Nyheter om Arrangement


Aktiv sommer for Norsk Folkehjelp(pluss)

I Harstad kjenner vi nok Norsk Folkehjelp beste fra påskeberedskap på vinterstid, men de har nok å gjøre også på sommeren. – Det er helt rett, for om sommeren er det mange oppdrag som leteaksjoner og vaktoppdrag for forskjellige arrangement, sier Roy Jonasen i Norsk Folkehjelp Harstad.

– Det er folk som sitter i USA og følger med

Jørn Hilme-stemnet arrangeres i nedskalert versjon, men når samtidig breiere ut enn noen gang. Under den første utgaven av folkemusikkfestivalen i 1960 ble begivenheten markert med samtidig arrangement i Minneapolis – seksti år seinere følger amerikanere sjøl med på det som skjer i Norge på nett.

Vennene ber for Naya Rivera

Naya Rivera er fortsatt savnet. Nå ber vennene for henne. Det har gått fire døgn siden skuespilleren ble meldt savnet etter en båttur med sin sønn. Siste oppdatering i saken er at politiet i Ventura i California antar at skuespilleren har druknet. I går ble det sluppet hjerteskjærende overvåkningsopptak som viser Naya og sønnen Josey Hollis Dorsey (4) som ankommer Lake Piru alene. I etterkant har det vært fryktelig stille. Men mange håper fortsatt at 33-åringen er i live. Heather Morris, som i Glee spilte Brittany S.

Dette skjer på Fosen i helga

Etter en roligere tid på grunn av korona, er det igjen en rekke aktiviteter og arrangement på Fosen denne helga.

Nå advarer kommuneoverlegen før ferieperioden

Reiser, større arrangement og utesteder bekymrer kommuneoverlegene.
Les mer om:

Oslo maraton avlyst

Årets utgåve av Oslo Maraton må avlysast på grunn av koronasituasjonen. Løpet skulle gå av stabelen 19. september, men blir ikkje mogeleg å gjennomføre med dagens smittevernreglar, skriv arrangøren i ei pressemelding. Det blir ikkje opna for arrangement med over 500 menneske før tidlegast 1. september. I fjor var 23.000 påmelde til Oslo Maraton. Løpet er arrangert årleg sidan 1981, berre med unntak av 2003. Då var det for få påmelde.

Konsert, kjendiser og ny kronerulling for koronavaksine

Blant artistene som skal opptre lørdag, er Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus og Justin Bieber. – Artister har kraften til å inspirere til endringer. De bruker sitt talent for å tjene gode saker. Under toppmøtet og konserten 27. juni vil artister, forskere og verdensledere tale med én stemme. De vil forplikte seg til å hjelpe verden med å bli kvitt koronaviruset, sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen, som er vert for lørdagens arrangement.

Slik blir 7-toppsturen i år: – Vi håper på så mange deltakere som mulig

2020 er året hvor det meste ble snudd på hodet. Det gjelder også 7-toppsturen. På grunn av koronasmitten er det blitt laget et alternativt opplegg for årets arrangement.
Les mer om:

Festivalmoro i Ulsteinvik – med Adam Douglas og fleire på scena(pluss)

15-årsjubileet til Trebaatfestivalen blir noko annleis enn det arrangørane hadde tenkt – men blir likevel proppfullt av spanande arrangement, musikk og opplevingar for både små og store.
Les mer om:

Nå er festen i gang. Se hvem som feirer sankthansaften

Klokken 18.00 flammet årets sankthansbål opp i Breivika. Dette er 38. gang Breivika velforening har tatt ansvar for å stelle istand sankthansbål, men tradisjonen med servering av rømmegrøt uteble i år. - Det er en fin tradisjon, men vi måtte prøve å generere litt færre folk i år. Derfor har vi heller ikke opprettet et offisielt arrangement, forteller Harald Heieraas, som er leder i Breivika velforening. Likevel hadde hundrevis møtt opp i Breivika for å nyte solen og ta del i den tradisjonelle sankthansfeiringen.

Laget eget arrangement da MSM ble avlyst: – Fleipet med at vi helt sikkert kom til å få kanonvær - og det fikk vi

Tromsø Løpeklubbs arrangement i MSM-helga bød på strålende sol og flere klubbrekorder.

Laget eget arrangement da MSM ble avlyst: – Fleipet med at vi helt sikkert kom til å få kanonvær - og det fikk vi

Tromsø Løpeklubbs arrangement i MSM-helga bød på strålende sol og flere klubbrekorder.

Tommestokken virker ikke, Høie

Helsemyndighetenes kategoriske regel om maksimalt 200 personer på et arrangement er meningsløs. Noen ganger er det faktisk størrelsen det kommer an på.

Justin Bieber benekter anklage om seksuelt overgrep

Justin Bieber sier at det ikke er sant. To kvinner hevder at de ble utsatt for seksuelle overgrep fra stjernen. En person, som kun bruker fornavnet Danielle, skriver at Justin forgrep seg på henne på Four Seasons Hotel Austin etter et arrangement 9. mars 2014 i Austin, Texas, hvor han var med Selena Gomez. Den andre kvinnen, Kadi alias Khadidja Djibrinea, hevder at JB forgrep seg på henne i New York 4.

To kvinner anklager Justin Bieber for seksuelle overgrep

Justin Bieber i hardt vær. I kjølvannet av anklagen mot Ansel Elgort, anklages Justin Bieber av to kvinner. En som kaller seg Danielle skriver at popstjernen forgrep seg på henne på et hotell etter et arrangement 9.

Tusenvis samles her hvert år - nå er det avlyst

SKIEN: Festdagene i Skien har vært et årlig arrangement siden 2013. Men i år så initiativtaker Geir Tangen ingen annen utvei enn å avlsye det hele på grunn av koronosituasjonen.

FHI med nye uketall: De fleste blir smittet privat

Av de 126 som er smittet den siste uken, ble over halvparten smittet hjemme eller på et privat arrangement.
Les mer om:

Stor glede i Stavanger konserthus då det vart tillate med 200 i salen

No er det tillate med arrangement på inntil 200 personar, men regelen om ein meter avstand kan gje økonomiske konsekvensar for konserthuset.

Regjeringen åpner for arrangementer med inntil 200 deltakere

Fra 15. juni vil offentlige arrangement kunne ha inntil 200 deltakere. Regelen om 1 meters avstand gjelder fortsatt.

Regjeringen åpner for arrangementer med inntil 200 deltakere

Fra 15. juni vil offentlige arrangement kunne ha inntil 200 deltakere. Regelen om 1 meters avstand gjelder fortsatt.

Fysisk avslutningsseremoni blir digital

Vanligvis har det vært et stort arrangement i avgangshallen for alle avgangsstudenter, men det blir det endring på i år.
Les mer om:

– Det er en forferdelig følelse å skamme seg over landet sitt.

KOMMENTAR: Få uker før covid-19 endret verden for alle, var jeg så heldig å være i Stavanger på et arrangement organisert av en stavangerbasert bedrift. Jeg var mektig imponert over stedet og skrev utfyllende om det i The New European.

Tirsdag skal Ullevaal-matta brukes til noe nytt

Heltberg videregående på Ullevål avslutter skoleåret med et ekstraordinært arrangement for årets avgangselever.

De har ett arrangement i året. I år ble det avlyst - likevel øker overskuddet

Nå kan Ivar Holand og co. puste lettet ut.