Nyheter om Arrangement


Husker du TV-serien Moesha? Brandy bekrefter reboot

16 år gamle Brandy Norwood ble en global stjerne som Moesha i sitcom-serien med samme navn. Showet fra South Central i Los Angeles hadde premiere i 1996 og fikk seks sesonger før det ble kansellert i 2001. Etter to år med rykter, bekrefter Brandy nå at showet får en fortsettelse. – Jeg er her for å bekrefte at vi tar tilbake Moesha, sa stjernen ifølge The Source under et arrangement natt til fredag i regi av Sheryl Lee Ralph, som spiller stemoren til Moesha. William Allen Young, som spiller faren, kommenterte også nyheten. – Så du hørte det her nå, det kommer en Moesha-reboot. Premieren på om

Største pokerturneringer i Europa 2020

Kortspill er en favoritt blant mange, og ikke minst poker, som regnes som det ledende kortspillet. Hvert år arrangeres det store turneringer, og det er ingen unntak når vi går inn i det neste tiåret. La oss se nærmere på noen av pokerturneringene vi må se frem til i Europa 2020! Players NL Hold’em Championship Etter at fjorårets utgave av turneringen gjorde stor suksess på Bahamas, er det nå på tide at turneringen tar veien til Europa. Konkret vil den finne sted i det solfylte Barcelona sommeren 20.-24. August.

Avgjørelsen om romjulscupen er tatt

Fredrik Raae i Rolvsøy IF beklager at det ikke blir romjulscup i år, men har planer for et større arrangement neste år.
Les mer om:

Jack (25) skal ha mistet livet i terrorangrepet: Jobbet for å rehabilitere fanger

Terrorofferet deltok på samme arrangement som terroristen før angrepet.
Les mer om:

LESARBREV: Du som er fødd i 04 – søk Sauda då vel…!

Måndag kveld, 18. november vart det skipa til informasjonsmøte i Næringsparken. Tema var vegval vidare etter 10. klasse, der me òg fekk mykje god informasjon om Sauda Vidaregåande Skule (SVGS). Under – og etter – møtet gjorde eg mine tankar om SVGS. Når eg såg og høyrde kor bra aktørane frå skulen marknadsførte skulen, undrar det meg at det er så alt for få suldalselevar som ikkje set SVGS øvst på prioriteringslista, i fjor var det berre kring 1⁄4-part av suldølen som valde det nære alternativet.

Kjent 9/11-skeptiker deltar likevel ikke på Bærum-sponset arrangement

Arrangørene er overrasket over hvor stor oppmerksomhet Niels Harrits deltakelse på arrangementet har fått, og har bestemt seg for å fjerne ham som foredragsholder på Et Årsverk.
Les mer om:

Buet ut i «rotte­­infisert by»

USAs førstedame fikk gjennomgå under et arrangement Baltimore. Da hun kom tilbake til Det hvite hus, sendte hun ut en uttalelse hvor hun forsvarer kritikerne.

Bærum kommune sponser arrangement med kjent 9/11-skeptiker: – Svært uheldig

Bærum kommune har bevilget 40.000 kroner til et arrangement på Stabekk kino den 7. desember. En av foredragsholderne er den kjente 9/11-skeptikeren Niels Harrit. Det er uheldig, mener kommunen.

IOC støtter Russland-utestengelse

Den internasjonale olympiske komité (IOC) stiller seg bak WADAs forslag om at Russland utestenges fra idretten i fire år for brudd på antidopingreglementet. OL-komiteen går tirsdag hardt ut mot Russland for det de mener er en åpenbar manipulering av dopingdata, og støtter WADAs innstilling om å utestenge Russland. Mandag ble det kjent at et WADA-utvalg innstiller på at Russland som nasjon ilegges fire års utestengelse fra alle arrangement i regi av organisasjoner som har ratifisert WADA-koden. I en uttalelse tirsdag heter det at «IOC vil støtte de tøffeste sanksjoner mot alle som er ansvarlige

Tour of Norway kan bli avlyst

2020-utgaven av sykkelrittet Tour of Norway risikerer å ikke bli avviklet. Akutt pengemangel har satt arrangørene i en knipe. Rittsjef Roy Hegreberg bekrefter tirsdag overfor TV 2 at det meste tyder på at det går mot avlysning. Han opplyser at det mangler rundt seks millioner for å kunne få neste års arrangement i havn.

