Nyheter om Arrangement


Overlegen seier til Veiby

Det ble hat-trick for Ole Christian Veiby i dag, da han vant Numedalsrally – for tredje gang! Han ledet gjennom hele løpet, og sikret seg seieren nesten halvminuttet foran nummer to. – I dag har det vært både morsomt og krevende, spesielt deilig da og toppe det med seier, forteller Ole etter målgang i Rødberg.  Regjerende norgesmester i rally Ole Christian Veiby og kart-leser Jonas Andersson var raskeste bil gjennom 6 av de 7 etappene som ble kjørt, og ledet løpet fra start til mål.

75 år siden flystyrten på Langang - krigsdramaet skal få en spesiell markering lørdag

Seks engelskmenn mistet livet i kampen for Norges frihet da flyet deres ble skutt ned og styrtet like ved bebyggelsen på Langang 22. februar 1945. Lørdag skal dramaet minnes både ved krigsbautaen og på et arrangement etterpå.
Les mer om:

Her står flere hundre for å møte sine største idoler: – Vi har ventet i en time

Det var enormt stor interesse rundt lørdagens arrangement på Jessheim Storsenter, der barn kunne møte karakterer fra en velkjent animasjonsfilm.

Nå kan mer enn seks selskap pågå samtidig i kommunen (pluss)

Kommunestyret i nye Ørland kommune doblet antall skjenkebevillinger for lukkede arrangement med alkoholservering i sitt møte torsdag.

Vent, dater Rihanna og A$AP Rocky på ekte?

Rihanna fikk ikke være singel i mange minuttene før datingryktene begynte å svirre. Like etter bruddet med Hassan Jameel ble barbaderen igjen koblet til A$AP Rocky, uten at folk hadde særlig belegg for det. Påstandene kom fordi artistene snakket sammen på arrangement i London. Mer skal det altså ikke til. Nå har fans som shipper paret fått bevis på at det kanskje er noe på gang.  RiRi og Rocky ble nemlig sett på den samme restauranten (The Nice Guy) i West Hollywood. Og i god Hollywood-stil ankom de ikke sammen, men hver for seg.

«Norgesmesterskap» i programmering

Seks bedrifter og én forening samarbeider om stor kodekonkurranse. Programmerere bygger landet – bit for bit, kodelinje for kodelinje. Nå arrangerer Den norske dataforening sammen med seks partnere en landsomfattende konkurranse for å finne de beste blant dem.

Berusede ungdommer kastet gjenstander på politihund

Fredag kveld meldte politiet om svært amper stemning ved et rusfritt arrangement i Oslo. En gruppe ungdommer har ifølge politiet vært aggressive mot forbipasserende, samt kastet metallgjenstander mot politiet.

Feiret samenes nasjonaldag med glede(pluss)

Ungen i Lavangen koste seg og bedyret at det er gøy med ulike aktiviteter under feiringen av samenes nasjonaldag. Lavangen er lagt under forvaltningsområdet for samisk språk og kultur. På ettermiddagen var det et offisielt arrangement med fullt hus.

Halsey skjeller ut fan som roper navnet til G-Eazy – se video

Artister klager på publikum fra tid til annen, men sjeldent har det vært mer berettiget. I fjor ble det slutt mellom Halsey og G-Eazy, angivelig etter utroskap fra rapperens side. Paret skiltes på ingen måte som venner. Halsey snakker sidelengs om eksen i flere låter, senest på country-singelen «You Should Be Sad». Denne helgen opptrådte Halsey på et arrangement i forkant av Super Bowl-finalen i Miami, og av ukjente grunner valgte en publikummer helt foran scenen å rope navnet til G-Eazy.

Alkohol under arrangement på Gapahuken? – Nei, då kan det bli til at ungdomen tek med seg ei flaske eller tre på klubben, sa Arnfinn Beito

Formannskapet behandla torsdag ei sak om alkoholservering i Ungdomens kulturhus Gapahuken på Tingvang. Rådmannen innstilte på ja ved enkeltløyve, men politikarane kom med klare negative signal. Dei vil ta saka opp att under behandling av alkoholpolitisk handlingsplan.

Rikholdig program hos Vang Frivilligsentral

Vårprogrammet på biblioteket/frivilligsentralen i Vang er klart, fortel Marte Tangen. ho lover fokus på mestring og læring. Vårens program i samarbeid med Vang folkebibliotek gir også plass til både musikk, litterære arrangement, og andre gode møteplassar og opplevingar.

