Nyheter om Arrangement


Samlet prester på Graddholmen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Slik ønsket prest Gjermund Gryt 20 humrende prester og organister velkommen til Graddholmen. Aldri før i Gjermunds tid som prest, har det vært samlet så mange prester og organister som under onsdagens prestemøte.Ragnhilds drøm Derfor benyttet Gjermund anledningen til å promotere for Ragnhilds drøm, og samtidig fortelle noe av historien bak stykket:- Graddholmen er Skjerstads tusenårssted.

Roy Hegreberg etter Hammer Stavanger: – Stolt over vårt arrangement, men savnet litt mer folk

Roy Hegreberg er virkelig stolt over at arrangørene og Stavanger har klart å samle så mange sykkelprofiler til byen. Men han skulle gjerne sett mer folk rundt løypene.

Roy Hegreberg etter Hammer Stavanger: – Stolt over vårt arrangement, men savnet litt mer folk

Roy Hegreberg er virkelig stolt over at arrangørene og Stavanger har klart å samle så mange sykkelprofiler til byen. Men han skulle gjerne sett mer folk rundt løypene.

Tøyer popformatet

Tittelen er passende nok «Reach» – for Røyeng sier hun har lært å strekke seg underveis i komponistutdannelsen hun er i gang. – Man begynner å tenke annerledes, sier Marte Røyeng, som gjerne kaller seg popartist likevel. LES OGSÅ: Eurovision-sending hacket. – Pop er den merkelappen som omfatter mest. Jeg bruker singer-songwriter-lappen også, for å vise at det er jeg som har skrevet det, smiler Røyeng. Hun påpeker at mange av medstudentene har bakgrunn fra pop, og at komponiststudiet er helt sjangeruavhengig. – Men det er nok mye fokus på ny kunstmusikk.

Går sammen om ny sommerkafé på Saltdal bygdetun

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fra 22. juni til og med 18. august vil sommerkafeen følge Nordlandsmuseets åpningstider på Saltdal bygdetun, det vil si fra tirsdag til søndag mellom klokka 10 og 16.Lokal matNordneskroa ønsker å prøve ut kafédrift ved Saltdal bygdetun, etter eget konsept, med lokal- og tradisjonsmat. Nordlandsmuseet kan på sin side fokusere på den museale virksomheten. Målet er at begge parter får en positiv effekt av dette samarbeidet.

Kulturprisen til Jorunn Frøysaa

Jorunn Frøysaa (76) ble onsdag tildelt kulturprisen for 2019 under et arrangement på Iveland Frivilligsentral.

17. mai på Løren: På 17. mai treffer man igjen gamle kompiser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er 20 år siden Camilla Iren Brox Jarslett, Nora Tiller Solheim og Kevin André Wulff feiret sin siste 17. mai som elever på Løren skole. Nå møttes de igjen i skolegården - med egne familier «på slep».Fra Boston - Det er faktisk en til som har vært her i dag, Ole Christopher Eid, men han har allerede dratt herfra.

Innvier nyscenen på samfunnshuset(pluss)

Langfjord samfunnshus er klar for storstilt feiring med en rekke arrangement.
Les mer om:

Tar i mot ny-skøyta med stor fest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Redningsskøyta ble døpt i Oslo på Odd Fellow Ordenens 200-års dag den 26. april, og gudmor var Wenche Myre. - Vår nye redningsskøyte, Odd Fellow III, seiler inn til Bodø Havn lørdag 25. mai klokka 18, og vihåper at mange finner veien ned til havna denne dagen, sier Bjørt Helgskog Hjemås, som sier at dette er en viktig dag der Odd Fellow Ordenen har muligheter til å vise noen av de verdier vi arbeider etter.Beste loge 1.

17. mai på Vollebekk: Spinnvill lykkehjulpremiering

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det spørs om noen klarte å overgå Maria Elusakikevicz (8) på Vollebekk skole når det gjelder lykkehjulgevinstlykke!Hatt kjempeflaks - Skal vi se. Jeg har vunnet en lue, matboks, ryggsekk, godteri, refleks, fotball, nakkepute, ballonger og solbriller. Jeg tror det er alt, smiler Maria som går på 2. trinn ved skolen som arrangerte 17. mai for andre gang.

17. mai på Høybråten skole: Overveldende feiring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor var det med vemod at Jan Gunnar Braathen gikk sitt siste 17. mai tog som rektor for Høybråten skole, og det falt en og annen tåre da han ble hyllet for sin innsats på skolen på selveste nasjonaldagen, blant annet med en egen avskjedssang. Nå er det ny rektor ved skolen, Rikke Müller. Hun hadde på forhånd hørt mye om den helt spesielle 17.

