Nyheter om Arrangement


Hilde er mor til PRIDE-sjefen:– Det var på tide at vi fikk et slikt arrangement, vi tok lokket av noe og avdekket et behov(pluss)

Hilde Nordløkken mener Åfjord PRIDE har gjort noe med henne. Nå mener hun at mangfold har like god vekstkultur på bygda som i byene.

Forvirret over de nye tiltakene? Kommune­overlegen svarer

Regnes julebord som privat arrangement? Er 10 nærkontakter i uken en regel? Og hva betyr egentlig privat sammenkomst på offentlig sted?

Tyskland har snudd: grunnet økende smitte

Det blir ingen tilskuere på tysk idrett arrangement i November, det gjelder også for Bundesliga-fotballen. Det tillates ikke tilskuere på kampene i Bundesliga fotball i november, som følge av økende smittetall. Det samme gjelder alle andre idretter.Det opplyste statsminister Angela Merkel onsdag som ledd i omfattende innstramminger. Inntil 11.500 tilskuere har kunnet se Erling Braut Haaland og hans lagkamerater i Borussia Dortmund spille på hjemmebane. Klubber som RB Leipzig og Union Berlin, har hatt flere tusen tilskuere på sine hjemmekamper, mens andre har spilt for noen få hundre.

Vil ikke ramme kirken med det første - frykter for julegudstjenesten(pluss)

Gudstjenester og andre samlinger i kirken regnes som offentlige arrangement og kan dermed ha flere enn 50 deltakere.
Les mer om:

– Kåkånomics over all forventning

Sjølv med 30 færre arrangement og strenge smitteverntiltak, kom det omtrent like mange publikummarar på årets Kåkånomics som i fjor. Det hadde festivalsjef Jan Inge Reilstad knapt tort å håpa på.
Les mer om:

Fjorårets arrangement vart ein suksess, men i år lèt det seg ikkje gjennomføre

Det blir ingen felles julaftanfeiring i regi av frivilligsentralane i Valdres i år.
Les mer om:

– Han har ikke vist interesse i å gjøre jobben

Tidligere president Barack Obama gikk rett i strupen på president Donald Trump på et arrangement i Philadelphia natt til torsdag.

Ungdommar kritiske til forslag om å ha med foreldre på arrangement

STAVANGER (NRK): Barn under 15 år kan ikkje dra på fotballkamp, konsert eller politiske møte utan foreldre, om forslaget til nye politivedtekter i Stavanger blir vedtekne.

Befaring med kommuneoverlegen i dag. Tror Beitosprinten blir bra TV selv uten publikum

Erik Østli tror ikke snøen som faller tirsdag blir liggende. Men snøhaugen, den skal fungere. Snø sammen med et rigid smittevernregime skal sørge for et godt arrangement.

Tror ikke på OL neste år

OL i Tokyo ble utsatt fra 2020 i ett år til august 2021 tidligere i år. Jakob Ingebrigtsen er imidlertid skeptisk, og tror at det ikke kommer til å bli noe mesterskap neste år heller. – Jeg tror ikke det blir OL, det tror jeg ikke. I 2020 så har man vist at det er lettere å avlyse ting enn hva man har trodd, sier Jakob Ingebrigtsen til NRK. Han får støtte av storebror Henrik Ingebrigtsen. – Jeg tviler på at de med god samvittighet kan avholde et arrangement som det der. Jeg tviler på at det blir holdt, i alle fall som et normalt OL, sier han-

Rekordstort Kulturnattprogram

Nå er programmet for årets Kulturnatt klar, med rekordmange arrangement for store og små. Fredag 23. oktober blir det mulig å delta på hele 66 kulturarrangement i Harstad. Bak initiativet står et bredt spekter av kultur- og næringslivsaktører.

Rekordstort program på årets Kulturnatt

Nå er programmet for årets Kulturnatt klar, med rekordmange arrangement for store og små, ifølge Festspillene i Nord-Norge. Fredag 23. oktober blir det mulig å delta på 66 kulturarrangement i Harstad.

Slik blir årets Kulturnatt

Nå er programmet for årets Kulturnatt klar, med rekordmange arrangement for store og små.,ifølge Festspillene i Nord-Norge.

Annerledes TV-aksjon på søndag skaper ekstraordinært engasjement - tok en "walk and talk" med ordfører Linda

TV-aksjonen søndag 18. oktober nærmer seg, og det er mye som blir annerledes i år. Ingjerd Thon Hagaseth er leder av aksjonen i Etnedal, og komiteen startet med en del ambisiøse planer om felles arrangement i Valdres og et stunt på miljøstasjonene.

Stor markering for den nye trikken: – Den er finere enn jeg trodde!

I et stort digitalt arrangement mandag ettermiddag «avdukes» den nye Oslotrikken. Både utseende, men også det at trikken ikke lenger ekskluderer enkelte reisende, trekker Raymond Johansen og Lan Marie Berg frem som trikkens styrker.

SE 49 BILDER fra Nøklevann Rundt på Haraløkka

I høljende regnvær stilte godt over 300 spreke løpere til start i lørdagens Nøklevann Rundt. Med et bakteppe med strenge koronarestriksjoner leverte Bøler IF et flott arrangement selv om værgudene ikke akkurat var på arrangørens side. Anders Nøstdahl Gløersen (Rustad IL) var raskeste mann på de 9,6 km med tiden 33,57, mens raskeste kvinne var Eldbjørg Moxnes (OSI) på tiden 41,33.

Hundrevis stod tett i tett for å se Trump tale fra Det hvite hus

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump holdt sitt første offentlige arrangement siden han ble smittet med coronaviruset. To tusen personer skal ha blitt invitert til å se han tale fra balkongen på Det hvite hus.

Erklærte seg smittefri – inviterer fleire hundre til Det kvite hus

Donald Trump inviterer fleire hundre til eit arrangement utanfor Det kvite hus i dag, berre timar etter at han erklærte seg sjølv smittefri. Samtidig slår smittevernekspert Anthony Fauci fast at det var ei «superspreier»-hending i Rosehagen.

Vil samle flere hundre foran Det hvite hus

USAs president Donald Trump vil denne helgen ha sitt første offentlige arrangement siden han fikk korona, undersøkes av lege på TV og samle flere hundre mennesker utenfor Det hvite hus.

Trump inviterer flere hundre til valgkampmøte

Donald Trump planlegger å samle en stor folkemengde utenfor Det hvite hus lørdag til et arrangement om «lov og orden».

Seks bekreftet koronasmittet etter fotballkveld på studenthjem

Etter et arrangement i forrige uke har nå seks beboere på Blindern Studenterhjem testet positivt for korona. Flere titalls personer er satt i foreløpig karantene. Smittetallene både i Oslo og Nordre Aker har steget kraftig siste døgn.

Elleve personer i Rakkestad har fått påvist coronavirus

I løpet av dagen har elleve rakstinger testet positivt for covid-19. Foreløpig sporing i Østfold-kommunen viser at utbruddet har tilknytning til et arrangement.

Håper på sikt å få flere enn 200 på arrangement

– Vi håper etter hvert at vi kan ha flere enn 200 på arrangementene våre, men vi er realistiske, sier Tom Erik Anfinsen i Festiviteten.

Pastor fra California testet positivt etter arrangement i Det hvite hus

En kjent pastor fra California er den siste som har testet positivt for koronaviruset etter å ha vært med på arrangementet i Rosehagen ved Det hvite hus.