VM utsatt på grunn av coronafrykt – flere arrangement i fare

Mennenes verdenscuprenn i utfor og super-G i Kina i februar er foreløpig avlyst og flyttes trolig til Europa. Innendørs-VM i friidrett i kinesiske Nanjing er flyttet til neste år.

Markerer med seminar og sang

Søndag 9. februar inviterer Sysselmannen, Unis og Svalbard Museum til felles arrangement i anledning 100-årsjubileumet til Svalbardtraktaten.
Les mer om:

«Jeg har aldri sett noen tolke Vivaldi gjennom breakdance. Før nå»

Jeg har hørt folk gjøre mye rart med Vivaldi’s fire årstider. Fra arrangement med palestinske folketoner, til shredding på elgitar: arven etter Venezias røde prest kan brukes til alt.

Slik blir våren på biblioteket: Forfatterbesøk, makerspace og klesbyttedag

I løpet av våren har Fredrikstad bibliotek over 30 programposter for små og store, i tillegg til egne arrangement i Onsøy og på Østsiden.

Prisen for å leie utstyr, transport, folk med overnatting og diett og det som hører med, vil være i størrelsen kr 200.000,- – Det er nærliggende å spørre seg om hva vi får vi ut av et slikt arrangement

For noen år tilbake møttes ordfører Kåre og spellemann Ørnulf i Bagn. Ørnulf ville ha større rom for kultur og idrett, men ordføreren så ikke helt for seg hvordan man skulle klare dette.

Nei, Toyota har ikke mistet troen på hydrogenbilene

På et arrangement i Amsterdam denne uken, viste Toyota frem en helt ny generasjon av hydrogenbilen Mirai. Og Toyota er helt overbevist om at hydrogen vil spille en rolle i årene som kommer.

Har tru på at Ryfast vil gi eit løft for reiselivet i Suldal

På tampen av 2019 la Tau-ferja, MF Hardanger, frå kai med retning Stavanger for siste gong. Same dag vart den undersjøiske Ryfylketunnelen opna for trafikk. 292 meter under havet Ryfast, som etter sju år med bygging, nå ser sluttføringsdatoen i enden av prosjekt-tunellen, har ein prislapp på 8,07 milliard kroner. I februar opnar også Hundvågtunnelen og Eiganestunnelen. Heile gigantprosjektet kostar totalt 11,58 milliardar kroner.

Red Bull sponser Den Norske Opera

Årets mest overraskende sponsornyhet er overraskende på to måter, for det første tror vi ikke operagåere er de som i størst grad drikker energidrikker og Den Norske Opera har aldri, gjennomført et sportsarrangement. Vel en gang må være den første for alt, som en del av avtalen hvor Red Bull blir hovedsponsor og det innebærer flere millioner kroner skal det arrangeres «Red Bull Cliff Diving» fra operataket 15 august i år. Les: Liverpool nærmer seg tysk sensasjon Red Bull sponser Operaen Den Norske Opera og Ballett har inngått samarbeidsavtale med Red Bull som hovedsponsor.

Søstrene Ragnhild og Mathilde frå Sand valde London

Å læra seg engelsk flytande var ei viktig drivkraft for Ragnhild då ho valde studiestad. Ho ønsker å dra nytte av språkkunnskapane i ei framtidig jobbkarriere. Økonomiutdanninga gir henne fleire retningar å velje mellom. – Eg valde London fordi byen tilbyr utdanning i verdsklasse og blir rekna som Europas finanshovudstad. I tillegg har byen mykje å by på på fritida.

Ti råd for et søppelfritt arrangement

Hold Norge Rent har utviklet arrangementsvettregler som skal bidra til mindre avfall.

Skal markere 100-årsdagen

Den 9. februar vil det bli et arrangement i regi av norske myndigheter i Longyearbyen. Arrangementet vil ha fokus på det historiske bakteppet for Svalbardtraktaten.

Håndballforbundet vraker Oslofjord Arena: – Jeg er skuffet. Flere ansatte synes det rett og slett er dårlig gjort

Håndballforbundet har bestemt seg for ikke å legge noen arrangement til Brunstad i Stokke.

Håndballforbundet: Full boikott av Brunstad

Håndballforbundet har bestemt seg for ikke å legge noen arrangement til Brunstad i Stokke.