Per Åge Laugaland er Årets eldsjel

Han stiller alltid opp, krev ikkje betaling og yt langt over det som er forventa, står det i grunngjevinga. Overraska Prisvinnaren sjølv er overraska over prisen. – Eg blei veldig overraska, men det er vel nokon som meiner det då, seier han og legg til at han trivst nå best i bakgrunnen. Sjølv om han som eit unntak, ein gong, har gått med på å stilla på scenen i ein revy. Og for ordens skuld; han er ikkje tilsett på samfunnshuset, men jobbar for Statnett. Per Åge Laugaland får utmerkinga Årets eldsjel.

Synger jula inn med full kraft i alle grender

Alt fra en avdanka «American Idol»-deltaker til lokale aktører som koret Kurve skal holde julekonserter i Valdres i løpet av den kommende måneden. Avisas uoffisielle oversikt teller over tretti arrangement.

Enorm interesse for marked i sentrum: – Nå er jeg på jakt etter flere matprodusenter

Etter helgens suksess med «Tunet Marked», er initiativtakeren allerede i gang med å planlegge et nytt arrangement på Sundbytunet.
Les mer om:

Prisdryss til Kristiansand Triathlon

Kristiansand Triathlon vant på helgas forbundsting kategoriene Årets klubb, Årets arrangement og Årets mannlige utøver.

Nordic Music Days: Kva er sann musikk?

Gjennom 35 arrangement på fire dagar utforskar rundt 60 komponistar sann musikk frå ulike vinklar i skandinavias musikalske episenter akkurat no - Bodø.

Dette skjer på Fosen i helga

Internasjonalt skøytestevne, konserter og musikaloppsetning er blant helgas mange arrangement på Fosen.

Hvilket mangfold...

I Fædrelandsvennen 11.11. leser jeg omtale av avisens arrangement ”Korkræsj”; et samarbeid med Norges Korforbund Sørlandet.

Kong Harald til stort arrangement i Trondheim

Kong Harald vil være på tribunen i Trondheim når Norges håndballherrer spiller sin åpningskamp i EM-sluttspillet i januar neste år.

Kong Harald til stort arrangement i Trondheim

Kong Harald vil være på tribunen i Trondheim når Norges håndballherrer spiller sin åpningskamp i EM-sluttspillet i januar neste år.

Juryen var ikke i tvil. – Et arrangement i særklasse

Juryen sparte ikke på godordene da Tønsberg Båtrace og Re Motorsport ble hedret med prisen «Årets Arrangør».

Kva bør skje på Kulturhuset?

Det er sytten år sidan Kulturhuset i Suldal opna, og som mange kulturstorstover, merkar også kulturhusleiar Hanne Mette Birkeland og staben hennar at det ikkje er blitt lettare å få folk ut av favorittserien på HBO eller Netflix og sofaen. Ambassadør-kvalifikasjonane Det vil dei gjerne gjera noko med og inviterer nå suldøler og hyttesuldøler til å melda seg til rådgivingsteneste i det dei kallar ei ambassadør-gruppe.

Grendecupen 2019: - Dette er et stort og viktig arrangement

(SALTDAL) 70 dugnadsfolk var i sving under Grendecupen.

SANDNES: 13-åring slått ned av jamgamle på fritidssenter

SANDNES (NRK): Under eit arrangement i regi av Sandnes kommune på Ganddal fritidssenter, vart ei jente slått ned då ho forsøkte å stoppa ein slåstkamp mellom fleire tenåringsjenter.

Jente slått ned da hun prøvde å stoppe slåsskamp inne på bydelshuset

Fredag kveld oppsto det et slagsmål mellom flere tenåringsjenter inne på Ganddal bydelshus. Jentene var på et arrangement i regi av Ganddal fritidssenter.
Les mer om:

Metallrocken lever i Fredrikstad

Fredag og lørdag kveld arrangeres det «Metal Weekend» på Rockbaren i sentrum. - Vi håper at dette kan bli et årlig arrangement, sier mannen bak, Dag Kopperud.