Nyheter om Arrangement


Verdensdagen for psykisk helse på Skjervøy: – Målrettingen er ungdom(pluss)

Mental Helse Skjervøy holder arrangement i anledning til Verdensdagen for psykisk helse.

Hektisk innspurt før lørdagens Kulturnatt

Elsa Aanensen tar grep om Kulturnatt og serverer publikum ca. 80 ulike arrangement lørdag 19. oktober.

Håtveit om KRIK: – Skurrer å ha samboere som ledere

Den tidligere skistjernen og «Mesternes mester»-deltager Andreas Håtveit (33) mener at samboere – homofile eller heterofile – ikke kan være ledere på leirer og andre arrangement i regi av Kristen Idrettskontakt.
Les mer om:

Se hvem som var der: - Dette var litt utenfor komfortsonen min

Omtrent halvparten av de oppmøtte til Bodø 2040 sitt arrangement var Bodøværinger. Likevel var flere av de oppmøtte spente på hva kvelden ville bringe.

Menneske, språk og bokstavar på Ryfylkemuseet

Ryfylkemuseet opnar fredag utstillinga Menneske og språk på vandring og har invitert deltakarar på introduksjons-programmet til eit samarbeid. Interaktiv og visuell Utstillinga er ei vandreutstilling som er produsert av Ivar Aasen-tunet. Kjersti Moe, formidlar på museet, fortel at då dei pakka utstillinga ut innehaldt den bilde, plansjar og lydinstallasjon, men ingen gjenstandar. Me møter menneske som har flytta til Norge av ulike grunnar. Med seg har dei ulike språk.

Musikk, pengedryss og skyhøg stemning

Nesten 1000 frammøtte fekk fredag kveld ein godtepose av ein kveld i Saudahallen.

Jimmy Carter falt og måtte sy flere sting

USAs tidligere president Jimmy Carter, som fylte 95 år tirsdag, falt og slo seg søndag, men er i god form og deltok i et arrangement senere på dagen.

På lørdag blir det eventyrlig på bygdetunet

- Vi synes at det er viktig å ha arrangement og forestillinger som er rettet mot den yngre delen av lokalbefolkninga også, sier Eirin Edvardsen ved Nordlandsmuseet.

Stokkøya Festival er konkurs

Det er festivalen selv som forteller de dårlige nyhetene på sin Facebook-side: – Det er med tungt hjerte vi må meddele at selskapet bak Stokkøya Festival har besluttet å begjære oppbud. Rekorddårlig junivær og stor konkurranse i sommer ga omsetningssvikt både på sluttsalg av billetter og under selve festivalen.

En helt spesiell sightseeing

Hørt om sirkulær sightseeing? Kanskje ikke så rart. Dagens arrangement i Fredrikstad er det første i sitt slag i verden.

Trumps jakt på varsleren vekker oppsikt: – Meningen er å true vitnene

På et arrangement med amerikanske toppdiplomater skal president Donald Trump ha sagt at de i gamle dager håndterte spioner og forræderi «litt annerledes enn vi gjør nå».

Nå gjenforenes de tre stjernene på filmskjermen – for første gang siden 1993

Det røpet Dern under et arrangement i Los Angeles mandag. Der stilte den nye filmens kommende regissør, Colin Trevorrow, opp for å svare på spørsmål, skriver The Wrap. Trevorrow hadde hånd om «Jurassic World» fra 2015, og skal nå ha regi på den kommende tredje filmen i trilogi nummer to rundt temaet.

Flere døde og syke

Tre personer med et oransje armbånd rundt håndleddet er døde og fire personer er alvorlig syke i Pittsburg, USA. Politiet leter etter et arrangement hvor slike armbånd er brukt.

Startskudd for TV-aksjonen går denne helgen

Selve aksjonsdagen er 20. oktober, men i ukene framover er det en rekke arrangement som skal gi klingende mynt i kassen.
Les mer om:

Aftenbladet viser seg fram

Neste uke inviterer Aftenbladet leserne til ikke mindre enn tre arrangement i Stavanger. Det handler om Kielland-ulykken, stavangerpolitikken og teknologisk utvikling.

Over 40 arrangement under Folkehelseuka

(FAUSKE) Neste uke er det uka der det skjer i Fauske. Folkehelseuka 2019 har over 40 arrangement på programmet.

Kapittel: Fem dager om kroppen vår – og om verden der ute

LITTERATUR: Over 150 forfattere og debattanter. Like mange arrangement. Her er noe av det årets Kapittel-festival byr på.
Les mer om:

Avdekket brudd på reglene etter ny gjennomgang

Ansatte i Kristiansand havn bestilte alkohol for over 9000 kroner under et arrangement på Håndverkeren. Inkludert brennevin. Revisjonen mener de har brutt kommunens regler.

Første kvenske bygninger i Troms freda

På et flott arrangement på Tørfoss gård i Reisadalen blei det søndag ettermiddag markert at de første kvenske bygningene i Troms nå er freda. Norske Kveners Forbund er godt fornøyd med at Riksantikvaren er i gang med å finne flere kvenske kulturminner som bør fredes.

UKA-sjef Ulrikke (22) er ikke fra Bodø. Men hun kaller det hjembyen sin

Studenten Ulrikke Ariel Åsjord (22) fikk i fjor jobb som ny leder i UKA. Nå skal hun fokusere på et bærekraftig arrangement i 2020.

Dette skjer i helga

Jentebølgen, fjellfest, og flere musikkarrangement er blant helgas arrangement på Fosen.

Arrangementet skal vise fram noe de er stolte av

Næringen jobber aktivt med å utvikle seg selv og gjøre kommunen mer attraktiv, og i den forbindelse har de laget til et arrangement for å vise fram noe de er stolte av.
Les mer om:

Må avlyse stort arrangement på grunn av hundesykdom: – Kan ikke ta sjansen

Det planlagte mesterskapet med deltakere fra hele landet er avlyst.
Les mer om:

Friluftssuksess for utviklingshemmede(pluss)

Hver måned i tre år har personer med ulike funksjonsnivå møttes til arrangement over hele landet. I Molde-regionen har dette vært en ubetinget suksess. I kveld møtes de til feiring.
Les mer om: