Nyheter om Arrangement


Malerisk åpning av kulturfest i Asker

Asker kulturfestival byr på 150 arrangement fordelt over 6 dager, og man startet malerisk med utstilling av Asker malerklubb.

Slik oppsummerer X Games-sjefen arrangementet på Fornebu: - Helt fantastisk

X Games-sjef Henning Andersen er strålende fornøyd med lørdagens arrangement på Fornebu. Nå vil X Games gå i dialog med Bærum kommune om arrangement på Fornebu også i fremtiden.

Tour des Fjords-sjef tror på god stemning: – Folk ser at et slikt arrangement er viktig

I kommentarfeltene raser mange sørlendinger over stengte veier under Tour des Fjords. Men på Langenes skole lader elever og lærere opp til fest når sykkelstjernene suser forbi.

17. mai på Jæren: Sjekk togtider og andre arrangement der du bor

Vi gir deg oversikten over hva som skjer i Klepp, Time og Hå på 17. mai.

Sykkelfest for alle

SKIEN: Alle de 200 plassene var fylt opp i god tid før den tredje utgave av Telemark enduro. Lørdag syklet de seg gjennom syv fartsetapper i alt fra kjøpesenter til stier i skog, myr, steinrøys og slalåmbakke. For de minste var det en egen mini-enduro. Herkules sykkel og Herkules Heildempar Laug sto nok en gang bak et strålende arrangement i både sentrum og fritidsparken.

Mye action i helga

I helgen er det to store arrangement alle motorentusiaster bør være obs på: Vårmønstringen til NSK og Show ‘n Shine med Moldestuket.
Les mer om:

Se hva som skjer 17. mai i Nordre Aker!

Se tidspunktene for flaggheising og taler om morgenen, og morsomme arrangement på ettermiddagen med musikk, underholdning, leker og god mat!

10 arrangement i helga

Dette er ti av arrangementene på Fosen denne helga.

Vil samle alle skøyte-VM i eitt arrangement

Men skøyteforbundets forslag inneber at det tradisjonsrike allround-VM heretter skal arrangerast berre annakvart år.

Frigjøringsdagen, direkte 8.mai kl. 11:00

I år markeres 73-årsdagen for frigjøringen i 1945. Vi sender fra Minnebautaen over Onsøys falne. Det blir taler ved Odd Pedersen og Øivind W. Reinertsen. Skoleelever fra Gressvik Ungdomsskole synger. Bildet er tatt ved et tidligere arrangement.

Garborgriket rundt måtte endre på løypa

Omfattende kursing for å stå vakt i sykkelritt har skapt hodebry for flere arrangører. Bryne CK har utdannet 90 vakter, og unngår å avlyse arrangement.

– Å bli invitert til Årdal på 1. mai er som å bli invitert til Eidsvoll på 17. mai

I industribygda Høyanger nøyer dei seg ikkje med berre eitt arrangement 1. mai. Her går det heile tre tog gjennom gatene i løpet av dagen. I Årdal var Anniken Huitfeldt hovudtalar.

Svenska Dagbladet: Kulturprofil antastet kronprinsessen

Kulturprofilen Jean-Claude Arnault skal ifølge Svenska Dagbladet ha tatt Sveriges kronprinsesse Victoria på rumpa under et arrangement for ti år siden.
Les mer om:

Fotballglede på Eik: – Fokuset på laget vårt er guts!

Over 800 barn var i aksjon under årets "Eat Move Sleep Cup" på Eik i helgen. Et arrangement som har blitt en viktig tradisjon for klubben.

Trump møter tilhengere istedenfor korrespondenter

USAs president Donald Trump har for andre år på rad valgt å droppe middagen med journalistene i Det hvite hus. Isteden er han på et eget arrangement i Michigan.

Svenska Dagbladet: Kulturprofil antastet kronprinsessen

En svensk kulturprofil skal ifølge Svenska Dagbladet ha tatt Sveriges kronprinsesse Victoria på rumpa under et arrangement for ti år siden.
Les mer om:

Svenska Dagbladet: Kulturprofil antastet kronprinsessen

Kulturprofilen Jean-Claude Arnault skal ifølge Svenska Dagbladet ha tatt Sveriges kronprinsesse Victoria på rumpa under et arrangement for ti år siden.
Les mer om:

Svenska Dagbladet: Svensk kulturprofil antastet kronprinsessen

En svensk kulturprofil tok landets tronarving Victoria på rumpa under et arrangement i Djurgården, opplyser flere kilder til Svenska Dagbladet.
Les mer om:

Dette skjer på Romerike i helga!

For andre år på rad, tre dager til ende, samarbeider Danseverket og Kulturverket Flammen om arrangement og kunstneriske uttrykk under Dansens Dager.
Les mer om:

Noko for ein kvar smak

Onsdag 7. juni er det igjen klart for Smak av Ulstein. Årets festival er spekka med aktivitetar og arrangement for ein kvar smak.

Trysil Bike Festival med en rekke spennende nyheter

21. juni til 1. juli er det igjen duket for to uker fullstappet med sykkelarrangement i Trysil. Trysil Bike Festival har i år flere nye og spennende arrangement på programmet.

Gir støtte til gode planer for unge

Har du en god idé til et arrangement eller noe som unge kan ha glede av? Nå er det mulig å søke om penger.
Les mer om:

Arrangement med søkelys på helse

I ettermiddag inviterer Lund Bygdekor til et folkehelsearrangement i Haien og Fjellhaug på Moi.