Nyheter om Arrangement


Det ble for dyrt å leie skolelokaler i Bodø: Krever at skolene lånes ut gratis

Operasjon Dagsverk hadde ikke råd til å leie skolelokaler til sitt arrangement i Bodø, men måtte flytte arrangementet til Rognan. – Slik kan vi ikke ha det, sier Espen Edvardsen, elev- og lærlingombud i Nordland.

Tidlig markering mot «Black Friday» med «Green Tuesday»

Spire Kristiansand og Fremtiden i våre hender Kristiansand vil vise et bærekraftig motstykke til Black Friday med sitt arrangement «Green Tuesday».

- Viktig med et slikt arrangement

Sola-ordfører Ole Ueland (H) var en av aktørene på Logistikkdagen 2018.

Her er den siktede norskiraneren sammen med Irans utenriksminister

Da Irans utenriksminister deltok på et arrangement i regi av ambassaden i Norge sommeren 2016 var den drapsplan-siktede norskiraneren til stede.

Bevilget 50.000 til energifestivalen 2019

Rådmannen i Sirdal mener at Energifestivalen er et flott arrangement som bidrar til å sette Tonstad på kartet.

Trenger hjelpere til felles julefeiring i Løten

Løten vil prøve seg med et eget arrangement for dem som ønsker noen å feire julaften sammen med. I første omgang trengs det frivillige.

Ole Paus nekter å gi Listhaug en unnskyldning

Ole Paus sin kraftige utblåsning mot Frp får ingen konsekvenser for artisten eller rutinene for lignende arrangement. Tvert imot møter artisten forståelse fra kirkens ledelse.

Dave Grohl avslører hvilket band han drømmer om å spille med

Dave Grohl har delt sine trommeferdigheter med en rekke ulike band, enten som medlem eller som gjest, men det er ett band til han kunne tenke seg å spille trommer for. Det er ingen ringere enn AC/DC. Det var i et intervju med Forbes på et arrangement i forbindelse med valget denne uka at Grohl ble spurt om det var ett band han fortsatt hadde en drøm om å få spille trommer med. Han svarte med én gang: «AC/DC. Det er det siste. Men Phil Rudd er tilbake». LES OGSÅ: Lanserer nytt band – en ny norsk supergruppe? Under arrangementet spilte Grohl blant annet trommer med Yeah Yeah Yeahs og Beck.

Til Malmö for å støtte S08? Da MÅ du få med deg dette!

Når Sarpsborg 08 reiser til Sverige for å spille mot Malmö 8. november vil det være med utrolig støtte i ryggen. Supporterklubben Fossefallet fyller nemlig en rekke busser og reiser mannsterke for å støtte sitt lag i skjebnekampen. Om du er en av de som skal over grensa for å heie S08 mot sluttspillet i Europa League er det bare å pusse lesebrillene.

Hias får ikke delta i vann-NM - vannet er ikke godtkjent

I dag kåres Innlandets beste drikkevann under et arrangement i Ringsaker. HIAS får ikke delta. Årsak: Drikkevannet fra den største vannleverandøren på Hedmarken er ikke godkjent.

Væpnet politiaksjon i Sandefjord

Lørdag rykket politiet ut til en uavklart hendelse ved et hotell i Sandefjord hvor det ble holdt et politisk arrangement. Det hele ble oppklart, sier politiet til TV 2.

Solid deltakerøkning for 3-sjøersløpet

Løpsleder for 3-sjøersløpet, Johannes Økland var godt fornøyd med årets arrangement. Solid deltakerøkning og ingen uhell underveis.

Knut Olav Rygnestad: Den usynlige arrangøren

Trønderen skriver arrangement for koret London Contemporary Voices som hyres inn av verdens største popartister både i studio og på scenen.

Alternativ Halloween-feiring

Onsdag ettermiddag/kveld kveld inviterer Barnas Turlag i DNT Valdres til et stemningsfullt arrangement for alle som ønsker et alternativ til knask eller knep.

Vigrestad vil stå saman for ungane

Tysdag inviterer FAU på Vigrestad-skulane og lokale organisasjonar eit arrangement for alle som møter barn- og unge i kvardagen.
Les mer om:

Tenåring laget bråk på arrangement i Eidehallen

Nektet å høre på politiet.

Her er Østfolds første fylkesrussestyre – nå planlegger de stort arrangement i Fredrikstad

For første gang er det dannet et felles russestyre i Østfold. I desember planlegges det russekro i Fredrikstad.

Hedrer Katti Anker Møller på 150-årsdagen

På dagen 150 år etter Katti Anker Møllers fødsel skal hun hedres med et arrangement i Fredrikstad bibliotek.

Mykje å vera med på i helga

Lista over arrangement i Dalane i helga, er lang.
Les mer om:

Alternativ Halloweenfeiring

Barnas Turlag inviterer til et stemningsfullt og fint arrangement for alle som ønsker et alternativ til knask eller knep onsdagskvelden 31. oktober.

O-boka 2018: Fra dramatiske VM-dager til KM i Sulitjelma

O-boka er på 240 sider, har over 700 bilder og kart med veivalg. Veien går om både store og små arrangement. Den 16. utgaven er her nå.

- Når man absolutt skal ha rett, blir det enkelte ganger helt feil.

KOMMENTAR: - Alle frivillige hadde vel ventet et bedre samarbeid med kretsen rundt et arrangement som bare skulle være hyggelig, motiverende og morsomt for alle.
Les mer om:

Drit i å lage svære arrangement

GJESTEKOMMENTAR: Dæ æ jabnå så dræge, også i kulturpolitikken.
Les mer om:

Helgas arrangement på Fosen

Dette skjer på Fosen denne helga.

Vil vurdere en plastfri region

Hvordan og i hvilken grad kan Dalaneregionen bli plastfri? Det vil regionrådet ha rede på. Rådet vil også at alle kommunale arrangement skal være så plastfrie som mulig ved å unngå å bruke engangsutstyr av plast.
Les mer om: