Nyheter om Arrangement


Trysil Bike Festival med en rekke spennende nyheter

21. juni til 1. juli er det igjen duket for to uker fullstappet med sykkelarrangement i Trysil. Trysil Bike Festival har i år flere nye og spennende arrangement på programmet.

Gir støtte til gode planer for unge

Har du en god idé til et arrangement eller noe som unge kan ha glede av? Nå er det mulig å søke om penger.
Les mer om:

Arrangement med søkelys på helse

I ettermiddag inviterer Lund Bygdekor til et folkehelsearrangement i Haien og Fjellhaug på Moi.

Løp opp ni topper

– Positive mennesker, flott natur og et helt topp arrangement.
Les mer om:

Festivalveke på kulturskulen

Det er Suldal kulturskule som, for andre året, byr inn til ei veke fullspekka med mange og ulike aktivitetar og arrangement. Her er ein liten smakebit på kva ein kan gjera og oppleva. Workshop Om ein vil, kan ein prøva seg på ulike instrument, som hardingfele, messinginstrument eller gitar. Vil ein heller testa ut song, dans eller hip hop, ja så er det også sjanse for det. Mange av kveldane blir det konsertar, der det startar med ein familiekonsert i kveld, fredag. Vidare vil det bli folkemusikk-konsert, kyrkjekonsert i kapellet i Marvik og ein norsk-fransk konsertkveld torsdag.

Brygg ditt eget øl på Hasle

Lyst til å gjøre noe annerledes i helgen? Bryggselv på Hasle ønsker å gi alle et innblikk i hvordan man kan brygge sitt eget øl hjemme, og deler noen tips og triks på sitt arrangement «Bli med på ølbrygging».

Vil ha OL: – Et arrangement fri for juks, pampefordeler og kongepjolter

I helgen ble planene for å arrangere olympiske vinterleker presentert.
Les mer om:

Hadia Tajik nektes å tale 1. mai

Ap-nestleder Hadia Tajik er uønsket som 1. mai-taler i Haugesund og Sauda. – Synd. Men dette er LOs arrangement, og LO som bestemmer, sier Stanley Wirak, leder i Rogaland Ap.

Jentefest søker partnere

Girl Tech Fest er en teknologidag for jenter i 4. og 5. klasse. Årets arrangement går av stabelen 25. september, og nå søker arrangørene etter partnere og sponsorer.
Les mer om:

Marianne Landaas talte Agders sak

- Et imponerende arrangement, sier Marianne Landaas om Høyres landsmøte i Oslo i helgen, der rundt 700 av partiets mest sentrale politikere deltok.

Årets lag i Get-Ligaen 2017-2018.

David Livingstone og da mener vi ikke misjonæren fra slutten av det 18 århundre, men den amerikanske hocketreneren som kom til europa som spiller i 1987 og har blitt her siden. Nå er han trener i Manglerud star og har blitt kåret til årets trener for tredje gang. (2009/10 og 2011/12). Den canadiske venstrevingen Gary Nunn er fjordårets finalelag Frisk Asker sin eneste spiller som har funnet veien til årets lag. Forårets vinner ble Stavanger Oilers. Kodie Curran ble ble kåret til årets venstreback.

Bruker 30-årsjubileum på å hjelpe skole

Innehaver av Frisørsenteret, Møyfrid Hobberstad Hoff, brenner for «Good Hope». Feiringen blir derfor et arrangement, der inntektene går til å skape en bedre hverdag for barn utenfor Nairobi.

Tour de Andørja søker midler(pluss)

Tour de Andørja har søkt Ibestad kommunes næringsfond om 100.000 kroner i støtte til årets arrangement.

Kongens gull til Finn Helge Lyster

Han ante "fred og ingen fare", Finn Helge Lyster, da han for n'te gang var konferansier på et arrangement i Slidre søndag kveld.
Les mer om:

«Valgt det...» forteller teater om menneskehandel

Soroptimitenes årlige 8. mars arrangement var i år holdt på Spira, der over 100 fremmøte fikk oppleve en forestilling om vår tids slaveri.
Les mer om:

Oversikt over alle motortreff

Søken etter informasjon om banekjøring gjøre at Jehans Storvik laget en egen nettside for alle bilrelaterte arrangement i landet.

Kulturskolens dager i Sandnes har begynt

Sandnes kulturskoles årlige arrangement varer fra 15.-22. mars og mer enn 1000 elever deltar.

Bærumssvømmerne: – En plikt å arrangere NM

Bærum-svømmerne er en av Norges største klubber. Derfor tar de også på seg store arrangement som NM, selv om det er krevende og lite lønnsomt.
Les mer om:

- Det er opp til Kristian å snu dette

Hamars varaordfører Knut Fangberget (H) mener det ikke er bra for Høyre i Hedmark at partiets stortingsrepresentant nå nektes å delta på viktige arrangement i Høyre-regi.

Later som om Kollenfylla er noe nytt

Omkvedet etter helgens fylleslagsmål i Holmenkollen har fått en rekke personer til å rykke ut og si at slik kan vi ikke ha det. – I en årrekke har vi ledd av drita fulle folk som står med kubjelle, lusekofte og det norske flagget og heier langs løypa. Det ser ok ut på tv, men når du er der selv og kjenner lukta og ser slagmarken av drita mennesker om ikke klarer å få med seg selve rennet, men som ligger og kaver i det som en gang var et telt er det ikke like underholderne.  – Dette er en kultur som har fått utvikle seg om mange år. Les: Fyll og fullstendig kaos.

Liten interesse for lokalhistorie – Gamleby-akademiet måtte avlyse lokalhistorisk dag

– Det er bare å beklage. Vi fikk altfor dårlig tid på oss, både til planlegging og til å markedsføre arrangementet, så vi måtte dessverre avlyse lørdagens arrangement på, sier Svein Skahjem i det nystartede Gamleby-akademiet.
Les mer om: