Nyheter om Arrangement


Startskudd for TV-aksjonen går denne helgen

Selve aksjonsdagen er 20. oktober, men i ukene framover er det en rekke arrangement som skal gi klingende mynt i kassen.
Les mer om:

Aftenbladet viser seg fram

Neste uke inviterer Aftenbladet leserne til ikke mindre enn tre arrangement i Stavanger. Det handler om Kielland-ulykken, stavangerpolitikken og teknologisk utvikling.

Over 40 arrangement under Folkehelseuka

(FAUSKE) Neste uke er det uka der det skjer i Fauske. Folkehelseuka 2019 har over 40 arrangement på programmet.

Kapittel: Fem dager om kroppen vår – og om verden der ute

LITTERATUR: Over 150 forfattere og debattanter. Like mange arrangement. Her er noe av det årets Kapittel-festival byr på.
Les mer om:

Avdekket brudd på reglene etter ny gjennomgang

Ansatte i Kristiansand havn bestilte alkohol for over 9000 kroner under et arrangement på Håndverkeren. Inkludert brennevin. Revisjonen mener de har brutt kommunens regler.

Første kvenske bygninger i Troms freda

På et flott arrangement på Tørfoss gård i Reisadalen blei det søndag ettermiddag markert at de første kvenske bygningene i Troms nå er freda. Norske Kveners Forbund er godt fornøyd med at Riksantikvaren er i gang med å finne flere kvenske kulturminner som bør fredes.

UKA-sjef Ulrikke (22) er ikke fra Bodø. Men hun kaller det hjembyen sin

Studenten Ulrikke Ariel Åsjord (22) fikk i fjor jobb som ny leder i UKA. Nå skal hun fokusere på et bærekraftig arrangement i 2020.

Dette skjer i helga

Jentebølgen, fjellfest, og flere musikkarrangement er blant helgas arrangement på Fosen.

Arrangementet skal vise fram noe de er stolte av

Næringen jobber aktivt med å utvikle seg selv og gjøre kommunen mer attraktiv, og i den forbindelse har de laget til et arrangement for å vise fram noe de er stolte av.
Les mer om:

Må avlyse stort arrangement på grunn av hundesykdom: – Kan ikke ta sjansen

Det planlagte mesterskapet med deltakere fra hele landet er avlyst.
Les mer om:

Friluftssuksess for utviklingshemmede(pluss)

Hver måned i tre år har personer med ulike funksjonsnivå møttes til arrangement over hele landet. I Molde-regionen har dette vært en ubetinget suksess. I kveld møtes de til feiring.
Les mer om:

Tilbake til 1700-tallet på Kongsten Fort: – Dette er vårt eget lille "Game of Thrones"

– Det har vært et ønske om et årlig arrangement på Kongsten Fort, og nå føler jeg at vi har fått det til! sier arrangementansvarlig Christine Lande fra Fredrikstad Museum.

knivstukket under bryllupsfest

En 23 år gammel mann behandles på sykehuset etter at han natt til søndag ble knivstukket i ryggen av sin egen bror på et arrangement på Orre på Jæren. Tilstanden hans er ukjent.

Nord-Aurdals kulturpris overrakt: – Vi trenger entusiaster som dere

Det har vært kjent ei stund at prisen i år går til Kaja Funder Idstad og Birgitta Eraker. Lørdag ble den formelt utdelt i forbindelse med et arrangement på Skiferplassen.
Les mer om:

Nå strammes hundebåndet. Norske hunder er uønsket hos våre naboland.

Norske hunder nektes adgang til Island og er uønsket på arrangement i Sverige, Danmark og Finland. Frykten for den nye hundesykdommen har spredt seg til våre naboland.

Nå strammes hundebåndet. Norske hunder er uønsket hos våre naboland.

Norske hunder nektes adgang til Island og er uønsket på arrangement i Sverige, Danmark og Finland. Frykten for den nye hundesykdommen har spredt seg til våre naboland.

Norske hunder utestenges fra arrangementer i Sverige, Danmark og Finland

Årsaken er hundesykdommen som sprer seg i landet, der flere hunder har dødd. I Norge er mellom 50 og 60 arrangement er avlyst for helga.

Taper 10.000 kroner dagen: – Det gjør vi med glede, for å holde hundene trygge

Lørenskog hundesalong & hundebutikk holder salongen sin stengt fram til årsaken bak den mystiske og dødelige hundesykdommen er avklart. De har også avlyst et arrangement som skulle avholdes i helgen.

Fullpakka haustprogram for Hilme året rundt

Folkemusikkscena Hilme året rundt byr på fire flotte arrangement denne hausten. Dei inviterar til musikk, dans og fest også utanom Jørn Hilme-stemnet.
Les mer om:

Jonas (24) fra Tromsø skal dronefilme nattevandringen: – Et spektakulært arrangement

Jonas Sandell elsker å fly – både i bakken og på jobb.

Dette skjer i helga

Ørland rockfest, premiere på nytt Operasjon Oleander-spel, grendaturnering i fotball og sopptur er blant helgas arrangement på Fosen.

Sanket Svalbard-sopp

Aktiv i friluft har denne uken flere arrangement som omhandler sopp på Svalbard, og nesten 50 personer deltok på søndagens sanketur i Adventdalen.

Opprydning på Ekebergsletta etter Tons of Rock: – Jobber med krav og tiltak til neste års arrangement

Ekebergsletta blir nå reparert etter sommerens Tons of Rock-festival. Presseansvarlig i Bymiljøeteten, Monica T. Olsen, opplyser at det jobbes med tiltak for å minimere skadeomfanget inn mot neste års arrangement.