Prinsessen kritiserte pressen etter jaget mot henne og kjæresten

STAVANGER (TV 2): I Stavanger er interessen stor for Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrets arrangement mandag kveld.

Tikamp: Nå er Sander beste utøver i U18-klassen - i Europa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Koll IL melder om fantastisk innsats på NM i Mangekamp i helga. «Sander (journ. anm. Aae Skotheim) satte aldersrekord i Norge (G17), og er nå best i Europa i U18. Han oppnådde hele 7543 poeng og perset i åtte av de ti øvelsene. Abraham seiret i G16 med flotte resultater og i en sterk J17 klasse imponerte Vilde og Hedda med 2. og 3.plass.

Datoen for Kobberløpet 2020 er satt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det 52. Kobberløpet er terminfestet til 18. april 2020, sier Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet. - Vi har de siste årene lagt oss på den første helga etter del 2 av NM. I år kommer palme- og påskehelg i mellom. Det er tett mellom turrennene i denne perioden.

Norsk Madonna-danser sier hun ble avhørt etter opptredenen i Eurovision-finalen

Under Madonnas pauseopptreden i Eurovision-finalen lørdag, avsluttet Berntsen det hele med å vise det palestinske flagget gjennom å bære det på ryggen sin på scenen. Søndag skriver danseren på Instagram at dette trolig fikk konsekvenser for henne da hun skulle forlate landet dagen etter finalen. – Timene etter showet i går har vært intense, men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle føle meg overvåket på den måten jeg har blitt, skriver Berntsen. LES OGSÅ: Spotify hopper på Instagram-suksess. Hun sier at passet hennes ble sendt rundt da hun skulle sjekke inn, før hun ble avhørt i over én og en ha

Mor og datter med dugnadsånden i blodet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lovise Mæland er for mange i Tananger et kjent navn. Det er ikke så rart, for snart har hun vært med som frivillig i speideren i 43 år. Sønnen og datteren er hovedgrunnen til at hun begynte som leder, og siden har hun aldri sett tilbake.- Det hele startet da sønnen min begynte i speideren. På den tiden så var det sånn at man kom inn dersom foreldre meldte seg som ledere.

Neonparty og street art under ungdommens dag i Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fredagen er ungdommens dag under Tanangerdagene. Da vil virksomhet fritid i kommunen, i samarbeid med Lions, ha elever fra 8.-10. trinn i FeelGood-lokalene i kjelleren på ungdomsskolen.- I fjor hadde vi skumparty, og det var veldig kjekt. Denne gangen skal vi ha neonparty.

Her blir Schwarzenegger sparket bakfra

Filmstjerne og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra av en mann under et arrangement i Sør-Afrika.

Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra under hoppetau-arrangement

Filmstjerne og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra av en mann under et arrangement i Sør-Afrika. Terminatoren tok det med godt humør.

Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra under hoppetau-arrangement

Filmstjerne og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra av en mann under et arrangement i Sør-Afrika. Terminatoren tok det med godt humør.

Varsel til Madonna og mulig straff til Island for Palestina-flagg

Den aktuelle Madonna-danseren er norske Mona Berntsen, ifølge VG. Danseren selv har ikke kommentert saken, men overfor avisa bekrefter manageren til hennes, Nassir Achour, at det var Berntsen som hadde flagget på ryggen. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) var ikke begeistret for Madonnas stunt. – To av Madonnas dansere viste det israelske og palestinske flagget i et kort øyeblikk. Dette elementet i opptreden var ikke avklart med EBU på forhånd og var ikke en del av øvelsene på forhånd.

Schwarzenegger angrepet

Under et arrangement i Sør-Afrika ble Hollywood-stjerne og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger angrepet bakfra.

Folkehelse + bibliotek = LitteraTUR

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Vi er inne i Bokåret 2019. Bokåret er en nasjonal feiring av boka, lesing og leserne som går gjennom hele 2019. Det 500 år siden de to første norske bøkene ble trykket.Nasjonalbiblioteket har gitt midler til arrangement og prosjekter over hele landet i forbindelse med bokåret.

Friidrettsstjernene strømmer til Bergen: – Vi trenger dette stevnet

Ingebrigtsen-brødrene er det store trekkplasteret i Trond Mohn Games onsdag. – Jeg håper det blir et årlig arrangement, sier Mohn.