluftslivets uke

1. september starter Friluftslivets uke med hele 60 ulike arrangement i Troms. Aldri har uka vært større, sier arrangøren.

17 av helgas arrangement

Grendeturnering i fotball, den nasjonale bibliotekdagen og historisk spel er noe av det som foregår på arrangementsfonten denne helga.

Rekordstort program under årets Friluftslivets uke

1. september starter Friluftslivets uke med hele 60 ulike arrangement i Troms. Aldri har uka vært større, sier arrangøren.

Avlyser åpning av kultursti på grunn av flyulykken

Sametinget har bestemt seg for å avlyse et arrangement på Storjord i morgen, torsdag på grunn av den tragiske flyulykken på Saltfjellet.

Stafett for livet - et arrangement for hele familien

Stafett for livet er et arrangement der deltakerne ikke går eller løper mot hverandre, men med hverandre.
Les mer om:

Rekordmange løp KvernhusMila

Hele 352 løpere var i sving i søndagens arrangement ved Kvernhusvannet.
Les mer om:

«Vangen ble bra for oss. For folk fra Brakahaug, Rossabø og Gard».

Vangen-ledelsen kan få det kjekt i møter med nye sponsorer og samarbeidsbedrifter mot neste års festival. For hvem vil vel ikke bli identifisert med et sånt type arrangement på egen hjemmebane?
Les mer om:

Friluftslivsfest over heile landet

Under Friluftslivsveka 1. til 9. september blir det friluftslivsfest i heile Noreg, med rekordmange arrangement frå nord til sør.

– Den fineste av dem alle(pluss)

Hålogaland Dansegalla på Evenskjer kunne notere ny rekord på lørdagens arrangement med et publikumstall på 654.
Les mer om:

Mange deltagere på Fedakvarten

For en dag, og for et arrangement! Rundt 300 deltagere stilte opp på årets utgave av Fedakvarten!
Les mer om: