Nyheter om Arrangement


NMK Gol leverte Norges største billøp med storsuksess

I år hadde arrangøren jubileum og feiret 30 år med arrangement på Fuglehaugen Motorsenter. Med boble i førstepremie var påmeldingen stor på Goldagsløpet.

Kulturarrangement i Bergen får sjelden utmerkelse

Det melder Bergen kommune i en pressemelding. Bergen er for femte gang vertskap for The Tall Ships Races, noe som betyr at i dagene 21. til 24. juli vil 60 seilskuter fra 18 ulike nasjoner innta vestlandsbyen. Årets arrangement inkluderer også musikkfestivalen Ferieklubben. LES OGSÅ: Hun tar over hovedrollen i James Bond-serien. Nå har arrangementet, som første store kulturarrangement i Bergen, blitt miljøgodkjent av Stiftelsen FEE Norway. – Byrådet har som mål at Bergen skal være Norges grønneste storby.

Snart Valdresmarken

Hvert år arrangeres Valdresmarken på Fagernes. I år er intet unntak, og med tivoli, motorutstilling, marked og servering av mat og drikke er det duket for et arrangement for hele familien.

Se de beste bildene fra Kadetten 2019

Tusen hjertelig takk for i år, Kadetten! Årets festival bar preg av et par arrestasjoner og avlysninger, men det må man nesten bare regne med. Resultatet ble uansett en vakker fest for fans av hip-hop og R&B – et arrangement man ikke må ta for gitt i lille Norge. At artister som Cardi B og Rae Sremmurd tar turen til Sandvika er faktisk en bragd.

Dette skjer i helga

Roanshælga og Hasselvikadagen er blant helgas arrangement på Fosen.

Oslo tildelt VM i bryting

1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i VM i bryting i Oslo 2021. Det internasjonale bryteforbundet (UWW) har tildelt Norges Bryteforbund (NBF) VM i bryting i Oslo i 2021. Dette blir ett av de største idrettsarrangementene som er arrangert i Norge siden OL på Lillehammer. Les: Neymar, verdens største fotballattraksjon – uønsket i Spania! Forventer 40 000 tilskuere VM vil gå over ni dager, og skal etter planen arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo i oktober 2021. Det er forventet 40 000 tilskuere, og 225 timer TV-sending vil generere rundt 170 millioner TV-seere.

Oppgradering på det elektriske anlegget i Foynhagen

Men det er ingen grunn til bekymring for kveldens arrangement.
Les mer om:

Kontrollør: – De groveste bruddene på alkoholloven jeg har sett på ett arrangement. Arrangør: – Vi kjenner oss ikke igjen i rapporten

Skjenkekontrollen var på besøk hos «Tidenes Største Bygdefest» på Vonheim i Kodal natt til 16. juni. Skjenkekontrollør Annikken Johnsrud har jobbet med kontroller i 15 år. Dette er samlet sett de groveste bruddene på alkoholloven hun noen gang har observert på ett arrangement.

«Noe av det mest verdifulle vi har»

KOMMENTAR: Det er egentlig litt naturstridig at et arrangement som St. Olavsloppet holder stand i et samfunn der alt skal gå i et rasende tempo.
Les mer om:

«Noe av det mest verdifulle vi har»

KOMMENTAR: Det er egentlig litt naturstridig at et arrangement som St. Olavsloppet holder stand i et samfunn der alt skal gå i et rasende tempo.
Les mer om:

Avlyser TriQuart på grunn av laber oppslutning

Sportsfestivalen TriQuart ser seg nødt til å avlyse sommerens arrangement i Kristiansand på grunn av for få påmeldte.

Champions League i Tromsø til høsten: – En prestasjon

Etter et vellykket arrangement i 2017, får Sjarmtrollan på ny avvikle Champions League-futsal i Tromsø til høsten.

Kystkulturdagan har 10-års jubileum

Under årets arrangement i juli skal de ha fokus på de gode fortellingene om havet og kysten og om folket som bodde og livnærte seg der.
Les mer om:

Omtale: Engasjement og arrangement – ei utgreiing om konsertarrangørar

Postdoktor Anja Nylund Hagen omtaler boka "Engasjement og arrangement", forskningsprosjektet om norske helårsarrangører bestilt av Norsk kulturråd.

NM-veka skal kåre 94 norgesmestre på fem dager!

I løpet av fem fullpakkede dager skal 39 ulike idretter fra 25 særforbund kåre hele 94 norgesmestre og dele ut 13 kongepokaler! Over 2000 utøvere deltar i NM-veka 26.-30. juni som for andre år på rad går i Stavanger-regionen. NM-veka 2019 blir nærmest dobbelt så stort som arrangementet i fjor.

Det ble ikke Sverige denne gangen heller

Skipresident Erik Røste har skrevet et innlegg i forbindelse med tildeling av Olympiske og paralympiske leker til Italia som vi gjengir her: Gratulerer Italia med OL/PL tildelingen.

Pe­tan­que-NM på Fa­ger­nes med kon­ge­po­kal: – Det­te var et helt glim­ren­de arrangement

Bjørn Vid­nes i Oslo Pe­tan­que Club had­de bare god­ord å si om ar­ran­ge­men­tet på Fa­ger­nes og lør­dag ble også kon­ge­po­ka­len delt ut.

Full aktivitet på Bygdefolkets dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Endringen fra landbruksdag til utedag er en naturlig utvikling i og med at antallet bønder har gått kraftig ned, sier Ketil Christoffersen som er i arrangementskomiteen.

Gratisleir for barna(pluss)

Summer Camp er et gratis arrangement på Grøtavær leirsted for barn og unge i regi av REMA 1000. Formålet er å skape gode opplevelser i sommerferien, med idrett og aktivitet i fokus.

Politiet advarer foreldre før stort arrangement i kveld

I kveld samles byens 10. klassinger i Telegrafbukta. Politiet ber foreldre ta forholdsregler.

Vil lage ny suksess

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Tidligere denne måneden hadde arrangørene av Salten Mat invitert sine samarbeidspartnere til et forkostmøte på Fauske hotell.

Startet valgkampen med fair play-turnering(pluss)

De politiske partiene i den nye Hustadvika kommune ga alt da de møttes til fotballturnering i Bud tirsdag kveld. Målet var å ta fotballens fair play-verdier over til den politiske arena. – Fantastisk. Årets beste politiske arrangement, sier Arbeiderpartiets fylkesleder Per Vidar Kjølmoen som storkoste seg på sidelinjen.
Les mer om:

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

Benjamin røk ut av bryte-EM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Benjamin var tirsdag i aksjon i klasse 60 kilo i EM, som går i Faenza utenfor Bologna i Italia. Motstander i første kamp var rumenske Igor Andrei Botez, og der ble det tap 0-8 for Fauske-bryteren. Og i brytesporten er det tøffe tak, så med tap er man ute. Det eneste håpet var at Botez skulle komme helt til finalen, og at Benjamin da ville få rekvalifisering - men det skjedde ikke.